Injektiopiikin logon merkitys ja historia

Injektiopiikki sai uuden logon 11.11.2021. Logo ei tosin ole uusi. Se on tehty jo vuonna 2019 maalis-huhtikuun aikana, jolloin se myös tatuoitiin suunnittelijan eli minun selkääni. Tatuointi on iso ja pikkutarkka. Logon ajatus ja merkitykset ovat olleet manifestoituneena iholla jo pitkään.

Taistelu oikeudesta ja oikeudenmukaisuudesta

Minulla meni taloudellisesti hyvin, tekemäni nettisovellus myi maailmanlaajuisesti ja kaikki oli sen suhteen hyvin. Olin kehittänyt sen vuosien aikana vapaa- ajallani, yhteensä noin kuuden vuoden aikana. Olin panostanut siihen paljon, se oli minulle tärkeä ja olin tehnyt sen täydellä sydämellä. Ihmiset nauttivat sen käytöstä ja saivat sen avulla terveyttä ja hyvää oloa.

Käsittämätön tapahtuma

Sitten tapahtui jotain käsittämätöntä, ja se ajoi minut vuosia kestäneeseen helvettiin. Taistelin loppuun saakka oikeuteni ja oikeudenmukaisuuden puolesta, mutta lopputulos oli kannaltani järkyttävä.

Luovuttaminen

Vuosia kestänyt toivo oikeudenmukaisuuden toteutumisesta kuitenkin päättyi kohdalta kamalasti ja se ajoi minut tilaan, jossa millään ei ollut mitään väliä. Mikään ei tuntunut miltään. Olin henkisesti kuollut. Maksoin kaikki epäoikeudenmukaisuudesta aiheutuneet kulut. Ja tein päätökseni.

Hyvästelin vaimoni ja lapseni ja kerroin, että lähden pitkälle matkalle, ehkä hyvin pitkälle. Tarkoituksena oli, että kuolen luonnollisesti, tapaturmaisesti tai muuten vaan. Eläminen tuntui aivan liian raskaalta ja vailla merkitystä olevalta.

Vuorille kuolemaan

Lähdin lentokentälle ja valitsin lennon Aasiaan, koska pidän itämaisesta kulttuurista. Asuin hotellissa, joka oli rakennettu kukkulan rinteeseen. Menin joka ilta kävelemään noin 30 metriä korkean hotellin katon reunalle ja toivoin, että saan Meniere-kohtauksen.

Meniere-kohtaukset alkoivat reissun aikana täysin varoittamatta ja niitä ei koskaan aikaisemmin ollut esiintynyt. Aikaisemmin olin täysin terve. Meniere-kohtauksessa tasapaino lähtee varoittamatta.

Olin antautunut täysin ajatukselle, että Jumala tai mikä se sitten onkaan, päästää minut pois tästä maanpäällisestä helvetistä, kun katsoo ajan olevan valmis.

Reunalla

Menin aina kuuden jälkeen “kävelylle”, koska silloin tuli pimeys ja kukaan ei nähnyt reunallakävelyä. Yhtenä iltana oli pieni tuulenvire, joka tyyntyi yht’äkkiä täysin.

Aavistin, että nyt Luoja on hyväksynyt lukemattomat rukoukseni ja ottaa minut pois. Odotin tasapainoni menettämistä. Sitä ei tullut. Kuulin kuitenkin, että jotain oli tulossa.

Täysin tyyni muuttui hyvin, hyvin kovaksi tuulenpuuskaksi, joka puhalsi minut pois katon reunalta. Kuulin kun alatasanteella olevat aurinkotuolit lensivät päin seinää. Se oli ihan jumalattoman kova tuuli (tai sitten Jumalallisen). Mutta vakuutuin siitä, että vielä ei ole aika lähteä.

Jos olet ollut päiväntasaajalla, niin siellä on todellakin tyyntä myrskyn edellä. Kohdalleni sattui sattumalta kyseinen ilmiö.

Parannu

Seuraavana aamuna tein päätöksen, että yritän parantaa itseni ja saada jonkin, ihan minkä tahansa, paitsi lääkkeiden, alkoholin tai huumeiden avulla pahan olon pois.

Jo seuraavana päivänä menin paikalliselle meditaatio- mestarille, ajatuksella että saan meditaation avulla pääni kuntoon vähitellen, kun opin rauhoittumaan.

Meditaatio

En ollut ennen ollut ohjatussa meditaatiossa ja kyseinen meditaatio ei ollut sitä mitä odotin, rauhallisuutta. Se oli tiukkaa keskittymistä, rankkaa hyperventilointia ja vuoroin hengityksen pidättämistä.

Meditaation aikana minulle tapahtui jotain hyvin erikummallista ja en avaa tapahtumia enempää. Kysyin meditaation päätteksi mestarilta, että mitä helvettiä minulle äsken tapahtui? Oletko hypnotisoinut minut?

Elämän voima

Hän kysyi, että etkö tosiaan tiedä? Sanoin että en tiedä meditaatiosta mitään, tämä on ensimmäinen kerta ja en ole tarkemmin tutustunut meditaation saloihin.

Hän selitti, että jokaisessa meissä asuu Kundalini, elämän voima. Se on kierteellä ristiluun seudussa ja kun se herää, voima lähtee selkärankaa kiertyen ylöspäin. Kundalin energiasi on nyt herännyt, se tulee nousemaan kohti päätä. Se on elämän voima, joka asuu meissä jokaisessa, mutta vain harvoilla se herää. Sinun energiasi heräsi juuri.

Hän sanoi, että vaikka hänellä on pitkä kokemus kundalinin heräämisestä, näkee sitä hyvin harvoin. Kundalinin herääminen on meditoinnin äärimmäinen tavoite ja sinulle se tapahtui sitten jo ensimmäisellä kerralla. Siihen menee yleensä pitkä aika.

Mitä se tarkoittaa

Kysyin mitä se tarkoittaa, kun Kundalini herää? “Mitä tahansa toivot sydämestäsi, se tulee tapahtumaan. Ehkä jo tänään, ehkä huomenna, ehkä pitkän ajan kuluttua. Mutta se vääjäämättä tapahtuu jossain vaiheessa. Sinulla on nyt se voima. Kundalinin noustessa tarpeeksi ylös, myös kolmas silmäsi avautuu”. Mitä se tarkoittaa? “Se tarkoittaa hyvin vahvaa intuitiota”.

Mestari kertoi myös asioita, joita en kirjoita tähän.

Herääminen

Kun heräsin seuraavana aamuna, tunsin olevani täysin uudelleen syntynyt. Miljoona kiloa painava taakka oli poissa. Tatuoinnin aiheet ja symbolit olivat kirkkaana mielessä, suunnittelin sen muutamassa päivässä ja sen jälkeen se hakattiin selkääni. Itse tatuoinnin suorittaminen kesti kaiken kaikkiaan 48 tuntia.

Toivomus

En ole vielä toivonut kuin yhtä asiaa. Se on se, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa vääryyttä kuin minä jouduin kokemaan eli kuolemaan johtavaa vääryyttä.

Toteutuuko toiveeni

En tiedä kuinka tässä tulee käymään. Toteutuuko toiveeni? Toivottavasti, en tiedä.

Teen kuitenkin kaikkeni, että sydämestäni lähtenyt toiveeni toteutuisi. Kuolemaan johtava vääryys pitää lopettaa. Sitä tapahtuu juuri nyt, maailmanlaajuisesti.

Paluu arkeen

Kun tulin takaisin Suomeen aloitin työt anestesiahoitajana, koska minulla oli siihen pitkä kokemus. Nettisovelluksen annoin pois, jotta käyttäjät pystyisivät käyttämään sitä jatkossakin. Penniäkään rahaa en tahtonut siitä, mutta en halunnut että se kuolee pois, koska minäkään en kuollut. Se on toiminnassa edelleen, mutta en enää omista sitä.

