NUORET NAISET: JUOSKAA HAKEMAAN ROKOTE! HETI NYT!

Lue ääneen tämä artikkeli

Nuori nainen: Katso video ja lue juttu kuitenkin ensin ajatuksella läpi.

Piikkiproteiini kumuloituu munasarjoihin ja luuytimeen!

Robert Malone (RNA- rokotteen keksijä), Bret Weinstein ja Steve Kirsch keskustelevat injektiopiikin jälkeisestä mRNA:n keräytymisestä elimistöön. Siellä missä on mRNA, siellä on piikkiproteiinituotantoa.

Edit: 22.6.21 alkuperäinen video, jossa miehet keskustelevat suoraan nanopartikkelien jakautumisesta elimistöön ei ole enää saatavilla. Alla olevassa videossa miehet keskustelevat asiasta yleisemmällä tasolla.

Alkuperäinen video käsitteli Pfizerin tutkimusta nanolipidien jakautumisesta eläinten elimistössä. Siinä nanolipidit kumuloituivat lisämunuaisiin, maksaan, munasarjoihin ja pernaan. Eläinkoe ei täytä tässä tapauksessa täytä tieteellisiä vaatimuksia.

Herää kuitenkin kysymyksiä

  1. Onko EMA ja CDC olleet tietoisia mRNA injektioiden farmakokinetiikasta, mutta ohittaneet täysin tämän asian?

Alla ote Comirnatyn tuoteselosteesta. Sen mukaan jakaantuminen tai poistuminen elimistöstä EI OLE OLEELLISTA! Miksi EMA ei ole arvioinut tätä lääkkeen perusominaisuutta ollenkaan!

2. mRNA kumuloituu (kerääntyy) munasarjoihin. Miten se vaikuttaa naisten hedelmällisyyteen?

Aidossa COVID-19 (SARS-CoV-2) tartunnassa virus viihtyy keuhkojen epiteelisoluissa, missä se monistaa itseään mRNA:n avulla (Korona on RNA- virus). Solut, joihin mRNA on päässyt sisään ja jotka tuottavat piikkiproteiinia, tuhotaan immuunipuolustuksen toimesta. Jos elimistö ei pysty tuhoamaan saastuneita soluja, lopputulema on kuolema.

Vakava viruksen aiheuttama COVID-19- tauti aiheuttaa helposti keuhkovaurioita, koska saastuneet solut tuhotaan ja ne sijaitsevat pääasiassa keuhkoissa.

Rokotteen mRNA kerääntyy munasarjoihin, se on tutkittua tietoa. Emme tiedä, mitä munasarjan soluille, tapahtuu kun mRNA muuttaa ne tuottamaan piikkiproteiinia.

Se on varmaa, että elimistö tuhoaa saastuneet solut ja samalla myös munasarjat saanevat siipeensä munasarjojen oman solukon tuhoutuessa.

Aineella on tehty rottakokeita ja niissä ei havaittu mitään poikkeavaa. Tässä tapauksessa eläinkoe täyttää tieteelliset vaatimukset.

Nyt ollaan aloittamassa massiivinen kokeilu nuorilla naisilla. Näemme tulokset vuosien varrella, mutta ehkä jo kuukausien kuluttua.

2. mRNA kumuloituu myös luuytimeen, voiko sillä olla vaikutusta mihinkään?

Luuytimessä kehittyvät punasolut, granulosyytit, monosyytit ja verihiutaleet. Fiksuimmat voisivat vetää tästä johtopäätöksen, että nyt laajasti esiintyvät selittämättömät vuodot ja tukokset voivat liittyä luuytimen solujen virheelliseen toimintaan mRNA-saastumisen johdosta.

3. Nukkuvat virukset aktivoituvat?

Ihmiskehossa on piileviä viruksia, kuten herpesvirusten heimo. Tietokannoissa on havaittu nousevana trendinä piilevien virusten aktivoituminen esim. huuliherpes, vyöruusu, mononukleoosi. Rokotteen saaneilla on ollut paljon imusolmukkeiden turpoamista, joka liittynee juuri tähän reaktioon.

NUORET NAISET: JUOSKAA HAKEMAAN ROKOTE! HETI NYT!

Teidän tulee olla kuitenkin tietoisia siitä, että teille annettava aine on eläinkokeissa keräytynyt munasarjoihin. Sitä mitä pitkällä aikavälillä tapahtuu, ei tiedä kukaan.

Ottamalla injektion otat Faasi-2 vaiheessa olevan uuden teknologian piikin, jonka pitkäaikaisvaikutuksista kukaan ei tiedä vielä mitään.

Lisää rokotteita jo tilattu pitkälle tulevaisuuteen

Koronapiikit ovat faasi-2 vaiheessa, jolloin niiden tehoa ja haittavaikutuksia vasta kartoitetaan. EU- johtaja Ursula von der Leyen onkin jo tilannut hätäluvalla myytävää tuotetta 1,8 miljardia annosta lisää.

1,8 miljardia eli 1800 miljoonaa on iso luku! Sillä piikittää koko euroopan väestön noin 4 kertaa! Vauvasta vaariin! Joten suunnitelmat ovat nenää pidemmällä, riippumatta piikkien tehosta tai haittavaikutuksista.

Nuori nainen

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

Aiheeseen liittyvää:

Vastaa