Intian osavaltio Uttar Pradesh, väkiluku yli 200 miljoonaa – korona lähes hävinnyt. Miksi?

silhouette of hand
Lue ääneen tämä artikkeli

17.9.2021, Uttar Pradeshin osavaltion hallitus ilmoitti, että osavaltion 33 piirissä on nolla aktiivista COVID-19-tapausta ja osavaltion 67 piiriä ei ole ilmoittanut uusista tapauksista viimeisen 24 tunnin aikana. Yli 200 miljoonan asukkaan osavaltiossa oli yhteensä vain 199 aktiivista tapausta. Jos tilanteen muuttaisi noin 5 miljoonan asukkaan Suomeen, meillä olisi alle 5 aktiivista koronatapausta. Miten tämä on mahdollista?

Matala rokotusaste

Elokuun alussa The Times of India -lehti uutisoi, että 31,3% osavaltion väestöstä on ottanut ensimmäisen rokoteannoksen ja 5,8% väestöstä katsottiin täysin rokotetuksi.

Uttar Pradeshin hallituksen mukaan ivermektiini- nimisen lääkkeen varhainen käyttö auttoi pitämään tartunnat ja kuolemat alhaisina. Uttar Pradeshin hallitus on väittänyt olevansa ensimmäinen valtio, joka otti käyttöön laajamittaisen “profylaktisen (ennaltaehkäisevän) ja terapeuttisen” ivermektiinin käytön.

Jotain vaikutusta lääkkeellä tosiaan näyttäisi ainakin tilastojen perusteella olevan. Uttar Pradeshin 7 päivän keskiarvo on 18, kun se tällä hetkellä Suomessa on 506.

https://www.google.com/search?q=finland+corona

Täältä voit katsoa Uttar Pradeshin covid-19 hoitoon tarkoitetut vapaat sairaaloiden petipaikat.

Onko Intiassa muita osavaltioita, jossa käytetään ivermektiiniä ennaltaehkäisevästi?

Intiassa on muitakin osavaltioita, jotka käyttävät ivermektiiniä. Kirjoitimme 10.9.2021 jutun “JOE ROGAN syö HEVOSILLE tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ koronaan! – Nyt on PELKOKERROIN KOHDALLAAN!“. Se juttu kannattaa lukea. Siinä on mainittu Goan osavaltio, jossa on myös otettu ivermektiini ennaltaehkäisevään ja hoitavaan käyttöön.

https://www.google.com/search?q=goa+corona

Intia alensi ivermektiinin hintaa ja lisää sen välttämättömien lääkkeiden luetteloon

Intiassa on noin 1366 miljoonaa asukasta. Intia on laskenut ivermektiinin hintaa ja lisännyt sen välttämättömien lääkkeiden listaan. Voisi ajatella, että Intiassa muutkin osavaltiot ottavat tai ovat ottaneet ivermektiinin käyttöön covid-19 ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Yksi Intian osavaltio, Kerala torjui imervektiinin

Intian Keralan osavaltiossa asuu vain 3% Intian väestöstä. 67% sen asukkaista on saanut vähintään yhden rokotuksen ja osavaltio hylkäsi ivermektiinin käytön. Kerala edustaa 3% koko Intian väestöstä, mutta siellä on nyt 65% koko Intian koronatapauksista! Pienen pieni osavaltio Intiassa hallitsee tilastoja annetuissa rokotteissa, mutta edustaa MYÖS suurinta osaa koronatartunnoissa!

Ivermektiini vaikuttaa tehokkaalta – mutta meillä sitä ei suositella. Päinvastoin, se KIELLETÄÄN!

Jotta pääset jyvälle miksi lääke on “kielletty” länsimaissa sinun tulee lukea kokonaan tämä juttu. Apteekkari- lehti kertoi 13.09.2021 seuraavaa.

Myös Fimeaan on tullut joitakin kysymyksiä ivermektiinin käytöstä. Toistaiseksi Fimeassa ei kuitenkaan ole nähty tarvetta ryhtyä toimenpiteisiin. Fimea julkaisi jo keväällä tiedotteen, jossa se muistutti, ettei ivermektiiniä tule käyttää koronan hoitoon tai ehkäisyyn.

– Mutta tilannetta seurataan ja jos saamme signaaleja, että tilanne muuttuu johonkin suuntaan, harkitaan toimenpiteet sen mukaisesti, toteaa yliproviisori Pirjo Rosenberg Fimeasta.

Apteekkari lehti

Fimean mukaan tilannetta seurataan ja toimenpiteisiin ryhdytään tarvittaessa. Mitä toimenpiteet ovat? Sitä ei kerrottu, mutta historiasta tiedämme, että jos lääkäri määrää “kiellettyä” lääkettä, lupa lääkärinä toimimiseen voidaan evätä.

Onko valtiovalta ollut tietoinen ivermektiinin hyödyistä?

3/2020 valtioneuvoston tutkimuskatsauksessa on otettu kantaa ivermektiiniin. Tutkimuskatsauksessa vertaisarvioidun tutkimuksen mukaan ivermektiinin on todettu vähentävän viruksen RNA:n määrää 5000-kertaisesti.

Tiivistelmä: Tutkimuksessa tarkasteltiin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymän syyhypunkin ja päätäiden hoitoon käytettävän ivermektiini-lääkeaineen käyttöä COVID-19-taudin hoidossa. Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että ivermektiini on myös antiviraalinen lääkeaine. Tämän antiviraalisen piirteen vuoksi tutkijat halusivat testata kyseistä lääkeainetta COVID-19-taudin hoitoon, ja havaitsivat, että soluviljelmässä ivermektiini vähentää SARS-CoV-2-viruksen RNA:n määrää 5000-kertaisesti. Toisin sanoen, syyhypunkin hoitoon käytettävä lääke ivermektin estää tehokkaasti myös SARS-CoV-2-viruksen replikaation in vitro

Valtioneuvoston julkaisut sivu 9-10

Valtioneuvosto on ollut tietoinen ivermektiinin mahdollisista hyödyistä viruksen torjunnassa. Myöhemmissä valtioneuvoston julkaisuissa ivermektiiniä ei enää mainita. Maaliskuussa 2020 koronasta tiedottaminen siirtyi täysin valtioneuvoston alaisuuteen ja valtioneuvosto on velvoittanut viranomaiset julkaisemaan vain tietyn sisältöisiä viestejä.

“Edellä 3 §:n 1 ja 2 kohdassa tarkoitetuissa poikkeusoloissa valtioneuvoston kanslia ja Valtion viestintäkeskus voivat velvoittaa valtioneuvoston alaisen viranomaisen tai kunnallisen viranomaisen omassa viestinnässään julkaisemaan tietynsisältöisen viestin tai kieltää tietynsisältöisen viestin julkaisemisen.Iltalehti – 1.3.2021

Lääke blokattiin nyt myös Australiassa

Australiassa havaittiin ivermektiinin lääkemääräysten jyrkkä nousu. Nyt Autralian lääkeviranomainen on kieltänyt lääkäreitä määräämästä ivermektiiniä COVID-19 hoitoon.

Kannattaisiko kokeilla myös Suomessa?

Tutkimukset, sekä Intian tilanne näyttäisi siltä, että ivermektiini olisi vähintään kokeilemisen arvoinen lääke.

Se on kuitenkin FDA, EMA ja Fimean mukaan haitallinen ja tehoton. Tieto perustuu WHO:n tutkimuksiin, jossa ivermektiiniä annettiin päivittäinen moninkertainen annos kriittisessä tilassa olevalle potilaalle. Sen sijaan WHO suositti lääkettä, jonka teho on nyt todettu olemattomaksi.

Project Veritas

Project Veritas on amerikkalainen aktivistiryhmä, jonka James O’Keefe perusti vuonna 2010. Se tuottaa videoita pyrkien paljastamaan mitä kulissien takana tapahtuu. Videosarjan ensimmäisessä osassa tulee selkeästi esiin, että lääkäri ei voi määrätä ivermektiiniä työpaikan menettämisen uhalla.

Järki käteen!

Koronaan on olemassa tehokas hoito. Ivermektiini estää virusta replikoitumasta ja periaatteessa hävittä viruksen kierrosta, kuten Uttar Pradesh ja Intian esimerkki on näyttänyt.

Sen sijaan, että käyttäisimme Nobel palkittua lääkettä meidät pakotetaan ottamaan piikki joka TAKAA SEN, ETTÄ VIRUS PYSYY RIESANAMME IKUISESTI! PIIKIT EIVÄT ESTÄ TARTUNTAA, JATKOTARTUNTAA TAI SAIRASTUMISTA!

Mitä k-piikit sitten tekevät?

Jos ne eivät estä tartuntaa, jatkotartuntaa tai sairastumista, mitä ne tekevät? Saattaa olla, että ne jopa parantavat viruksen mahdollisuutta jatkaa kiertoa ja mutatoitumista keskuudessamme elävien petrimaljojen avulla. Rokotetut kun kantavat ja levittävät virusta aivan samalla tavalla kuin rokottamattomatkin.

Piikitetyt levittävät periaatteessa virusta paljon tehokkaammin, koska enää tuplapiikitettyjä ei laiteta karanteeniin tai edes testata pienissä oireissa.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/delta-infection-unvaccinated-and-vaccinated-people-have-similar-levels-of-virus

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

6 vastausta artikkeliin “Intian osavaltio Uttar Pradesh, väkiluku yli 200 miljoonaa – korona lähes hävinnyt. Miksi?

 1. Kiitos injektiopiikki. com taustajoukoille.. on uroteko uida vastavirtaan ja tuoda sensuroitua informaatiota esille.

  Tähän wuhaninflunssaan ja sen hoitoon liittyy kymmenittäin omituisuuksia, jotka täytyy paljastaa. Jos asioista ei pystytä keskustelemaan asiallisesti, on asiaton hävinnyt debatin. Nyt näyttäisi siltä, että joukossamme on valtaisa määrä luusereita, mutta vain harva voittaja, kuten injektiopiikki. com on.

  Tämä ivermektiini toimii profylaksina tähän tautiin ja se on fakta. Niin paljon tietoa on jo sen käytöstä. Tässä linkissä 30 sensuroitua faktaa lisää wuhaninflunssasta

  https://off-guardian.org/2021/09/22/30-facts-you-need-to-know-your-covid-cribsheet/

 2. En kyllä ymmärrä kuka oikeasti uskoo mitään mitä tällä sivulla lukee. Samanlaista propagandamediaa kuin MV lehti. Kumma juttu miten kehitysmaissa joissa muutenkin terveydenhuolto sun muu rapakunnossa sattuu millon mikäkin random lääke hoitamaan koronaa ja sitten uskotaan random kokeita missä max 10 ihmistä saanut lääkettä ilman verrokkiryhmiä tai mitään. Kiinnostaisi tietää kuka teille oikein maksaa tämän huuhaa tiedon levittämisestä.

 3. Joo, aivan sekopäistä tekstiä, tämä menee suoraan Putinin pussiin.

  1. Kunka se Putinin pussiin voi mennä. Kyllä Putin laittaisi rahansa ennemmin rokotelobbaukseen, jos haluaisi heikon vastuksen.

Vastaa