UUSI STRATEGIA – Hybridi-immuniteetti

Lue ääneen tämä artikkeli

Hybridiajoneuvo. Hybridisodankäynti. Hybridikeskus. Hybridipolkupyörä. Hybridivaikuttaminen. Hybridi- sana sopii moneen paikkaan. Nyt se on lanseerattu myös koronan torjuntaan ja tavoitteena on ilmeisesti tulevaisuudessa hybridi-immunisaatio. Mikä se on?

Hybridi merkitsee yhdistelmää

Omicron- variantti on aiheuttanut vipinää Euroopan eri maiden hallituksissa. Näyttää siltä, että se leviää nopeasti ja rokotteet eivät tehoa siihen. On keksittävä nopeasti ratkaisu. Jos se leviää hyvin nopeasti ja sairastuttaa suuren osan kansaa, syntyy laumaimmuniteetti. Se kuuluu epidemian luonteeseen ja niin on tapahtunut koko ihmiskunnan historian ajan.

Mutta, mRNA-injektioita on EU-tasolla varastossa aivan mielettömät määrät. Mitä niille tehdään, jos Omicron pyyhkäisee koko maailman yli ja aiheuttaa laumaimmuniteetin?

Omicron sekoittaa pakkaa – tehosekoittimen lailla

Imperial College Londonin virologi tohtori Tom Peacock latasi [1]github– palveluun 23.11.2021 tietoja variantista ja esitti huolensa sen monista mutaatioista ja sana alkoi levitä.

Tapahtumasta on vasta kolme viikkoa ja nyt median “pandemiapäälliköt” antavat kommentteja sen tarttuvuudesta, taudinaiheuttamiskyvystä ja etenkin sen aiheuttamista pitkittyneistä oireista eli mystisestä Long Covidista.

Kolme viikkoa variantin löytymisesta, ympäri maailmaa, samoilla sanoilla. Onko asiat edenneet hiukan nopeasti?

Asiantuntija äänessä

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek kertoo [2] Iltasanomille, että “omicronmuunnos on nykytiedon valossa hyvin tartuttava ja se leviää erittäin nopeasti. Kaksi annosta ei kuitenkaan näytä juurikaan suojaavan tartunnoilta ja tartuntojen leviämiseltä. Kolmansien annosten suojatehosta tartuntoja vastaan odotetaan tutkimustuloksia.”

[3]Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan edes kolme mRNA-injektiota ei välttämättä anna suojaa Omicronia vastaan.

THL:n asiantuntija Hanna Nohynekin mukaan tämän hetkiset selvitykset viittaavata siihen, että lievän tai oireettoman taudin jälkeen voi kärsiä pitkittyneestä koronataudista, niin kutsutusta long covidista. Huomaa, tämä uusi variantti löydettiin kolme viikkoa sitten.

Ratkaisu on hydridi immuniteetti

Nyt on esitetty ratkaisuksi [2]hybridi-immuniteettia. Se tarkoittaisi käytännössä sitä, että kaikille annettaisiin kolmen kuukauden välein mRNA-injektio. Tiedetään, että mRNA-injektiot eivät suojaa tartunnalta, levittämiseltä tai oireelliselta taudilta. Jokainen tulee siis saamaan taudin injektioista huolimatta. Luonnollinen ratkaisu on siis hybridi-immuniteetti. Sitten kun on sairastanut taudin, mRNA-injektioita annetaan kolmen kuukauden välein, jotta hybridi-immunisaatio säilytetään. HALOO!

Ikiliikkuja

Ymmärrätkö? Nyt keksitään ikiliikkujaa. Täysin järjenvastaista ajatusta syötetään ihmisille. Ota rokote kolmen kuukauden välein, se ei anna suojaa, mutta kun sairastut, saavutat hybridi-immuniteetin, jota ylläpidetään jatkuvilla mRNA-injektioilla.

Miksi kukaan “asiantuntija” edes esittää tällaista kolme viikkoa täysin uuden virusmallin löytymisestä?

Hanna Nohynek on THL:n ylilääkäri. Hän on tehnyt pitkän uran rokotteiden parissa. Alla olevassa videossa hän kertoo sidonnaisuuksista lääketieteessä 2015.

Hanna Nohynek 2015

Hänen mukaansa kaikki sidonnaisuudet ovat NoGo, jos toimii valtion virassa asiantuntijan roolissa. Sellaisia ovat esimerkiksi: Sihteerinä oleminen kansallisessa rokotustyöryhmässä, hankinnat tai rokotusohjelman tutkimus.

Hanna Nohynek

[5] Hanna Nohynek kuuluu KRAR-elimeen eli kansalliseen rokotustyöryhmään. Se päättää Suomen rokotuslinjat. Hän toimii KRAR:n sihteerinä. NoGo.

[6]“TYÖNI THL:ssä on palavereja, tutkimussuunnitelmien tekoa, datan katsomista, artikkeleiden lukemista ja suositusten tekemistä.” NoGo

[7]IVI eli International Vaccine Institute on Etelä-Korean Soulissa sijaitseva kansainvälinen rokoteinstituutti. IVI:llä on 160 kumppania maailmanlaajuisesti hallituksista, lääketeollisuudesta, korkeakouluista aina hallitustenvälisiin järjestöihin (WEF). Toiminta lyhyesti kuvattuna on: Löydä, kehitä, toimita, rakenna kapasiteettia. Suuren luokan maailmanlaajuista järjestäytynyttä rokotetoimintaa.

Hanna Nohynek on IVI:n johtokunnan jäsen vuodesta 2016. THL:n pandemia asiantuntija Hanna Nohynek on siis IVI:n johtokunnassa, joka suunnittelee ja toteuttaa kansainvälisiä rokotusoperaatioita yhteistyössä lääkefirmojen kanssa. NoGoNoGoNoGo!

Minkä mittaluokan toiminnasta on kysymys?

Instituutti tekee 160 eri yrityksen kanssa yhteistyötä, joten rahoitus tulee suurelta osin lääketeollisuudelta, myös hallitukset ja hallituksien väliset järjestöt ovat mukana rahoituksessa.

Tarkastetaan [9]Bill&Melinda Gates säätiön lahjoituksista niin nähdään IVI:n tärkeys herra Gatesille. Gates on lahjoittanut IVI:lle yhteensä 245 286 434 dollaria. Summa on iso. Sen voi sanoa helpommin muodossa yli 245 miljoonaa dollaria. Instituution koko on siis valtava ja se tekee täten myös valtavia operaatioita.

Herra Gates tukee vahvasti myös edellä mainittua hallitusten välistä [10]WEF-järjestöä. Itseasiassa Bill & Melinda Gates Foundation on ainut WEF strateginen säätiö partneri.

World Economic Forum

Vilkaistuna näyttää siltä, että Gates omistaa suuren määräysvallan IVI:ssä sekä WEF-syndikaatissa. Voit katsoa tästä mikä WEF on, jos et vielä tiedä sen toiminnasta.

Pandemian asiantuntijakaarti näyttäytyy nyt oudossa valossa

“Pandemia-asiantuntija” Hanna Nohynekillä on monta hattua. Suurin niistä on IVI:n paikka IVI:n johtokunnassa. Se on hurjan suuri hattu! IVI on miljardiluokan instituutio tai jopa kulissi rokoteoperaatioiden maailmanlaajuiseen toteuttamiseen.

Edellisessä artikkelissa toin varovasti esiin kahden muun “pandemiapäällikön” sidonnaisuuksia. THL:n Liisa-Maria Voipio-Pulkki aloittaa Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Mikä Rämet toimii yrityksen johtajana. Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy saa tulonsa ainostaan lääketeollisuudelta!

Miksi Omicroniin tarvitaan kolmen kuukauden välein annettava mRNA-injektio?

Koska siihen tarvitaan hybridi-immunisaatio! Sinun tulee ensin ottaa rokotteita ja sen jälkeen sairastaa tauti. Sen jälkeen kolmen kuukauden välein sinun tulee ottaa uusi rokote säilyttääksesi hybridi-immunisaation. Helppoa. Rokotuspassi on siis voimassa tulevaisuudessa vain kolme kuukautta.

Jos et suostu hybridi-immunisaatioon pandemia voi saavuttaa 6 kuukauden aikana laumasuojaan riittävän määrän aitoja tauteja. Aito tauti saa aikaan laajat ja pitkäkestoiset vasta-aineet! Sitähän kukaan ei toivo! Mitä me sitten tehtäisiin? Pandemia loppuisi ja meille jäisi valtava määrä mRNA-ainetta varastoihin. Ja lisää on jo tilattu.

Jaa 👇👇👇

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] B.1.1 decendant associated with Southern Africa with high number of Spike mutations https://github.com/cov-lineages/pango-designation/issues/343

[2] Tämä omikronista tiedetään nyt: Pfizerilta lupaavaa tietoa kolmannesta rokotteesta – rokotteella ja tartunnalla paras suoja https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/3f94fff4-562d-4045-af8e-7c27dc7e1cdd

[3] Two jabs offer little protection against Omicron infection, UK data shows https://www.theguardian.com/world/2021/dec/10/two-jabs-give-less-protection-against-catching-omicron-than-delta-uk-data-shows

[4] Rokoteylilääkäri: Periaatteessa kaikki rokotteet, jotka toimivat piikkiproteiinin kautta sopivat myös toinen toistensa kanssa https://yle.fi/uutiset/3-11923875

[5] Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/palvelut-ja-yhteystiedot/asiantuntijaryhmat/kansallinen-rokotusasiantuntijaryhma-krar

[6] Huoli heräsi, kun Kiinasta tuli videoita, joissa oudosti sairastuneet kaatuivat kadulle https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007796894.html

[7] The International Vaccine Institute https://www.ivi.int/what-we-do/overview/

[8] Board of Trustees https://www.ivi.int/who-we-are/leadership/board-of-trustees/

[9] Bill & Melinda Gates Foundation – Committed Grants Database https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=international%20vaccine%20institute

[10] WEF – Bill & Melinda Gates Foundation https://www.weforum.org/organizations/bill-melinda-gates-foundation

10 vastausta artikkeliin “UUSI STRATEGIA – Hybridi-immuniteetti

 1. Joo haloo tosiaan. meillä on psykopaatit, idiootit ja hullut vallassa. Siitä johtuu tää nykyinen meno. Ne ursulan ostamat piikit oliko niitä nyt joku 1,8 miljardia kappaletta arvoltaan jotain 35 mrd eur voidaan pistää halukkaisiin. veikkaisin, että noin kolmannes ottaa vaikka 10 piikkiä, kun vaan vähän perustellaan ja painostetaan niin muita ei sitten tarvitse piikittää ollenkaan.

 2. Aivan mahtavasti taas avattu taustoja!

  Mitä olet mieltä muista kuin mRNA-rokotteista? Jos Omicron ei tuottaisi laumasuojaa lievillä infektioilla, niin millaiset rokotteet näkisit hyvänä suojautumiskeinona? Oletetaan, että ihan sterilisoivaa rokotetta ei ole kuitenkaan tulossa.

  1. Koronaan ei taida olla Euroopassa pistetty muuta kuinka mRNA:ta. Uudet on proteinipohjaisia, joten pistänevät piikkiproteiinia suoraan. Aika vaikeaa tuntuu olevan rokotteiden valmistaminen viruksen aiheuttamiin hengitystieinfektioihin. Pieleen ne kaikki ovat tähän saakka menneet. Linkissä on ratkaisu. Se on vain kovin kielletty. Se blokkaa taudin ja injektion myrkytysoireet. https://injektiopiikki.com/2021/11/09/pfizer-skandaali-2-0-pfizer-on-keksinyt-uuden-laakkeen-koronaan-mutta-sama-aine-on-rekisteroity-tietokantoihin-jo-vuonna-2009/

  1. En ole oikea henkilö siihen vastaamaan. Tiedämme sen vasta muutaman vuoden kuluttua. Kaikki uudet ovat “kokeellisia”.

   Jos Kiinan tilanne pitää paikkaansa (ja pitäähän se) Sinovac (perinteinen) on poistanut koronan Kiinasta kokonaan. EMA ei anna Sinovacille lääkelupaa eurooppaan. Syy voi olla se, että Sinovacia eivät omista Vanguard ja Blackrock. Nuo uudet kandidaatit ne taasen omistavat.

   Jos et tiedä mistä puhun, kannattaa katsoa https://injektiopiikki.com/2021/11/24/woke-build-back-better/ kokonaisuudessaa. Maailmankuva muuttuu täysin.

 3. Onko kenelläkään tietoa piikkiproteiinin leviämisestä rokotetusta rokottamattomaan ruumiinnesteiden välityksellä?Onkohan tätä tutkittu missään? Sehän on tiedossa,että piikkiproteiiineja kertyy naisilla munasarjoihin.Miten on miesten kanssa?

  1. Menee siemenjohtimiin. Kivet pyörii pusseissa. Jos kellään tuttua kirurgia, niin kysykää onko kiveksen kiertymiä tullut paljon vastaan viime aikoina.

 4. Elikkä voi olettaa,että rokotetun miehen siemennesteestä saa myös annoksen piikkiproteiinia sisäänsä kahdenkeskisessä kanssakäymisessä ilman suojausta.Wunderschön

 5. “Koska siihen tarvitaan hybridi-immunisaatio! Sinun tulee ensin ottaa rokotteita ja sen jälkeen sairastaa tauti. Sen jälkeen kolmen kuukauden välein sinun tulee ottaa uusi rokote säilyttääksesi hybridi-immunisaation.”

  Hah haa ! Ei toimi. OAS (original antigenic sin) pitää huolen siitä. Immuunivastetta ei synny kuin piikkiproteiinille.
  Mutta minkäs tekevät? THL on maalannut itsensä nurkkaan. Vaihtoehtona on enää tölkin potkiminen eteenpäin.
  Kaiken lisäksi omikron mutatoituu koko ajan. Tohtoritäti on sitä mieltä, että virus replikoituu niin nopeasti, etteivät neutraloivat vasta-aineet pysy perässä.
  https://www.rintrah.nl/the-vaccine-wont-work-against-omicron-even-if-youre-boosted/

Vastaa