Kaaos on täällä – ja se on vasta alkua!

woman with blue hair and blue eyes
Lue ääneen tämä artikkeli

Olen yksi heistä, joka kuulee elämän ensimmäisen parkaisun. Olen yksi heistä, joka kuulee elämän viimeisen huokauksen. Olen yksi heistä, joka liittää sinut koneeseen, kun oma hengitys ei enää riitä. Olen yksi heistä, joka iskee kun sydämesi värisee. Olen yksi heistä, joka on valmiina kun muut nukkuvat. Olen yksi heistä, joka näkee tulevan kaaoksen. Olen… yksi meistä.

Tuleva kaaos

Kirjoitin ensimmäisen blogi-kirjoitukseni 8. kesäkuuta 2021. Minulta kysyttiin, kuka olen. Annoin siihen ingressissä olevan mystisen vastauksen. Tärkein sanoma siinä on: “Olen yksi heistä, joka näkee tulevan kaaoksen“. Kaaoksen merkit olivat ilmassa toukokuusta 2021 lähtien.

Puolitotuuksia – päivästä päivään

Koko koronapandemian ajan on viestitty oudolla tavalla. Jos mediassa kerrotut asiat tarkistaa, huomaa niissä olevan jotain hämärää, kaikki ei pidä paikkaansa. Jos puolitotuuksilla yritetään peitellä jostain, se kostautuu jossain vaiheessa. Kaaos on nyt täällä ja valitettavasti se taitaa olla vasta alkua.

Toukokuu 2021

Keväällä 2021 muutos oli havaittavissa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta potilaat muuttuivat nopeasti “raskashoitoisemmiksi”. Kiinnitin siihen huomion, mutta en osannut yhdistää mistä se johtuu. Jokin ei vain ollut kohdallaan. Mikä on vialla? Potilaat kuolevat käsiin.

Aivoverenvuoto

Noin 60-vuotias mies tuli päivystyksenä lonkkaleikkaukseen. Osastolta tuli tieto, että potilas on purrut tippaletkut poikki ja on “vaikea” käyttäytymisensä takia. Kun potilas tuli saliin, huomasin, että hän on minulle tuttu vuosien takaa. Syy käyttäytymiseen oli massiivisessa aivotapahtumassa, jonka hän oli yllättäen saanut. Hän ei pystynyt kommunikoimaan lainkaan, koska puhekyky oli hävinnyt kokonaan. Hän selkeästi kuitenkin tunnisti minut ja rauhoittui.

Leikkauksen aikana tarkistin historian. Hän oli saanut yllättäen massiivisen aivotapahtuman ja altistavaa perussairautta ei ollut. Perusterve, töissäkäyvä, liikuntaa harrastava mies. Silloin tarkistin ensimmäisen kerran rokotus-statuksen. Hän oli saanut 2. annoksen noin viikkoa ennen tapahtumaa. Sattuma.

Sattumia toinen toisensa jälkeen

”Oudoissa” tapauksissa aloin tarkistaa rokotustilanteen ja kaava toistui. 2-4 viikkoa tehosteesta ongelmat olivat suurimmillan. Sama toistui, kun rokotuksissa siirryttiin ikäryhmästä toiseen. Vanhuksilla ongelmat olivat tietenkin hankalimpia ja välillä kuolemaan johtavia.

Jehovantodistajien kokoontumisajot

Jehovantodistajat kirjoittavat liittyessään lohkoon sitoumuksen, jossa he kieltäytyvät verituotteista. Heille ei saa yleensä antaa missään tapauksessa verituotteita. Tämä on tietenkin tiedossa ennen leikkauksen alkamista.

Yhden viikon aikana jehovantodistajia oli päivystyslistalla lähes joka päivä. Sanoinkin, että nyt on jehovien kokoontumisajot sairaalalla. Pidin luonnollisena, etä jehovantodistaja ei ota vierasta geneettistä koodia mRNA-injektion muodossa elimistöön, koska sen luulisi olevan paljon pahempi kuin luonnollinen punasolu.

Toisen potilaan kohdalla tarkastin rokotustatuksen. 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten. Mitä helvettiä? Kolmannen potilaan kohdalla 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten. Neljännen potilaan kohdalla 2. piikki otettu noin kaksi viikkoa sitten.

Sitten tajusin. Jehovantodistajilla on vanhimmisto, joka tekee suuret päätökset. Ilmeisesti seurakuntaa koskeva rokotuspäätös oli tehty ja suuri joukko jehovantodistajia meni samaan aikaan piikille ja siten myös kakkospiikille. Se aiheutti kokoontumisajot sairaalalle. Jokainen leikkaus kohdistui vatsan alueelle (verenkierto-ongelma vatsan alueen laskimoissa).

Silloin olin jo suhteellisen varma, että rokotukset ovat syyllisiä potilaiden raskashoitoisuuteen ja suureen määrään päivystysajalla tehtäviä kiirellisiä toimenpiteitä.

Onko sama tilanne myös muualla?

16.9.2021 TAYS ilmoitti peruvansa kiireettömiä leikkausaikoja. Peruutukset kohdistuvat ruoansulatuselinsairauksien ja urologian kiireettömiin toimenpiteisiin. Syynä ovat jatkohoitopaikkojen puute, henkilöstön saatavuus ja kiireellisen hoidon kysynnän kasvu.

Uutisessa sanotaan se suoraan. Syy leikkausten siirtämiseen kesällä oli jatkohoitopaikkojen puute. Osastot ovat siis täynnä. Leikkauspotilaalle täytyy olla jatkohoitopaikka, jotta leikkaus pystytään tekemään. Syykin sanotaan, se on kiireellisen hoidon kysynnän kasvu. Päivystysajalla tehdyt toimenpiteet saivat gastron osastot tukkoon. Ympäri Suomen. Kyse ei ollut koronasta. Kyse oli sen torjunnasta.

Näkyykö tämä tilastoissa?

Jos katsomme ylikuolleisuutta Suomessa, pientä muutosta on havaittavissa myös tilastoissa. Kuvissa nuolilla 2. piikityksen alkaminen. Jos ylikuolleisuus nousee tuota vauhtia, voitte ajatella millaisen määrä se aiheuttaa tapauksia, jotka eivät heti johda kuolemaan.

Kokemusten ja tilastojen mukaan mRNA-injektiot eivät ole kovin turvallinen vaihtoehto koronan torjuntaan. Ainakaan minun kokemusteni mukaan.

Nuoret rokottamattomat koronapotilaat täyttävät sairaalan

Paikallinen lehti uutisoi nuorten rokottamattomien koronapotilaiden täyttävän sairaalan. Katsoin tilanteen. Nolla COVID potilasta teholla, osastolla yksi 43- vuotias ja 11 kpl yli 73-vuotiasta.

Uutinen oli julkaistu päivän lehdessä ja tieto oli saatu edellisenä päivänä! Nuoret rokottamattomat koronapotilaat täyttävät sairaalan. Oikea tilanne: yksi 43-vuotias ja 11 yli 73-vuotiasta potilasta hoidossa oikeasti!

Soitin lehden toimittajalle ja kysyin mistä tiedot ovat peräisin, koska ne eivät pidä alkuunkaan paikkaansa. Hän kertoi saaneensa ne sairaalalta. Hän sanoi, että jos ikää tai muuta tarkentavaa tietoa kysyy vastaus on: Tietosuojasyistä emme voi paljastaa tätä tietoa. Toimittajat tekevät työtä niissä rajoissa, kuin se heille sallitaan. Rajat eivät ole tässä tapauksessa rakkautta.

Kyseinen tapaus sai minut tekemään päätökseni. En tule tekemään töitä organisaatiolle joka valehtelee lehdistölle! Tässä ei ollut kyseessä puolitotuus. Kyseessä oli halpamainen valhe rokotuskattavuuden nostamiseksi, sairaalan ylimmän johdon toimesta.

Suojaavatko rokotteet

Tautiin on kuollut kahden vuoden aikana alle 70-vuotiaita 236 kpl. Se on hyvin pieni määrä laajassa kuvassa. Tauti ei kuitenkaan ole vaaraton ja eikä siihen pidä suhtautua välinpitämättömästi. Lihavat ja vanhukset ovat selkeästi tulilinjalla, mutta myös terve aikuinen voi saada vakavan taudin. Hyvin harva, jolla on D-vitamiinitasot viitearvoissa, joutuu teholle.

[1]THL on alkanut julkistaa dataa, mistä näkee rokotusten absoluuttisen vaikuttavuuden Suomessa. Alla lukuja.

 • Kesäkuu 2021: 8 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 4 kpl, rokotettu 4 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Heinäkuu 2021: 22 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 11 kpl, rokotettu 11 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Elokuu 2021: 53 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 27 kpl, rokotettu 26 kpl (Rokotettujen osuus 49%)
 • Syyskuu 2021: 62 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 23 kpl, rokotettu 39 kpl (Rokotettujen osuus 63%)
 • Lokakuu 2021: 125 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 43 kpl, rokotettu 82 kpl (Rokotettujen osuus 65,6%)
 • Marraskuu 2021: 173 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 63 kpl, rokotettu 110 kpl (Rokotettujen osuus 63,5%)

Taulukosta on selkeästi havaittavissa, että kuolemia esiintyy myös rokotetuilla absoluuttisilla luvuilla ilmaistuna. Luvuista ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin se, että kuolemaan johtaneissa tapauksissa yli puolet on rokotettuja. Rokotuskattavuus on noussut hiljalleen. Esimerkiksi kesäkuussa se oli vain noin 20%, mutta tautiin kuoli 50% rokotettuja. Tässä olisi tilastomiehillä töitä. Mikä on lopullinen totuus?

Nyt on valheiden sadonkorjuun aika

Koronarokotteiden tehosta on selkeästi kerrottu puolitotuuksia. Rokotteiden haittavaikutuksia on peitelty, niistä on puhuttu puolitotuuksia ja niistä on valehdeltu. Nyt valheet kostautuvat ja se tulee iskemään todella kovaa. Karman laki on erehtymätön.

Rokotukset + koronapassi = hätäjarru

Koko toiminta on perustunut ainoastaan rokotuskattavuuden nostamiseen ja vapahtavan koronapassin voimaan. Sairaalakuormitus on korkeimmalla tasolla ja tartunnat nousevat kohtisuoraan ylöspäin. Jos ajattelee edes viikkoa eteenpäin voi tajuta, että kaaos on nyt täällä.

Sairaanhoidon kuormituksessa on muutos ylöspäin

Jos katsotaan sairaanhoidon ja tehon kuormitusta muutosta on havaittavassa ylöspäin, mutta marraskuun lopussa oli lähes yhtä paljon potilaita sairaalassa. Teholla oli 20 potilasta vähemmän, mikä on aika paljon. Nyt puhutaan taas puolitotuuksia “asiantuntijoiden” toimesta tai jätetään kertomatta olennaisia asioita.

HUS vaatii koronapassia hyllytettäväksi

Helsingin- ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri katsoo, että kontaktien välttäminen ja koronapassin tauolle laittaminen ovat tällä hetkellä tarpeellisia toimenpiteitä. Tiedotteessa mainitaan, että henkilökunnasta 70% ei ole saanut kolmatta boosteria.

30% HUS henkilökunnasta on ottanut 3. boosterin

Toisin sanottuna vain 30% HUS henkilökunnasta on suostunut ottamaan 3. boosterin, Miksi?

MTV-uutiset

HUS hyvin loogisesti käskee hyllyttämään koronapassin, koska rokote ei suojaa omicronilta tai enää tässä vaiheessa deltaltakaan. Toisesta buusterista on aikaa jo yli kaksi kuukautta suurella osalla västöstä. Piikin suojateho on siinä vaiheessa olematon, mutta vasta-aineita on jonkin verran veressä, joista omicron saa oletettavasti lisää vauhtia. Tilanne on paha.

Ratkaisu – kaikille pikavauhtia 3. boosteri

Mikä on luonnollinen ratkaisu, jos omicron kiertää mRNA-injektioiden (rokotusten) kehittämät vasta-aineet ja voi jopa saada vasta-aineista lisää vauhtia? No tietenkin. ROKOTETAAN LISÄÄ!

https://twitter.com/MatsRonnback/status/1473017505664884742

Eläkeläiset ja kaikki kynnelle kykenevät piikkitalkoisiin

Koska henkilökunta on tartuntojen vuoksi kortilla, pyydetään eläkeläiset ja muut kynnellekykenevät piikitystalkoisiin. On huomattava, että nyt on epidemia päällä. Rokotukset ovat ennaltaehkäisevää toimintaa. Jos mRNA-injektion aiheuttama piikkiproteiinin tuotanto on aktiivisena ja saa tartunnan aidosta viruksesta, mikä boostaa entisestään haitallisen piikkiproteiinin tuotantoa, mikä on lopputulos? Sitä ei tiedä kukaan. Mutta pian se nähdään.

Omicron on lieväoireinen?

Omicron on lieväoireinen tämän hetken tietojen mukaan. Sitä tosin painotetaan hiukan liikaa. Se kuinka vakavia tauteja se tulee aiheuttamaan, on kysymysmerkki. Tiedämme sen kuukauden kuluttua. Jos tiedämme.

THL suosittaa koronapassin käytön keskeyttämistä

THL:n pääjohtajan Markku Tervahaudan mukaan THL suosittaa hallitukselle, että se päättäisi mahdollisimman pian asetuksella koronapassin käytön tilapäisestä keskeyttämisestä. Mitä tekee hallitus?

Ajaa pakkorokotuksia ja koronapassia terveydenhuoltoon! HUS henkilökunnasta on vain 30% “hyväksyttävästi rokotettuja”. Rokotteet eivät suojaa omicronilta. Piste.

Uusi Suomi

SOTE henkilöstön pakkorokotukset päätetään pian!

KAAOS on täällä ilman sote-henkilöstön pakkorokotuksiakin! [2]Nyt meidän hallitus ajaa lisäksi rokotuspakkoa SOTE-henkilöstölle, vaikka rokotteet eivät suojaa omicronilta. Tilanne on absurdi. Vain perussuomalaiset ja VKK vastustaa pakkorokotuksia. Muut kansanedustajat kävelevät pupillit lautasina pitkin eduskunnan käytäviä ilman omaa tahtoa.

Jos pakkorokotus menee läpi, monessa perheessä tulee musta talvi. Ei sen takia, että ei ole lunta. Sen takia, että ihmisiä alkaa pian kuolla oikeasti, paljon. Koronaan sekä 3. boostereiden aiheuttamiin ongelmiin. Ei ole henkilökuntaa hoitamaan potilaita järjettömien päätösten vuoksi.

[3]SOTE alalla on 55 000 rokottamatonta työntekijää! He eivät tule ottamaan mRNA-injektioita. He ovat nähneet saman minkä minä näin.

KAAOS ON TÄÄLLÄ. TODELLINEN KATASTROFI IHAN NURKAN TAKANA! Soita tai mailaa kansanedustajille tästä. He päättävät nyt Suomen kohtalon. Koronapassi on peruttava. Pakkorokotukset on peruttava.


Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronarokotusten vaikuttavuus Suomessa https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-642750.642731.642733.642741.642742.651506.&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168#

[2] Sote-valiokunta näytti vihreää valoa hoitohenkilöstön pakollisille koronarokotuksille https://yle.fi/uutiset/3-12239584

[3] Todellinen katastrofi tulossa https://www.uusisuomi.fi/uutiset/todellinen-katastrofi-tulossa-ay-johtaja-varoittaa-hoitajien-pakkorokotuksista-ylella/827109e4-2296-42d7-a5eb-f4c91e686680

32 vastausta artikkeliin “Kaaos on täällä – ja se on vasta alkua!

 1. Kaaos tulee. Se on varma. Sitä halutaan. Sillä perustellaan digitaalisen seurannan tarve jatkossa…. Laittakaa viestiä eduskuntaan – SOITTAKAA….

  Nyt on kerrottava heille EI. Me kannamme heidät ulos siitä sirkustalosta, ellei muu auta.

  vielä voivat painaa omaa hätäjarruaan….

 2. Kiitän hyvästä ja asiantuntevasta blogista. Saksalainen nainen, joka on tutkinut paljon asioita, kertoi lukeneensa niitä myös (suomalainen, asuu Saksassa) ja sanoi, että ovat kuin hänen ajatuksiaan. Olen saanut itse niistä paljon tietoa ja kiitän myös omasta puolestani.

 3. Mahtavaa, että teet näitä! Oikeita asioita nostetaan esiin ja pyrkimyksensä objektiivisuus, ei nojailua kumpaankaan ääripäähän. Tosin kyllähän nämä asiat itsessään äärimmäisiä ovat, jos ihmiset kärsivät haittavaikutuksista ja viranomaiset piilottelevat asiaa. Toivon vain, että ihmiset eivät joutuisi kokemaan kovia haittavaikutuksia, eikä tietenkään koronan kurjimusta.

 4. Kirjoitit kappaleen matkaa tässä Jehovan todistajista ja heidän verettömästä hoitotahdostaan sekä ihmettelit tätä rokotus-asiaa. Olipa mielenkiintoinen havainto jonka toit esille, ja kiitos siitä, sillä itse Jehovan todistajana seuraan asioita suurella mielenkiinnolla ja olen päättänyt olla ottamatta korona-rokotteiteita. Haluaisinkin hiukan täsmentää joitain kohtia blogi-kirjoituksessasi, ettei asiaa jää väärinkäsityksiä. Kyllä, se on totta, ettei maailmanlaajuinen järjestömme suhtaudu kielteisesti korona-rokoteisiin. Mutta että meillä srk vanhimmisto päättäisi yksilöiden puolesta asian, se ei pidä paikkaansa. Haluankin asian selkiyttämiseksi antaa perusteet, miksi todistaja saattaa ottaa korona-rokotteen, vaikka kieltäytyy verensiirroista ja niiden pääkomponenttien käytöstä. Sen sijaan verenfraktioista täytyy jokaisen todistajan tehdä itsenäinen päätös ensin perehdyttyään asiaan huolella. Veren käyttökielto perustuu tietenkin suoraan Raamattuun, sen selkeään käskyyn “karttakaa verta”(Apt.15:20). Syy: Raamatussa Jumala sanoo veren edustavan elämää ja ettei sitä saa käyttää mihinkään muuhun (kuin aikoinaan uhritarkoituksiin). Tietyskin nykyään tämän periaatteen hyödyllisyydelle on saatu runsas lääketiet:kin näyttö, mutta alkup.syy on suora kielto R:ssa. Se miksi todistaja voi ottaa rokotteen taas perustuun periaatteeseen “olla alamainen esivalloille”(Room.13:1) [ts.vallan pitäjille, silloin kun se ei sodi Raamatun periaatteita vastaan] Raamatusta ei tietenkään löydy periaatetta, joka kieltäisi osallistumasta tällaiseen rokotus-ohjelmaan. Sen sijaan todistaja kieltäysi rokotteesta, jossa on käytetty mm. abortoitujen sikiöiden kantasoluja, koska Raamattu osoittaa syntymättömän lapsen elämän olevan ainutkertainen ja pyhä Jumalan silmissä (mm.2.Moos.21:22-23). Joten; Vaikka järjestömme on hyvässä yhteistoiminnassa virkavallan ja julkisen terveydenhuollon kanssa, se ei tarkoita sitä, että vanhimmisto voisi päättää yksilöiden puolesta henkilökohtaiseen terveydenhoitoon liittyvistä asioista. Vaan meille on sanottu että jokainen tekee henkilökohtaisen ratkaisun, joka perustuu hänen omaantuntoonsa. Meillä jokainen srk jäsen on yhdenvertainen, eikä häntä arvoteta tekemiensä henkilökohtaisten ratkaisujen perusteella. Lisäksi asiassa tietysti vaikuttaa myös sekin, ettei meistä kukaan ole joka asiassa immuuni median ja yleisen mielipiteen vaikutuksille ja luonnollisesti pelko, mitä lietsotaan tässäkin korona-asiassa vaikuttaa myös yksittäisten todistajien päätöksiin. Eli tiivistettynä voi sanoa, että jokaisella todistajalla on oma vastuu ja valta tässä rokotus-asiassa, koska se ei ole ristiriidassa minkään Raamatun periaatteen kanssa. Ja moni on halukas noudattamaan Room.13:1 kehoitusta “olla alamainen esivalloille”. Jokaisen Jehovan todistajan oma omatunto on siis rokotus-päätöksen tekemisen avain.

  1. Näissä rokotteissa on käytetty sikiön ainesosia, jonka esim pfizer pyrkii salaamaan. Näistä on ollut dokumenttejakin nähtävillä, jotka on salattu ja poistettu. Astra zenecan rokotteen tuoteselosteessa oli mainittu suoraan tämä asia. Rokotteet sisältävät myös ainesosia, joita voi sanoa niiksi, mitkä aiheuttaa juuri lihan ja hengen saastutusta mistä raamatun mukaan tulee pysyä erossa. Pitää myös itse tutkia ja ottaa selvää asioista että ovatko ne todella niin kuin meille uskotellaan. Näiden asioiden ja omantuntoni valossa olen tottelevaisempi Jumalan sanalle kuin maallisille vallanpitäjille.

 5. Hyvä kirjoitus. Tää homma on ulkomailta johdettu ja tuntuu siltä, että pieni globaalikommunistikapitalistinen eliitti on kaapaamassa vallan itselleen. Nämä meidän nuoret ihkut johtajat on vain niiden sätkynukeja ja kätyreitä.

  Samat tahot rummuttaa ilmastohysteriaa, mikä perustuu isoon valheeseen kuin myös avoimia rajoja ja sekasorron luomista kehitysmaalaisten massamuutolla.

  Kaaos näyttää siis selvälle, mutta se tehdään näiden tahojen toimesta tarkoituksella ihan tieten tahtoen.

 6. Minulla on 8 aikuista lasta. 2 heistä on ottanut rokotuksen ja 6 ovat rokottamattomia. Nyt nämä 2 rokotettua pelkäävät näitä 6:tta muuta sisarustaan, koska he ovat rokottamattomia mutta terveitä. 2:della siis logiikka pettää. Eikös sen rokotuksen pitänyt suojella??

 7. Mitenköhän nyt kolmannen kierroksen käynnistyttyä määritellään “rokotettu”. Aiemminhan se oli THL ohjeen mukaan ekasta piikistä vasta kolmen viikon kuluttua, tokasta viikon kuluttua, mutta miten kolmannen jälkeen? Ja natsipassihan nyt ilmeisesti jatkossa menee punaiselle EU ohjeistuksen mukaan ellei ole kolmaskin piikki otettuna?

  1. Niin kuin Isrealissa. Kaikki joilla ei ole 3. rokotusta ovat rokottamattomia. Helppoa. Nyt siellä alkaa 4. kierros ja sitten 3. piikkiä saaneet ovat rokottamattomia.

   1. Sillähän saadaan sitten tilastojakin hierottua paremman näköiseksi, kun ne kahden ja kolmen piikin saaneet “rokottamattomat” alkavat tippua.

  1. Se on otettu juurikin ilmaisesta kuvapalvelusta. Jos se on jollekin epäselvää, niin sitten kyllä kirjoituksetkin ovat liian vaikeita.

 8. Yksi mikä on ongelma on mielestäni se, että esim sinä joka tätä blogia pidät et kirjoita omalla nimellään. Tämä ei tarkoita että olisin kanssasi eri mieltä, mielestäni kirjoitat asiaa ja teet sen vielä hyvin. Ongelma on se, että en pysty jakamaan kokoamiasi tietoja eteenpäin koska ihmiset jotka ovat kanssani eri mieltä tarttuvat ensimmäisenä kiinni siihen että “ethän edes tiedä kuka tuota blogia pitää. Sehän voi olla vaikkapa venäläinen trolli, joka haluaa aiheuttaa kaaosta suomalaiseen yhteiskuntaan.”

  Sinänsä en ymmärrä mitä menetettävää sinulla on, jos kirjoittaisit omalla nimellään, paitsi mystinen savuverho, jonka olet ympärillesi luonut. Olen käsittänyt että olet irtisanoutunut työstäsi. Mitä menetettävää sinulla on? Tällä mystisyydellä pissit juuri vastapuolen laariin sinänsä että toimit juuri kuten he olettavat: vain idiootit uskovat mystistä Injektiopiikin kirjoittajaa Kustaa Kullervo kakkosta, joka jakaa täyttä disinformaatiota.

  Mielestäni sinun esille tuomista faktoista lähtee ikävästi pohja kun kerrot asioita salaperäisyyden verhon takaa. Mielestäni teet hyvää työtä, oman päätöksesi takia sille ei voi antaa niin suurta painoarvoa kuin se ansaitsisi. Ja olen siitä pahoillani.

  1. Jos olisin kirjoittanut omalla nimelläni minulle olisi käynyt kuten kaikille muille tässä maailmassa. Vaikka olisit saanut Nobelin palkintoja tai keksinyt rMRA teknologian sinut poljetaan alimpaan suohon, jos et ylistä injektioita. Kun asiat tulevat julki, minä tulen julki.

   1. Se on totta, mutta silti he uskaltavat. ne jotka on poljettu suohon ovat rohkeita ja vastaanottavat sen suon, jotta heidän sanomansa voitaisiin ottaa uskottavasti maailmalla. Olen surullinen pelkuruudestasi… Omalla nimellä ja omilla kasvoilla on vaikea ja jopa pelottavaa nousta parrikaadeille ja toimia totuuden puolesta. Onhan näitä jotka näin ovat toimineet jopa menettäneet henkensä. Silti he ovat uskaltaneet.

 9. Siis kuinka nää kehtaa:

  https://yle.fi/uutiset/3-12243897

  Eihän tuo pidä paikkaansa. Eikö juuri Omicron ole levinnyt enimmäkseen rokotettujen joukossa?

  Itse olen koko ajan enemmän tämän pandemian aikana luottanut yhteen asiaan, luontoon. Tehdään asiat ja sairastetaan taudit luonnollisesti. Vastustuskyvyn kehittämiseen löytyy luonnosta ihmeellisiä juttuja, jos vaan viitsii vähän katsoa.

 10. Haluan aktiivisesti kannustaa Kustaa Kullervo II;n sinua säilyttämään kirjoittamassasi sisällössä vain faktoja alusta loppuun saakka. Olen maallikon arvostelukykyni pohjalta luottanut siihen, että ´KK2´ olet tarkistanut lähdeaineistosi edes jollain tasolla aina, mutta omakohtaiseen vakaumukseeni viitatessasi tartuit mutu tuntumaan, joka laskee ainakin omissa silmissäni journalismisi luotettavuutta varsin paljon.

  Olen myöskin eräs Jehovan todistajista ja jo pelkästään mitä tulee käyttämääsi kielioppiin, niin ilman keskiasteen koulutusta suurempaa oppineisuutta voin kertoa, että termi ” Jehovan todistajat” ei ole yhdyssana, eikä sen alkuosaa kirjoiteta pienellä kirjaimella lauseen keskellä, koska se on erisnimi. Uskoisin ettei artikkeleittesi kirjoittamisella ole niin kiire, etteikö oikeinkirjoitusta voisi varmistaa.

  Mitä tulee tekstiyhteyteesi ns. Jehovan todistajien kokoontumisajoista, en kiistä etteikö terveydenhuollon puolelle olisi tullut JT;ia yllättäen paljonkin. Ehkä niin ja mistäpä minä sen tietäisin, mutta voin vakuuttaa (ja tässä komppaan kolleegaani kuka hän onkaan) ettei seurakuntien vanhimmisto päätä minkään ryhmän tai yksilön ratkaisua lääketieteellisistä hoitomuodoista. Meitä ei koskaan ole liittyessämme pakotettu myöskään kirjoittamaan sitoumusta mihinkään, ei edes verensiirtoihin liittyen. Ehkä viittaat ymmärtämättömyyttäsi (ja perehtymättä asiaan) ´hoitotahtoon´ liittyvään dokumenttiin, jota uskoisin lähes kaikkien JT;ien kantavan matkassaan, jotteivät he tahdosta riippumattomissa lääketieteellisen hoidon yhteyteen liittyvissä tilanteissa joutuisi alttiiksi verensiirrolle.
  Tämä `hoitotahdon lomakkeen` periaate ei liity pakkoon tai vaateeseen, vaan Raamatun periaatteisiin joita kaikkien kristitttyjen odotetaan noudattavan! Sen lomakkeen olemassaoloa ei kytätä eikä rekisteröidä, vaan ihan oikeasti seurakunnan jäseninä toimivat yksilöt kirjoittavat itse sen vain, koska niin haluavat ja siihen sitoutuneiden uskoisin olevan lähes absoluuttinen enemmistö seurakunnissa.

  Miksi sitten niin monta JT yksilöä lyhyellä aikaa hoidossa? Muista KK2 että olet nähnyt tilanteen vain subjektiivisena henkilönä (tämä sama logiikka kannattaa säilyttää ihan kaikessa). Sattuman yhtälöä ei voi poissulkea tällaisissa tilanteissa. Tunnistit Jehovan todistajat ehkä juuri heidän hoitotahtoon liittyvistä pyynnöistä, mutta kuinka monta helluntalaista, lestatiolaista tai mormoonia eriytit potilaissa? Johtuiko se siitä etteivät he tuoneet vakaumustaan esiin? Aivan kuten muutkaan uskonnot, eivät Jehovan todistajatkaan yhteisönä vastusta julkishallinnon virallista ohjeistusta terveydenhoitoon liittyen (poissulkien verensiirot). Koska Jehovan todistajain jäsenet ovat vilpittömiä ja lainkuuliaisia kansalaisia (minun kaltaisia vastarannankiiskejä lukuunottamatta), ehkä he ovat tavanomaista suomalaista alttiimpia tottelemaan hallinnon ohjeita ja olettaisin, että meidän JT:n rokotuskattavuus on siksi jopa korkeampi, kuin Suomen väestössä keskimäärin.

  Se, että itse (omassa subjektiivisessa näkökannassani) vastustan (vain ja ainoastaan) näitä kokeellisia korona`rokotteita`, ei tarkoita ettenkö puolustaisi kenenkään vapautta valita hänelle annettavaa lääketieteellistä hoitomuotoa puhumattakaan, kun on kyse veljistäni ja sisaristani! Jos minulla on oikeus kieltäytyä jostakin, niin toisella on oikeus hyväksyä se, kunhan emme vastusta Jumalan lakia. Eikai kenenkään kristityn ylösnousemus ole rokotteiden määrästä riippuvainen?

  Tässä tullaankin tärkeään pointtiin!!!

  JT:ien oikeus kieltäytyä verensiirroista on lääketieteen nykyhistoriassa ollut tärkeä osa yksilön valinnan vapaudessa, jotka ovat vahvistaneet potilaiden oikeuksia, joita nyt yritetään polkea korona rokotteen perusteella oikein urakalla. Mitä tulee verensiirroista kieltäytymiseen, nyt jokaisen valveutuneen mRNA-rokotetta vastustavan kannattaa miettiä, löytyykö takataskusta mRNA-rokotteen myrkyttämän verensiirron vastaanottamisen estävä `hoitotahto´kortti!?!

  Ja lisäksi kun on kyse uskonnonvapaudesta, ilmaisun vapaudesta, lääketieteellisen hoidon valinnasta, sananvapaudesta tai liikkumisen vapaudesta, ainakin itse arvostan näitä kaikkia joten en lähde nokkimaan ketään, joka (ehkä vielä hetken) nauttii niistä samoista asioista kuin minä, mutta eri tavalla.

  Mar.9:40 – Se, joka ei ole meitä vastaan, on meidän puolellamme.

 11. Hei Kustaa,

  Tämä sinulle.

  Britannian hallituksen agenda contributorit ovat NHSn (paikallinen THL) sekä hallituksen terveys- ja sosiaaliosaston DHSC kanssa todennäköisesti toistamassa jälleen “koronakuolema-aaltoa” tahdonvastaisten eli väärennettyjen DNR elvytyskieltojen sekä myrkyllisten hengitystä lamaavien saattohoitolääkkeiden (midazolam ja noradrenaliini) avulla.

  Tästä kannattaisi kirjoittaa. Tuossa jutussa on todisteita edellisestä hoivakotiasukkaiden ja erityisryhmien laitoshoitoasukkaiden/potilaiden massamurhaamisesta. Sekä tietoa UKn sote puolen hoitajapulasta, mikä tulee meilläkin pahenemaan koko ajan. Samalla sivustolla paljastetaan UKn ensimmäisen omikron kuoleman olleen fake news, sairaala vahvisti, ettei heillä ole ollut omikron kuolemaa.

  https://dailyexpose.uk/2021/12/15/huge-wave-of-deaths-coming-to-uk/

 12. Ilta-Sanomilta ETUSIVUN UUTINEN!!!

  “THL julkaisi tuoreet tilastot Suomen koronasyksystä – rokottamattomat täysin omassa kastissaan”

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008498301.html

  Samat tiedot (01.09-30.11.2021) on löytynyt THL.n kuutiokäyttöliitymän kautta ainakin viikon ajan, ja IS tietenkin esitää kaiken /100 000 henkilöä kohden palkkigrafiikalla ilman todellisia lukuja että saa tilastot näyttämään dramaattiselta (kuten tekee myös THL omissa tiedotustilaisuuksissaan), eli rokottamattomat tartuttaa, sairastuu ja kuolee!

 13. Vielä muutaman tunnin luettavissa. Syy, miksi piikit halutaan USAssa puskea lapsillekin, käy ilmi tästä artikkelista. Eli jos mRNApiikit saadaan jollain konstilla huijattua (ilman niitä julkaistuja tutkimustuloksia!) kansalliseen rokotusohjelmaan, niin piikkivalmistajat sekä piikittäjät saavat vastuuvapauden haitoista myös näiden myrkyllisten geeniterapiainjektioiden normirokotekäytössä (ei pelkästään EUA eli hätäkäyttöluvan aikana).

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/12/26/comirnaty-emergency-use-authorization.aspx?ui=58548a64ed3f2648b9edc00eac716385b34ea264d216a65e247898fe9fee8c3e&sd=20211120&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20211226&mid=DM1075088&rid=1361733241

 14. Professori Sucharid Bhakti kertoo alla olevan linkin videollaan Professori Arne Burkhardtin tutkimien rokotekuolemien (15 henkilöä) patologisista löydöistä ja niiden pohjalta vahvistuneesta käsityksestä, että koronapiikit aiheuttavat lymfosyyttien hyökkäyksen piikitetyn omia (piikkiproteiinin saastuttamia) soluja, kudoksia ja elimiä vastaan tuhoten niitä.

  Piikit myös aiheuttavat väestön/ihmisten piilevien eli ns. lepäävien sairauksien eli taudinaiheuttajien, virusten ja bakteerien aktivoitumista eli lähivuosina rokotetuilla väestöillä lisääntyvät vyöruusun ym.ym. lisäksi, myös monet muut tarttuvat ja tappavatkin taudit, kuten tuberkuloosi, jota on erittäin runsaasti maailman väestössä lepäävänä elimistössään mm. Aasiassa.

  Katso ja jaa ehdottomasti myös edelleen:

  https://www.bitchute.com/video/wfErug93V94M/

 15. Kiitos rohkeasta blogista. Kummallista ja tavallista on että joidenkin henkilökohtaisia kokemuksia pidetään huuhaana mutta lehtii kirjoitettuja huuhaita totuutena.
  Se on yksilön kokemuksen halveksimista.
  Älä siis välitä niistä jotka yllyttää sinua kertomaan kuka olet , tuhotakseen taas sinunkin työsi. Jos heille ei kelpaa tekstisi nyt niin ei se kelpaa silloinkaan jos tietävät kuka olet. Kyllä kirjoituksen yksityiskohdista voi havaita onko tapahtumat todennäköisiä kuten lehtien jutuistakin voi todeta että ristiriitaisuudet paljastaa valheet.

  1. Hei,
   Minä komppaan tätä kirjoittajaa.
   On hieno juttu, että sinä, I-piikki, selvästikin hoitoalan ammattilaisena, ja kriittisesti ajattelevana ihmisenä, olet tuonut näitä asioita meidän muiden ulottuville.
   Emme me kaikki ole hoitoalalla. Näin ollen me jäisimme kokonaan vaille tästä toisesta näkökulmasta näihin korona-asioihin, elleivät sinun kaltaisesi ihmiset jaksaisi uurastaa tiedon saattamiseksi julki.
   Tuntuu aivan törkeältä että jotkut kehtaavat valittaa siitä, että et kirjoita omalla nimelläsi. Tekisivätpä nuo valittajat ensin itse samanlaisen urotyön tekemällä yhtä paljon selvitystyötä ja julkaisemalla sitten löytämänsä tiedot ja omat kommenttinsa muillekin! Helppo on valittaa kun ei ole itse tehnyt kyseisellä saralla yhtään mitään 🙂
   Toki on sääli, että tällaisia mielipiteitä ja tietoja ei voi julkaista omalla nimellään, mutta kun tilanne on mikä se on, on sentään parempi että niitä julkaistaan edes nimettömänä.
   Oletan, että vaikka oletkin irtisanoutunut työstäsi hoitoalalla, et varmaankaan voi olla varma, ettetkö ehkä joutuisi tai haluaisi palata alalle vielä. Ja tämän ihmeellisen “korona-noitavainon” olosuhteissa olisi ammatillinen itsemurha julkistaa tällaisia mielipiteitä ja tilastotietoja omalla nimellään.

   1. Kiitos. Pidin työstäni, mutta vaikea kuvitella, että ilman totaalista muutosta palaisin alalle.

 16. Hei, KIITOS Kustaa Kullervo II kirjoituksistasi. On tärkeää, että suojaat itsesi nimettömyydellä vaikka joillekin se on vaikeea. Kuten tiedetään ihmisiä kuolee, jos he ovat tiettyjen tahojen tiellä tässä asiassa. Lisäksi ei ole mitään hyötyä joutua julkisen ajojahdin kohteeksi, koska se häiritsee itse asian tutkimista ja sen eteenpäin kertomista.

  Laitoin palautetta THL:lle ja lisäksi Fimealle suraavan viestin: Hei, ihmettelen Fimean toimintaa koronarokotuksissa ja kyseisten rokotteiden haittavaikutusten kirjaamisessa sekä tapaanne niiden esittelyssä julkisuuteen. Kysynkin onko teillä dataa haittavaikutuksista ja siitä mitkä ovat todelliset yhteenlasketut haittavaikutukset? Voitteko lähettää minulle kyseisen datan analysoitavaksi. Se lienee aivan tavallista julkista materiaalia. Mikäli teillä on jokin syy salata tämä data, niin olettehan lakiosastonne kautta kirjallisesti yhteydessä minuun.

 17. Ihan laatusapuskaa oon aina syöttänyt, eli eläinkaupan valikoimia. Tai http://ladydahmer.fi/ siis zooplussasta olen alusta asti ruuat tilannut. Veikkaan siis, että penturuoka on se mikä pierettää.
  Ja en nyt miksikään ongelmaksi tätä vielä sanoisi, lähinnä vaan huvittaa kun ehdin jo iloita täysin kissanpieruttomasta kodista…

Vastaa