Omicron ─ The Number of the Beast

Lue ääneen tämä artikkeli

Maailman terveysjärjestö WHO nimesi Omicron – variantin 26.11.2021 hyvin nopeasti sen löytymisestä. Nyt varianttia on löydetty ympäri maailmaa. Se tuntuu olevan hyvin tarttuva ja ei välitä rokotuksista mitään. Päinvastoin, raportoidut tapaukset ovat olleet lähinnä rokotettujen parissa. Miksi? Siihen on tullut jo vastauksia, ja ne eivät ennusta hyvää!

Omicron-variantti on jo levinnyt joka mantereelle

[1]Ensimmäinen sekventointi variantista on tehty 9.11.2021. Imperial College Londonin virologi Tom Peacock latasi [2]github– palveluun 23.11.2021 tietoja variantista ja esitti huolensa sen monista mutaatioista.

WHO nimesi variantin 26.11.2021 Omicroniksi. Variantin havaisemisesta kulunut aika sen nimeämiseen oli hyvin lyhyt. Normaalisti siihen on mennyt kuukausia. Nyt tartuntoja varmistetaan ympäri maapalloa ja samalla Delta- variantin esiintyvyys laskee nopeasti. Omicron siis valtaa markkinoita hyvin nopeasti ja markkinat ovat suuret.

Tartuntoja paljastuu ─ mutta lähinnä rokotetuilla

Omicronin löytämisestä on alle kuukausi ja nimeämisestä noin viikko. Nyt tartuntoja havaitaan ympäri maailmaa. Uutisia on valtava määrä.

Havainnot ovat rokotettujen keskuudessa ja löytyneet ensimmäisinä lähinnä matkailijoilta. Matkailijat ovat ehtineet aiheuttaa useita jatkotartuntoja kotimaassaaan. [2]Suomessa ilmoitettiin neljä varmistettua tapausta 3.12.2021, jotka löytyivät viiden hengen seurueesta, joka oli saapunut Ruotsista.

[3] Norjassa noin 120 hengen pikkujoulujen jälkeen on havaittu 100 Omicron- tartuntaa. Osa pikkujouluihin osallistujista oli vastikään matkaillut Etelä-Afrikassa. Jokainen pikkujouluissa tartunnan saanut henkilö on rokotettu.

Omicron muunnos on siis todettu erittäin tarttuvaksi. Se aikaansaa hyvin todennäköisesti sairaaloiden kaaoksen jo ennen joulua. Varsinkin kun korviini kantautuu tietoja kolme kertaa injektoitujen hoitajien mystisistä pyörtymisistä ja vakavista allergisista reaktioista. Mitä ihmettä tapahtuu! Henkilökunta on siis kortilla jo valmiiksi.

Patogeenisyys on kysymysmerkki

Se, kuinka patogeenin (sairautta aiheuttava) Omicron on, on vielä täysi kysymysmerkki. Ensimmäisiä tartuntoja vasta havaitaan. Ennalta tiedetään, että tartunnasta sairaalahoitoon kestää noin pari viikkoa. Seuraavat kaksi viikkoa näyttävät minkä kuormituksen Omicron aiheuttaa sairaanhoitoon. Sitä ennen kaikki mitä mediassa sanotaan on vain mielipiteitä. Omicron on niin uusi, että kukaan ei tiedä muuta, kuin että se tarttuu erittäin helposti.

Miksi Omicron tarttuu mRNA-injektion saaneisiin? Suojan piti olla 95%

mRNA-injektion suojan sanotaan olevan 95%.(RRR= relative risk reduction) se tarkoittaa suhteellinen riskin vähenemää. Käyttämällä vain RRR:tä ja jättämällä pois ARR:t (absoluuttisen riskin vähenemää) otetaan raportointiharha käyttöön, mikä vaikuttaa tehokkuuden tulkintaan. Voit lukea raportointiharhasta lisää [4]The Lancet– julkaisusta COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room.

Aidon elämän elämän suoja ei ole 95%, vaikka niin “asiantuntijat” sen ilmoittavat. THL siirtyi myös koronatapausten ilmaantuvuuden ilmoittamisen suhteelliseen malliin, joka antaa täysin harhaanjohtavan kuvan tilanteesta. (Rokottamattomien osuus X-kertainen sairaalapotilaista). Mutta ei siitä sen enempää.

Omicron mutaatio

[1,5] Kirjoitin 1.12.2021 artikkelin omicron- variantista. Tutkimuksessa [5] The SARS-CoV-2 Delta variant is poised to acquire complete resistance to wild-type spike vaccines– tutkimuksessa on selvitetty Delta-variantin kykyä ohittaa rokotteiden antama suoja.

Tutkimuksessa painotetaan S-geenin K417N-mutaatiota. Jos K417N:hin tulee mutaatioita, virus voi saada täydellisen resistenssin mRNA-injektioille. 

Omicron-variantin K417N on mutatoitunut, ja näyttää siltä, että se on täydellisen resistentti (vastustuskykyinen) mRNA-injektioiden kehittämille vasta-aineille.

Omicron s-geeni

Uusimpien uutisten mukaan siitä ei ole epäilystäkään. Omicron kiertää mRNA-injektioiden suojan täysin ja on täydellisen resistentti mRNA-injektioille.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Ei todellakaan!

[7]MedRxiv on Yalen yliopiston ja British Medical Journalin ylläpitämä maailmanlaajuinen terveydenhuollon tiedon tarjoaja. Palveluun ladattiin Omicron- varianttia koskeva tutkimus otsikolla [6]Increased risk of SARS-CoV-2 reinfection associated with emergence of the Omicron variant in South Africa. Sen päiväys on 01.12.202, joten se on aivan uusi.

Tutkimuksen yhden lauseen yhteenvedossa käy ilmi, että Etelä-Afrikan valvontatietojen analyysin mukaan Omicron-variantti osoittaa merkittävää väestötason näyttöä immuniteetin kiertämisestä aikaisemman infektion jälkeen. Beta- ja Delta- varianteilla tätä ominaisuutta ei ollut.

Mitä tämä tarkoittaa kansankielellä?

Se tarkoittaa sitä, että Omicron kiertää vasta-aineet, jotka ovat syntyneet aikaisemman SARS-CoV-2 version kohtaamisen seurauksena. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen mRNA-injektion saanut on käytännössä kohdannut alkuperäisen Wuhanin version viruksesta mRNA-injektion aiheuttaman SARS-Cov-2 proteiinisynteesin johdosta. Jokainen mRNA-injektion saanut on kehittänyt [15]vasta-aineet Wuhan-viruksen piikkiproteiinia vastaan ja jonkin verran neutraloivia vasta-aineita.

Omicron kiertää immuunipuolustuksen ja mRNA-injektiot eivät todennäköisesti tehoa tähän varianttiin ─ mutta SIINÄKÄÄN ei ole vielä kaikki!

Omicron kiertää immuunipuolustuksen, se on selvää. Edes kolme injektiota ei estä tartuntaa eikä levittämistä (tosin mRNA-injektio ei ole ikinä ennenkään sitä tehnyt). Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen, se on kääntymässä täysin päälaelleen.

Vasta-aineet saattavat tehostaa tartuntaa. Laboratoriopohjaisia tuloksia Omicronista ei ole vielä saatavilla, mutta väestöpohjaisten tulosten mukaan näyttää siltä, että tartunnan riski on noussut merkittävästi niillä, joilla on vasta-aineita aikaisemmasta tartunnasta.

Päivitys 7.12.2021:

WHO ohjeistaa veriplasman käyttöä vastaan COVID-19 hoidossa

WHO ei suosittele korona­toipilaiden veri­plasmaa käytettäväksi ei-vakavan korona tartunnan hoitoon. [16]Amerikan punainen risti on lopettanut tosin toipilas plasman keräämisen jo kesällä mRNA-injektio kampanjan alettua. [17]mRNA-injektio ilmeisesti kaventaa vasta-aineiden koostumusta sairastetun taudin jälkeen.

Toipilasplasman ideana on saattaa potilaalle toipuneen henkilön vasta-aineet. Tämän perusteella näyttää siltä, että vasta-aineilla on osuutta taudin pahenemiseen, jos WHO on antanut erillisen suosituksen olla käyttämättä plasmaa COVIDIN hoidossa.

Päivitys päättyy


nRNA-injektion kehittämät vasta-aineet

[8]Tuoteselosteen mukaan Comirnatyn (Pfizerin mRNA-injektio) mRNA koodaa kalvoankkuroitua täyspitkää S-antigeenia, jossa on kaksi pistemutaatiota keskiheliksissä. Injektio saa aikaan sekä neutraloivan vasta-ainevasteen, että soluvälitteisen immuunivasteen piikkiantigeenia (S) vastaan. Injektio saa aikaan SARS-CoV-2 piikkiproteiinin muodostuksen omien solujen kautta. Elimistö kehittää vasta-aineita tätä patogeeniä vastaan.

Ruotsalaistutkimuksessa [9]SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro tutkijat raportoivat, että SARS-CoV-2-piikkiproteiini estää merkittävästi DNA-vaurioiden korjausta, jota tarvitaan tehokkaaseen V(D)J-rekombinaatioon adaptiivisessa immuniteetissa. Se on B-solun kypsymiseen liittyvä prosessi, joka muodostaa pohjan vasta- aineiden monimuotoisuudelle. Lyhyesti sanottuna SARS-CoV-2-piikkiproteiinin esiintyminen veressä häiritsee vasta-aineiden monimuotoisuuden muodostumista.

Jos tämä pitää paikkansa ─ rokotekehittäjän pahin painajainen saattaa olla täällä!

Rokotekehittäjän pahin painajainen on se, että rokote toimii päinvastaisella tavalla sen tarkoitukseen nähden. Näin on käynyt historian aikana ja vieläpä ihan lähihistoriassa.

Tapaus Dengue- rokote

[10]Denguekuume on tropiikissa esiintyvä tauti, johon kehitettiin rokotetta. Monet maat aloittivat kansalliset lasten rokotusohjelmat ja samalla seurantatutkimukset jatkuivat, niissä havaittiin antibody-dependent enhancement (ADE).

Se on tila johon rokotettu saattaa joutua, kun hän rokotuksen jälkeen altistuu uudestaan luonnolliselle virukselle. Silloin hänelle voi kehittyä voimakkaampia, vakavampia oireita, kuin jos häntä ei olisi rokotettu.

Se tarkoitti sitä, että denguerokotteesta syntyneet vasta-aineet 2-tyypin denguevirusta vastaan aiheuttivat yhdessä seuraavan, esimerkiksi 4-tyypin, dengueviruksen kanssa vakavan verenvuotokuumeisen tautimuodon. Siihen kuolleisuus oli jopa 10 %. 

Myös [14]RS-virus rokoteohjelmassa on tapahtunut ADE-ilmiö.

SARS-CoV rokotekehitystä noin 10 vuotta sitten

Jo vuosikymmeniä on tiedetty, että koronaviruksilla on taipumus aiheuttaa ADE-ilmiö, myös silloin kun tilanteeseen liittyy rokotus. Tämä on tunnistettu koronavirusrokotteille tyypilliseksi turvallisuusongelmaksi. Aiemmat [11]SARS-koronarokotekokeet kissoilla, freteillä ja hiirillä antoivat viiteitä ADE-ilmiöstä. Siksi SARS-rokotteiden kehittelystä luovuttiin.

[11]“This combined experience provides concern for trials with SARS-CoV vaccines in humans. Clinical trials with SARS coronavirus vaccines have been conducted and reported to induce antibody responses and to be “safe”. However, the evidence for safety is for a short period of observation. The concern arising from the present report is for an immunopathologic reaction occurring among vaccinated individuals on exposure to infectious SARS-CoV, the basis for developing a vaccine for SARS.” –

Myös Nature- julkaisu varoitti SARS-CoV-2 rokotteen ADE vaaroista 9. syyskuuta 2020.

Omicron ─ ADE antibody-dependent enhancement?

Tässä vaiheessa on lähes varmaa, että Omicron kiertää täysin aikaisemmin kehittyneen SARS-CoV-2 immuunipuolustuksen. Se, käyttääkö Omicron aiemmin sairastetun taudin tai mRNA-injektion luomia vasta-aineita tehostamaan infektioita (ADE), ei tiedetä.

Se on selvää, että Omicron tulee leviämään kulovalkean tavoin. Se tarttuu olemassa olevien tietojen mukaan vasta-aineita kantaviin ihmisiin herkimmin (Nyt havaitut tartunnat rokotetuilla).

Tiedemiehet ovat varoittaneet ADE:sta jo pitkään

Robert W. Malone, mRNA-rokotteiden keksijä ja yksi maailman tärkeimmistä mRNA:n asiantuntijoista on varoitellut ADE:sta COVID- rokotusohjelmien alkaessa ja koko ajan niiden jatkuessa..

Luc Montagnier, Nobel palkittu virologi on taas varoitellut rokotteiden paineesta luoda uusia mutaatioita.

Nobel palkittu virologi Luc Montagnier kertoo mielipiteitään COVID rokotteista ja niiden luomasta uhasta.

Onko kumpikin ennen COVID19-pandemiaa erittäin arvostettu tiedemies oikeassa? Saamme tietää sen hyvin pian.

Nyt on pikkujouluaika – Tip, Tip… TAP

Nyt on pikkujoulut avoinna vain koronapassin omaaville ihmisille. Suuret määrät ihmisiä kokoontuu pikkujouluihin “asiantuntijoiden” luoman turvallisuuden tunteen turvin. Tämä kostautuu ennen joulua aivan varmasti. Voimme vain toivoa, että Omicron- variantti ei aiheuta vakavampaa tautia, kuin delta.

Kannattaa olla varovainen seuraavat viikot. Sen jälkeen selviää kuinka patogeeninen Omicron oikeasti on. Onko se muuttunut vähemmän patogeenisiksi, kuten viruksilla on tapana. Tiedämme sen seuraamalla sairaalatilannetta, oletettavasti jo ennen joulua. Jos ADE on olemassa, sitä ei voi kauaa piilotella. Koronapassilta on nyt aivan täydellisesti pohja poissa, jos sitä ikinä olikaan.

Otsikko: Omicron ─ The Number of the Beast

Otsikko on raflaava ja voiko siihen löytää mitään yhteyttä? Tämän hetken maailmantilanne kieltämättä vaikuttaa lähinnä ilmestyskirjan ennustuksilta. Kulkutauti vaivaa, tulivuoret purkautuu, tulvia, kuivuutta, valtavia metsäpaloja, läheltä menneitä asteroideja ja auringonpurkauksia.

[12]Hätätoimikomitean antaman neuvon mukaisesti WHO:n pääjohtaja julisti uuden koronaviruksen SARS-CoV-2 puhkeamisen 30. tammikuuta 2020. [13] B.1.1.529 variantti nimettiin Omicron- nimiseksi 26. marraskuuta 2021 vain muutama päivä siitä kun sen mutaatiot oli nostettu esiin. Montako päivää on kulunut pandemian puhkeamisesta Omicronin nimeämiseen? Katsotaan.

https://www.timeanddate.com/date/duration.html

“Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.” – Johanneksen ilmestys

Pandemian julistamisen ja Omicronin nimeämisen välillä on 666 päivää. Onko se pedon luku vai outo yhteensattuma, kuka tietää.

Pedon nimen lukuarvo on myös ihmisen luku? Luku viittaa Omicroniin. Omicronin anagrammi on moronic (höynäytettävä ja tyhmä). Mikä sana voisi kuvata nykypäivän ihmistä sitä paremmin?

Jaa tietoa!

Ihmisten täytyy tietää nämä asiat. Rokotuskampanja luultavasti vain kiihtyy. Seuraavat viikot näyttävät suunnan. Voit tarkistaa kaikki kirjoituksen asiat lähteistä. Se on nyt selvää, että se ei estä ollenkaan tartuntaa tai sairastumista. Jaa tämä. Kaikkien pitää tietää!

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1]OMICRON – hämmentävän nopea. Joka suhteessa https://injektiopiikki.com/2021/12/01/omicron-hammentavan-nopea-joka-suhteessa/

Lineage B.1.1.529 https://cov-lineages.org/lineage.html?lineage=B.1.1.529

B.1.1.529 Lineage Report https://outbreak.info/situation-reports?pango=B.1.1.529

[2] Varsinais-Suomessa jo neljä varmistettua omikrontartuntaa – tartuntoja yhteensä viisi https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/varsinais-suomessa-jo-nelja-varmistettua-omikrontartuntaa-tartuntoja-yhteensa-viisi/8304454

[3] Omikron-tapaus pikkujouluissa Norjassa – nyt 60 osallistujalla todettu korona, kaikki rokotettuja https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/omikron-levisi-pikkujouluissa-norjassa-60-todettiin-korona-kaikki-rokotettuja/8303784#gs.htzt0p

[4] COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext

[5] The SARS-CoV-2 Delta variant is poised to acquire complete resistance to wild-type spike vaccines https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.22.457114v1.full

[6] Increased risk of SARS-CoV-2 reinfection associated with emergence of the Omicron variant in South Africa https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.11.11.21266068v2.full.pdf

[7] About medRxiv https://www.medrxiv.org/content/about-medrxiv

Lääkärilehti: Huolta aiheuttavasta omikronista tiedetään vasta vähän https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/huolta-aiheuttavasta-omikronista-tiedetaan-vasta-vahan/

[8] Comirnaty 30 mikrogrammaa/annos injektiokonsentraatti https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fi.pdf

[9] SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34696485/

[10] Helpot rokotteet on jo keksitty, jäljellä on vain haastavia ja vieläkin haastavampia – tapaus Dengvaxian oppitunnit https://sic.fimea.fi/verkkolehdet/2018/4_2018/tarjolla-verkossa/helpot-rokotteet-on-jo-keksitty-jaljella-on-vain-haastavia-ja-vielakin-haastavampia-tapaus-dengvaxian-oppitunnit

[11] Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

[11] Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

[12] Statement on the second meeting of the International Health Regulations (2005) Emergency Committee regarding the outbreak of novel coronavirus (2019-nCoV) https://www.who.int/news/item/30-01-2020-statement-on-the-second-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-outbreak-of-novel-coronavirus-(2019-ncov)

[13] Classification of Omicron (B.1.1.529): SARS-CoV-2 Variant of Concern https://www.who.int/news/item/26-11-2021-classification-of-omicron-(b.1.1.529)-sars-cov-2-variant-of-concern

[14] Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies https://www.nature.com/articles/s41564-020-00789-5

[15] Immune Responses in Fully Vaccinated Individuals Following Breakthrough Infection with the SARS-CoV-2 Delta Variant in Provincetown, Massachusetts https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.10.18.21265113v1.full

[16] Answers to Common Questions About COVID-19 Vaccines and Blood, Platelet or Plasma Donation Eligibility https://www.redcross.org/about-us/news-and-events/news/2021/answers-to-common-questions-about-covid-19-vaccines-and-blood-platelet-plasma-donation-eligibility.html

[17] ed Cross Warns The Vaccinated To Stop Donating Blood Plasma. Says Natural Antibodies Are Destroyed https://winepressnews.com/2021/09/09/red-cross-warns-the-vaccinated-to-stop-donating-blood-plasma-says-natural-antibodies-are-destroyed/

11 vastausta artikkeliin “Omicron ─ The Number of the Beast

 1. Ulkomaisen hyvien ihmisten sivuston kommentista lainattu anagrammi:

  delta omicron ->
  media control

  Osuva tämäkin.

  Siunausta ja Varjelusta kaikille
  ♥️🙏♥️

 2. Mitenkähän sairastetun korona taudin vasta-aineet reagoivat uuteen varianttikin. Osaako elimistö olla viisas vai sama kohtalo kuin rokotetuilla.. Tämä jäänee nähtäväksi.

 3. Vaikeiden raamatunkohtien tulkinta todella vaatii viisautta, aivan samoin kuin vaikeiden lääketieteellisten ongelmien ratkaiseminen. Mukavaa, että luet Raamattua, mutta teologian tohtorikoulutettavana suosittelisin jättämään Ilmestyskirjan eksegeesit vastaisuudessa vähemmälle, ellei teologia ole sinun erikoisalaasi. On näet mahdollista, että monikin voi kyseenalaistaa blogisi uskottavuuden ja ilmeisen asiantuntemuksesi lääketieteen saralta villin raamatuntulkinnan takia, mikä olisi vahinko. Enempää perusteisiin menemättä luvun 666 ratkaisun avaimena on 99% todennäköisyydellä gematria ja se viittaa lähes yhtä varmasti keisari Neroon. Ilmestyskirja eittämättä sisältää myös eskatologista ainesta, mutta ensisijaisesti se on kirjoitettu seitsemälle vainotulle Vähän-Aasian seurakunnalle varoitukseksi ja rohkaisuksi, mikä olisi hyvä lukiessa muistaa.

  1. Uskomaton kommentti.
   Eli raamattuakin saa tulkita vain “asiantuntijat” jotka sitä osaavat “oikein” tulkita?
   Oliko sinulla henkilökohtaista uskoa?
   Vai “tutkitko” raamattua ja teologiaa puhtaasti tieteen näkökulmasta?
   Aika muuttuu raamatun perimmäiset opetukset eivät mikäli ymmärrät ne omalle kohdallesi lukea.

   Omalla viisaudellasi sinä peität Kristuksen viisauden ja tuntemuksen; väärällä opetuksella sinä estät ihmisiä pääsemästä armoon ja Kristuksen osallisuuteen.

   Sinä kehut ja julistat omaa vanhurskauttasi ja pyhyyttäsi, mutta Kristuksen vanhurskauden, joka yksin voi tehdä meidät vanhurskaiksi ja eläviksi, sinä mitä pontevimmin torjut ja tuomitset muka vääränä ja perkeleellisenä.

   Kyvykkyydelläsi sinä hävität Kristuksen valtakuntaa, sinä käytät sitä väärin hävittääksesi evankeliumin juurineen, vainotaksesi ja surmataksesi Kristuksen palvelijoita ja tuhotaksesi kaikki heidän kuulijansa.

   Niinpä se sinun viisautesi, joka on ilman Kristusta, on kaksinkertaista typeryyttä, sinun vanhurskautesi on kaksinkertaista syntiä ja jumalattomuutta: se ei tunne Kristuksen viisautta eikä vanhurskautta vaan herjaa ja vainoaa sitä.

   Siitä syystä Paavali aivan oikein nimittää maailmaa pahaksi; se on pahimmillaan silloin kun se on parhaimmillaan.

   Uskonnollisissa, viisaissa ja oppineissa ihmisissä maailma näyttää parhaat puolensa, mutta juuri heissä se on kaksin verroin paha.

   En viitsi puhuakaan lihallisista paheista, joita maailma on täynnä, sellaisista kuin aviorikos, haureus, ahneus, varkaus, murha, kateus ja viha; vähäisiä ne ovat edellisiin verrattuna.

   Valkoinen Perkele, joka tekeytyy valon enkeliksi, on se varsinainen Perkele
   -Martti Lutherin sanat Galatalaiskirjeen selityksessä (1:4).

   1. Kyseenalaistan edellisessä kommentissani lähinnä “teologian tohtorikoulutettavaa” ja hänen “viestiään” -> mikä oli Jarkko Piiparisen pointti ja tarve korostaa omaa koulutusta/asemaansa ko. Asiassa.

    Herää vain kysymys mikä on tohtorikoulutettavan motiivi raamatun/teologian tutkimiseen?

    Valtava ristiriita (Jarkon) kommentin sisällössä raamatunoppien näkökulmasta.
    Mielestäni loistava esimerkki siitä että voit olla titteliltäsi mikä tahansa “ylipappi” ja “opettaa muita” omaamatta minkäänlaista todellista henkilökohtaista uskoa.

    Toki jos usko (raamattuun perustuvasta kristinuskosta puhuttaessa mielestäni lähtökohtaisesti aina henkilökohtainen, pyhän hengen vaikutuksesta ja armosta satu) tai sen etsiminen ei ole motiivina raamatun tutkimiseen ristiriitaa ei ehkä sitten ole.

   2. Älkääs taas aloittako sitä sotaa. Kun aikoinaan kerroin äidilleni uskoontulostani, hän ensimmäiseksi varoitti lukemasta sitä raamattua niin paljon. Tuli sitten itsekkin uskoon ja kyllä raamattu kelpasi nyt hänelle.
    Pyhä Henki avaa sanaa, järki ei siihen riitä.

  2. Johan on. Ilmestyskirja on ensisijaisesti lopunajasta kertova. Rokotepassi pitää olla todennäköiseti jossain vaiheessa, mikäli aagenda jatkaa kulkuaan, että voi ostaa ja myydä,,, ja SE ON PEDON MERKKI.

 4. Vaikuttaa siltä, että rokotteet laskee immuniteettia ja siksi ihmiset sairastuu helpommin.

Vastaa