THL-tietokantaa on muokattu vuosien ajalta – suuri nollaus!

people night dark laptop
Lue ääneen tämä artikkeli

Terveystiedon pitää olla luotettavaa. Terveystutkimusten pitää olla luotettavia. Kaiken tiedon mikä kohdistuu kansanterveyteen pitää olla luotettavaa. THL Avohilmo on lähes reaaliaikainen tietokanta, josta voi hakea tietoa. Olin huolissani marraskuun lopussa nopeasti kasvavista hermoston sairauksista sekä vuodoista ja tukoksista. Tammikuu 2022 muutti kaiken. Nyt meidän pitää olla kauhuissamme ja asia on tutkittava!

Nopeasti kasvavat luvut lääkärikäynneissä

Kirjoitin 29.11.2021 [1]artikkelin, jossa vertasin Fimean kirjaamia rokotehaittoja ja lääkärikäyntejä terveydenhoidossa oireiden pohjalta. Näkyvissä oli selkeä nousu käyntimäärissä, hyvin huolestuttava nousu. Kirjoittamassani artikkelissa on suorat linkit Avohilmon tietokantoihin. Linkit muuttuivat nopeasti käyttökelvottomiksi, koska tietokannassa tehtiin muutoksia ja artikkelin kuvakaappaukset eivät vastanneet enää alkuperäisiä linkkejä. Tiedot haluttiin selkeästi piilottaa.

Huomasin, että nyt peitellään asioita rankalla kädellä ja oletettavasti laittomin keinoin. Annoin asian rauhassa kasvaa.

Tammikuu 2022 – RED ALERT!

Kirjoitin 3.2.2022 uuden [2]artikkelin “Tammikuu 2022 – RED ALERT!” joka on nimensä mukainen. THL:n tilastotietokannassa on hyvin hälyyttäviä tietoja mm. kasvaimista, keskenmenoista ja synnynnäisistä epämuodostumista. Lyhyesti sanottuna tammikuun ennusteen mukaan kaikki em. ongelmat moninkertaistuvat vuonna 2022. Lukemat menivät linjassa vuonna 2021 alkaneeseen ongelmien nousuun.

Vaadin kirjoituksessa THL:lta selitystä asiaan. Asia luonnollisesti kiinnosti ihmisiä ja se lähti viraaliksi. THL ilmoitti muutaman päivän kuluttua asiasta. THL kertoi tietokannassa olleen virheen. Sen mukaan erikoissairaanhoidon tapaukset olivat päätyneet Avohilmo- palveluun.

Sain palautetta terveydenhuoltohenkilökunnalta, että se ei ole periaatteessa mahdollista ja myös Avohilmon speksien perusteella se ei ole. Ei mennä siihen, aivan eri taho saa selvittää, mitä on oikeasti tapahtunut.

Yksinkertainen selitys – asia kunnossa

Asia ei kuitenkaan ole kunnossa. THL kertoo, että Avohilmo- rekisterissä on tekninen virhe, joka on nyt korjattu. Luvut olivat muuttuneet, mutta… Koko tietokannan historia on muutettu! Tietoja on muutettu vuodesta 2019 asti. Koko Suomen terveydenhoidon käyntitilastot on muutettu vuodesta 2019 lähtien!

Muutama esimerkki

Katsotaan raskauteen liittyviä ongelmia. Alla alkuperäinen kuvakaappaus tietokannasta ennen “suurta nollausta”. Tiedot näyttävät erittäin hälyyttäviä lukuja esim. keskenmenojen osalta.

Alkuperäinen tieto

Keskenmenojen kasvu oli näkyvissä myös työpaikalla ja olen täysin varma, että luvut pitävät sen osalta paikkansa. Piikitysten alkamisen jälkeen raskaana oleville ikäryhmille keskenmenon jälkeisten kaavintojen määrä nousi huomattavasti.

“Korjattu” tieto

Kuten huomaat kuvakaappauksista, koko tietokantaa on muutettu vuodesta 2019 lähtien.

Tiedot on muutettu vuodesta 2019 lähtien

Tämä on katastrofi Suomen terveydenhuoltojärjestelmän luotettavuudelle. Tietoja on muutettu neljän (4) vuoden ajalta! Tilanne on hyvin ongelmallinen.

Jos erikoissairaanhoidon käynnit ovat menneet tietokantaan niin kuin THL sanoo, se tarkoittaa, että erikoissairaanhoidosta syntyneet rivit on vain poistettu tietokannasta. Se tosin aiheuttaa vielä vakavamman ongelman.

Tietoja on muutettu vuodesta 2019 lähtien. Se tarkoittaa, että erikoissairaanhoidon tilastot ovat menneet vuodesta 2019 lähtien tähän tietokantaan ja syöpien, epämuodostumien ym. järkyttävien tietojen nousu pitää paikkansa. Nyt ne on vain poistettu näkyvistä. Asia on tutkittava perinpohjaisesti virkavallan toimesta. Mikään selitys ei auta!

MTV- uutisaamu 9.2.2022 – THL tietoylijohtaja kertoo mitä on tapahtunut

9.2.2022 MTV-uutisaamussa Ivan Puopolo haastattelee THL:n tietoylijohtaja Pekka Rissasta. Haastattelussa Rissanen kertoo, että virhe koskee vuodenvaihdetta. Hän kertoo, kuinka laadunvalvonta on tarkkaa ja nyt valitettavasti meni muutama päivä, ennen kuin virhe havaittiin.

MTV-3

Jos virhe koskee vain vuodenvaihdetta, miksi koko historia on muutettu vuodesta 2019 lähtien. Ymmärrättekö? Tämä on poliisiasia. THL:n tietoylijohtaja valehtelee suorassa lähetyksessä tietokannan virheestä.

KELASTO – kelan tietokanta

Kela pitää tietokantaa. Mitä se näyttää? Sairaanhoitotoimentpiteet ovat olleet suhteellisen samanlaisella tasolla useita vuosia. Vuonna 2021 korvausten saajien määrä lähes kolminkertaistui (2,77) vuoteen 2020 verrattuna. Tämä sama nousu on havaittavasissa THL:n alkuperäisessä datassa. Kaikki muu täsmää, paitsi THL:n kertomus virheestä.

YLE esittää uutisissa vanhaa tietoa

Valtamedian mukaan pandemia on rauhoittumassa ja kaikki on hyvin. Kuitenkin tartuntaluvut ovat huipussaan, sairaalapotilaiden määrä on huipussaan ja kuolemien määrä on huipussaan. Nykyään viikonlopun saldo on noin 40 uutta kuolemaa. Se on paljon, mutta kaikki on hyvin.

7.2.2022 YLE 20.30 uutisissa esitettiin, että tilanne on rauhoittumassa ”ja kuten tästä grafiikasta näkyy, sairaalahoidossa on paljon enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja”. Jos huomaat, tilasto on 2021 vuoden joulukuulta. Tosin sen on kerrottu päivitetyn 17.1.2021. YLE esittää kuukauden takaista tietoa täysin harhaanjohtavasti. Graafi on suhteellinen ja se ei kerro mitään sairaalassa olevien potilaiden lukumäärästä.

Yle on tehnyt korjauksen uutiseen. Väärä vuosiluku on vaihdettu ja siitä on kerrottu seuraavan päivän uutislähetyksessä.

Mitä jos THL salaa rajusti kohonneita sairaalakäyntejä ja ongelmia?

Tilastojen perusteella näyttää siltä, että tilastoja on muokattu mielivaltaisesti. Mitä jos ne osoittavat vaaranmerkkejä liittyen mRNA-injektioihin? Uudistetussa geenitekniikkalaissa on kohta, jonka mukaan toiminnanharjoittaja voi kieltää tietojen paljastamisen, jos se vahingoittaa sen etuja. Onko kyse siitä?

Onko krematorioissa ruuhkaa?

Kuolleet pitää laittaa jonnekin. Hautaustoimistot ja krematoriot tietävät aidon tilanteen. Kuopiossa hautaustoimistossa ja krematoriossa on ruuhkaa. Kuopion yliopistollisen sairaalan ruumishuoneella ei tosin ole, sairaalan johtaja Olavi Airaksisen mukaan.

Jos hautaukseen ja krematorioon on monen viikon jono, miten se ei näy sairaalan ruumishuoneella? Säilöökö Kuopion sairaala kuukausia ruumiita vai onko sillä oma uuni?

Tutkintapyyntö poliisille

Tämä asia pitää selvittää. Toivotaan, että asiaan löytyy järkevä selitys. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että ympäri maailman on sama tietokantojen fiksausoperaatio käynnissä. Myös selitykset ja ongelmat ovat samat kuin THL:llä ja Suomessa.

https://www.afhsc.mil/POA/account/Login

Asiasta on tehty tutkintapyyntö viranomaisille, mutta myös sinä voit tehdä oman tutkintapyynnön. Kaikki viittaa siihen, että asiat eivät ole kunnossa. Asialle pitää laittaa painetta ja poliisitalojen ja poliisien ympäri Suomen pitää tulla tietoiseksi tästä huolesta. Jos haitallisten tietojen piilottelu ja muokkaaminen pitää paikkansa, on se rikoksista hirvein.

Tästä voit tehdä tutkintapyynnön poliisille

P.S. Minua on haukuttu rokotettujen toimesta Putinin palkkaamaksi trolliksi ja ties miksi. Mutta huomaa, ole niin kiltti. Olen tekemässä rokotettujen hyväksi tätä kaikkea. Jos et sitä ymmärrä, olen pahoillani.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] OVATKO ROKOTEHAITAT AITOJA – Onko syy- seuraus suhdetta olemassa? https://injektiopiikki.com/2021/11/29/ovatko-rokotehaitat-aitoja-onko-syy-seuraus-suhdetta-olemassa/

[2] Tammikuu 2022 – RED ALERT! https://injektiopiikki.com/2022/02/03/tammikuu-2022-red-alert/

[3] Geenitekniikkalaki https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1995/19950377

23 vastausta artikkeliin “THL-tietokantaa on muokattu vuosien ajalta – suuri nollaus!

 1. Huhhuh. Määd rispekt injektiopiikin kirjoittajalle. Tää on paras suomalainen blogi mitä tästä paskamyrskystä oon löytänyt..

  Ps, huomasiks vasta julkaistun tutkimuksen, joka havaitsi rokotteen mRNAta vielä 60 päivää rokotuksen jälkeen? Luoja siunatkoon rokotettuja

 2. Siis kyllä taas nostan olematonta hattu sun selvittelyille. Olet selvästi ainoa “taho” joka huolehtii etsinnöistä järjestelmällisesti. BRAVO! Teet erittäin tärkeää, elinikää lisäävää, Suomen kansan edun mukaista työtä ja toivon mukaan saat monessa ihmisessä aikaan sen ajattelutavan muutoksen, joka edesauttaa hänen kykyään ymmärtää tätä tilannetta!

 3. Toivottavasti näitä viedään eteenpäin. Ja kiitos työstä mitä teette näiden asioiden selvittämiseen.

 4. Hei, toista päivää oireita, lämmönnousua, väsymystä, pientä yskää. Testitulos positiivinen. Yksi rokote alla. Enempää ei ole tulossa. Mitä tässä nyt sitten kannattaisi ottaa? sinkki, d-vit., kversetiini, NAC..?

   1. “Tuossa on ohjeet.”

