Angel baby – onko mRNA-injektion turvallisuutta raskaana oleville tutkittu?

grayscale photography of baby holding finger
Lue ääneen tämä artikkeli

Nyt on kulunut noin kymmenen kuukautta siitä, kun mRNA-injektioita alettiin piikittää suurelle yleisölle Suomessa sekä maailmanlaajuisesti. Meillä on siis vasta noin kymmenen kuukauden kokemus niiden välittömistä vaikutuksista. Haittailmoituksia on tehty yli 20 000 ja niissä on ilmoitettuja kuolemia 130 kpl. THL alkoi suosittaa elokuussa 2021 injektioita myös raskaana oleville. Suuri kysymys onkin: Ovatko mRNA-injektiot turvallisia sikiölle?

Onko koronarokotteita tutkittu raskaana olevilla?

Koronarokotteiden kehitys oli salamannopeaa, [1]Ensimmäinen mRNA-injektio pistettiin vain muutama kuukausi viruksen löytymisestä. On luonnollista, että ihmiskokeita, varsinkaan raskaana olevien kanssa ei ehditty tekemään. [2]Pfizer Comirnatyn tuoteselosteesta selviää, että ainoat kokeet vaikutuksista lisääntymiseen tehtiin rotilla.

Comirnaty tuoteseloste EMA

Farmakokinetiikkaa

[3]Farmakokinetiikkaa ei ole tutkittu. Farmakokinetiikka keskittyy lääkeaineen vaiheisiin elimistössä, toisin sanoen sen imeytymiseen eri reittejä, jakaantumiseen elimistössä, sekä eliminoitumiseen eli aineenvaihduntaan, ja erittymiseen pois elimistöstä.

Piikkiproteiini

[8]Piikkiproteiinin tiedetään läpäisevän [4]veri-aivo esteen, joten on todennäköistä, että myrkyllinen piikkiproteiini läpäisee myös istukan. Kun äidin solut alkavat injektion jälkeen erittää piikkiproteiinia, on mahdollista, että ne siirtyvät istukan läpi myös sikiöön.

Nanopartikkelit

Nanopartikkeleiden, jotka sisältävät mRNA-koodin tiedetään keräytyvän eri elimiin, mutta niiden istukanläpäisykyvystä ei ole mitään tietoa. Kukaan ei oikeasti tiedä mitään injektioiden vaikutuksista sikiöön. Ei mitään.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008357909.html

Hanna Nohynek kertoo rokotteen olevan turvallinen ja että se ei mene istukan läpi sikiöön. Novel Targets of SARS-CoV-2 Spike Protein in Human Fetal Brain Development Suggest Early Pregnancy Vulnerability– tutkimus kuitenkin sanoo toisin. Viitteitä SARS-Cov-2 piikkiproteiinista on havaittu sikiöillä. mRNA-injektio käynnistää äidissä juurikin SARS-Cov-2 piikkiproteiinin tuotannon.

Piikitys normaaliväestöön alkoi helmikuussa 2021 – Noin kymmenen kuukautta sitten

Koronarokotteiden laajamittainen injektoiminen väestöön alkoi vasta noin kymmenen kuukautta sitten.

Suomessa on pitkä lista ruokaineita, joita ei suositella raskaana oleville:

 • Hauki ja muut sisävesien petokalat (korkea elohopeapitoisuus)
 • Raa’at, graavisuolatut ja kylmäsavustetut kalatuotteet (listeriariski)
 • Mäti (listeriariski)
 • Maksa ja maksaruuat (korkea A-vitamiinipitoisuus)
 • Kypsentämättömät liharuuat ja -tuotteet, kuten raaka kokoliha ja ilmakuivattu kinkku (toksoplasmariski)
 • Pastöroimattomasta maidosta valmistetut juustot (listeriariski)
 • Pastöroidusta maidosta valmistetut pehmeät juustot (listeriariski)
 • Kuumentamattomat pakastevihannekset (listeriariski)
 • Kuumentamattomat teolliset valmisruuat (listeriariski)
 • Korvasieni (korvasienimyrkkyjäämät)
 • Alkoholi
 • Energiajuomat
 • Merilevävalmisteet (mahdollisesti korkea jodipitoisuus)
 • Ravintolisinä myytävät yrttivalmisteet
 • Yrttiteejuomat
 • Inkiväärivalmisteet
 • Öljykasvien siemenet, esim. pellavan-, pinjan ja seesaminsiemenet (saattavat sisältää raskasmetalleja)
 • Lakritsi- ja salmiakkimakeiset

Oli siis täysin luonnollista, että kokeellista hätämyyntiluvalla olevaa mRNA-injektioita ei suositeltu alussa raskaana oleville. mRNA-injektioille oli tehty ainostaan hyvin suppeat rottakokeet ja niiden perusteella ei voi sanoa mitään ihmisalkion kehityksestä. Rotan [6,7]DNA-korjauskyky on täysin eri luokkaa, kuin ihmisellä.

Tutkimus raskaana oleville

On luonnollista, että tutkimuksia jossa tutkitaan mRNA-injektion vaikutuksia koko raskausaikaan ja sikiön kehitykseen ei ole. Nyt on kulunut noin kymmenen kuukautta siitä, kun injektioita alettiin antamaan. Raskaus kestää noin kymmenen kuukautta ja nyt on se aika, jolloin ensimmäiset lapset syntyvät niin, että koko raskausaika on ollut mRNA:n vaikutuksen alainen.

Tutkimus raskaana oleville

[9]A Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons- tutkimuksessa kartoitettiin vapaaehtoisuuteen perustuvan järjestelmän kautta kokemuksia mRNA-injektioiden saaneiden raskaana olevien keskuudessa.

827 tapauksesta raskaus johti synnytykseen 712:lla (86,1 %), spontaaniin aborttiin 104:llä (12,6 %), yksi syntyi kuolleena (0,1 %) ja muihin (raskaudenkeskeytys tai kohdunulkoinen raskaus) 10:ssä tapauksessa (1,2 %). Lopputulokset vastasivat kirjoittajien mukaan alustavasti normaalia populaation tuloksia. Kaikki kirjoittajat ovat Yhdysvaltain hallituksen työntekijöitä tai Yhdysvaltain valtion aliurakoitsijoita. Tutkimusten yhteenveto on yleensä suuntaa antava. Tutkimusta kannattaa aina katsoa tarkemmin.

Tarkempi analyysi

Analyysissä oli yhteensä 827 osallistujaa. 700 sai injektion [10]viimeisellä kolmanneksella eli 29 raskausviikon jälkeen. Silloin sikiön kaikki rakenteet ovat kehittyneet ja se kasvaa ainoastaan kokoa.

127 osallistujaa sai injektion ennen viimeistä kolmannesta. Näistä 96 raskautta päättyi keskenmenoon ensimmäisen 13:n viikon aikana. Yhteensä keskenmenoon päättyi 104 tapausta 127:sta.

Ennenaikaisia syntymiä 8-15%, pienikokoisia lapsia 3,5%, synnynnäisiä epämuodostumia 3%. Täytyy huomata, että vain 24 lasta syntyi seurannan aikana, joiden äiti oli saanut mRNA-injektion ennen viimeistä kolmannesta.

CDC-tilaamassa tutkimuksessa 20-viikon seurannassa tuloksia ei ollut saatavilla 905 osallistujalle, joten tutkimuksen asettelusta johtuen tarkkoja johtopäätöksiä ei voi vetää.

Elokuussa THL alkoi suosittaa mRNA-injektioita kaikille raskaana oleville

12. elokuuta 2021 Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) alkoi suosittaa kaikille raskaana oleville deltavariantin vuoksi. Vain muutama kuukausi aiemmin, toukokuussa Suomessa noudatettiin EMA:n suositusta, jonka mukaan tietoa ei ole tarpeeksi raskaana olevien rokottamiseen.

THL viitatut tutkimukset

THL on luetellut info-sivunsa alareunassa tutkimukset joihin viitataan. Listasta löytyy myös aikaisemmin mainittu tutkimus [11] mRNA Covid-19 Vaccines in Pregnant Women. Tosin se on versio, missä taulukko ei ole saatavilla ja aitoja tuloksia ei täten voi tarkistaa.

THL sivuilla oleva [12]Pregnancy and neonatal outcomes of COVID-19- tutkimus sanoo seuraavaa:

“It is reassuring that SARS-COV-2 infection does not appear to change the expected birth-weight distribution or increase the rate of stillbirth. The proportion of women with preterm birth, as reported in other cohorts and meta-analyses is higher than expected in comparison with national contemporaneous and historical data, but may have been influenced by provider decision to deliver early to prevent potential maternal or infant morbidity.”

Sen mukaan COVID-19 infektio ei muuta odotettua syntymäpainoa eikä kuolleisuutta. Muiden meta- analyysien mukaan ennenaikaisten synnytysten määrä on korkeampi, mutta se perustuu päätökseen aloittaa synnytys ennenaikaisesti.

Sektio eli keisarinleikkaus

SARS-CoV-2 positiivisille äideille tehdään normaalisti sektio eli keisarinleikkaus rutiinisti varotoimenpiteenä. Synnytyksessä on mahdollisuus, että asiat menevät pieleen. Jos synnytys ei etene normaalisti ja se johtaa kiirelliseen- tai hätäsektioon, leikkaussalin hoitohenkilökunnalla ei ole mahdollisuuksia ajanpuutteen vuoksi eristystoimenpiteisiin.

Hätäsektio

Hätäsektiossa voi olla kyse sekunneista . Kun hätäsektioon tulevasta äidistä tulee tieto leikkaussaliin, menee siitä vain muutamia minuutteja, kun äiti on nukutettu ja lapsi ulkona.

Jos äidillä olisi COVID-19, koko tiimi (anestesialääkäri, anestesiahoitaja, gynekologi, instrumenttihoitaja, valvova hoitaja, lastenlääkäri ja kätilö) joutuisivat karanteeniin, koska eristystoimenpiteitä ei ehdittäisi missään tapauksessa tekemään. Hätäsektiossa on kyse kahden ihmisen hengestä! Siksi COVID-19 äideille yleensä suunnitellaan sektio varotoimenpiteenä.

THL ja suomen johtavat asintuntijat ovat arvoineet mRNA-injektion turvalliseksi raskauden aikana

Husin naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja

Asiantuntijat kuten [13]Husin naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja Seppo Heinonen suositteli painokkaasti injektioita kaikille raskaanaoleville.

“Iso-Britanniassa ensimmäisen koronarokotteen on ehtinyt saada jo yli 50 000 odottavaa äitiä ja tehosterokotteen noin 20 000. Rokote tuntuu tehoavan ja on vähentänyt raskaana olevien keskivaikeita tai vaikeita tautimuotoja.” Asiantuntijoiden ulostulot perustuvat tunteeseen.

[15] Pfizerin ja Biontechin koronarokotteen valmisteyhteenvedossa todetaan, että raskaaksi tulemista pitäisi välttää kaksi kuukautta rokotteen saamisen jälkeen. Tämä on tyystin jäänyt huomaamatta tai unohtunut asiantuntijoilta.

THL:n ylilääkäri

[14]YLE:n uutisen mukaan THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek kertoo: “Koronarokotteen hyödyt ovat odottavallekin suuremmat kuin haitat, kertoo ylilääkäri Hanna Nohynek infektiotautien torjunnan ja rokotusten yksiköstä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL). Ylilääkärin mukaan THL nojaa tieteellisiin julkaisuihin ja käytännön kokemuksesta kertyneeseen tietoon.”

THL:lla ei ole erikseen rekisteriä raskaana olevien ihmisten rokotekattavuudesta! Kokeellista injektiota pistetään raskaana oleviin ja minkäänlaista seurantaa ei ole.

“Ihan harvinaisia haittojahan ei saada selville kymmenien tuhansien ihmisten seurannoissa, vaan siihen tarvitaan satoja tuhansia. Ne tulevat sitten ajan kanssa. Jos haittoja tulee ilmi, keskustelemme siitä, onko hyöty tilanteessa kuitenkin monin kerroin suurempi.” Hanna Nohynek

Sisäministeri Maria Ohisalo

Myös sisäministeri Maria Ohisalo on päässyt uutisessa ääneen. Laskettu aika on joulukuussa. Hän on kertonut ottaneensa ensimmäisen rokotteen kesäkuussa.

“Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kertoi tällä viikolla olevansa raskaana ja lasketun ajan olevan joulukuussa. Hän kertoi myös kesäkuussa Instagramissa saaneensa ensimmäisen koronarokotuksensa. Ohisalon mukaan rokotteen ottaminen raskaana ollessa oli itsestään selvää.”

Sisäministerin mRNA-injektio oli otettu noin kaksi kuukautta ennen THL virallista suositusta.

Iso-Britannia

“Iso-Britanniassa ensimmäisen koronarokotteen on ehtinyt saada jo yli 50 000 odottavaa äitiä ja tehosterokotteen noin 20 000” Husin naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja Seppo Heinonen suositteli painokkaasti injektioita kaikille raskaanaoleville.

Tarkastellaan seuraavaksi skotlannin tilannetta. Skotlanti on osa Iso-Britanniaa.

Raskauden kesto

Raskaus kestää noin [17]280 vuorokautta viimeisten kuukautisten alkamisesta. Nyt on se aika jolloin ensimmäiset “aidot koronapiikkivauvat” syntyvät. Nyt on se aika, jolloin mahdollisesti tietämättään raskaana olevat ottivat mRNA-injektion.

Vasta nyt mahdolliset haitat sikiöille tulevat esiin

Elämme jännittäviä aikoja. Nyt ensimmäiset vauvat näkevät päivänvalon, joiden koko solujakautumisen, elinten kehittymisen ja kasvamisen ajan vieras mRNA on ollut läsnä. Sitä on boostattu 2. ja 3. piikeillä. [18] Suomessa suositellaan 1.10.2021 alkaen 3. boosteria myös raskaana oleville.

Skotlannissa tutkitaan piikkiä vastasyntyneiden kuolemissa

[19]BBC uutisoi 20.11.2021 piikistä vastasyntyneiden kuolemissa Skotlannissa. Vastasyntyneiden kuolemat ovat kasvaneet lähes kaksinkertaiseksi normaalista. Public Health Scotland (PHS) kertoo, että on suuri todennäköisyys, että muutkin asiat kuin satunnaisvaihtelu vaikuttavat asiaan. Lisäksi PHS kertoi että “tällä hetkellä ei ole viitteitä yhteyksistä näiden kuolemien ja Covid-19-tartunnan välillä

https://www.bbc.com/news/uk-scotland-59347464

Ajallinen yhteys

Tässä tapauksessa ajallinen yhteys on varsin karmiva. Kokeellinen mRMA-injektion piikittäminen on aloitettu täsmälleen raskauden kestoon vastaavan ajan alkaessa. Kaikkien kannalta olisi toivottavaa, että kyse on sattumasta.

Se on kuitenkin varmaa, että kaikki asiantuntijoiden puheet eivät perustu mihinkään tutkimuksiin mRNA-injektion vaikutuksiin sikiöön. Ne perustuvat siihen, että jos ylipainoinen/tyypin-2 diabesta sairastava raskaana oleva saa minkä tahansa flunssan, on se iso riski. Myös SARS-CoV-2 lukeutuu niihin.

Tilasto näyttää pahalta. Mitä sanoo Brittiläinen hautaustoimisto?

“Se alkoi vanhuksilla, mutta sitten huhtikuuhun mennessä he näkivät paljon 30- ja 40-vuotiaita. Nyt he näkevät ennennäkemättömän määrän vastasyntyneitä vauvoja, ja niitä kasaantuu sairaaloiden jääkaapeihin. Jotkut ovat täysiaikaisia, jotkut ovat ennenaikaisia”

Suomen tilanne

Suomessa THL ja sen asiantuntijat alkoivat suosittaa kokeellista mRNA-injektioita elokuussa raskaana kaikille oleville. Suomessa “aidot koronapiikkivauvat” syntyvät vasta huhti-toukokuun aikana.

Pohdinta

Koronapandemiassa on esiintynyt rajuja käänteitä ja THL päätös piikittää kaikki raskaanaolevat ilman mitään tietoa on oletettavasti yksi suurimmista riskeistä, mitä Suomessa on otettu ja sen vastuu lankeaa Suomessa vain muutamille henkilöille. Heidän ohjeiden mukaan kokeellinen injektio annetaan nyt jokaiselle halukkaalle suomalaiselle raskaana olevalle sillä olettamuksella, että se olisi turvallinen äidille ja sikiölle. Kukaan sitä ei vielä tiedä! Tuoteselosteet eivät suosita raskautta ainakaan kahteen kuukauteen injektiosta.

Omat kokemukset

Kun raskaana olevien piikitykset alkoivat, alkoivat myös kiirelliset kaavinnat. Se tarkoittaa yleensä sitä, että keskenmenon jälkeen kohtuun on jäänyt kudosta, joka pitää poistaa. Kaavintoja oli paljon piikitysten alkaessa. Välillä päivystyvuorossa jopa monessa salissa yhtä aikaa. Yksi yhdistävä tekijä oli runsas vuoto ja tietenkin muutama viikko sitten otettu koronarokote.

Kuvaava tilanne oli, kun kerran kysyin kirurgian talopäivystäjältä päivystyksen alkaessa synnärin tilanteesta. Hän sanoi: “Soitin sinne ja gynekologi sanoi, että tällä alueella kaikki ovat saaneet keskenmenon. Joten ei hätäsektion varaa.” En kysynyt, oliko se vitsi.

Vaikutukset kuukautiskiertoon ja vuotoihin on yleisesti tiedosssa

Pfizer- menkat, tuttu termi. Se tarkoittaa erittäin runsaita kuukautisvuotoja piikityksen jälkeen. Jos piikin jälkeen kierrossa ja vuodon määrässä on ongelmia ei olisi mahdottomuus, että piikin jälkeen myös istukka on liipasimella. Jos se irtoaa edes osittain, on raskauden jatko vaarassa.

[20] Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet on kertonut vuotohäiriöiden johtuvan injektion aiheuttamasta “helpotuksen tunteesta”. Tuon kaltaiset kommentit kuuluisivat lähiöbaariin ammattitaidottoman Stand-Up koomikon suuhun, ei suomen johtavan asiantuntijan viralliseksi lausunnoksi.

Lähteet:

[1] Jennifer, 43, oli ensimmäinen koronarokotteen testaaja https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jennifer-43-oli-ensimmainen-terve-koronarokotteen-testaaja-oloni-on-mainio/7763826

[2] Comirnaty tuoteseloste EMA https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fi.pdf

[3] Farmakokinetiikka https://fi.wikipedia.org/wiki/Farmakokinetiikka

[5] Veri-aivoeste lääkekehityksen haasteena https://www.duodecimlehti.fi/duo94713

[7] Radioresistance https://en.wikipedia.org/wiki/Radioresistance

[7] Piikkiproteiinista mahdollisia haittoja DNA-korjaukseen ja adaptiiviseen immunitettiin https://injektiopiikki.com/2021/11/08/ruotsalaistutkimus-piikkiproteiinista-mahdollisia-haittoja-dna-korjaukseen-ja-adaptiiviseen-immunitettiin/

[8] SARS-CoV-2 spike protein induces abnormal inflammatory blood clots neutralized by fibrin immunotherapy https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34671772/

[9] Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983

[10] Raskauskolmannekset (trimesterit) https://www.terveyskirjasto.fi/odk00009

[11] mRNA Covid-19 Vaccines in Pregnant Women https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMe2107070

[12] Pregnancy and neonatal outcomes of COVID-19: coreporting of common outcomes from PAN-COVID and AAP-SONPM registries https://obgyn.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/uog.23619

[13] Husin johtajan painokas viesti raskaana oleville https://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/a/83330f70-8df1-461d-aa5e-4a9774fd9245

[14] Husin johtajan painokas viesti raskaana oleville https://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/a/83330f70-8df1-461d-aa5e-4a9774fd9245 Odottavien rokottamisessa on enemmän hyötyjä kuin haittoja, sanoo THL:n ylilääkäri

[15] Raskautta tulisi välttää pari kuukautta koronarokotuksen jälkeen – varoaika on pitkä varmuuden vuoksi

[16] Raskaus, imetys ja rokotukset https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00968

[17] Raskauden kesto ja laskettu aika https://www.terveyskirjasto.fi/odk00008

[18] Raskaana olevien ja imettävien koronarokotukset https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/raskaana-olevien-ja-imettavien-koronarokotukset

[19] Investigation into spike in newborn baby deaths in Scotland https://www.bbc.com/news/uk-scotland-59347464

[20] Moni ilmoittanut kuukautishäiriöistä koronarokotteen jälkeen – rokotetutkimuskeskuksen johtaja kommentoi https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/7cf1d24c-c5aa-40b0-ba1e-04e0cc0a6422

[21] Novel Targets of SARS-CoV-2 Spike Protein in Human Fetal Brain Development Suggest Early Pregnancy Vulnerability https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnins.2020.614680/full

10 vastausta artikkeliin “Angel baby – onko mRNA-injektion turvallisuutta raskaana oleville tutkittu?

 1. Kiitos jälleen hyvin koostetusta tekstistä lähdeviitteineen. Karmivaa luettavaa ja niin surullista.

 2. Kiitos infosta. Olen 30vko raskaana ja menin melkein ottamaan piikin kovan painostuksen alla. Onneksi en ottanut. Kuulee hurjia juttuja, ja onpa noita “yhteensattumia” lähipiirissä myös. Mutta ne eivät tietenkään liity mihinkään…
  -Helena

  1. Helena, Siunausta ja varjelusta sinulle ja vauvallesi♥️

   Siunausta ja varjelusta samoin kaikille muille äideille ♥️ odottaville ja myös vauvan menettäneille♥️ Älkää, missään nimessä syyllistäkö itseänne mistään, tämä aika ja tilanne on niin stressaava ja poikkeuksellinen kaikin tavoin ja asiantuntijoiden ohjeet ovat olleet niin hämmentäviä.
   Luottakaa ja uskokaa, että kaikki järjestyy vielä. Olette kaikki sydämissämme♥️

 3. Kuinka paljon surua ja tuskaa ihmisille aiheutetaan näillä “turvallisilla ja tehokkailla koronarokotteilla”!!
  Ja satuin tässä hiljattain radiosta kuulemaan, kuinka nuoret ihmiset tulevat ymmärtämään kuinka elämä on vapaata ja voi tehdä ja harrastaa mitä ikinä tahansa, kun ei tarvitse hoitaa lapsia!!

 4. Vanhan kätilönä seuraan kirjaimellisesti pelko persiissä asioiden kehittymistä…

  1. Tuli vain mieleen että että “pedataanko” tällä RS-virus vouhotuksella “selitystä” näille kuolemille ja huonokuntoisille vauvoille. Mikäli olette kiinnittäneet huomiota siihen että on jo kuukausia toitotettu kaiken sivussa miten “RS kaudesta” tulossa tänävuona “todella paha”…

   1. Totta😟. Ihmettelinkin mihin RS-viruksella tähdätään. Ei nämä sattumia ole.

 5. Kiitos Matilda. Tämä on varmaan väärä areena käydä keskusteluja, mutta lisään vielä, että se painostuksen määrä, mitä olen kohdannut, on ollut valtava. Olen edesvastuuton ja hullu, enkä ajattele muita seitsemää lastani kun näin toimin. Myös neuvolat on valjastettu asialle, vaikka luulisin, etteivät kaikki työntekijät täysin virallista kantaa allekirjoita.
  En ole ylipainoinen tai muuten riskiryhmään kuuluva. Pelkäsin vain lapseni ja itseni puolesta. Peruin jo varatun ajan ja mietin että näin omatuntoni on puhdas, kävi niin tai näin.
  Toivottavasti kaikki päättyy hyvin. Oikein hyvää loppuvuotta “Piikille” ja kaikille muille.
  -Helena

  1. Helena, kiitos vastauksestasi. Olet kuunnellut omaa äidinvaistoasi ♥️ Kaikkea parasta sinulle, vauvalle ja kaikille rakkaillesi ♥️🤗🙏

   Kiitos ylläpitäjälle♥️ että välität meistä. Taivaan Isän Siunausta ja Varjelusta sinulle ja rakkaillesi🙏♥️

   Rukoilen, että kaikki Agendaa ajavat tulisivat järkiinsä, heidän omatuntonsa heräisi ja herättäisi katumuksen ja tunnontuskat karmeista teoistaan ja synneistään ihmisyyttä kohtaan.
   Liikaa on levitetty pelkoa ja lietsottu riitaa, sairautta, kuolemaa ja inhimillistä kärsimystä, sen pienen, mutta voimakkaan globaalin tahon toimesta, joiden valtaa tässä vahvistetaan.
   Kaikki, jotka noudattavat heidän ohjeitaan tulevat osallisiksi pahuuden teoista.
   Rukoilen, että he tekisivät parannuksen ja lopettaisivat pandemian ylläpitämisen jokainen omalta osaltaan.🙏♥️
   Vain näin toimiessaan, heillä on mahdollisuus itselläänkin pelastua matkaltaan pimeyteen ja kadotukseen. Vain palaamalla takaisin ihmisyyden, hyvän ja valon puolelle, ihminen voi pyytää anteeksiantoa ja saa armon. Se on kaikkein tärkeintä.♥️🙏

   Rukoilen Siunausta ja Varjelusta koko ihmiskunnalle🙏♥️
   Kuten ylläpitäjäkin pyytää ja toivoo, että tukisimme toisiamme. Rukoilen, että ihan jokainen meistä liittyisi yhteen rakkauden, terveyden, hyvyyden, vapauden, sananvapauden, uskon, toivon ja valon puolelle puolustamaan ihmisyyttä – meitä kaikkia.♥️

 6. Tuli vain mieleeni että “pedataanko” tällä RS-virus vouhotuksella “selitystä” näille mahdollisesti lisääntyville kuolemille ja huonokuntoisille vauvoille.
  Mikäli olette kiinnittäneet huomiota siihen että on jo kuukausia toitotettu kaiken sivussa miten “RS kaudesta” tulossa tänävuona “todella paha”…

Vastaa