Päättäjä – ELÄ NIIN KUIN OPETAT!

crop unrecognizable person showing middle finger in darkness
Lue ääneen tämä artikkeli

On vuoden viimeinen päivä. Vuosi 2021 on ollut yksi maailmanhistorian hirveimmistä. Vuoden 2021 aikana koko maailmaan on hivutettu pandemian varjolla polarisaatio, joka jakaa kansan ja jopa perheet kahtia. Se on tarkoituskin, valitettavasti. Voiko kehitystä estää, toivottavasti.

Pakkorokotukset

Eduskunta äänesti SOTE-alalle [2]pakkorokotuslain tiistaina 28.12.2021. Se tarkoittaa sitä, että käytännössä jokainen SOTE-alalla toimiva on velvoitettu ottamaan [1]hätämyyntiluvalla oleva kokeellinen mRNA-injektio, jotta voi jatkaa työntekoa.

EMA – Comirnaty

Suomessa osa kansalaisista on nyt pakotettu ottamaan kokeellisessa vaiheessa oleva mRNA-injektio vastineeksi toimeentulon jatkumiselle. Tämä leviää nopeasti myös muille aloille, pää on nyt saatu auki.

Toimiiko kokeellinen mRNA-injektio

Se riippuu varmasti paljon siitä katsontakannasta, siitä kummalla puolella polarisaatiomuuria seisoo ja kuinka hyvin manipulaatio on vaikuttanut.

Polarisaatio 1 – osuus 75%

Noin 75% Suomen kansalaisista on saanut 2 annosta mRNA-injektiota. Tämän tehokkaan ja turvallisen kokeellinen injektion olisi periaatteessa pitänyt osoittaa tehonsa jo vuoden aikana. Miten on käynyt? Nyt pistetään kolmatta kierrosta ja tilanne on pahempi kuin koskaan. Tilanne saattaa olla paljon pahempi kuin annetaan ymmärtää. Katsotaan pandemian historiaa.

[3] Our World in Data

Kuvaajassa on koko pandemia- ajan tartunnat. Nuolilla on merkitty mRNA-injektiokierrosten aloitusajankohdat. Tämä sama on toistunut jokaisessa maassa. Kun laajamittainen injektoiminen on aloitettu, myös tartuntojen määrä on kasvanut.

Mutta, MRNA-injektio vähentää vakavien tapausten määrää

mRNA-injektion ei pitänyt alunperinkään estää tartuntaa eikä levittämistä. Sen piti estää vakavia tautitapauksia.

Jossain vaiheessa asiat kuitenkin menivät täysin solmuun ja “asiantuntijoiden” suulla alettiin puhua laumaimmuniteetista. Kuinka hyvin injektio on toiminut vakavien tapausten vähentämisessä?

Our World in data

Kuvaajassa on Suomessa tehohoidossa olevien määrä koko pandemian ajalta. Nuolilla on merkitty injektiokierrosten ajankohdat. Niiden perusteella näyttää, että massiivinen rokotuskampaja ei ole merkittävästi vähentänyt tehohoidettavien määrää.

Mutta, kuolleisuuteen rokotuksilla on merkitystä!

Niin on. Palaamamme siihen myöhemmin. Tarkastellaan kuitenkin ensin COVID-19- kuolleisuutta.

[4]THL on alkanut julkistaa dataa, mistä näkee rokotusten absoluuttisen vaikuttavuuden Suomessa. Alla lukuja.

 • Kesäkuu 2021: 8 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 4 kpl, rokotettu 4 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Heinäkuu 2021: 22 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 11 kpl, rokotettu 11 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Elokuu 2021: 53 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 27 kpl, rokotettu 26 kpl (Rokotettujen osuus 49%)
 • Syyskuu 2021: 62 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 23 kpl, rokotettu 39 kpl (Rokotettujen osuus 63%)
 • Lokakuu 2021: 125 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 43 kpl, rokotettu 82 kpl (Rokotettujen osuus 65,6%)
 • Marraskuu 2021: 173 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 63 kpl, rokotettu 110 kpl (Rokotettujen osuus 63,5%)

Rokotettujan osuus COVID-19 kuolemista on ollut koko ajan noin 50% luokkaa. Nyt absoluuttinen osuus on selkeästi nousussa ja marraskuussa (jolloin puhuttiin rokottamattomien pandemiasta) rokotettuna kuolleiden osuus oli jo 63,5%. Rokottamattomien pandemia on valehtelua. Ei harhaanjohtamista vaan valehtelua.

Polarisaatio 2 – osuus 25%

Polarisaation toisella laidalla seisovat ihmiset, jotka eivät halua tai uskalla ottaa kokeellista mRNA-injektiota. [5]Fimeaan tulee haittailmoituksia ennätystahtiin. Ilmoituksia on nyt noin [6]21 000 kappaletta ja niistä on 15 400 käsittelemättä. Rokotteista aiheutuneita kuolemia on ilmoitettu 139 kpl.

Markkinoilta nopeasti vedetyn narkolepsian aiheuttaneen [7]Pandemrix-rokotteen luvut olivat olivat pumpulia verrattuna koronarokotteisiin. Siitä ilmoitettiin 2 kuolemaa ja 848 erillistä haittaa. Sikainfluenssa loppui, kun siihen tarkoitettu rokote vedettiin markkinoilta. Perin outoa!

Pelkästään Comirnatystä on tilastoitu Suomessa [8]19 178 kpl erillistä haittaa. Täytyy muistaa, että 15 400 ilmoitusta on käsittelemättä!

Ovatko haittavaikutukset aitoja?

Ovat. Fimealle ilmoitetaan joko itse tai terveydenhuollon henkilö ilmoittaa ne. Asiantuntijoiden mukaan ne ovat lähinnä paikallista kipua olkapäässä. Se ei pidä paikkaansa ja se tulee esille ennen 2022 kesää. Silloin on piru irti.

Onko ylikuolleisuus kasvanut?

Rokotehaittoja on paljon ja selkeä muutos oli havaittavissa touko- kesäkuun aikana. En mene nyt siihen. Sairaalat ovat aivan turvoksissa potilaita. [9]Katsotaan ylikuolleisuutta.

Excess mortality – Our World in Data

Kuvaajassa merkitty injektiokierrosten ajankohdat. Jos ihmettelet miksi ensimmäinen mRNA-injektio ei aiheuttanut ylikuolleisuutta, sinun kannattaa lukea artikkeli “HAITOISTA EI OLE MITÄÄN TODISTEITA! – Rokote on tehokas, turvallinen ja estää vakavia tautimuotoja. Piste.” Se kertoo kansantajuisesti, miksi boosteriannokset ovat erityisen pahoja.

Polarisaatio 1 vs. polarisaatio 2

Meille on kaksi vuotta syötetty rokotepropagandaa, joka ei perustu oikeastaan mihinkään. Se on mennyt askel askeleeta hurjemmaksi ja kukaan P1- porukasta ei tunnu huomaavan, että rokote ei oikeasti toimi, niin kuin on luvattu. Sen sijaan haittoja peitellään määrätietoisesti.

P2- porukka taas on joko itse kokenut tai nähnyt läheltä vakavia haittoja ja heitä ei saa ottamaan mRNA-injektioita minkäänlaisella uhkailulla. Ei edes sellaisilla, mitä hallitus on määrätietoisesti ajanut esim. koronapassilla ja nyt viimeisimpänä SOTE-pakkorokotuksilla.

Hulluinta tässä on se, että nyt ei ole mitään väliä oletko rokotettu vai et. Tauti leviää nyt hyvin tehokkaasti. Rokotteet eivät suojaa lainkaan.

Borin Jonsson ei voi kyllin korostaa, miten tärkeää on, että ihmiset hakevat kolmannen boosterinsa. On vain boosterin saaneita ja rokottamattomia.

Elä niin kuin opetat!

Sinä kansanedustaja, joka äänestit SOTE-henkilökunnan pakkorokotusten puolesta tai jätit äänestämättä. Mene HETI tammikuun alussa hakemaan 3. boosteri annos! HETI! Älä odota kolmen kuukauden varoaikaa edellisestä piikistä. Rokote on tutkittu ja turvallinen.

Ota 3. boosteri HETI! Aktivoi kehosi autoimmuunireaktio omien solujen tuottamaa hallitsematonta piikkiproteiinin tuotantoa vastaan.

Kehotan myös jokaista hallituksen jäsentä hakemaan boosterin heti. Ei haittaa vaikka olisit tällä hetkellä koronassa tai raskaana, mene hakemaan boosteriannoksesi HETI! Se on tärkeää! Pandemiaa ei muuten saada loppumaan.

Sinä pakotat ihmiset ottamaan kokeellista mRNA-tekniikkaa elimistöön, joten ELÄ SEN KANSSA! ELÄ NIIN KUIN OPETAT! Hae mRNA-injektio heti ensimmäiseksi teoksi vuonna 2022. mRNA-injektioita riittää kyllä, voit ottaa sen iloisella mielellä. Laita kuva nettiin, kun olet ottanut rokotteen!

Hallitus ja sen tavoitteet

Hallitus on luotsannut meitä läpi pandemian. Koko pandemian aikana on kuollut 107 alle 60-vuotiasta. Lainaa pandemian hoitoon on otettu noin 40 000 miljoonaa. Valtion kassa on nyt kuitenkin tyhjä. [10]Elinkeinoministeri Mika Lintilä kertoo 15.12.2021 valtion rahojen loppuneen. 40 miljardia euroa on hukattu. Mutta, se on vasta alkua. Terveydenhuolto kaatuu aivan pian. Ravintolat kaatuu aivan pian. Kaikki kaatuu aivan pian.

Naiset mustissaan vuonna 2020

Hallitus otti tarkasti sommitellun kuvan joulukuussa 2020. Kuvasta löytyy paljon symboliikkaa. Se on yhtä mustaa kuin aika jonka hallitus on ollut vallassa. Tämä joukko on tuhonnut Suomen yhtenäisyyden ja itsenäisyyden vain kahden vuoden aikana. Tavoitteena on [11] The Great Reset. Sanna Marin ja Annika Saarikko ovat WEF Agenda Contributor statuksen omaavia WEF jäseniä. Jäsenyyden arvo voi olla jopa 500 000 euroa. Onneksi olkoon! Tehtävä on lähes suoritettu.

Suomen Witchcraft- hallitus

Kuvasta puuttuu pakkorokotusten suurin puuhamies, Krista Kiuru. Hän on onnellisesti raskaana ja hänen miehensä Simo Rahikainen saavat perheenlisäystä.

[12]Krista Kiurun mies Simo Rahikainen on black- ja death-metal -yhtye Atakhaman kitaristi, joka tuntee liikanimen Slayer (surmaaja). 

-Huomasimme heti että meillä on paljon yhteistä kemiaa, Kiuru on todennut julkisuudessa.

Minkälainen musiikki yhdistää tätä pariskuntaa? Kuunnellaan.

Predatory Acts -sanat

Kuvittele, kuinka nämä sulosoinnut raikaavat hallituksen saunailloissa. Musiikki sopii erittäin hyvin hallituksen kuvaan, jossa sen mustiin pukeutuneet jäsenet on aseteltu nurinpäin olevan pentagrammin muotoon. Nurinpäin oleva pentagrammi yleensä liitetään satanismiin ja saatanan palvontaan.

Joku voi tietenkin sanoa, että hallituksen kuvassa kaikki on sattumaa. Se ei pidä paikkaansa. Jokainen valo ja varjo sekä sommittelu on tarkkaan harkittu. Tavoite on kirkkaana mielessä. Se on The Great Reset!

Yhdistytään – tehdään päinvastoin kuin on suunniteltu

Meidän on yhdistyttävä nyt… tai hyvästi Suomi. Meidät on ajettu väkivalloin kahteen laumaan. Rokotteesta on tullut meille kristus ja antikristus. Se ei ole kumpaakaan.

Se on vain piikki, jonka jokainen vaihe on ollut alusta asti täysin epälooginen, mutta suunniteltu. Rokote, joka ei suojaa tartunnalta tai jatkotartunnalta, mutta se muka luo laumaimmuniteetin. Kaikki on täysin epäloogista. Epäloogisuus ja hämmennys on tarkoituksellista. Kun tarpeeksi kauan olet tilassa, jossa et tiedä mihin uskoa ja mikä on totta, olet altis uskomaan lopulta mihin tahansa.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa kaikkien pitäisi ottaa kolmen kuukauden välein mRNA-injektio, vaikka se ei suojaa tartunnalta tai sairastumiselta. Tartunnat ja sairaalakuormitus jatkavat kasvuaan. HERÄÄ!

Oikein hyvää vuotta 2022! HERÄÄ!

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Comirnaty https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

[2] Valiokunnanmietintö StVM 37/2021 https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Mietinto/Sivut/StVM_37+2021.aspx

[3] Daily new confirmed COVID-19 cases per million people https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=desc&pickerMetric=new_cases_smoothed_per_million&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~FIN

[4] Koronarokotusten vaikuttavuus Suomessa https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-642750.642731.642733.642741.642742.651506.&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168#

[5] Koronarokotteista satelee haittailmoituksia ennätystahtiin https://www.lansi-uusimaa.fi/paikalliset/4241500

[6] Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

[7] Loppuraportti Pandemrix-pandemiarokotteen epäillyistä haittavaikutuksista https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/80067/aa23be29-e955-45a1-9b98-d42a25d2d745.pdf?sequence=1&fbclid=IwAR3mx7Qk5rjybxypj_x0oMIS0xf8TePWhzwcNbTYSPwdyNreSWQYXvBdX0c

[8] Comirnaty (Pfizer-BionTech) https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/fi.fimea.tuotanto.dokumentit/Comirnaty.pdf

[9] Excess mortality https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&facet=none&pickerSort=desc&pickerMetric=new_cases_smoothed_per_million&Metric=Excess+mortality+%28count%29&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~FIN

[10] Valtion rahat ovat loppu https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008474285.html

[11] The Great Reset https://www.weforum.org/great-reset/

[12] Ministeri rakastui rokkariin – Krista Kiurun miehen pimeä puoli https://hymy.fi/uutiset/ministeri-rakastui-rokkariin-krista-kiurun-miehen-pimea-puoli/

4 vastausta artikkeliin “Päättäjä – ELÄ NIIN KUIN OPETAT!

 1. Kattava kirjoitus taas! Kiitos!
  Ehkä tuo lopussa oleva pentagrammiasia hieman vesittää kirjoitusta, mutta hauskahan se kyllä on.

  Oletetaan, että Hanna Nohynek, Mika Salminen, Taneli Puumalainen ja kumppanit kaikki tietävät tarkkaan, miten huonosti rokotus toimii, miten paljon se aiheuttaa haittavaikutuksia ja miten sekaisin terveydenhuolto on. Mikä on mielestäsi näiden henkilöiden tavoitteena heidän jatkaessaan ja laajentaessaan toimintaa? Jätetään tällä kertaa syiden joukosta pois WEF, Pfizer, Gates, digitaalinen identiteetti, CCP, Agenda 21, woke, blakcrock, vanguard yms. jotta voidaan miettiä muita mahdollisia syitä. Edellä mainitut ovat hyvin potentiaalisia syitä, mutta varmaan löytyy myös arkisempia, sellaisia joihin ei liity salaliittoja.

  Ymmärrän, että silloin kun on ajanut yhteiskunnan erittäin pahan tilanteeseen, on vaikea enää tunnustaa tehneensä virheitä ja jatkaa vain bluffia niin kauan kuin se on mahdollista, mutta jos he ovat tienneet koko ajan, niin mikä heitä ajaa, mihin he pyrkivät? Vai ovatko he vain tietättömiä?

  1. Se on arvoitus. Minulla on Pfizer – EU lääkesopimus. Se on tiukka. Ostaja maan on suojeltava myyjän etuja kaikin keinoin. Samantapaisia suojelupykäliä on kirjoitettu myös geenitekniikkalakiin. Huomaa, että geenitekniikkalaki muutettiin kesällä 2020 koskemaan myös selkärankaisia. Ihminen on selkärankainen.

   32 a § (4.6.2021/481)
   Tarkoituksellista levittämistä ympäristöön koskevien hakemusten salassapito
   Poiketen siitä, mitä viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 24 §:n 1 momentin 20 kohdassa säädetään liikesalaisuudesta, geenitekniikan lautakunta voi toiminnanharjoittajan pyynnöstä vahvistaa tämän lain 17 ja 20 §:ssä tarkoitetuista hakemuksista salassa pidettäviksi seuraavat tiedot:

   1) valmistus- ja tuotantoprosessi, mukaan luettuna menetelmä ja sen innovatiiviset näkökohdat sekä muut tekniset ja teolliset eritelmät, jotka kuuluvat olennaisena osana mainittuun prosessiin tai menetelmään, lukuun ottamatta turvallisuuden arvioinnin kannalta olennaisia tietoja;

   2) tuottajan tai maahantuojan kaupalliset yhteydet toiminnanharjoittajaan tai luvan haltijaan;

   3) kaupalliset tiedot, joista käyvät ilmi toiminnanharjoittajan hankintalähteet, markkinaosuudet tai liiketoimintastrategia;

   4) DNA-sekvenssiä koskevat tiedot, lukuun ottamatta muunnostapahtuman havaitsemis-, tunnistamis- ja kvantifiointimenetelmissä käytettyjä sekvenssejä;

   5) jalostusmallit ja -strategiat.

   Edellytyksenä 1 momentissa tarkoitetulle salassapidolle on, että toiminnanharjoittaja voi osoittaa tietojen paljastamisen voivan vahingoittaa merkittävästi sen etuja.

   Lisäksi tieteellisissä selvityksissä salassa voidaan pitää luonnollisten henkilöiden yksityisyyden ja koskemattomuuden suojelemiseksi sellaisten luonnollisten henkilöiden nimiä ja osoitteita, jotka osallistuvat selkärankaisilla eläimillä tehtyyn testaukseen tai toksikologisten tietojen hankkimiseen.

   https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1995/19950377

   1. Kiitoksia! Tämä on erittäin mielenkiitoinen lisätieto!

Vastaa