VIISI TÄHTEÄ – vahva katselusuositus

Lue ääneen tämä artikkeli

Joe Rogan ja mRNA tekniikan kehittäjä Robert Malone keskustelevat COVID- taudista ja sen historiasta Joe Rogan experiment podcastissa. Robert Malonen on tehnyt elämäntyönsä rokotteiden parissa. Hänen Twitter tili suljettiin ilman varoitusta. Tämä video sensuroitiin  youtube palvelusta pian sen julkaisun jälkeen. Voit katsoa sensuroidun videon suomenenkielisillä teksteillä. Voitte itse päätellä mikä aiheutti sensuroinnin. Voiko totuuden esiintuominen johtaa maailmanlaajuiseen sensuuriin?

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

PowerfulJRE https://www.youtube.com/c/joerogan

Joe Rogan Experience – Robert Malone suom.tekstitys https://rumble.com/vs1zdk-joe-rogan-experience-robert-malone-suom.tekstitys.html

2 vastausta artikkeliin “VIISI TÄHTEÄ – vahva katselusuositus

  1. Hei! Youtube-“sensuuri” ei ole erityisen ihmeellinen asia kun huomioi sen, että Rogan tekee showtaan yksinoikeudella Spotifylle!. Spotifyssa tuo jakso on edelleen saatavilla.

  2. Aivan HUIPPU haastattelu ja hyvä suomennos!

    Molekyylibiologi, virologi ja BIOETIIKKAA työssään vahvasti painottava Dr Robert Malone todellakin tietää, mistä puhuu ja kertoo mielenkiintoisesti sekä helppotajuisesti vankkaan kokemukseensa, tieteellisiin faktoihin ja tutkimuksiin perustuvat perustelut ja taustat, jotta kuulija voi itse hakea lisää tietoa ja tehdä itse oman päätöksensä.

    Paras 3 tunnin sijoitus omaan ja rakkaidesi terveyteen ja tulevaisuuteen on katsoa tämä rauhassa ja keskittyen viimeiseen sanaan asti ja sitten jakaa kaikille vahvan suosituksen kera! ❤️

    Kiitos Kullervolle jakamisesta ❤️🙏❤️

Vastaa