Logon symbolit

Anahata

Keskimmäisenä logossa on anahata eli sydänchakra.

Pääteema: Ehdoton rakkaus, sydämen rehellisyys, sielun kosketus.

Lisätietoja sydänchakrasta

Mandala

Mandala on symbolinen kuvio, jota käytetään pyhissä rituaaleissa ja meditoimisen apuvälineenä. Joissain uskonnoissa mandaloiden asema on niin merkittävä, että niitä voidaan käyttää jopa kokonaisten temppelien pohjapiirustuksena. Mandala voidaan määritellä kahdella tavalla: ulkoisesti maailmankaikkeuden skemaattisena, visuaalisena representaationa, ja sisäisesti useiden aasialaisten psykofyysisten uskonnonharjoitusten kuten meditoinnin oppaana. Lue lisää mandalasta

Logossa anahata on yhdistetty mandalaan eli ehdoton rakkaus on yhdistetty ulkoiseen maailmaan.

Kundalini

Kundalini on termi, joka tarkoittaa ”hienorakenteiseen” eli ei-fyysiseen ”energiakehoon” liittyvää elämänvoimaa. Uinuvan kundalinienergian sanotaan olevan kiertyneenä selkärangan alaosassa sijaitsevassa ristiluussa. Lue lisää kundalinista

Logossa kundalini energia lävistää anahatan sekä mandalan ja luovuttaa niille voimaansa.

Kolmas silmä

Kolmannen silmän sanotaan näkevän sen, mitä järkemme ei vielä tunnista ja ymmärtävän sen, mitä ei sanota ääneen.

Avatessasi kolmannen silmäsi, aukeat laajennettuun tietoisuuteen. Mielesi on kirkas ja pystyt avautumaan niille asioille ja havainnoille, jotka eivät tule rationaalisen ajattelusi tai tämän maailman oppien tietoihin perustuen. Tiedät ilman, että tarvitset todisteita. Tärkeintä on luottaa tuohon tietoon.

Logossa kolmas silmä on sijoitettu kundalinin päälle, koska ne liittyvät tässä tapauksessa toisiinsa.

Karma Circle – kaiken takana on KARMA

Karman säännön mukaan ”jokainen niittää sitä, mitä hän kylvää” ja jokainen joutuu lopulta kohtaamaan tekojensa seuraukset ja joko kärsimään ne tai sovittamaan ne.

Logossa kaiken taustalla on Karma. Karman lakia ei voi välttää ja jokainen saa lopulta ansioidensa mukaan. Lue lisää karmasta

Tatuointi

Siinä koko tarina

Logo on siis syntynyt hyvin syvällä sydämessä ja siinä on paljon symboliikkaa. Jokainen symbolin osa tarkoittaa hyvää ja yhdistämällä hyvää tarkoittavat symbolit niiden merkitys kasvaa.

Meniere tyyppiset kohtaukset loppuivat kuin taikaiskusta ja eivät ole enää palanneet. Rakkaat ihmiset jaksoivat odottaa minua takaisin kotiin.

Kiitos.

Olen irtisanoutunut työsuhteesta ja en toimi enää terveydenhuollossa. Lue lisää irtisanoutumiseen johtavista syistä.

11.8.2022 päivitys

Kaikki logossa olevat symbolit löytyvät myös Raamatusta. Se selvisi minulle vasta 2022 heinäkuun aikana. Tulen päivittämään tätä sivua ja kerron enemmän. Itämaisen filosofian mukaan ne tarkoittavat hyvää, kuten myös Raamatun. Kaikella on tarkoitus.

Nämä tapahtumasarjat ovat johdattaneet minut kirjoittamaan Paljastavat symbolit– artikkelisarjan. Kirjoitin sen viimeiseen osaan, että sain siihen tarvittavat tiedot ”Lähteestä” ja jo silloin aavistelin mikä se on ja vihjailin siitä. Nyt olen 100% varma siitä kuka on ”Lähde”. 🙏

16 vastausta artikkeliin “Injektiopiikin logon merkitys ja historia

 1. Huh, mikä tarina 🙏❤️ Meillä kaikilla on oma tarinamme ja rakastan kuulla ihmisten tarinoita. Sulla on aika rankka tarina, joka johti johonkin täydellisen upeaan tulemaan ❤️
  Olet jo antanut paljon ja varmasti teet sitä jatkossakin. Kiitos 🙏
  Itsekin löysin mm reikin ja muut rinnakkaiset hoidot, kun matto vedettiin alta ensin. Nyt saan auttaa muita voimasn paremmin, kun löysin ensin oman voimani 🔥

 2. Samanlaisella teemalla täälläkin asiat edenneet, erilaisia twistejä mutta lopputulema lähes sama. Hienoa kun avasit tätä! Uskon/toivon/luulen että vastaavia kokemuksia löytyy muiltakin ja tämmöisen kokemuksen/kokemussarjan jälkeen prioriteetit elämässä on aivan erilaisia kuin mullistusta ennen. Itse ainakin osaan arvostaa aivan eri asioita kuin esim. 10v sitten.

  Pistää miettimään että kriittisesti ajattelevia ihmisiä on enemmänkin ja tämän koronan vuoksi kaikkein uskaliaimmat/vakautuneimmat ovat irtisanoutuneet. Olisi mahtavaa jos tämä porukka saataisiin jotenkin kasaan auttamaan toisiaan ajamaan asioita eteenpäin. Ryhmässä on voimaa ja kun se on yksimielinen niin universumikin kunnioittaa sellaisen ryhmän pyrkimyksiä.

 3. Kiitoksia että annoit jaettavaksi tämä yksityisasia meille sinulle tuntemattomille. Kiitos, kiitos kiitos.
  Olen käynnyt siellä v. 1997 ja lähdin itseni karkuun Brasiliaan. . Ei ihminen pääse itsensä karkuun. Sorry!
  Mutta tapasin siellä yhden tuntematon lähettiläs.
  Kummallista.
  Toivon sama ettei kukaan vaan tarvitsisi käydä samassa rotkossa johon aurinko ei paistaa jossa
  ei ole tilaa mihinkään. Ei ole mitään jäljellä kun muistoja. Paranemisprosessi on todella pitkä ja hidas. Luopumisen, anteeksiannon , rakkauden yms. läksyt.
  Vieläkin työstän siitä ja elämä on tosin eri näköistä.kun ennen.
  Viranomaiset silloinkin olivat asialla mutta
  mitä heille kävi? Karman laki heitä hoitaa.
  Toki virheitä tulee tehty ja erehdyksen kautta opitaan tullakseen vieläkin paremmaksi ihmiseksi.
  Hän joka ei ole käynyt siellä ei käsitykseni mukaan ymmärtää. Kaikki eivät nousekaan sieltä.
  Mitä on tärkeä? Ei ei ole väliä miten kaadut. Miten nouset sieltä on se pointti. Rakkauden tie antaa hyvä näköalapaikka. Olemme kokeneita sotureita. Pelko on turha meille kylvää koska sillä ei ole itämismahdollisuutta.
  Meitä on paljon samankaltaisilla tarinoilla. Hyvä niin.
  Voimia ja Valoa teille.
  Kiitos että olette olemassa eli KEO2

 4. Hhmm…

  Symboleista tunnistan ainakin pentagrammin ja Horuksen silmän, jonka voi tulkita myös kaikennäkeväksi silmäksi. Lisäksi löydän Hermeen sauvan – perinteisen caduceuksen eli käärmeen ja sauvan yhdistelmän. Ja se, minkä toteat karmaksi on tietenkin pelkistetty ouroboros – itseään syövä käärme. Lisäksi epäilen kokonaisuudessa olevan viittauksia myös astrologiaan ja planeettoihin, mutta tietoni siltä saralta ovat ruosteessa. Pitää tutkia asiaa. Joka tapauksessa kyseessä on joukko eliitin sisäpiirin symboleja, joille usein julkisuudessa tarjotaan selitykseksi jotain erittäin pintapuolista kerrontaa.

  Maallikkopäätelmäni on, että kokonaisuus symboloi Aton-kulttia, eli jäljet johtavat muinaiseen Egyptiin, kenties nykyisiin vapaamuurareihin, ritarikuntiin tai johonkin vastaavaan ryhmittymään.

  Itselleni tämä tarkoittaa sitä, että suhtaudun tämän blogin sisältöön erittäin skeptisesti. Aivan, kuten olen toiminut koko ajan myös pandemiaryöpytyksen suhteen.

  1. Logossa olevat symbolit ja niiden merkitys on selitetty jokaisen erillisen symbolin alla. Jos niiden merkitys on sinulle eri, niin se sallittakoon. Se mitä sanot itseään syöväksi käärmeeksi on Karma Circle.

   1. Kiehtova symboli.

    Ouroboros. A=Ω, Ω=A
    Se mikä oli alussa on myös lopussa ja tämä kuvaa siis sitä miten kaikki kiertää alusta loppuun ja lopusta uuteen alkuun. Tavallaan tämä on ”Niin Ylhäällä kuin Alhaalla” ajatuksesta temporaalinen ilmentymä.
    Tietenkin symboli voi myös kuvata karman kiertoa. Tavallaan se on sitä kun ajatellaan että kaikki toistaa itseään loputtomiin, mikään muu ei helpota kuin se että pyrkii rakentamaan ympäristönsä sellaiseksi että kaikkien on hyvä olla. Pahuus luo pahaa, hyvyys hyvää.

    Minusta noita symboleja mitä sinun tatuoinnissa on voi käyttää muutkin kuin salaseurojen jäsenet, en usko että vapaamuurarit tai illuminati tai vastaavat seurat olisivat tässä kriisissä pääorkestroijia. On toki täysin mahdollista ja jopa todennäköistä että joukossa on kaikenlaisissa seuroissa olevia ihmisiä.

    Itse olen Thelemiitti mutta uskon myös että teknologia tarjoaa ihmisille paremman elämän ja väistämättä me ihmiskuntana tulemma kehittymään oman työkalumme (teknologian) myötä, jopa niin että luomamme työkalu jonain päivänä (ehkä pian) ohittaa meidät. Joku voisi sanoa minua transhumanistiksikin.

    Koronapiikkiin suhtaudun kriittisesti, uskon tieteellisesti tutkittuun tietoon mutta en halua hätäillä tällaisen asian kanssa jossa kyseessä on oma kehoni.

    Taustalla tässä koronakriisissä on poliittiset syyt ja osin aggressiivinen lääkeyhtiöiden painostus. Tämä on tietenkin vain minun näkemys. Maailma muuttuu mutta toivoisin että sen annetaan muuttua rauhassa eikä pakottamalla. Jokaisella pitää olla oikeus kuitenkin valita se mihin uskoo ja mitä kehoonsa ottaa.

 5. Kiitos tästä, todella voimaannuttavaa lukea kokemuksista jotka on saaneet Sinut hereille.

  Itse olen ns. herännyt todellisuuteen aikalailla yhtäaikaa koronan alkamisen kanssa.
  Vaiheita on monia ja se kaikki mitä on tapahtunut viimeisen 1,5v aikana on saaneet näkemään maailman aivan uusin silmin.
  Minulle herääminen tapahtui kun kohtasin ihmisen joka ravisteli maailmani aivan uusille raiteille.
  Paluuta vanhaan ei ole.

  Lyhyesti tiivistäen : rakkaudella on voima muuttaa ihmistä ja maailmaa pysyvästi.

 6. Kiitos uskomattoman hienosta tarinastasi ja upeasta monimerkityksellisestä logostasi, joka on yhtä ihmeellinen kaunis ja salaperäinen kuin koko elämä tällä planeetalla. Korkeimman siunausta sinulle ja tekemällesi työlle oikeudenmukaisuuden vapauden ja rakkauden puolesta.

 7. ”Tiedät ilman, että tarvitset todisteita. Tärkeintä on luottaa tuohon tietoon.” Eikö näin voi ajatella kuka vain höyrypää?

  Mielestäni intuitio, kolmas silmä ja vastaavat eivät tarkoita sitä, että voi lakata olemasta lainkaan itsekriittinen. Intuition vahvuus on ennemmin siinä, että saa ns. aavistuksen tai vihjeen, jota voi sitten ryhtyä tarkastelemaan ja perustelemaan, unohtamatta kriittisyyttä. Sen avulla voi havaita tai löytää jotain, mitä muut eivät kykene, mutta sille pitää myös löytää pitävät perustelut ennen kuin sitä tulee esitellä muille luotettavan tietona.

  Vaikka intuitiosi olisi kuinka vahva, se ei tarkoita ettetkö voisi olla väärässä tai ajautua hakoteille tai etteikö joku voisi jopa manipuloida sinua ja hyödyntää uskoasi omaan intuitioosi. Intuitiokin, kuten kaikki ajattelumme, rajoittuu siihen mitä olet nähnyt, kuullut ja kokenut. On hyvin vaarallista uskoa sokeasti kaikkea mitä omaan mieleen tupsahtaa niin kuin se olisi jumalan sana ja aukoton totuus. Me emme itse ole jumalia vaan alati erehtyväisiä.

  1. Kaikkeen mitä olen kirjoittanut löytyy lähteet. Ne ovat artikkeleiden lopussa. En ole uskontoon höyrähtänyt sekopää tai ituhippi. Jos tiedän tai huomaan olevani väärässä, tuon sen välittömästi esiin.

  2. ”Tiedät ilman, että tarvitset todisteita. Tärkeintä on luottaa tuohon tietoon.”

   Minä luulen tällä haettavan sitä, että joskus vain tietää ”sydänpohjiaan myöten” jonkin asian. Silloin ei tarvitse todisteita. Se on täysin eri tunne, niin intensiteetiltään kuin ihan tunteenakin, kuin että vain tavallisesti tietää jotain. Näin ainakin minulla.

   Itselläni vastaavia intuitiivisia tietoja tulee aika ajoin. Elävän elämän esimerkkeinä, että yht’äkkiä tulee voimakas tunne, että työkaveri X:llä (jonka kanssa en ole ollut yhteydessä viikkoon) on vakava ongelmia asian Y kanssa. Otan X:ään yhteyttä, alan juttelemaan ihan niitä näitä ja kohta ottaa asian Y puheeksi.
   Menen junaan ja istun paikalleni. En kiinnitä juuri huomiota vieressä istuvaan, mutta istuttuani tiedän välittömästi, että häneltä on kuollut jokin läheinen ihminen. Mieleeni nousee hindulainen lause uudelleensyntymästä ja sielunkierrosta ja aloitan keskustelun sillä. Vieruskaveri häkeltyy, liikuttuu ja alkaa sitten kertomaan, että hänen lapsensa on juuri kuollut ja hän on matkustamassa tämän kaupunkiin.

   Joskus sitä vain tietää, vaikkei rationaalisen järjen mukaan mitenkään voisi tietää. Ja kun tietää, niin silloin vain tietää.

 8. Upea tarina ja johdatus toimii. Olen lukenut paljo juttujasi ja arvostan polkuasi sekä juttujasi. Kiinnitti huomiota myös nuo siivet, minulle Enkelisiivet. On tärkeää, että voi kuunnella sydäntään sekä tehdä sydämensä työtä. Tuntuu, että teet myös sieluntehtävääsi ja tuot totuutta esiin. Kun tietoisuus (sitä voi nostaa itsekin omilla toimillaan esim meditaatio)nousee maapallolla, on ihmisten lopulta mahdotonta toimia esim siinä ammatissa, missä rakkaus työhön puuttuu. Olen itse ajatellut, mitä tapahtuu terveydenhoidollemme, kun lääkärit huomaavat sydämen rakkauden puuttuvan siitä työstä. Kaikella on tarkoituksensa.
  Karmasta myös, että v2015 jälkeen on voimassa pikakarma, silloin se palautuu samassa elämässä.
  Nyt elämme muutenkin puhdistumisen aikaa, siinä on se hyvä puoli, että myös totuus astuu esiin. Itse haluan myös totuutta ja siihen pyydän:Pyhä Henki näytä Pyhä totuus, vaikkapa nyt tähän covid ja rokotekuvioon, tänään myös Ukrainaan.
  Voimia, veli 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

 9. Olipa myllertävää ja voimia riistävää matkaa sinulla. Mutta niin aina käy, että ne joilla on täällä tehtävä tulevat sen saamaan joko helposti tai useimmiten vaikeiden asioiden avulla. Nostaisin hattua sinulle monestakin syystä, jos sellainen olisi nyt päässäni. Ja miten mielettömän hienon logon olet suunnitellut, todella upea! Olen itsekin sellainen merkitysten, merkkien ja symbolien ihailija, joten minuun tuo upposi ku veitsi sulaan voihin. En usko, että jokin yksi taho voi omia jonkun symbolin merkityksen vain itselleen… sitä vain tietää mikä symboli/kuvio meille kolahtaa, miten se aukeaa ja mitä se meille edustaa…se on se pointti. Aivan sama on musiikissa, taiteessa, kirjallisuuden genressä ym. Toivon sinulle voimia tällä upealla auttamisen taipaleellasi. Ihailen jälkiäsi, joita jätät. Kiitos kiitos kiitos. <3

 10. Kiitos jakamisesta!. Nyt vasta luin tämän, vaikka muuten sinun tekstejäsi paljon jo lukenutkin. Kundalini herätellyt itseänikin. Paljon lempeämmin ja hiipivämmin, mutta varmasti eteenpäin ja syvemmälle ohjaten. Maailmankuva on aiemmasta muuttunut ja vahva tunne johdatuksesta saapunut samalla. Syvällä kiitollisuudella tämän vastaanottanut.

 11. miksi sinulla on käärmeitä tatuoitu selkääsi ja mouhoat niin vitusti käärmeistä? Koronakin on Kobran myrkkyä… Onko sulla käärme lemmikkinä? Vai monta käärmettä

  1. Tatuointi on tehty ”kokemuksen” jälkeen vuonna 2019. En tiennyt symboleiden merkitystä tekovaiheessa, jos luet milloin symbolit olivat ”kirkkaina mielessä” voit aavistaa mistä sain idean.
   Aluksi seurasin Israelin keskustelupalstoja google translaten avulla, koska Anahatassa on sinne viittaava symboli. Joe Roganin laitoin seurantaan, koska hänen keskusteluohjelma logossaan on sama ”kolmas silmä” kuin tatuoinnissa. Joe Rogan osoittaututui isoksi tekijäksi huijauksen esiin tuomisessa.
   Käärmeiden PITI olla Kobria, siihen liittyy oma tarinansa. Nyt tatuoinnin symbolit ovat loksahtaneet paikalleen. Nyt tiedän, että Karma, joka tatuoinnissa on kaiken taustalla tulee toteutumaan. Jokainen tulee saamaan sen, mikä heille kuuluu.

Vastaa