Onko SARS-CoV-2- virus karannut laboratoriosta – uusien tietojen mukaan KYLLÄ!

Lue ääneen tämä artikkeli

Johdanto

2020 toukokuussa yhdysvaltojen presidentti Donald Trump väitti, että hänellä on todisteita viruksen karanneen kiinalaisesta laboratoriosta, mutta ei voinut jostain syystä näyttää tai kertoa niistä. Pian tämän jälkeen hän lopetti WHO (maailman terveysjärjestö) rahoituksen. Lisäksi Trump uhkasi moneen otteeseen erottaa Anthony Faucin, mutta jostain syystä uhkaus ei ikinä käynyt toteen.

Anthony Fauci on yhdysvaltalainen immunologi, joka on toiminut National Institutes of Healthin alaisen kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin pääjohtajana marraskuusta 1984 lähtien. Hän on ollut yksi näkyvimmistä koronapandemian aikana esillä olleista asiantuntijoista.

Anthony Fauci, kiinalainen laboratorio ja WHO (maailman terveysjärjestö) liittyivät jollain tavalla yhteen Trumpin esiintuloissa. Jostain syystä hän ei kuitenkaan antanut mitään todisteita puheilleen. Jos Trump puhui totta, hän tiesi jotain aivan liian arkaluontoista, jotta sen olisi voinut tuoda julkisuuteen.

Freedom of Information Act lakiin perustuva tietopyyntö

Useat yhdysvaltalaiset mediatalot ovat Freedom of Information Act lakiin nojaten pyytäneet Anthony Faucin sähköpostien julkistamista. Laki antaa kansalle mahdollisuuden pyytää hallinnollista keskustelua julkiseksi, mikäli sen koetaan antavan kansan kannalta tärkeää informaatiota. Nyt noin 3200 sivua Anthony Faucin sähköpostiviestintää on julkistettu.

Salaliittoteorioita ja polarisointia

Vihjaus siitä, että SARS-Cov-2 virus olisi ihmisen tekemä sai nopeasti aikaan tutkimuksia, jossa kumottiin jyrkästi ajatus siitä, että se olisi karannut laboratoriosta ja olisi ihmisen kehitystyön tulos.

Arvostetut tukijat, asiantuntijat ja kenet tahansa leimattiin ja leimataan salaliittoteoreetikoiksi, jos erehtyvät esittämään vähänkään eriävän mielipiteen viruksen luonnollista syntyperää vastaan.

Koronarokotteen kyseenalaistajat ovat median jutuissa tyyppejä, jotka pelkäävät mikrosiruja ja 5G- antenneja. Moni ei kuitenkaan tajua, että jutut ovat pirullista ja ovelaa vaikuttamista, jolla estetään yleisön kriittinen ajattelu. Jos ajattelet kriittisesti tai kyseenalaistat, sinut leimataan heti hörhöksi työpaikalla ja sosiaalisessa mediassa. On vain “oikea” ja “väärä”, ei mitään siltä väliltä.

Mitä sähköposteista on paljastunut ja on paljastumassa

Myytinkertojat kanava Youtubessa on tehnyt mielenkiintoisen videon mitä sähköpostiviestinnästä on tähän mennessä paljastunut tai paljastumassa.

Katso tämä ammattitaidolla ja tarkalla perehtymisellä tehty video. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Nyt lienee selvä, että koronavirusta on kehitetty laboratoriossa ja yhteyksiä kiinalaiseen laboratorioon on ollut. Ja näyttääkin vahvasti myös siltä, että Trump on puhunut totta.

Alla olevassa videossa Fauci kongressin kuulemisessa yhteyksistään Wuhanin laboratorioon ja Gain of Function-tutkimuksiin.

Sijoitusyhtiö – Facebook sensuuri

Mielenkiintoinen kohta jutussa on sijoitusyhtiön ja Facebookin mukaantulo jo varhaisessa vaiheessa. Se antaa aihetta paneutua lisää tähän asiaan. Tutkitaan seuraavaksi sijoitusyhtiöiden osuutta vähän tarkemmin.

Sijoitusyhtiöillä on valtaa

Suurilla sijoitusyhtiöillä on valtaa omistuksiinsa ja ne voivat halutessaan sanella yhtiön harjoittaman politiikan. Esimerkki sijoitusyhtiön vaikutuksesta maailmanlaajuiseen suuryritykseen.

Wellcome

Kun tieto viruksen mahdollisesta keinotekoisuudesta tuli julkisuuteen, Wellcome- yhtiön johtaja otti yhteyttä Fauciin. Tarkastellaan tätä Wellcome- hyväntekeväisyysyhtiötä tarkemmin.

Firman nettisivuilla kerrotaan yhtiön harjoittamasta hyväntekeväisyydestä. COVID-19 rokotetutkimuskin on sattumalta sydäntä lähellä Wellcome yhtiöllä.

Yahoo Financesta löytyy hiukan tietoa Wellcome yhtiöstä.

Viimeisin rahoituskierros on 750 000 000 £ arvoinen, joten aivan tyhjätasku yhtiö ei ole. Firma on yksityisyritys, joten tarkempia tietoja ei ole saatavissa rahoituksen antajista.

Maailmanmenoa seuraamalla asioita voi yhdistellä ja internet antaa työkalut niiden todentamiseen.

Mistä Wellcome on saanut osan rahoituksesta?

Bill Gates on yhdistetty salaliittopiireissä koronaan. Gatesin säätiö tekeekin rokotetutkimusta ja on WHO:n toiseksi suurin tukija Yhdysvaltojen valtion jälkeen. On luonnollista, että tällaisia epäilyksiä syntyy. Mutta…

Voit katsoa lahjoitukset tästä

Gatesin säätiö on tehnyt huomattavia lahjoituksia Wellcome- yhtiölle. Gates tukee rokotetutkimusta ja lahjoitukset tällaisille yhtiöille ovat luonnollisia. Kaivetaan syvemmälle.

Kuka omistaa kenet?

Herra Billy Gates. Jokainen varmaan tietää, että hän on maailman rikkaimpia ihmisiä ja on Microsoftin perustaja. Windows käyttöjärjestelmä on Microsoftin tunnetuin tuote. Katsotaan mitkä tahot ovat suurimmat Microsoftin omistajat.

Suora linkki Microsoft yhtiön tietoihin

Kaksi maailman suurinta sijoitusyhtiötä omistavat suurimmat osuudet Microsoftista. Vanguard ja Blackrock omistavat toisensa ristiin, joten periaatteessa kyse on yhdestä äänivallasta. Nämä yhtiöt ovat suojanneet omistajatiedot. Voimme vain arvailla, ketkä ovat todellisia vallankäyttäjiä.

Billy Gates pelasti aikoinaan Applen konkurssilta

Billy Gates on Microsoftin perustaja ja omistaja, hän pelasti Applen aikoinaan konkurssilta ostamalla suuren osuuden Applen osakkeista. Täten olisi luonnollista, että samat tahot jotka omistavat Microsoftia, omistaisivat suurimmat osuudet myös Applesta.

Suora linkki Applen tietoihin

Miksi facebookin alkoi sensuroida linkkejä?

Voimme vain spekuloida sitä. Katsotaan kuitenkin mitkä tahot omistavat facebookin.

Suora linkki facebookin tietoihin

Samat tahot omistavat myös Facebookista ison äänivallan. Tässä tapauksessa voi sanoa: “Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”. Mark Zuckerbergin päätökseen sensuroinnista on saattanut myötävaikuttaa omistajien etu.

Näyttää vahvasti siltä, että Billy Gatesin osuus saattaa sittenkin olla merkittävä tässä pandemia hässäkässä.

Mutta miksi mikään taho sensuroisi uutisen koko maailmasta? Ennen kaikkea, mitä kukaan siitä hyötyisi? Jos et ole vielä lukenut Kuinka rokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia artikkelia, se kannattaa lukea. Lue varsinkin rokotekehityksen historia. Ensimmäiset piikit pistettiin ihmiseen vain pari kuukautta siitä kun SARS-CoV-2 virus oli löydetty. Erittäin kiitettävän nopeaa toimintaa. Lähes käsittämättömän nopeaa. Ultranopeaa. Wau.

Suurimmat koronarokotefirmat

Pfizer Inc.
Katso Pfizerin tiedot
Moderna
Katso Modernan tiedot

Pohdintaa

Kun tieto koronaviruksen mahdollisesta syntymisestä laboratoriossa levisi, Wellcome yhtiön johtaja otti yhteyttä Anthony Fauciin. Pian Mark Zuckerberg (Facebookin toimitusjohtaja) lupasi tukensa sensuroimalla kaikki epämieluisat linkit Facebookista. Miksi? Wellcome ja Facebook ovat saaneet ison osan rahoituksestaan samalta taholta ja “Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat” pätenee tässäkin asiassa.

Rokotteet olivat jo valmiina, niiden testaukset oli aloitettu ihmisiin. Tarvittiin enää myyntilupa ja rokotteita tultaisiin ostamaan sadoilla miljardeilla vuosien aikana. Varsinkin, jos ne EIVÄT TOIMI!

Ketkä omistavat suurimmat rokotefirmat?

Hmmm… Pfizerin omisti Jussi? No ei, se on se laulu. Samat tahot jotka omistavat Anthony Faucin, WHO:n, Wellcomen ja Mark Zuckerbergin ja paljon muuta.

Ne sähköpostit

Jos haluat itse tehdä omaa tutkimusta kirjeenvaihdosta voit lukea emailit tästä.

Suomalaiset puhuvat päät mediassa

Suomen mediassa on muutama puhuva pää. He hokevat ennalta opeteltua mantraa. Heidän yhteydet rokoteteollisuuteen on helppo selvittää ja he tietävät sen.

Ehkä kirjoitamme joskus jutun siitä, mikä ajaa heidät puhumaan julkisuudessa muunneltua totuutta päivästä toiseen.

Tilaa uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi

2 vastausta artikkeliin “Onko SARS-CoV-2- virus karannut laboratoriosta – uusien tietojen mukaan KYLLÄ!

  1. Koronakapina FB: Microsoft, Google, FB ja Apple jne. ovat Pfizerin osakkeenomistajia.

  2. Kuulin, että virus olisi kehitetty Ukrainassa ja lennätetty sieltä Air Force Twolla Wuhaniin.

Vastaa