Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta

white and red dandelion flower
Kuuntele artikkeli

Tämä on video avaa sinulle vaihe vaiheelta SARS-CoV-2- viruksen ja siihen liittyvien rokote- ja diagnoosi menetelmien hyvin kyseenalaista patenttihistoriaa.

Patentti

Patentti on viranomaisen immateriaalioikeuteen kuuluvalla patenttioikeudella antama määräaikainen yksinoikeus keksinnöstä hyötymiseen.

Periaatteessa kaikille kaupallisille keksinnöille on patentti, niin on myös kaikille korona pandemiaan liittyville keksinnöille. Nämä tiedot löytyvät julkisista rekisteristä siitä syystä, että ne ovat julkista tietoa.

Kuka seuraa patentteja tarkimmin

Innovaatioihin keskittyneet rahoitusyhtiöt sauraavat tarkasti, mitä innovaatioita maailmalla on syntymässä.

Tohtori David E. Martin työskentelee M·CAM yhtiössä. M-Cam on rahoitusyhtiö, joka rahoittaa maailman uusia kaupallisia innovaatioita.

Tohtori David E. Martin seuraa uusia innovaatioita työkseen rahoituksen näkökulmasta. Hän on tehnyt kattavan paketin pandemiaan liittyvistä pantenttihakemuksista.

Aineiston esittely

Videossa David E. Martin esittele keräämänsä aineiston tohtori Reiner Fuellmichille, joka on saksalainen lakimies. Hänet tunnetaan mm. Deutsche Bankia ja VW-autotehdasta vastaan käydyistä oikeudenkäynneistä, on saksalaisen koronavirus-tutkintavaliokunnan jäsen.

Katso video – siinä on koko pandemia tiiviissä 50-minuutin paketissa

On sinulla folio-, kukka- tai sateenkaari hattu, sillä ei ole väliä. Pidä siitä kiinni, koska se lentää muuten videon aikana päästä! KAIKKI MITÄ VIDEOLLA KERROTAAN LÖYTYY JULKISISTA ARKISTOISTA. Kanejakaan ei annettu rokottaa mRNA-rokotteella ja nyt samankaltainen rokote on Ranskassa ehtona kauppaan pääsylle! Katso kokonaisuudessaan alla oleva video.

Voit tarkistaa videon tiedot halutessasi

Tohtori Martin näytti ja viittasi videon alussa tähän kriittisen tärkeään raporttiin.

Täältä löytyy tohtori Martinin dokumentti ”The Fauci/COVID-19 Dossier”, joka pitää sisällää myös lähes 200 sivuisen patenttilistauksen.

Onko hattu päässä?

One thought on “Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta

  1. Huom! Videossa käsitelään myös että variantit eivät ole olemassa. Kaikki sama virus 😉

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading