WHO suositti lääkettä jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin!

Kuuntele artikkeli

Jos et ole lukenut ivermektiini- lääkkeen mustamaalauskampanjasta, lue se ensin. Jatka vasta sen jälkeen tämän artikkelin lukemista, jotta pääset jyvälle paremmin mitä tässä jutussa kirjoitetaan.

Tehokas lääke on siis poistettu WHO, EMA, FDA, Fimea, THL- virastojen avulla pois saatavilta

Joe Roganin matolääke- mustamaalauskampanjan avulla yritetään luoda mielikuva vaarallisesta lääkkeestä, joka ei sovi ihmisille. Muistat varmaan hydroxychloroquine/ Trump- mainoskampanjan. Silloin ihmiset ”kuolivat syötyään” pesuainetta. Kyseessä oli samankaltainen mustamaalauskampanja, jolla maalattiin sekä Trumpia, että lääkettä.

WHO määrittää suositukset COVID-19 hoitoon

WHO eli Maailman Terveysjärjestö määrää maailmanlaajuiset hoitosuositukset COVID-19 hoitoon. Pandemian puhjetessa WHO ja FDA suosittivat voimakkaasti remdesiviirin käyttöä potilaiden hoidossa. Tutkimukset olivat kesken, mutta lääke lanseerattiin isolla kädellä koko maailman käyttöön.

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-treatment-covid-19

Muistatteko Tamiflu- lääkkeen

Jos muistatte lintu- ja sikainfuenssan, niin muistatte varmaan myös pelastavan Tamiflu- lääkkeen. Sitä ostettiin varastoon, ja paljon. Tamifluta myytiin maailmassa 3 miljardilla dollarilla ja Suomikin varasi kaksi annosta jokaiselle kansalaiselleen.

Viisi vuotta myöhemmin ilmestyneen riippumattomien tutkijoiden raportin mukaan lääke lyhentää oireiden kestoa vain vähän yli puoli vuorokautta. Eli siitä ei ollut yhtään mitään apua!

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mielipide-kotimaa/tamiflu-paljastui-tehottomaksi-suomi-ehti-haalia-influenssalaaketta-varastoihin-miljoonilla-euroilla/

Lintu- ja sikaflunssat loppuivat siihen kun lääkkeet oli saatu myytyä. Sikaflunssaan tosin ostettiin myös rokotteita, joita pistettiin noin 2,5 miljoonaan suomalaiseen. Kahden kuolemantapauksen ja narkolepsian vuoksi piikittäminen sittemmin lopetettiin. Kauheanhirveät pandemiat hiipuivat samantien pois, eivätkä ole palanneet. Aika hassua.

Tamiflun alkuperäisen patentin haltijan Gilead Sciencesin yhtenä suurena omistajana oli silloinen amerikan puolustusministeri Donald Rumsfield. 1990-luvulla Gilead Sciences kehitti influenssalääkkeeksi oseltamiviirin, jota Roche markkinoi niemellä Tamiflu. Yhtiöiden välille syntyi myöhemmin kiistaa lääkkeen markkinoinnista. Muista kuitenkin yhtiöt Gilead Sciences ja Roche jatkon kannalta.

Kuka omistaa WHO:n suositteleman remdesiviirin oikeudet?

No, oikeudet omistaa Gilead Sciences. Sama firma, joka on tehnyt jo aikaisempien kauheanhirveiden pandemioden avulla valtavat summat rahaa ja myyneet tehottomia lääkkeitä koko maailmaan. Tämä vuoden toisella neljänneksellä firma teki 6,2 miljardin dollarin tulot.

https://www.thepharmaletter.com/article/gilead-2nd-qtr-sales-leap-21-lifted-by-veklury-and-biktarvy

Joillain oli tietoa tulevasta, koska osakkeita vaihdettiin kiivaasti ennen pandemian puhkeamista.

Pandemia alkoi nuolen kohdalla. Pientä osakevaihtoa jo ennen pandemiaa!

Jos haluat katsoa kuinka osakkeet ovat vaihtaneet omistajaa voit tehdä sen Yahoo Finance- palvelussa.

Remdesiviiri oli siis pandemian alkuvaiheessa ainut lääke COVID-19- tautiin

Kuten Gilead Sciencesin juuri julkaistusta tuloksesta käy ilmi, sitä on myyty ja paljon. Aikaisemmista markkinointikampanjoista (lintu- ja sikainfluessa) oppineena hinta laitettiin nyt kohdalleen. Yksi hoitojakso maksaa yli 2000€.

Miten on remdesiviirin tehon laita? Arvaa kaksi kertaa; sillä ei ole mitään vaikutusta. EI MINKÄÄNLAISTA!

Remdesivir for the Treatment of Covid-19 — Final Report kertoo karun totuuden. There is no difference between remdesivir and placebo in terms of mortality. Taas apinoita koijattiin!

Hinta on ihan jees, jos se toimii

Nykyisin, jos potilas on saa selittämättömän vuotohäiriön ja mikään muu ei auta, hänelle saatetaan antaa lääkettä, jonka hinta on noin 3500€/annos. Sitä laitetaan 1-2 annosta, mutta se saattaa pelastaa potilaan hengen.

NE WHO:n OHJEET

WHO:n ohjeissa ivermektiini on ”ei suositeltujen”- listalla. Se on sitä oikeasti toimivaa hevosmiesten lääkettä. Remdesiviirillä on nyt ehdollinen lupa. MUTTA, tocilizumab on NYT VAHVA suositus!

https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-therapeutics-2021.2

Mitä on Tosilitsumabi

Se on 2009 vuonna myyntiluvan saanut reumalääke. Sen patentti on mennyt vanhaksi ja uusi hakemus on vetämässä uudella omistajalla!

Arvatkapa mitä? Ei, ei uusi omistaja ole Gilead Sciences, se on ROCHE! Ja taas on osakkeet vaihtaneet hyvissä ajoin omistajaa.

Rochen koko osakehistoria kuvassa

Roche myy nyt lääkettä sellaista vauhtia, että ei pysty edes toimittamaan tarpeeksi. On se hyvä, että Gilead Sciences ja Roche on saanut riitansa sovittua WHO:n avustuksella!

https://www.thehindubusinessline.com/companies/roche-warns-of-shortage-of-covid-19-drug-tocilizumab/article36003522.ece

Onko tämä lääke tehokas?

Ei osaa sanoa. Voi olla tai sitten ei. NO eihän sitä nyt tässä vaiheessa osaa sanoa! Efficacy of Tocilizumab on Patients With COVID-19. Kokonaista KOLME tutkimusta on meneillään ja oletettavasti tulokset saadaan, kun Roche on myynyt sitä noin 26 miljardilla.

Kaikki on niin selvästi kaikkien nähtävissä. Voi hyvät ihmiset sentään!

Valitettavasti tämä ei ole vitsi. TÄMÄ ON TOTTA! Koko maailma on huijattavissa kerta toisensa jälkeen.

Nyt on lisäksi piikitetty lähes koko kansa geenipiikillä, josta ei ole juuri mitään apua, mutta haittavaikutuksia sillä on paljon.

Kaksi kastia

Meidät lajitellaan kahteen kastiin. Apartheid on nyt alkanut levitä ympäri maailmaa ja noin 75% ihmisistä nielee tämän taidokkaan huijauksen ja oma kansa on kääntymässä toisiaan vastaan.

Olkaa kilttejä

Olkaa kilttejä toisillenne. Kukaan ei ole tehnyt väärin, jos on ottanut piikin. Kukaan ei ole tehnyt väärin, jos ei ole ottanut piikkiä. Väärintekijät on aivan muualla ja heidän ohjeitaan ei saa enää uskoa!

Väärintekijät pitää saada lain eteen ja tämä agenda täytyy lopettaa. Tämä huijaus on tehty jo monesti aikaisemminkin, mutta nyt toteutetaan samalla geenimanipulaatiota, mistä emme vielä tiedä, mihin se johtaa ja mikä sen tarkoitus on.

Aiheeseen liittyvää:

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

One thought on “WHO suositti lääkettä jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin!

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading