Sote-alalle pakkorokotukset – kaaos on TÄÄLLÄ!

fashion art creative night
Lue ääneen tämä artikkeli

Hallitus ilmoitti eilen, että sote-alalle määrätään pakollinen koronapassi 31.12.2022 saakka. Se tarkoittaa käytännössä pakkorokotusta. Hallituksen esitys tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta on ensimmäisen kerran käsittelyssä tänään. Jos esitys menee läpi, KAAOS on täällä! Onneksi olkoon hallitus, te olette sen aiheuttaneet. Kellosepän tarkkuudella!

Sote-ala pakkorokotetaan, jos hallituksen noudattama EU:n ohjeistus menee läpi

Sote on ensimmäinen ala, jota aiotaan pakkorokottaa. Se ei tosin jää siihen, se tulee leviämään joka alalle. Ursula von Leyenin mukaan EU:ssa oli vielä viime viikolla miljardi rokotetta varastossa (tuhat miljoonaa annosta), juuri ennen Omicron- variantin julkaisua.

Kolmas piikki tarvitaan

Nyt Pfizerin lääke-edustaja Mika Rämet kertoi kaikkien tarvitsevan kolmannen injektion. Tosin mitään tietoa sen vaikuttavuudesta ei elämässä ole. Muutama päivä on aika lyhyt aika kattavien kokeiden tekemiseen, jos tiedetään, että tartunnasta vakavaan tautiin kestää noin kaksi viikkoa.

Ensimmäinen Omicron “löydettiin” vasta noin kuukausi sitten ja 24.11.2021 ensimmäinen virologi ilmoitti sen sisältävän paljon mutaatioita. 26.11.2021 WHO-nimesi sen Omicroniksi.

Tanska – rokotusten mallioppilas

3. boosteripiikitys on Tanskassa hyvällä mallilla. Kaikki ei kuitenkaan ole hyvin. Omicron leviää täysin hallitsemattomasti hyvästä rokotuskattavuudesta ja 3. boostereista huolimatta. Nyt Tanskassa laitetaan koulut kiinni. Sairaalakuormitus tulee vasta myöhemmin (1-2 viikkoa tästä hetkestä) Miksi meidät pitäisi rokottaa kolmeen kertaan, kun se vain näyttää lisäävän tartuntoja? Voit lukea Omicronin vasta-aineiden tartunnan tehostamisesta artikkelin lopusta.

Miksi kaikki sote-henkilöt eivät ota mRNA-injektioita?

Oletettavasti iso osa on ottanutkin, kuitenkin alalta löytyy myös paljon työntekijöitä, jotka eivät injektiota ole ottaneet.

Itse olin sote-alalla työpaikassa, jossa piikitettiin työntekijät ensimmäisten mukana Suomessa. Itse en lääkekokeiluun lähtenyt ja niistä saadut haittaoireet työkavereilla saivat minut odottamaan jatkokehitystä. Sitä ei ole kuitenkaan tapahtunut ja mRNA-injektio on edelleen täsmälleen sama, mikä noin kaksi vuotta sitten, vaikka variantteja on kehittynyt jo monta.

Haittavaikutuksia

Aiheuttaako mRNA-injektio haittavaikutuksia? Aiheuttaa, vaikka sitä ei myönnetä. Se aiheuttaa myös kuolemia. Omalle kohdalle piikitysvuoden aikana niitä sattui kymmenkunta. Sellaisia, jotka vietiin heräämöön kuolemaan saattohoitoon ja eivät ikinä anestesiasta heränneet. Olivatko ne rokotehaittoja? Olivat. Kirjattiinko ne rokotehaitoiksi? Ei. Siihen ei saanut edes viitata. Jos edes vihjasi, joutui puhutteluun. Vakavat, mutta ei kuolemaan johtaneet haitat olivat viikottaisia tai ajoittain jopa päivittäisiä.

Ei haitannut nostitko asian esiin hoitajien tai lääkärien kesken. Viesti kulkeutui johtoportaaseen ja käsky puhutteluun tuli. Mittani asioiden vääristelystä tuli täyteen ja irtisanouduin. Osaksi siksi, koska tiesin muiden maiden perusteella rokotepakon tulevan.

Mieti kohdallasi – mitä sinä tekisit

Leiki, että olet nähnyt työssäsi muutamia koronapotilaita sekä päivittäin korona-injektion haittojen vuoksi hoidossa olleita potilaita. Vakavia rokotehaittoja on päivittäin ja välillä näet niiden johtavan potilaan kuolemaan.

Jos puhut rokotehaitoista, voit saada potkut. Olet ihan varma mRNA-injektion vakavista ja jopa kuolemaan johtaneista haittavaikutuksista kymmenien vuosien työkokemukseen pohjaten. Kaikki ei ole todellakaan kunnossa.

Hallitus määrää sinut ottamaan mRNA-injektion tai saat potkut. Lähtisitkö terveydelläsi venäläiseen rulettiin työpaikkasi vuoksi? Varsinkin nyt, kun tiedetään, että Omicron- variantti ei välitä mitään “rokotteista”.

Kuka levittää

Miten luulet Omicronin levinneen ympäri maailmaa? Ovatko rokottamattomat matkustelevat sairaanhoitajat sitä levittäneet? Vai kenties sittenkin kaksi tai kolme kertaa rokotetut matkailijat?

Nyt kaavaillaan pakollisia rokotuksia, vaikka tiedetään, että se ei estä mitenkään Omicronin leviämistä. Pakkorokotusten ei ole tarkoitus estää tautia leviämästä. Tarkoitus on saada jokaiseen piikki. Lisäksi, moniko rokottamaton hoitaja on sairastanut COVID-19 taudin pandemian aikana?

Oman käsityksen mukaan, ainakin meidän työyhteisössä, rokottamattomat olivat osaamisen kannalta juuri parhaat työntekijät. Osaava työntekijä ei sählää ja ajattelee omilla aivoillaan.

Venäläinen ruletti

Sote työntekijöillä on nyt mietittävää. Hallitus määrää: Ota revolveri käteen, pyöräytä rullaa, vedä liipaisimesta ja toivo parasta. Sen vuoksi, että sinun äänestämä selkärangaton kansanedustaja, jolla ei ole omaa tahtoa toteuttaa ulkoa määrättyä ryhmäkuria ja pakottaa sinut ottamaan mRNA-injektion.

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy

Sosiaali- ja terveyministeriö tiedotti perustettavasta rokotetutkimukseen keskittyvästä yhtiöstä 17.12.2020. Sosiaali- ja terveysministeriö ilmoitti 2.12.2021 yhtiön nimen joka on Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy. Uudessa yhtiössä olisi mukana Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus ja valtio

Yhtiön toimialana on lääketieteellinen tutkimus ja kehittäminen sekä näihin liittyvien muiden palvelujen tuottaminen Suomessa ja ulkomailla. Yhtiö toimii valtion erityistehtäväyhtiönä markkinaehtoisesti ja sen liiketoiminnan tarkoituksena olisi tuottaa voittoa.

Rokotetutkimuskeskus on tehnyt 6 -11-vuotiaiden Pfizer Comirnaty tutkimusta. Rokotetutkimuskeskuksen rahoitus tulee rokotteiden valmistajilta eli lääkeyhtiöiltä. Rokotetutkimuskeskus kertoo olevansa puolueeton siinä mielessä, että se tekee tutkimuksia monelle lääkeyhtiölle. Se on siis puolueeton lääkeyhtiöiden välillä.

Perustettavassa yrityksessä kaksi tuttua “pandemiapäällikköä”

Liisa-Maria Voipio-Pulkki

Hallituksen puheenjohtaja

STM strategiajohtajan mukaan Liisa-Maria Voipio-Pulkin mukaan koronarokotteita tullaan tarvitsemaan vielä useita vuosia.

Mika Rämet

Rokotetutkimuskeskuksen johtaja

Rämet on toiminut Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtajana vuodesta 2020.

Tuleva yhtiön hallituksen puheenjohtaja on pakkorokotuksia ajava STM strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki.

Hallituksessa on myös Juhani Eskola. Hän on vuosina 2000–2004 toiminut rokotejätti Sanofi Pasteurin johdossa, kunnes vuonna 2005 tuli THL:n varapääjohtajaksi ja 2013 THL:n johtajaksi. Hän vastasi toimialasta, johon kuuluu muun muassa rokotusohjelma.

Nykyinen Rokotetutkimuskeskuksen päällikkö on Mikä Rämet ja hän oletettavasti jatkaa sen johdossa, koska laitoksen toiminta jatkuu ennallaan.

Onko sidonnaisuuksia?

Nämä vimmalla rokotuksia ajavat henkilöt ovat lääkeyhtiöiden “palkollisia” ainakin tulevaisuudessa. Rämet 100% jo nyt.

Kirjoitan tästä oman juttunsa ja se vaatii paljon tutkimusta. Nyt jo on selvinnyt, että 19.11. 2021 on kirjoitettu uusi kliininen lääketutkimuslaki ja vanhaa lääketutkimuslakia on tuunattu kovalla kädellä. Lain muutokset ovat karseita, mutta ilmeisesti raha/haittasuhde on kohdallaan. Lait ovat allekirjoittaneet SAULI NIINISTÖ ja KRISTA KIURU. Ne tulevat voimaan ensi vuonna. Sale ja Krista ovat olleet matkassa mukana koko ajan.

Hoitajien pitää nyt verkostoitua!

Teissä on voimaa. Yksi päivä voi muuttaa kaiken. Sote menee niin veitsen terällä, että 15% työvoimasta on se, mikä pitää sitä pinnalla. Hallitus ei voi sekoilla ja pakkorokottaa vain ja ainoastaan sen vuoksi, että EU niin haluaa. Lue aiheeseen liittyvät artikkelit jutun lopusta, niin ymmärrät mistä on kysymys! Etsi Facebookista tai Telegrammista rokottamattomien sote-henkilöiden kokoontumisryhmä. Te keksitte kyllä ratkaisun!

Pyörryttääkö?

Jos olet sellaisessa paikassa töissä, missä on kolme kertaa piikitettyjä tai olet saanut kolme piikkiä, huomioi, että oireet eivät tule pari päivää piikistä, vaan ne tulevat vasta viikkojen kuluttua. Pistopaikan kipu ja kuume tulee heti, mutta oikeat haittaoireet vasta paljon myöhemmin. Onko teillä työpaikallanne esiintynyt outoja pyörtymisiä, outoja allergioita, outoja tulehduksia, outoja oireita korvissa, outoja oireita silmissä tai jopa anafylaktisia reaktioita?

Pysähdy ja mieti. Oliko niitä viime vuonna? Saan tämänsuuntaisia viestejä jatkuvasti Facen ja Twitterin kautta henkilökohtaisina viesteinä. Laita viestiä, jos olet törmännyt vastaavaan. Alan oikeasti kartoittaa laajuutta. Jos nuorehkot terveet tyypit tipahtelee kesken työpäivän, kaikki ei todellakaan ole kunnossa.

Pieni pyyntö

Facessa ja Twitterissä kiertää hoitajien aloittama pyyntö, jossa kehotetaan viemään kynttilä eduskuntatalon portaille menetettyjen sote-työntekijöiden muistoksi. Pyyntö on monisäikeinen.

 1. Yksi hallituksen pakkorokotuksien vuoksi työt lopettava on menetetty sote-työntekijä.
 2. Yksi hallituksen pakottamaa venäläistä rulettia pelannut vain huono- onninen potilas monien muiden joukossa.

Jos et voi viedä kynttilää portaille, voit osoittaa tukesi jakamalla pyynnön Facessa tai Twitterissä. Tai kummassakin. Jos edes yhdelle kansanedustajalle ilmestyisi selkäranka, edes yhden kynttilän ansiosta. Tietenkin jos vaivaudut kynttilän viemään ja raha ei ole esteenä, vie muidenkin puolesta.

Twitter

Facebook

Mietihän nyt oikein tarkasti! Jos näkisit, vaikkapa vain muutaman ihmisen kuoleman työssäsi piikkien aiheuttamiin…

Julkaissut Injektiopiikki Keskiviikkona 8. joulukuuta 2021

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

Päiväjärjestys PJ 148/2021 vp  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Paivajarjestys/Sivut/PJ_148+2021.aspx

Rämet: ”Kolmas rokoteannos on entistä tärkeämpi” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008461294.html

Valtion erityistehtäväyhtiön perustaminen https://valtioneuvosto.fi/delegate/file/98585

Kuka rahoittaa Rokotetutkimuskeskuksen rokotetutkimuksia https://rokotetutkimus.fi/tutkimustyo/usein-kysyttya/

16 vastausta artikkeliin “Sote-alalle pakkorokotukset – kaaos on TÄÄLLÄ!

 1. Tämä kaikki on niin uskomatonta ja niin kauhistuttavaa todellisuutta jossa elämme, että sitä on vaikeaa todeksi uskoa!
  Meitä kansalaisia; tavallisia perheitä lapsia vanhempia nuoria vanhoja kaikkia ihmisiä ympäri maailman hallitsee ja pakottaa niin hirveä pahantahtoisten ahneitten valtaa janoavien ihmisten joukkio, että isoäidin sydän vuotaa verta. Miten tällainen paholaismainen rikollisjoukko voi määrätä ja alistaa kokonaiset yhteiskunnat väärennettyjen lakiensa alle?!
  Omassa lähipiirissäni vanhemmat käyvät töissä lapset koulussa ja nuoret opiskelevat. Ja on harrastuksia ja kiirettä pitää. Tällaisen isoäidin varoittelut uudesta geenimanipulaatiopiikistä ja sen aiheuttamista haittavaikutuksista on kaikunut suureksi surukseni kuuroille korville. “Ota nyt vaan iisisti, sulla ei ole medialukutaitoa jne.” Onpa minun ajateltu tulleen jopa hulluksi. Juttuni ovat niin utopiaa, että kukaan heistä ei jaksa moista kuunnella. Mitä ihmettä sä höpiset, Agenda 2030, pitkään suunniteltu juttu vähentää maailman väestöä ja saada jäljelle jäävät alamaisikseen nöyriksi tottelijoiksi ilman omaa tahtoa. Kuulostaahan se todella sairaalta ja kammottavalta.
  Jos vain minä olisin tullut hulluksi, niin sehän olisi pikkujuttu.
  Paljon pahempi juttu on se, että koko maailma yhteiskuntineen on saatettu hulluuden ja järjettömyyden partaalle!
  Kiitos kaikille teille, jotka jaksatte tehdä työtä vapauden oikeudenmukaisuuden ja rakkauden puolesta. Siunausta ja voimia teille toivontuojille valonkantajille!

 2. Suomalaiset ovat täydellisessä pimennossa mitä euroopassa ja maailmalla tapahtuu esim. Australiassa. Yhtään uutista Australian koronaleireiltä ei ole suomen televisiossa tai lehdissä näkynyt?
  mRNA-rokotteiden haitoista ei kerrota suomalaisille mitään.
  YLE, MTV, lehdistö ja koko suomen “vapaa” media on valjastettu propagandaan pakkorokotusten saamiseksi suomeen. Missä on esimerkiksi YLEn tutkivat MOTn jutut rokotevalmistajista, rokotehaitoista, epämääräisistä tutkimustuloksista joita lääkeyhtiöt yrittävät piilotella lakimiehien voimin ja miljardien eurojen rokotesopimuksista, poliitikkojen kytköksistä lääkefirmoihin, suomalaisten terveysviranomaisten kytköksistä lääkefirmoihin yms…? Ihmiset vaan laput silmillä ja tulpat korvissa odottavat kolmatta piikkiä ja neljättä ja viidettä ja kuudetta…

 3. Lämmin kiitos kirjoittajalle tiedonjakamisesta. Teet jopa vielä tärkeämpää työtä nyt ♥️🙏♥️.

  Eeva, ymmärrän hyvin tuskasi. Voimia sinulle ja luottamusta ja uskoa siihen, että rakkaasi pian ymmärtäisivät itsekin tilanteen. ♥️🙏♥️
  Psyyken puolustusmekanismit ovat monilla vahvasti päällä, eivät halua uskoa pahuutta todeksi. Helpompaa on turruttaa itsensä median sumutukseen ja jättää ajattelu muille.
  Onnekseni oma perheeni on herännyt jo. Sukulaiset ja ystävät eivät vielä. Sydäntäni särkee, mutta onneksi Jumala on puolellamme ja rukouksissamme voimme pyytää häntä avaamaan muidenkin silmät todellisuudellle sekä myös pyytää pahantekijöille ja heidän alistamilleen voimakasta katumusta ja tunnontuskia, kääntymistä Jumalan puoleen ja parannusta, pahuuden esiintuomista.

  Jouko, todennäköisesti Suomenkin mediatalot on miehitetty WEF agendan toteuttajilla. Sanoman johtajissa on entinen Pfizerin johtaja, joten varmasti muillakin.
  WEF on kouluttanut myös ainakin 500 nuorta journalistia, jotka todennäköisesti on palkattu sitten eri medioihin toimitukseen, moderointiin eli sensurointihommiin jne.
  Hallitus jakoi myös medialle tukirahoitusta.
  Globaali eliitti on rikastunut plandemian aikana valtioiden ottaman velkarahan valuessa heille (mm.rokotemiljardit). Niillä miljardeilla on heidän ollut helppo voidella ja rahoittaa korruptoimiaan päättäjiä, vaikuttajia ja muita Agendan narratiivia toteuttavia.

 4. Suomen Turun Hirvensalon laskettelukeskuksessa ainoastaan passilliset pääsevät laskemaan!

 5. Tapahtui äskettäin Lahdessa Päijäthämeen keskussairaalassa.. Petri kertoo:

  “En kirjoita tätä riita mielessä, vaan oman kokemukseni pohjalta, että käsitykseni koronarokotteista ei muuttunut ankaran koronataudin kourissa. Kun minut tuotin pois tehohoidosta ja pääsin keuhko-osastolle, niin huoneeseeni tuotiin vanhempi mies huonekaveriksi. Tämä mies avautui ja sanoi olevansa kahdesti koronarokotteella rokotettu ja nyt hänellä on korona. Hän oli ahdistunut ja ihmetteli sitä miten hänellä voi olla korona. Tilanne oli todella paha tämän kahdesti rokotetun kohdalla, en nyt tähän kirjoita mitä tapahtui ja miksi tämä kahdesti rokotettu vietiin tehohoitoon.”

  Lukekaa koko tarina.. etsivä löytää..

 6. Suomessa on selvästi tapahtunut muutos koronataktiikassa. THL, STM, HUS, TYKS ja Suomen hallitus antavat rokotetuille luvan levittää vapaasti koronaa ilman mitään rajoituksia että saadaan tartuntatilastot mahdollisimman suuriksi ja sairaalat äärirajoilleen jotta voidaan syyttää rokottamattomia ja saadaan lisää vipuvartta vaatimuksille rokotepakosta kaikille.

 7. Vihaan poliitikkoja! Olen aina vihannut poliitikkoja, noita saatanan valehtelevia kieroja paskanpuhujia. Nyt nämä samat paskat haluavat pakolla rokottaa minut ja myös kaikki muut ihmiset. Pumpata jotain tuntematonta myrkkyä elimistööni ilman lupaani johon voin KUOLLA tai vammautua loppuelämäkseni! Jos minut pakkorokotetaan niin silloin jokainen suomen valtion ministeri ja kansanedustaja saa tulla yksi kerrallaan pistämään sen piikin käteeni ja työntämään sen myrkyn elimistööni ja lupaan ja vannon että yksikään näistä ihmiskunnan alhaisimmista paskoista ei kävele hengissä pois siitä rokotustilaisuudesta!

  1. Joo ajatella. Valtio päättää elämästäsi ja kuolemastasi ja todellakin vaikka tappaa sinut. Kukaan muu ei saisi päättää elämästäsi kuin sinä itse. Vain sinulla itselläsi on siihen oikeus ja näin olikin joskus aiemmin.

 8. Voisiko olla niin, että naiset laitetaan ensiksi heikoille jäille, koska naisissa on enemmän myöntyvyyttä, suvakismia ja vasemmistolaisuutta. Jos tämä saadaan läpi niin sitten pakkorokotukset tulee muille aloille ja vasta viimeiseksi matuille, koska ne saataa pistää joukolla agressiivisesti hanttiin???????

  1. Vaikea valinta? Alkaa piikityksen orjaksi ja kuolla immuunipuolustuksen romahtamiseen ilman säännöllistä buusteria tai verisuonten tukkeutumisen aiheuttamaan sydänkohtaukseen tai veritulppaan muutaman vuoden sisällä tai sitten alentua taistelemaan matujen kanssa.
   Itse valitsen ainakin vaihtoehdon jossa henkiin jääminen on omissa käsissä, olen suomalainen ja isänmaan puolustaja mutta jos Suomen valtio haluaa pakolla rokottaa minut niin haistatan paskat Suomelle ja isämaallisuudelle ja laitan hanttiin matujen kanssa.

 9. Mä sain tietää tästä sivusta vasta tänään, mutta ensi tutustumisen jälkeen todella hyviä juttuja lähdeluetteloineen,

  Lohdullista huomata, että täällä on vielä tervettä järkeäkin. Mutta jos tuo pakko etenee koskemaan jokaista, kuten Itävallassa niin pitäisi miettiä, että kuinka puolustautua ja laittaa hanttiin.

 10. Kun ja jos ja kun tämä rokotepandemia jossain vaiheessa päätetään lopettaa niin älkää sitten ihmiset unohtako! Älkää unohtako niitä ihmisiä jotka ovat vastuussa tästä kaikesta, valehtelusta, pakkorokotuksista, syrjinnästä, ihmisten kahtia jakamisesta ja kaikesta pelottelusta ja uhkailusta. Älkää unohtako niitä poliitikkoja, virkamiehiä, lääkäreitä ja suomalaista mediaa joka on syyllinen tähän kaikkeen. Suomen oikeusjärjestelmä ei tule syyttämään eikä tuomitsemaan näitä syyllisiä vaan tavallisen ihmisen on se tehtävä omalla äänellään ja toiminnallaan.

 11. Kiitos että jaksat taistella tuulimyllyjä vastaan!
  Anoppi oli tänään HUS:in lääkärin puhuttelussa missä useampia työntekijöitä peloiteltiin Koronan varoista esim. nuoria jotka mainitsivat sydänlihastulehduksen vaarasta että jos he sairastavat Omikronin he saavat sen aivan varmasti. Kun kysyttiin kuka korvaa jos tulee haittavaikutuksia puhuttiin ympäripyöreitä ja lopuksi todettiin että kaikkia rokotetaan ja ne jotka eivät suostu HUS ei ole heille oikea työpaikka.
  Anoppi totesi että tämä on nyt tässä pitäkööt tunkkinsa.
  Ei kyllä ole ihme että on alalla työvoimapula jos on tuollaisia sosiopaatteja töissä.

 12. Todella hyvä blogi sinulla.
  Näitä ulostuloja on kaivattu. Ihmettelen miksi lääkärikunta on hiljaa. Jos nyt potkut tulee avautumisesta, se pelastaisi monia ihmishenkiä. Ja se lääkäri tulee taatusti työllistymään tulevaisuudessa, tavalla tai toisella. Koska eihän se osaaminen mihinkään katoa.

Vastaa