PIAN ON DELTAVARIANTIN 1-VUOTIS SYNTTÄRIT!

photo of chic grandma lighting her cigarette
Kuuntele artikkeli

Lineage B.1.617.2 eli koronaviruksen delta variantti löydettiin ensimmäisen kerran 7.9.2020. Vietämme pian lineage B.1.617.2:n vuosipäivää! Variantti nukkui 7 kuukautta ruususen unta kunnes maaliskuussa 2021 alkoi tapahtua. Mikä teki variantista sellaisen että se saa aikaan uudet lockdown tilat ympäri maailmaa? Se on satojen miljardien arvoinen kysymys.

Lahde: https://cov-lineages.org/global_report_B.1.617.2.html
Variantti löytyi 9 kuukautta sitten ja nyt vasta se aktivoitui

Nyt voisi kysyä oikeilta virologian asiantuntijoilta kuinka se on mahdollista? B.1.617 linja sisältää myös muita variaatioita, mutta yleisesti B.1.617.2 on paniikkia luova delta variantti.

Onko variantti muuntunut salaa vai onko ihmisen immuunipuolustuksessa muuttunut jotain viimeisen 6 kuukauden aikana? Toinen näistä vaihtoehdoista on todennäköisesti oikea vastaus.

Pfizerin referenssimaassa Israelissa delta aiheuttaa huolta

Israelissa oli rokotusten aikaan tiukat rajoitukset voimassa, joita purettiin hiljalleen piikitysten edetessä. Deltavariantti jyllää maassa nyt niin kovalla vauhdilla, että koronarajoituksia saatetaan joutua ottamaan uudelleen käyttöön.

Nyt injektion suoja tartunnalta ja oireelliselta COVID-19 taudilta on laskenut 64 prosenttiin. Samaan aikaan injektion kerrotaan suojaavan sairaalahoitoiselta tai vakavalta COVID-19 taudilta 93 prosenttisesti.

Israelin ministeriön virkamiehet julkaisivat toukokuussa raportin, jonka mukaan kaksi Pfizer-rokoteannosta suojasi yli 95% infektioita, sairaalahoitoa ja vakavia sairauksia vastaan. Nyt luku on ilmeisesti 64%, jos tiedotus on loogista.

Reutersin mukaan Pfizerin edustaja kieltäytyi kommentoimasta Israelista saatuja tietoja, mutta viittasi muihin tutkimuksiin, jotka osoittivat, että rokotteen aiheuttamat vasta-aineet kykenivät edelleen neutraloimaan kaikki testatut variantit, Delta mukaan lukien, vaikkakin vähäisemmällä voimalla.

Mikä on oikean elämän teho syksyn aallon koittaessa

Jotta rokote voi saada edes ehdollisen myyntiluvan EMALTA on sen tehon oltava vähintään 50%. Kehityssuunta on myyntiluvan kannalta huolestuttava.

Englannin terveystietojen mukaan kuolleisuusriski rokotetuilla Delta COVID– varianttiin on kuusi kertaa suurempi, kuin rokottamattomilla. Otos on pieni, mutta antaa aiheen tarkempaan seurantaan. Myös rokotusten mallimaassa Israelissa kehitys on päinvastainen mikä pitäisi.

Haittavaikutuksien määrä on järkyttävä ja teho olematon mitä tehdään?

Vedetäänkö rokote markkinoilta, jos tehon huomataan olevan täysin olematon. Ei kai, niitä on tilattu jo varhaisessa vaiheessa varastoon 1800 miljoonaa annosta. Niillä pistää 4 annosta koko euroopan väestölle.

Briteissä annetaan lisää rokotteita. Ministerit yrittävät tällä varmistaa, ettei uusia rajoituksia tarvittaisi talvella. Huomaa: ministerit! Koronatoimista ei päätä missään asiantuntijat vaan poliitikot. Pelottavaa.

Antibody Enhanced Disease – Nyt jäitä hattuun!

Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia kirjoituksessa sivusimme mRNA-rokotteiden eläinkokeissa esiintyneitä hypersensitiivisiä reaktioita.

Tapaus Dengue kuume

Rokotetta denguevirusta vastaan on odotettu vuosikymmeniä aina siitä lähtien, kun virus 1950-luvulla löydettiin. Rokotteen kehitystyö on kuitenkin osoittautunut vaikeaksi, osin siitä syystä, että denguen vakavan tautimuodon patogeneesiä ei tunneta riittävästi.

Lähde: Helpot rokotteet on jo keksitty, jäljellä on vain haastavia ja vieläkin haastavampia – tapaus Dengvaxian oppitunnit 13.3.2019 Hanna Nohynek
LT, kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys Ylilääkäri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Oli valtava takaisku, kun rokotteen pitkäaikaiset turvallisuusseurantatulokset valmistuivat . Tosin täysin yllättäen tiedot eivät tulleet, sillä oli olemassa teoria denguekuumeen vakavan muodon syntymekanismin liittymisestä heterotyyppisen dengueviruksen aiheuttamaan tautiin tietyn aikaikkunan sisällä ensimmäisestä dengueinfektoitumisesta. Siitä käytetään nimeä antibody enhanced disease (AED). Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sairastettuaan aiemmin esimerkiksi 2-tyypin denguekuumeen, syntyneet vasta-aineet 2-tyypin denguevirusta vastaan aiheuttavat yhdessä seuraavan, esimerkiksi 4-tyypin, dengueviruksen kanssa vakavan verenvuotokuumeisen tautimuodon. Siihen kuolleisuus voi olla jopa 10 %. Turvallisuusseurantatulokset saivat aikaan sen, että aikaisin denguerokotukset aloittaneet maat keskeyttivät ohjelmansa, yksi maista haastoi rokotevalmistajan oikeuteen

Lähde: Helpot rokotteet on jo keksitty, jäljellä on vain haastavia ja vieläkin haastavampia – tapaus Dengvaxian oppitunnit 13.3.2019 Hanna Nohynek
LT, kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys Ylilääkäri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Aikaisemmin sairastettu denguekuume siis muodostaa vasta-aineita, jotka toimivat uuden viruksen version kanssa sairautta pahentavasti.

Koronarokotteiden kohdalla tätä ei ole voitu tutkia. Se tapahtuu tässä ja nyt, elävässä elämässä.

Rokotteen toimintamekanismi on AED tai ADE reaktion kannalta arvoitus. Siinä solut laitetaan tuottamaan keinotekoisesti piikkiproteiinia.

Se, miten rokotteen kehittämät vasta-aineet suojaavat villiä virusta ja sen variantteja vastaan nähdään ensi syksynä. Rokote voi olla pelastaja, mutta myös sillanrakentaja ja ovien avaaja uusille varianteille, kuten deltalle.

Nyt flunssakausi pitäisi olla ohi, kuten joka kesä tähänkin asti . Mitä on tapahtunut. Onko sillat rakennettu ja ovet avattu?

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia” Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading