Paljastaako rokotteen tuoteseloste kaikki ainesosat – Vastaus on EI!

white baby mouse
Kuuntele artikkeli

Koronarokotteilla on tuoteseloste, josta ilmenee rokotteen sisältämiä aineita. Mutta tiesitkö, että kaikkia aineita ei tarvitse ilmoittaa liikesalaisuuteen vedoten? Luit oikein, kaikkia aineita, edes vaarallisia, ei tarvitse ilmoittaa liikesalaisuuteen vedoten.

Tietääkö kukaan mitä meihin pistetään?

Tällä hetkellä meihin pistetään asiantuntijoiden mukaan tutkittuja ja turvallisia rokotteita, joiden teho on mahtava. Tartunnat kuitenkin kasvavat jatkuvasti lähes jokaisessa maanosassa ja vauhdikkaammin kuin koskaan. Lähes 100% suojan antavaa rokotetta joudutaan pistämään kolmas annos, kun tartunnat riistäytyvät käsistä.

Teho on joskus ollut oikeasti hyvä, mutta vain ensimmäiset 3 kuukautta toisesta piikistä. Tuplarokotus on tehokas Wuhanin virusta vastaan, mutta sitten sen teho hiipuu pois.

Deltaa vastaan suhteellinen teho on 42% – se on mitätön

Deltaa vastaan suhteellinen teho on vain 42% ja jotta rokote saa myyntiluvan on tehon oltava vähintään 50%. Suomeen on varattu kuitenkin piikkejä koko väestölle kolmas annos. Vuosien -22 ja -23 annokset on joidenkin tietojen mukaan jo OSTETTU! Myyntilupaehtoja on ilmeisesti helppo muuttaa.

Mistä voimme nähdä kaikki piikkien ainesosat?

Comirnatyn tuoteselosteessa näkyy seuraavat tiedot.

Tuoteseloste ei kuitenkaan kerro juuri mitään. Jokaisesta tuotteesta täytyy tehdä käyttöturvallisuustiedote. Siinä on kerrottu tarkemmin sisällöstä ja tuotteen käsittelystä.

Käyttöturvallisuustiedotteessa on siis enemmän ainesosia. Listassa on monta yhdistettä, jolla ei ole EY-numeroa.

Mystiset ainesosat

Listasta löytyy monta luetteloimatonta ainesosaa, kuten ALC-0315, ALC-0159, PF-07305885 ja PF-07302048.

ALC -0315

Echelon Biociences myy ALC -0315 yhdistettä. Tuotetiedot saa vain erillisellä pyynnöllä, mutta tuotetiedoissa käy selkeästi ilmi, että yhdiste ei ole tarkoitettu ihmisille!

This product is for research use only and not for human use.

Linkki ALC-0315 tuotetietoihin

ALC-0159

Saman yrityksen listoilta löytyy myös ALC-0159. Tuotetiedot saa vain erillisellä pyynnöllä, MUTTA YLLÄTYS, tuotetiedoissa käy selkeästi ilmi, että yhdiste ei ole tarkoitettu ihmisille! Ensimmäiset kaksi ainesosaa jota käsiteltiin ei ole tarkoitettu ihmiskäyttöön. Ainoastaan tutkimustakoituksiin!

This product is for research use only and not for human use.

Linkki ALC-0159 tuotetietoihin
PF-07305885 ja PF-07302048 ovat liikesalaisuuksia

Mystisimmät ainesosat ovat PF-07305885 ja PF-07302048. Lyhenteet viittaavat selkeästi Pfizer yritykseen ja ovat liikesalaisuuksia.

PF-07305885 haulla löytyy tutkimusprotokolla, joka on varsin mielenkiintoista luettavaa. Mutta ei mennä siihen nyt.

PF-07302048 haulla löytyy luottamuksellinen japaninkielinen Pfizer dokumentti. Siinä on tutkittu nanolipidien kulkeutumista elimistössä.

