Tänään on bileet, kaikki sileeks – VAPAHTAVA KORONAPASSI TULEE VIHDOIN!

purple fireworks effect

Noin 65% kansasta on saanut ensimmäisen annoksen tutkittua ja turvallista rokotetta ja pian odotus palkitaan vielä toisella tehoste annoksella! Se suorastaan potkaisee piikkiproteiinin tuotannon käyntiin ja saa aikaan valtavat vasta-aine tasot rokotetta vastaan. On aika erotella jyvät akanoista ja lanseerata KORONAPASSI. Vihdoinkin! Nyt lähtee!

Sairaan huimia bileitä!

Koronapassilla kaikki toverit pääsevät sairaan huimiin bileisiin. Skumppa kuplii, sylki lentää, glitter kimaltaa ja maailma näkyy kaikissa sateenkaaren väreissä.
H u i m a a ….

Tätä on odotettu 1,5 vuotta. Demokratia on vihdoinkin taas täällä!

Foliohatut ja juntit jäävät rannalle ruikuttamaan!

Foliohatut ja salaliittoteoreetikot eivät näihin bileisiin pääse tartuttamaan tautia! Juntit eivät uskoneet tieteeseen, oma vika. Tutkitun ja turvallisen rokotteen teho on vähintään 95%. Se todennettiin erittäin kattavien ja pitkien tutkimusten avulla. Koronapassi on liitetty kaikkien maailman ihmisten terveystietoihin, ulkopuoliset eivät seuraamme pääse. Olemme täydellisessä turvassa koronapassibileissä! Antaa palaa! Ympäri maailmaa!

Rokote mRNA-tekniikan keksijästä tuli foliohattu kun koronapademia lanseerattiin

Rokotteiden mRNA- tekniikan keksijä Robert W. Malone on varoitellut alusta saakka rokotteen vaaroista. Hänen huolenaan on ollut mm. ADE, jossa rokotteen muodostamat vasta-aineet muka toimivat villin viruksen kohdatessaan päinvastoin kun on oletettu. Ne muka avaavat paremman pääsyn villille virukselle soluihin ja taudista tulee muka paljon vakavampi kuin ilman rokotetta. Näin on muka käynyt mm. zika- ja dengue-rokotteiden kohdalla sekä eläimille kehitetyissä koronarokotteissa. Ihmisille ei ole muka koskaan ennen vuotta 2020 pistetty mitään mRNA- rokotetta.

Mutta huoli pois. Malone on salaliittoteoreetikko, joka ei meidän bileisiin pääse! Me uskomme tieteeseen! Emme rokotetekniikan kehittäjään, joka on tehnyt elämäntyönsä rokotteiden kehittäjänä ja hurahtanut sitten ADE-hömpötykseen. Ei jatkoon! Tänään on bileet, kaikki sileeks!

Pfizerin referenssimaa Israel rokotti kansansa

Israel teki oikein ja solmi diilin Pfizerin kanssa, sai koronarokotteet ennen muita ja rokotti kansansa. Olisipa Suomikin tehnyt saman! Nyt Israelissa lähes 70% kansasta on saanut tuplapiikin ja rokotepassi vaaditaan laajasti palveluiden käyttöön. Päätös kolmannesta piikistä Israelissa on jo tehty. Hyvä Israel!

Rokotepassi tulee nyt myös Suomeen ja kaikki ottavat tupla- tai triplarokotteen saadakseen bilepassin. Vihdoinkin! Pian lähtee! Tänään on bileet, kaikki sileeks!

Kuinka Israelissa menee nyt?

Rokotusten aikana Israel oli täydellisessä karanteenissa ja tapaukset menivät olemattomiin. Rokotusten edetessä karanteeneja avattiin hiljalleen. Nyt kuitenkin jostain syystä tartunnat ja kuolemat nousevat kohtisuoraan ylöspäin.

Tartunnat 7.8.2021
Our World in Data
Kuolemat 7.8.2021
Our World in Data

Hei jäbä, mitä tapahtuu?

https://twitter.com/RWMaloneMD

mRNA- rokotetekniikan kehittäjä Robert W. Malone on varoitellut ADE- vaaroista. ADE on siis tilanne, jossa rokotteen tuottamat vasta-aineet toimivat päinvastoin, kuin niiden on oletettu tekevän ja voivat saada aikaan yhdessä villin viruksen kanssa vakavan taudin.

