TUTKIMUS: mRNA COVID-19 -rokotus lisää dramaattisesti endoteelin tulehdusmarkkereita ja akuutin koronaarisyndooman riskiä

blue purple red and yellow heart printed poster
Lue ääneen tämä artikkeli

Tohtori [1]Steven Grundy esitteli uuden tutkimuksen [2]Scientific Sessions of the American Heart Associationin vuosikonferenssissa 8. marraskuuta 2021 ja se julkaistiin [3]Circulation-  tiedelehdessä. Tutkimuksessa havaittiin lisääntynyt sydänterveysriski, joka liittyy mRNA-pohjaisiin COVID-19-rokotteisiin.

Dramaatinen endoteelin tulehdusmarkkereiden nousu COVID-19 rokotuksen jälkeen

Tutkijat päättelevät, että mRNA-rokote lisää dramaattisesti tulehdusta endoteelissä (verisuonien, imusuonien ja sydämen sisäpintoja verhoava ohut yhdenkertainen solukerros) ja T-solujen infiltraatiota (tunkeutumista) sydänlihakseen ja voi selittää havainnot lisääntyneestä tromboosista, kardiomyopatiasta ja muista kardiovaskulaarisista tapahtumista rokotuksen jälkeen.

Tutkijaryhmä käytti [4]PULS Cardiac- testiä, useiden proteiinien kliinisesti validoitua biomarkkereiden mittausta. Testi antaa pistemäärän, joka ennustaa akuutin koronaarisyndooman (ACS) viiden vuoden prosentuaalisen riskin.

Pisteet perustuvat muutoksiin useiden biomarkkerien normaaliarvoista. Korkeampi arvo lisää PULS-pisteitä, kun taas lasku normin alapuolelle alentaa PULS-pisteitä. Pisteytystä on mitattu potilaspopulaatiossa 3-6 kuukauden välein, kahdeksan vuoden ajan.

mRNA COVID 19 -rokotteiden käyttöönoton myötä dramaattiset muutokset PULS-pisteissä kävivät ilmi useimmilla potilailla.

Tuloksia

Yhteensä 566:lle ennaltaehkäisevän kardiologian vastaanotolla käyneelle aikuispotilaalle tehtiin PULS-testi 2–10 viikon kuluttua toisesta COVID-19-annoksesta, ja sitä verrattiin aiempiin PULS-pisteisiin, joka tehtiin 3–5 kuukautta ennen injektiota.

  • [5] IL-16 nousi 35=/-20:sta normin yläpuolelle 82=/-75:een normaalin yläpuolelle rokotuksen jälkeen.
  • [6] sFas nousi 22+/- 15:stä normin yläpuolelle 46=/-24:een normaalin yläpuolelle tyhjennyksen jälkeen;
  • [7] HGF nousi 42+/-12:sta normin yläpuolelle 86+/-31:een normaalin yläpuolelle rokotuksen jälkeen.

Nämä muutokset lisäsivät PULS-pistemäärää 11 %:sta viiden vuoden ACS-riskistä 25 %:iin viiden vuoden ACS-riskiin. Tämän raportin ajankohtana nämä muutokset jatkuivat vähintään 2,5 kuukautta toisen mRNA-rokoteannoksen jälkeen.

[1] Steven Gundry, MD, on tunnettu kardiologi ja lääketieteen tutkija. 40-vuotisen uransa aikana hän on tehnyt yli 10 000 sydänleikkausta. American Heart Association julkaisussa on erikoismaininta ”This article has an expression of concern.”

Silmiinpistävä määrä sydänkohtauksia

Sitä ei voi kieltää, että tänä vuonna on ollut huomattavan paljon sydänongelmia esimerkiksi urheilijoiden keskuudessa. Tämän tutkimuksen mukaan COVID-19- injektion jälkeen endoteelissa tapahtuu voimakas tulehdusreaktio. Se on linjassa sydänlihastulehdusten nousun kanssa.

Onko sydänlihastulehduksien määrä oikeasti noussut?

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) julkaisi [10]Myopericarditis following COVID-19- vaccination- katsauksen, jossa se selvitti sydänlihastulehdusten yleisyyttä mRNA-injektioiden jälkeen. Tulokset kertovat samaa, mistä uusin tutkimus varoittaa.

CDC-pdf

Jopa 20-kertainen riski!

Nuorten miesten riski saada sydänlihas- tai sydänpussin tulehdus injektion on jälkeen kasvanut valtavasti! 12-15- vuotiailla normaalisti odotettu määrä on 1-5 kpl, rokotetuilla 117 kpl. Kaikkien riskialttein ryhmä on 18-24-vuotiaat miehet, joiden oletus on 1-11 kpl . Se on muuttunut injektion jälkeen luvuksi 213 kpl!

Lisäksi on otettava huomioon, että nämä luvut on saatu Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), jonne tiedetään ilmoitettavan vain noin 10% todellisista tapauksista. Riski sydäntapahtumalle on siis huomattavan suuri mRNA-injektion jälkeen.

3. boosterin vaikutuksista emme tiedä vielä oikeastaan mitään. Tiedämme kuitenkin sen, että se aiheuttaa huomattavasti enemmän poissaoloja nuorillekin henkilöille töistä kuin 2. boosteri. Se, miten paljon se nostaa endoteelin tulehdusta lisää, on vielä mysteeri.

Muutkin tutkijat ovat löytäneet samansuuntaisia tuloksia

Kardiologi Aseem Malhotra kertoo GBNewsille, että muutkin tutkijat ovat löytäneet samanalaisia tuloksia. He eivät uskalla julkistaa niitä, koska he saavat rahoituksen lääketehtailta. Kollegat ovat myös kertoneet, että yhä nuoremmat ja nuoremmat ihmiset saavat sydänkohtauksia. Myös ylimääräisten ei COVID kuolemien määrä on jyrkässä kasvussa.

https://www.gbnews.uk/

Lähteet:

[1]Steven Gundry https://www.ifm.org/about/profile/steven-gundry-md/

[2]American Heart Association https://professional.heart.org/

[3]Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

[4]Puls Cardiac Test https://www.pulstest.com/

[5]Interleukin-16 (IL-16) https://rbm.q2labsolutions.com/products-services/biomarker-detail/?AnalyteID=1436/

[6]Levels of soluble Fas in patients with myocarditis, heart failure of unknown origin, and in healthy volunteers https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9527100/

[7]Hepatocyte growth factor(HGF): a new biochemical marker for acute myocardial infarction https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9846810/

[8]5-fold increase in sudden cardiac deaths of FIFA players in 2021 https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

[9]List of association footballers who died while playing https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing

[10] Myopericarditis following COVID-19 vaccination https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2021-08-30/03-COVID-Su-508.pdf

One thought on “TUTKIMUS: mRNA COVID-19 -rokotus lisää dramaattisesti endoteelin tulehdusmarkkereita ja akuutin koronaarisyndooman riskiä

Vastaa