Sankareita – Onko heitä?

Lue ääneen tämä artikkeli

Elämme hyvin erikoisia aikoja. Lähes kaksi vuotta on mennyt siitä, kun ensimmäinen SARS-CoV-2- infektio havaittiin. Maailma on muuttunut täydellisesti. Meidät on manipuloitu valtavalla mediakampanjalla kahteen eri kastiin. Rokotettuihin ja rokottamattomiin. Vapauden hinta on nyt se, että meidät pakotetaan ottamaan ns. rokote, jolla on hätämyyntilupa Euroopassa. Rokotteella, joka todistetusti aiheuttaa aivan valtavasti ongelmia ja taudin leviämiseen sillä ei kuitenkaan näytä olevan ollenkaan vaikutusta, päinvastoin.

Onko koronapandemia Suomessa niin valtava kuin on annettu ymmärtää?

Suomessa on uutisoitu koko ”pandemian” ajan siitä, kuinka sairaalat täyttyvät koronapotilaista. Nyt sairaalat kuulemma täyttää nuoret rokottamattomat koronapotilaat.

Puuttuvat tilastot

Tilastoja koronapotilaiden hoitojaksoista ei julkisesti ole saatavilla, mutta YLE kertoi artikkelissaan sairaalakuntoisia koronapotilaita olleen koko pandemian aikana noin 5000 kpl. Niistä noin 1000 kpl on joutunut tehohoitoon. Luvut eivät sinällään kerro mitään, jos ei ole mihin verrata.

Vertailukohta lukuihin

Sairaaloiden tuottavuus 2019 -julkaisussa kerrotaan sairaalajaksoja olevan vuositasolla noin 710 000 kpl, joten varovaisesti arvioiden pandemia-aikana sairaalajaksoja on ollut noin 1 200 000 kpl. Koronapotilaita on ollut tänä aikana 5000 kpl. Se tekee ainoastaan 0,41% koko sairaanhoidon kuormituksesta! Kaikki se mediamylläkkä 0,41% kuormituksen antamasta potilasmassasta?

Koronapotilas vaatii paljon resusseja

Koronapotilas on eristyspotilas ja se aiheuttaa omat vaatimuksensa, varsinkin tehohoitossa. Tehohoitoinen koronapotilas vaatiikin kaksi hoitajaa, joista toinen on eristyshuoneessa ja toinen antaa välineitä, jos niitä tarvitaan.

Kolme hoitajaa

Ei ole ennenkuulumatonta, että yhtä koronapotilasta hoitaa kolme hoitajaa. Sekään ei ole ennenkuulumatonta, että teholla on potilaita, jotka ovat täysin osastokelpoisia ja eivät tarvitse teho-hoitoa, mutta uusia tehokuntoisia ei vain ole.

Potilaita pidetään ”siemeninä”, jotta hoitajaresurssit saadaan pidettyä valmiina. Hoito on silloin “tilastojen hoitamista”. Kuormitus pysyy korkealla pienestäkin piikistä.

Tulevaisuudessa saattaa olla, että pulaa tulee niin henkilökunnasta kuin välineistä. ”Pandemia” on ottanut uutta vauhtia ja siihen tulee kuolemaan paljon ihmisiä.

Ovatko sairaalat kovalla kuormituksella, kun henkilökunta väsyy? Missä vika?

Sairaalat ovat todella kovalla kuormituksella. Tilanne eskaloitui loppukeväästä, jolloin jostain syystä osastot täyttyivät entisestään. Median mukaan sairaalat täyttivät känniset sähköpotkulautailijat. Varmasti muutama scoottajakin joutui sairaalaan, mutta jos asiaa ajattelee vähänkin pidemmälle, on aika epätodennäköistä, että känniset potkulautailijat saisivat koko sairaalan polvilleen.

Osastot täyttyivät hyvin moninaisista ongelmista. Vanhukset muuttuivat hyvin raskashoitoisiksi ja myös nuoremmat saivat graaveja ongelmia. Leikkaussaliin saapui päivittäin/viikoittain päivystysleikkauksia, joita tehtiin normaalisti vain muutama vuodessa. Tämä tapahtui loppukeväästä-alkukesästä ja on jatkunut näihin päiviin saakka. Meno on ollut maailmanlaajuinen kuten alla oleva CDC-graafi osoittaa.

https://data.cdc.gov/

Meille luvattiin vapaus rokotteiden myötä – Mitä saimme?

Meitä peloteltiin. Meidät eristettiin. Meidät maskitettiin. Me tottelimme.

Rokottamaton kesä 2020 meni rauhallisesti. Tartuntoja ei ollut paljon. Syksyllä alkoi uusi influenssakausi, kuten joka vuosi alkaa.

Aallon painuessa alaspäin piikit saapuivat alkuvuodesta 2021 ja tapahtui jotain outoa. Tautitapaukset lähtivät kovaan nousuun. Sama on tapahtunut myös 2. piikitysten jälkeen. Nyt alkaa 3. piikitys ja meidän on hyvä seurata tarkasti tilannetta. Toistuuko kuvio jälleen?

https://ourworldindata.org/
Our World in Data

Pientä vaikutusta piikillä on ollut kuolleisuuteen. 2021 tulee kuolemaan huomattavasti enemmän ihmisiä kuin vuonna 2020.

Maissa, joissa saadaan aitoa dataa, rokotettujen osuus kuolleista on yli 70%. Onko suomalaisille kenties annettu jotain eri rokotetta? Mediassa kun kerrotaan rokottamattomien täyttävän sairaalat.

Ei. Suomessa ei ole reaaliaikaista tilastointia, kaikki perustuu haastateltavien mielipiteeseen.

Lisäksi samassa huoneessa COVID-19- potilaan kanssa saattaa olla “hengenahdistus”- potilas. Arvatkaa kummalla potilaalla on piikit otettuna? Tilastojen hoitamista?

Niin, sankareita – Onko heitä?

Nyt on menossa raaka kahtiajako, niin kansalaisten kuin päättäjien välillä. Euroopan parlamenttiin on kaavailtu koronapassipakkoa. Sillä estetään kaikki koronapassin vastainen toiminta Euroopan parlamentissa.

Euroopan parlamentin jäsen Christine Andersson puhuu lehdistötilaisuudessa. 28.10.2021. Katso video. Se on yksi parhaita puheita, mitä olen ikinä nähnyt. Christinen kaltaisia sankareita tarvitaan!

“Tulkoon yksi asia selväksi: Kukaan ei myönnä minulle vapauttani, sillä olen vapaa ihminen!”

Me olemme vapaita ihmisiä! Kukaan ei voi pakottaa minua ottamaan ainetta, joiden koostumuksen tietää vain aniharvat ja olen työssäni nähnyt sen kamalat vaikutukset.

Irtisanouduin, suljin sairaalan oven ja avasin uusia

Suljin sairaalan oven työntekijän ominaisuudessa viimeistä kertaa perjantaina 29.10.2021. Valmistuin vuonna 1996 ja olen ollut lähes koko valmistumisen jälkeisen historian sote-alalla. Olen nähnyt paljon, tiedän paljon, mutta nykyinen meno on liikaa.

En voi osallistua näytelmään, jossa tehtäväni on “pitää turpani kiinni” ja katsoa kun ihmisiä kuolee tuntemattoman agendan johdosta. Panostan kaikkeni siihen, että saan pelastettua mahdollisimman monta ihmistä. Olen tehnyt ja teen jatkossa tämän kaiken teille.

Luoja on antanut minulle koodaamisen taidon

Aikaisemmin kirjoitin vain vapaapäivinä, mutta nyt olen varannut puolet päivästä siihen, että rakennan järjestelmät, jotka auttavat yhteydenpidossa ja ehkäpä jossain muussakin. Laita siis injektiopiikki seurantaan.

Ihmisiä tulee kuolemaan

Koronaan tulee kuolemaan ihmisiä, mutta tämänhetkisen kokemuksen perusteella siihen kuolee rokotettuja sekä rokottamattomia. Tällä hetkellä riski on rokotettujen suuntaan vahvasti.

Täytyy muistaa myös valtava määrä haittailmoituksia, jotka ovat vain murto-osa todellisista haitoista. 14 200 ilmoitusta odottaa käsittelyä tällä päivänmäärällä.

Ensi talvi tulee olemaan kammottava sote-henkilöstölle. Toivotan kaikille jaksamista!

Miksi lopetin

Lue lyhyt kirjoitus irtisanoutumisestani

16 vastausta artikkeliin “Sankareita – Onko heitä?

 1. Mistä tuo 1 200 000 sairaalajaksoa pandemia-aikana -luku tulee? Muuten oli itselleni hyvin selkeä tietopaketti, KIITOS työstäsi!!

  1. Linkistä sairaaloiden tuottavuus 2019 löytyy taulukko jossa sairaaloiden hoitojaksohen määrä. Se on noin 720 000 vuodessa. Pandemia kestänyt nyt melkein kaksi vuotta = 1 400 000 hoitojaksoa kahdessa vuodessa, pyöristin reilusti alaspäin.

  2. Täällä toinen sairaanhoidon ammattilainen, lähes 20v. kokemus lähtee pois akuutin sairaan hoidon piiristä pakon alla… maassa jossa olen ja asun on suuri hoitaja pula ollut jo pitkään, mutta nyt ne jotka eivät halua piikkejä irtisanotaan, minut mukaan luettuna. Tämän jo pitäisi herättää loputkin järkevistä omilla aivoilla ajattelevista ihmisistä näkemään että kyse ei ole enää ihmisten hyvän hoidon turvaamisesta ja terveyden hoidosta. Rokottamatonkin hoitaja on parempi kuin ei yhtään hoitajaa. Ei ole kyse hoitajien väsymisestä( hoitajat ovat olleet jo vuosikausia ylityöllistettyjä ja väsyneitä kyllä) , vaan viimekädessä painostuksesta ja uhkailusta.

   Palkka pienenee mutta oma autonomia säilyy, ainakin vielä toistaiseksi ❤️

 2. Mun mielestä sä oot tehnyt mahtavaa duunia terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Iso kiitos siitä

 3. Harmi että asiat meni näin. Mutta kiva kun jatkat.
  Mulla olisi kysymys. Onko sun mielestä sitä korona olemassa edes? Vai onko influenssa naamioitu tosi hyvin korona vaateisiin?
  PCR testi ei sovi sellaiseen ja varsinkin syklien 40-45 määrällä. Kenellekään ei näyttää olevansa sitä virusta.
  Myös Dorsteni PCR testi ohjeessa lukee että ei näillä ollut virusta.

  Mun oma mielipide on, että viruksia ei ole ollenkaan. Siihen ei tarvitse kantaa ottaa.

  Annika

  1. Korona on oikea tauti. Asia on kuitenkin niin, että influenssatestejä ei ole tehty 3/2020 jälkeen. Olisi kiva tietää paljonko influenssan osuus on vakavista taudeista. Sitä ei tiedä kukaan.

 4. Kiitos kun tuot esiin asioita valtamediasta poikkeavassa näkemyksessä (ts. sananvapautta toteuttaen)!

  Myönnän, olen lukenut vain pari blogipostausta (törmäsin vasta hiljattain sivustoosi), kävin kuitenkin läpi otsikot noista enkä löytänyt pikaisella selaamisella mihinkään mikä puhuisi mitään vitamiinien tärkeydestä sekä niiden määristä. Yhdysvalloissa on pitkään useat eri lääkärit suositelleet vähimmäismääriä esim. C- ja D-vitamiinille, lisäksi he kokevat tärkeäksi Sinkin saamisen koronan (flunssan?) ennaltaehkäisyyn. Olisiko sinulla näkemystä ja kokemusta kirjoittaa aiheesta? Ainakin seuraavat lääkärit puhuvat aiheesta, muitakin löytyy mutta olet varmasti tietoinen heistä:

  Dr. Mercola
  Dr. Vladimir Zelenko

  Itse tein elämäntaparemontin 2020 kesästä lähtien; raakoja vihanneksia runsaasti ja monipuolisesti, liikuntaa reilusti sekä rupesin säännöllisesti syömään varsinkin talviaikaan C- ja D-vitamiinia. Sairastin koronan (ei tutkittu) 2020 helmikuusta lähtien, 2020 kesän jälkeen ei ole ollut edes vuotavaa nenää.

 5. Kiitos mahtavasta tietopaketista, laitoin sen Avun toimittajalle joka viime numerossa kirjoitti syyllistäen rokottamattomia kuten tapana on. En ymmärrä miten vapaaehtoisesta rokotteesta on tehty edes ilmiö kuin se olisikin pakollinen. No, minä en rokotetta ota, sen verran on tullut luettua muutakin kuin jokapäiväistä pelottelua lääkäreiltä joilta tuntuu olevan hukassa kaikki eettiset ohjeet ja Potilaslaki.
  Tiedätkö jotain Italian koronakuolleista, että olisikin tutkittu että oikea luku onkin vähän yli 3000 eikä 130000. Ja että Espanjassa hallitus maksaisi sakkoja takaisin ihmisille ulkonaliikkumiskielloista ja maskeista. Saksassa asianajajat tekevät rikosilmoituksia lääkäreitä vastaan vääristä tiedoista ja hoitovirheistä koronaan sairastuneille. Jne jne on saanut lukea netistä näitä.
  Suomessa ollaan hiljaa jopa Euroopan neuvoston päätöksestä jossa korostetaan vapaaehtoisuutta ja että ketään ei saa syrjiä.

  1. Hienoa. Tiedän Italiasta sen mitä netistä löytyy eli 127 000 kuolemaa oli merkattu väärin. Samoin se Suomessakin on mennyt. Apinaa koijataan- jutusssa on sitä ruodittu aikoinaan.

 6. Hei,

  Kiitos hyvistä kirjoituksista, hyvin koottu yhteen esim vitamiini- ja hivenainetutkimuksia.

  En olisi vuosi sitten uskonut että olen sitä mieltä nyt, että kyseessä on Davosin World Economic Forumin, Klaus Schwabin, Zuckerbergin ja esim Bill Gatesin aivan julkisesti itse kertoman suunnitelman täytäntöönpano. He hallitsevat täysin valtamedian ja esim. Facebookin (huima sensuuri) ja pystyvät manipuloimaan ihmisten mielipiteitä niin että Suomessakin kansa vaatii maskipakkoa ja rokotepakkoa. Bill Gates omistaa ison siivun lääketehtaita ja mediayhtiöitä. Tutut ihmiset sanovat vain että ei mua enää kiinnosta, toivotaan että tämä on nopeasti ohi.

  Ei se ole, tämä on vasta alkua. Kuka ei usko, voi katsoa näiden herrojen avoimesti esittämiä suunnitelmia, ja verrata nyt tapahtuneeseen. Olemme Agenda 2030 alkuvaiheessa.
  Tämä on plandemia, ei pandemia, kaikki on suunniteltu jo kauan sitten. Rokote patentoitiin 12/2019, ennen kuin virusta oli löydetty, outoa, eikö ole ?
  En myöskään käsitä miksi lääketehtaat patentoivat viruksia, kuten näyttää olleen tapa jo 20 vuotta.

  Yhteiskunnan päättäjät näyttävät kyvyttömiltä tekemään järkeviä päätöksiä, ja näyttävät meistä idiooteilta – eivät he ole, vaan toteuttavat aivan muita tarkoitusperiä kuin meidän etua, (Agenda2030) Tämä koskee useimpien maiden hallintoa. Mitenkään muuten ei voi ymmärtää pääministerin ja presidentin toimintaa ja käytöstä.
  Tämän ns. pahan ilmentymiä ovat esim meillä rokotetutkimuskeskuksesta tulevat lausunnot rokotteen turvallisuudesta, kun sen rahoituksesta iso siivu tulee rokoteyhtiöiltä. Lausunnot ovat täysin kestämättömällä pohjalla
  Kutsun tässä ilmiötä pahaksi (paholaiseksi), koska mitenkään muuten ei voi kuvailla ihmisten toimintaa, kun he tietoisesti surmaavat ihmisiä tällä toiminnalla, saadakseen lisää rahaa tai valtaa.

  Tämä on rikos ihmiskuntaa ja ihmisyyttä ja vaikka mitä vastaan.

 7. Kiitoksia kirjoituksesta!
  Tässä on alla lainattu kirjoituksestasi muutama erittäin mielenkiintoinen kohta:

  “Ei. Suomessa ei ole reaaliaikaista tilastointia, kaikki perustuu haastateltavien mielipiteeseen.

  Lisäksi samassa huoneessa COVID-19- potilaan kanssa saattaa olla ”hengenahdistus”- potilas. Arvatkaa kummalla
  potilaalla on piikit otettuna? Tilastojen hoitamista?”

  Nämä olisivat varmaankin oman blogipostauksen arvoisia?

  Epäilen, että moni – joka ylipäätään mitään miettii – on miettinyt, miksi Suomessa sanotaan, että sairaalat ovat täynnä rokottamattomia. Miksi tilanne eroaa niin paljon brittien, Ruotsin ja esim. Israelin tilanteesta?

  Erot maiden välillä ovat niin suuria, että tulee väkisinkin mieleen, että lukuja kaunistellaan jollain tavalla. Lisäksi pistää pahasti silmään se, että tilanne on nyt tautitapausten ja sairaalahoidon suhteen pahempi kuin viime vuonna samaan aikaan. Viime vuonna meillä ei ollut rokotetta. Jos nyt ainoastaan rokottamattomat sairastavat, niin kuin THL ja media antavat ymmärtää, niin sehän tarkoittaisi, että virus ja sen aiheuttama sairaus ovat muuttuneet todella merkittävästi. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ainakaan ulkomailta tulevan tiedon valossa.

  Esitit yllä näkemystä siitä, miten tämä kaunistelu mahdollisesti tapahtuu. Tästä olisi erittäin mielenkiintoista saada laajempaa analyysiä.

  En ole itse juurikaan rokotetta vastaan. En tosin ymmärrä, miten päättäjät uskaltavat ottaa riskin ja rokottaa lapset. Lapsille ei viruksesta ole ollut oikeastaan minkäänlaista isompaa vaaraa. Mikäli lapset pitää rokottaa, jotta aikuisten tartuntariski vähenisi, niin se puolestaan tarkoittaisi, että aikuisten rokottaminen ei ole alun perinkään toiminut.

  Kiitoksia kaikesta tiedosta, jota olet jakanut!
  Objektiivinen, hörhöilystä vapaa, kriittinen asioiden tarkastelu ja sen tuottama tieto on tällä hetkellä vähintäänkin kullanarvoista.

  1. Asiat, jotka hienosti poimit tekstistä ovat valitettavasti totta. Mutta niiden todistaminen blogiartikkelilla ei onnistu ja saisi aikaan vain melua. Soitin väärää tietoa sisältävän artikkelin johdosta paikallisen lehden toimittajalle ja kerroin totuuden sekä kuinka asioita täytyy kysyä, jotta lausunto ei jää mielipiteeksi. Sanoin myös, että tieto kannattaa välittää kaikille toimittajille. Nuoret rokottamattomat eivät sen jälkeen ole alueella enää täyttäneet sairaaloita lehden myöhempien juttujen mukaan. Toimittajat yrittävät tehdä asiallisia juttuja, mutta jos ylilääkäriä sitoo valtion- ja kuntien virkamiehen STM ohjeistus siitä mitä saa sanoa, on kädet sidottu myös häneltä. Noin 10 000€ kuukausiansiota+lisät ei luonnollisesti ole varaa menettää.

   1. Kiitos vastauksesta! Näin se varmasti on.
    Tätä ei varmaan saa selvitettyä edes virallisella tietopyynnöllä tällä hetkellä.

    Luulisi, että nämäkin asiat tulevat kuitenkin joskus yleiseen tietoisuuteen. Siihen saattaa tosin kulua vuosia.

   2. Löysin tällaisen,selvisi sekin miksi lapsille pitää olla “oma” piikki.
    Aiemmin luin jostain,että aikuisten annos on 30mikro tai jotain grammaa ja lapsille 10,helppo homma- annetaan vain 1/3 osa samaa tavaraa!
    Ihmettelin sitten uutisia jossa kerrottiin,että pitää tilata omat piikit lapsille?
    Miksi? No jätetään osa suolavedestä pois ja korvataan sydänkohtauksia stabiloivalla aineella!
    Tämähän on tietoinen rikos!
    Miten tätä saisi jaettua suurelle yleisölle?

    https://t.co/MEVSLNdFVg?amp=1

Vastaa