ROKOTETTUJEN PANDEMIA – rokotekehittäjien pahin painajainen on täällä!

extreme close up photo of frightened eyes
Lue ääneen tämä artikkeli

Rokotekehittäjien pahin painajainen on se, että rokote toimii päinvastaisesti kuin se on tarkoitettu. Delta-variantti antoi viitteitä kehityssuunnasta, siitä, että tulevat variantit ohittavat rokotteiden suojan. Mitä maailman rokotesyndikaatti teki? Piikitti lisää samaa ainetta, jota on piikitetty alusta saakka. Omicron on viruksen seuraava kehitysaskel, se ohittaa täydellisesti rokotesuojan ja on lisäksi vasta-aine tehosteinen, ainakin tartunnan suhteen. Mitä tekee rokotesyndikaatti? PAKOTTAA kaikki ottamaan 3. tai jopa 4. mRNA-injektion!

Koch- instituutin Omicron data 30.12.2021

Saksalainen Koch-instituutti julkaisi Omicron dataa 30.12.2021. Alla sen sisältämät absoluuttiset luvut.

 • 6788 tapausta
 • 124 (1.8%) sairaalaan
 • 4 (<0.1%) kuollut
 • 186 (2.7%) rokottamattomilla
 • 4020 (59.2%) 2 x rokotettu
 • 1137 (16.8%) 3 x rokotettu

Yhden rokoteannoksen saaneita ei erikseen mainittu, oletettavasti puuttuva 21.3% on kertaalleen mRNA-injektion saaneita. mRNA-injektioihin sekaantuneiden osuus tartunnoista on täten 97.3%!

Omicron on ROKOTETTUJEN PANDEMIA!

Kuinka vaarallinen Omicron on alustavien tietojen mukaan?

6788 tartunnan saaneista 1.8% (124 kpl) joutui sairaalaan ja sairaalaan joutuneista (4 kpl) kuoli. Sairaalahoitoisen reaktion saaneista henkilöistä 3.2% kuoli.

Aikaisempien varianttien kuolleisuus

Suomessa COVID-19 liittyvää erikoissairaanhoidon dataa ei ole saanut pandemian aikana läpinäkyvästi. Esimerkiksi erikoissairaanhoidon hoitojaksojen määrä on hyvin vaikea selvittää. Arviot on tehtävä niillä tiedoilla, mitä on saatavilla julkisesti. Joten tehdään samanlainen vertailu saatavilla tiedoilla.

Kuolleisuus

Todettuja taruntoja on koko pandemian aikana [3]260 292 kpl, joten 4.7% suomalaisista on saanut todetun tartunnan. Kuolleita COVID-19 tautiin on yhteensä 1564 kpl. Kuolleisuus COVID-19 tautiin kaikista tartunnan saaneista on 0.6%.

Kuolleisuus kaikista todetuista tartunnan saaneista ikäryhmittäin koko pandemian aikana:

 • 0-29-vuotta (0 kuolemaa) 0%
 • 30-39-vuotta (14 kuolemaa) 0,0053 %
 • 40-49-vuotta (26 kuolemaa) 0,0099 %
 • 50-59-vuotta (67 kuolemaa) 0,0257 %
 • 60-69-vuotta (147 kuolemaa) 0,0564 %
 • 70-79-vuotta (369 kuolemaa) 0,1417 %
 • 80+-vuotta (941 kuolemaa) 1,5607 %

Kuolleisuus alle 80-vuotiaiden osalta on ollut hyvin pientä. Alle 50-vuotiaden tartunnan saaneiden osalta liikutaan promillessa, siis prosentin tuhannesosissa. Alle 30-vuotiaan osalta riski on pyöreä nolla. Tämänhetkisen historian mukaan.

Omicron vie nuoria sairaalaan

Koch-instituuttin tiedoissa ei valitettavasti ollut ikäryhmiä jaoteltuna, mutta julkisuudessa on esitetty, että Omicron vie nuoria sairaalaan. [4]HUSin infektioylilääkäri Asko Järvinen on ollut huolissaan Etelä-Afrikasta kantautuneista tiedoista, joiden mukaan alle 9-vuotiaita potilaita oli sairaalahoidossa 7,5% kaikista potilaista.

Tiedon lähteenä on Reuters, joten siihen täytyy suhtautua varauksella. [5]James C. Smith on toiminut Reutersin toimitusjohtajana ja istuu nyt Pfizerin hallituksessa sekä [6]World Economic Forumin neuvostossa. Sidonnaisuudet on otettava huomioon aina kun Reuters kirjoittaa jotain. Nyt on alkamassa 5-11 – vuotiaiden rokotukset, joten Reutersin uutiset voivat olla vain rokotepropagandaa.

Pieni otos – 6788 Omicron- tartuntaa

Omicron vie potilaita sairaalaan 1.8% tartunnan saaneista. Sairaalaan joutuneista 3.2% on kuollut. Täytyy huomioida, että otos on pieni, vain 6788 tartunnan saanutta. Luvut ovat absoluuttisia. Ne ovat kuitenkin suuntaa antavia. Hyvinkin suuntaa antavia.

Täytyy myös huomioida se, että 5-11-vuotiaden [7]mRNA-rokotetutkimukseen osallistui yhteensä 1942 lasta. Se riittää maailmanlaajuiseen rokotuskampanjaan!

Lisäksi, EMA ei halua edes tietää tutkimustuloksia:

Euroopan lääkevirasto on myöntänyt lykkäyksen velvoitteelle toimittaa tutkimustulokset Comirnatyvalmisteen käytöstä COVID-19:n estämisessä kaikissa pediatrisissa potilasryhmissä (ks. kohdasta 4.2
ohjeet käytöstä pediatristen potilaiden hoidossa).
Tämä lääkevalmiste on saanut ns. ehdollisen myyntiluvan. Se tarkoittaa, että lääkevalmisteesta odotetaan uutta tietoa. Euroopan lääkevirasto arvioi vähintään kerran vuodessa tätä lääkevalmistetta koskevat uudet tiedot, ja tarvittaessa tämä valmisteyhteenveto päivitetään.

Comirnaty tuoteseloste sivu 14 – EMA

Tehohoidon raportti 1.12.2021

Kansallinen tehohoidon koordinoiva toimisto julkaisee satunnaisesti [2]tehohoidon raportteja. Katsotaan, kunka paljon tartunnan saaneista joutuu tehohoitoon tämänhetkisen tiedon mukaan.

1.12.2021 mennessä teho- osastoilla oli hoidettu 1238 COVID-19 varmistettua henkilöä. Se tarkoittaa sitä, että mukana on myös muista syistä hoidettuja tehopotilaita, joilla on koronatartunta. Teholle on joutunut kaikista tartunnan saaneista 0.47%.

Kuinka paljon rokotettuja?

Kaikkein oleellisin tieto eli rokotussuojan merkitys on ilmaistu hyvin oudosti tehohoidon raportissa. Alla kuvakaappaus:

Koordinoiva toimisto kerää tehohoidon potilasdatan koko Suomesta. Sen jälkeen se ilmoittaa, että “selvä enemmistö tehohoitoa tarvinneista COVID-19 potilaista on ollut rokottamattomia” ja se tieto perustuu THL:n rekistereihin.

Miksi rokotustieto ei ole tehohoidon raportissa promillen tarkkuudella? Se tieto on varmuudella potilaspapereissa. Rokotustieto haetaan kuitenkin THL:n rekisteristä. Syitä voi vain arvailla.

Koko aikana teholla on hoidettu vain 69 kpl kahdesti rokotettua!

Se tieto on saatu THL:n rekistereistä, ei potilasasiakirjoista. Määrä vaikuttaa pieneltä. On kuitenkin syytä muistaa, että pandemia on kestänyt kaksi vuotta. Tuplapiikitys alkoi laajamittaisesti toukokuussa 2021 ja syyskuussa 2021 kattavuus oli vasta 50%.

Alla tehohoitojaksot ja rokotuskattavuus lisättynä samalla aikajanalle. Kerran piikitettyjen määrää ei tehohoidon tilannekuvassa sanota.

Älä tule johdetuksi harhaan tämänkin asian osalta! Tehohoidon kuormitus COVID-19 potilaiden osalta on noussut suoraan suhteessa [8]rokotuskattavuuteen. Olisi erittäin mielenkiintoista tietää tehohoidon ja erikoissairaanhoidon kokonaiskuormitus suhteessa rokotuskattavuuteen. Luulen, että se olisi rokotekampanjan loppu.

Omicron tarttuu rokotettuihin – ja se ei näytä olevan oleellisesti lievempi

Rokotekehittäjien pahin painajainen on täällä! Omicron tarttuu rokotettuihin magneetin lailla. Saksan alustavien tietojen mukaan se ei ole oleellisesti lievempi tauti kuin deltan aiheuttama. Ikäryhmiä ei ole saatavilla, valtamedia paukuttavat nuorten osuutta, joten voi olla, että se on jopa vaarallisempi. Joka tapauksessa se tulee aiheuttamaan katasrofaalisen sairaalakuorman alkuvuoden aikana.

Myös Tanska tutkii

[9]Tanskalainen tutkimus on selvittänyt mRNA-tuplarokotuksen toimivuutta Omicron- varianttiin.

 • 1. kuukauden suoja 55%
 • 1-2 kuukauden suoja 16%
 • 3 kuukauden jälkeen -76%

Kolmen kuukauden jälkeen teho on MIINUS 76%. Suoja kääntyy negatiiviseksi kolmen kuukauden jälkeen!

Tässä tutkimuksessa on tarkasteltu lähes 40 000 tapausta. Tilanne ei näytä rokotusten suhteen lainkaan hyvältä.

Onko kyseessä vasta-aine tehosteinen omicron- variantti vai mRNA-injektioiden aiheuttama immuunikato? Asiantuntijat (oikeat) ovat varoitelleet kummastakin mahdollisuudesta.

Mikä tilanne on oikeasti Suomessa?

Valtamedia hehkuttaa Omicronin nopeaa leviämistä, mutta samalla sen lievyyttä. [10]HUS kieltää vierailut sairaalaan potilaiden että henkilökunnan tartuntariskin vähentämiseksi. Lisäksi puolustusvoimien päävartio on ilman vartijaa!

Twiitti 2.1.2021

Santahaminan henkilökunnalta saamani tiedon mukaan tilanne johtuu koronatartunnoista. Varuskunnan sairastuvat ovat täynnä ja osa terveistä varusmiehistä on lähetty kotilomalle.

Miksi valtamedia peittelee tilannetta?

Mikä on tilanne muissa varuskunnissa? Varusmiehet on “pakkopiikitetty” ja se kostautuu nyt. Mikä on tilanne sairaaloissa? [11]Oletettavasti noin 55 000 SOTE-alan työntekijää etsii uusia töitä tällä hetkellä ja 1.2 2021 tulee päivä, jolloin ison joukon irtisanomisaika loppuu.

Hallituksen esitys HE 230/2021 vp “noin 55 000 sote-alalla työskentelevää on vailla suojaa covid-19-tautia vastaan. Noin 31 000 on sellaisia, joilla ei ole ensimmäistäkään rokotetta”

Hallituksen esitys HE 230/2021 vp

Sairaaloihin jää töihin kaksi tai kolme kertaa piikitetyt, joiden tartuntavaara on tämän hetken tietojen mukaan dramaattisesti koholla.

Eduskunta kokoontuu kesken joulutauon

Eduskunta keskeyttää istuntotaukonsa käsitelläkseen lakia, jolla työterveyshuolto saadaan tehokkaammin mukaan rokotuksiin. Hallituksella ja eduskunnalla on siis tarkoitus vauhdittaa rokotuksia!

Katastrofi

Massiivinen rokotuskampaja toimimattomalla mRNA-injektiolla ajaa meidät täydelliseen katastrofiin. Edes perinteistä, toimivaa rokotetta ei suositella annettavaksi epidemian ollessa aktiivisena.

Kokeelliset mRNA-injektiot käynnistävät SARS-Cov-2 patogeenin tuotannon omien solujen avulla samaan aikaan kun ihminen on erityisen altistunut saamaan aidon viruksen. Kukaan ei tiedä, kuinka keho silloin reagoi, jos saa samaan aikaan mRNA-injektion ja aidon viruksen. Myrkyllistä piikkiproteiinia erittyy elimistöön moninkertainen määrä.

