Tiedä historiasi – älä anna sen toistaa itseään

Kuuntele artikkeli

”Historia toistaa itseään” on sanonta, joka pitänee paikkansa. Jos historiassa on ollut hirveyksiä, kuinka tapahtumat tälläiset voivat toistaa itseään? Ehkä sen vuoksi, että jo vuodessa tapahtumat unohtuvat ihmisiltä. Kitty Werthmann, WW2- selviytyjä kertoo Itävallan tapahtumista. Ei Hitler mennyt tankkien avulla Itävaltaan. Ensimmäiseksi Hitler valittiin valtaan 98% äänivyöryllä, koska Hitler antoi ihmisille tasa-arvon. Loppu onkin historiaa.

Kitty Werhmanin puhe vuonna 2013

Kuuntele 35 minuutin mittainen puhe, jossa toisesta maailmansodasta selvinnyt Kitty Werthmann kertoo, kuinka asiat menivät kansalaisen näkökulmasta. Itävaltalaiset äänestivät Hitlerin 98% kannatuksella valtaan. Natzional Socialism Coverment pääsi valtaan.

Puhe on taltioitu vuonna 2013. Voitko löytää samoja elementtejä Itävallan tilanteesta kun verrataan maailmanlaajuiseen nykypäivään. Älä anna tämän laatuisen historian toistaa itseään!

Tekstitys: Kustaa Kullervo alias InjektioPiikki

Pääkohdat

Kitty Werhman kertoo videolla, kuinka asiat etenivät. Alla on kirjoitettu pääkohdat Hitlerin toiminnasta. Siitä, kuinka kansalaiset saattiin kävelemään lähes omatoimisesti kaasukammioihin.

Lupaus paremmasta

Itävallassa oli suuri työttömyys ja pulaa oli lähes kaikesta. Natsisaksassa oli toisin. Lähes täystyöllisyys, lähes jokaisella oli hieno Wolkswagenin kupla. Saksa oli toive paremmasta.

Vallan keskittäminen

Kun Sosialistinen Natsihallitus pääsi valtaan, paikallisia päättäjiä ei enää äänestetty, hallitus otti kaiken vallan ja laittoi ”parhaat” ihmiset päättäjiksi. Kansalaiset luottivat siihen, että parhaat ihmiset päättivät asioista. Kansalaiset eivät edes esittäneet kysymyksiä.

ID kortti

Kaikkien piti kantaa mukanaan kansallista ID-korttia. ID-kortin avulla sait oikeudet elää yhteiskunnassa.

”Et voinut nousta bussiin, et voinut nousta junaan näyttämättä kansallista ID-korttia. Älkää ikinä antako tapahtua sitä!” Kitty Werhman varoittaa.

Ilmaiset radiot joka perheeseen

Hallitus jakoi ilmaiset radiot perheisiin ja sen jälkeen otti hallintaansa radioasemat. Ulkomaisten radioasemien kuuntelu oli kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla. Kukaan ei kuunnellut ulkomaisia radioita, koska jokainen tietää, mitä ”kuolemanrangaistus” tarkoittaa.

Sanomalehdet sensuroitiin

Ennen kuin sanomalehdet jaettiin kaduille, ne tarkistettiin ja sensuroitiin hallituksen toimesta. Sosialistinen hallitus kontrolloi täysin tiedotusvälineitä.

Tasa-arvo

Tasa-arvo kaikille! Kaikille luvattiin toimeentulo ja tasa-arvo hallituksen toimesta. Tasa- arvo koostui kahdesta elementistä. Tasa-arvoinen toimeentulo ja sosiaalinen tasa-arvo.

Toimeentulon tasa-arvo

Tasa-arvoisen toimeentulon tarkoitus oli taata kaikille tasa-arvoinen toimeentulo. Jotta tämä mahdollistuisi, vero korotettiin jopa 70%:iin. Ne jotka olivat alimmalla tulotasolla, saivat asunnon. Lämmityksen, ruokalippuja ja tietyn summan rahaa jokaisesta lapsesta. Tätä kutsutaan sosialismiksi.

Sosiaalinen tasa-arvo

Kaikkien piti olla työvoimana. Aikaisemmin naiset olivat saaneet hoitaa pikkulapsia kotona, mutta nyt sosiaalinen status muuttui ”loiseksi”, jos nainen ei mennyt synnyttämisen jälkeen töihin. Mitä tapahtui pikkulapsille? Lastenhoitokeskukset. Voit viedä kuukauden vanhan lapsesi hoitoon 24/7. Keskuksissa oli korkeasti koulutetut hoitajat, jotka antoivat hallituksen määräämää kasvatusoppia lapsille.

Koulutus

Itävallassa koulujärjestelmä oli korkeatasoinen. Sosialistinen hallitus otti vallan ja ensimmäisenä toimenpiteenä se poisti kaikki kristinuskoon viittaavat symbolit kouluista, kuten krusifiksit. Kouluissa ei saanut enää rukoilla. Uskonnollisten symboleiden tilalle tuli Hitlerin kuva. Rukousten tilalle tuli sosialistisen hallituksen kansallislaulu.

Uskonnon opetus lopetettiin ja tilalle määrättiin liikuntaa. Myöskään sunnuntaina ei saanut mennä enää kirkkoon. Sunnuntaisin oli kahden tunnin poliittinen koulutus ja liikuntaa. Vanhempia ei saanut kuunnella ”koska he olivat vanhanaikaisia. Heitä ei kannata kuunnella, koska sinulla on nyt vapaus ja oikeudet.” Vanhemmat eivät saaneet kertoa lapsilleen edes kotiintuloaikaa, koska lapset ovat kykeneviä päättämään sen itse.

Nuorille jaettiin ilmaiseksi liikuntavälineitä ja nuorille miehille jopa moottoripyöriä. Kun lapset menivät kotiin, he kertoivat vanhemmilleen kuinka hauskaa heillä oli ollut. Paljon hauskempaa kuin kirkossa käyminen.

Tämä johti siihen, että 16-vuotiaat tytöt tulivat raskaaksi ja synnyttivät lapsia. Se oli Hitlerin toive. Saada paljon vaaleahiuksisia ja sinisilmäisiä lapsia maailmaan.

Pankit

Koska juutalaisten omistamat pankit kiskoivat 25% korkoja ne kansallistettiin.

Terveydenhuolto

Itävallassa on suhteellisen hyvin toimiva terveydenhuolto, joka toimii yksityisillä vakuutuksilla. Sairaalat olivat hyviä, lääkärit olivat hyviä ja kaikki saivat hoitoa tarvittaessa. Kaikki muuttui nopeasti.

Muutoksen jälkeen lääkärillä oli noin 10 minuuttia aikaa per potilas (sisältäen paperityöt). Lääkäreiden palkan maksoi hallitus. Jos lääkäri määräsi lääkettä, joka ei ollut hallituksen listalla, sen hinta vähennettiin lääkärin palkasta. Näin hyvät lääkärit, jotka määräsivät lääkettä, jota potilas oikeasti tarvitsi, ei saanut palkkaa juuri ollenkaan. Paljon hyviä lääkäreitä jätti maan tai jätti työnsä.

Yrityksiä ja maatalous

Yritysten ja maatalouden tarkkailuun palkattiin paljon virkamiehiä. Se oli Hitlerin tapa luoda työpaikkoja. Virkamiehet määräsivät, mitä maanviljelijät saivat viljellä, kuinka paljon ja kuinka paljon satoa sai kerätä. Virkamiehet esimerkiksi laskivat kanat ja määräsivät montako munaa kanat saivat munia.

Virkamiehet vierailivat yrityksissä ja tonkivat kaiken tiedon minkä saivat. He etsivät mitä tahansa, mistä saivat antaa uusia ”määräyksiä” yritykselle. Esimerkiksi pyöreät pöydät piti vaihtaa neliskanttisiin pöytiin. WC- tiloja piti rakentaa lisää. Monet yritykset lopettivat toimintansa järjettömiin virkamiesten määräyksiin.

Hitler kirjoitti kirjan – Mein Kampf

Hiler kirjoitti kirjan, jossa hän kirjoitti kaiken mitä tulee tapahtumaan. Kirjan nimi on Mein kampf. Itävaltalaiset olivat niin kiireisiä ja urheilullisia, että kukaan ei kirjaa lukenut. Kirjassa kerrottiin kaikki mitä tulee tapahtumaan. Toistan: Kirjassa kerrottiin mitä tulee tapahtumaan, kukaan ei sitä kuitenkaan lukenut.

Abortit kiellettyjä

Hitler tahtoi paljon lapsia, joilla on vaaleat hiukset ja siniset silmät. Abortit olivat sen vuoksi kiellettyjä. Mutta. jos pariskunnasta toinen oli ulkomaalainen ja nainen tuli raskaaksi, naiselle tehtiin pakotettu abortti. Ihmiset pakotettiin lääkinnälliseen toimenpiteeseen. Hitler halusi vain puhdasta saksalaista verta.

Eutanasia

Vammaisille ihmisille tarjottiin laitosmaista koulutusta, jossa heidät opetetaan lukemaan ja kirjoittamaan. Vanhempien kirjallisella luvalla tietenkin. Noin kuuden kuukauden jälkeen vanhemmille tuli ilmoitus lapsen luonnollisesta kuolemasta.

Sana levisi kuitenkin ihmisten välillä. Miksi kaikki ovat kuolleet? He olivat hyvässä kunnossa, kun he lähtivät. Sodan jälkeen selvisi, että noin 20 000 vammaista lasta oli tapettu ”eutanasialla”, siis murhattu.

Gestapo – salainen poliisi

Gestapo palkkasi ”ilmiantajia” tavallisista ihmisistä. Kukaan ei tiennyt, kuka oli ilmiantaja. Ihmisiä katosi ja kukaan ei tiennyt minne. Gestapo vahti ID-korttien avulla jokaista, mihinkään ei päässyt ilman ID-passia. Kukaan ei voinut luottaa kehenkään. Kukaan ei voinut kertoa oikeaa mielipidettään mihinkään poliittiseen asiaan.

Kaikki muuttuivat hyvin pelokkaiksi, koska kehenkään et voinut luottaa. Näkymätön vaara oli koko ajan läsnä.

Näin se toimii

Kun sota alkoi, ID-passilla sai ruokaa. Jos joku perheestä kuoli, hänen passinsa käytettiin nopeasti hyödyksi. Kuitenkin jo seuraavana päivänä Gestapo oli ovella ja tiesi ”väärinkäytöksen” tapahtuneen.

Gestapo ei kuitenkaan pidättänyt (ts. tappanut) ihmistä, vaan määräsi hänet vakoilemaan pomoa, naapureita ja ihan kaikkea toimintaa lähipiirissä. Siitä piti raportoida kerran viikossa. Näin luotiin ilmiantajien verkosto. Jokainen pelkäsi jokaista.

Pelko

Kukaan ei uskaltanut sanoa mitä ajatteli, oli sopeuduttava laumaan. Jokainen pelkäsi näkymätöntä. Kunnes oli liian myöhäistä.

Yksi mies ajoi maailman kaaokseen

Itavallan ajautuminen diktatuuriin kesti noin kuusi vuotta. Hitler valittiin Itävallassa 98% äänestystuloksella valtaan. Hän oli palvottu johtaja. Hän kirjoitti kirjan siitä, mitkä ovat hänen tavoitteensa. Voisiko tämä tapahtua uudelleen? Joku kirjoittaa kirjan mielipuolisista suunnitelmistaan ja ne voisivat tapahtua?

World Economic Forum

Klaus Schwab on saksalainen taloustieteilijä. Hän on perustanut Maailman talousfoorumin World Economic Forum (WEF). Jotta saat kuvan mikä on WEF on katso ”WOKE! – Build Back Better!”– artikkeli ja siinä oleva video. Se antaa hyvän kuvan WEF:in toiminnasta.

Tavoitteena talouden nollaus

Klaus Schwab on kirjoittanut neljännestä teollisesta vallankumouksesta useamman kirjan ja puhunut voimakkaasti tämän radikaalin muutoksen välttämättömyydestä. Hän on myös todennut julkisesti useamman kerran sen, että nyt meneillään oleva Covid-19-pandemia palvelee neljännen teollisen vallankumouksen globaalia toteuttamista erinomaisesti, koska pandemian poikkeusolot antavat mahdollisuuden niin kutsuttuun Suureen Nollaukseen (The Great Reset).

Maiden johtajat WEF agendan edistäjiä

Tämän tavoitteen saavuttaakseen WEF on pyrkinyt vaikuttamaan eri maiden päättäjiin. Monet nuoret johtajat ovat kouluttautuneet WEF:n yhteydessä toteutettavassa Klaus Schwabin luomassa Young Global Leaders -koulutusohjelmassa. [3]Pääministeri Sanna Marin aloitti tämän koulutusohjelman pian nimityksensä jälkeen. Myös [3]ministeri Saarikko on käynyt tämän koulutuksen.  

Haluatko olla ehdotonta eliittiä?

WEF-jäsenyys maksaa paljon. Se on pääsylippu maailman ehdottomaan eliittiin. ”Membership and partnership fees range from CHF60,000 to CHF600,000 depending on the level of engagement.” Suomeksi: Jäsen- ja kumppanuusmaksut vaihtelevat 53 000 € – 500 000 € välillä sitoutumisen tasosta riippuen.

Ministerien on annettava ilmoitus sidonnaisuuksistaan. Sanna Marin ja Annika Saarikko [5]eivät ole ilmoittaneet WEF-jäsenyyttään sidonnaisuuksiin. WEF agenda contributor pääministeri Sanna Marinilla ei ole mitään sidonnaisuuksia mihinkään. Valtiovarainministeri Annika Saarikolla ainut sidonnaisuus on Tiukulan säätiön hallituksen jäsenyys, mutta ei ilmoitettuja sidonnaisuuksia WEF-syndikaattiin.

[3] Valtioneuvoston kanslian mukaan Marin ei ole osallistunut verkoston tilaisuuksiin tai tapaamisiin. Sanna Marin tai Annika Saarikko eivät kommentoi jäsenyyttä.

Muutamia päämiehinä toimivia [4]agendan edistäjiä

Alla muutamia valtion päämiehinä toimivia agendan edistäjiä. EU:lla on vuodesta 2018 ollut yhteinen päämäärä [6]Greenpass eli digitaalisen ID järjestelmän luomiseksi rokotepassin avulla. Kuvassa myös tartuntojen määrä heidän johtamillaan alueilla.

Vuosittain järjestetään tapaamiset, joissa huomioidaan sitoumusten noudattaminen rokotuskoalition kesken.

EU – Ursula von der Leyen

Ranska – Emmanuel Macron

Tanska – Mette Frederiksen

Islanti – Katrín Jakobsdóttir

Suomi – Sanna Marin ja Annika Saarikko

The Great Reset

Talouselämän nollaus, joka saa ihmiset riippuvaisiksi valtiosta ja korporaatioista on vain osa WEF:n ja Schwabin visioista. Teknokraattinen ”unelma” on luoda uusi transhumaani ihminen, ’”curious mixes of digital-and-analog life”, tekniikan ja ihmisruumiin omalaatuinen yhdistelmä.

Tämä toteutettaisiin infektoimalla kehomme ”Smart Dust”– sirutekniikalla, joka lukee ja parhaimmillaan ja pahimmillaan säätele kehomme ja aivojemme toimintoja ja käyttäytymistä.

Kirja on ladattavissa pdf-tiedostona.

LATAA PDF-kirja

Historia toistaa nyt itseään! Tulossa on kylmää kyytiä. Älä anna sen tapahtua!

Lähteet:

[1] The Great Reset https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Great_Reset

[2] Kirjallinen kysymys liikenne- ja viestintäministeriön ja Helsingin kaupungin tekemästä sopimuksesta Maailman talousfoorumin kanssa https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/KK_348+2021.aspx

[3] Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” https://yle.fi/uutiset/3-11902107

[4] Agenda Contributors https://www.weforum.org/agenda/authors

[5] Ministerien sidonnaisuudetVN12021 vp https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/VN_1+2021.aspx

[6] EU:n etenemissuunnitelma pandemiaan – LIITTEINEEN! https://injektiopiikki.com/2021/08/25/tuliko-pandemia-eulle-yllatyksena-ei-todellakaan/

15 vastausta artikkeliin “Tiedä historiasi – älä anna sen toistaa itseään

  1. Eräs henkilö kysyy mistä tarkalleen löytyy linkit näihin?
    Saksalainen Koch-instituutti julkaisi Omicron dataa 30.12.2021. Alla sen sisältämät absoluuttiset luvut.

    6788 tapausta
    124 (1.8%) sairaalaan
    4 (<0.1%) kuollut
    186 (2.7%) rokottamattomilla
    4020 (59.2%) 2 x rokotettu
    1137 (16.8%) 3 x rokotettu

      1. 1 kertaa rokotetut rokottamattomiksi? Sensuuri on iskenyt voimakkaana. Jokaisen pitäisi tajuta mikä on homman nimi.

    1. INSA survey for Germany’s BILD newspaper, one of the largest in the country. When asked whether they still trust the official infection figures, 57% answered no. Only 32% believe that the figures are correct.

      In other words, the majority no longer trust the Robert Koch Institute (RKI) statistics, the German federal government agency, and the research institute responsible for disease control and prevention. https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-majority-of-germans-no-longer-trust-official-infection-figures-survey/amp/

  2. ”Mustiin pukeutunut viisikko osoittaa symboliikkaa tihkuvalla kuvallaan sitoutumistaan salaseuran agendaan. Huomaa Sanna Marinin käsien asento. Se on viittomakielen G-kirjain. Hallitus kumartaa julkisesti pimeyden voimille.

    Historia toistaa nyt itseään! Tulossa on kylmää kyytiä. Älä anna hoistorian toistaa itseään!”

    – Just joo, kun kauhistelemme täällä esimerkiksi Afganistanin tilaa, miten siellä on taannuttu taas kaikkiin hirveyksiin ja naiset on kahlittu koteihin ja kehitys mennyt taaksepäin – olemme ihan sokeita kaikelle sille kauheudelle, mitä omassa maassamme on alkanut tapahtua koko länsimaista kulttuuria ja ihmisoikeuksien alasajoa myöten.

    Ks. kommenttini https://tinyurl.com/yxs4dryt tuolla, jahka se julkaistaan:

    ”Pakkorokotuksia väkipakolla ajavan ministeri Krista Kiurun mies näyttää palvovan death metal kappaleissaan aivan suoraan ja avoimesti Saatanaa. Ja tämän saatananpalvojan kainalossa vapaa-ajallaan virvoittuva ministeri Kiuru yrittää sitten puolestaan pakkorokottaa koko Suomen kansan aloittamalla sen nyt ensimmäisenä sote-alasta. Kiuru on aloittanut myrkkypiikkien pistämisen nyt myös 5-11-vuotiaisiin viattomiin lapsiin. Joten lienee paikallaan hieman tarkastella minkälaisesta sielunmaisemasta tämän kyseisen ministerin edesottamukset oikein kumpuavat?”

    – Noh, kumppanin edesottamuksia aiemmassa elämässä ei voi laittaa kenenkään muun kontolle eikä noista vanhoista biiseistä voi vetää suoria johtopäätöksiä kenenkään nykyiseen sieluntilaan, kun yhtyekin on jo kuollut ja kuopattu.

    Mutta mitä silloisiin teksteihin tulee, Predatory Acts -biisissä https://tinyurl.com/y3optcsd kehotetaan metsästämään ja ottamaan kiinni heikot (hunt down the weak) hallitakseen uskonnollisia ihmisiä (to dominate the religious ones) ja että Allah, Jahve ja Jumala ovat kaikki samoja vallan välineitä (allah, jahve, god they are all the same instruments of power). Biisissä ”World to Dominate” https://tinyurl.com/y3f77pqj houkutellaankin sitten jo ihan suoraan hylkäämään uskonto ja palvomaan Saatanaa Raamatusta https://tinyurl.com/y342d6qg tutuin elkein:

    ”Come to me, gold, jewels, treasures waiting, hear me, for me to lead you, see me, in my world, at my command, bow to me, i salute and hail, i am your god now and i will rule you!”
    (tule luokseni, kulta, timantit, aarteet odottavat, kuule minua johtaakseni sinua, näe minut, maailmassani, ohjauksessani, kumarra minua, tervehdin ja huudan, olen jumalasi nyt ja hallitsen sinua).

    Atakhamia aiemmassa bändissä Funeris Nocturnumissa saatananpalvonta oli vielä suorempaa ja törkeämpää, jonka voi todeta englannin kieltä taitamatonkin osan biiseistä ja tekstistä https://tinyurl.com/y2x3xg4d ollessa ihan suomeksi: ”Bensiinillä valelen pastorin, kirjansa kanssa palakoon.”

    Linkkilista: https://tinyurl.com/yxlnrbe6

    https://rapsodia.fi/onko-sanna-marin-valehteleva-psykopaatti-ja-krista-kiuru-saatananpalvoja/#comment-1831

  3. Hieno kirjoitus taas! Täytyy kuitenkin sanoa, että näitä – sinänsä potentiaalisia tulevaisuudenkuvia – on verkko täynnä.
    Vaikka en väitäkään, että Sanna Marin ei olisi maailmanlaajuisen järjestön sätkynykke, niin tuntuu siltä, että tämän sivuston parasta antia ovat puhtaasti tautitilanteeseen, sen hoitoihin, suomen terveydenhuollon tilaan, viranomaisten suhmurointiin, median vedätykseen ja rokotetotalitarismiin liittyvät artikkelit. Tämä on sellaista sisältöä, jota ei ole missään muualla suomen osalta.

    Mikäli puolestaan haluaa perehtyä WEF:n toimintaan, mahdollisesti kehitteillä olevaan uuteen maailmanjärjestykseen, jossa talous ajetaan tahallisesti alas, viedään ihmisten perusoikeudet, tuodaan keskuspankin hallitsema kryptovaluutta ja digitaaliset passit ihan kaikkeen jne., niin sellaisesta kyllä löytyy juttuja monestakin paikasta.

    Täytyy tosin sanoa, että aivan mahtavasti olet löytänyt esim. tuon Marinin kaverikuvan itse pääarkkitehdin kanssa.

  4. Bill Gates rikastui tietokonealalla ja tekee nykyisin ”hyväntekeväisyyttä” rokotetutkimuksillaan. Poikani huomasi, että tietokoneissa käytettävässä ASCII-merkkijärjestelmässä kirjaimia vastaavat numerot saavat kyseisen herran puhuttelu nimestä ”Bill Gates” yhteenlaskettuna summan 663. Wikipedia kertoo, että mesenaatti lisää nimeensä roomalaisen numeron 3, jolloin yhteenlaskutulos onkin 666. Hmmm!

    Krista Kiurun mies palvoo saatanaa, joten tuskin ministeri itsekään noudattaa toimissaan kristillistä lähimmäisenrakkautta. Kovin asemoivat nämä rokotefanaatikot itsensä pimeyden ruhtinaan puolelle.

    http://www.devili.iki.fi/Computers/Luxor/Manuals/ABC800/Kayttoohje/sivu_42.html

    1. Sairaitahan he ovat päästään. Se sen selittää.

  5. saksassa oli id passi. suomessa natsipassi. et pääse eripaikkoihin jos sitä ei ole. eikö yhtäläisyydet ole aika ilmeiset. seuraava askel tulevaisuudessa sirutus.

    1. Jokaisessa valtiossa piti sodan aikana olla henkilöllisyystodistus (”id passi”) mukana, ja ihan nykysuomessakin pitää näyttää henkkarit pankissa, äänestyspaikalla, autokaupassa jne, ei tuossa ole mitään ihmeellistä. Väitetty natsipassi keksittiin jo Weimarin tasavallan aikana, ja pakkorokotukset jo keisarillisen Saksan peruja. Kansallissosialistit lakkauttivat molemmat. https://laitonlehti.net/2021/10/10/onko-koronapassi-natsipassi-partisaani-hiljenee/

  6. Hei, kiitos jutusta. Kittyn kertomus oli avartava — en tosiaan tiennyt, että ”kansallissosialismi” oli niin sosialistista. Muutama korjaus videosta tehtyyn tiivistelmään:
    – Sukunimen kirjoitusasu on tosiaan ”Werthmann”.
    – Tiivistelmässä kerrottiin lastenhoitokeskuksista: ”Voit viedä kuukauden vanhan lapsesi hoitoon 24/7”, mutta
    videolla Kitty sanoi ”four months old baby”. Hän piti pienen tauon sanojen ”four” ja ”month(s)” välillä, mutta noin minä sen ymmärsin.
    – Tiivistelmässä sanottiin maanviljelijöistä, että virkamiehet määräsivät ”kuinka paljon satoa sai kerätä”. Videolla Kitty sanoi ”how much they had to harvest regardless of the weather”. Ja vastaava pakottavampi ilmaisu myös kananmuniin liittyen: ”how many eggs they had to lay”.

  7. Ja sitten sitä todellista historiaa: Kolmannessa valtakunnassa sotavankeja yms kohdeltiin ihmisinä, sadistiset amerikkalaiset perustivat kymmeniä kuolemanleirejä, tunnetuimpina Eisenhowerin 19 leiriä Reinin laaksossa. Aiheesta on jopa artikkeli wikipediassa https://en.wikipedia.org/wiki/Rheinwiesenlager mutta siinä esitetään täysin absurdi kuolleiden määrä yms vähättelyä, realistisempi versio https://allthatsinteresting.com/rheinwiesenlager Ja tämä vain yksi esimerkki siitä kuinka sodan voittajat demonisoivat saksalaiset vaikka itse syyllistyivät paljon hirvittävimpiin hirmutekoihin.

  8. Kiitos jälleen Kullervolle, että jaksat taistella hyvän puolesta ja jakaa tietoa❤️🙏
    Teet sitä, mitä valtamedian tulisi tehdä, mutta mitä se ei valitettavasti tee.

    MainStreamMedia (= MSM) on nykyään Dark Media, joka pimittää tavalliselta kansalta hyvin paljon heitä koskevaa ja heidän elämäänsä suoraan vaikuttavaa tietoa. Samoin pimitetään heidän maidensa hallintoa ja päättäjiä sekä näiden sidonnaisuuksia koskevaa tärkeää tietoa ja jaetaan valikoiden virheellistä tietoa, josta hyötyvät median globaalit omistajatahot, globaalit suuryritykset, sijoitusyhtiöt ja globaali maailman rikkain 1% eliitti etupiireineen.

    Valtamediamme ei kerro, eikä tutki, mitä tuhoa kansalliselle demokratiallemme ja Suomen Itsenäisyydelle tekevät juuri nytkin kulissien takana Maailman Talous Forumin (WEF) jäsenet, Partners, Young Global Leaders, Agenda contributors, Global Shapers, Alumnit jne.

    Suomalaisia WEF jäseniä sekä (WEFn ja sen yhteistyökoulujen kouluttamia) neljännen teollisen vallankumouksen (= 4IR) ja Agenda2030 myötävaikuttajia (contributors), Global Shapers sekä Alumni & muita löytyy maastamme hyvin paljon.

    Heitä toimii niin yksityisellä sektorilla, kuin paikallistason & valtion politiikassa ja maamme julkisin verovaroin rahoitetuissa instituutioissa, virastoissa sekä julkishallinnossa.

    Tässä muutamia WEF jäseniä:

    WEF Young Global Leaders:

    Sanna Marin, SDP pääministeri

    Pia-Noora Kauppi, entinen ministeri/ europarlamenttiedustaja, nykyinen Finnish Finance johtaja

    Pekka Himanen, on Jyrki Kataisen pääministeriaikanaan v.2013 tilaaman Tulevaisuus”tutkimuksen” eli kalliin (700000€) raportin tekijä. Raportti kuvasi paljolti sosialistista tulevaisuutta (WEF/ Great Reset vaikutteita?)

    Alexander Stubb, entinen Kokoomusministeri, myös WEF/YGL, on nykyisin johtajana Italian EUI,
    School of Transnational Governance oppilaitoksessa, jossa koulutetaan GLOBAALIA HALLINTOA myös Suomen julkishallinnon ym. virkamiehille ja johtajille(!)

    Annika Saarikko, Keskusta nykyinen valtiovarainministeri

    Tero Ojanperä, AI eli tekoäly asiantuntija

    Sanni Grahn-Laasonen, Kokoomus, kansanedustaja, entinen Suomen nuorten koulutusta leikkauksilla ja ammattikoulu”reformilla” romuttanut Opetusministeri

    Miki Kuusi, Wolt omistaja – tuleva miljardööri

    Lisäksi erittäin vahvasti mukana EUn WEF kuvioissa (Suomen itsenäisyyden omien etujensa takia myyneet?) ovat ainakin seuraavat poliitikot

    Jyrki Katainen, Kokoomus, entinen ministeri, nykyinen SITRAn johtaja ja EU vice president, mm.työllisyys innovaatiot kilpailukyky.
    Huom! SITRA myös mukana Liikenne- ja Viestintäministeriön WEF hankkeessa C4IR

    Kai Mykkänen, Kokoomus,

    Timo Harakka, Liikenne- ja viestintäministeri on myös vahvasti myötävaikuttamassa joukkoineen Suomen viemisessä WEF Great Reset mukaiseen (Digi/SmartCities) globaaliin tietoyhteiskuntaan ja AI/5G/ID siru(passi) perusteiseen globaaliin sosialistiseen ”työntekijä/kansalaishallintoon”.

    Tässä vuosi sitten pidetyn WEF tilaisuuden esittelyä, jossa siis Timo Harakka osallistujana:

    ”Shaping Empowered Data Societies:

    Data from personal, commercial and
    government sources has the potential to address various challenges related to the Sustainable Development Goals and COVID-19 challenges.

    What policies, practices and partnerships are needed to empower individuals, communities and society to unlock the value of data?

    This session is associated with the following projects and initiatives of the World Economic Forum: Data for Common Purpose Initiative, Empowered Data Societies, and Redesigning Data Privacy: Reimagining Notice & Consent for Human Technology Interaction.”

    Edellämainitusta itselläni särähtää pahiten ihmisoikeus/perusoikeusmoraaliini etiikan vastaisena:

    -Data from personal sources (henkilökohtaiset/yksityistiedot globaalin hallinnon käyttöön!)

    -policies to empower individuals, communities and society to unlock the value of data (miten yksityistiedot ym. hankitaan!)

    -Redesigning Data Privacy (viedään jokaisen kansalaisen yksityisyydensuoja määrittelemällä yksityisyys uudelleen!)

    -Consent for Human Technology Interaction (suostumus kansalaisilta(?) transhumanismille!? eli meidän kansalaistemme liittämiselle lopulta 5G teknologian kautta AI teknologiaan -> Globaalin hallinnon ja WEF eliitin hallintaan)

    Edellämainitun 4IR globaalin eliitin sosialistisen vallankumouksen tukemiseen ja toteuttamiseen pyrkii myös Timo Harakan johtaman Liikenne- ja viestintäministeriön helmikuussa 2020 aloittama WEF lähtöinen globaali hanke:

    Suomen hallituksen tukemassa C4IR = Centre for 4th International Revolution
    hankeryhmässä ovat mukana ainakin seuraavat:

    Liikenne- ja viestintäministeriöstä:
    Maria Rautavirta, puheenjohtaja?
    Taru Rastas
    Antti Paasilehto

    Työ-ja elinkeinoministeriö:
    Satu Vasamo-Koskinen

    STM:
    Kaisa Lähdepuro (Jukka Lähesmaa)

    Opetus- ja kulttuuriministeriö:
    Anna Vuopala

    Ulkoministeriö:
    Jyrki Pulkkinen

    Helsingin kaupunki:
    Jan Vapaavuori
    Laura Uuttu-Deschryvere (Viivi Lähteenoja)

    Espoon kaupunki:
    Päivi Sutinen (Johanna Lyytikäinen)

    SITRA:
    Jaana Sinipuro (Laura Halenius)

    Teknologian tutkimuskeskus (VTT):
    Tuomo Tuikka

    Aalto Yliopisto:
    Janne Laine

    Elinkeinoelämän keskusliitto (EK):
    Mika Tuuliainen

    Teknologiateollisuus ry (työnantajat!):
    Ville Peltola

    Business Finland:
    Pekka Sivonen

    Valtion liikenteenohjauskonserni/
    Traffic Management Finland Group:
    Janne Lautanala

    Hankeryhmä on jatkanut kumppanuussopimusta WEF kanssa 1 vuodella.

    Olisi kansanäänestyksen paikka!
    Olemmeko valtuuttaneet kansanedustajat, ministerit ja valtion hillotolppavirkamiehet tekemään maanpetoksen ja myymään Suomen valtion itsenäisyyden ja demokratian maailman rikkaimman 1% eliitin tulevaisuuskuvitelman Globaalille sosialistiselle maailmanhallinolle?

    Olemmeko antaneet luvan heille muunnella Suomen demokratian eri lakeja valheellisesti ja salassa, niin että he voivat viedä kaikki perusoikeutemme? oikeutemme henkilökohtaiseen yksityisyyteen? terveyteen?sanan ja kokoontumisvapauteen?liikkumisvapautemme? oikeutemme työhön ja elinkeinonharjoittamiseen?
    oikeutemme terveyden ja sairaanhoitoon, kuten on jo käynyt?

    Herätkää hyvät ihmiset! Ja herättäkää muutkin! Meitä on 99% enemmistö herätettävänä jakamaan tietoa ja toimimaan ❤️🙏❤️

    Saa jakaa ja kommentoida, kertoa, jos on virheitä tiedoissani. Lisätietoja voit penkoa WEF sivustoilta, kirjallisuudesta ja valtionhallinnon dokumenteista.

  9. Illuminaatti valtaeliitti okkultismi

    Maailman ”eliittiväki” illuminaatit, joihin kuuluvat myös korkean tason politiikkoja, valtioiden päämiehiä, uskonnollisia johtajia, pankkiireita jne. harjoittavat lapsiuhri rituaaleja. Illuminaatit luottavat siihen etteivät ihmiset voi uskoa heidän tekevän törkeitä ja kauhistuttavia rikoksia, koska he ovat maailman valtaeliittiä. Heidän tekemänsä rikokset ovat niin kauhistuttavia ja hirvittäviä, että monet ihmiset eivät usko niiden olevan totta. Ikävää ja valitettavaa on, että se on kuitenkin totta, sillä osa (ei kaikki) maailman valtaeliittiä osallistuu okkultistisiin ja saatanallisiin rituaaleihin. Valtaeliitin rikokset perustuvat juuri siihen, että kun he tekevät tarpeeksi kauhistuttavan asian, niin he luottavat siihen ettei kukaan usko sitä ja siksi he saavat jatkaa kauhistuttavia tekosiaan.

    Ympäri maailmaa syksyllä illuminaattien seremonioissa tapetaan tuhansia lapsia. Satanistit uskovat saavansa voimaa tappamisten kautta. He voivat repiä sydämen irti ihmiskehosta ja paloitella sen osiin. Pääsiäisen aikana tapetaan aikuisia ihmisiä.

    Näihin rituaaleihin kuuluu myös seksiriitit, joita tehdään jopa nuorille lapsille. Seksiriitin uskotaan lisäävän voimaa sekä synnyttävän pelkoa ja lisäävään salaseuran jäsenten solidaarisuutta. Rituaalien kautta valtaeliitti etsii itselleen maallista valtaa ja voimaa sekä menestystä, jota he saavat palvoessaan saatanaa. Heidän menestymisensä hinta on kova, sillä he maksavat siitä lopulta iankaikkisesti kadotuksessa elleivät he tee parannusta ja tule Raamatulliseen uskoon.

    Illuminaatin jäsenet elävät kaksoiselämää, sillä he ottavat osaa näihin saatanallisiin rituaaleihin ja samaan aikaa toimivat yhteiskunnassa korkeassa asemassa kuten politiikkoina, lääkäreinä, psykologeina, terapeutteina, pankkiireina, lakimiehinä, hallitusten jäseninä, uskonnollisina johtajina ja vaikuttajina jne. He ovat vapaamuurarien eliittiä. He ovat eliitin jälkeläisiä, joita on lapsesta asti harjoitettu olemaan illuminaattien eliittiä.

    Illuminaatit käyttävät ihmisiä seksuaalisesti hyväkseen. Illuminaatti on soluttautunut kaikkiin uskontoihin ja pyrkii hallitsemaan niitä. Tästäkin syystä nykyään pyritään harjoittamaan ekumeniaa kaikkien uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöjen kanssa. Vatikaanilla on vahva ote illuminaateissa. Illuminaatti on homo-agendan, Aids:n ja seksuaalisen vallankumouksen takana. Illuminaatit vihaavat kaikkea mitä Raamatun Jumala ja totuus edustavat.

    Vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta katoaa Yhdysvalloissa sekä lukematon määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa. Osa kadonneista löytyy elävinä ja osa kuolleina. Monia heistä ei koskaan löydetä, sillä he päätyvät sieppauksen seurauksena saatanallisen rituaalin uhreiksi.

    Saatanallinen rituaalinen uhri- ja juhlakalenteri paljastaa sen kuinka kauhistuttavia ovat illuminaattien rituaalit:

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading