Englannin terveystietojen mukaan kuolleisuusriski rokotetuilla Delta COVID- varianttiin oli kuusi kertaa suurempi, kuin rokottamattomilla

Kuuntele artikkeli

Myös täysin rokotettujen positiivisen testin saaneiden sairaalahoidon tarve on suurempi. Kuolleisuus Delta COVID- varianttiin täysin rokotetuilla on 6- kertainen verrattuna rokottamattomiin Englannin kansanterveyden laitoksen mukaan.

Yli kuusinkertainen (yli 600%) ero kuolleisuudessa!

Rokottamattomien ryhmän koko oli 35 521 ja kuolemia oli 34 kappaletta (0,0957%). Täysin rokotettujen (tehosterokotus yli 14 päivää sitten) ryhmän koko oli 4087 ja kuolemia oli 26 kappaletta (0,639%). Tämän datan perusteella immuniteetin kypsyminen lisää kuolleisuutta noin 6 kertaiseksi.

Lähde:Englannin kansanterveyslaitos SARS-CoV-2 variants of concern and
variants under investigation in
England
Pieni tutkimus – vähän tapauksia – ei kerro yhtään mitään!

On totta, että tämä otanta on aika pieni. 35 521 rokottomatonta ja 17 642 rokotettua, yhteensä 53 163 kpl. Kuolemantapauksiakin on tarkastelu ryhmissä on vain 71 kpl. Voiko näin pienen otannan perusteella tehdä mitään arviota? 71 kuolemantapausta vaikuttaa aika pieneltä luvulta, jotta sen perusteella voisi tehdä mitään vakavia johtopäätoksiä. Pandemian historiasta kuitenkin löytyy vastaavan kokoisia tutkimuksia, joiden perusteella on tehty hyvinkin suuria päätöksiä.

Kuinka isoon tutkimukseen Comirnatyn myyntilupa perustuu?

Pfizerin tutkimukseen sisältyi 36 621 kpl vähintään 12-vuotiasta (18 242 COVID-19-mRNA-rokoteryhmässä ja 18 379 lumerokoteryhmässä). Tautitapauksia oli yhteensä 170 kpl.

Tämän tutkimuksen perusteella injektiolle annettiin hätämyyntilupa koko maailmaan ja kaikki median asiantuntijat tukeutuu vain ja ainoastaan tähän tutkimukseen. Kiveen hakattu teho on 95%. vakavaa tautia vastaan. Se ei reaalimaailmassa pidä paikkaansa, kuten uusi julkaistu data osoittaa.

Sairaalat täynnä – syynä sähköpotkulautailijat

Sairaaloiden täyttöaste on tällä hetkellä suuri. Päivystykset ja vuodeosastot ovat täynnä koko maassa. Iltalehti oli tehnyt soittokierroksen sairaaloihin, jossa todettiin ruuhkaa olevan ainakin koko Suomen ensiavuissa. Onneksi syy selvisi. Osastot ja ensiavun ovat täyttäneet ”Sähköpotkulautailijat”.

Nyt. Ajattele omilla aivoillasi. Yliopisto- ja keskussairaalat ovat täynnä, koska ihmiset kaatuilevat sähköpotkulaudoilla niin paljon. Voitko uskoa, että sadat tai tuhannet ihmiset kaatuvat yhdessä viikonlopussa niin pahasti, että sairaalat täyttyvät?

Kun luet minkä tahansa uutisen nykypäivänä kysy itseltäsi ”Voiko tämä olla totta?

Ja KYLLÄ. Sairaalat ovat olleet jo viikkoja täynnä. Aivan turvoksissa.

Syy ei kuitenkaan ole sähköpotkulaudoissa (kyllä niitäkin Suomesta varmaan muutama löytyy). Kyse on eriskummallisista oireista, joita on tänä vuonna ilmestynyt yllättävän paljon. Nyt alkanut hellejakso tekee oletettavasti tilanteesta katastrofin, kun valmiiksi täpötäysiin sairaaloihin alkaa virrata lisäksi nestehukasta kärsiviä vanhuksia.

