Onko tämä ratkaisu – käännetään kelkka yhdessä!

brown wooden gavel on brown wooden table
Kuuntele artikkeli

Minulla on hallussani Advance Purchase Agreement (“APA”) for EU Member States eli EU:n ja Pfizerin välinen sopimus. Jäljitin siinä esiintyviä dokumentteja ja törmäsin arkaluontoiseen tiedostoon, joka kiinnitti huomioni. Se liittyi eränumeroihin ja aineiden valmistuslaitoksiin, mutta ei siitä sen enempää tässä vaiheessa.

Hyvin myrkyllisiä mRNA-injektioeriä

Maailmalla on puhuttu, että jotkut erät ovat olleet hyvin myrkyllisiä, myrkyllisimpiä kuin toiset. Tiedän, että se on totta kokemuksen perusteella, koska [1]haittoja tuli ryppäinä.

Fimean on pakko olla tietoinen eränumeroihin kohdistuvista ongelmista, koska haittailmoitukseen kirjataan injektion eränumero. Se ei ole puuttunut niihin mitenkään ja haittailmoituksia on [2]kirjaamatta 16 900 kpl! Meidän on itse kerättävä todisteet.

Valtava panostus jo takana – suurempi edessä

Olen panostanut kaiken, jopa [3]työpaikkani, tämän järjettömyyden estämiseen ja nyt on kiire! Koronapassi yritetään muuttaa [4]rokotepassiksi ja sille ei ole mitään perusteita.

Luokan 1 todistusaineiston kerääminen

Teen huipputason järjestelmän tietojen keräämiseen ja analysoimiseen. Injektion vaurioittamat ihmiset voivat jättää tietonsa, haittansa ja eränumeron. Myös omaiset voivat jättää piikin jälkeen kuolleen omaisen tiedot. Tiedän, että heitä on paljon. Projektin päätepiste on oikeuslaitos, vastuullisten saaminen oikeuteen ja korvausten maksaminen jokaiselle rokotehaittoja saaneelle.

Ennen kaikkea ME ja HE

Projektin läpiviemiseen tarvitaan rahaa, joten voit tehdä asian hyväksi lahjoituksen projektin avautuessa. Olen yhden ihmisen orkesteri, mutta nyt käännetään kelkka yhdessä.

Teen raportointijärjestelmän itse, joten sen kehitys maksaa vain minun aikaani. Tavoite on saada lehti-ilmoitusten avulla mahdollisimman suuri julkisuus. Lehti-ilmoitus maksaa paljon, ja se tehdään kuten englannissa on tehty, maksettuna mainoksena. 

Kelkka kääntyy – ja sen uusi suunta on oikeuslaitos

Vaiheet kelkan kääntämiseen. HUOM! Älkää lähettäkö vielä mitään tietoja. Kun järjestelmä on valmis siitä tiedotetaan erikseen.

  1. Teen järjestelmän tietojen keräämiseen.
  2. Teen kirjoituksia, jotta jokainen ymmärtää, että eräkohtaiset haitat ovat totta.
  3. Teen kirjoituksia, joissa kerrotaan erilaisista haitoista. Ennen kaikkea siitä, että ne eivät tule heti, vaan voivat tulla vasta useiden viikkojen jälkeen. Normaali ihminen kun ei osaa niitä yhdistää ilman tietoa.
  4. Jos lahjoituksia tulee riittävästi laitetaan mainos tai maksettu artikkeli sanomalehteen tai -lehtiin. Sanomalehtiin voi kirjoittaa lähes mitä tahansa “mainos” ilmoituksen alla (ainakin ennen pandemiaa). Netissä ei voi mainostaa rokotekriittisiä juttuja.

Näin saamme kerättyä luokan yksi todistusaineistoa. Eräkohtaisten haittojen todistettavan löytymisen jälkeen kaikki on selvää. Oikeus toteutuu sen jälkeen vääjäämättä.

Ketä me suojelemme

Tarkoituksena on saada oikeutta piikitetyille, mutta samalla lopettaa piikittäminen välittömästi! Lasten piikittäminen täytyy lopettaa aivan heti!

Maanataina alkaa projektin koodaus ja järjestelmä on valmis muutamassa viikossa 16h/vrk työpanoksella. 

Kerätään yhdessä luokan yksi todistusaineisto. Se kääntää historian suunnan!

Kun todisteet on kerätty ja rikosilmoitus tehdään projektin lakiasiosta vastaava taho tulee sovitusti olemaan.

Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy
Itälahdenkatu 15-17
00210 HELSINKI
www.oikeus.pro

Projektille perustetaan oma yhdistys ja voit tukea sen toimintaa jatkossa suoraan projektin nettisivuilla. Projektin nettisivu avataan muutaman viikon kuluessa. Oletettavasti kuitenkin jo viikon sisällä. Kiitos!

Projektin vaiheet:

Sunnuntai 23.01.2022 klo 7.00. Projektille on avattu oma dedikoitu palvelin.

Sunnuntai 23.01.2022 klo 9.05. Projektin domain varattu. Se on tässä vaiheessa salaisuus.


Lähteet:

[1] Kaaos on täällä – ja se on vasta alkua! https://injektiopiikki.com/2021/12/21/kaaos-on-taalla-ja-se-on-vasta-alkua/

[2] Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

[3] Kuka minä olen? https://injektiopiikki.com/injektiopiikki/

[4] Rokotepassi tarvitsee ensin rokotepakon – onko kansa valmis siihen? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008551521.html

17 vastausta artikkeliin “Onko tämä ratkaisu – käännetään kelkka yhdessä!

  1. BRAVO. Juuri näin. Osallistun lahjoituksilla kuluihin. Nyt kaikki mukaan. Britanniassa on jo esimerkki että Lontoon metropolin poliisin oli avattava tutkinta, toimitettu todisteaineisto oli sen verran painavaa. JA HASSU SATTUMA… pääministeri Boris lopetti kaikki rajoitukset pari päivää myöhemmin… Emme voi levätä hetkeäkään kunnes syylliset on oikeuden edessä.

  2. Mitä luulet tästä työelämän passista?mitä työryhmä valmistelee STM:ssä.

    1. En tiedä siitä yhtään enempää kuin muut. Järjetön ja täysin logiikan vastainen.

  3. Nyt täytyy kysyä että pitääkö se paikkaansa että ICC rikosilmoitus tai yhdistyneen kansankunnan poliisille tehty rikosilmoitus on kirjattu mutta tutkintaa ei ole kummassakaan aloitettu?

    1. t.me/publicannouncement602967921 — tuolta voi seurata UK-keissin etenemistä.

    1. Kyseiselle sivustolle on linkki ip:n etusivulla. Olemme tehneet yhteistyötä alusta saakka. Tämä projekti on tarkoitettu oikeudenkäyntiä varten ja saada kymmeniä tai satoja tuhansia rivejä tietoa. Kerättävän tiedon tarkoitus on paljon yksityiskohtaisempi sen pitää olla taivutettavissa hyvin laajasti. Siksi se tehdään alusta saakka omalla koodilla.
      Rokotehaitat on hyvä sivusto, mutta ei sovellu tähän päätepisteeseen.

  4. Muutama viikko on tässä tilanteessa pitkä aika. Varmaan löytyisi halukkaita osaavia työryhmään nopeuttamaan tietojen koontia. Osallistutaan tämän tiedon levittämiseen ja kustannuksiin.

  5. Mikä selittää FIMEAN ja lääkevahinkovakuutusyhtiön isot eroavaisuudet haittailmoituksissa?

    1. Haittailmoitus ja vahinkoilmoitus ovat eri asioita.
      Vahinkoilmoituksella haetaan korvauksia. Monet eivät oletettavasti edes osaa/tajua niitä hakea.

  6. Washingtonin osavaltiossa ollaan jo perustamassa rokottamattomien vainopartioita, hakemaan rokottamattomat henkilöt ja perheet (5 vuotiaista alkaen!) koronaleireille, jotka ovat jo toiminnassa. Leirillä joutuu olemaan 10 päivää, mutta jos ei ole 7 päivän jälkeen suostunut myrkkypiikille, voi tuomari jatkaa eristystä jopa 30 päivään asti. Tämä osavaltion lakimuutos oli hoidettu kuntoon yllättäen jo syksyllä 2019. Lienee nuokin viranomaiset osallistuneet väestövähentäjä Gatesin Event201 koulutukseen.

    https://www.afinalwarning.com/584579.html

  7. Fimea hylkää vakavat haittailmoitukset toteamalla lakonisesti, että ei sovi rokotteen aiheuttamaksi haitaksi. Muutamien päivien tai viikkojen sisällä ilmaatuu mm sydän- ja aivotapahtumia, kuolemiakin. Nyt lapsillekin ilmaantuu vakavia haittoja, joita ei ennen rokotuksia edes ollut.
    Eihän rokotetta ole edes asianmukaisesti
    tutkittu ennen lanseeraamista hätäkäyttöön poikkeusluvalla. Ja valmistaja vapautettu tuotevastuusta.

    Fimea hyväksyy vain lievät haitat, lämpöä, pistospaikan kipua ja turvotusta, huono olo jne.

    Erittäin kokeneena lääkärinä tyrmistyttää tämä kollegoiden sortuminen näin mittavaan rikokseen ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan.

    Tätä juuri olen odottanut. Faktatietoa. Todisteita tapahtuneista vakavista haitoista, vammautumisista, kuolemista.

    1. Vaikka piikittäminen lopetettaisiin heti, tämä projekti viedään maaliin. Selitystä janoavia omaisia on paljon. Vielä enemmän vakavia ongelmia saaneita tai kokeneita.

  8. Hei Kustaa Kullervo,

    Tämä viesti on vain sinulle.

    Tämän hyvän haastatteluvideon alle on esittelytietoihin kerätty aivan mieletön määrä hyviä tarpeellisia tietoja sekä linkkejä, joista on varmasti hyötyä sinullekin. Mitä alemmas scrollaat, sitä rankempaa settiä tulee. Mm. Dark Winter operaatio. Ymmärsin, että haastattelija on kanadalainen. Jaa tarvittaessa muille kontakteillesikin.

    Kiitos kaikesta mitä olet jo ihmiskunnan puolesta tehnyt❤️🙏❤️ Olet siunattu ja varjeltu ❤️🙏❤️

    https://rumble.com/vsv1kw-vaccinated-soccer-players-have-been-dropping-like-flies.-why.html

  9. Mitenköhä mikään maa pystyy enään oikeuttamaan (pakko)rokotuksia uusien tietojen myötä tartunnasta saatua immuniteettiä:

    https://www.youtube.com/watch?v=25-iJKPA1CA
    https://www.youtube.com/watch?v=yW4P_l4EXYg

    Toki he voivat vaikka mitä hämäriä tekosyitä keksiä.

    Sekä lisäksi Kroatian presidentiltä hyvä argumentti pakkorokotuksille: käytännösä kuolemantuomio tietyille henkilöille kun tiedetään rokotteiden aiheuttavan kuolemaa. Täsä hyvä tapaus analyysi uudesta seelannista:

  10. Ei niitä rahoja kannata lehti-ilmoituksiin laittaa. Varmaan muuta kautta saa enemmän näkyvyyttä.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading