La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta

Lue ääneen tämä artikkeli

20. toukokuuta 2021 [1]Ursula von der Leyen allekirjoitti 1.8 miljardin mRNA-lisännosta koskevan sopimuksen lääkeyhtiöiden BioNTech ja Pfizer kanssa EU:n jäsenvaltioiden puolesta vuoden 2021 lopun ja vuoden 2023 väliselle ajalle. Samaan aikaan Suomessa vasta aloitettiin 2. piikitys ja suojan kerrottiin olevan 95%. Miksi rokotteita tilattiin neljä kappaletta jokaiselle EU:n kansalaiselle? Etenkin kun immuunisuojan kestosta ei ollut mitään tietoa. Pandemian kestostakaan ei ollut mitään tietoa.

Rose Ladson – Euroopan mahtavin nainen

Parikymppinen nuori nainen, Rose Ladson asusti lontoossa 1978. Rose Ladsonia ei tosin ollut olemassakaan. Nainen oli oikealta nimeltään Ursula Albrecht, myöhemmin Ursula von der Leyen.

Tuolloin vasemmistoradikaali RAF eli Baader-Meinhof-ryhmä ravisteli Saksaa. Ryhmä otti kohteekseen eliittiä, lähinnä rahasukuja ja johtavia poliitikkoja. Albrechtin suku kuului poliittiseen eliittiin ja oli vauras kauppasuku. Poliisin suosituksesta Ursula siirtyi salanimellä Göttingenin yliopistosta vuodeksi London School of Economicsiin Lontooseen.

Politiikkaan vasta yli 40-vuotiaana

Ursula von der Leyen on lääkäri ammatiltaan ja työskennellyt gynekologina sekä Hannoverin lääketieteellisen korkeakoulun tutkijana. Vasta yli 40-vuotiaana Ursula von der Leyen päätti keskittyä politiikkaan.

Von der Leyen nousi nopeasti 2000-luvun Saksan poliittiseen eliittiin. Miksi? Siihen ei kukaan ole antanut pätevää vastausta. 

Vuonna 2003 hän nousi Ala-Saksin sosiaaliministeriksi aivan kuin isänsä Ernst Albrecht aikoinaan. Vuonna 2005 Angela Merkel nousi liittokansleriksi ja Ursula von der Leyenista leivottiin Saksan perhepalveluministeri. Ursula palveli Angela Merkeliä 14 vuotta.

Puolustusministeri vuonna 2013

Ursula von der Leyen nousi puolustusministeriksi vuonna 2013. Vuonna 2018 työryhmä alkoi tutkia hänen johtamistaan ja rahankäyttöään puolustusministerinä. Mediassa nousi asiasta valtava skandaali.

[2]Ursula Von der Leyen myönsi 2018 marraskuussa, että hänen ministeriönsä oli tehnyt virheitä jakaessaan ulkopuolisille konsulteille satojen miljoonien eurojen arvoisia sopimuksia. Yhtenä esimerkkinä 390 miljoonan euron arvoinen IT-sopimus.

Työryhmä tutki myös, syyllistyikö Ursula von der Leyen nepotismiin palkkaamalla entisen McKinsey-konsultin Katrin Suderin sijaiseksi valvomaan ministeriön asehankintaosastoa.

Tutkinta lopetetaan vasta kesäkuussa 2020

[3] Tutkinta päätettiin vasta kesällä 2020, kun asiassa tehtiin syyttämättäjättämispäätös. Tuolloin Ursula von der Leyen oli jo koko Euroopan johtaja. Ursula Von der Leyen kohosi Euroopan komission puheenjohtajaksi, kun rikostutkinta useiden satojen miljoonien sopimus-skandaalista ja [4]nepotismista oli kesken.

Tavat eivät kuitenkaan ole unohtuneet – nyt vain miljoonat ovat vaihtuneet miljardeiksi

Ursula Von der Leyen allekirjoitti 20. toukokuuta 2021 kolmannen sopimuksen lääkeyhtiöiden BionTechin ja Pfizerin kanssa 1,8 miljardin mRNA-lisäinjektiosta Pfizeriltä vuosille 2021-2023. 

Tilanne Suomessa

mRNA-injektioiden antaminen Suomessa aloitettiin tammikuun puolessä välissä 2021 ja tehosteannoksia alettiin antamaan Suomessa vasta toukokuun aikana. [5] THL antoi suosituksen kolmanteen mRNA-injektioon riskiryhmille 21.9.2021.

mRNA-injektioiden aloitusajankohdat. Graafi Our World in Data

Hinta nousee

Yhden annoksen uusi hinta oli 19.50 €. Se oli 4 € enemmän kuin ensimmäinen EU-sopimus Pfizerin kanssa. Sopimuksen kokonaissumma oli täten 35.1 miljardia euroa. (35 100 000 000€). Suomen 2018 budjetti oli 55.7 miljardia euroa näin vertailun vuoksi.

Bulgarian pääministeri [6]Boyko Borissov ilmaisi tyytymättömyytensä tähän. Hän myös paljasti hinnat. [6]“Pfizerin hinta oli 12€, sitten nousi 15,5 €:n. Nyt vuosille 2022 ja 2023 allekirjoitetaan Euroopan unionin sopimuksia rokotteesta, mutta hinta on jo 19,5€”, Boyko Borissov sanoi.

Häntä piti taivutella pitkään ostamaan kallis rokote. Mutta, ilmeisesti jokainen ymmärtää tietyn rajan jälkeen yhteisen hyvän merkityksen.

Ursula von der Leyen ja Boyko Borissov

Hämmentävä sopimus

Valtava sopimuksen olisi pitänyt aiheuttaa suurta hämmennystä muidenkin maiden päättäjissä ja aiheuttaa kohun mediassa.

Ensinnäkin, sopimuksen mRNA-injektioiden määrä on lähes 4-kertainen EU:n väkimäärään nähden. Silloin ei tiedetty mitään 3. boostereista tai edes immuunisuojan kestosta. “Asiantuntijat” kuitenkin arvelivat sen olevan pitkä.

Toiseksi, vasta vuoden 2023 lopussa on [7]Pfizerin lääketutkimuksen päättyminen mRNA-rokotteen osalta ja silloin päätetään saako mRNA-injektio myyntiluvan tutkimustulosten perusteella. Mistä Ursula von der Leyen voi etukäteen tietää, saako mRNA-injektio myyntilupaa? Jos ei, siinä tapauksessa kymmenien miljardien eurojen injektioita ei voisi käyttää.

Sitten asiaan!

Ursulan aviomies Heiko von der Layen on Orgenesis Inc. yrityksen lääketieteellinen johtaja.

Orgenesis- yritys on erikoistunut solu- ja geeniterapiaan. Yhtiön mukaan solu- ja geeniterapia on osoittanut potentiaalia korvata vaurioituneet solut toiminnallisilla vaihtoehdoilla tai saada aikaan haluttu immuunivaste.

[8]Orgenesiksen varatoimitusjohtaja on Vincent Vandamme. Hän on työskennellyt varatoimitusjohtajana 11 vuotta brittiläisessä lääkeyhtiössä GlaxoSmithKline (GSK). Ennen GSK:lle siirtymistä Vandamme toimi laatujohtajana Pfizerissä kahdeksan vuoden ajan. Orgenesiksen varatoimitusjohtajaksi Vincent Vandamme siirtyi syyskussa 2020. Myös monet muut Orgenesiksen työntekijät ovat työskennelleet aikaisemmin Pfizerillä.

[10] Elokuussa 2019 GSK ja Pfizer ilmoittivat useiden GSK Consumer Healthcare -yhteisyrityksen liiketoimintojensa yhdistämisestä. Seitsemän kuukautta myöhemmin maailmalle ilmoitettiin “pandemiasta”.

Orgenesis Inc. omistaa laajan joukon patentteja. Valikoimasta löytyy tietenkin myös [9]mRNA:han ja COVID-19 liittyviä patentteja.

Orgenesis Inc.:llä menee ihan hyvin. [11] Wall Street Journal raportoi 425% tulojen kasvusta vuoden 2021 kolmannella vuosineljänneksellä.

Nepotismia?

Se, että Ursula von der Leyenin aviomies työskentelee yrityksessä, jolla on selkeästi yhteistyötä yrityksiin, jotka toimittavat EU:lle mRNA-injektiot, on ehdottomasti tarkemman tutkinnan arvoinen asia.

Ursula von der Leyeniä on syytetty aikaisemmin nepotismista ja satojen miljoonien sopimus-skandaaleista. Onko tässä vain miljoonat vaihtuneet miljardeihin?

Rokotepakkoa harkittava EU-alueella

1.12.2021 Ursula von der Leyen haluaa EU-alueelle rokotepakon. Lisäksi EU on lähettänyt jäsenvaltioihin (27 maata) [12] ohjauskirjeen, jossa maita patistetaan pakottamaan ihmisiä piikitettäväksi ja boostereille.

Miljardi uutta rokotetta toimitetaan jäsenvaltioihin. 1 000 000 000 mRNA-injektiota!

Ursula von der Leyen (WEF) ilmoitti 25.11.2021 juuri ennen uuden Omicron-variantin julkaisua laittavansa miljardi rokotetta jakoon jäsenvaltioihin. Rokotteita on paljon EU:n varastoissa. Aivan järjettömiä määriä.

https://twitter.com/vonderleyen/status/1463848299518205956

Miljardi mRNA-annosta varastossa

Nyt ilmassa on selkeä paniikki rokotusten suhteen. Itävalta kaavailee rokotuspakkoa, EU lähettää patistuskirjeitä, Ursula von der Leyen haluaa jokaiseen maahan rokotuspakkoa ja postaa twitteriin mainosvideoita, jossa kannustaa ihmisiä piikille. Samalla tartuntamäärät nousevat koko Euroopassa, aivan kuten jokaisen piikityskampanjan jälkeen.

Omicron- variantti väistää rokotuksen

Kirjoitin jutun [13]omicron- variantista. Siinä selviää, että se on todennäköisesti täysin resistentti (vastustuskykyinen) mRNA-injektiolle. Rokotteet eivät todennäköisesti toimi siihen ollenkaan sen mutaatioiden perusteella. Niistä on varoitettu jo kuukausia sitten. Nyt juuri ne mutaatiot löytyvät Omicronin S-geenistä. Kun tämä tulee yleiseen tietoon, kukaan ei luonnollisesti ota mRNA-injektioita, koska se ei aiheuta mitään muuta kuin haittavaikutukset.

FDA eli U.S. Food and Drug Administration yritti estää Pfizerin poikkeusluvalla olevan mRNA-injektion tutkimustulosten julkaisemisen

Pfizer on toimittanut FDA:lle hätämyyntilupaa koskien tutkimustuloksia. [14] FDA teki oikeudelle pyynnön, jossa se vaati tutkimustuloksia 55 vuodeksi salaisiksi. Ne tulisivat pyynnön mukaan julkisiksi vasta 2076! Miksi?

Yli 30 professoria ja tiedemiestä käsittävä ryhmä yliopistoista, mukaan lukien Yale, Harvard, UCLA ja Brown, nostivat syyskuussa kanteen Yhdysvaltain Texasin pohjoisen piirin käräjäoikeuteen vaatiakseen nopeaa pääsyä asiakirjoihin. He sanovat, että tietojen julkistaminen voisi auttaa vakuuttamaan rokoteskeptikot siitä, että rokotus on todellakin “turvallinen ja tehokas ja siten lisää luottamusta Pfizer-rokotteeseen”.

Vuoden 1967 FOIA-laki (Freedom of Information Act) edellyttää, että liittovaltion virastot vastaavat tietopyyntöihin 20 arkipäivän kuluessa. Kuitenkin aika, joka kuluu asiakirjojen saamiseen, “vaihtelee pyynnön monimutkaisuuden ja virastossa jo vireillä olevien pyyntöjen ruuhkan mukaan”.

Oikeuden päätös tuli eilen!

Oikeus teki päätöksen, jossa se määräsi, että joka kuukausi pitää julkaistatietty määrä dokumentteja. Eilen on saatu ensimmäiset tiedot . Voit ladata ensimmäisen [15]pdf-tiedoston tästä. Siinä on haittilmoituksia 28. helmikuuta 2021 saakka. Osa tiedoista peitetty.

[18]Pfizerin BNT162b2 meneillään oleva seurantatutkimus.

Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals
Comirbaty tuoteseloste
Lukuja

Haittoja on tiedostossa ilmoitettu yhteensä 51 335 kpl. Hermostoon liittyviä 25 957 kpl, tuki- ja liikuntaelimiä koskevia 17283 kpl, maha-suolikanavan 14 096 kpl, iho- ja ihonalaiskerroksen ongelmia 8 476kpl. 1223 ihmistä kuoli tutkimusryhmästä.

Haittailmoitukset ovat juuri samassa järjestyksessä kuin Fimealla! Ovatko haitat vakavia?

Seuraava taulukko näyttää, että noin puolet haitoista on vakavia.

Tiedostosta selviää, että tiedot on kerätty maailmalaajuisesti Pfizerin- turvallisuus tietokantaan ja eivät oletettavasti koske hätämyyntiluvan seurantatutkimusta. Nyt FDA on julkaissut “tietoa”, koska oikeus on siihen määrännyt.

Fimea peittelee haittoja!

Fimea on peitellyt määrätietoisesti haittoja koko operaation ajan. Nyt haittailmoituksia on tehty noin 20 000, josta lähes 15 000 on kirjaamatta. Jos katsotaan Fimean Comirnatyn haittoja, ovat ne identtiset Pfizerin tutkimustulosten kanssa. Niitä on vain kirjaamatta noin 15 000 ilmoituksen verran.

mRNA-injektioista tulevat haitat ovat päättäjien tiedossa! Ovat olleet jo pitkään.

Vakavat haitat, joita näin töissäni, voidaan nähdä suoraan Pfizerin tutkimustuloksista. FDA teki kaikkensa, jotta niitä ei julkaistaisi. Ne on nyt julkaistu ja aivan heti ilmenee kamalaa tietoa! Se on nyt kaikkien saatavilla!

Ursula von der Leyen n ajaa hallituksia pakkorokotuksiin vimmaisesti ja oletettavasti taustalta löytyy maailman suurimpaa rikokseen osallistuminen. Kaikki päättävät tahot ovat varmasti tietoisia asiasta. Omicron- variantti väistää mRNA-injektion suojan täysin ja FDA on pakotettu julkistamaan tutkimusdataan.

Euroopan eri maiden hallitukset ajavat Ursula von der Leyen ja EU:n käskyjen mukaan pakkorokotuksia hullun kiilto silmissä.

Pian pienet lapset aiotaan piikittää mRNA-injektioilla! Comirnatyn tuoteselosteesta ilmenee, että Euroopan lääkevirasto (EMA) on myöntänyt lykkäyksen velvoitteelle toimittaa tutkimustulokset Comirnatyvalmisteen käytöstä COVID-19:n estämisessä kaikissa pediatrisissa potilasryhmissä. [18] Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR antoi suosituksen 5–11-vuotiaiden koronarokotuksista 2.12.2021.

Comiraty tuoteseloste – EMA

Tämä on lopettava! NYT HETI!

JAA TÄMÄ TIETO ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ!

P.S. Olen saanut tiedon taustalla olevasta toiminnasta. 250k€ heti käteen ja 1M€ kun tavoite toteutuu! Hah, halvalla meni. La Puta de WEF! Mestarit ja veljet, tavoitteenne ei nyt toteudu. Tiedätte kyllä, ja ette pääse pakoon, ikinä. Oikeus voittaa ja injektiot odottavat. Ruiskut tyhjiksi, yliannostuksesta ei ole vaaraa. Ilmoittaudun [17]injektion antajaksi. Palkkaa en halua.

Keskuspankit

Jos artikkeli oli mielestäsi mielenkiintoinen, sinun kannattaa lukea keskuspankeista kertova artikkelisarja. Se on 9-osainen ja siellä selviää että Ursula Von Der Leyenin suku on yksi maailman rinkkaimmista aatelis suvuista ja sen historia nivoutuu maailman pankit omistavaa tahoon. Sarja kannattaa ehdottomasti lukea.

Lähteet:

[1] Komissio allekirjoittaa kolmannen sopimuksen BioNTech-Pfizerin kanssa 1,8 miljardista lisäannoksesta https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fi/ip_21_2548

[2] German opposition to probe defense minister over spending scandal https://www.dw.com/en/german-opposition-to-probe-defense-minister-over-spending-scandal/a-46704514

[3] German governing parties clear von der Leyen in contract scandal https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-german-governing-parties-contracting-scandal/

[4] Nepotismi: Timo Noetzel https://de.wikipedia.org/wiki/Timo_Noetzel

[5] Kolmas koronarokoteannos https://web.archive.org/web/20210921071037/https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/kolmas-koronarokoteannos

[6] Bulgarian PM reveals price for EU’s new vaccine contract with Pfizer https://www.reuters.com/world/europe/bulgarian-pm-reveals-price-eus-new-vaccine-contract-with-pfizer-2021-04-12/

[7] Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

[8] Vincent Vandamme Senior Vice President https://www.linkedin.com/in/vincent-vandamme-038ab517/US9919034B2[8] Vincent Vandamme Senior Vice President https://www.linkedin.com/in/vincent-vandamme-038ab517/

[9] Patent WO2021188974A1 Ribonucleases for treating viral infections https://patents.google.com/patent/US9919034B2/en?q=mRNA&assignee=Orgenesis+Inc.

[10] PFIZER ANNOUNCES CLOSING OF JOINT VENTURE WITH GLAXOSMITHKLINE TO CREATE A PREMIER GLOBAL CONSUMER HEALTHCARE COMPANY https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer_announces_closing_of_joint_venture_with_glaxosmithkline_to_create_a_premier_global_consumer_healthcare_company

[11] Orgenesis Reports 425% Increase in Revenue for the Third Quarter of 2021 Compared to Same Period Last Year https://www.wsj.com/articles/orgenesis-reports-425-increase-in-revenue-for-the-third-quarter-of-2021-compared-to-same-period-last-year-01636025748?tesla=y

[12] Totuus Krista Kiurun EU:sta saamasta patistelukirjeestä: Sama paperi lähti koko unioniin https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/742631a7-a02e-4fde-ab6d-ac4d726b8c7d#gallery

[13] OMICRON – hämmentävän nopea. Joka suhteessa. https://injektiopiikki.com/2021/12/01/omicron-hammentavan-nopea-joka-suhteessa/

[14] Wait what? FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

[15] 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT
REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021 https://injektiopiikki.com/wp-content/uploads/2021/12/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

[16] Comirnaty 30 mikrogrammaa/annos injektiokonsentraatti https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fi.pdf

[17] Lethal injection https://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_injection

[18] Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT04368728

[18] Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/palvelut-ja-yhteystiedot/asiantuntijaryhmat/kansallinen-rokotusasiantuntijaryhma-krar

Rose Ladson – Vogue https://www.vogue.co.uk/arts-and-lifestyle/article/who-is-ursula-von-der-leyen

Päivitys 3.12.2021. 6:55 Lisätty tieto EMA:n pikkulasten tutkimustulosten lykkäyksestä. FDA-dokumentin yleinen haittavaikutusten kerääminen. Se ei oletettavasti liity suoraan seurantatutkimukseen.

44 vastausta artikkeliin “La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta

 1. Erinomainen artikkeli, kiitos tästä.
  Olen itsekin tiennyt jonkin verran tämän Ursulan suhteista, mutta tässä tulikin oikein perinpohjainen läpikäynti hänen toimistaan ja lisäksi mielenkiintoisia huomioita Pfizerin tutkimustuloksista.

  Yksi asia jäi vain mietityttämään. Onko tekstissä mahdollisesti virhe vai ymmärsinkö asian väärin, kun von der Leyenin syyttäjättämispäätös tuli vuoden 2020 kesäkuussa ja sopimus 1,8 miljardista lisäinjektiosta allekirjoitettiin 2021 toukokuussa. Tekstissä sanotaan kuitenkin, että “Jo ennen syyttämättäjättämispäätöstä Ursula oli tehnyt sopimuksen 1.8 miljardista mRNA lisäannoksesta BioNTechin ja Pfizer kanssa.”

  No, oli miten oli kiitokset vielä kerran artikkelista. Näitä vaan lisää jatkossakin!

 2. Jos ihmiset vaivautuisivat lukemaan esimerkiksi tätä blogia ja tutustumaan faktoihin – joita on kyllä saatavilla – , tämä plandemia loppuisi justiinsa. Vaan kun ei. Ei millään.

 3. Toivottavasti nyt on Valoa näkyvissä vihdoin viimein!
  Tämä aika on tuntunut kuin eläisi pahassa painajaisunessa josta ei voi herätä ja jota on ollut vaikea uskoa todeksi. Kiitos Sinulle tekemästäsi äärettömän tärkeästä valistustyöstä.
  Valoa Rakkautta Totuutta ja Oikeudenmukaisuutta tähän maailmaan meille ihmisille ja koko luomakunnalle.

  1. Pandemia on selätetty mm Japanissa, Intiassa, Indonesiassa, Texasissa, Argentiinassa jne. Nämä uutiset sensuroidaan. Kustaa tätä on ansiokkaasti valottanut mikä suuri huijaus on käynnissä. Totuus voittaa ja syylliset saavat tuomion..viimeistään helvetissä, jonne lopulta päätyvät.

 4. Eikö tuo 42 000 ole niiden lukumäärä, jotka saivat haittavaikutuksia? Kuinka moni kaikkiaan sai rokotteen tässä tutkimuksessa?

  1. Tiedoston saa ladata lähteistä. Noin 42 000 tutkittavaa.

   1. En usko silmiäni, voiko olla enemmän haittavaikutuksia kun pistoksen saaneita? Voi tietenkin mutta huh!

   2. Kävin tutkimassa linkitettyä pdf-dokumenttia. Kyseessä on haittavaikutusten raportointi sen jälkeen kun rokotukset maailmalla aloitettiin. 42 000 on tosiaan ilmoitettuja haittavaikutuksia saaneiden lukumäärä. Kyseessä ei siis ole kliiniseen tutkimukseen osallistuneiden seuranta, eikä raportin luvuilla siis ole mitään tekemistä Comirnatyn tuoteselosteessa mainittujen kliinisiin tutkimuksiin osallistuneiden määrän kanssa.

    Mitä Fimean haittailmoitusten kirjaamiseen tulee, niin tunnen hyvin yhden Fimealla työskentelevän (joka ei itse käsittele haittavaikutusilmoituksia), joka kertoi, että heille tulee suuria määriä samansisältöisiä ilmeisesti massatuotettuja ilmoituksia, jotka ruuhkauttavat käsittelyä. Tämä on mielestäni todella harmillista, koska todelliset ilmoitukset jäävät kirjaamatta ja eri tahot voivat käyttää vääristyneitä ilmoituslukuja omien tavoitteidensa ajamiseen.

    Selvyyden vuoksi: suhtaudun erittäin kriittisesti käynnissä oleviin massarokotuksiin mRNA-piikeillä ja haittavaikutusten määrä ja vakavuus on rokotteiden tehoon nähden joka tapauksessa liian suuri.

   3. Hei, olet oikeassa. Julkistettavien FDA-tietojen piti koskea lääketutkimusta. Tästä näkee van sen, että 42 000 tapauksen joukossa on ollut 1223 kuolemaa. Se on lähes 3%.
    Samasisältöisiä massailmoituksia? Kun haittailmoituksen jättää, pitää kirjautua sisään pankkitunnnuksilla. Kuinka joku voisi tehdä massoittain vääriä ilmoituksia jäämättä kiinni? En osta tuota massailmoittamista. Jos joku ammattilainen ilmoittaa toistuvasti potilaistaan, se ei ole massailmoittamista. Jos se tulkitaan niin, on se rikollista.

 5. Kiitos! Mahtavaa suorasanaisuutta. Tämän laatuista tietoa me kansalaiset tarvitsemme.

 6. Tutkimuksessa haittavaikutuksia oli siis pari kappaletta per rokotteen saanut? Vai ymmärsinkö jotain väärin? Ja sitten kehdataan sanoa, että ne ovat harvinaisia?

 7. Huomioi, että puolelle (plaseboryhmälle) annettiin suolaliuosta. mRNA-ryhmän koko on siis noin 21 000 ihmistä.

  Haittoja on ilmoitettu yhteensä 51 335…..

  Mua jäi nyt häiritsemään tää. Tai sitten en käsittänyt oikein. Eli miten haittoja voi olla yli tuplat siihen mikä oli ton ryhmän koko?

  Voisko joku selventää tota, kiitos.

  1. Tutkimuksessa jolla hätämyyntilupa saatiin, oli noin 44 000 ihmistä. Linkki seurantatutkimukseen on laitettu ja kuvakaappaus tuoteselosteesta. Jos katsoo Fimean tietoa, niin haittoja on todella paljon jos ne laskee yhteen. Ilmoituksia on kuitenkin käsitelty noin 5000. Joten se suhteen on linjassa. Tämä seurantatutkimus, jossa ihmiset aktiivisesti ilmoittavat haitoista.

   1. Tuo raportti ei kyllä kerta kaikkiaan voi olla testiryhmälle, jossa on vain 44 000 ihmistä. Mutta raportti on kyllä todella huono, kun siinä ei kerrota testiryhmän kokoa. Ehkä tämä mysteeri selviää jonkun myöhemmän julkaisun kautta.

  1. Dr. Peter McCullough. Hänen videohaastattelujaan löytyy paljon suomennettuna esim. rapsodia.fi jos joku haluaa katsoa. Siellä on paljon rokotteita koskevia videoita, sekä asiantuntijavideoita. Tri Sherri Tenpenny kertoo omilla videoillaan kaikki lyhyesti ja ytimekkäästi, suosittelen katsomaan ja jakamaan videoita!

 8. Tuossa pdf:ssä puhutaan vain että 42,000 sai haittavaikutuksia ja miten nämä kategorisoituvat.

  Kokonaismäärä paljonko ihmisiä on rokotettu, ei tule ilmi.

 9. siis onko tämä data nyt varmasti siitä “kokeilusta” joka tuli ennen myyntiä? tuolla pdf:ssä ei puhuta mitään verrokkiryhmästä esim.
  Tuollahan on mainittu eri maita josta data tuli, myös Suomi.

  1. Tiedosto on hämmentävä. Tarkoituksellista harhauttamista? Siinä ei tosiaan sanota verrokkiryhmää, se on piilotettu. Tietojen piti koskea lääketutkimusta, ei yleisä haittavaikutksia. Ne ovat julkisia. Niitä voi katsoa https://openvaers.com/covid-data

 10. Totuus on kuin rantapallo. Kun sitä yrittää väen väkisin työntää veden pinnan alle ? se pongahtaa sielä esiin. Totuus on alkanut nousta pintaan, vaikka sitä kaikin tavoin yritetään salata ja huomio siitä siirtää muualle – rokottamattomia syylistämällä. Näin se alkaa saada ilmaa alleen ? Australian pääministeri on haastettu oikeuteen (17.12.) vastaamaan maanpetoksesta.. kansa hurrasi, kun saivat tästä tiedon.

 11. Ymmärsinkö oikein, että 42 000 ihmisen joukosta yli 1200 kuoli? Miten ihmeessä tähän ei tartu kukaan. Olen sanaton.

  1. Yksinkertaista. Koska ihmisiä kuolee. En tiedä oletko sinä vielä kohdannut kuolemaa mutta jonain päivänä sinäkin kuolet. Kun ihminen kuolee tutkimusjakson aikana niin silloin hänet merkataan kuolleeksi riippumatta siitä mihin hän kuoli.

   1. Kaikki me kuollaan joskus. Olen kohdannut kuolemaa, paljon. Tämän vuoden aikana saattelin hyvin monta ihmistä kuolemaan heräämöön, kun ei ollut mitään tehtävissä.

 12. Hei !
  Nyt taisi mennä hieman disinformaation puolelle. Tämä ei voi olla niin kuin annat ymmärtää, että nuo haittavaikutukset koskevat pelkästään Pfizerin rokote- ja plaseboryhmiä. Tämän on pakko olla vähintään kymmenien miljoonien piikitysten haittavaikutusdataa 28.2.2021 mennessä. Paperissa luki selkeästi worldwide ,eikä ole uskottavaa, ettäPfizerin piikki- ja plaseboryhmät ovat olleet jakautuneet ympäri maailmaa. Maita on niin paljon, että kyse ei voi olla pelkästään testiryhmistä.

 13. Tässä rof. Dr. Pablo Campra (Madrid ASSOCIATE UNIVERSITY PROFESSOR PhD in Chemical Sciences Degree in Biological Sciences), tutkimus siitä että Pfizerin, Modernan, Astra-Zenekan ja Janssenin koronarokotteet sisältävät grafeenioksidia. Senhän löysi kesäkuussa espanjalainen tutkijaryhmä La Quinta Columna, ja julkaisi siitä heti tiedotteen, jonka se kertoi lähettäneensä jokaisen valtion terveysviranomaisille. THL siis tietää.

  https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES

  Saksalainen kemian tohtori Andreas Noack, joka teki väitöstyönsä grafeenioksidista, kertoi 22.11.21 että grafeenioksidi muuttuu elimistössä pieniksi partateriksi, jotka leikkaavat verisuonia, ja että niillä rokottaminen on massamurhaa. Nyt hän on kuollut, raskaana oleva vaimo epäilee että hänet murhattiin energia-aseella.

 14. Miksi minun pitää lukea komission puheenjohtajan puolison ammatista ja sidonnaisuuksista täältä? Googlehaulla ei yhtään suomenkielistä aartikkelia. Luulisi aiheen olevan viimeistään olosuhteet huomioiden jutun arvoinen.

 15. Kustaa Kullevo II ja muut hänen kaltaisensa voivat puolestani kirjoitella täällä mitä haluavat ja me rokotetut elämme normaalia kohta normaalia elämää nauttien konserteista, ravintoloista, teatterista, urheilutapatumista ym.
  Rokottamattomilla on sekin aika käytettävissä näihin spekulointeihin!

  1. Heh heh 😛

   IL-Islannin ensimmäinen omikrontartunta on kolmesti rokotetulla miehellä, joka ei ole käynyt missään

   Mutta natsipassi näyttää vihreää

   1. USAn hävittäjäkauppias Locheed Martin on myös WEF partneri. Jos Suomi antaa nyt 10 Miljardia heille (velkarahaa/verorahojamme), niin ne rahat menevät todennäköisesti osittain tämän globaalin dystopian rahoittamiseen. Nähtäväksi jää saadaanko hävittäjiä, minkä verran ja mihin niitä tullaan käyttämään.

    Isoja rahoja käytetään korruptioon.

    Mihin eduskunnan joululahjamiljoonatkin menevät? Ketä niilläkin lahjotaan/hiljennetään?

   2. Onhan se käynyt piikit hakemassa 😀

  2. Saahan sitä vapaassa maassa haaveilla passin tuomasta vapaudesta. Haaveilua ei sentään ole vielä kriminalisoitu. Että sikäli sallitaan eri näkemyksiä

   Nykyiset koronarokotteet ovat kuin isämeidän rukous.
   Yhdessä loruttu mantra tuo kuuluvaisuuden tunteen johonkin itseään voimakkaampaan mutta vailla sen kummempaa taetta tulevaisuudesta.

Vastaa