Haittailmoitusten määrä ja rokotekuolemat lisääntyvät

Fimeassa on 15.6.2021 mennessä käsitelty 91 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen. Se on vain jäävuoren huippu. Näemme vasta vuosien kuluttua, kuinka paljon vanhusten kuolleisuus on kohonnut tämän vuoden aikana. Odottavia ilmoituksia on 4270 kpl, joten Fimealla on työsarkaa saada ilmoitukset taulukoihin. Fimea on myös ilmoittanut, että 15.6. lähtien ilmoitusten lukumäärä päivitetään joka toinen viikko keskiviikkoisin julkaistavan viikkoraportin yhteydessä. Fimea siirtyi 26.5. julkaisemaan haittavaikutusilmoitusten lukumäärää kerran viikossa vapauttaakseen aikaa itse ilmoitusten käsittelyyn. Nyt kesäaikaan Fimea on harventanut julkaisumäärää entisestään pienempien resurssien vuoksi. Seuraava päivitys on siis keskiviikkona 30.6. iltapäivällä.

Vettä myllyyn – NYT ON KIIRE!

Samaan aikaan injektioihin liittyvät haitat ja kuolemat lisääntyvät ympäri maailmaa ja dataa rokotteiden haitoista ja tehottomuudesta (tai jopa koronakuolleisuuden lisääntymisestä alkaa tulla päivänvaloon), jolloin poliittiset johtajat lisäävät vettä myllyyn.

G7- maat

Seitsenpäinen merestä nouseva… poliittinen ryhmittymä G7 on luvannut auttaa kansaa jakamalla vähintään 1000 miljoonaa rokotetta.

EU-johtaja Ursula von der Leyen – Lisätilaus 1800 miljoonaa piikkiä

EU- johtaja Ursula von der Leyen tilasi 1,8 miljardia annosta lisää Comirnaty- piikkiä.

1,8 miljardia eli 1800 miljoonaa on iso luku! Sillä piikittää koko euroopan väestön noin 4 kertaa! Vauvasta vaariin!

Tehosterokote otetaan, vaikka jo ensimmäisen oireet kestivät viikkoja ja tuntui, että ne ovat tappavia

Ihminen on mahdollista manipuloida tekemään lähes mitä tahansa niin, että hän luulee sen olevan oma päätös. Rokotekampanja alkoi jo ennen kuin rokote julkaistiin keksityksi.

Suurin osa siihen liittyvistä psykologista keinoista on täysin huomaamattomia ja asiayhteydestä irrallaan. Ihmismieli on viisas ja yhdistää asioita alitajuisesti, niin että tietoinen mieli ei huomaa asiayhteyksiä ollenkaan. Alitajuinen vaikuttaminen on äärettömän tehokasta. Alitajunnassa syntynyttä mielikuvaa on erittäin hankala kumota. Kuitenkin, jos joku kertoo sinulle, kuinka psykologinen manipulointi on tapahtunut, näet manipuloinnin paljon selvemmin.

Kysymyksiä
  • Uskotko, että koko Suomen sairaalat ovat täyttäneet kännissä kaatuneista sähköpotkulautailijoista?
  • Uskotko, että koronarokotteen suojateho on 95%, vaikka uusi Englannin kansanterveyslaitoksen data näyttää päinvastaista?
  • Uskotko, että altistamalla itsesi rokotekokeeseen laumasuoja saavutetaan, vaikka kukaan ei ole edes sitä asiaa tutkinut?
  • Jos naapurin perusterve ”J” ja hänen vaimonsa ”A” kuolee muutaman päivän välein viikkojen kuluttua rokotuksesta yllättäen, kiellätkö TÄYSIN yhteyden rokotteeseen?

Ehkä tulevaisuudessa kirjoitamme artikkelin siitä, kuinka ihminen muutetaan uhrilampaaksi taitavalla psygologisella kampanjoinnilla. Kampanja on monivaiheinen ja kaikki sen osat ovat ilmiselvinä pandemian alusta tähän päivään. Kampanjan osat täytyy vain yhdistää ja selittää.

Täytyy muistaa, että rokotekampanjan takana on maailman fiksuimmat ihmiset ja suurimmat taloudelliset voimat. Jos vastassasi on maailman fiksuimmat ihmiset, joilla on määrättömästi rahaa, mitä voit tehdä?

Paljonkin. Voit kysyä itseltäsi ”Voiko tämä olla totta?” ja sinuun manipuloidut alitajuiset uskomukset alkavat irrottaa otteensa ajattelusi määräävänä tekijänä. Jossain vaiheessa heräät ja teet itsenäisiä päätöksiä.

Hyvää juhannusta!

Tilaa uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi

4 vastausta artikkeliin “Englannin terveystietojen mukaan kuolleisuusriski rokotetuilla Delta COVID- varianttiin oli kuusi kertaa suurempi, kuin rokottamattomilla

  1. Millä mekanismilla ajattelet ”immuniteetin kypsymisen” kasvattavan kuoleman riskiä? Kuulostaa kiinnostavalta, mutta en hahmota, miten tämä toimisi.

    1. Kyseessä on ns. ADE-reaktio. Siinä rokotteen vasta-aineet avaavat uusia siltoja tunkeutua soluun, kun rokotettu kohtaa aidon viruksen myöhemmin. Tätä on sivuttu kuinka koronarokote toimii jutun eläinkokeet kohdassa.

      Tämä ruumiinavaus viittaa siihen, että portit on virukselle auki. https://koronarealistit.com/sars-cov-2-vastaan-rokotetun-ja-nelja-viikkoa-myohemmin-kuolleen-miehen-ruumiinavauksessa-on-loytynyt-viruksen-rnata-lahes-kaikista-elimista/
      Siinä virus on tunkeutunut kaikkiin elimiin.

      Muistaakseni lääke-edustaja Hanna Nohynek varoitteli asiasta jo ennen rokotteiden julkaisua jossain median jutussa.

  2. STM ja THL tarjoaa niukasti yksityiskohtaista dataa Suomesta rokotteisiin liittyen. Joissain muissa maissa asia on toisin, kuten Brittien saarilla.

    Kuinka viimeisintä UK:n rokotedataa viikkoraportista 46/2021 pitäisi lukea ja tulkita? Mikä merkitys rokotusajankohdalla mielestäsi on tuloksiin?

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1034383/Vaccine-surveillance-report-week-46.pdf

    Alla omaa tulkintaa:
    – Kuvaaja 5: vanhempi väki saanut toisen rokotteen vko 15-20 mennessä, keski-ikäiset vko 30 mennessä ja yli 18-v. vko 40 mennessä.
    – Taulukko 3: tartuntamäärät ovat rokotetuilla moninkertaiset rokottamattomiin verrattuna muissa paitsi alle 18 v. ryhmässä.
    – Taulukko 4: akuuttihoitomäärät ovat 49 vuotiaisiin asti hieman rokotettujen eduksi, mutta siitä ylöspäin nähdään selkeä ero rokottamattomien hyväksi.
    – Taulukko 5: samankaltaiset lukemat ja erot kuin taulukossa 4.
    – Taulukko 6: kun rokotetut ja rokottamattomat suhteutetaan omaan populaansa, voidaan päätellä, että rokotetut levittävät tautia enemmän kuin rokottamattomat, mutta rokotetuilla on karkeasti 3-6 kertainen etu vakavia tautimuotoja vastaan.

    Löytyisikö jostakin UK raportteja, jotka huomioivat ihmisen terveyden tilan ja tunnistetut riskitekijät suhteessa virushaittoihin?
    Tai raportteja, joista näkisi rokotehaittoja käsiteltävän yhtä laajasti?

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading