COVID- tartunta – ratkaisevat 8 päivää!

white long coat lion
Lue ääneen tämä artikkeli

Tämä artikkeli kertoo lääkäristä nimeltä Shankara Chetty. Hänellä on kotivastaanotto Port Shepstone- nimisessä paikassa Etelä-Arfrikassa. Hän on hoitanut yli 8000 covid- potilasta, joista yksikään ei ole kuollut. Shankara Chetty on lääkäri. Oikea lääkäri. Tämä kirjoitus jakaa hänen ohjeensa niin sinulle, kuin sinua hoitavalle henkilökunnalle. Mikä on vakava COVID-19 ja kuinka sinun tulisi toimia, jos ja kun saat tartunnan.

COVID- tartunnan hoito länsimaissa

Pandemian alusta saakka on tehty selväksi, että COVID-19 tartuntaan ei ole mitään hoitavaa lääkitystä. Tartunnan jälkeen potilas lähetetään kotiin, eristetään muusta maailmasta ja neuvotaan ottamaan tarvittaessa reseptivapaata särkylääkettä.

THL:n ohjeistus

[1]“Soita terveyskeskukseen, jos sinulle tulee vakavia oireita, kuten hengenahdistusta ja yleistilasi heikkenee. Yleistilan heikkeneminen tarkoittaa, että et esimerkiksi pysty huolehtimaan riittävästä nesteytyksestä tai heikotuksen vuoksi sinun on vaikea nousta vuoteesta.”

Tämä on suora lainaus THL:n sivuilta. Ohjeen mukaan sinun tulee soittaa terveyskeskukseen kun olo on niin huono, että et pääse nousemaan sängystä. Jos perusterveen ihmisen on vaikea nousta sängystä ylös, on tilanne vakava. Minkäänlaista varhaista tai ennaltaehkäisevää hoitoa ei edes yritetä ohjeistaa tai tehdä, ei millään muotoa.

Edes D-vitamiinin hyvistä vaikutuksista pandemian aikana ei ole julkaistu, vaikka tiedetään, että [2]50ng/ml D-vitamiinitaso laskee kuolemanriskin lähelle nollaa. Sen sijaan D-vitamiinin tai sinkin hyödyistä kiistellään “asiantuntijoiden” toimesta.

Mikä on vakava covid-19 – Dr. Shankara Chettyn mukaan

Dr. Shankara Chetty on lääkäri Etelä-Afrikassa. Hänellä on kotivastaanotto, jossa hän on nyt hoitanut noin 8000 covid potilasta. Hyvin tuloksin, yksikään ei ole kuollut. 8000 COVID tapausta paikassa, jossa ei ole mitään tehohoitovälineitä. Oikeita asioita on ilmeisesti tehty.

Google

Oma lähestymistapa tautiin ja sen hoitoon

Kysessä on yksityinen praktiikka. Shankara Chettyllä on kaksi sairaahoitajaa itsensä lisäksi kotona sijaitevalla vastaanotollaan. Klinikalla ei ole hengityskoneita tai muita tehohoidosta tuttuja välineitä. Hoidon on oltava tehokasta ja sen on tehottava ennen vakavan taudin puhkeamista.

Kaava toistuu

Ensimmäisen aallon aikana Shankara Chetty huomasi, että tämä uusi virustauti noudatti tiettyä kaavaa. Se alkaa flunssan oireilla, jota ei voi erottaa normaalista flunssasta niiden perusteella.

Oireinen aika kestää muutamia päiviä ja sen jälkeen potilas voi tuntea olonsa täysin terveeksi. Kuitenkin kahdeksantena päivänä oireiden alusta saattaa olo huonontua äkillisesti ja hengitysvaikeus astuu mukaan oirekuvaan. Jos näin tapahtuu, hengitysvaikeus voi pahentua hyvin nopeasti.

Ohje potilaalle – ota heti yhteys, jos tunnet tilassasi muutoksia 8 päivää tartunnasta

Koska hengitysvaikeuteen liittyvä ongelma toistui kaavamaisesti, tohtori antoi jokaiselle potilaalle helpon ohjeen. Jos tunnet olosi heikentyvän 8. päivänä tartunnasta, ota heti yhteys. Se on tärkeää.

Hengitysvaikeus ilman hengitysvaikeutta

Shankara Chetty on pitänyt praktiikkaa alueella, jossa on paljon erilaisia tauteja. Astmaa, tuberkuloosia, keuhkokuumeita ym. hengitysteihin liittyviä ongelmia.

Hän teki havainnon, että COVID-19 hengitysvaikeus ei sopinut mihinkään näistä. Ilmatiet olivat avoimet, ei limaisuutta tai obstruktioita. Ei keuhkokuumeen merkkejä. Ilma siis kulki vapaasti, mutta kaasut eivät vaihtuneet. Lisäksi hengitysvaikeus kehittyi nopeasti ja mikään ei viitannut siihen, että esimerkiksi keuhkokuume olisi sen aiheuttanut.

Allergia – jokin asia laukaisee allergisen reaktion

Hän tuli siihen päätelmään, että hengitysvaikeus aiheutuu allergisesta reaktioista. Ensimmäinen hoito allergiaan on kortikosteroidi. Päätelmänsä mukaisesti hän antoi potilaalle prednisolonia järkevän annoksen.

Prednisolonilla oli hyvä vaste ja potilaat osoittivat jo nopeasti parantumisen merkkejä.

Jos kyseessä on allergia – hoidetaan sitä allergiana

Hänelle tuli potilaaksi nuorehko tyypin-2 diabeteksesta ja lihavuudesta kärsivä, vakavaa COVID-19 sairastava mies. Hänellä oli happisaturaatio 70%, joka tarkoittaa erittäin vakavaa, kriittistä hengitysvaikeutta. Hän päätti lisätä hoitoon tilanteen vakavuuden vuoksi toisen allergiaan käytettävän lääkkeen, antihistamiinin. Prednisolonin ja antihistamiinin yhdistelmä toi avun jo vuorokauden aikana ja saturaatioarvot nousivat normaalille tasolle.

Yli 8000 potilasta

Shankara Chetty asuu alueella, jossa on paljon köyhiä ihmisiä. Kokemuksen karttuessa lääkkeiden määrät “vakiintuivat” ja potilaille annettiin ohje, jossa on kerrottu lääkkeet ja niiden määrät, jotka tulee ottaa jos 8. päivänä olo muuttuu huonommaksi. Jos olo pysyy hyvänä, lääkkeitä ei tarvita. Hyvin yksinkertaista.

Jos 8. päivänä tartunnasta olo menee huonommaksi, ota 80mg prednisolinia kerran päivässä ja 20mg prometatsiinia kolmesti päivässä, kunnes oireet helpottavat.

Käytetäänkö Suomessa kortikosteroideja COVID-19 hoidossa

Turun yliopisto Sirpa Jalkasen, Professor of Immunology johdolla 28.05.2020 julkaistun mediatiedotteen mukaan kortikosteroidit nostavat kuolleisuuden jopa nelinkertaiseksi hengityskoneeseen joutuneilla potilailla.

“Tutkijat onnistuivat solu- ja kudosviljelyn avulla osoittamaan, että kortikosteroidit estävät interferonin toiminnan, jolloin elimistön oma tai lääkkeenä annettu interferoni ei pysty taistelemaan tautia vastaan.  

Tieto on äärimmäisen tärkeä varsinkin covid-19-pandemiassa, sillä jo covid-19 itsessään lamaa interferonin tuotantoamme. WHO on jo kieltänyt kortikosteroidien käytön covid-19-taudin hoidossa.”

Kortikosteroidit kiellettiin jo varhaisessa vaiheessa – kauan ennen rokotteiden tuloa

Kortikosteroidit kiellettiin siis jo varhaisessa vaiheessa. Kauan ennen rokotteiden tuloa. Niin kävi myös ivermektiinille, D-vitamiinille, sinkille ja C-vitamiinille.

[7]Kaikki lääkkeet, jotka oikeasti auttavat koronaan, tehtiin vaarallisiksi tutkimuksilla, jossa annettiin kuolettavia yliannoksia kriittisessä tilassa olevalle potilaalle “tutkittavaa” lääkettä. Miksi? Jotta rokote voi saada hätämyyntiluvan, parantavaa hoitoa ei saa olla olemassa.

Faron Pharmaceuticals Oy – nepotismi ja korruptio?

Mainittakoon, että Markku Jalkanen on toimitusjohtajana [5]Faron Pharmaceuticals Oy lääkekehitysyhtiössä. Sirpa Jalkasella on patentti [6] US7534423B2, pantentin toimeksiantaja on Faron Pharmaceuticals.

Faron Pharmaceuticals pääsi mukaan WHO:n vetämään Solidarity-lääketutkimukseen huhtikuussa 2020, tutkimuksessa etsitään potentiaalisia COVID-19-hoitoja.

Toukokuussa 2020 kansallinen tutkimus- ja innovaatiohanke Cancer IO sai Business Finlandin yksilöllistetyn terveyden ohjelmasta 10 miljoonan euron rahoituksen, josta 800 000 euron rahoituksen sai Faron Pharmaceuticals ja kesäkuussa 2020 Faron Pharmaceuticals sai 2,1 miljoonaa euroa matalakorkoista lainaa Business Finlandilta. 28.05.2020 Sirpa Jalkasen, (Faron Pharmaceuticals) johdolla kortikosteroidit kiellettiin hoitona COVID-19 tautiin.

Käytetäänhän kortikosteroideja COVID-19 hoitoon!

Kyllä. Tehohoidossa olevalle potilaalle annetaan ainakin jossain sairaanhoitopiireissä Oradexon 5mgx3 iv. Juttelin asiasta tehohoitolääkärin kanssa aikoinaan ja kyseenalaistin aloitusajankohdan. Miksi sitä ei anneta heti? Vastaus oli selkeä, “kortikosteroidit estävät interferonin toiminnan, jolloin elimistön oma interferoni ei pysty taistelemaan tautia vastaan” Sirpa Jalkasen petrimaljatutkimus oli luettu. Jokainen tehohoitolääkäri tai COVIDin kanssa tekemisissä oleva on sen lukenut.

No miksi helvetissä sitä annetaan sitten siinä vaiheessa kun potilas on kriittisessä tilassa? Sillä yritetään hillitä sytokiinimyrskyä. Just.

Prednisolon – Prometatsiini

Mitä lääkkeitä ovat prednisolon ja prometatsiini? Ovatko ne kalliita ja harvinaisia? Eivät. Esimerkiksi jokaisesta ambulanssista löytyy prednisolon sekä prometatsiini. Prometatsiini on Atosil- nimellä ja sitä annetaan esim. kun potilas viedään angiografiaan, estämään varjoaineen mahdollista allergisoivaa vaikutusta. Prednisolon on kortikosteroidi, jota annetaan allergisissa reaktioissa. Atosil auttaa myös allergisessa reaktiossa, koska se on antihistamiini.

Jos potilaalla on alkanut hapetusongelma ja COVID- oireiden alusta on noin viikko, lähes jokaisesta ambulanssista löytyy lääkkeet, joilla hoidon saisi alkuun välittömästi. Niitä käytetään rutiinisti lähes päivittäin, mutta COVID- hoitoon ne eivät kuulu. Vielä.

Jos potilaalla on allerginen reaktio, lääkkeitä voidaan käyttää rutiinisti. Prednisolon 80mg + Atosil 20mg.

Dr. Shankara Chetty – vakava COVID-19 on allerginen reaktio

Videon kesto 1 tunti 35 minuuttia. Se kannattaa katsoa. Videolla esiintyy todellinen lääkäri. Lääkäri, joka huomasi heti pandemian alkuvaiheessa tutkimusten olevan tarkoituksella vääristeltyjä. 8000 potilasta ei ole yksittäistapaus. Se on toimiva hoito.

Muista tämä!

Jos/kun saat COVID-19 tartunnan. Laita kalenteriin noin viikon päähän muistutus. Jos olo menee yhtäkkiä huonoksi, soita ambulanssi.

Hengitysvaikeus voi kehittyä tunneissa, joten on täysin järkeenkäypää, että se voisi olla allerginen reaktio. [8]Allerginen reaktio aiheuttaa kiistattomasti myös trombooseja ja verenkierto ongelma keuhkoissa on vakavan COVID-19 ongelma.

Huulet sinisenä sairaalaan

Olen nähnyt nuorehkoja henkilöitä, jotka tulevat suoraan ensiavun kautta teholle happivajauksen vuoksi. Mikä heitä yhdistää? Se, että on odotettu liian kauan kotona ja lähdetty sairaalaan liian myöhään. Toinenkin yhdistävä tekijä on olemassa. Se on väärä turvallisuuden tunne, joka on luotu rokotteiden maagisella kosketuksella.

Allergeenien lääkeryhmässä valtava kasvu

Allergialääkkeiden menekki on noussut hurjasti. Jos kasvu jatkuu tasaisena, se lähes kaksinkertaistuu viime vuoteen verrattuna. Onko allergia lisääntynyt muutenkin? Näyttää ainakin reseptillä määrättävien lääkkeiden osalta niin käyneen.

Mikä aiheuttaa allergisen reaktion Dr. Shankara Chettyn mukaan COVID tartunnassa?

No, piikkiproteiini. Mistä sitä saa? Mahdollisesta oireellisesta Covid tartunnasta. Aivan 100% varmasti jokaisesta mRNA-injektiosta.

