Patologit ja lääkärit ehdottavat koronarokotusten keskeyttämistä – katso patologien löydökset

cemetery christian christianity church
Lue ääneen tämä artikkeli

20.9.2021 Reutlingenin patologisessa instituutissa esiteltiin tuloksia COVID19 -rokotuksen jälkeen kuolleiden ruumiinavauksista. Kudosanalyysit suorittivat patologit professori Arne Burkhardt ja professori Walter Lang. Tulokset vahvistavat professori tohtori Peter Schirmacherin. 40 ruumiinavauksen joukosta, jotka olivat kuolleet kahden viikon kuluessa COVID19-rokotuksesta, noin kolmasosa kuolemista johtui rokotuksesta. Kudosmuutosten mikroskooppiset yksityiskohdat näytettiin suorana lähetetyssä lehdistötilaisuudessa.

Rokoteaineiden tutkimukset

Kirjoitimme aikoinaan jutun rokotteiden salatuista ainesosista joka kannattaa lukea. Kukaan ei tiedä mitä ne sisältävät, koska salaiset ainesosat on suojattu lailla.

Tutkijaryhmä on selvittänyt piikkien sisältöä ja nyt on aivan varmaa, että ne sisältävät ihmiskehoon kuulumatonta ainetta.

Kudosnäytteiden esittely

Alla olevalla videolla pääkohtia Arne Burkhardtin esityksestä. Vakavia muutoksia löytyi lähes jokaisesta tutkitusta elimestä. Video on dubattu englanniksi. Linkit alkuperäiseen yli 3 tunnin videoihin löytyy jutun lopusta.

Kuolleisuus on nousussa – ja se on huomattu

Heinäkuun alusta lähtien Britanniassa on ollut tuhansia ylimääräisiä kuolemantapauksia, jotka eivät johdu koronaviruksesta. Virallisten tilastojen mukaan mukaan Englannissa ja Walesissa 2. heinäkuuta jälkeen on kuollut 9619 ihmistä liikaa.

Loppuun suomennettu yhteenveto

Tohtori Jane Ruby vieraili 24.9.2021 Stew Petersin ohjelmassa

“Miljoonia teräväreunaisia metallinpalasia löytyy siis jo aivan pienen pisaran kokoisesta määrästä tätä ainetta. He ovat löytäneet myös parasiittien kaltaisia materiaaleja. Oli pelottavaa nähdä, kun he lämmittivät näitä mikroskoopin alla, partikkelit alkoivat liikkumaan nopeasti ja ne synkronoituivat keskenään.”

Alkuperäinen video ja tarkemmat tiedot asiantuntijoista https://pathologie-konferenz.de/en/

Huom. some- palvelut kertovat sivuston olevan vaarallinen. Se ei ole totta. Sivusto on suojattu sertifikaatilla ja on täysin turvallinen käyttää. Sen sisältämää asiaa ei vain haluta tuoda julkisuuteen.

Liittyy aiheeseen:

6 vastausta artikkeliin “Patologit ja lääkärit ehdottavat koronarokotusten keskeyttämistä – katso patologien löydökset

  1. Olisi hyvä, jos kääntäisitte ydinkohdat patologien havainnoista suomeksi. Vaikka muutoin osaisikin englantia, professionaalisen lääketieteellisen tekstin kääntämiseen tarvitaan lääketieteellinen koulutus.

  2. Hei, onko olemassa jotakin tuki- tai kriisiryhmää piikitetyille, jotka sairastuvat joko fyysisesti tai henkisesti. Tieto siitä, että on valehdeltu päin naamaa tai ainakin jätetty kertomatta elintärkeitä asioita voi aiheuttaa hurjaa ahdistusta. Onko olemassa mitään vasta-aineita, yhtään mitään toivoa saada ne myrkyt pois elimistöstä? Se kiinnostaa varmaan heitä, jotka ovat ottaneet niitä piikkejä kun heräävät todellisuuteen. Voisiko injektiopiikki -blogi tutkia tätä aluetta?

  3. Kyllä kunnia kuuluu niille jotka ovat tehneet työtä asiansa eteen

Vastaa