Pähkähulluja salaliittoteorioita – Apinaa KOIJATAAN!

view ape thinking primate
Lue ääneen tämä artikkeli

Kun maailmalla sattuu katastrofeja, lähes aina salaliittoteoreetikot saavat tuulta purjeisiinsa. Erilaisia teorioita alkaa nousta esiin. Hyvänä esimerkkinä on kaksoistornien luhistuminen (tai siis kolmehan niitä rakennuksia todellisuudessa sortui).

Uskottavia faktoja

Koneessa olleiden terroristien passeja löytyi räjähdyksen jälkeen suoraan kadulta ja myös matkatavaroista. No, jos ajaa lentokoneella teräsbetoni seinään 900km/h ja se räjähtää tulipallona, tietenkin passi lentää ohjaajan taskusta läheiselle kadulle. Eihän se sellaisen tällin jälkeen povitaskuunkaan jää. Tällaiset asiat kuitenkin saavat esiin kysymyksen “Voiko se olla totta?” ja siemen vaihtoehtoiselle teorialle saa alkunsa.

Koronapandemia ja faktantarkistajat

Maailmanlaajuinen pandemia saa tietenkin salaliittoteoriat liikkeelle. Pandemian alusta saakka on ollut monenmoista villiä huhua liikkeellä. Kaikki on kuitenkin tyrmätty heti niiden nostaessa päätään. Nyt Facebookilla onkin oma “riippumaton faktantarkistus” joka kumoaa kaikki epämieluiset artikkelit hyvin nopeasti. Jos faktojen kumoaminen kiinnostaa, voit liittyä faktankumoajaksi tästä. Agendasi täytyy olla kuitenkin “The Great Reset” – agendan mukainen.

Pääministerimme Sanna Marin – Agenda Contributor on yksi The Great Reset johtajista.

Kaikki koronapositiiviset merkataan koronakuolemiksi

Se, että kaikki koronapositiiviset merkataan koronakuolleiksi on ollut mielestämme selkeä salaliittoteoria ja emme ole siihen viitsineet edes paneutua. Se on niin paksua, että siihen ei minkään maan terveysviranomainen ryhtyisi.

UO7.2

2020 joulukuussa THL muutti ohjeistuksiaan korona IDC-10 koodien suhteen. Diagnoositaulukko muutettiin sellaiseksi, että UO7.2 diagnoosi viittaa koronaan, oli tartuntaa tai ei. Pelkkä oire riittää OU7.2 diagnoosi koodiin. Tämä nostatti kulmakarvojamme. Enää ei siis tarvittu todettua tartuntaa, jotta tilastollisesti potilas voitaisiin yhdistää koronaan. Miksi tämä muutos?

29.6.2021 julkaisimme jutun “Asiat oikeisiin mittasuhteisiin – tehohoitoa vaativa COVID-19 ON AINA VAKAVA TAUTI!“. Siinä käsittelimme tehohoidon tilastoja verrattuna yleisiin kuolleisuuslukuihin ja karsimme pois potilaat, jotka ovat niin huonokuntoisia, että heitä ei tehohoideta. Saimme koronaan kuolleiden määräksi 135 kpl kaikissa ikäryhmissä, KOKO PANDEMIAN AJALTA. Alle 70-vuotiaiden kuolemat ovat hyvin harvinaisia . Oletettavasti yhtäkään perustervettä alle 70-vuotiasta ei ole kuollut koronaan liittyen. Tehohoidossa hoidetuilla on yleensä jokin vakava perussairaus tai sairaalloinen liikalihavuus, mikä on käsityksemme mukaan hyvin vakava perussairaus.

30.6.2021 ELI SEURAAVANA päivänä THL ilmoitti muuttavansa raportointitapaa, josta HS teki artikkelin. Siinä sanottiin:

AIEMMIN TÄNÄ kesänä THL muutti tartuntatautirekisterin kuolemaraportointiaan. Sitä ennen koronaan liittyväksi kuolemaksi merkittiin automaattisesti kaikki kuolemat, jotka tapahtuivat 30 päivän sisällä positiivisesta koronatestistä.

Helsingin sanomat

THL – terveyden ja hyvinvoinnin laitos, jonka pitäisi pitää huolta meistä, on tämän mukaan tarkoituksella liioitellut kuolemia. Kuolleiksi on merkitty suuri määrä ihmisiä, joiden kuolinsyy ei liity välttämättä mitenkään koronaan! Tähän kesään saakka KAIKKI positiivisen koronatestin 28 vrk:n sisällä kuolemasta saaneet potilaat on merkitty KORONAAN KUOLLEIKSI riippumatta kuolinsyystä. Tämä on RIKOLLISTA!

Noin 50% positiivisista testeistä on täysin oireettomia tapauksia. PRC-testistä kirjoitetaan oma juttunsa, jotta saatte käsityksen, miksi oireettomia positiivisia on niin paljon. Kerromme yksinkertaisesti kuinka testi toimii niin ymmärrätte, mistä uusi termi “oireeton tartuttaja” on keksitty. Sitä ei ole ollut lääketieteen historiassa ennen tätä pandemiaa.

SUURENTELUA THL:n TOIMESTA

Tähän kesään saakka kaikki kuolemat, joissa on positiivinen tulos, on siis merkattu koronakuolemiksi. Jos vanhus on kuollut hoitokodissa ja häneltä on kaivettu positiivinen näyte, hän on merkattu koronaan kuolleeksi ilman mitään koronaan viittaavia oireita. Jos terminaalivaiheen syöpäpotilas on kuollut ja häneltä on kaivettu positiivinen näyte, on se myös korona kuolema. Alkaako hahmottua? Yli 90% ilmoitetuista koronakuolemista ei välttämättä liity mitenkään koronaan.

Kevään aikana on siis suurenneltu tilastoja tarkoitushakuisesti. Siitä ei ole epäselvyyttä. Koronaan on oikeasti kuollut ihmisiä, mutta vain murto-osa esille tuoduista luvuista.

UUDET MUUTOKSET KEHIIN KEVÄÄLLÄ, JOTTA TILASTOT SAADAAN TOISEEN SUUNTAAN

31.3.2020 THl tekee jälleen muutoksia ICD-10 tautiluokituksiin. Nyt UO7.2 muuttuu epäilyksi varmistamattomasta tartunnasta. Sivustolla on ladattava tiedosto, joka sisältää UO7.x hätäkoodit, jotka tulee ladata käyttöön potilastietojärjestelmiin, jotta ne voidaan jatkossa tarvittaessa ottaa pikaisesti käyttöön WHO:n ja THL:n määräyksestä. Potilasjärjestelmiin on oletettavasti ladattu seuraavan “lockdownin” hätäkoodit jo valmiiksi. Me emme kuitenkaan tiedä, mitä koodit tarkoittavat. Ilmeisesti jotain isoa on tulossa…

Kun UO7.2 blokataan pois koronakuolemista varmistamattomana tartuntana, nuhassa kuolleita vanhuksia tai terminaalipotilaita ei merkitä koronaan kuolleiksi.

Myös lääkärit saavat lisää valtuuksia.

TARTUNTATAUTI­REKISTERISSÄ kuolema tilastoidaan koronavirustautiin liittyväksi kuolemaksi, kun se on tapahtunut 30 päivän sisällä positiivisesta koronavirustestituloksesta, eikä lääkäri ole erikseen ilmoittanut, että kuolema ei liity koronavirukseen.

Helsingin sanomat

Nyt lääkäri voi ilmoittaa hukkuneen koronapositiivisen kohdalla, että KUOLEMA AIHEUTUI HUKKUMISESTA, EI KORONASTA ja se huomioidaan. Tätä ei aikaisemmin huomioitu. Tällaisessa tapauksessa hukkunut oli kuollut koronaan. Aika paksua, mutta totta.

Salaliittoteoria, jota pidimme aivan liian paksuna, onkin totta!

Apinaa on koijattu! Luulimme olevamme jotenkin kartalla tämän koronapandemian suhteen, mutta tämän näytelmän arkkitehti on todellinen paholainen. Nyt on olo, että meitä on huijattu ja viety kuin litran mittaa. Kaikki tiedot ovat olleet koko ajan näkyvästi esillä, mutta emme vain ole nähneet niitä. Jotkut asiat ovat vain liian pahoja, jotta mieli voisi mieltää ne todeksi.

Mihin tällä manipuloinnilla tähdätään?

Ensin tilastot vääristettiin näyttämään aivan liian suuria lukuja. Nyt ne palautetaan oikeiksi. Syy on selkeä. Jos et keksi sitä, mene ottamaan rokote!

Anemialääkkeiden myyntipiikki tulossa

Voisimme lyödä vetoa aika suuresta summasta, että syksyn, ehkä jo kesän aikana veren hemoglobiinia nostavien lääkkeiden (Anemia- ja rauta valmisteiden) myynti tulee nousemaan pilviin. Piikitetyt ihmisraukat kun yrittävät saada anemisoituneet hemoglobiinitasot normaaleiksi.

Apinaa on koijattu, mutta ei koijata enää!

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia” Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

One thought on “Pähkähulluja salaliittoteorioita – Apinaa KOIJATAAN!

Vastaa