Hypoteesi, joka toivottavasti EI ole totta!

microscopic shot of a virus
Lue ääneen tämä artikkeli
Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe on toiminut lääkärinä 31 vuotta. Hän on omatoimisesti lähtenyt selvittämään oireiden syitä, joita potilailla nykyisin esiintyy. Alla videoneuvottelu, jossa Hoffe kertoo havainnoistaan kollegoilleen. Katso video, niin jatketaan sen jälkeen.
Lääkäri etulinjassa

Charles Hoffe on toiminut terveydenhuollon etulinjassa ja ollut viimeiset 28 vuotta ensiavussa lääkärinä, joten hänellä on ensikäden kokemusta nykyisestä tilanteesta. Hänellä on myös perhelääkärin vastaanotto.

Selittämättömiä oireita rokotusten jälkeen

Potilailla on selittämättömiä oireita rokotusten jälkeen ja hän halusi lääkärinä selvittää mistä ne johtuvat. Hän oli avuton, koska ei tiennyt kuinka hoitaa potilaita. Hän kyseli kollegoiltaan, mutta kukaan ei tietenkään osannut auttaa.

Jos pistät esimerkiksi kipulääkkeen lihakseen, onko vaikutus paikallinen?

Rokotteiden tuoteselosteessa sanotaan, että rokote pysyy olkalihaksessa mihin se pistetään. Uusien tutkimusten mukaan kuitenkin vain 25% rokotteesta jää olkavarteen, loppu imeytyy imusuoniston kautta verenkiertoon. Modernan rokote sisältää 40 triljoonaa (miljardi miljardia) mRNA molekyyliä, jotka siirtyvät verenkierron mukana ympäri kehoa.

Hiussuonet

Hiussuonet eli kapillaarit muodostava verenkiertoelimistön pienimmän verisuonityypin. Hiussuonet ovat niin kapeita, että punasolut pääsevät niiden läpi vain peräkkäin. Hiussuonten seinämässä on vain yksi kerros litteitä endoteelisoluja ja niiden ulkopuolella ohut tyvikalvo.

Kun mRNA- molekyylit kulkeutuvat hiussuonistoon, ne pääsevät sisään endoteelisoluun ja saavat sen tuottamaan piikkiproteiinia. Hiussuonen seinämän kuuluu olla sileä, jotta punasolu voi päästä sen läpi. Kun endoteeli alkaa tuottaa piikkiproteiinia, se ei ole enää sileä vaan siitä tulee karhea ja vaurioituneen verisuonen seinämän kaltainen.

Jos verisuonen seinämään syntyy vaurio, trombosyytit takertuvat vaurioituneeseen kohtaan, tekevät siihen hyytymän ja tukkivat vaurioituneen kohdan. Esimerkiksi sydäninfarktissa tapahtuu sama reaktio, mutta paljon suuremmassa mittakaavassa. Sepelvaltimo on tuhansia kertoja suurempi kuin hiussuoni. Haava sormessa aiheuttaa saman reaktion ruven muodossa.

Mikroembolia

Mikroemboliat eivät näy normaaleissa kuvantamismenetelmissä. Hoffe oli selvittänyt asiaa laboratorio testillä nimeltä d-dimeeri. Se näyttää onko elimistössä uusia tukoksia.

Hoffe on ottanut potilailta, jotka ovat tulleet rokotuksen jälkeen valittamaan outoja oireita d-dimeerin ja 62% potilasta on arvo ollut koholla. Se tarkoittaa, että mikroembolioita on kehossa.

Mitä tämä Hoffen mukaan tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa sitä, että jos keuhkojen, aivojen, hermoston tai sydämen hiussuonisto on vaurioitunut, se on pysyvää. Elimistö ei pysty korjaamaan näiden elinten syntyneitä vaurioita.

Pulmonaaliarteriahypertensio (PAH) eli keuhkovaltimoiden verenpainetauti

Jos keuhkoihin syntyy mikroembolioita lisääntyy keuhkolaskimoiden virtausvastus. Oireina ovat yleinen väsymys, rintakipu, sydämen tykytys, yskä ja äänen käheytyminen. 

Kun keuhkoverenkierron paine nousee, sydämen oikea kammio joutuu työskentelemään aiempaa enemmän ja ennen pitkää ilmenee oikean kammion vajaatoiminnan oireita ja löydöksiä.

Aivojen hiussuonisto

Mikroemboliat aivojen hiussuonistossa aiheuttavat pääkipua, pahoinvointia, väsymystä.

Rankka hypoteesi – rankat seuraukset

Mitä tapahtuu lääkäreille, jotka kyseenalaistavat rokotteen tai edes yrittävät selvittää mistä rokoteen jälkeiset vakavat oireet johtuvat. Annetaan Charles Hoffen itse kertoa.

Dr. Chris Milburn osallistui videokokoukseen
Piikki tai työpaikka

Jos lääkärinä avaat suusi, ovat seuraukset kovat. Nämä ensiavussa kymmeniä vuosia toimineet lääkärit havahtuivat siihen, että potilasmateriaali muuttui nopeasti rokotusten alkaessa. Nyt heidät on erotettu työpaikoistaan. Havainnoista ei saa kertoa!

Injektiopiikki

Tämän blogin liikkeelle paneva voima oli todellinen huoli potilaista. Potilasmateriaali on muuttunut tämän kevään ja kesän aikana huolestuttavasti. Tämä hypoteesi voi todellakin pitää paikkansa. TOIVOTTAVASTI EI! Jos pitää paikkansa, olemme kusessa!

Jos huomaat erikoista – se voi johtua rokotteesta

Ensilinjassa työskentelevien olisi hyvä pitää tämä mielessä, jos potilailla esiintyy selittämättömiä oireita rokotusten jälkeen.

Jos potilaalla on nopeasti laskenut yleiskunto, pääkipua, pahoinvointia, yleistä väsymystä ja syytä ei löydy, d-dimeeri laboratoriopyynnöstä ei ainakaan vielä saa potkuja.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia” Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

3 vastausta artikkeliin “Hypoteesi, joka toivottavasti EI ole totta!

  1. Voikos tuon d-dimeeritestin teetättää itse? Kiinnostaisi tsekata tuo arvo toisen rokotuskerran jälkeen.

    1. Useimmissa yksityisissä lääkärikeskuksissa voit mennä suoraan lanoratorioon ilman lääkärin lähetettä ja pyytää labraa ottamaan kokeen. Synonyymi D-dimeeritestille on P-FiDD. Hinta on n. 50-100€ riippuen tietysti paikasta.

Vastaa