Tartunnan saaneista 38% kuolee Delta- varianttiin – uskovat australialaiset

basket blur boy child
Lue ääneen tämä artikkeli
Heti alkuun tarkennus. TÄYSIN VÄÄRÄ MIELIKUVA VARIANTIN VAARALLISUUDESTA on poliitikkojen sekä asiantuntijoina esiintyvien lääke-edustajien aikaansaannosta. Ympäri maailmaan poliitikot ja lääkefirmoja edustavat asiantuntijat esiintyvät mediassa luoden paniikkia ja pohjaa 100%:lle rokotuskattavuudelle.

Katso alla oleva video. Jopa Australian valtamedia ihmettelee mitä ihmettä oikein tapahtuu. Suomen media nukkuu Ruususen untaan.

Delta- variantti on sama kuin Intian variantti

On hyvä muistaa, että Intian variantti nimettiin deltaksi. Intiasta oli jatkuvasti etusivun kauhutarinoita Gangesin täyttyvän varianttiin kuolleista ihmisistä. Nimimuutos vie katseet Intian tilanteesta muualle.

Intia on suuri maa

Jokainen joka on käynyt Intiassa, tietää, että meno on täysin erilaista kuin Suomessa. Ihmisiä on aivan valtavasti, joka paikassa, ja hygienian taso on hyvinkin matala. Intiaa ja Suomea ei voi verrata keskenään kulkutautien tarttuvuudessa tai eliniän odotteessa. Katsotaan kuitenkin, kuinka Intia on pärjännyt tämän supertarttuvan ja vaarallisen variantin kanssa.

Intiassa on asukkaita 1366 miljoonaa ja tartuntoja on tällä päivämäärällä 30 585 229, joten 2,23% intialaisista on saanut tartunnan. Tilastojen mukaan 1.31% tartunnan saaneista on kuollut. Pitää kuitenkin muistaa, että WHO ohjeistaa tilastoissa, joten 90% näistä on kuolemista ei välttämättä liity koronaan lainkaan.

Alla on Intian tilanne tällä hetkellä.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/india/

Huh, pahin on ohi! Delta- variantti ei tappanut koko Intian väestöä ja nyt se on hiipumassa kokonaan pois.

Mikä mahdollisuus sinulla on kuolla koronaan

Laskimme jutussa “Asiat oikeisiin mittasuhteisiin – tehohoitoa vaativa COVID-19 ON AINA VAKAVA TAUTI!” aidot koronakuolemat ja saimme luvuksi 135kpl alle 70-vuotiasta. Tämän Helsingin sanomat vahvisti seuraavana päivänä.

Mikä sinun prosenttisi on?

Todennäköisyys kuolemaan ikäluokittain tällä päivämäärällä JOS OLET SAANUT OIREISEN TARTUNNAN ja sinua ei ole rajattu tehohoidon ulkopuolelle. Todennäköisyyksissä mukana myös vakavia perussairauksia kantavat henkilöt. Tartuntojen määrä 96463kpl.

  • Alle 30-vuotta – todennäköisyys 0% (0 klp kuolemaa – Lähde THL)
  • 30-39-vuotta – todennäköisyys 0,00725% (7kpl kuolemaa – Lähde THL)
  • 40-49-vuotta – todennäköisyys 0,0114% (11kpl kuolemaa – Lähde THL)
  • 50-59-vuotta – todennäköisyys 0,042% (41kpl kuolemaa – Lähde THL)
  • 60-69-vuotta – todennäköisyys 0,079% (77kpl kuolemaa – Lähde THL)
  • 70-79-vuotta – todennäköisyys 0,048% (47kpl kuolemaa – Lähde tehohoidon tilannekuva)
  • yli 80-vuotta – todennäköisyys 0,050% (49kpl kuolemaa – Lähde tehohoidon tilannekuva)
Riski kuolemaan, jos saat oireisen tartunnan on 0-0,05%

Australialaiset (kenties myös meidät) on aivopesty siten, että kansa luulee tartunnan johtavan 38% todennäköisyydellä kuolemaan. Oikea lukema on kuitenkin mitattavissa promilleissa!

Vielä hullummaksi asian tekee se, että Australiassa ei ole juurikaan pandemiaa havaittavissa. Koronakuolemia on hyvin vähän tänä vuonna.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/australia/

Todellinen Harhaanjohtajien Laitos

Kuinka THL väki reagoi tähän? Onko THL johtanut kansaa tarkoituksella harhaan? Suomessakin on ollut Delta- variantin pelon lietsontaa havaittavissa.

Toimittajille

Toimittajat voisivat tarkistaa asintuntijoiden sidonnaisuudet ennen kuin antavat lääkeyhtiötä edustavien henkilöiden sanoa rokotteiden tehosta tai turvallisuudesta yhtään mitään. Ja kyllä, me ymmärrämme. Ruususen unesta herääminen tarkoittaa toimittajan uran loppua, valitettavasti.

Mitä syksy tuo tullessaan

Syksyn tilannetta ei voi tietenkään ennustaa. Englannissa on havaittu huolestuttavia merkkejä kaksi piikkiä saaneiden kuolleisuudessa. Syksyn aalto on oikeasti huolestuttava, jos esiin tulleet tiedot pitävät paikkansa. Rokotuskattavuus kun on aika korkea maailmanlaajuisesti.

Markkinointia maailmalla – Varoitus emotionaalisesta markkinoinnista
Rokote ei ole vain parempien ihmisten etuoikeus – jopa sinä voit saada sen – Unicef

Parempiosaiset osaavat kyllä ajatella omilla aivoillaan. Osaatko sinä?

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia” Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

Vastaa