Kuvassa hiiriä teipattuna pöytään röntgenkuvassa

Dokumentin mukaan aine kumuloituu (keräytyy) pistokohdan lisäksi maksaan, pernaan, lisämunuaisiin ja munasarjoihin. Nyt on enää turha lässyttää, että nanolipidit (niiden sisällä on mRNA) eivät kulkeutuisi koko kehoon ja saisi piikkiproteiinin tuotantoa aikaan siellä ja täällä ja hyvinkin väärissä paikoissa.

Mitä ihmettä aine oikein sisältää, jota yritetään pistää kaikkiin maailman ihmisiin?

Teimme 18.7.2021 jutun Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen jokaiselle suomalaiselle! Se kertoo kaiken oleellisen tämänkertaisesta pandemiasta. Juttu sisältää myös valtavat listaukset pandemiaan liittyvistä patenteista.

Sinopeg- niminen kiinalainen yritys tuottaa mRNA- rokotteissa käytettäviä yhdisteitä. CoVID-19- rokote ainesosia on listattu samalle sivulle.

Lipid nanoparticles mainly contain four components: ionizable lipids, neutral auxiliary lipids, cholesterol, and PEGylated lipids. PEG can enhance the stability and life of LNPs.

Lähde: Sinopeg
Mielenkiintoista

Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston on väittänyt, että rokotteissa käytetään grafeenioksidia. Grafeenioksidi on 4000 kertaa titaania vahvempaa, omaa erittäin hyvän sähkönjohtavuuden ja se kestää 930°C lämpötilan.  Valitettavasti se on myös myrkyllinen ihmiselle.

Grafeenia on ehdotettu materiaaliksi, josta alettaisiin kehittää nopeita ja tehokkaita biosähköllä toimivia tunnistinlaitteita, jotka kykenevät tarkkailemaan mm. glukoositasoja, hemoglobiininia, kolesterolia ja jopa DNA-jaksotusta.

Yksi ainesosa on mPEG-C-DMG

Grafeeni on hiiliallotrooppien perusrakenne. Grafeeni on siis hiiltä. Yksi ainesosa covid-19 rokotteiden apuaineissa on mPEG-C-DMG jonka geneerinen nimi on α-(3’-{[1,2-di(myristyloxy)propanoxy] carbonylamino}propyl)-ω-methoxy, polyoxyethylene[mPEG-C-DMG].

Yhdisteen nimessä mainitaan carbonylamino eli HIILILAMINAATTI. Tästä pääset mPEG-C-DMG hiililaminaatin tuotetietoihin.

Sinopeg mPEG-C-DMG

Alla olevalla videolla Karen Kingston kertoo grafeenioksidista Stew Petersin ohjelmassa. Edellä esitettyjen tietojen perusteella hän puhuu totta! Katso koko video, vaikka alussa haastattelija vähän eksyy aiheesta.

Ai niin, siitä liikesalaisuudesta.

Kuinka Comirnaty piikkiainetta tulee käsitellä ja mitä pitää tehdä, jos vahinko sattuu piikittäjälle käyttöturvallisuustiedotteen mukaan ?

Käyttöturvallisuustiedoteessa on ensiaputoimenpiteiden kuvaukset eri skenaarioihin.

Esimerkiksi lääkelagenula tippuu lattialle, rikkoutuu ja aine pääsee avoimeen ilmatilaan sen höyryjä hengitetään. Silloin on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon. Roiskevahinko voi ruiskuja käsiteltäessä tapahtua ja ainetta roiskahtaa esimerkiksi silmään. Silloin silmää pitää huuhdella vähintään 15 minuuttia runsaalla vedellä ja otettava yhteys lääkäriin. Jos myrkkyä menee vaatteille, saastuneet vaatteet pitää poistaa ja iho pestä runsaalla vedellä saippuan kanssa. Tarvittaessa on otettava yhteys lääkäriin. Tutkittu ja turvallinen.

Hengitys

Siirrä henkilö raikkaaseen ilmaan. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin / hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Roiskeet silmiin

Roiskeet on huuhdeltava huolellisesti runsaalla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, nostaen ala- ja yläluomia. Otettava yhteys lääkäriin.

