JOE ROGAN syö HEVOSILLE tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ koronaan! – Nyt on PELKOKERROIN KOHDALLAAN!

Lue ääneen tämä artikkeli

Muistatko Pelkokerroin TV-sarjan? Sen juontaja Joe Rogan syö hevosille tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ hoitaakseen koronaa. USA:n tartuntatautivirastolta (NIH) on tullut asiasta kova varoitus. NIH on tutkinut matolääkkeen vaikutusta koronaan ja sitä ei suositella käytettäväksi. Sen käyttäminen koronaan on kielletty jo heti pandemian puhjetessa maailmanlaajuisesti. Matolääke on tarkoitettu hevosille! EI suosikkijuontajille!

Kuinka typerä ihminen voi olla!

Joe Rogan on stand-up koomikko ja vetää myös suosittua podcastia Spotifyssä ja Youtubessa. Suomessa hän on tullut tunnetuksi Pelkokerroin TV-sarjan juontajana. Nyt lehdet ympäri maailmaa kertovat tästä käsittämättömästä HEVOSEN MATOLÄÄKE- tempauksesta.

Lääkärit varoittavat vakavasti matolääkkeestä ja Yhdysvalloissa ensiavut täyttyvät nyt matolääkkeen yliannostuksista. Järkyttävää toimintaa suosikkijuontajalta, kertakaikkaan kuvottavaa! Hyi yyäääk, heppojen matolääkettä.

Mitä hevosille tarkoitettu matolääke sisältää?

Hevosille on toisiaan olemassa esimerkiksi voidemuotoista matolääkettä, jonka vaikuttava aine on ivermektiini. Ivermektiiniä käytetään myös ihmisten hoitoon ja ivermektiini kuuluukin WHO:n laatimaan keskeisimpien lääkeaineiden luetteloon.

Ivermektiini kuuluu WHO:n tärkeimpien lääkkeiden listaan

Ivermektiiniä käytetään ihmisille ruoansulatuskanavan strongyloidiaasin, epäillyn tai diagnosoidun mikrofilaremian (sukkulamadon aiheuttama tila= matolääke) hoitoon tai syyhyn hoitoon. Suomessa ivermektiinin kauppanimi on SCATOL ja se on tablettimuotoinen. Yksi tabletti sisältää 3mg ivermektiiniä.

Ivermektiinin historia

Ivermektiini löydettiin vuonna 1975 ja se tuli lääketieteelliseen käyttöön vuonna 1981. Vuonna 2015 William Campbell ja Satoshi Ōmura saivat lääketieteen Nobel -palkinnon löydöstään ja sovelluksistaan.

Vuonna 2018 se oli 420. yleisimmin määrätty lääke Yhdysvalloissa. Lääkitystä tutkitaan myös keinona hoitaa tai ehkäistä trooppisia sairauksia, kuten keltakuumetta ja malariaa.

Ivermektiiniä pidetään suhteellisen myrkyttömänä tavanomaisina annoksina, eli noin 300 µg/kg (100 kg ihminen = 30mg). Ivermektiinin käyttöturvallisuustiedotteen perusteella sivuvaikutukset ovat harvinaisia.

Yliannostuksen oireet ovat: ihottuma, kosketusihottuma, edeema, päänsärky, kiertohuimaus, voimattomuus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja mahakipu. Hyvin korkeilla yliannostuksilla hermostolama, kooma ja jopa kuolema.

Kuinka Ivermektiini toimii SARC-Cov-2 virusta vastaan?

Lyhyesti selitettynä ivermektiini estää ja häiritsee SARS-CoV-2 piikkiproteiinin sitoutumista ACE-2-reseptoreihin. Lisäksi se estää sytokiinimyrskyä sekä typpioksidin muodostumista. Typpioksidi aiheuttaa verisuonten laajentumista ja nesteiden tihkumista verisuonten ulkopuolelle, se taas johtaa matalaan verenpaineeseen ja lopulta ARDS-syndoomaan (Acute respiratory distress syndrome). Lyhyesti sanottuna: Se estää mekanismeillaan vakavan COVID-19- taudin puhkeamista.

The mechanisms of action of Ivermectin against SARS-CoV-2: An evidence-based clinical review article

Voi ei! Menitkö nyt ihan sekaisin? Sehän onkin ihan oikea ihmisen lääke!

Ivermektiini on siis hyvin tunnettu lääke ja se on WHO:n tärkeimpien lääkkeiden listalla. Sen löytäjä sai vuonna 2015 Nobelin lääketieteen palkinnon.

Miksi lääkevirastot ympäri maailmaa varoittelevat ivermektiinistä? Onko syy se, että Joe Rogan käytti hevosille tarkoitettua lääkettä omatoimisesti hoitaakseen koronaa? Annetaan kuitenkin Joelle tilaisuus kertoa miten asia on mennyt oikeasti.

Joe Rogan ei siis käyttänyt hevosille tarkoitettua matolääkettä, vaan lääkärin reseptillä määräämää tablettimuotoista ivermektiiniä.

Maailmanlaajuinen mainoskampanja ivermektiiniä vastaan

Mediat ovat ympäri maailmaa jakaneet tietoista DISINFORMAATIOITA. Siis valehdelleet ja pyrkineet osoittamaan ivermektiinin vaarallisuuden. Samoin ovat tehneet FDA, EMA ja myös lääkärilehti. Lääkärilehti viittaa Cochranen kirjallisuuskatsaukseen, joka kannattaa lukea tutkimuksineen kokonaan. Mutta ei mennä nyt siihen.

Ivermektiini on nyt WHO:n ”kiellettyjen aineiden” listalla COVID-19 hoitoon

Ivermektiini, joka sai vuonna 2015 Nobelin palkinnon ja on tärkeimpien lääkkeiden listalla, on nyt rajattu vain tutkimuskäyttöön. Sille on tehty tutkimuksia vakavasti sairaiden potilaiden hoitoon ja niiden perusteella WHO ei voi suosittaa sitä käytettäväksi COVID-19 hoitoon. Tarkastellaan seuraavaksi tutkimusta. Varaudu verenpaineen nousuun.

Miten on tutkittu?

Tutkimuksessa The (HD)IVACOV Trial (The High-Dose IVermectin Against COVID-19 Trial) on selvitetty ivermektiinin tehoa. World Health Organization (WHO) Clinical Progression Scale [0 to 10; 0 = uninfected; 10 = death].

Aikaisemmin käytiin läpi ivermektiinin annostusta ja haittavaikutuksia. Ivermektiiniä pidetään suhteellisen myrkyttömänä tavanomaisina annoksina, eli noin 300 µg/kg (100 kg ihminen = 30mg).

Miksi kriittiset potilaat ovat kuolleet kuitenkin suhteelliseen vaarattomaan lääkkeeseen tässä WHO:n tutkimuksessa? Tutkimuksessa annettiin ivermektiiniä 0,6-1mg/kg/päivä. Tavanomainen annos on 100- kiloiselle ihmiselle 30mg. Tässä kokeessa ivermektiiniä annettiin 100- kiloiselle kriittiselle potilaalle 100mg, PÄIVITTÄIN. Se on moninkertainen annos verrattuna tavanomaiseen annokseen.

The High-Dose IVermectin Against COVID-19 Trial

Lääkekokeessa ivermektiiniä annettiin siis massiiviannos PÄIVITTÄIN! Sitä käytetään normaalisti kerta-annoksena ja jos loisia häädetään, sitä annetaan maksimissaan 6-12 kuukauden välein.

Tässä The High-Dose IVermectin Against COVID-19 Trial kokeessa siis annettiin väärään aikaan liian suuria, jopa myrkyllisiä annoksia ja tarkoitus oli osoittaa ivermektiinin haitallisuus COVID-19 hoidossa. Nyt aikaisempia tutkimuksia aletaan kyseenalaistaa.

Miksi? HELVETTI VIEKÖÖN! MIKSI?

Siihen on yksinkertainen selitys: Rokote ei voi saada hätämyyntilupaa, jos on olemassa tehokas hoitomuoto tautiin.

Onko ivermektiini sitten tehokas hoito COVID-tautiin? Tämän hetkisten tietojen mukaan on.

Tutkimustietoa on saatavilla – ja se on laadukasta

Maailmalla on paljon tutkimuksia ivermektiinin tehosta COVID-19 tautiin ja ne on listattu c19ivermectin.com– sivustolla. Tulokset ovat hyvin rohkaisevia. Näissä ei ole rahoittajana WHO tai rokotefirmat. Ne ovat aitoja tutkimuksia, missä ihmisiä hoidetaan, ei tapeta.

c19ivermectin.com
c19ivermectin.com

Varhainen hoito

Ivermektin kerta- annos täytyy ottaa heti, kun koronaoireet ovat ilmaantuneet ja positiivinen testitulos on saatu. Suomessa lääkäri voi määrätä Scatol 3mg lääkettä, mutta tuoteselosteessa on maininta, että se on vain tutkimuskäyttöön ja WHO:n sekä kansallisia ohjeita pitää noudattaa. Joten kuka koittaa kepillä jäätä?

Jos tauti pääsee etenemään pahaksi siitä ei ole apua ja WHO:n päivittäisellä moninkertaisella yliannoksella se tappaa varmasti, kuten WHO on jo kokeellaan todistanut. Sytokiinimyrskyssä profylaktinen (ennaltaehkäisevä) annostus ei enää auta. Sytokiinimyrskyä hillitään siinä vaiheessa Oradexonilla ja toivotaan parasta.

Miksi mikään maa ei taistele rokotemafiaa vastaan?

Intia ja Japani on aloittanut taistelun tuulimyllyjä vastaan. HIENOA!

Oudot hiukkaset aiheuttivat kuolemia

Japanissa löydettiin outoja hiukkasia Modernan rokotteesta ja maa on keskeyttänyt noin 1,63 miljoonan koronarokoteannoksen käytön annoksista löytyneiden epäpuhtauksien vuoksi.

Metallihiukkaset eivät kuitenkaan lihakseen pistettynä aiheuta kuolemaa tai se on hyvin, hyvin epätodennäköistä. Oletettavasti on kyse jostain muusta, kuin metallihiukkasista.

Tokion lääkäriliitto suosittelee ivermektiiniä

Tokion lääkäriliiton puheenjohtaja Haruo Ozaki kertoi 13.8.2021 järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että he suosittelevat lääkäreille ivermektiinin käyttöä koronapotilaiden hoidossa.

Intian Goan maakunnassa jaetaan kaikille ivermektiiniä

Intian Goan osavaltio ilmoitti antavansa lääkkeen kaikille aikuisille asukkailleen, koska se voi auttaa vähentämään Covid-19-tartuntojen vakavuutta.

Kuinka Goassa nyt menee?

Jorman sanoin, EI HUONO! Intia Goassa EI tosiaan ole törinää tötterössä!

Jos olette käyneet Intiassa, tiedätte, että siellä on paljon ihmisiä ja huono hygienia. Suomen oloissa kuolemien seitsemän päivän liukuva keskiarvo olisi oletettavasti 0.

Intiassa käytetään myös monoclonal Antibody– hoitoa korkean riskin potilaille. EMA ei ole estänyt ainakaan vielä tämän lääkkeen käyttöä. Se on suhteellisen uusi lääke.

Tehokas hoito vs. hätämyyntilupa

Voitteko NYT ymmärtää miksi WHO on kieltänyt ivermektiinin käytön koronassa? COVID-19 TAUTIIN ON OLEMASSA TEHOKAS HOITOKEINO/LÄÄKE OIKEIN KÄYTETTYNÄ, MUTTA SE ON ESTE PIIKKIEN HÄTÄKÄYTTÖLUVILLE! Siksi sen käyttöä ei sallita!

Samankaltaisia tutkimuksia on muitakin

Tunnetusti D-vitamiini, C-vitamiini ja sinkki ovat hyviä immuunipuolustukselle. Se on täysin kiistatonta. NIH (Amerikan THL) on linjannut ne hyödyttämiksi koronan hoidossa. Ja arvatkaa mitä? Taas on käytetty isojen hevosten annoksia kriittisille potilaille.

Syökää D-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä monipuolisen ruokavalion osana. Ne ovat NIH:n toimesta “ei suositeltavia” samasta syystä kuin ivermektiini on kielletty! Ne parantavat vastustuskykyä.

Miksi NIH tekisi tuollaista?

NIH eli Amerikan THL on rahoittanut SARS-CoV:in Gain of Function- tutkimuksia Kiinan Wuhanissa. Tutkimuksessa SARS-CoV tuunattiin lepakon piikkiproteiinilla ja siitä tehtiin ihmiseen tarttuva virus. Muutama päivä sitten julkisuuslain perusteella on julkaistu tähän liittyvä aineisto ja rahoitus Gain of Function- tutkimuksista. Aineistoa on 900 sivun verran. Suomessa asiasta on uutisoinut YLE. Muut valtamediat ovat olleet täysin hiljaa. Samat mediat ovat hiljaa, jotka mustamaalasivat Joe Rogania.

SARS-CoV-2 on tehty labrassa hyvin suurella todennäköisyydellä

Asiakirjoista selviää, että NIH on rahoittanut tutkimukset vuosien ajan. Asiakirjoja on valtava määrä, mutta jo niitä vilkaisemalla näkee, että nyt ollaan sylttytehtaalla. Olemme kirjoittaneet aikoinaan jutun Patentit paljastavat – kaikki oli valmiina ennen pandemian lanseerausta. Siinä on valtava tiedosto patenteista, joita oli jo ennen pandemian lanseerausta. Alamme kahlaamaan niitä läpi, vedämme pisteet yhteen ja teemme jutun, joka paljastaa kaiken. Sitä ennen teidän tulee herätä todellisuuteen! Kaikki on suunniteltua.

Onko olemassa hoitoprotokollaa Covid-19- taudin varhaiseen hoitoon?

Yhdysvalloissa toimii Front Line COVID-19 Critical Care Alliance FLCC. Sen on perustanut joukko lääkäreitä ja se antaa hoitoprotokollat lääkäreille sekä juuri sairastuneelle. Kun COVID-19 tautia lähdetään hoitamaan enneltaehkäisevästi, tulokset ovat erittäin hyviä.

Tämän lääkärijärjestön avulla myös JOE THE HEVOSMIES sai lääkkeensä ja hoitoprotokollat. Hän ei siis käyttänyt hevosille tarkoitettua lääkettä, vaan tablettimuotoista, jokaisesta apteekista saatavaa mallia.

Onko Amerikassa ollut yliannostuksia – kuten media on rummuttanut

Antaa Kristi Leightin selvittää sitä sairaaloiden ensiavuista. Uutiset yliannostuksistakaan eivät pidä paikkaansa. Kaikki on valetta!

Tuleeko Suomeen vastaavaa ennalta-ehkäisevää hoitoa?

Ehkä. Siihen tarvitaan kuitenkin pioneereja, jotka ovat valmiit vaarantamaan uransa ja toimeentulonsa ihmisten pelastamiseksi. Ottakaa yhteyttä twitterin kautta jos olette valmiit ottamaan haasteen vastaan!

Injektiopiikki- sivusto muuttuu tarvittaessa monipuoliseksi palveluksi, jonka avulla saat yhteyden pioneerilääkäreihin, jotka tulevat olemaan todellisia tulevaisuuden sankareita.

Jaa tämä tieto

Tärkeää on nyt se, että jaat tätä tietoa. Olit sitten rokotettu tai et, on erittäin tärkeää, että saadaan painetta EMA-THL-FIMEA- ROKOTUSKESKUS-PFIZER akselille. Maailmalla toteutetaan hoitoa joka TOIMII! EMA-THL-FIMEA- ROKOTUSKESKUS-PFIZER ei halua sitä myöntää. Israelin hankala tilanne on tulossa Suomeen ja myös rokotetut ovat vaarassa.

Hoidetaan nyt tämä homma kotiin ja turvataan jokaiselle asianmukainen hoito! Kenenkään ei pidä kuolla koronaan aivan turhaan.

Pysykää vahvoina

Pitäkää immuunipuolustus kunnossa näillä yksinkertaisilla FLCC:n ohjeilla.

 • D3- vitamiinia 25-75µg / päivä
 • C- vitamiinia 500-1000mg x 2 / päivä
 • N-Asetyyli-L-kysteiini (NAC) 250mg / päivä
 • Sinkki 30-40mg /päivä
 • Melatonin 6mg ennen nukkumaanmenoa (aiheuttaa uneliaisuutta)

Kaikki on aivan hyvin. Voit olla täysin rauhassa.

Se kauhu ja ahdistus, mitä media on luonut, on hyvin suurelta osin väärää tietoa. Kaikki on siis hyvin, voit olla täysin rauhassa. Korona ei ole vakava tauti. Se on vaarallinen vain riskiryhmille ja hyvin vanhoille, mutta siihenkin on hoito. Hoitoprotokollat pitää vain saada käyttöön.

Vielä tulee aika, jolloin syylliset, ainakin jossain maissa viedään piikille, joissain vain vankilaan. Jos piikki kutsuu, silloin ei anneta mRNA-piikkiä, vaan ensin barbituraattia ja perään raakaa kaliumkloridia. Ruiskut tyhjäksi, yliannostuksesta ei ole vaaraa!

12 vastausta artikkeliin “JOE ROGAN syö HEVOSILLE tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ koronaan! – Nyt on PELKOKERROIN KOHDALLAAN!

 1. Kiitos taas loistavasta kirjoituksesta!
  Haluaisin kysyä, että onko tuo NAC ok syödä jatkuvasti, vai jonkinlaisina kuureina?
  Siitäkin on ollut kirjoituksia, että sen saantia rajoitetaan. Saas nähdä, onko se myös näitä “väärin parannettu” -tuotteita kohta.

 2. Hyviä juttuja, kiitos! Miksiköhän esim. kouluissa ja päiväkodeissa kausiflunssat ovat kiertäneet aika normaaliin tapaan koko koronakeissin ajan, mutta itse korona ei tartu mitenkään? Median luomien hienojen animaatioiden mukaan koronan pitäisi levitä hengityksestä kaasupilven tavoin ainakin 10m päähän.

  1. Oletettavasti se johtuu immuniteettista. Lapset blokkaa koronan ennen kuin se ehtii kissaa sanoa. Aikuisistakin noin 50% sairastaa taudin oireettomana. Oireetonta levittäjää ei ole tunnettu ennen tätä pandemiaa. Se on uusi juttu ja se on saatu aikaan PCR-testauksella ja sen älyttömän suurilla monistuskierroksilla.

 3. Jimmy Dore teki videon “Entire Media Pushes FAKE Ivermectin Story”

 4. Toi melatoniinin määrä on liian korkea. Suurilla määrillä melatoniini alkaa ruokkia itseään vastaan. Ensin kannattaa aloittaa pienillä määrillä ja nostaa annosta jos ei toimi. Suuret määrät voivat aiheuttaa päiväaikaista väsymystä, ja tämä ei mitenkään auta vastustuskykyyn. Lisäksi melatoniinin oton jälkeen pitäisi mennä nukkumaan pimeään, koska melatoniinia erittyy pimeällä. Itse riskiryhmään kuuluvana olen ottanut molemmat rokotteet, eikä ole tullut kuin tavallisia haittavaikutuksia eli käsivarren kipu. Ivermektiiniä en koskaan söisi, koska on luvanvarainen lääke, ja onhan siinäkin haittavaikutuksena kuten kaikissa lääkkeissä. Ja miksi ottaa lääke kun sairastaa koronaa, jos voi rokotteella estää tartunnan kokonaan? En itse ota riskiä et sais koronan ja jos ivermektiini ei toimisikaan niin kuin luvataan. No, jokainen toimii omalla tavallaan. Mut jos ei yhtään luota Suomen viranomaisiin, niin silloin on asiat huonosti.

  1. Johan tuli sairasta tekstiä.
   “miksi ottaa lääke kun sairastaa koronaa, jos voi rokotteella estää tartunnan kokonaan”
   homma ei toimi näin. rokote ei millään tavoin estä tartunnan saantia.

   Otat mieluummin riskin tutkimattomalla rokotteella, jonka pitkäaikaisista vaikutuksista ei ole mitään tietoa vielä. Vertaa ivermektiiniin jota on annettu miljardeja annoksia ja kaikki lyhyet ja pitkät haittavaikutukset ovat hyvinkin tiedossa.

 5. Ivermektiinin hinta on noussut huimasti. Esim syyhyn hoitoon tarvittava kuuri, 14 tablettia, maksaa 187e ei kelakorvausta. Ennen koronaa se maksoi n 30-40e Suomessa, muualla n5- 10e. Härskiksi mennyt lääketehtaiden touhu.

 6. Siis saako tuota Ivermektiiniä tilattua Suomessa? Esim. Jos nettilääkäriltä siihen reseptin hakisi? Onko kokemusta kellään?

Vastaa