Jos Israelin tilanne kehittyy nykyisen mukaisesti, on rokote tekniikan keksijän varoitukset ADE:sta käymässä toteen. COVID-19, tauti joka ei ole tappanut suomessa yhtään alle 30-vuotiasta ihmistä on muuttumassa ADE:n myötä virukseksi, jolta rokotetut lapsetkaan eivät ole enää turvassa.

Mut jäbä hei, se mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin!

Se ei mene oikeasti niin. Se mitä tapahtuu Israelissa, tulee tapahtumaan myös Suomessa. Kun koronapassit tulevat, koronabileet eivät tule olemaan tie vapauteen.

Kahdesti rokotettu levittävät virusta samalla tavalla kuin rokottamatonkin, joten koronapassibileet voivat olla VIP-lippu jonon ohi teholle.

Rokottamaton ei saa ADE-reaktiota. Jos rokottamaton saa taudin, hänelle kehittyy luonnolliset vasta-aineet. Uusimpien tutkimusten mukaan luonnollisesti kehittynyt immuniteettetti säilyy hyvin pitkään. Huomioi, yksikään alle 30-vuotias ei ole kuollut Suomessa COVID-19 tautiin.

Päivitys 1.10.2021

Israelissa 3. tehoste on annettu suurelle osalle kansaa ja neljättä kierrosta valmistellaan. Tehohoidossa olevien potilaiden määrä ei ota laskeakseen.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-12/israel-preparing-for-possible-fourth-covid-vaccine-dose
Tehohoidossa olevat potilaat Israelissa 1.10.2021

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

13 vastausta artikkeliin “Tänään on bileet, kaikki sileeks – VAPAHTAVA KORONAPASSI TULEE VIHDOIN!

 1. Kiitos upeista blogiteksteistä! Onko sinulla mahdollisuutta ottaa kantaa siihen, että levittävätkö injektoidut piikkiproteiineja injektoimattomiin?
  Itselläni tulee huono olo, päänsärkyä, outoa kuukautistenkaltaista vuotoa (kuukautiset jo loppuneet) ja sellainen tunne, että olisin sairas, kun olen samassa tilassa injektoitujen kanssa. Ensin ajattelin sen olevan ”sattumaa”, mutta nyt näitä sattumia on ollut jo niin monta, että nyt en enää epäile omia tuntemuksiani. Miten voimme suojata itsemme noilta piikkiproteiineilta, ettemme sairastu? Mitenkään ei enää tässä tilanteessa pysty välttämäänkään injektoituja ihmisiä

   1. Kiitos vastauksesta! Tuntuu hurjalta ajatus, että tuo voisi vaikuttaa omaan terveyteen. Uskaltaako enää kohta mennä ovesta ulos, tai päästää sieltä ketään sisään, jos mielii terveenä pysyä. Pakotetaanko meidän silläkin tavoin eristäytymään ja jakautumaan kahteen leiriin

   1. Jenni, onko mainittu esim tuoteselosteessa, vai mistä löydän tämän?

 2. Bileet on voi jättää väliin, mut mitä jos piikittämätön teini ei pääse enää kavereiden kanssa leffaan tai museoon, kun suunnitellaan koronopassia jo 12v ikäisille? Varmaan tulee painostus ottaa toi piikki…

  1. nou hätä ehtii sitä leffaan ja museoihin myöhemmin kun piikin mäntä on pohjassa se on peruuttamaton jos huonosti käy ei ole leffan tarvetta enään

 3. Samoin urheilu- ja liikuntaharrastukset ja kouluissa opettajien ja kavereiden painostus.
  Itselläni on neljä lastenlasta, joiden puolesta sydän syrjällään

 4. Valtamedia kirjoittaa tänään eka kerran kunnolla haitoista ja Islannin tilanteesta!! Ja silti ihmiset juoksee kolmannelle piikille kohta…

  1. Ihmiset ovat äänestäjiä. Äänestävät samoja puolueita jotka ovat pettäneet heidät jo 10 kertaa. Ei siis ihme että kun petettiin lupas että 2 piikkiä toisi paratiisin, juostaan kolmannelle piikille.

Vastaa