Hyvää Joulua ja parempaa uutta vuotta!

santa claus plush toy
Lue ääneen tämä artikkeli

Oikein hyvää ja rauhallista joulua. Injektiopiikki- blogi on nyt noin puoli vuotta vanha. Ensimmäinen kirjoitus julkaistiin 8.6.2021. Sivusto on saanut hyvän suosion ja se kasvaa jatkuvasti. Pelkästään Googlen orgaanisesta hausta kuukausittain yli 20 000 uutta lukijaa löytää sivuston. Google- haussa artikkelit ja hakusanat nostetaan hyvin esille. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maailman kehittynein tekoäly luokittelee Injektiopiikin artikkelit parhaimpaan A-luokkaan.

Yksinäinen tie

Olen esiintynyt koko ajan “Kustaa Kullervo” avatarin takaa. Se oli tietoinen päätös. Vain aniharva tietää oikean henkilöllisyyteni. En ole ikinä lähtenyt ajatuksesta, että olisi tärkeää kuka, on injektiopiikki. Kirjotukset ovat paljon tärkeämpiä. Kaikissa kirjoituksissa on mainittu lähteet, joten jokaiseen kirjoitukseen löytyy viitteet, mihin ne perustuvat. Ne ovat totta ja jokaisen asian pystyy tarkistamaan (myös Google tietää sen).

Viitteet

Kirjoitin viime viikolla artikkelin joka perustui omiin näkemyksiini, sen nimi on “Kaaos on täällä – ja se on vasta alkua!“. Artikkeli on jaettu lähes pelkästään Facebookiin noin 5000 kertaa, joka on suhteellisen suuri määrä. Siinä kirjoituksessa oli omia näkemyksiäni ja viitettä niihin ei luonnollisesti ole olemassa.

Tukea ajatuksille

Injektiopiikillä on paljon lukijoita, myös terveydenhuollon ammattilaisten parissa. Kirjoitus avasikin ainakin yhden ammattilaisen silmät. Hän kertoi kiinnittäneensä huomion influessapiikki kattavuuteen. Hän kertoi niiden myötäilevän koronarokotuskattavuutta.

Hän kirjoitti:

“Kiitos tämän päiväisestä kirjoituksesta. Olin juuri aamusella tarkistellut Oysin influenssa ePiikki-tilastoja ja ihmetellyt, miksi juuri osasto 8 influpiikkikattavuus oli hoitajien osalta alle 10%, kun monessa yksikössä se oli yli 90%. Luulen lukeneeni “rivien välistä” vastauksen sinun tekstiosuudesta: “Se aiheutti kokoontumisajot sairaalalle. Jokainen leikkaus kohdistui vatsan alueelle (verenkierto-ongelma vatsan alueen laskimoissa).” Osastolla 8 nimittäin hoidetaan suoliston alueen sairauksien tutkimuksiin ja leikkauksiin tulevia potilaita. Keskeisiä ryhmiä ovat suolistosyöpää, suolistoverenvuotoa ja tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat sekä potilaat, joille tehdään suoliavanne.
Toinen todella matalan rokotuskattavuuden omaava osasto oli kardiologian akuuttiosasto n. 40% kattavuudellaan ja osasto 2 25% kattavuudellaan. Osasto 2:n potilaat ovat hoidettavina pääasiassa aivokasvainten, aivoverenvuotojen, aivovammojen, aivoverisuonipoikkeamien, aivoselkäydinnestekierron häiriöiden ja selkärankakirurgiaa vaativien sairauksien vuoksi.
Myös kuntoutusosastolla 1 oli alhainen influpiikkikattavuus, n. 50% ja sinne taas useimmin voi kuvitella tulevan esim. rokotehaitoista kärsivien.”

Rokotuskattavuuksia osastoilla.

Sairaalan influenssarokote kattavuudet voi katsoa tästä. Kuvassa ympyröidyt osastot hoitavat paljon rokotehaitoista kärsiviä ihmisiä ja samalla niiden rokotuskattavuus on surkea. Varsinkin osasto 8, jonka potilaisiin viittasin edellisessä artikkelissa.

Onko syy matalaan rokotuskattavuuteen yhteydessä rokotehaittoihin?

Tämän perusteella ei voi vielä päätellä oikeastaan mitään. Ammattilaisilla on kuitenkin pääsy tietoihin kautta Suomen. Jos tämä toistuu muuallakin, on syytä olettaa että osastoilla, joissa hoidetaan paljon rokotehaittoja on matala rokotekattavuus ja syy-seuraussuhde saattaa olla olemassa. Ottaisitko sinä injektion, jos näkisit päivittäin työssäsi sen aiheuttamia vakavia haittavaikutuksia? On täysin järjenvastaista syyttää hoitajia rokottamattomuudesta, jos asia on todellakin näin.

Injektiopiikin jatko

Injektiopiikki lähti liikkeelle yhdestä blogikirjoituksesta. Sittemmin olen irtisanoutunut terveydenhuollosta ja syyt voit löytää aikaisemmista kirjoituksista. Irtisanoutumiseni jälkeen panostin neljä tuntia päivässä piikkiin, mutta viime kuun alussa tein päätöksen, että teen vuonna 2019 kesken jääneen SOME-projektin loppuun.

Se on nyt avattu nimellä SOMEGA, se on sosiaalisen palvelun media. Tarkoitus on tuottaa SOME- palvelu ILMAN feedissä olevia mainoksia, käyttäjien jatkuvaa seurantaa ja tekoälyn suunnittelemia mainoskampanjoiden vaikutusvaltaa.

SOMEGA on avattu beta-testiin ja se on saanut hyvän suosion. Sen ylläpitäminen ei ole kuitenkaan ilmaista ja jo helmi- maaliskuussa se saa oletettavasti yhtiön taakseen, joka leventää hartioita ja mahdollistaa paljon muutakin. Somegaan liitetään tulevaisuudessa palveluita, jotka tuottavat terveyttä ja hyvää oloa. Blogia kirjoittaa jatkossakin Injektiopiikki alias Kustaa Kullervo.

Oikein hyvää joulua!

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

ePiikki https://www.flowmedik.com/etuotteet/piikki/index.php?client=a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c

7 vastausta artikkeliin “Hyvää Joulua ja parempaa uutta vuotta!

 1. Kiitos blogistasi! Itse aloin lukea tätä, kun muutama eka teksti oli kirjoitettu ja voin todeta, että tämä oli yksi syy olla ottamatta piikkiä. Katsotaan miten ensi vuonna edetään, jos passi pakko tulee joka paikkaan. Itse olen valmis puolustamaan totuutta, vaikka se johtaisi työpaikan menettämiseen tai syrjäytymiseen. Oikein hyvää joulua sinulle ja lähimmäisillesi!

 2. Hyvä että somegan taakse perustetaan yhtiö. Varaa maksuliikenteeseen muukin mahdollisuus, kuin kortin tiedot antamalla. En mistään hinnasta anna korttini tietoja nettiin, vaan pitäydyn aina verkkomaksussa. Tämän kun mahdollistat, niin mieluusti ojennan roponi suuntaasi.

  Teet arvokasta työtä ja annat meille valoa tiellemme. Monet meistä ovat hypänneet kelkasta pelkän voimakkaan intuition johdattamana. Me emme ole nähneet piikkihaittojen realismia, mutta nyt jo kuuluu niistä enemmän kuin taudin hankaluudesta.

  Seuraamalla sydämen ääntä, ei voi joutua eksyksiin. Kiitos sinulle, Kustaa Kullervo II!

 3. Kiitos! Mahtavaa työtä teet meidän kaikkien hyväksi. Myös itse ja aktivistimieheni toimimme. Ja yhä enemmän yhä useampi.

 4. Kiitos kirjoituksistasi! On tärkeää, että ko asioista tulee asiallisesti kirjoitettuna näkyviin muutakin kuin valtamedioiden uutisoimaa. Olen erittäin huolissani koronapassiin liittyvästä eriarvoisuudesta ja sananvapaudesta Euroopassa. Siksi olen alkanut puhua näistä enemmän ihmisten kanssa. Arvostan tilastotietoa jota jaat. Jaksamista ja viisautta sinulle!

 5. Onneksemme ihmiset eri puolilla maailmaa vastustavat WEF Great Reset agendaan perustuvia ja tavallisten ihmisten oikeuksia kurjistavia järjettömiä sortotoimia.
  Tässä uutinen Marokon fiksujen lakimiesten mielenosoituksesta ja yleislakosta, jolla vastustavat oikeusistuinten rokotepassin käyttöä.👍🏻😊🙏♥️ Uutisessa pohditaan, leviävätkö lakot myös muille aloille. Toivottavasti!

  https://maroc-diplomatique.net/greve-generale-et-sine-die-des-avocats-contre-le-pass-vaccinal-les-tribunaux-a-larret/

  Myös Intiassa ovat paikalliset lääkärijärjestöt, sekä kansalliset lääkärijärjestöjen yhdistykset osoittaneet laajasti mieltään koronasortotoimia vastaan.👏

  Toivottavasti Suomenkin heräävä kansa♥️🙏, kaikki lukemattomat koronasorron vastustajat eli ihmisoikeuksien puolustajaryhmät, eri elinkeinoalojen ja ammattikuntien edustajat sekä työntekijäliitot yhdistävät valtavat voimansa puolustamaan Suomen kansan vauhdilla heikentyvää itsenäisyyttä, kaikkien elinkeinojen harjoittamisen & työnteon vapautta, jokaisen ihmisen ihmisoikeuksia sekä henkilökohtaisia terveysoikeuksia ja liikkumisen vapautta♥️

Vastaa