Ihokosketus

Riisu saastuneet vaatteet. Huuhtele alue runsaalla vedellä. Käytä saippuaa. Hakeudu lääkärin hoitoon.

Lue koko käyttöturvallisuustiedote
Onkohan kaikki mennyt niinkuin Strömsössä?

Näin äkkiseltään voi tulla sellainen mielikuva, että piikkimuodossa oleva vapahtava PIIKKI ei ole aivan sitä, mitä on annettu ymmärtää. Ongelma on se että kukaan ei tiedä, mitä aineet ovat, ne kun ovat liikesalaisuuden piirissä.


Alla olevassa 27.9.2021 kirjoitetussa jutussa patologit ja tutkijat esittelevät COVID rokotteiden jälkeen kuolleiden ihmisten kudosnäytteitä sekä tuovat esiin mikroskooppisia löydöksiä rokoteaineista.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

15 vastausta artikkeliin “Paljastaako rokotteen tuoteseloste kaikki ainesosat – Vastaus on EI!

  1. Olet ymmärtänyt väärin Echelon Biosciencesin myymien ALC-lipidien kohdan: ”This product is for research use only and not for human use.” He tietenkin tarkoittavat sitä, kun tuotetta ostetaan heiltä, eli tuotetta saa ostaa vain tutkimuskäyttöön. Toki tuotetta esiintyy koronarokotteessa, kuten he itsekin mainitsevat ja samoin ympäri internettiä. On hyvin vaikea uskoa ettet ole tätä ymmärtänyt, joten kuulostaa että yrität väkisin luoda väärää mielikuvaa.

    1. Kiitos tiedosta. En ole yrittänyt luoda väärää mielikuvaa. Tietenkin he tarkoittavat sitä, että tuote ei heiltä ostettuna on vain tutkimuskäyttöön ja ei ihmisille. Jos tarkastellaan missä muissa tuotteissa tätä lipidiä käytetään ympäri maailmaa, niin ei se niin yleinen olekaan.
      https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/122666778 kohdassa ”Depositor-Supplied Patent Identifiers” on kaikki käyttökohteet, missä tätä kokeellista lipidiä käytetään. Siltä voimme todeta että TODEN TOTTA! Tähänhän käytetään muissakin rokotteissa. mm. Rotavirus mrna vaccine ja Rna for malaria vaccines. KUN ASIAN ON VAIN NIIN ETTÄ NE OVAT KOKEELLISIA ROKOTTEITA JA NIILLÄ EI OLE MYYNTILUPAA! Yritätkö nyt SINÄ luoda kuvaa tutusta ja turvallisesta ainesosasta vaikka sinä tai kukaan ei voi sitä varmuudella todistaa. Tämä on kuitenkin vain mRNA kuljetukseen solun sisään tarkoitettu aine. Ei voi olla mitenkään haitaksi.

      1. Rotavirus ja malaria mrna rokotteet? Voitko nayttaa milliin ne on tulleet markkinoille?

    2. Oken katsonut kujemattomia julkaisuja, videoita kuten Lets Go Brandon julistus, Ex-Pfiser varadirika Mike Yedon, ex. Gavi vaccine expert Geerd Van Deer Bosche, Bobby Kennedy ja hänen käyttämät as.tuntijat, Judy Mikovitsh, ym, ym rehellisinä pitämiäni asiantuntijoita eivät injektiopiikin kirjoitukset poikkea juuri ollenkaan näiden itsensä totuuden alttarille uhranneiden henkilöiden teksteistä.
      Injektiopiikin teksti on erittäin selkeästi eriteltyä ja faktisu nojaavaa.
      Ainoa missä on ristiriitaa oikeastaan kaikkiin on koko virus-hypoteesi. Lähinnä se ettei viruksia ole eristetty kuiten Polio, Sars Cov2 jne. Poliokin duunattiin suhkuttamalla DDT pilvi lasten päälle ja hävitettiin sitten jakamalla oireet eri sairauksiin kuten smallboxin kanssa myös. ”Isorokon kaltainen rakkulaihottuma”`? ja väitetään koko valemedian voimin että rokotteet ovat hävittäneet sairauden.

  2. USKOTTAVUUSONGELMA

    ”Esimerkiksi lääkelagenula tippuu lattialle, rikkoutuu ja aine pääsee avoimeen ilmatilaan sen höyryjä hengitetään. Silloin on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon. Roiskevahinko voi ruiskuja käsiteltäessä tapahtua ja ainetta roiskahtaa esimerkiksi silmään. Silloin silmää pitää huuhdella vähintään 15 minuuttia runsaalla vedellä ja otettava yhteys lääkäriin. Jos myrkkyä menee vaatteille, saastuneet vaatteet pitää poistaa ja iho pestä runsaalla vedellä saippuan kanssa. Tarvittaessa on otettava yhteys lääkäriin. Tutkittu ja turvallinen.”

    Tämä on kuulkaas aivan paskaa. Comirnaty on nestemuotoista, noin niinku ensinnäkin. Ja sitten siihen laimennetaan mukaan natriumkloridi (tyhmille: suola) liuosta. Nestettä ei voi hengittää, eikä siinä oo mitään vaarallista, eikä kyllä hyödyllistäkään enää, jos putoaa. mRNA menee rikki, jos lagenula putoaa lattialle.

    1. Melkoista leikkiä tässä jo Mengelekin kalpenisi sillä oli rajotetusti tutkinta materiaalia tähän piikkiin on vielä riittänyt artikkeleita mutta kolmannen piikin jälkeen vähenee kun alkaa valkenemaan että se onkin jatkuva ja haitat alkaa kertymään..

  3. Tuo Echelon Biosciences sivusto on amerikkalaisen firman sivusto. Ja kuten tiedämme niin amerikkalaisille täytyy kaikki ohjeet vääntää rautalangasta, kuten älä juo valkaisuainetta, se ei ehkäise koronaa, vaan polttaa sinun ruokatorvesi ja vatsasi pahoin! Itsekin ymmärrän tuon niin, ettei tuotetta ole tarkoitettu yleiseen jakoon, vaan tutkimuskäyttöön. Mulla ei ole minkäänlaista luottamusta mihinkään mikä tulee Jenkeistä, siellähän eräät vanhemmat syöttivät lapsilleen valkaisuainetta, kun olivat jostain kuulleet että se parantaa autismista ja mehän täällä Suomessa tiedämme et autismiin ei ole parannuskeinoa. Hullua et tää koronarokotevastaisuus tulee Jenkeistä, sitten jotkut hullut siirtävät sitä propagandaa tänne, muka et ois tapahtunut Suomessa. Itse olen saanut jo aikoja sitten toisen rokotteen, olen elossa, ei mitään oireita. Perjantaina poikani, 14 v sain ekan rokotteen, hänelle ei tullut edes käsi kipeäksi rokotteesta. Ja mitä tulee näihin rokotteen sisältämiin aineosiin, jos ei ole opiskellut biokemiaa tms. niin ei kauheasti kannata tehdä mitään johtopäätöksiä, nimittäin yksin käytettynä aine voi toimia aivan eri tavalla kuin muiden aineiden kanssa yhdessä.

    1. Olet aivan oikeassa. Ei kannata tehdä mitään johtopäätöksiä vaikka olisi opiskellut biokemiaa. Kukaan ei vielä tiedä kuinka aineet lopulta käyttäytyvät. Kannattaa kiinnittää huomio vain sellaisiin asioihin, jotka ovat selkeästi suunnattu vahvistamaan rokotuksen ottaneen ylimielisyyttä TYHMIÄ piikistä kieltäytyjiä kohtaan.
      Luulitko, Miimu, että haitat tulevat parin päivän sisään piikistä? Pienet jomotukset, pistokohdan arkuus ja kuume, kyllä. Varsinaiset haitat tulevat kuitenkin vasta aikaisintaan viikkojen kuluttua, jos ovat tullakseen. Pahasta fulminantista myokardiitista syntynyt sydänlihaksen vaurio seuraa läpi elämän. Varsinkin jos se on aiheutunut autoimmuunireaktiosta. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7083821/
      Guillain-barrén oireyhtymän jälkeen pitääpi opetella aika monta asiaa uudelleen https://neuroliitto.fi/tieto-tuki/tietoa-sairauksista/harvinaiset-neurologiset-sairaudet/diagnoosit/guillain-barren-oireyhtyma/

      1. Joo pieni viive näissä voi olla ennen kuin oireet alkaa kokemus itsellä edellisestä turvallisesta rokotteesta vuosi 09 piikki narkolepsia 2012 ja tätä helvettiä vaan jatkuu en todella soisi kenellekään mitään tällaista siksi että luottaa näihin THLn ymm.. Muihin lahjottuihin asiantuntioihin..

    2. Et luota mihinkään mikä tulee jenkeistä.
      Paitsi piikkehin.

      Loogista.

  4. Meidän työporukassa on 12 henkilöä. Heistä 10 on rokotettu kahdesti kesän aikana. Kaksi heistä on saanut infarktin syksyyn mennessä. Tässä itselle riittävästi todisteita, että rokotetta ei kannata ottaa.

  5. Äitini kuoli 1,5kk sitten koronarokotteen myötävaikutuksella. Lääkärit haluavat uskotella kuoleman johtuvan munuaissairauden loppuvaiheesta. Hoivakodin vastaava sairaanhoitaja oli järkyttynyt äitini tapauksesta, juttelin pitkään hänen kanssaan ja hän sanoi, ettei ole koskaan nähnyt tälläistä munuaissairauden loppuvaihetta ja kehoitti tekemään Fimealle haittailmoituksen, joka on tehty.
    Äitini pelkäsi ottaa rokotetta ja oli siirtänyt sitä riskiryhmäläisenä yli puoli vuotta. Sitten joutui muissa vaivoissa osastolle kaupunginsairaalaan ja siellä pari päivää ennen siirtymistä hoivakotiin annettiin koronarokote keskustelematta ensin omaisten kanssa.
    Muutamien päivien kuluessa alkoivat sydänoireet, sen jälkeen olkapää kipeytyi pahoin ettei päässyt ylös sängystä ja nopeasti meni liikuntakyky. Jalkoihin tuli tukoksia ja ne räjähtivät täyteen kämmenen kokoisia säärihaavoja. Jalat menivät kuolioon ja amputaatiota ei voitu tehdä koska olisi kuollut leikkauspöydälle.
    Kaikki tapahtumat vain kuukauden sisällä.
    Rokote oli Pfizerin.

  6. Huhtikuussa 2020 Rämet ja Nohynek antoivat Mrna-tyypin rokotteista varsin pessimistisiä lausuntoja. Eikä niitä ole käytetty aiemmin minkään taudin hoidossa, selviää THL:n sinultakin. Joten miksi kummassa uuden tyyppinen koettelematon rokote näin massiiviseen levitykseen?

    ”Mutta teknologia on vielä tuore ja meiltä puuttuu näyttö, että sillä pystyttäisiin saamaan suojaavaa immuniteettia mihinkään tautiin, Rämet toteaa ja lisää heti perään ettei halua kuulostaa liian negatiiviselta.”
    Eikös tässä ole juuri käynyt noin? Alkujaanhan annoksia piti olla 1+1 ja nyt puhutaan jo neljänsistäkin annoksista. Mutta toivottavasti mRna ei kuse enempää alleen:

    ”SARS-rokotteiden kehittely jäi taannoin kesken, kun tauti hiipui keväällä 2003 eikä ole sen jälkeen palannut sairastuttamaan ihmisiä. Silloin ehdittiin kuitenkin havaita asioita, jotka huolestuttavat uuden koronavirusrokotteen kehittäjiä.
    – Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja, Nohynek sanoo.”
    Eli onko nyt varmasti ongelmat ratkaistu vuodessa, mitä ei oltu pystytty ratkaisemaan 17 vuodessa?

    Miksi eduskunnassa ei yksikään kansanedustaja ole tuonut tätä epäsuhtaa esille?
    https://yle.fi/uutiset/3-11290069

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading