CDC LABORATORIO HÄLYTYS! – RT-PCR- testit vaihdetaan sellaisiin, jotka erottavat influenssan ja koronan

Kuuntele artikkeli
Jos luulit, että otsikko on vitsi, se on kuitenkin totta. CDC (Yhdysvaltojen THL) ilmoitus labratorioille 21.7.2021. Testit pitää vaihtaa syksyyn mennessä sellaisiin, jotka erottavat paremmin influenssan ja koronan.

In preparation for this change, CDC recommends clinical laboratories and testing sites that have been using the CDC 2019-nCoV RT-PCR assay select and begin their transition to another FDA-authorized COVID-19 test. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses. Such assays can facilitate continued testing for both influenza and SARS-CoV-2 and can save both time and resources as we head into influenza season. 

https://web.archive.org/web/20210722111802/https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Mistä on kysymys?

Palataan pandemian alkumetreille, että voit hahmottaa historiaa ja normaalin influenssan poistumista mystisesti koko maailmasta pandemian alkaessa.

Influenssa

Influenssa on etenkin talvisaikaan epidemioina etenevä, kovan kuumeen nostava hengityselinten virussairaus. Influenssaviruksia elää eri eläimissä ja ajoittain muodostuu kantoja, jotka tarttuvat myös ihmiseen. Tauti voi olla lieväoireinen tai johtaa jopa kuolemaan riskiryhmään kuuluvilla henkilöillä. Itämisaika on tyypillisesti 2–3 päivää, tai oireet voivat alkaa vasta viikon päästä tartunnasta. Kolmannes influenssa-tartunnan saaneista ei saa mitään oireita, koska heidän immuunipuolustuksensa toimii riittävän tehokkaasti.

Esiintyvyys

Influenssaa on esiintynyt vuosikymmenten ajan. Alla influenssa A:n ja B:n karkeat esiintyvyydet vuodesta 2011.

Seurantaraporttia epidemiakaudelta 2019–2020: COVID-19 pandemiasta johtuen kauden 2019–2020 seurantaraporttia ei ole julkaistu.

Lähde: THL
Influenssakuolleisuus

Influenssaan kuolleiden määrä on vaihdellut 2000-luvulla Tilasto­keskuksen kuolemansyy­tilaston mukaan. Vuonna 2000 influenssaan kuoli reilut 150 henkeä, minkä jälkeen kuolleiden määrä väheni. Kuolleita oli vuosittain vain 20–60, jolloin jo pohdittiin, onko influenssa taltutettu.

Kuolleiden määrä kääntyi nousuun 2010-luvun puoli­välissä (kuvio 1). Vuonna 2018 influenssaan kuoli Suomessa yli 400 henkeä.

Influenssa rokotehistorian näet tästä linkistä. Vuosina 2010-2012 rokotuksia on laajennettu valtaväestöön laajalla kampanjoinnilla.

Kevät 2020 – pandemian puhkeaminen

Vuoden 2019-2020 kausi-influenssa alkoi normaalisti. Huippu ajoittui viikoille 7-11 jolloin tartuntoja havaittiin viikoittain noin 1200 tapausta. Viikolla 12 (16.3- 22.3.) tapauksia oli enää 399 kpl ja sitä seuraavalla viikolla 13 enää 88 kpl. Viikosta 15 lähtien 6.4. Influenssatapauksia ei ole käytännössä ollut ollenkaan. INFLUENSSA HÄVISI. MENI POIS. KATOSI.

Sama tapahtui ympäri maailmaa. Alla ote Amerikan tilanteessa samaan aikaan. Samanlainen pudotus tapahtui ja se alkoi lähes täsmälleen samaan aikaan.

Lähde: Fluview interactive
Mitä maailmalla tapahtui viikkojen 12-15 välisenä aikana?
Tarkastellaan ensin koronatartuntoja
Lähde: Our world in data

Graafissa on listattuna vain muutama maa, mutta yhdenaikaisuus on hämmästyttävä. Samaan aikaan kun INFLUESSA HÄVIÄÄ KOKONAAN KOKO MAAILMASTA, KORONATARTUNNAT HYPPÄÄVÄT YLÖS. Vain muutaman viikon aikana. Perin mystistä.

Influenssatestien määrä Suomessa 2020-2021

Ajantasaista influenssatestien määrää ei löytynyt 2020-2021 kaudelta. Mutta, influenssatestien määrä pitäisi olla vähintään yhtä suuri kuin sairaaloissa hoidetut koronapotilaat, jos koronapotilailta on tarkistettu influenssa.

Sinänsä influenssa- ja koronakeuhkokuumeen hoitaminen ei eroa olennaisesti toisistaan. Taudinkuvan perusteella kukaan ei pysty erottamaan onko kyseessä viruspohjainen keuhkokuume, vai toisenlainen viruspohjainen keuhkokuume.

Lähde: THL

Kuinka monta influenssatestiä on otettu vuoden 2020-2021 aikana? Vai onko käynyt niin, että myös kaikki influenssat on hoidettu koronana? Tässä on THL-organisaatiolla vähintään selityksen paikka.

Huomionarvoista on myös se, että muitakaan nuhakuumeen aiheuttavia koronatartuntoja ei ole löytynyt.

Lähde:, THL
Koronassa maku- ja hajuaisti katoaa. Ei sitä voi sekoittaa influenssaan!

Niin, influenssan ja koronan oireet ovat hyvin samankaltaiset. Myös influenssa saattaa viedä maku- ja hajuaistin. Asiasta on tehty lukuisia artikkeleita mediaan. Esimerkiksi tässä Piia menetti makuaistinsa influenssan seurauksena jo vuonna 2017.

Miksi CDC:n ilmoitus on RT-PCR testeistä on mielenkiintoinen?

WHO, ECDC,EU ja CDC on ohjeistanut käytettävän RT-PRC testin maailmanlaajuisesti. Influenssa hävisi mystisesti koko maailmasta vain muutaman viikon aikana. Nyt testit pitää vaihtaa uusiin, sellaisiin jotka pystyvät erottelemaan koronan ja influenssan toisistaan.

Sinänsä hyvä, että tuttu ja turvallinen influenssa oletettavasti palaa syksyn aikana takaisin maailmankartalle. Influenssa ei todennäköisesti ole hävinnyt mihinkään, sitä ei vain ole testattu.

Mitä maailmassa tapahtui maaliskuussa 2020?

Maaliskuun 26. päivä 2020 Uusimaa laitettiin erityksiin tai ainakin poliisi rajalle valvomaan liikennettä ja pysäyttelemään autoja. Lockdownit yleistyivät ympäri maailmaa.

Tuohon päivään mennessä Suomessa oli vahvistettu 958 koronatartuntaa.

Lähde: YLE- Näin kaikki eteni

Vahvaa paniikin lietsomista oli ilmassa. Silloin oletettiin tai annettiin ymmärtää, että kuolleisuus tautiin on jotain muuta kuin 0.05%.

Maailman johtajat tapasivat 2020 tammikuussa
Pääministerimme Sanna Marin – Agenda Contributor on yksi Maailman talousfoorumin The Great Reset johtajista. https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000007551687.html

Valtion johto ympäri maailmaa tapasivat ja kävivät kahdenkeskisiä keskusteluja maailman talousfoorumissa (WEF) 22.–24. tammikuuta mm. maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtajan Tedros Adhanom Ghebreyesusin ja talousfoorumin perustajan ja puheenjohtajan Klaus Schwabin kanssa. Myös Google, Apple ja Microsoft osallistuivat neuvotteluihin.

Pandemian julistus

Pandemia julistetiin alkaneeksi 11.3.2020 Maailman terveysjärjestön pääjohtajan Tedros Adhanom Ghebreyesus julistuksella.

Muutama päivä julistuksen jälkeen koronatapaukset kääntyivät jyrkkään nousuun ja influenssa katosi maailmasta.

Miten maailman talousfoorumi liittyy koronaan?

Voi olla, ettei mitenkään. Maailman talousfoorumin rahoitus tulee kuitenkin Billy Gatesin ja Soroksen säätiöiltä. Gates on myös WHO:n suurin rahoittaja Yhdysvaltojen jälkeen. World Economic Forum on yksityinen klubi, jonka jäsenmaksu ja jäsenyys on hyvinkin arvokas.

Bill ja Soros laittoivat ostohousut jalkaan!

Bill ja Soros laittoivat ostohousut jalkaan viime viikolla ja ostivat covid-19 testejä tekeviä yrityksiä. Kysymys on tietenkin hyväntekeväisyydestä. Tai yksinoikeudesta. Jompsin kumpsin.

https://www.mobihealthnews.com/news/emea/bill-gates-and-george-soros-back-acquisition-uk-diagnostic-technology-group-mologic
Elämme mielenkiintoisia aikoja

Jos tämä juttu hämmensi sinua, kannattaa sinun lukea myös ”patentit paljastavat” juttu. Siinä käydään läpi koronapandemian kyseenalaista patenttihistoriaa. Jos omistaa viruksen osan, rokotteet siihen ja testausdiagnostiikan, voisi sen olettaa olevan ongelma.

5 vastausta artikkeliin “CDC LABORATORIO HÄLYTYS! – RT-PCR- testit vaihdetaan sellaisiin, jotka erottavat influenssan ja koronan

  1. Hei, kiitos faktoista ja kaavioista. Hyvää tietoa, vaikka ihmiset eivät usko. Kannattaa lisätä vielä statistiikkaa koronaan kuolleista eri maissa, esim Italia ja Espanja löytyy helposti ja statiikka ei tule vauvasta vaariin piikityksiä. Valtamedia sensuroi ja luo pelon ilmapiiriä propagandalla ja ei julkaisua piikin haitoista mitään, mikäli saat jonkun kertomaan oman tarinan niin helppo olisi jakaa, jos kukaan mitään uskoo…

  2. Löytyykö tutkimusta, jossa vertaillaan koronan tarttuttavuuta rokotetuilla ja ja rokottamattomalla. Eli tartuttaako rokottamaton helpommin koronaa eteenpäin? Onko suomessa käytössä RT-PCR testiä?

    1. Kyllä. Nuhakuumeet on pitkälti korona virusten aiheuttamia.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading