Miksi COVID-19 varhainen hoito on kielletty? – koko läntisestä maailmasta

pexels-photo-6074971.jpeg
Lue ääneen tämä artikkeli

Onko COVID-19 tartunnan jälkeen mitään tehtävissä? Koko pandemian aikana ennakoivaa tai tartunnan jälkeistä hoitoprotokollaa ei ole ollut. Asiantuntijat ovat yhteisellä suulla kertoneet, että COVID-19:n ei ole mitään hoitoa. Katsotaan mitä maailmalla on tapahtunut ennen pandemian lanseeramista. Onko kaikki keinot käytetty ja onko ihmisiä informoitu riittävällä tavalla?

Ihmisen immuunipuolustus

Ihmisen immuunipuolustus tekee jatkuvasti töitä. Se tuhoaa jatkuvasti elimistöön pääseviä viruksia, bakteereja ja lisäksi [1]immuunivaste voi tunnistaa myös syöpäsoluille tyypillisiä rakenteita.

Immuunipuolustuksesta kannattaa pitää huolta ja syödä tarvittavia lisäravinteita. Käydään läpi tärkeimmät ja katsotaan, kuinka tiede on niihin suhtautunut COVIDIN torjunnassa.

D-vitamiini

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka varastoituu elimistöön. D-vitamiinilla on elimistössä useita tärkeitä tehtäviä. Se säätelee satojen geenien toimintaa ja kohottaa vastustuskykyä. D-vitamiini auttaa mahdollisesti myös tulehdusten hoidossa.

Onko D-vitamiinitasoilla vaikutusta COVID-19 tautiin? Tutkimusten mukaan kyllä. Jopa [2] yhdeksän kymmenestä tehopotilaasta on matalilla D-vitamiiniarvoilla. Tutkimusten mukaan jo alle 50 nmol/l arvot alkavat nostaa tehohoidon riskiä merkittävästi. Alla kuvakaappaus Vitamin D Deficiency and Outcome of COVID-19 Patients -tutkimuksesta.

D-vitamiiniarvot nousevat hitaasti (kuukausien kuluessa), joten sen syöminen annoksella 50-100ug/päivä (aikuinen) kannattaa aloittaa heti, jos et ole vielä D-vitamiinia päivittäin syönyt. Jos olet lihava, syö vähintään 100ug/päivä.

Lääkeviranomaisen kanta

Ennen pandemian julistamista amerikkalaiset viranomaiset tekivät tutkimuksia eri aineilla. D-vitamiini oli yksi niistä.

Amerikkainen NIH eli Suomen Fimeaa vastaava virasto esittää “There is insufficient evidence to recommend either for or against the use of vitamin D for the prevention or treatment of COVID-19.” Ei ole riittävästi todisteita puolesta tai vastaan D-vitamiinin käyttöön ennaltaehkäisyyn tai hoitoon.

Lisänä on tutkimustietoa, joka vahvistaa D-vitamiinin hyödyttömyyden. Sen mukaan D-vitamiinista ei ole vaikutusta vaikeaa tai keskivaikeaa COVID-19 tautia sairastavan sairaalaoloaikaan, jos potilaalle annetaan yksi (1) 5000ug kerta-annos D-vitamiinia.

Ymmärrättekö? Maailman vaikutusvaltaisin lääkeorganisaatio ei suosittele D-vitamiinia ennaltaehäisyyn tai hoitoon, koska yhdellä massiiviannoksella D-vitamiinia ei ole hyötyä COVID-19 potilaan sairalaalassaoloaikaan. Se antaa viestin, että D-vitamiini on turhaa.

Miten Suomessa?

Suomessa ei ole ollut massiivisia kampanjoita D-vitamiinin hyödyistä immuunipuolustukseen. Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti on [7]blogissaan järjestänyt debattiväittelyn, minkä tarkoitus on lähinnä kumota D-vitamiinin edullisia vaikutuksia COVIDin ehkäisyyn.

Lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti ei selkeästi puhu D-vitamiinin puolesta, debatti on ennemmin sitä vastaan. D-vitamiinin suositeltava virallinen päivittäinen saanti on 10 μg/päivä niin lapsille kuin aikuisille. Se on aikuiselle homeopaattinen annos. Syö 50-100ug/pv. Mielummin 100ug, jotta saat arvot nopeammin kuntoon.

Vaasan kaupungin [4]johtava ylilääkäri Heikki Kaukoranta ohjeisti kansalaisia koronan hoidossa 3.1.2022. “– Pysy lämpimänä, lepää, juo kuumaa ja lievitä kuumetta tai särkyä parasetamolilla tai ibuprofeenilla. Tukkoisuutta voi lievittää myös käymällä suihkussa, miedossa saunassa ja syömällä kurkkupastilleja, tiivistää Kaukoranta.”

Kuin pisteenä i:n päällä! Ruokavirasto kielsi kaiken elintarvikkeiden ja lisäravinteiden markkinoimisen koronaviruksen ehkäisyyn 31. maaliskuuta 2020. Myös tutkimustulosten julkaiseminen kiellettiin. Se ei ole kielletyä, vaan EHDOTTOMAN KIELLETTYÄ!

Ruokavirasto

D-vitamiinin hyödyt on määrätietoisesti canceloitu länsimaissa viranomaisten toimesta.

[8]D-vitamiiniin liittyvät tutkimukset ja niiden tuloksia voit katsoa linkistä.

Sinkki

Sinkki on elimistölle välttämätön hivenaine, jolla on monenlaisia tehtäviä. Suurin osa elimistön sinkistä on varastoitunut luihin ja lihaksiin. Euroopan ruokaturvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt sinkille pitkän liudan terveysväitteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä sinkin vaikutukset on osoitettu luotettavilla tutkimuksilla.

Sinkki vaikuttaa moniin elimistön perustoimintoihin:

 • edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
 • edistää normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa
 • edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa
 • edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa
 • edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa
 • edistää normaalia DNA-synteesiä
 • edistää normaalia proteiinisynteesiä
 • edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Sinkillä on tärkeä tehtävä vastustuskyvyn vahvistamisessa. Lisäksi se on tärkeä tekijä monen elimen normaalille toiminnalle. Se edistää

 • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • normaalia kognitiivista toimintaa
 • luuston pysymistä normaalina
 • näön pysymistä normaalina
 • hiusten pysymistä normaaleina
 • kynsien pysymistä normaaleina
 • ihon pysymistä normaalina
 • veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä

Lääkeviranomaisen kanta

Ennen pandemian julistamista amerikkalaiset viranomaiset tekivat tukimuksia eri aineilla. Sinkki oli yksi niistä.

Amerikkainen NIH eli Suomen Fimeaa vastaava virasto esittää “There is insufficient evidence for the COVID-19 Treatment Guidelines Panel (the Panel) to recommend either for or against the use of zinc for the treatment of COVID-19” Ei ole riittävästi todisteita puolesta tai vastaan sinkin käyttöön ennaltaehkäisyyn tai hoitoon.

Ja taas lisänä on tutkimustietoa, joka vahvistaa sinkin hyödyttömyyden. [9]Hengityskoneissa oleville kriittisille COVID-19 potilaille oli annettu 220mg sinkkiä kahdesti päivässä. Sillä ei ollut huomattavaa vaikutusta parenemiseen.

Jos Covid-19 potilas joutuu hengityskoneeseen, tilanne on paha. On täysin päivänselvää, että vitamiinien ja hivenaineiden vaikutus ei ehdi vaikuttaa. Covid-19 on tauti, jota pitää ennaltaehäistä ja varsinkin hoitaa oikea-aikaisesti. Kerron siitä myöhemmin.

Ymmärrättekö? Maailman vaikutusvaltaisin lääkeorganisaatio ei suosittele sinkkiä ennaltaehkäisyyn tai hoitoon. Koska massiivinen 440mg päiväannos ei tuonut mainittavia hyötyjä esiin kriittisessä tilassa olevalla hengityskoneessa olevalla tehopotilaalla.

Syö sinkkiä joka päivä 30-40mg. Sillä on paljon hyviä vaikutuksia.

[10]Sinkkiin liittyvät tutkimukset ja niiden tuloksia voit katsoa linkistä.

Sinkin hyödyt on määrätietoisesti canceloitu länsimaissa viranomaisten toimesta.

Samoin on käynyt myös C-vitamiinille. Liitän alapuolelle koosteen, joka löytyy [11]NIH sivuilta. Jos vaikka tavallinen kansalainen katsoisi sieltä kannattaako lisäravinteita käyttää.

Aineet, joiden tiedetään 100% varmasti tukevan immuunipuolustusta, on canceloitu. Yhdellä vilkaisulla saa kuvan, että ne ovat täysin turhia ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tässä oli vain muutaman vitamiini ja hivenaine. Mennään seuraavaksi lääkkeisiin.

Valtioneuvoston tutkimuskatsaus 3/2020

COVID-19-tutkimuskatsaus on valtioneuvoston kanslian elokuussa 2020 käynnistämä toimintamalli, joka koostaa koronakriisiin liittyviä uusimpia tutkimustuloksia maailmalta ja Suomesta tiiviisti ja informatiivisesti valmistelijoiden ja päätöksentekijöiden käyttöön. 

[12]Tutkimuskatsauksessa 3/2020 on seuraava tieto. Ivermektiini estää SARS-CoV-2-viruksen replikaation in vitro. sivu 9.

Tutkimuksessa tarkasteltiin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston(FDA) hyväksymän syyhypunkin ja päätäiden hoitoon käytettävän ivermektiini-lääkeaineen käyttöä COVID-19-taudin hoidossa. Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että ivermektiini on myös antiviraalinen lääkeaine. Tämän antiviraalisen piirteen
vuoksi tutkijat halusivat testata kyseistä lääkeainetta COVID-19-taudin hoitoon, ja havaitsivat, että soluviljelmässä ivermektiini vähentää SARS-CoV-2-viruksen RNA:n määrää 5000-kertaisesti. Toisin sanoen, syyhypunkin hoitoon käytettävä lääke ivermektin estää tehokkaasti myös SARS-CoV-2-viruksen replikaation in vitro.

Valtioneuvoston tutkimuskatsaus 3/2020 sivu 9.

Vertaisarvioitu [13]The FDA-approved drug ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 in vitro– tutkimus osoittaa, että ivermektiinillä on 5000-kertainen kyky estää SARS-CoV-2 replikaatiota (monistumista) . Vaikuttaako lupaavalta?

Valtioneuvosto on siis tiennyt, että on olemassa lääke, joka estää erittäin tehokkaasti SARS-Cov-2 replikaatioita.

Ivermektiini – mitä se on?

Ivermektiiniä käytetään ihmisille ruoansulatuskanavan strongyloidiaasin, epäillyn tai diagnosoidun mikrofilaremian (sukkulamadon aiheuttama tila= matolääke) hoitoon tai syyhyn hoitoon. Suomessa ivermektiinin kauppanimi on SCATOL ja se on tablettimuotoinen. Yksi tabletti sisältää 3mg ivermektiiniä.

Ivermektiini löydettiin vuonna 1975 ja se tuli lääketieteelliseen käyttöön vuonna 1981. Vuonna 2015 William Campbell ja Satoshi Ōmura saivat [14] lääketieteen Nobel -palkinnon löydöstään ja sovelluksistaan. Ivermektiini sisältyy [15]WHO:n keskeisimpien lääkeaineiden luetteloon.

Ivermektiini on proteaasi 3CLPro-estäjä. Siitä on tehty muitakin tutkimuksia, jossa sen on todettu blokkaavan lähes kokonaan SARS-CoV-2 replikaatio. Tutkimuksessa [16] Identification of 3-chymotrypsin like protease (3CLPro) inhibitors as potential anti-SARS-CoV-2 agents

Ivermectin is known to be effective against many positive-sense, single stranded RNA viruses such as Zika, Dengue, Yellow fever, West nile, Venezuelan equine encephalitis, Chikungunya, Semliki forest, Sindbis, Rorcine Reproductive and Respiratory Syndrome, and Human immunodeficiency-1 viruses.

Ivermectin was able to inhibit more than 85% (almost completely) of 3CLpro activity in our in vitro enzymatic assay with an IC50 value of 21 µM.

https://www.nature.com/articles/s42003-020-01577-x

Kuinka Ivermektiini toimii SARC-Cov-2 virusta vastaan?

Lyhyesti selitettynä ivermektiini estää ja häiritsee SARS-CoV-2 replikoitumista, piikkiproteiinin sitoutumista ACE-2-reseptoreihin. Sillä on lisäksi monia muita mekanismeja estää vakavaa tautia. Lyhyesti sanottuna: Se estää mekanismeillaan vakavan COVID-19- taudin puhkeamista. Artikkeli josta alla oleva kuva on kaapattu, on jo poistettu. Siinä on kuvattu kaikki mekanismit. Sensuuri on iskenyt tässäkin suhteessa ivermektiiniin.

The mechanisms of action of Ivermectin against SARS-CoV-2: An evidence-based clinical review article

Mitä viranomaiset ovat mieltä?

Tutkimuksessa [17]The High-Dose IVermectin Against COVID-19 Trial on selvitetty ivermektiinin tehoa. Tutkimuksessa annettiin jopa 1 mg/kg ivermektiiniä päivittäin kriittisessä tilassa olevalle tehopotilaalle. Tutkimustulosten mukaan ivermektiinistä ei ollut hyötyä. Tutkimus on tehty samalla kaavalla kuin D-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini tutkimukset. Niiden tarkoitus oli näyttää toimimattomuus.

Ivermektiini täytyy aloittaa heti, kun tartunta havaitaan. Sen tarkoitus on estää replikoitumista, joten siinä vaiheessa kun potilas on kriittisessä tilassa siitä ei ole mitään hyötyä. Järkevä aloitusannos koronapotilalle on [18]FLCCC- lääkäriryhmän mukaan 0.2mg/kg. Ivermektiinikään ei estä 100% vakavan reaktion saamista, siitä myöhemmin.

Maailmanlaajuinen mustamaalauskampanja

Ivermektiinillä on vahva EI SUOSITELLA status WHO:n, NIH:n , EMA:n ja Fimean toimesta. Kun tieto sen toimivuudesta tuli julki [18]Joe Roganin koronatartunnan kautta, aloitettiin valtamedioiden toimesta maailmanlaajuinen mustamaalauskampanja. Siitä voit lukea [18]tästä artikkelista.

Varhainen hoito on ollut olemassa – valtioneuvosto ei reagoinut mitenkään

Onko valtioneuvosto reagoinut asiaan mitenkään? Ei ainakaan julkisesti. Fimea tiedotti 2021 maaliskuussa, että Euroopan lääkeviraston EMA:n mukaan tutkimustulokset eivät tue ivermektiinin käyttöä koronataudin hoidossa. Kun tiedustelin Fimean ylilääkäriltä, tietääkö hän Intian tilanteen ja mistä se johtuu, hän myönsi tietävänsä. Kysyin, miksi ette tee mitään? Huokauksen jälkeen hän sanoi, että Fimean noudattaa EMA:n ja WHO:n määräyksiä. (Puhelusta on tallenne)

Tutkijan kommentti: Tutkimus osoittaa, että ivermektiini voisi soveltya COVID-19-taudin hoitoon, koska se estää tehokkaasta SARS-CoV-2:n replikaation. Lääkeaineesta
onkin jo meneillään satunnaistettuja clinical trial -tutkimuksia (RCT), jotka valmistuttuaan pystyvät arvioimaan tarkemmin sitä, onko kyseinen lääkehoito tehokas ja turvallinen myös COVID-19-tautia sairastaville potilaille.

Valtioneuvoston tutkimuskatsaus 3/2020 sivu 9.

[19] WHO-lähtöisen Solidarity Finland -lääketutkimuksen johtoryhmän jäsen Jussi Mustonen arvioi kesäkuussa, että tutkimukset ovat hänen mukaansa pääosin heikkotasoisia ja tulokset äärimmäisen epävarmoja.

[20]Ivermektiiniin liittyvät tutkimukset ja niiden tuloksia voit katsoa linkistä.

Ivermektiinin hyödyt on määrätietoisesti canceloitu länsimaissa viranomaisten toimesta.

Käytetäänko lääkettä maailmalla?

Ivermektiiniä käytetään Intiassa etenkin Uttar Paresh maakunnassa. (240 miljoonaa asukasta, hallituksen toimesta), Indonesiassa ja Japanissa ivermektiiniä voi tilata omaan käyttöön ilman rangaistusta. Ivermektiiniä käyttävissä maissa COVID-19 on hävinnyt käytännössä kokonaan sen käytön aloittamisen jälkeen.

Pfizerin uusi suun kautta otettava lääke

Pfizerin uusi suun kautta otettava lääke on saanut hätämyyntiluvan. Arvatkaa mikä sen vaikutusmekanismi on? No, se on proteaasi 3CLPro-estäjä. Aivan kuten ivermektiini. Voit lukea [21]siitä lisää tästä

Edellä mainitut aineet olivat ennaltaehkäisyyn ja varhaishoitoon

Edellä käsitellyt aineet ovat ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen hoitoon. D-vitamiini tasot nousevat kolmen kuukauden aikana, joten jos saat tartunnan, ne eivät ehdi nousta. Lisäravinteita täytyy syödä jatkuvasti. Tartunnan tullessa aloitetaan ivermektiini, ei tehohoidossa.

Mikä on vakava COVID?

Sinun kannattaa lukea jossain vaiheessa artikkeli [22]COVID- tartunta – ratkaisevat 8 päivää!“. Kerron tässä lyhyesti mitä se pitää sisällään. Niin päästään lopulta varsinaiseen asiaan.

Lääkäri nimeltä Shankara Chetty on hoitanut yli 8000 covid- potilasta Etelä-Afikassa, ilman tehohoito välineitä. Potilaista yksikään ei ole kuollut. Hän on hoitanut potilasta niin kuin lääkärin pitäisi, oireiden mukaan. Ei siten, että katsotaan epikriisistä mitä eilen on tehty. (Mikä on valitettavan yleistä)

Hän oli huomannut, että kun tartunnasta on kulunut tasan viikko, tulee vakava reaktio joka johtaa hengitysvaikeuteen, jos on tullakseen. Hengitysvaikeus alkaa nopeasti ilman keuhkokuumeen tai obstrukion merkkejä. Hän piti sitä allergisena reaktioina ja myös hoitaa sitä sellaisena.

Hän antoi kortikosteroideja allergiseen reaktioon ja oireet helpottivat. Hän osui oikeaan. Sittemmin hän lisäsi hoitoon myös antihistamiinit, mutta keskitytään kortikosteroidien cancelointiin. Siihen osallistui Suomessa toimiva lääkefirma.

Käytetäänkö Suomessa kortikosteroideja COVID-19 hoidossa

Turun yliopisto Sirpa Jalkasen, Professor of Immunology johdolla [23] 28.05.2020 julkaistun mediatiedotteen mukaan kortikosteroidit nostavat kuolleisuuden jopa nelinkertaiseksi hengityskoneeseen joutuneilla potilailla.

Tutkimus on tehty soluviljelmillä Turun yliopistolla. Siihen ei ole osallistunut ihmisiä, vaan tutkijat ovat kehittäneet petrimaljassa havainnon, jonka mukaan se lisää kuolleisuutta. WHO on kieltänyt kortikosteroidien käytön covid-19-taudin varhaisessa hoidossa.

Sirpa Jalkasella on patentti [24] US7534423B2, pantentin toimeksiantaja on Faron Pharmaceuticals. Sama yritys, Faron Pharmaceuticals pääsi mukaan WHO:n vetämään Solidarity-lääketutkimukseen huhtikuussa 2020, tuossa tutkimuksessa etsittiin potentiaalisia COVID-19-hoitoja.

[19] WHO-lähtöisen Solidarity Finland -lääketutkimuksen johtoryhmän jäsen Jussi Mustonen (Faron Pharmaceuticals vetää Solidarity tutkimusta) arvioi kesäkuussa, että ivermektiini tutkimukset ovat hänen mukaansa pääosin heikkotasoisia ja tulokset äärimmäisen epävarmoja. Mainittakoon, että Markku Jalkanen on toimitusjohtajana [25]Faron Pharmaceuticals Oy:ssä. Sirpa Jalkanen omistaa yrityksen patentteja.

6.4.2022 [30]Helsingin Uutiset uutisoi kansainvälisestä Solidarity-lääketutkimuksesta, jota Suomessa vetää professori Kari Tikkinen Helsingin yliopistosta. Hänen mukaansa remdisiviirin lopulliset tulokset julkaistaan aivan lähipäivinä.

Sirpa Jalkanen Turun yliopiston tutkijan ominaisuudessa teki petrimaljassa tutkimuksen, jonka mukaan kortikosteroidien käyttö COVID-19 tautiin on tappavaa. Samalla firma, jossa hänellä on patentti ja oletettavasti myös mies, saa arvokkaan WHO Solidarity- tutkimuksen.

Ivermektiini lytätään Solidarity Finland -lääketutkimuksen johtoryhmän jäsenen Jussi Mustosen mielipiteen perusteella: “ivermektiini- tutkimukset ovat hänen mukaansa pääosin heikkotasoisia ja tulokset äärimmäisen epävarmoja”.

Faron Pharmaceuticals Oy käytännössä esti kortikosteroidien sekä ivermektiinin varhaisen käytön COVID-19 tautiin. On kiva saada tietää yrityksen todellinen liikevaihdon kasvu.

Kortikosteroidien hyödyt on määrätietoisesti canceloitu länsimaissa asiantuntijoiden ja päättävien virastojen toimesta.

Suomessa käytetään kortikosteroideja sairaalatasoisessa covid- hoidossa, [26]WHO ohjeen mukaan eli vain vakaville ja kriittisille potilaille. Onko lääkityksen aloittamiskohta oikea? Se on tärkeä kysymys. Suomessa annettiin aikaisemmin rutiinisti vakavaan COVID-19 tapaukseen remdesiviiri nimistä lääkettä, koska WHO suositteli sitä maailmanlaajuisesti. Sen teho oli kuitenkin aivan olematon.

Nyt WHO pumppaa uutta tosilitsumabi nimistä lääkettä markkinoille. Sen tehoa vasta tutkitaan ja sitä annetaan vakavissa tapauksissa. Sinun kannattaa ehdottomasti lukea myös artikkeli “WHO suositti lääkettä jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin!“.

Alla kuva: Effect of Tocilizumab vs Standard Care on Clinical Worsening in Patients Hospitalized With COVID-19 Pneumonia -tutkimuksesta

Kaikki on selvää! – ymmärrät varmaan asian

Toimiva hoito on ollut koko ajan olemassa. WHO on osallistunut jollain tavalla kaikkiin tutkimuksiin, jotka osoittavat oikeasti toimivien aineiden olevan epäedullisia COVID:in hoidossa. Samalla se pumppaa maailmalaajuisesti tuhansia euroja per potilas maksavia lääkkeitä, joiden tehoa ei tiedetä.

Hallitus, valtioneuvosto, THL ja Fimea ovat tienneet ja tietävät toimivasta tai ainakin erittäin potentiaalisesta hoidosta, mutta yrittävät piilottaa sitä kaikin keinoin. Tartuntatautilain mukaan heidän pitäisi etsiä kaikkia mahdollisia ratkaisuja ja hoitoja.

Suomessa lääkäri voi määrätä off- label ivermektiiniä, mutta Valvira seuraa niiden määräämistä. Lisäksi ivermektiinin hinta on nostettu taivaisiin. Sitä ei ilmiselvästi haluta antaa laajaan käyttöön.

Miksi? Rokote ei voi saada hätämyyntilupaa, jos tautiin on olemassa hoito. Koko pandemian ajan on vakuutettu, että ainostaan rokote voi pelastaa meidät. Kuinka kävi? Käsittääkseni tilanne on pahempi kuin koskaan.

Toimenpidealoite

Toimenpidealoite [26] TPA 109/2021 vp Toimenpidealoite koronalääkkeiden turvallisuuden selvittämisestä on jätetty eduskuntaan. Kansaedustaja Juha Mäenpää on jättänyt 4.1.2022 toimenpidealoitteen, jossa vaaditaan selvittämään ivermektiinin, hydroksiklorokiinin, prednisolonin ja prometatsiinin turvallisuutta COVID-19 varhaisessa hoidossa. Yksi kansanedustaja voi vastata 200 eduskuntaan valittua!

TÄMÄ ASIA TULEE JULKISUUTEEN! Vaikka sitä yritettäisiin peitellä kuinka.

Toivo elää!

Ehkä meillä on vielä joskus SAATAVILLA oikea aikainen lääkitys vakavan COVID-19- reaktion varalle. Kuitenkin ennen sitä moni ehtii saamaan vakavan rokotehaitan. Ja moni kuolee COVID-19 vakavaan reaktioon.

HALLITUS TIETÄÄ!

Jaa tämä kirjoitus, myös ihmisten pitää tietää.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Immunosuppression aiheuttama syöpäriski https://www.duodecimlehti.fi/duo15715

[2] Vitamin D Insufficiency May Account for Almost Nine of Ten COVID-19 Deaths https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33260798/

[3] Vitamin D Deficiency and Outcome of COVID-19 Patients https://www.mdpi.com/2072-6643/12/9/2757

[4] Näin sairastat koronan kotona https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008513687.html

[5] There is insufficient evidence to recommend either for or against the use of vitamin D for the prevention or treatment of COVID-19. https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/supplements/vitamin-d/

[6] Effect of a Single High Dose of Vitamin D3 on Hospital Length of Stay in Patients With Moderate to Severe COVID-19 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33595634/

[7] Debattiväite 1: Suomen D-vitamiinisuositukset ovat nykyisessä koronatilanteessa liian alhaiset https://blogit.ts.fi/terveys-tiede/debattivaite-1-suomen-d-vitamiinisuositukset-ovat-nykyisessa-koronatilanteessa-liian-alhaiset/

[8] Database of all vitamin D COVID-19 studies https://c19vitamind.com/

[9] There is insufficient evidence for the COVID-19 Treatment Guidelines Panel (the Panel) to recommend either for or against the use of zinc for the treatment of COVID-19 https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/supplements/zinc/

[10] Database of all zinc COVID-19 studies https://c19zinc.com/

[11] Supplements – Summary Recommendations https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/supplements/summary-recommendations/

[12] COVID-19-tutkimuskatsaus 3/2020 https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/162430/COVID19_Tutkimuskatsaus_3-2020.pdf

[13] The FDA-approved drug ivermectin inhibits the replication of SARS-CoV-2 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166354220302011

[14] The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2015 https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/2015/campbell/facts/

[15] WHO:n tärkeimmät lääkkeet https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:WHO:n_t%C3%A4rkeimm%C3%A4t_l%C3%A4%C3%A4kkeet

[16] Identification of 3-chymotrypsin like protease (3CLPro) inhibitors as potential anti-SARS-CoV-2 agents https://www.nature.com/articles/s42003-020-01577-x

[17] The (HD)IVACOV Trial (The High-Dose IVermectin Against COVID-19 Trial) https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04712279

[18] PREVENTION & EARLY OUTPATIENT TREATMENT PROTOCOL FOR COVID-19 https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf

[18] JOE ROGAN syö HEVOSILLE tarkoitettua MATOLÄÄKETTÄ koronaan! https://injektiopiikki.com/2021/09/10/joe-rogan-syo-hevosille-tarkoitettua-matolaaketta-koronaan-nyt-on-pelkokerroin-kohdallaan/

[19] Ivermektiinin lupaukset murentuvat https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ivermektiinin-lupaukset-murentuvat/

[20] Database of all ivermectin COVID-19 studies https://c19ivermectin.com/

[21] Pfizer-skandaali 2.0 https://injektiopiikki.com/2021/11/09/pfizer-skandaali-2-0-pfizer-on-keksinyt-uuden-laakkeen-koronaan-mutta-sama-aine-on-rekisteroity-tietokantoihin-jo-vuonna-2009/

[22] COVID- tartunta – ratkaisevat 8 päivää! https://injektiopiikki.com/2021/12/30/covid-tartunta-ratkaisevat-8-paivaa/

[23] Kortikosteroidit vaarallisia virustautien hoidossa https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/kortikosteroidit-vaarallisia-virustautien-hoidossa

[24] US7534423B2 https://patents.google.com/patent/US7534423B2/en10

[25] Faron Pharmaceuticals https://fi.wikipedia.org/wiki/Faron_Pharmaceuticals

[26] Toimenpidealoite TPA 109/2021 vp  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/EduskuntaAloite/Sivut/TPA_109+2021.aspx

[27] Therapeutics and COVID-19: living guideline https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-therapeutics-2021.3

[28] WHO suositti lääkettä jonka TEHO ON OLEMATON – Nyt uusi lääke suosituksiin! https://injektiopiikki.com/2021/09/12/who-on-estanyt-covid-19-varhaisen-hoidon-suosittaa-laaketta-jonka-hinta-on-yli-2000e-potilas-ja-teho-pyorea-nolla/

[29] Effect of Tocilizumab vs Standard Care on Clinical Worsening in Patients Hospitalized With COVID-19 Pneumonia: A Randomized Clinical Trial https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33080005/

Covid-19-rokotukset EU:ssa – kysymyksiä ja vastauksia https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/questions-and-answers-covid-19-vaccination-eu_fi

[30] Herttoniemen varasairaalassa tehdään uraauurtavaa koronan lääketutkimusta – “Tässä potilasryhmässä on erityinen tarve parempaan hoitoon” https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4541017

17 vastausta artikkeliin “Miksi COVID-19 varhainen hoito on kielletty? – koko läntisestä maailmasta

 1. Aivan mahtavaa, että tuot tiedot selkeästi julki ja vihdoinkin joku nostaa syytteen👍

 2. D-vitamiini tasoksi suositeltu vähintään 50ng/ml on täällä käytetyssä asteikossa 125mmol/l. Jos sille tasolle haluaa arvonsa saada niin se voinee vaatia yli 100mikron annoksia. Itse otin aikoinaan useamman kuukauden 125mikron annosta ja mittauksessa arvo oli 110mmol/l tasolla. Dr Mercola on maininnut että siltä pohjalta mitä ihmiset on raportoineet yhteyksiä annosten ja veriarvojen välillä suurin osa olisi tarvinnut lähempänä 200mikroa. Yksilölliset vaihtelujen takia parasta tietysti olisi että mittauttaisi arvonsa. D-vitamiini tutkija Holick on esityksessään sanonut että hyvissä olosuhteissa auringosta voi saada päivässä 500mikroa vastaavan annoksen. Sen pohjalta vaikuttaisi että kovin helposti liian suuria annoksia ei lisänä tule otettua. Dr Mercola ei itse käytä ollenkaan d-vit lisää, mutta floridan auringossa viettää aikaa ja sanoo että sillä hänen veritasonsa oli jossain 70ng/ml eli 175mmol/l tienoilla. Suomessa ei vaan otollista aikaa ole kuin ehkä muutama kuukausi kesällä ja silloinkin lähempänä keskipäivää jos ei satu liian pilvistä olemaan.
  Aikaisen vaiheen hoitoprotokollista kiinnostuneille hyviä lähteitä Dr Shankara Chetty lisäksi on tyson/fareed joiden kokemuksista tullut kirja (Overcoming the COVID-19 Darkness: How Two Doctors Successfully Treated 7000 Patients), Dr Peter McCollough, FLCCC, bird group(UK Tess Lawrie), Dr Zelenko, Pierre Kory, flemingmethod, Steve Kirsch ja c19early.com sivusto. Myös Swiss policy researh sivulla on hoidosta sivu ( https://swprs.org/on-the-treatment-of-covid-19/ ) Luontaisemmista lisäravinne pohjaisesta lähestymisestä kannattaa tutustua Levy: rapid virus recovery ilmaiseen e-kirjaan ja Dr Henry Ealy, joka tiiminsä kanssa on tehnyt myös kattavia raportteja paljastamaan viranomaisten väärää toimintaa ( tämän sivun jutusta löytyy linkkejä rapotteihin https://www.americaoutloud.com/author/dr-henry-ealy/ ) . Luontaisesti kun aihe on hyvin sensuroitu kannattaa pistää telegrammissa näitä seurantaan.

  1. D-vitamiinin imeytymisessä on yksilöllisiä eroja. Ruokavalioni on LHCF (low carb, high fat ), joten imeytyy ilmeisen hyvin, sillä lokakuun lopussa kävin mittauttamasa ja d-vitamiiniarvoni oli 199 nmol/l. Päivittäinen annokseni on 50 mikrogrammaa ravinnosta saatavan lisäksi. Lisäksi otan purkista magnesiumia, sinkkiä ja C-vitamiinia. Olen astmaatikko ja atoopikko, mutta molemmat ovat nykyisin remissiossa. Samoin ennen jatkuvana riesana ollut huuliherpes loistaa nykyisin poissaolollaan.

 3. “– Hän on hoitanut potilasta niin kuin lääkärin pitäisi, oireiden mukaan. Ei siten, että katsotaan epikriisistä mitä eilen on tehty. (Mikä on valitettavan yleistä)”

  – Juu, koko vastaanottoaika meneekin kuin hujauksessa niiden tietojen plarailuun potilaan jäädessä tutkimatta kokonaan, joka voi olla aika kohtalokasta.

  + + +

  Lisäksi lääkäreiden autoritäärisessä hierarkiassa kaikkien on kumarrettava yhtä totuutta, joka sanellaan ylhäältäpäin ja kaikki vapaa ajattelu on kielletty myös potilaalta, jonka pitäisi esittää täysin tietämätöntä ja antaa lääkärin loistaa, vaikka tämä olisi väärässä. Koska väärä hoito ei auta, se näkyy vääjäämättä lisääntyneinä hoitovirheinä, joita ei halutakaan sen takia tilastoida. Sukupuolellakin on roolinsa jopa hoidon https://tinyurl.com/y2jkcqf8 lopputuloksessa.

  Mutta lopulta, ollessaan täynnä kaikkea sitä kusetusta, tuohon ahtaaseen malliin ei voi alistua enää. Mitäs opettivat koulussa lukemaan ja kirjoittamaan! Tyhmäkös sitä pitäisi olla ja nöyristellä vain jotain arkkiatria eikun paavia, joka vaikka vielä rollaattorista käsin pitää hallussaan ylintä ainoaa valtikkaa lääkäriskunnan esimiehenä, jossa kollegiaalisuuden varjolla estetään kaikki eriävät mielipiteet ja kritiikki, mutta selkäänpuukotus sallitaan ja vääristä ajatuksista erottaminen, yllyttyään koronan aikana oikein huippuunsa alkaessaan vaikuttaa varmaan siihenkin, kuka haluaa olla enää lääkäri tai lukea vuosikausia ammattiin, jossa ei edes ajattelua sallita.

 4. “Immuunipuolustuksesta kannattaa pitää huolta ja syödä tarvittavia lisäravinteita. Käydään läpi tärkeimmät ja katsotaan, kuinka tiede on niihin suhtautunut COVIDIN torjunnassa.”

  – Ikävästi kävi jo parikymmentä vuotta sitten, kun oiva lisäravinne AntiVir päätettiin nuijia 50 000 euron uhkasakolla Suomessa maanrakoon; poistumatta sentään markkinoilta kokonaan löytyessään tänä päivänä AntiWirin nimellä.

  Silloinhan ei saanut mainostaa valmisteen vaikuttavan niin kuin se vaikutti ja vaikuttaa edelleen viruksia vastaan.

  Mutta voi poijjaat, miten Suomi olisi takonut pelkällä AntiVirin viennillä jo sikainfluenssan aikana ja sen jälkeen rahhoo ja saanut roppakaupalla verotuloja, mutta päätettiin iskeä oikein kunnolla Suomi-neidon omaan nilkkaan ja antaa muiden hoitaa myyminen ja mainostaminen sellaisillakin sanoilla, joilla Suomessa ei saa.

  Hämmästykseni olikin suuri, kun esimerkiksi sellainen firma kuin Humer voipi mainostaa nenäsuihkettaan nimellä: Stop Virus – AntiVirin ollessa ahdasmielisessä Suomessa ankarasti kiellettyä.

  Lisätietoja, ohjeita ja neuvoja linkkilistasta:

  Kotikonsteilla koronaa ja muita viruksia vastaan
  https://www.one-tab.com/page/7XCGQb7SQQuZy4vKh7JOoQ
  https://tinyurl.com/y6ko3fjf

  1. Jos YLE + valtamedia lehdistössä sekä hallitus, THL, STM ja yliopistosairaalat ( ja oikeusjärjestelmä) uhkaavat meitä korruptoituneesti ja järjestäytyneen rikollisuuden keinoin, niin julkisuus rikosilmoituksen suhteen ole enemmän kuin suotavaa? Sillä eli vihdoin tieteellisesti perustelluilla oikeilla syytteillä voidaan säästää ihmishenkiä ja vielä rokottamattomien lasten tulevaisuutta. Eikö niitä ole jo riittävästi menetetty? Hylätään turha sievistely.

 5. Myös America’s Frontline Doctors on puhunut jo tämän suunnitellun plandemian alusta asti, valtakoneiston medikaalisesta rasismista, jossa eettiset, oikeat, hyvät, edulliset, ennaltaehkäisevät ja parantavat olemassaolevat turvalliset lääkehoidot ja hyvät hoitoprotokollat on mustamaalattu ja estetty Covid-19 hoitoina, jotta koronapaniikkia saadaan pahennettua, sairautta ja pelkoa levitettyä koko maailmassa. (Ja jotta kokeelliset, toksiset, vaaralliset mRNAinjektiot on saatu lyötyä läpi panikoivaan väestöön!)

  WHOn rahoittajien maksamilla väärennetyillä, virheellisillä tutkimuksilla annettiin näitä hyviä ja toimivia ennaltaehkäiseviä lääkkeitä tarkoituksellisesti testiryhmän potilaille aivan liian myöhään ja aivan liian isoja, jopa myrkyllisen suuria annoksia ja sitten ne kiellettiin!

  Ennaltaehkäisevien ja luontaista vastustuskykyä parantavien vahva D3 vitamiini, K2 vitamiini, vahva C vitamiini, Sinkki, Magnesium ym. käyttö mustamaalattiin. Hydroksiklorokiini, Azitromysiini, Ivermektiini, Budesonide ym. toimivat hyvät ja edulliset lääkehoidot estettiin.

  BigTech/BigPharma/BigInvestor omistama mainstreammedia/MSM pimittävät, mustamaalaavat eli cancelloivat eettisten lääkärien, professorien ja tutkimusten antamaa reaalista oikeaa tietoa.

  Tässä oikeiden todellisten eettisten lääkärien UPEA tiedotustilaisuus heinäkuulta 2020. Vahva suositus katsomiselle❤️

  https://www.bitchute.com/video/Brcm2OtyDVlO/

 6. Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Itsellä ensimmäinen hälytyskello soi kun profylakseihin ei suhtauduttu vakavasti heti taudin alusta. Kuitenkin ympäri maailmaa aloitettiin suunnaton tutkimustyö lääkkeiden löytämiseen. Ja tutkimuksethan tuottavat erilaista tulosta positiivista ja negatiivista ja kaikkea siltä väliltä niin kuin luonnontieteissä aina tapahtuu. Tutkimuksen määrä on ollut tähän mennessä ihan valtaisa, että on jo poimittavissa nämä tutkimuksen positiiviset hedelmät, kuten tässä injektiopiikin artikkelissa ja aiemmissa postauksissa on tehty.

  Nyt kuitenkin täytyy kysyä, että mikä Suomen tiedeyhteisöä vaivaa? Tohtoreiden, professoreiden ja luonnontieteilijöiden määrä on suuri niin luulisi siellä älynvaloakin jossain pilkahtavan. Miksei tähän suunnattomaan kansainväliseen tutkimukseen suhtauduta vakavasti. Etenkin lääketieteen alan oppineet tuntuvat olevan aivan kuutamolla. Vai massapsykoosissa?

  No kaikki enemmän tiedettä tehneet kuitenkin pystyvät analysoimaan dataa objektiivisesti ja vetämään johtopäätökset. Profylaksit toimivat, ei nyt 100 prosenttisesti mikä on luonnontieteellinen mahdottomuus, mutta riittävän hyvin, että ne estävät ihmisten vakavaa sairastumista ja kuolemia.

  Tässä Pierre Koryn yhteenvetoa asiasta. jokaisen kannattaa ainakin linkin taulukkoon tutustua, jossa luetellaan tieteellisesti osoitetut tautiin tepsivät aineet. Näitä Koryn ja Injektiopiikin esittelemiä profylakseja kannattaa varata omaan lääkekaappiin, vaikka olisi jo piikitetty.

  https://pierrekory.substack.com/p/the-global-disinformation-campaign?r=iutjw&utm_campaign=post&utm_medium=web

  Kaikki, joilla on silmät avoinna, näkevät, että käynnissä on rikos ihmiskuntaa vastaan niin kauan kun tämä asia vaietaan. Totuus on kuin rantapallo, se pulpahtaa lopulta pintaan, vaikka sitä kuinka yritetään hukuttaa.

 7. Kiitos taas hyvästä kirjoituksesta!
  Tiedätkö, miten voi tarvittaessa löytää lääkäreitä tai klinikoita, jotka osaavat todella hoitaa koronaa ja uskaltavat käyttää mahdollisesti myös off-label -lääkkeitä? Ehkä nimiä (lääkäreiden tai klinikoiden) ei kannata tähän kuitenkaan kirjoittaa 🙂

  1. Tiedän muutaman jolta on rajoitettu toimivaltuuksia sen vuoksi.

 8. Ivermektiini mainittu mutta lehdistön koordinoitu mollauslinja jatkuu luomalla pelkästään kyseenalaisia assosiaatioita:

  OMISTA koronakokemuksistaan kertoi perussuomalaisten Mika Niikko, joka peräsi toimia koronaoireiden paremmaksi hoitamiseksi. Rokotteiden lisäksi pitäisi Niikon mielestä tarjota ivermektiiniä, jota hän sanoi käyttäneensä itsekin.

  Niikon mielestä ivermektiini tulisi säätää Kela-korvattavaksi.

  Ivermektiini on käytössä muun muassa hevosten loislääkkeenä, mutta se on varsinkin Yhdysvalloissa noussut rokotteita epäilevien suosioon.

  Viranomaisten mukaan lääkettä ei tulisi käyttää kuin lääketieteellisissä tutkimuksissa. Yhdysvaltain lääkeviranomainen FDA twiittasi ivermektiinin käytöstä elokuussa: ”Et ole hevonen. Et ole lehmä. Oikeasti, ihmiset: lopettakaa.” https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008525378.html

 9. Kiitos taas kerran ja varsinkin siitä tutkintapyynnön alkuun panemisesta. Mistä tavallinen tallaaja saa näitä lääkkeitä jos se pöpö “oikeasti” tulee vastaan jos lääkärit eivät uskalla reseptejä kirjoittaa? Sairasta touhua…

 10. Ivermektin ja Hydroxychloquin on tarkoituksella blokattu pois käytöstä koska jos ne olisivat olleet käytettävissä, noi myrkkypiikit eivät olisi voineet saada EUA hyväksyntää eli rikollisten piikkien hyväksyntäprosessikin tehtiin rikollisesti. Eihän rikolliset osaa muuta.

Vastaa