KELA – Reseptilääkkeiden ostot ATC-luokittain Allergeenit

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Koronaviruksen hoito ja ohjeet sairastuneelle https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus/koronaviruksen-hoito-ja-ohjeet-sairastuneelle

[2] COVID-19 Mortality Risk Correlates Inversely with Vitamin D3 Status, and a Mortality Rate Close to Zero https://www.mdpi.com/2072-6643/13/10/3596

[3] Kortikosteroidit vaarallisia virustautien hoidossa https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/kortikosteroidit-vaarallisia-virustautien-hoidossa

[4] Corticosteroids https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/immunomodulators/corticosteroids/

[5] Faron Pharmaceuticals https://fi.wikipedia.org/wiki/Faron_Pharmaceuticals

[6] US7534423B2 https://patents.google.com/patent/US7534423B2/en10

[7] JOE ROGAN syö HEVOSILLE tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ koronaan! https://injektiopiikki.com/2021/09/10/joe-rogan-syo-hevosille-tarkoitettua-matolaaketta-koronaan-nyt-on-pelkokerroin-kohdallaan/

[8] Allergy and Venous Thromboembolism: A Casual or Causative Association https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26716499/

11 vastausta artikkeliin “COVID- tartunta – ratkaisevat 8 päivää!

 1. Hei.Ensinnäkin kiitos hienosta sivustosta jota tulen seuraamaan pitkään.

  Tämä voi olla hieman tuulesta temmattu juttu mutta onko alkoholin osuutta coronaan tutkittu mitenkään?
  Itse tykkään lipitellä kaljaa ja monet kaverini myös ja kenelläkään ei ole todettu coronaa ja yhtäkään ei ole “rokotettu”,eli voiko alkoholi “neutralisoida infektion..Tuli vaan mieleen.PS.Syön vitamiinit sun muut päivittäin

  1. Liittynee ennemminkin vastustuskykyyn. Olisihan se hienoa kun koko maailma määrättäisiin pakolliseen känniin 3 viikoksi 😂 🤣

 2. Syöthän D-vitamiinia?

  Suomessa paljas iho muodostaa auringosta D-vitamiinia keskikesällä ja keskipäivällä. Talvella D-vitamiinia ei saa lainkaan auringosta. Ruuasta D-vitamiinia saa muutaman mikrogramman päivässä, riippuen mitä syö.

  EFSA:n turvallinen D-vitamiinin saanti päivässä on yli 1-vuotiaalle 50 µg ja yli 10-vuotiaalle 100 µg.

  Virallisia suosituksia korkeampia D-vitamiinitasoja puoltavia tutkimuksia tulee jatkuvasti, viikoittain. Suomessa ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) matalat (10 µg päivässä) D-vitamiinin saantisuositukset riittävät keskosvauvoille.

  Maksimisuositus on 100 mikrogrammaa päivässä, eikä silläkään vielä päästä myrkytystiloihin. D-vitamiinia tulisi syödä 1000 mikrogrammaa päivässä useita kuukausia, jotta siitä aiheutuisi myrkytys.

  Oireita ei tällöinkään aiheuta varsinaisesti D-vitamiini, vaan lisääntynyt kalsiumin määrä veressä.

  Yleensä taustalla on jokin sairaus, joka saa D-vitamiinin kertymään. Se on äärimmäisen harvinaista.

  https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01044

 3. Onko Suomessa lääkäreitä, jotka voivat potilaan toivomuksesta kirjoittaa Ivermektiini kuurin?

  1. Olisi kiva saada tietoa,että mistä löytää tarvittaessa sellaisen lääkärin,joka voi ja uskaltaa määrätä ivermektiiniä ym.?Joku oli tilannut itse netistä.

  1. Olen nähnyt. Olen kirjoittanutkin siitä. Hallitus on tiennyt koko ajan toimivan lääkkeen. He suhmuroivat samaan aikaan geenitekniikkalain muutosta josta lisää https://injektiopiikki.com/2021/09/13/luotettavuus-avoimuus-selkeys-rohkeus-vuorovaikutteisuus-toteutuvatko-hallituksen-viestinnan-arvot/
   Se firma on nyt perustettu ja hallituksessa istuu yksi pandemiapäälliköistä https://injektiopiikki.com/2021/12/13/uusi-strategia-hybridi-immuniteetti/

 4. Ainakin Prednisolon on reseptilääke ja taitaa olla tuo toinenkin, voiko nuo korvata jollakin ilman reseptiä saatavalla? Kyypakkauksessa on kortisonia, mutta onko se käypää tähän tarkoitukseen? Ja pitääkö näitä syödä useampi päivä?

  1. Kyllähän asia on niin, että terveydenhoidon on toimiva lääkitys anettettava, jos sellainen on.

 5. IV-antibiootti, dexa (suun kautta), lisähappi, D-vitamiini, furesis, innohep ja pantoprazol. Nuilla hoidettiin astmaatikon molemminpuolista keuhkokuumetta sairaalassa, reilu viikko. Hoitovaste alkoi näkyä jo kolmannen päivän kohdalla. CRP laskuun 133 lukemasta ja happisaturaatio nousuun 88 lukemasta. Ei rokotuksia otettuna.

Vastaa