COVID19- kuulemistilaisuus 20.7. – Jos joku valehtelee se olet SINÄ!

Lue ääneen tämä artikkeli

”Tohtori Fauci, olethan tietoinen, että valehtelu kongressille on rikos U.S. code § 1001 mukaan. Siitä voi saada viiden vuoden rangaistuksen. Viime vierailulla komiteassa sanoitte maaliskuun 11, että NIH (the National Institutes of Health) ei ole rahoittanut ikinä, eikä rahoita Gain of Function – tutkimuksia Wuhanin virologian laitokselle. Ja kyllä, Gain of Fuction- tutkimukset oli tehty kokonaisuudessaan tohtori Shin toimesta Wuhanin laitoksella ja NIH oli ne rahoittanut.”

Senaattori Rand Paul
Senaatin terveysvaliokunnan kuulemistilaisuus 20.7.2021

Senaatin terveysvaliokunnan kuulemistilaisuudessa senaattori Rand Paul sanoi, että NIH (the National Institutes of Health) rahoitti laitonta Gain of Function- tutkimusta Wuhanin virologisessa instituutissa. Gain of Function- tutkimuksessa SARS-CoV-1 virusta kehitettiin tohtori Shin toimesta liittämällä siihen lepakon s1-piikkiproteiinia. Tutkimus loi viruksen, joka kykenee tartuttamaan ihmisiä. Rand Paul viittasi siihen, että Fauci oli aiemmin valehdellut kongressille ja että hän oli täysin tietoinen siitä, mitä Wuhanin laboratorio teki NIH:lta saadulla apurahalla.

Historiaa aiheeseen

Jos et tiedä mistä tässä on oikein kysymys, kannattaa lukea “Onko SARS-CoV-2- virus karannut laboratoriosta“- juttu. Siitä selviää mistä tämä yllä nähty kongressin kuulemistilaisuus on saanut alkunsa.

Kannattaa katsoa lisäksi juttu “Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta”. Se paljastaa koronaviruksen kyseenalaisen patentti historian.

Luonnollinen vai ei? Tarkoituksellinen vai vahinko?

Kaikki viittaa siihen, että koronapandemia ei ole niin luonnollista alkuperää, kuin on annettu ymmärtää. Nyt koronarokotuksia pusketaan pakollisiksi ympäri maailmaa poliitikkojen, asiantuntijoiksi naamioituneiden lääke-edustajien ja poliitikkojen toimesta.

JOS SAAT TARTUNNAN ja olet alle 70-vuotias sinulla on 0,04% todennäköisyys kuolla koronaan. HUOMAA, että 0,04% sisältää myös vakavat perussairaudet!

Suomessa on 1.5 vuotta kestäneen pandemian aikana kuollut 24 kpl alle 70 vuotiasta ihmistä, joita ei ole rajattu hoidon ulkopuolelle. THL on vääristellyt tilastoja ja kesäkuun 2021 puolesta välistä alkaen tiedot pitävät edes jotenkin paikkansa.

Nyt ei merkitä enää itsemurhia koronakuolemiksi. Tämä on siis ollut tapa, jolla THL kerää tilastot. Terveydenhuoltohenkilöstö ei liity tilastoharhaan mitenkään. Nyt kun rokotuskattavuus on saatu hyvälle tasolle on myös tilastot saatava kuntoon. Vai mikä muu voisi olla syynä muutokseen?

Korona rokotuksiin on jo nyt kuollut suomessa Fimean mukaan 96 ihmistä ja se on vain jäävuoren huippu. Jonossa on 5260 ilmoitusta ja luku kasvaa viikottain.

Kumpi valehtelee?

Valehteleeko Anthony Fauci vai senaattori Rand Paul? Tässä tapauksessa artisti saa tehdä itse päätöksen, joten valinta on sinun. Samoin valinta on sinun rokotteen- tai sen tehosteannosten ottamisen suhteen.

Päivitys 28.7.2022

Tohtori Faucilta kysytään Gain of Function tutkimusten virusten piikkiproteiinin samankaltaisuudesta SARS-CoV-2 viruksen kanssa. Kysymys ei ole riittävän tarkka, jotta siihen voisi vastata.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia” Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

Vastaa