Ammattilainen – oletko ikinä nähnyt rokotehaittaa?

woman leaning on ball while sitting on bed
Lue ääneen tämä artikkeli

Injektiopiikki

Alkuun, jotta saat jotain kuvaa, kerron mikä on injektiopiikki-sivusto ja mistä se on saanut alkunsa. Työskentelen yksikössä, jossa annettiin työntekijöille injektiot heti vuoden 2021 alussa. Minkäänlaista pakottamista ei ollut ja rokote otettiin vapaaehtoisesti.

Tehosteannos annettiin kolmen viikon kuluttua ensimmäisestä. Kolmen viikon injektioväli oli hyvin tarkka ja aikaa ei saanut varata, jos ei voinut varata tehostetta kolmen viikon päähän. Hyväksytty aikaikkuna oli kaksi vuorokautta. Injektioväli kuitenkin muuttui nopeasti kolmeen kuukauteen ilman suurempaa selitystä. Kyse oli oletettavasti piikkien määrän riittävyydestä.

Haittavaikutuksia

Muutaman päivän tai viikon sairaspoissaolot liittyvät alkuvaiheen oireisiin ja ne ovat yleisesti tiedossa.

Myöhemmin kevään ja kesän aikana on esiintynyt työntekijöiden keskuudessa selittämättömiä sinusrytmissä olevia takykardiakohtauksia, flimmereitä, hengenahdistusta, neurologisia oireita, näköhäiriöitä, silmäoireita, huimausta, raastavaa väsymystä joka ei mene levolla ohi yms. selittämätöntä oirehtimista. Lähellä eläkeikää olevia työntekijöitä ei ole enää töissä näkynyt, eikä eläkekahveja ole juotu. Kuulostaako tutulta?

Nämä asiat eivät kuitenkaan ole injektiopiikki- blogin alulle paneva voima. Jokainen otti piikin vapaaehtoisesti ja tietäen, että se on kokeilu ja tulokset voivat olla täysin arvaamattomat.

Keväällä tuli muutos

Kevään aikana piikitykset siirtyivät yli 50-vuotiaiden tehostepiikkeihin. Kevään ja kesän aikana tilanne on muuttunut oleellisesti heikompaan ja hyvin erikoislaatuisia ongelmia on alkanut tulla esiin potilailla. En luettele esiin tulleita ongelmia erikseen, vaan tukeudun WHO:n 19.7.2021 eli viime maanantaina annettuun ohjeistukseen koko maailman terveydenhuollolle. Se vastaa esiin tulleisiin ongelmiin omassa työssäni. Siinä kuvatut ongelmat olivat injektiopiikki- blogin alulle paneva voima kesäkuussa 2021.

Alla kuvakaappaus WHO:n pdf- ohjeesta

https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1357562/retrieve

Suora linkki tiedotteeseen: https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-TTS-2021.1. Lataa sivulla oleva pdf- tarkempaan tarkasteluun.

Yleisimmät oireet WHO:n mukaan

1.Sinustromboosi

En toimi enää yksikössä, jossa hoidetaan sinustrombooseja, joten en osaa ottaa tähän kantaa. Oireina ovat kuitenkin raastava voimistuva päänsärky, joka ei mene normaalisti ohi särkylääkkeillä. Sairauden ilmaantuvuudeksi on arvioitu 3-4/1 000 000 aikuisväestössä, joten niitä on normaalioloissa enintään kymmeniä koko Suomen mittakaavassa.

2. Vatsan alueen tromboosit

Nämä ovatkin sitten tutumpia. Normaaliaikana mesenteriaali-iskemiasta johtuviin ongelmiin törmää harvoin. Sanotaanko heittona, että muutamia vuodessa. Virallisesti sen esiintyvyydeksi arvioidaan 0,1 % kaikista sairaalapotilaista.

Mesenteriaali-iskemian tärkein kliininen oire on kipu, joka vaihtelee taudin etiologian mukaan. Kroonisessa iskemiassa kipu ilmaantuu ruokailun jälkeen, kun merkittävästi ahtautuneet suonet eivät pysty turvaamaan lisääntynyttä verenvirtauksen tarvetta. Oireet kehittyvät muutamien päivien tai viikojen aikana.

Kevään ja kesän aikana nämä tapaukset ovat ovat nousseet rajusti esiin ja siirtyneet yhä nuorempiin ikäluokkiin. Nyt on vuorossa 40-50-vuotiaat. Nyt näitä esiintyy viikoittain ja keväällä pahimmillaan jopa muutamia päivässä!

Vatsan alueen verenkierto-ongelmat aiheuttavat luonnollisesti monenlaista muutakin vaivaa kuin varsinaiset iskemiat.

3. Syvät laskimotukokset ja keuhkoemboliat

Syviä laskimotrombooseja ja keuhkoembolioita esiintyy enenevässä määrin, se on totta.

4. Monielin tromboosi

“Noin 20-25%: lla potilaista, joilla on rokotteeseen liittyvä TTS saa monielin tromboosin, mikä vaatii perusteellista kliininen tutkimusta”.

Omalle kohdalle on sattunut kaksi potilasta, jotka saivat aivo,- sydän,- sekä mesenteri-infarktin peräjälkeen samana päivänä.

Rajuja oireita ja niitä on paljon

Jos WHO alkaa ohjeistaa koko maailman terveydenhuoltoa noin tarkalla ohjeistuksella, on kyseessä varmasti vakava asia. Ohjeessa keskitytään DNA-adenovektori piikkeihin, mutta kokemukseni mukaan myös mRNA-piikit aiheuttavat samat vaivat.

Haittailmoituksia on tehty paljon

Haittailmoituksia on tehty 23.9.2021 tiedon mukaan 16 913 kpl (käsitelty 4013kp), joista 12900 kpl on vielä KÄSITTELEMÄTTÄ. Noin puolet on sote-ammattilaisten tekemiä, joten oletus on, että 12900 käsittelemättömän haittailmoituksen mukana on myös suuri määrä vakavia haittoja.

Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on:

 • johtanut kuolemaan
 • hengenvaaraan
 • sairaalahoitoon tai sairaalahoidon pitkittymiseen
 • aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä (esim. pitkäaikainen työkyvyttömyys)
 • synnynnäinen epämuodostuma tai muu synnynnäinen poikkeama

Ilmoitetut haitat k-piikkien mukaan

Comirnaty (Pfizer-BionTech)

Comirnaty (Pfizer-BionTech)

K-piikkejä suositellaan raskaana oleville ja yleisin piikki Suomessa on Comirnaty.

Scherleitnerin mukaan koronarokotuksen voi ottaa missä tahansa raskauden vaiheessa eikä raskauden yrittämistä tarvitse siirtää rokotuksen vuoksi.

Helsingin sanomat 12.8.2021 – THL suosittelee raskaana oleville korona­rokotteen ottamista

Piikitykset alkoivat vasta kesällä ja luonnollisesti vauvoja ei ole vielä ehtinyt syntyä kovin suurta määrää, mutta valitettavasti jo nyt löytyy seuraava vauvoihin liittyvä haitta.

Päivitys 23.11.2021: Nyt on kulunut 10-kuukautta piikitysten aloittamisesta. Lue juttu kuinka Skotlannissa vastasyntyneiden kuolemissa on todettu suuri nousu.

Spikevax (Moderna)

Spikevax (Moderna)

Vaxzevria (Astra Zeneca)

Vaxzevria (Astra Zeneca)

Ongelmat tulevat viiveellä

Ongelmien hahmottamista vaikeuttaa varmasti se, että hyytymiseen tai vuotoihin liittyvät ongelmat voivat tulla viiveellä, jopa 2-6 viikon kuluttua piikistä.

Kun miettii miten oikea koronaviruksen RNA toimii, ei 2-6 viikon aika ongelmiin synteettisen viruksen mRNA:n toiminnassa tunnukaan niin ihmeelliseltä.

Aidosta koronatartunnasta kestää noin kaksi viikkoa veren hyytymisongelmiin ja ne johtuvat piikkiproteiinista. Piikin jälkeen ihmisen solut alkavat valmistaa piikkiproteiinia ja tehosteannoksen jälkeen vielä enemmän, joten piikistä 2-6 viikkoa on varsin järkeenkäyvä aika.

Rokote on pyhä asia

Valitettavasti rokotehaitoista puhuminen tai edes niihin viittaaminen on työpaikallani hyvin vaikea asia. Jos edes mainitset niistä, ilmapiiri muuttuu salamannopeasti. Kollegat ovat kuin noiduttuja koronapiikkien jumalallisesta voimasta.

Se onkin vaikea asia, koska jos olet ottanut kaksi piikkiä suojataksesi muita, sinulle on ylemmältä taholta uskoteltu sen suojaavan sinua 95% taudilta on siihen vaikea olla uskomatta. Harva tulee ajatelleeksi, että teho on ns. RRR eli suhteellinen teho ja absoluuttista ARR tehoa ei ole mainittu lainkaan.

Onko sinulla vaaleanpunaiset rokotelasit päässä

Minulla oli ja meni tosi pitkään ennen kuin pystyin ottamaan ne pois päästä. Kun sitten uskalsin riisua ne, pisteet loksahtivat paikalleen. Tapauksia on paljon ja niiden kirjo lisääntyy koko ajan. Nykyään tehdään suuria määriä kaavintoja normaaliin verrattuna, kaikki ovat saaneet ainakin yhden piikin. Pelottaa syksy, jolloin nuoriin aikuisiin aletaan piikittää tehostetta ja raskaana oleville suositellaan piikkiä kaksi kuukautta kestäneiden rottakokeiden perusteella.

Älä ala intoilemaan!

Toimi harkitusti, jos haluat pitää työpaikkasi vaikka olisit missä asemassa, kun huomaat saman minkä WHO on jo huomannut. Ensimmäinen vaihe on se, että otat ne vaalenpunaiset lasit päästä ja hyväksyt, että rokotehaittoja saattaa olla. Kun huomaat rokotehaitan, ilmoita siitä rekisteriin.

Meidän sairaanhoitopiirin alueella ei ole ollut minkäänlaista koulutusta tai informaatioita rokotehaitoista. EI MITÄÄN! Useat eivät osaa edes katsoa, onko potilas rokotettu saati sitten, että tietäisi mistä rokotehaittailmoitus tehdään.

Ammattihenkilön haittailmoituksen tekeminen

Rokotteen haittailmoituksen tekeminen ei ole ollut muutamaan vuoteen pakollista ja jos se ei ole pakolllista, on varmasti muutakin tekemistä kuin istua koneella. Nyt on kuitenkin kyseessä tärkeä asia ja ilmoitukset vakavista haitoista kannattaa tehdä.

Voit tehdä ammattilaisena ilmoituksen Fimnetin kautta tästä linkistä. Palvelu vaatii tunnistautumisen.

Artikkeli päivitetty rokotehaittojen osalta 24.9.2021. Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2021

5 vastausta artikkeliin “Ammattilainen – oletko ikinä nähnyt rokotehaittaa?

 1. Kun millään ei tuntuisi olevan mitään ylimääräistä aikaa, jonka voisi uhrata jonkun videon katsomiseen, se jääkin usein väliin. Muttei ole ensimmäinen kerta, kun pystymättä nukkumaan borrelioosikipujen takia alankin katsoa jotain videota niin kuin viime yönä tuota edelle linkittämääsi, jossa oli todella paljon painavaa asiaa.

  Ongelmanahan tiedonvälitykselle on nykyään sensuuri. Sivustolle dailyexpose.co.uk on koottu kaikkea ja sieltä löytyi Jummai Nachenkin järkyttävä tapaus, josta on uutisoitu muuallakin, kuten:

  https://www.4cmitv.com/2021/07/22/2021-feb-01-a-catastrophic-pfizer-injury-the-story-of-jummai-nache/

  https://thecovidblog.com/2021/07/26/jummai-nache-47-year-old-minnesota-woman-gets-both-legs-and-hands-amputated-after-severe-pfizer-mrna-adverse-reactions/

  Se, että amputoidaan raajatkin jonkun Pfizerin tehosterokotuksen jälkeen, on ihan hirveää rokotehelvettiä.

  1. Niin on. Nykyään tehdään aika paljon lihaskalvon avauksia selittämättömän aitiopaineoireyhtymän vuoksi, jotta verenkierto saadaan palautettua. Jalat turpoavat ‘selittämättömästä’ syystä yhtä rajusti kuin kovan vamman seurauksena. On siitä fimeakin mystisesti tiedottanut https://injektiopiikki.com/2021/06/16/fimea-tiedottaa-varo-koronarokotetta-jos-sinulla-on-tama-oireyhtyma/
   Tämä siis rokotteen aiheuttama oireyhtymä. Ei tuota oireyhtymää Suomessa ilman piikkejä ole.

 2. Pääsääntöisesti ajallinen yhteys ei ole näyttö minkään puolesta. Ja tässäkään, sinällään asiantuntevalta tuntuvassa kirjoitelmassa, ei muuta ole esitetty. Myöskään “tarinointi” ei ole näyttö mistään, se on tarinaa, joka voi olla jollain tavalla totuuteen sidonnainen, yleensä ei kovin tiukasti, mikäli sillä halutaan vahvistaa jotain mielikuvaa. Tämän kirjoittajan asennoituminen on helppo päätellä, jos ei muusta niin kun esiin vedetään hörhöjen lempilapsi, Fuellmilch, asia on selkeä.

  Veritulppia (puhutaan kansan kielellä nyt) esiintyy aika paljon joka tapauksessa. Tutkimusten mukaan niiden yleisyys ei ole lisääntynyt rokotteiden aloituksen jälkeen. Lisäksi mesentraali-iskemia (tai “vatsan alueen valtimotukos”) on joka tapauksessa alidiagnosoitu sairaus, joka on ehkä tullut nyt enemmän esiin kun rokotteita koskevien väitteiden ja niiden muutaman todennetun veritulpan vuoksi on tätäkin puolta selvitelty enemmän.

  Laskennallisesti ja Fimean lukuihin nojaten, edes jonkinlaisen haitan saa noin 0,06% rokotetuista eli 6/10 000. Tämä luku sisältää siis kaikki, pistoskohdan kivusta alkaen. Näillä lukemilla en näe mitään syytä panikoida rokotteen suhteen; riski saada vakava jälkikomplikaatio itse taudista on merkittävästi suurempi. Tilastollinen vääristymä on olemassa mutta se kallistuu lievien oireiden puolelle, eli niitä tyypillisesti ei ilmoiteta, vakavat sen sijaan varmasti kaikki koska ilmoittajana on pääasiassa lääkintäviranomainen. ja jos potilas itse ilmoittaa myös, siellä voi olla kaksoismerkintöjäkin vakavien osastolla. Se selviää kyllä kun data perataan ja selvitetään missä tapauksista on ollut kyse todellisesta rokotehaitasta ja missä ei. Haittailmoitus siis ei ole todettu haitta vaan ilmoittajansa epäily haitasta joka saattaa liittyä rokotteeseen.

  Tyypillisesti niitä vahvistetaan noin 5-10% ilmoitetuista tapauksista.

 3. – “Pertsa”…

  Lääkäreissä esiintyy aika paljon imbesillien tyyppisiä, jotka eivät välitä potilaiden kivuista ja kärsimyksistä mitään, kaiketi juuri sen takia, ettei suomettuneessa Suomessa ole minkäänlaisia soveltuvuustestejä käytössä niin, että psykopaatitkin voivat toimia lääkäreinä ja hoitaa potilaitaan hautaan.

  Itse systeemikin on Suomessa aika erikoinen verrattuna naapurimaihimme, Orionin vedettyä esimerkiksi markkinoilta ainoan hepariinivoidevalmisteen maassa, jossa ihmiset kuolevat veritulppiin aivan kuin suurten ikäluokkien haluttaisiinkin menehtyvän niihin pitkän iän ja eläkkeiden nostamisen sijaan.

  – Kirjoitukseni edellä jäi kesällä vaiheeseen jaksamatta puuttua sen enempää “Pertsan” vääristelyyn pilkatessaan jopa huippuasianajaja Reiner Fuellmichiä https://www.fuellmich.com/dr-reiner-fuellmich/ “hörhöjen lempilapseksi”.

  Totta kai kuolemantohtoreita harmittaa joutuessaan lainkouran kanssa ennemmin tai myöhemmin vastatusten.

Vastaa