Pfizer-skandaali 2.0: Pfizer on keksinyt uuden lääkkeen koronaan. Mutta: Sama aine on rekisteröity tietokantoihin jo vuonna 2009!

Kuuntele artikkeli

Media on alkanut kiillottaa Pfizerin julkisuuskuvaa kertomalla yhtiön uudesta suun kautta otettavasta lääkkeestä. Lääkkeen nimeksi tulee Paxlovid ja se on toiminut erinomaisesti kliinisissä kokeissa ihmisillä. Tässä artikkelissä menemme pintaa syvemmälle tämän molekyylin historiaan.

Ensimmäinen Pfizer-skandaali

Eilen julkaisimme artikkelin Pfizerin koronarokotetutkimuksissa ilmenneistä ongelmista. British Medical Journal, yksi maailman arvostetuimmista lääketieteellisistä julkaisuista, kertoi tutkimuksissa ilmenneistä vakavista puutteista tai jopa datan väärentelystä.

Vielä vakavammaksi asian tekee se, että myös Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on ollut täysin tietoinen ongelmista ja hyväksyi vuorokaudessa lääkeluvan tutkimusdatan saamisesta. Länsimedia on vielä asiasta täydellisessä radiohiljaisuudessa asian suhteen, mikä kertoo niiden intresseistä. Päinvastoin, nyt valtamedia tekee juttuja Pfizerin uudesta mullistavasta lääkkeestä.

Ensimmäiseksi: Onko koronaan ollut olemassa toimivaa suun kautta otettavaa lääkettä?

On, ja se oli hyvin tiedossa kaikissa virastoissa kuten WHO, CDC, FDA, NIH. Siitä on kirjoitettu omat juttunsa ja löydät linkit artikkeleihin sivun lopusta. Lääkkeen nimi on ivermektiini. Tämä lääke on yritetty mustamaalata massiivisella maailmanlaajuisella kampanjalla.

Intia ja Indonesia ovat lääkinneet sillä kansalaisiaan ja tulokset ovat erittäin hyvät. Intian graafissa on Uttar Pradesh (240 miljoonaa asukasta). Se oli ensimmäinen Intian osavaltio, joka aloitti ivermektiinin järjestelmällisen käytön. Näissä maissa jaetaan kotipakkauksia, joissa on vitamiineja sekä ivermektiiniä ja koronatartunnat ovat käytännössä kadonneet.

Päivitys 18.1.2022

Intia on aloittanut joulukuussa 2021 uuden massiivisen rokotekampanjan. Se ei päässyt rokotetavoitteeseen. Rokotekampanjan jälkeen tartunnat ovat ampaisseet nousuun.

Tapaus Peru

Myös Perussa aloitettiin ivermektiinin systemaattinen käyttö ja tapaukset laskivat 14-kertaisesti. Suunta oli jyrkästi alaspäin kampanjan aloituksen jälkeen. Alla oleva kuva on US National Library of Medicine- tietokannasta. Linkki tutkimukseen on kuvan alapuolella.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8383101/

Sitten maassa järjestettiin presidentinvaalit ja kuten nykyään on tapana, ne olivat hyvin tiukat ja ääniä laskettin kauan.

Voittajaksi julistettiin lopulta Pedro Castillo. Jostain syystä Pedro Castillo keskeytti välittömästi ivermektiini- kampanjan ja tartunnat lähti välittömään nousuun. Tartunnat kasvoivat nopeasti 13-kertaiseksi.

Pedro Castillo osallistuu World Economic Forumiin Davosissa vuonna 2022 ja saanee Agenda Contributor- statuksen Sanna Marinin, Annika Saarikon, Ursula Von Ber Leyenin, Emmanuel Macronin ja monen muun valtionpäämiehen tapaan.

Toimiva lääke, ivermektiini on siis ollut olemassa koko ajan, mutta jostain syystä sitä ei saa käyttää.

Huomioksi vielä: Puhdasta ivermektiiniä saa suoraan tehtailta hintaan 50-100$/kilo. Kilosta tekee noin 83 000 kpl 12mg:n annosta. Sellaisia annoksia (12mg x 5) käytetään ennaltaehkäisyssä valtioissa, joissa korona on käytännössä kadonnut. Jos Suomen kaikki ihmiset lääkittäisiin valtion toimesta ivermektiinillä, raaka-aineen hinnaksi tulisi muutama tuhat euroa!

Toimiva lääke on ollut olemassa, mutta uusi pitää keksiä!

Pfizerin uuden lääkkeen nimi on Paxlovid. Olen seurannut alusta saakka kuinka Pfizer on kehittänyt uudelleen jo vuonna 2009 rekisteröidyn aineen. Sillä on sama vaikuttava mekanismi (proteaasin (3CLPro) estäjä ), kuin ivermektiinillä.

Sitä voisi sanoa rikkaan miehen ivermektiiniksi, koska huhujen mukaan yksi hoitokerta on hinnoiteltu maan tulotason mukaan eli länsimaissa se on arvokas. Sinänsä hyvä, että markkinoille tulee lääke, jota lääkärit saavat määrätä ilman pelkoa lupien menettämisestä.

Muista, Suomessa voi pyytää halvinta lääkevaihtoehtoa!

Koodinimi PF-07321332

Tämän uuden lääkkeen koodinimi oli PF-07321332. Kun etsitään Pubchem- tietokannasta ainetta nimeltä PF-07321332 saadaan tulokseksi alla oleva tulos. Siinä kerrotaan aineen aikaleimat. Tämä kyseinen uusi koronalääke on lisätty tietokantaan jo 19.11.2009.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/substance/85369180

Kuten huomaamme aine on rekisteröity jo 19.11.2009. Mitä muutoksia Pfizer on tehnyt sille, että siitä on tullut uusi aine? Katsotaan tarkemmin sen rakennetta. Alla 2D-molekyylikaava Unii-7R9A5P7H32 ja nyt PF-07321332 uusi eli versio.

Uusi molekyyli. Se ei näytä ollenkaan samanlaiselta kuin edellinen vuoden 2009-versio, nopeasti katsottuna.

Lääkkeen kehitys

Olen seurannut aineen kehitystä siitä saakka, kun ensimmäiset uutiset tulivat. Tarkastin heti koodinimen perusteella minkälainen aine on kyseessä. Kun vertasin olemassa oleviin aineisiin, löytyi vastaavuus. Vastaavan aineen luontipäivä oli juurikin 19.11.2019. Twiittasin siitä seuraavasti.

Vanha ja uusi molekyyli näyttävät ihan erilaiselta

Molekyylit näyttävät nyt erilaisilta, kuinka löysin kaksi samanlaista syyskuussa 2021?

Tein haun NCBI- tietokantaan ja löysin kaksi samaa molekyyliä. Nyt aikaleimat on muutettu (lyhyet nuolet) onneksi Pubchem /palveluun on jääneet / unohtuneet alkuperäiset aikaleimat Unii-7R9A5P7H32 aineesta. Unii-7R9A5P7H32 on rekisteröity jo 19.11.2009. Tästä syystä kirjoitin twiitin 30.0.9.2021 ja mainitsin, että pyörä on keksitty uudelleen vuodesta 2009. Nyt sitä on hiukan tuunattu, jotta siihen saa patentin.

Pyöräytetään molekyylit samaan asentoon, niin nähdään niiden nykyiset erot. Klikkaa video käyntiin.

Nyt näyttääkin jo hyvin samankaltaiselta. Jotain muutoksia on tehty. Aine on keksitty jo vuonna 2009 ja sitä ei voi patentoida uutena, jos siihen ei tee jotain muutoksia. Esim. yhden sidoksen raseemisuus eli peilikuva ei kuitenkaan muuta ratkaisevasti lääkkeen vaikutusta. Se on nyt uusi kallis lääke. Rikkaan miehen ivermektiini.

Kuka toimittaa raaka-aineen Pfizerille?

Vain yksi toimittaja syntetisoi kyseistä ainetta ja toimittaa sitä. Se on supikiinalainen Excenen Pharmatech. Se on valmistanut myös aikaisempaa WHO:n suosittelemaa Pfizerin koronalääkettä, mitä on myyty kymmenillä miljardeilla, mutta sen teho oli täysin olematon. Sen nimi on Remdesivir, siitäkin löytyy oma juttunsa ja linkki siihen lopussa.

Merckin eli MSD:n molnupiraviiri on myös uusi myyntilupaa odottava lääke koronaan. Sen koodinimi on EIDD-2801. Arvatkaapa mitä? Excenen Pharmatechilla on valmius toimittaa myös tätä EIDD-2801 salanimellä kutsuttavaa ainetta.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/145996610

3C-like protease (3CLPRO) inhibitor on ratkaisu SARS-CoV-2 ongelmaan?

Syndikaatti, joka on johtanut tätä pandemiaa on ESTÄNYT 3C-like protease (3CLPRO) estäjän ELI IVERMEKTIININ käytön.

Sama syndikaatti esittelee nyt rinta kaarella ”uuden lääkkeen” 3C-like protease (3CLPRO) estäjän USKOMATTOMAN HYVIÄ TULOKSIA! Härskiyden huippu!

Ivermektiinin tutkijat ovat saaneet vuonna 2015 Nobelin lääketieteenpalkinon. Sitä on käytetty miljardeja annoksia maailmanlaajuisesti. Hyvin lyhessä ajassa koko lääke mitätöitiin ja sitä ei missään nimessä saanut käyttää koronaan. Ei missään päin maailmaa!

Onneksi on maita, kuten Intia ja Indonesia, joissa päättäjät ajattelevat kansalaisiaan. Case Peru näytti selkeästi, mistä maailmaa johdetaan ja kenen agendaa ajetaan.

Meidän hallituksessa istuu tällä hetkellä kaksi World Economic Forum Agenda Contributoria (Sanna Marin, Annika Saarikko), jotka eivät ole ajaneet koko koropandemian aikana Suomen etua, vaan kaikki on tehty Davosissa laaditun käsikirjoituksen mukaan.

Miksi Suomessa ei käytetä ivermektiiniä

Suomessa ivermektiini on mustamaalattu samalla tavalla kuin muuallakin maailmassa. Jopa Apteekkari- lehti teki artikkelin, jossa mainittiin, että lääkkeen määräämistä valvotaan tarkalla silmällä.

Soitin Apteekkari-lehdessä esiintyneelle Fimean ylifarmaseutille asiasta ja hän ohjasi minut Fimean ylilääkärille, joka oli tietoinen ivermektiinin käytöstä Intiassa ja myös sen hyvistä tuloksista. Syvän huokauksen jälkeen hän sanoi, että Suomi noudattaa WHO:n ja EMA:n määräyksiä.

Off-Label

Tiedustelin ivermektiinin off-label määräämisestä, koska olin huolissani työkavereista, jotka saivat koronapiikit kolmen viikon väliajoin heti alkuvuodesta. THL:n ylilääkärin mukaan off-label määrääminen on sallittua Suomessa, mutta Valvira valvoo ja tekee toimenpiteitä, jos katsoo tarpeelliseksi. Off-label tarkoittaa lääkkeen määrämistä eri tarkoitukseen, kuin se on alunperin tarkoitettu.

Tieto korkeimmalle tasolle sairaalassa

Näytin osaston ylilääkärille tiedot ja tulokset ivermektiinin käytöstä ja hän käski ottamaan yhteyttä koko blokin ylilääkäriin, jonka myös tein. Esittelin tulokset ja hän vei asian eteenpäin alueen infektioylilääkärille.

Lopputulos oli se, että kukaan ei saanut ivermektiiniä. Minä taasen jouduin puhutteluun rokotevastaisuudesta. Minua kiellettiin puhumasta töissä mitään ivermektiinistä, koska se voi vähentää rokotushalukkuutta. Osaston- ja blokin ylilääkäri vei asiaa eteenpäin, mutta sitten kaikki tyssäsi kuin seinään. Käsky tuli siis vielä ylempää.

Kirjoitin irtisanomisilmoitukseeni koko tarinan ivermektiinistä, jotta yritykseni puskea toimivaa lääkettä edes kokeiluun, yhteen sairaalaan, edes yhdelle osastolle, jää virallisiin historiankirjoihin, ja siellä se nyt on. Olen irtisanoutunut tehtävistäni 30.10.2021.

Irtisanoutumisen pääasiallinen syy: Täydellinen epäluottamus terveydenhuollon ylintä johtoa kohtaan.

Loppupäätelmä

WHO, EMA, CDC, THL, Fimea ja kaikki muutkin länsimaiset virastot ovat olleet tietoisina 3C-like protease (3CLPRO) estäjän toimivuudesta koronaan ja estäneet tarkoituksella sen käytön tai sitten sokeasti uskoneet, mitä ylempi virasto määrää.

Nyt samat tahot kertovat 3C-like protease (3CLPRO) estäjän olevan erittäin tehokas koronaan! Niin se onkin! Intia, Indonesia ja varsinkin Peru ovat sen näyttäneet.

Kuinka paljon ihmisiä on kuollut , kun vakavia haittavaikutuksia aiheuttavaa geenipiikiä on puskettu koko maailman median voimalla ihmisten alitajuntaan ja lihaan? Samaan aikaan on piiloteltu tarkoituksella toimivaa lääkettä. Mutta nyt, HERÄÄ!

Kokonaiskuva

Lue vielä seuraavat artikkelit, niin saat kokonaiskuvan koko toimivan lääkkeen piilottamisesta. Ja siitä, kuinka lääkekokeissa annettiin väärään aikaan täysin vääriä annoksia lääkettä. Mikään ei ole niin kuin on annettu ymmärtää. Nyt saa, ja on syytä olla vihainen! Mutta nyt, HERÄÄ!

1. Ivermektiinin mustamaalauskampanja

2. Remdesivir – Pfizerin toimimaton lääke koronaan

3. Intian osavaltio Uttar Pradesh

3. Kuinka STM johdolla muutettiin geenitekniikkalakia, että geenipiikit saatiin jakoon.

3. Pfizer-skandaali: Onko Pfizer syyllistynyt tutkimuspetokseen?

INJEKTIOPIIKKI

Lähde:

Perun presidentinvaalit: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008059470.html

Pubchem Pfizer PF-07321332: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/substance/85369180

Pubchem Merck EIDD-2801: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/145996610

Identification of 3-chymotrypsin like protease (3CLPro) inhibitors as potential anti-SARS-CoV-2 agents: https://www.nature.com/articles/s42003-020-01577-x

Pfizer’s Novel COVID-19 Oral Antiviral Treatment Candidate: https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizers-novel-covid-19-oral-antiviral-treatment-candidate

Excenen Pharmatech – Pfizer PF-07321332: EPF-07321332 is an orally bioavailable 3C-like protease (3CLPRO) inhibitor.

Excenen Pharmatech – Mercki EIDD-2801 eli molnupiraviiri: https://www.excenen.com/EIDD-2801.html

The 2015 Nobel Prize in Physiology or Medicine – William C. Campbell and Satoshi Ōmura: https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/2015/press-release/

World Economic Forum agenda contributors: https://www.weforum.org/agenda/authors/

WEF Sanna Marin: https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin

WEF Annika Saarikko: https://www.weforum.org/people/annika-saarikko

WEF Ursula von der Leyen: https://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

WEF Emmanuel Macron: https://www.weforum.org/people/emmanuel-macron

WEF The Great Reset: https://www.weforum.org/great-reset/

Uttar Pradesh scales a new high https://timesofindia.indiatimes.com/city/lucknow/up-scales-a-new-high-crosses-19cr-vax-mark/articleshow/88441599.cms

Covid-19: How India missed its vaccination target https://www.bbc.com/news/world-asia-india-55571793

20 vastausta artikkeliin “Pfizer-skandaali 2.0: Pfizer on keksinyt uuden lääkkeen koronaan. Mutta: Sama aine on rekisteröity tietokantoihin jo vuonna 2009!

  1. Se on kuulkaas ison työn takana Pfizerilla, kun pitää keksiä miten saadaan katettua monikansallisen yrityksen joulubonukset ja johtoryhmän purjeveneet ja kesämökit.

  2. Kiitos taas I-piikki. Todellista tutkivaa journalismia. Jälleen todiste siitä, kuinka mätä systeemimme onkaan…

  3. Jos nyt sattuisi käymään niin huonosti,että joutuisi sairaalahoitoon koronan vuoksi niin miten ihmeessä tässä voi enää luottaa hoitavaan tahoon,että saa oikeanlaista hoitoa?

    1. Kyllä suomalaiseen terveydenhuoltojärjestelmään voi luottaa. Duunarit tekee parhaansa. Ongelma on ylempänä.

      1. Rehelliset ihmiset irtisanoutuu tänä päivänä tästä pahuudesta…Mammonan(Pirun)palvojat jatkavat tätä tappamista…

        Yhdessä asiassa Olen siis TÄYSIN eri mieltä…

        Syy ei ole vain johdossa…Lattialla olevat kantavat YHTÄ Suurta vastuuta…Jos ei jopa Suurempi…Koska HE Suorittavat sitä käytännön Työtä…

  4. On kyllä surullista miten suomalaisilta puuttuu oma tahto ja sitä myötä myös kyky pysyä jonkin asian takana. Tämä kommentti siis heijastamaan kohtaa ”Syvän huokauksen jälkeen hän sanoi, että Suomi noudattaa WHO:n ja EMA:n määräyksiä.” (Suomalainen saattaa helposti myös sekoittaa ”määräyksen” ja ”suosituksen”, kummastahan tässäkin on kyse). Artikkelin loppua kohden tämäkään ei enää selittänyt asiaa, ainoaksi vaihtoehdoksi valitettavasti jää se tosiasia mitä suomalainen EI HALUA uskoa missään nimessä; ylimmät päättäjät / viranomaiset ovat korruptoituneet koska asiantuntijoiden lausunnot ja todisteet eivät enää kelpaa. Joku saattaa kysyä miten tämä on mahdollista? Näkisin tälle muutamamia erilaisia toteutustapoja; uhkailu & kiristys tai lahjonta – ihan ne mitä käytetään lapsillekkin. Itse hyvin tiedän että raha kyllä kelpaa, olen kuitenkin aina asettanut rajat sille mitä teen vaikka kuinka joku uhkaisi lopettaa palkanmaksun.

    Jokaisen meistä pitäisi nyt ruveta kansalaistottelemattomuutta toteuttamaan omalla tavallaan. Itse olen jäänyt pois töistä jo vuosia sitten johtuen sairastumisesta, nyt voisin kenties mennäkkin töihin mutta en aio tukea suomen valtiota yhtään enempää kuin on pakko verovarojen kautta. Mikäli sinulla (kommentin lukija) on mahdollisuus säästöjesi puitteissa mahdollista irtisanoutua / tulla irtisanotuksi tai jotenkin muuten olla kansalaistottelematon, tee se. Osallistukaa oman harkintanne mukaan mielenosoituksiin – näitä on maailmalla paljon ja varmasti syystä. Hallitsevan ”luokan” korruptiota on joka maassa valitettavasti. Tuntuu siltä että rupeaa olemaan viimeisiä hetkiä kun Suomella on vähäisiä itsenäisyyden rippeitä.

    Jokainen voisi myös miettiä kohdallaan omaa tukeaan EU:lle – sieltähän nämä suositukset/määräykset pääasiassa juontavat sekä WHO:lta. Tuon WHO:n osaltakin olen törmännyt sellaisiin sopimusteknisiin erikoisuuksiin että heidän määräyksiä / suosituksia ei saa rikkoa jonkin seuraamuksen uhalla. EU on kaunis ajatus mutta näyttää siltä että siellä olevat päättäjät käyttävät EU:ta nyt ihan muihin tarkoituksiin.

    Olkaamme siis lahjomattomia, oikeamielisiä ja pidetään kiinni kannasta jonka eteen olemme nähneet vaivaa paljon (tutkineet ja kuunnelleet erilaisista lähteistä tulevia tietoja).

    1. Hyvä kirjoitus!
      Harmi, että toimittajat keskittyvät nykyään vain mainosten myyntiin ja sanellun agenda toitottamiseen. Hyvä, että on kuitenkin tahoja, jotka vielä selvittävät asioita. Kiitos siitä!

  5. Lämmin kiitos. Rautaista ja hyvin taustoitettua tavaraa, aivan korvaamatonta meille joilla ei ole samanlaista osaamista ja pääsyä lääketieteelliseen lähdetietoon! Tätä todella haluttaa jakaa!!

  6. Kiitos kirjoituksestasi.
    Kerron virlä , että ystäväni mies oli sairaalahoidossa koronan takia ja tosi huonossa kunnossa. Kysyin, mitä lääkettä hän mahtoi saada sielä, niin vastaus oli: buranaa ja panacodia!

  7. https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html

    Selittää aika pitkälti sen miksi maailma on tällä hetkellä kuin on (yhdestä perspektiivistä). Muutama hassu yritys johtaa käytännössä kaikkea. Tämä valkeni mulle jo vuosia sitten mutta tämä kiteyttää sen hyvin kyllä. Kun tuo selkeni niin olen aina pyrkinyt käyttämään valuuttani sellaisiin tavaroihin jotka ovat jonkun pienen yrityksen tekemiä – vaikkakin olisivat hieman kalliimpia. Video liittyy vahvasti tähän nykyiseen koronakriisiin mutta myös kaikkeen muuhun – multa kysyttiin tai oikeastaan mulle sanottiin aikanaan ”ei kaikki voi olla pielessä ja korruptoitunutta”… Kyllä se voi mutta ihminen mieluummin elää mukavassa valheessa kuin epämiellyttävässä totuudessa.

  8. Saman yhdistelmän eri enantiomeeri voi aiheuttaa todella paljon erilaisia vaikutuksia. Tillin ja Piparmintun molekyylit ovat samanlaisia, mutta eri enantiomeeri, jonka takia ihminen maistaa ne eri tavalla. Lääkeaineissa Talidomi oli surullisen kuuluisa tästä. Lääkkeessä oli kumpaakin enantiomeeria ja toinen aiheutti sikiöissä epämuodostumia toinen ei.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Enantiomeeri

  9. Kiitos Kustaa! Olet rehellisyyden asialla ja inhimillisyyden puolesta. Blogisi on tullut perusteokseksi, kun tätä korona-keskustelua seuraa. Saako invermektiiniä jostakin muutoin kuin reseptillä?

    1. Kiitos. Alibabasta kilohintaan :). Ei, se on reseptilääke syyhyyn.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading