WOKE! – Build Back Better!

person with body painting
Lue ääneen tämä artikkeli

Olen viitannut monessa artikkelissa WEF- lyhenteeseen. En ole tuonut sitä liian hyökkäävästi esiin ja linkit ovat vähän kuin näkyville piilotettuina. Löydät viittauksia WEF- lyhenteeseen aivan Injektiopiikki ensimmäisistä kirjoituksista lähtien. Mikä ihme on WEF?

WEF eli World Economic Forum

Tim Gielen on tehnyt loistavan, noin tunnin pituisen dokumentin, joka kertoo yksinkertaisesti, mutta syvällisesti valtaapitävien historiasta ja WEF:n pyrkimyksistä. Dokumentti on tekstitetty suomeksi. Se kertoo sinulle, mikä on WEF.

Video kannattaa ehdottomasti katsoa, joten varaa hyvä hetki, noin tunti aikaa ja katso koko dokumentti. Mieluiten koko perheen kanssa. Nämä asiat on kaikkien tiedettävä. Maailman hahmottaminen saa aivan uuden tason, jos tiedät mikä on kaiken taustalla.

MONOPOLY – Who owns the world? 

Vaikuttaako WEF Suomen päätöksiin?

Nykyisessä hallituksessa on kaksi WEF agenda contributoria. Pääministeri [1]Sanna Marin ja valtiovarainministeri [2]Annikka Saarikko. Nykyisessä hallituksessamme siis istuu ainakin kaksi WEF-jäsentä.

Aikaisempia Suomen pääministereitä

Aikaisempia agendan edistäjiä ovat olleet pääministeri [3]Jyrki Katainen, joka oli Euroopan Komission vara-presidentti, nykyisin Katainen työskentelee Sitrassa. Pääministeri [4]Alexander Stubb, joka työskentelee nykyään Director, School of Transnational Governance, European University Institute tittelillä. Myös presidentti [5]Sauli Niinistö on ahkera Davosin kokouksiin osallistuja.

Pääministerit jo monessa hallituksessa ovat olleet WEF:in kallisarvoisia jäseniä. Jokainen entinen Suomen WEF- pääministeri on ollut EU-huippuvirassa.

Onko sidonnaisuudet ilmoitettu?

Kansanedustajan on eduskunnan työjärjestyksen [6]76 a §:n perusteella annettava eduskunnalle selvitys sidonnaisuuksistaan. Ilmoitusvelvollisuus koskee niitä edustajantoimeen kuulumattomia tehtäviä, elinkeinotoimintaa, omistuksia yrityksissä sekä muuta merkittävää varallisuutta, joilla voi olla merkitystä arvioitaessa hänen toimintaansa edustajana.

Myös ministerien on annettava ilmoitus sidonnaisuuksistaan. Sanna Marin ja Annika Saarikko [7]eivät ole ilmoittaneet WEF-jäsenyyttään sidonnaisuuksiin. WEF agenda contributor pääministeri Sanna Marinilla ei ole mitään sidonnaisuuksia mihinkään. Valtiovarainministeri Annika Saarikolla ainut sidonnaisuus on Tiukulan säätiön hallituksen jäsenyys, mutta ei ilmoitettuja sidonnaisuuksia WEF-syndikaattiin.

Jäsenyyden hinta on 53 000 – 500 000€

WEF-jäsenyys maksaa paljon. Se on pääsylippu maailman ehdottoman eliitin pariin. “Membership and partnership fees range from CHF60,000 to CHF600,000 depending on the level of engagement.”

Suomeksi: Jäsen- ja kumppanuusmaksut vaihtelevat 60 000 CHF – 600 000 CHF sitoutumisen tasosta riippuen.

Nuorehkolle politiikolle maksetaan järjestön kautta jäsenyys järjestöön, joka on maailman ehdotonta eliittiä ja jäsenyys maksaa jopa 500 000€. Kysymys: Voiko jäsenyys WEF organisaatioon vaikuttaa maata koskeviin päätöksiin? Onko sidonnaisuus sinun mielestä ilmoitettava?

Suomen oikeuskanslerin kanta

[10]Suomen oikeuskansleri Tuomas Pöystin mukaan WEF- jäsenyys on enemmän yhdistyksen jäsenyyteen rinnastuva asia, eikä näyttäisi olevan perustuslain säännöksessä tarkoitettu luottamustehtävä.

Joten oikeuskansleri Tuomas Pöystin, Suomen korkeimman laillisuusvalvojan mukaan tämä 500 000€ arvoinen WEF-järjestön jäsenyys on verrattavissa esimerkiksi 4H-kerhon jäsenyyteen ja siksi sidonnaisuudesta ei tarvitse ilmoittaa.

Tuomas Pöysti ja Sanna Marin

On hyvä muistaa, että [9]oikeuskansleri Pöysti osallistui koronasta johtuvien liikkumisrajoituksia koskevien lakipykälien kirjoittamiseen ja neuvoi pääministeri Sanna Marinia (WEF) siinä, miten asiassa kannattaisi esiintyä julkisuudessa.

Sähköpostiviestit ja oikeuskanslerin valtioneuvoston kanslialle tekemät muistiinpanot todistavat, että Pöysti käytännössä osallistui lainvalmisteluun ja antoi Marinille neuvoja, miten tämän olisi viisasta esiintyä julkisesti. Oikeuskanslerin toiminta “näytti” rakenteelliselta korruptiolta.

WOKE! – Kaikki liittyy kaikkeen

WOKE- kultti on nostettu esiin laajalla rintamalla. Toimittaja Renaz Ebrahimin ja professori Esko Valtaojan keskustelu woke-kulttuurista kuumeni Marja Sannikan ohjelmassa. Ohjelman sisältö on “väännetty” valtamediasssa päälaelleen ja Esko Valtaojasta on kärjistetysti sanottuna leivottu rasisti. Se ei ole totta. Jokainen voi katsoa kuinka keskustelu meni. Keskustelu ei tässä tapauksessa ole pointti. Pointti on erottelu. Marja Sannikkan oma Sannikka-ohjelma lopetettiin tämän haastattelun jälkeen.

https://areena.yle.fi/1-50667789

Open Society Foundations

Dokumenttissa viittattiin yhteen suureen rahoittajaan. Se on George Sorosin Open Society Foundations. Se lahjoitti [13]220 miljoonaa dollaria pyrkimyksiin saavuttaa rotujen tasa-arvo.

Maailmanlaajuset kampanjat kuten [11]Meetoo, [12]LGBTQ, [13]Black Lives Matters, [14]Woke eivät ole yksinomaan ihmisistä lähtöisin olevia viraalisti levinneitä kampanjoita. Niitä on rahoitettu useilla sadoilla miljoonilla dollareilla suurimpien somejättien toimesta ilman “mainos” ilmoitusta. George Sorosin Open Society Foundations on kaikkien näiden takana. Niillä on myös tarkoitus.

WOKE!

Onko woke-kultti lisännyt tasa-arvoisuutta ja ihmisten välistä ymmärrystä? Valitettasti ei, ei sinne päinkään. Se on siemen ajatuksiin erottelun ja vastakkainasettelun sallimiseksi. Nyt ei ole kuitenkaan kyse roduista.

Kyse on siitä, kuka on tarpeeksi nöyrä ottamaan täysin tuntematonta ainetta kehoonsa viranomaisen määräyksestä tai alistumaan tuleviin uusiin Agenda 2030 suunnitelman vaiheisiin, jotka johtavat sähkökriisiin ja nälänhätään.

Ymmärrätkö? Vaikka olisitkin suojellut itseäsi ja muita rokotteella, sinun ei tarvitse enää polvistua. Se aika on nyt ohi.

Sukella asian ytimeen

Jos dokumentti herätti ajatuksia sinun kannattaa ehdottomasti lukea miten keskuspankit toimivat. Euroopan keskuspankin toiminta on monelle kansalaiselle varsin vieras. Harva tietää, että se on täysin riippumaton osakeyhtiö. Lue koko 9-osainen artikkelisarja. Ymmärrät sen jälkeen paljon paremmin mitä maailmassa juuri nyt tapahtuu.

Lähteet:

[1] WEF Sanna Marin https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin

[2] WEF Annika Saarikko https://www.weforum.org/people/annika-saarikko

[3] WEF Jyrki Katainen https://www.weforum.org/agenda/authors/jyrki-katainen

[4] WEF Alexander Stubb https://www.weforum.org/people/alexander-stubb

[5] Presidentti Niinistö Maailman talousfoorumissa Davosissa https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-maailman-talousfoorumissa-davosissa-3/

[6] 76 a § (21.1.2015/63) Edustajan sidonnaisuudet https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2000/20000040

[7] Ministerien sidonnaisuudetVN12021 vp https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/VN_1+2021.aspx

[8] Who pays for Davos? https://www.weforum.org/agenda/2017/01/who-pays-for-davos/

[9] Oikeuskanslerin toiminta näyttää rakenteelliselta korruptiolta, joka pitää kitkeä pois https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a273d94f-9e94-40f0-9425-c18b6470d397

[10] Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” https://yle.fi/uutiset/3-11902107

[11] Meetoo https://www.opensocietyfoundations.org/voices/mexico-s-metoo-moment

[12] LGBTQI https://www.opensocietyfoundations.org/voices/topics/lgbtqi

[13] George Soros’s Foundation Pours $220 Million Into Racial Equality Push https://www.nytimes.com/2020/07/13/us/politics/george-soros-racial-justice-organizations.html

[14] Mentorship Is the Key to Success https://www.opensocietyfoundations.org/voices/mentorship-key-success

6 vastausta artikkeliin “WOKE! – Build Back Better!

  1. Kiitos, jälleen hyvin kirjoitettu. Itse en olisi koskaan uskonut näin käyvän. Olen käytännössä lakannut olemasta sukulaisilleni, koska en “usko tieteeseen”, vaarannan muut ja olen edesvastuuton.
    Myös lapsemme ovat suvun ulkopuolella, koska heitä ei ole rokotettu.
    Kahtiajako toteutuu niin kuin pitääkin. Yritin kyllä selittää kantaani, ja varovaisuutta tämän uuden “rokotteen” suhteen, mutta ei kun ei. Joko uskot tieteeseen tai sitten olet hullu. Näin meitä ohjataan.

  2. Ivan Puopolo teki tuosta Renaz Ebrahimin wokismista hyvän yhteenvedon.

  3. Katsokaa kaikki ihmeessä KOKONAAN -alusta loppuun – tuo tämän artikkelin alussa oleva Tim Gielenin video MONOPOLY – Who owns the world?

    Se paljastaa plandemian taustat, syyn ja karmean tulevaisuutemme, jos emme nyt toimi. Lopussa kuitenkin viesti, joka antaa Toivoa.

  4. Kirjoituksesi on täyttä asiaa, kiitos! Oman tietokantani mukaan tuleva vuosi on kaikkein pahin, varautukaa psyykkisesti ja fyysisesti. Toivotan kaikille Onnekasta Uutta Vuotta 2022! ps.olen hoitoalan yrittäjä

Vastaa