Kauppalista COVID-19 torjuntaan!

woman holding shopping bag
Lue ääneen tämä artikkeli

Media on tehnyt täysin selväksi yhden asian. COVID-19 tautiin tehoaa ainoastaan rokote! Rokotteen teho on noin 95%. Sinun tulee ottaa rokote, jotta et tartuta rokotettuja henkilöitä. Ymmärrätkö? Jos et ota rokotetta, tartutat ihmiset, jotka ovat saaneet rokotteen. Sitten, jos tartutat rokotteen saaneen henkilön, hän tartuttaa ihmiset, jotka ovat ottaneet rokotteet. Huomaatko? Ainoastaan rokotteilla voi ehkäistä pandemian etenemistä, koska rokottamaton on herkkä tartuttamaan rokotettuja. 70% kattavuus riitti aluksi, mutta se muutetiin 80%:iin. Se ei kuitenkaan riitä, vaan kattavuus täytyy nostaa ainakin 90%:iin, jotta yhteiskunta voidaan avata. Luultavasti edes 100% kattavuus ei riitä, koska rokotetut tartuttavat tautia rokotettuihin.

Voiko COVID-19 taudin riskiä pienentää?

Kaikki ihmiset, joilla on heikko immuunipuolustus piikitetään ensimmäisenä. Se antaa viitteen siitä, että immuunipuolustuksella saattaa olla jotain tekemistä taudin puhkeamisen kanssa ja viranomaiset ovat ainakin jollain tasolla tietoisia asiasta.

Immuunipuolustuksen vahvistaminen

Eikö olisikin järkevää, että hoitaisit mahdollisimman hyvin immuunipuolustuksesi kuntoon esimerkiksi vitamiineilla ja hyvällä ruoalla? Oletko nähnyt ohjeita mediassa miten saat parannettua omaa immuunipuolustusta? Et niin, tämä tärkeä aihe on täysin unohdettu tai jopa piilotettu koronapandemian aikana. Hyvä immuniteetti kun saattaa laskea rokotusmyönteisyyttä.

Yleiset suositukset

Suomessa on ollut hyvin maltillinen D-vitamiinisuositus. Monet kansainväliset tutkijat ovat yksimielisiä siitä, että viralliset saantisuositukset ovat liian alhaisia. Suomessa tilanteen tekee entistä tukalammaksi se, että jopa puolet suomalaisista kärsii D-vitamiinin puutteesta eli nykyisetkään suositukset eivät toteudu. 30-luvulla Arvo Ylppö alkoi antaa lapsille D-vitamiinia 2,5 -kertaisena annoksena nykyannoksiin nähden ja ilmeisesti hänellä oli hyvä viisaus tähän asiaan. 80-luvulla vitamiinisuositukset laskettiin ja nyt tosiaan noin puolet kärsii D-vitamiinin puutteesta nykysuosituksillakin.

Tutkimuksia COVID-19 ehkäisyyn eri aineilla

Maailmalla on menossa jatkuvasti tutkimuksia eri aineiden vaikutuksesta covid-19 tautiin. Ennakoivaa ja tartunnan jälkeistä hoitoprotokollaa Suomessa ei rutiinisti ole.

Kun saat tartunnan

Tartunnan jälkeen ihminen lähetetään kotiin ja annetaan lappu mukaan jossa kehotetaan syömään parasetamolia tarvittaessa sekä soittamaan sairaalaan, jos vointi menee huonoksi.

Tämä ei ole järkevää. Kun saat tartunnan, viruksen replikoituminen pitäisi estää mahdollisimman tehokkaasti. Pieni määrä virusta aktivoi oman immuniteetin ja jos hyvin käy, se ehditään eliminoimaan ennen kuin se aiheuttaa suuria ongelmia tai yhtään mitään ongelmia. Israelissa tehdyn laajan tutkimuksen mukaan noin 50% sairastaa COVID-19 tartunnan oireettomana.

Luonnollinen immuniteetti

Kun virus on vieraillut omassa elimistössä ja se on tuhottu, sitä vastaan kehittyy tulevaisuuden varalle vasta-aineita. Kun virus seuraavan kerran tulee kehoon, vasta-aineet merkkaavat sen tappolistalle ja se tuhotaan hyvinkin nopeasti, niin että et edes välttämättä sitä huomaa. Nykyisessä tilanteessa ihmisiä piikitetään aineella, joka sallii tartunnan ja sen levittämisen. Näin virus saa lähinnä tilaa hengissä pysymiseen.

Piikkiproteiiniongelmat

Viruksen tuottaman piikkiproteiinin tukoksia aiheuttavat ongelmat pitäisi hoitaa heti tartunnan jälkeen mahdollisuuksien mukaan. Jos tauti pääsee pahaksi ja hengitysvaikeus alkaa, se johtuu lähinnä piikkiproteiinin tukkimista keuhkokapillaareista (hiussuonistosta). Pystyt hengittämään, mutta pienten verisuonitukosten vuoksi kaasut eivät vaihdu vereen parhaalla mahdollisella tavalla ja se aiheuttaa luonnollisesti hengitysvaikeuden.

Miten voimme parantaa luonnollista immuunipuolustusta?

Käydään läpi lyhyesti muutamia marketeista, luontaistuotekaupoista ja apteekeista saatavia reseptivapaita valmisteita. Nillä on tutkimusten mukaan yllättävän paljon vaikutusta COVID-19 tautiin.

D-vitamiini

D-vitamiini pitäisi olla jokaisen päivittäinen rutiini. Meneillään olevat tutkimukset on kerätty c19vitamind.com sivustolle. Niiden perusteella sen riittävä päivittäinen saanti saa aikaan 81% parannuksen. Jos D-vitamiini aloitetaan vasta taudin puhkeamisen jälkeen sillä saadaan 56% parannus. Kirjoita siis kauppalistaan D-VITAMIINI.

https://c19vitamind.com/

Magnesium

Magnesium edistää normaalia lihasten toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa. Sillä on tärkeä rooli myös luuston hyvinvoinnin varmistamisessa. Elimistö tarvitsee magnesiumia toimiakseen moitteettomasti. Kirjoita siis kauppalistaan MAGNESIUM.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7861592/

Sinkki

Sinkki on aine, jota jokaisen tulisi syödä myös ilman koronaakin. Sillä on positiivinen vaikutus verensokereihin sekä näläntunteeseen. Myös sinkistä löytyvät meneillään olevat tutkimuksen c19zinc.com sivustolta. Niiden perusteella sen riittävä päivittäinen saanti saa aikaan 74% parannuksen. Jos sinkki aloitetaan vasta taudin puhkeamisen jälkeen sillä saadaan 32% parannus. Kirjoita siis kauppalistaan SINKKI.

https://c19zinc.com/

C-vitamiini

Myös C-vitamiinista löytyvät meneillään olevat tutkimuksen c19vitaminc.com sivustolta. Niiden perusteella sen riittävä päivittäinen saanti saa aikaan 43% parannuksen. Jos C-vitamiini aloitetaan vasta taudin puhkeamisen jälkeen sillä saadaan 20% parannus. C-vitamiini ei ole yhtä tehokas kuin D-vitamiini ja sinkki, mutta kirjoita kauppalistaan C-VITAMIINI.

https://c19vitaminc.com/

Kversetiini

Yllä olevat ovat tuttuja varmasti jokaiselle. Kversetiini onkin vieraampi. Sitä saa luontaistuotekaupoista. Se on tutkimusten mukaan erittäin hyvä COVID-19 torjunnassa. Tutkimukset löytyvät c19quercetin.com sivustolta. Se kannattaa ehdottomasta laittaa kauppalistalle, koska riittävä päivittäinen saanti saa aikaan 79% parannuksen. Kirjoita siis kirjoita kauppalistaan KVERSETIINI.

https://c19quercetin.com/

Melatoniini

Melatoniini on tutumpi nukahtamislääkkeenä ja se tuleekin ottaa nukkumaan mennessä sen väsyttävän vaikutuksen vuoksi. Tutkimukset löytyvät c19melatonin.com sivustolta. Melatoniinilla on varsin tehokas vaikutus ja päivittäinen saanti saa aikaan 78% parannuksen. Kirjoita siis kirjoita kauppalistaan MELATONIINI.

https://c19melatonin.com/

Mustakumina

Mustakuminalla on pitkä historia. Egyptiläiset sanoivat sen parantavan kaiken muun, paitsi jo valmiiksi kuolleen. Myös tutkimusten mukaan sillä on 84% vaikutus varhaisessa hoidossa. Kirjoita siis kauppalistaan MUSTAKUMINA

https://c19ns.com/

NAC

NAC eli N-asetyyli-L-kysteiinin on todettu olevan hyödyllinen COVID-19 torjunnassa. Kirjoita siis kauppalistaan NAC.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7649937/

L-arginiini

L-arginiinin sanotaan kohentavan sydänterveyttä, nopeuttavan haavojen paranemista, voimistavan vastustuskykyä, lisäävän lihasta ja vähentävän rasvaa, vahvistavan ihoa, parantavan seksuaalista toimintakykyä sekä kohentavan mielialaa. Se saa myös elimistön tuottamaan typpioksidia. Typpioksidi taas laajentaa ja rentouttaa verisuonia, parantaa verenvirtausta ja estää verihiutaleiden liimautumista toisiinsa eli tukostaipumusta. Lancet tutkimuksessa siitä oli todettu olevan hyötyä myös vakavissa COVID-19 tapauksissa. Kirjoita siis kauppalistaan L-ARGINIINI.

Kamomilla

Kamomilla on käytetty luonnonlääkkeenä kautta aikojen. Siispä kirjoita kauppalistaan KAMOMILLA. Kamomilla voi aiheuttaa kohdun supistuksia, joten raskaana oleville sitä ei suositella.

Varsin tehokkaita lisäravinteita

Tutkimusten mukaan yllämainituilla tuotteilla voi boostata immuunipuolustusta huomattavasti. Ne kannattaa käydä hakemassa heti seuraavalla kauppareissulla.

Injektiopiikkiin tehdään ladattava/tulostettava pdf-tiedosto, joka sisältää tarkemmat tiedot ja aineiden määrät immuunipuolustuksen boostaamisesta. Se lisätään palveluun muutaman päivän kuluessa. Ennen sitä, ota purkeista niissä olevat suositellut annokset.

Kauppalista:

 • D-vitamiini
 • Magnesium
 • C-vitamiini
 • Sinkki
 • Kversetiini
 • NAC
 • Melatoniini
 • L-arginiini
 • Mustakumina siemenet
 • Kamomilla
 • ASA 100mg (Apteekista. Varalle)

Lisäraravinteet ovat hyvä apu immuunipuolustuksen boostaamiseen

Kuten tutkimuksista käy ilmi, lisäravinnehyllystä löytyvillä tuotteilla on tutkimusten mukaan yllättävän paljon vaikutusta, kun se tehdään ennakkoon. Jos ihminen saa pahan COVID-19 taudin, tilanteelle ei ole juurikaan mitään tehtävissä.

Kun potilas joutuu teholle, hoito on ns. oireenmukaista. Varsinaista hoitoa tautiin ei ole. Sytokiinimyrskyä vaimennetaan kortisonilla ja tukoksia hepariinilla, mutta siinä vaiheessa varsinaista parantavaa lääkettä ei ole. Tehohoitovaiheessa tuetaan myös hengitystä sekä yritetään estää lisäinfektiot antibiooteilla.

Lääkettä, jota WHO suositteli, ei enää käytetä. Sen teho oli olematon. Lääkkeen hinta oli yli 2000€/lyhyt hoitosatsi ja 4000€/pitkä hoitosatsi.

YRITETÄÄN YHDESSÄ ESTÄÄ VAKAVAN COVID-19 PUHKEAMINEN

Lähes kaikki lääkkeet perustuvat luonnon ominaisuuksiin ja kasveissa ja yrteissä on voimaa. Hoidetaan immuunipuolustus parhaaseen mahdolliseen kuntoon, jotta tartunnan saadessa elimistöllä olisi parhaat aseet sitä vastaan ensilinjan puolustuksessa.

Muista kuitenkin, lisärävinteet eivät takaa sitä, että et voisi saada vakavaa COVID-19 tautia. Niillä saa kuitenkin vähennettyä tutkimusten mukaan riskiä huomattavasti. Muista myös, että vakava tautimuoto on harvinainen, ja koskettaa lähinnä vanhuksia ja muulla tavoin heikkokuntoisia henkilöitä.

Jos injektion ottaminen mietityttää, kannattaa lukea artikkeli ”Kuinka koronarokote toimii ja onko sillä haittavaikutuksia”? Jokaisen piikkiä harkitsevan on hyvä tietää, mikä on korona, mikä on injektion oletettu toimintamekanismi ja mitkä ovat tällä hetkellä esiin tulleet haittavaikutukset.

43 vastausta artikkeliin “Kauppalista COVID-19 torjuntaan!

 1. Erinomainen lista. Onko tiedossa olevia yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa?

 2. Juuri näin. Kiitos taas I-Piikki. Vitamiini yms suositukset on naurettavan alhaisia Suomessa(kin) – mutta jos ihmiset hoitaisivat oikeasti terveyttä…. Big Pharman myynti laskisi järkyttävän paljon. Nykyään halutaan hoitaa sairaiden oireita, ei poistaa/parantaa sairautta. Mikä tapahtuisikaan panostamalla ennakoivasti ihmisten TERVEYTEEN. Mutta sillä ei voi tehdä rahaa…. Ehkä muutos on hitaasti alkamassa, kunhan psyykoosiin vajonneiden silmiä saadaan lisää raotettua… Toki ongelma on, että laiska ihminen ottaa ja on opetettu ottamaan parannus purkista, sen sijaan että ottaisimme vastuuta terveydestämme… eli elintavoistamme. Etulinjassa on se, mitä me laitamme suuhumme….

  1. Ylipäätään Suomalaiset saavat liian vähän vitamiineja. Tehotuotettu ruoka ei sisällä lähellekään riittävää määrää. Kaikki tietävät miltä Tilli maistuu, jos sen ostaa kesällä torilta, niin se maistuu tilliltä, mutta jos ostaa kaupasta kasvihuonetilliä, niin se maistuu heinältä. Syy on siinä, että kasvihuoneisiin laitetaan 5x normaali-ilmakehän hiilidioksidimäärä, jotta kaikki kasvit kasvavat 60% nopeammin. Jos maku puuttuu, niin samoin puuttuu vitamiinit.

 3. Kiitos!Itse alusta lähtien päätin,että en ota piikkiä.Se tuntui järjettömältä.Onneksi LÄHES kaikki läheiset ovat olleet ok,piikitetyt/ei piikitetyt.Ei suurempaa vouhkausta.

 4. Kiitos taas!
  Itsellä on myös kasveista ja yrteistä suoraan tuotettuja puhtaita, muuntelemattomia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä ravintolisiä. Ravintolisiin ne on ensimmäisenä maailmassa lisännyt yritys, jonka tuotteita käytän. Vaikuttavat biosaatavuuteen erinomaisesti.
  Seitsemän vuoden kokemuksella näitä ja myös “hyvinvointijuomaa” ja ei ees flunssaa 🙂 Lisänä on kyllä vielä D-, sinkki vähän isommilla annoksilla ja myös nyt hetken aikaa jo NAC ja seleeni

 5. Lämmin kiitos 🙏 valmisteissa on suuria laatueroja, joten olisi mahtavaa jos olisi myös suosituksia minkä valmistajien tuotteita voitte suositella

   1. Tähän hyvä vinkki on että katso valmistusmaa : ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA OSTA KIINALAISTA. Keljummat ravinnevalmistajat vielä laittaa pakettiin laitonta markkinointia hipoen suurikokoisen Suomen lipun ja isolla fontilla “pakattu Suomessa” tekstin, mutta alkuperämaa selviää vain jostain etiketin takaa hyin pienellä.

    Osta vain tuotteita jotka ovat myös VALMISTETTU Suomessa, ei vain pakattu. Ja jos jotain ei ole saatu nääin tehtyä niin ilmoittavat edes MYÖS alkuperämaan näkyvästi.

    Puhdas+ ja Puhdistamo sekä Whey’Mo toimijat ovat ainakin näitä jotka tässä asiassa toimivat rehellisesti ja koettavat myös valmistaa Suomessa.

    Ja mikä itselleni tärkeintä, edellämainittujen valmistajien tuotteissa ei ainakaan vielä ole tullut vastaan Aspartaamia (E951) tai Asesulfaami-K (E950) makeutusaineita (joiden terveellisyydestä voidaan kiistellä, mutta omalla kohdalla aiheuttavat pahoja vatsavaivoja)

    Eivät varmaankaan halvimpia tuotteita, mutta olen valmis maksamaan kotimaisuudesta ja makeutusaineettomuudesta. (sekä siitä että ei tarvitse pelätä mitä roskaa kiinalaisen tuotteen sisällä mahtaakaan olla tänään, kun ei osta kiinalaista halpista)

    Nämä olen nykyään tilannut hyvinvoinnin.fi kaupasta, en tiedä onko paras tai nopein ja onko muiden kohdalla huonoja kokemuksia, mutta omasta puolestani voin suositella.

  1. Sinunapteekki.fi on erittäin hyvä ja edullinen.
   Itse käytän mm. nordaid D vitamiinisuihketta 100iu
   Liposomi C 1000mg
   Välillä dr.Ohhiran maitohappobakteereita, jos olen syöny tai juonut jotakin”väärin”.
   Ei yhtään flunssaa ainakaan pariin vuoteen
   Itse luotan näihin; Biomed, puhdistamo, Nordaid, solgar. Kaikki varmaan kalleimpia, mutta sinunapteekista aina edullisesti.

 6. Arginiinin tulee olla laadukasta, jotta se toimii. Sitä myydään hyvin eri laatuisina. Joidenkin käyttäjien mukaan se maistuu mädälle kalalle, mutta itse olen löytänyt hyvänmakuisen ja laadukkaan arginiinin. Vuoden päivittäisellä käytöllä voin kertoa että toimii! Ilman en enää ois.

  1. Hei, itsellä nyt ostoslistalla tämä, mutta en tiedä mistä tunnistaa laadukkaan arginiinin, mikä sinulla on käytössä?

   1. Sori kun kesti vastata.sitrulliinia ei tarvita arginiinissa jos itse arginiini on laadukasta. Minulla käytössä Foreverin Argi+(sitä ei saa kaupasta, ainoastaan jälleenmyyjien kautta ja on kallis, mutta hemmetin hyvä) ennen kun arginiinin ostaa pitäs varmistaa että se ei ole proteiiniin sidottua. Esim. Gelatiini ei voi olla arginiinin lähde.

 7. Yks vois olla sitrulliini (citrulline), josta keho muodostaa arginiinia, mikä voi olla parempaa kuin purkista otettu arginiini. Joissain ravintolisissä on molempia arginiinia ja sitrulliinia

  Kalanmaksaöljy vois olla hyvää koska sisältää A, D, E vitamiineja ja omega-3 rasvahappoja jotka saattavat estää veren hyytymistä (neljäntenä tuossa) https://www.healthline.com/nutrition/17-health-benefits-of-omega-3

 8. Hyvä ostoslista ja osittain onkin jo omassa käytössä. Mutta.. mitenkäs lasten osalta? Kuinka paljon esim. D-vitamiiniä voisi lisätä lapsille? Entäpä annostus kaikkien muidenkin osalta?

  1. Ensi viikolla julkaistaan ladattava Pdf-tiedosto jossa on määrät profylaksiaan ja erilaiset määrät jos saa tartunnan. Lapsille riittänee monipuolinen ravinto, vitamiinilisät ja rakkaus. Korona on lievä tauti lapsille.

 9. Kiitos blogista ja hyvästä työstä mitä teet. Jutussa oli mielestäni muutama virhe joiden oikaisua pyydän harkitsemaan.

  1) “Meneillään olevat tutkimukset on kerätty…”

  Ei meneillään olevat vaan tutkimukset, jotka ovat valmiita ja pääasiassa vertaisarvioituja.

  2) “Jos ihminen saa pahan COVID-19 taudin, tilanteelle ei ole juurikaan mitään tehtävissä.”

  Tämä on ristiriidassa lähteesi kanssa https://c19early.com/. Kirjoitat itsekin “Jos D-vitamiini aloitetaan vasta taudin puhkeamisen jälkeen sillä saadaan 56% parannus.” Lisäksi ivermektiinillä on tutkimusten mukaan hyvä vaste sairaala- ja tehohoidosta kotiuttamiseen. Melatoniini on myös erittäin mielenkiintoinen lääke kun sen vaste näyttää tutkimusten mukaan olevan samaa tasoa kuin ivermektiinillä. Sen ajatellaan estävän viruksen kiinnittymistä ACE2 -reseptoreihin kun se itsekin kiinnittyy niihin.

 10. Minä syön D:tä 125mcg/pvä ja olen syönyt varmaan reilu 20 vuotta. Tasot mitataan sännöllisesti ja ne ovat 130-140 nmol/l -luokkaa. Tämä on ollut itselleni sopiva taso, koska minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta.

  Eikö Arvo Ylppö suositellut aikoinaan lapsillekin 100 mcg/pvä (?). Itsekin olen miettinyt, että onko oman, nyt jo aikuisen lapsemme ykköstyypin diabetes johtunut mm. siitä, että siihen maailmanaikaan, kun lapset oli pieniä, ei enää Ylpön suosituksia kuunneltu. Vitol -tippoja annettiin ja miten lie niitten riittävyys ollut.

  Varmin tapa on tietysti mittauttaa tasot ja sen mukaan ottaa vitskuja. Jokaisella on mm imeytyvyys erilaista kehon historiasta kohtuen

  1. Olen 55v. ja äitini syötti meille Jakovit-suklaata palan päivässä, tässä oli sitä D-vitamiinia, kiitos äidilleni!

  2. Hei, millä / miten mittaat nuo tasot? Onko käytössäsi jokin kotitesti? Olen vähän sivusilmällä vasemmalla kädellä yrittänyt löytää kotitestiä mutten ole oikein löytänyt. Jenkeistä varmaan saisi mutten sieltä haluaisi tilata.

   1. Moikka!
    Mulla mitataan ne ihan terkkarin labrassa. Yleensä endokrinologi laittaa siihen lähetteen, jossa katotaan samalla kilpirauhasarvot. Mulla on ollut onni, että olen saanut nuo labrat aina terkkarissa, vaikka käyn yksityisellä endolla. Samaan on mennyt tuo D.
    D-vitamiinia seurasi aiemmin gynekologi ja laittoi siitä labralähetteen. Silloin maksoin sen sitten itse. Se oli halvempi ottaa terkkarin labrassa ja maksaa se, kuin että olis mennyt yksityiseen labraan

 11. Toisessa kotimaassani Afrikan mantereella, maan “thl” on julkaissut viimeisen 1,5 vuoden ajan eri kanavillaan (esim tv, Facebook jne.) miten huolehtia itsestään ja perheestään koronabandemian aikana. Erityisesti vitamiinit, terveellinen ravinto, vesi ja hygieniatoimenoiteet ovat olleet esillä. Itseäni on ihmetyttänyt kun Suomessa – länsimaassa – tämä on puuttunut kokonaan. Täällä saa myös monia rokotteita halutessaan. Ketään ei pakoteta. Suositellaan riskiryhmille. Löytyy erilaisia app-järjestelmiä joilla varata aika rokotteeseen. Myös puhelinnumero käytössä, minne ihmiset voivat soittaa ja kysyä neuvoa. Tiedotetaan asioista.

  Tällä hetkellä tilanne on rauhallinen. Ihmiset elävät omaa elämäänsä ja itseasiassa koko pandemian ajan tilanne on ollut rauhallinen.

  Perheeni on sairastanut koronan todennäköisesti jo alkuvuodesta 2020. Täällä monet sairastivat jo silloin. Ja silloin ei koronaa vielä tutkittu. Jälkeen päin vain ihmeteltiin olikohan se nyt tämä. Itselläni ja pienellä lapsella keuhko-oireet jatkuivat noin kuukauden. Puolen vuoden päästä tästä saimme saman tyylisen pöpön perheeseemme ja toinen lapsistamme sai long-covid tyylisesti oireita jotka jatkuivat parin kuukauden ajan. Tällöinkään emme päässeet tutkimuksiin, kun tietyt kriteerit eivät täyttyneet. Ja long-covid tuli yleiseksi puheenaiheeksi vasta myöhemmin.

  Kolmannen kerran lapsiperheessä sairastettiin viime keväänä. Samoilla oireilla, mutta lievästi. Mistä epäilen että oli koronaa? Saimme kaikki kuvatut oireet ja vatsa oireilla höystettynä. Kaikki kolme kertaa. Uloste oli joka kerta samanlaista. Pienet lapset – niin tuli seurattua.

  Nyt lapset ovat taas kipeitä, mutta ihan tavallisessa flunssassa.

  Pitäisi varmaan käydä testaamassa löytyykö vasta-aineita.

  Harmi kun Suomessa sairastetun koronan voimassaoloaika on vain puoli vuotta. Koronapassin mukaan.

  Toinen mikä herättää ihmetystä on se, että miksi mihinkään lukuihin mitä julkaistaan ei laiteta arviota oireettomasti koronaa sairastaneita. Heitäkin on luultavasti paljon. Jo ennen kuin tämä massa testaus alkoi.

  1. Kiitos tiedosta,
   Suomessa toisiaan unohdettiin kaikki immuunipuolustuksen liittyvä kuin taikaiskusta kun pandemia alkoi. Injektiopiikki nyt yrittää tätä puutetta korjata.

 12. Varmasti hieno listta, mutta käytän kuivattua nokkosta, pihlajanmarjamehua, aroniamehua, tyrnimehua. Joten pitäisi tutkia tarkasti, että ei mene yliannostuksen puolelle, jos lähtisi purkistä vetämään tavaraa. D-vitamiinia syön ainoastaan purkista 100 mikrogrammaa päivässä.

 13. Kumpikohan olisi laadukkaampi kotimainen Puhdas+ vai amerikkalainen Solgar?

 14. Kannattaa kokeilla mikä sopii itselle. Sinkki, arginiini ja ASA aiheuttavat meidän suvussa kaikkien flunssien merkittävän pahenemisen. Toki hankala kokeilla mikäli tauti on jo päällä.

  Käsittääkseni arginiini voi aiheuttaa ilmiötä laajemminkin populaatiossa. Sanotaan että se olisi bensan viskomista liekkeihin, minkä kyllä allekirjoitan.

  Sinkki toimii itselle pienellä annoksella ja todella hitaasti imeskeltynä max 2pv. Jos annos nostetaan suositeltuun hoitoannokseen, tauti pahenee ja pitkittyy huomattavasti.

  ASA on myös sellainen, joka on viimeisiä mitä uskallan ottaa. Pahentaa ja pitkittää sekin.

  Onko kenelläkään tietoa mikä tätä aiheuttaa? Jokin poikkeava geeni?

  Noin muutoin olen huomannut ettei nenää kannata huuhtoa nenäkannulla, jos on vähänkään flunssan oireita. Tauti hyökkää heti.

  1. Pdf-listaa tehdään ja se on tarkoitettu profylaksiaan siis ennaltaehkäisevästi. Tartunnan sattuessa annostuksia ja aineita muutetaan. JOo ei ole syönyt ennen tartuntaa aineet eivät ehdi vaikuttaa. Siis immuunipuolustus vahvistetaan ennakolta.

   1. Hei milloinkahan tuon listan voisi tulostaa sivustolta? Odottelen innolla, kiitos 🙂

 15. Loistava lista, kiitos! Olen ymmärtänyt, että kversetiini ja sinkki toimivat yhdessä. Kversetiini on ase ja sinkki on luoti. Olen myös ymmärtänyt, että NAC heikentää ivermektiinin tehoa. Niitä ei siis kannata syödä samaan aikaan, vaan peräkkäin. NAC kuulemma auttaisi myös rokotteiden piikkiproteiinien aiheuttamiin ongelmiin. Lähteet löytyvät varmasti helposti googlaamalla. Pysykää terveinä!

 16. Kannattaa lisätä ettei NAC ja melatoniinia kannata tilata ulkomaisista verkkokaupoista. Tullissa NAC maahantuonnnista seuraa tuomio lääkerikoksesta. Melatoniinin maahantuonnin raja on häilyvämpi riippuen vahvuudesta. Ilmeisesti 1mg on ok mutta 2mg+ ei ja parempi ostaa mielummin kotimaasta ettei tule ongelmia.

  https://www.fimea.fi/valvonta/luokittelu/laakeluettelo

  Yksi mitä voi harkita on ubikinoni / Q10. Vahva antioksidantti parantaa sydämen & verenkierron toimintaa. Tätä saa liharuoista mutta ei merkittäviä määriä.

 17. Kiitos listasta ja myös määristä, jotka olet kertonut tuolla boosteri-sivulla. Minua kuitenkin ihmetyttää nuo melatoniinin isot määrät. Mihin ne perustuvat? Oliko noissa tutkimuksissa käytetty nimenomaan näitä määriä, vai mikä on noin korkeiden määrien syynä? Itse käytän yleensä n. 0,5 mg:n annosta (riittävän unen takaamiseksi), ja jos otan vaikka Suomessa tyypillisen 1,9 mg:n annoksen, seuraavana päivänä on tokkurainen olo.
  3 pv sitten sain ikävä kyllä positiivisen testituloksen. Pitäisikö annostusta nyt tässä tilanteessa sitten nostaa 8 milligrammaan?

  1. Melatoniinia ei käytetä tässä uneen. Se on antiviraalinen. Määrät on amerikksilen lääkäriryhmän suosittelemia.

 18. Iso kiitos blgistasi!💛
  Yritin etsiä tietoa piikitetyn levittämästä piikkiproteiinista tms. piikittömään..löytyykö?

  Oma kokemus…takanani tila-autossa istui 3 rokotettua 3-4 tunnin ajan ko. päivänä. Samana iltana ja isommin seuraavana päivänä iso ala niskassani ja sivuilla oli pienten vesikellojen ja kutiavan ihottuman peittämä.
  Nyt vielä yli viikon päästä on pientä kutinaa vaikka ihottuma on alkanut paranemaan.
  En ole allerginen ja minulla ei ole koskaan ennen 55v elämäni aikana ole ollut tällaista oiretta tai yleensäkään ihottumia..enkä löydä tälle mitään muuta syytä.🤔

  Viime kesänä juttelin pienessä huonetilassa kahden juuri rokotetun kanssa. Sain vasemmalle puolelle (jossa he seisoivat) sen jälkeen outoja tuntemuksia käsivarteen ja pohkeen ulkosyrjään..kuin paksua lankaa olisi vedetty edestakaisin iholla. Pyyhkäisin kohtia kädellä monta kertaa mutta siinä ei ollut mitään, silti tunne jatkui. Tätä kesti 2-3 päivää ja oli täysin ennen kokematon tuntemus.🤔

  Kaipaisin aiheesta tietoa/tutkimusta..kiitos.🙂

  1. Rokotehaitta.fi sivulla ihmiset kertovat rokotteista tai rokotettujen lähellä olemisesta tulleista oireistaan. Miksi jotkut oireilevat rokotettujen lähellä, en itse tiedä. Mielenkiintoinen ilmiö. Onpa kertakaikkiaan potentti liuos, mitä ihmisiin laittavat, mutta ehkä vähän eri tavalla, kuin mitä mainostettu.

  2. Mulla ollut kanssa noita lanka tuntemuksia! Kesti noin viikon verran ja sitten lakkasi. Onpa outoa kyllä.

Vastaa