Jakakaa tätä kirjoitusta!

Hallitus on ajanut ylikansallista agendaa koko hallituskautensa ajan. Nyt kansanedustajatkin ovat seonneet aivan täydellisesti. Heiltä puuttuu oma ajattelukyky.

Maailmalta tulee jatkuvasti uutta tietoa rokotteiden haitallisesta vaikutuksista niin rokotesuojaan, haittavaikutuksiin kuin yleiseen immuniteettiin liittyen. Ongelma on tietenkin myös se, että Sanoma Oy:n omistama STT (Suomen Tietotoimisto) välittää vain sellaista tietoa, mikä sopii agendaan. Koko mediakenttä saa pääuutiset STT:n kautta. Jos seuraat vain valtamedian uutisia olet manipuloitu. Fiksut ihmiset ovat kaikkein helpoiten manipuloitavissa heidän huomaamattaan. Joten ole tarkkana!

Erään hypnoosiin erikoistuneen ammattilaisen sanoin: “Hölmöä on helppo huijata, mutta pirun vaikea hypnotisoida. “

Jos omaat hyvän mielikuvituksen, keksit helposti ratkaisuja ongelmiin ja ymmärrät kokonaisuuksia. On suuri vaara, että olet manipuloidussa tilassa. Päästä irti manipulaation otteesta, jos näin on päässyt käymään. Manipulointi on salakavalaa, johdonmukaista ja perustuu tieteeseen. Se on kestänyt jo vuosia.

Lapset pitää säästää!

Mainitsin aikaisemmin sanan immuunikato, Tanskan tutkimuksen yhteydessä. Immuunikadon lyhenne on AIDS.

Jos vaara ja merkit immuunikadosta on olemassa, älä salli sen injektoimista lapsiisi!

Jaa artikkeli

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Wöchentlicher Lagebericht des RKI zur Coronavirus-Krankheit-2019 (COVID-19) https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht_2021-12-30.pdf?__blob=publicationFile

[2] COVID-19 teho-osastoilla raportti 1.12.2021 https://www.psshp.fi/documents/7796350/7841067/Tehohoidon+tilannekuva+-+Koordinoivan+toimiston+raportti+2021_12_01.pdf/6ad9e2bf-7cb8-4f13-8f44-1e2fe934ffb4

[3] Varmistetut koronatapaukset Suomessa https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26

[4] Etelä-Afrikassa sairaaloissa on nuoria koronapotilaita enemmän kuin koskaan aiemmin https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008453677.html

[5] Jim Smith (business executive) https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Smith_(business_executive)

[6] WEF eli World Economic Forum https://injektiopiikki.com/2021/11/24/woke-build-back-better/

[7] Comirnaty 30 mikrogrammaa/annos injektiokonsentraatti https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fi.pdf

[8] Rokotuskattavuus Suomessa https://www.google.com/search?q=finland+vaccination+rate&oq=foinlad+vaccination&aqs=chrome.1.69i57j0i13l9.6439j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

[9] Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3

[10] Hus kieltää vierailut sairaaloissa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008513913.html

[11] Hallituksen esitys HE 230/2021 vp  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_230+2021.aspx

[12] Eduskunnan istuntotauko keskeytyy koronalain vuoksi https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/27950c98-5600-400f-b995-0c4236858beb

8 vastausta artikkeliin “ROKOTETTUJEN PANDEMIA – rokotekehittäjien pahin painajainen on täällä!

 1. Taas jälleen kerran syvä kumarrus ja kiitos hyvästä kirjoituksesta. Näitä on tuskaa lukea, mutta totuus vain alastomuudessaan ON. Se on sitä miltä se näyttää. Pakko katsoa sitä tarkkaan, koska se on ja pysyy. Kukaan ei ole luvannut minulle helppoa ja mukavaa elämää – eikä se ole sitä ollutkaan. Siksi tämäkin kestetään ja toimitaan paineen alla jääräpäisesti oikeaan suuntaan. Periksi EI anneta!

  Monasti ihmettelen, eikö muut ihmiset NÄE selvää asiaa edessään. Eivät he kaikki näe, koska uskovat auktoriteetteihin. Onneksi on meitä, jotka havahtuvat tosiasioiden paineessa viimeistään. Alkavat kysyä kysymyksiä ja parasta kaikessa – etsiä tietoa muualtakin kuin valtamediasta. Juuri tästä tiedon jakamisesta haluan kiittää Kustaa Kullervoa. Teet osasi moninkertaisesti – meitä jokaista tarvitaan, mutta jokainen kykyjensä mukaan. Minun rahkeet on jarrruttaa joka käänteessä ja kyseenalaistaa. Jakaa tietoa lempeästi uteliaisuutta herättäen välttäen vastarintaa.

  Olen yllättäen huomannut, että meitä on aika paljon sittenkin. Osa on ottanut ykkösen tai jopa kakkosen, mutta ei enempää. Kerätään joukkoja ja uskotaan, että joka portaalla on jäljellä ihmisyyttä ja tervettä järkeä!

 2. Kiitos jälleen erinomaisesta postauksesta ja erityiskiitos aina seikkaperäisistä lähteistä.

  Haluaisin kuulla mitä mieltä olet Ylen jakamasta ja päivittämistä koronatilanne-katsauksesta, jossa kerrotaan R-ton, osittainen, täysi näkökulmasta mm nuo tehohoitomäärät. Voiko luottaa ja miten niitä pitäisi tullkita?
  https://yle.fi/uutiset/3-11300232
  Sivun viimeisessä kappaleessa myös kerrotaan tämä että 1. R ryhmään lasketaan 21 pvän päästä jne.

  1. En osaa noihin sanoa mitään. Pitäisi tietää laskukaava. Jos tapauksia/100 000. Rokottamattomia on palkeissa noin 70 kpl. Sehän suoraan laskettuna olisi 55*70 eli tehoilla olisi kuukauden aikana 3850 rokottamatonta. Suomessa on noin 300 tehohoitopaikkaa.

   Ne varmaan pitävät paikkansa jotenkin suhteellisesti laskettuna, mutta absoluuttiset luvut voi olla täysin toiset. Kuolleita on absoluuttisilla luvuilla noin 65% rokotettuja marraskuussa.

 3. Hei! Olisiko linkkiä mainittuihin Koch instituutin tilastoihin? Yritin etsiä heidän sivuiltaan mutta en onnistunut löytämään.

 4. “HUSin infektioylilääkäri Asko Järvinen on ollut huolissaan Etelä-Afrikasta kantautuneista tiedoista, joiden mukaan alle 9-vuotiaita potilaita oli sairaalahoidossa”

  Tässä Etelä-Afrikasta tulleessa datassa oli käsittääkseni laskettu kaikista syistä sairaalahoidossa olevat lapset. Iso osa oli Omicronin vahinkolöydöksiä. Eli iso osa lapsista oli sairaalassa muista kuin koronaoireista, mutta testattaessa oli löytynyt oireeton tai lievä Omicron.

  Tämän Reuters (Huom. Thomson-Reuters Foundationin puheenjohtaja istuu myös Pfizerin hallituksessa) jättää tietysti mainitsematta, koska tarina sopii niin hienosti tukemaan lasten rokotuskampanjaa.

 5. Tuossa kuolleisuus osiossa sinun pitäisi verrata jokaisen ikäryhmän kuolleiden määrää kyseisen ikäryhmän tartuntoihin eikä koko kansan tartuntoihin, jos siis haluat saada selville kyseisen ikäryhmän kuolinriskin.
  Ja sitten; prosentti on sadasosa, promille on tuhannesosa, mutta promille ei ole prosentin tuhannesosa kuten kirjoitit. Prosentin promille toki olisi, jos niin voi sanoa. Kuitenkin kuolinriski on hieman nuita lukuja suurempi, vaikka siltikin pieni.

 6. Kannattaisiko rokotettujen mennä aids-testiin? Ainakin niiden joilla on ns. Omikron. Saattaisi jo olla kysymyksessä immuunikadon alkuoireet.

Vastaa