    – Virusten suhteen minua on jeesannut jo parikymmentä vuotta AntiWir-niminen valmiste, jota saa esimerkiksi TOK-TOK-Tokmannista, samoin Kärkkäiseltä ja Polar Pharmastakin suoraan kirjoitettuani siitä jo https://injektiopiikki.com/2022/01/05/miksi-covid-19-varhainen-hoito-on-kielletty-koko-lantisesta-maailmasta/#comment-682 tuolla. Mielestäni AntiWir on ylivoimainen valmiste verrattuna moneen muuhun ja olisi antanut suomalaisille etulyöntiasemaa, kun saatavuudessakaan suomalaisena tuotteena ei ole ollut ongelmaa.

    Ennen borrelioosiin sairastumista vahva D-vitamiini piti flunssat/influenssat loitolla, mutta sen jälkeen pelittämättä yksin enää piti kaivaa AntiWirkin naftaliinista esiin selättääkseen puolikuntoisena https://tinyurl.com/yadlrlz8 päälle iskevät virustartunnatkin, ainoana harmistuksen aiheena ekologisen pakkauksen muuttaminen puolityhjään purkkiin.

    Mitä AntiWirin ainesosiin tulee, löysin jo vuosi sitten https://tinyurl.com/yfx9sto9 tutkimuksia, joissa kaikkien kolmen; oleuropeiinin, monolauriinin ja melissan on todettu tehoavan myös koronaan estäessään ylipäätään virusten jakautumista, kuten Hymynkin terveysartikkelissa todettiin jo sikainfluenssaan liittyen, ks. https://tinyurl.com/y7pso8fb linkkilistani.

    Minulla oli vuosia sitten kukkakaupasta ostettu oma pieni oliivipuukin, jonka lehtiä pureskelin saadakseni siitä tuhtia oleuropeiiniä, mutta ikävä kyllä puu kuoli jo Hesassa muuton jälkeen ja vaikka tilasin uusia siemeniäkin kasvattaakseni itse uuden oliivipuun, se jäi vaiheeseen ja poikani heitti siemenet menemään luullen niiden olevan epäkelpoja vanhoina.

 5. George Orwellin 1984-teoksessa päähenkilö työskentelee arkistotehtävissä: Historialliset dokumentit ja kaikki tilastot muokataan ja tarkastetaan ennen julkaisua sisällöltään sellaiseen muotoon että ne tukevat kansalaisten sokeaa uskoa Isoveljeä tai Koneistoa kohtaan. Kaikki “ennen asiat olivat paremmin” -aineisto sensuroidaan jotta Iskostettava Totuus olisi toivotunlainen…

 6. Kuinka paljon tässä on mahdollisesti ollut poliittista ohjausta takana mm. ”pääministeri” Sanna Marinin hallituksen taholta? On tiedossa, että erinäisiä kansalta salassa pidettyjä tietokantoja ja henkilörekistereitä on em. pääministerin hallintokaudella tehty kiihtyvässä määrin, sekä erinäistä hyvin arveluttavaa lainsäädäntöä, jonka ”presidentti” Sauli Niinistö on kiltisti ja kuuliaisesti allekirjoittanut palvelemaan globalistimafian määräyksiä.

  Asiasta on tosiaan hyvä tehdä viralliset tutkinnat, joille toivotan menestystä, sillä aiemmin vastaavat on onnistuttu Poliisin ja vastaavien tutkinnan tahoilta torjumaan, koska Suomi ei saa noudattaa länsimaiseen demokratiaan kuuluvia oikeusvaltio- ja laillisuusperiaatteita, joiden sisällötön vakuuttelu on jätetty poliitikkojen puhuville päille.

  THL on erikoinen poliittisten puolueiden valtaama organisaatio, jonka luotettavuus murenee vauhdilla. Perhe- ja peruspalveluministerin sijaiseksi nimitetty Aki Lindén (dem) esitti tarpeen vahvistaa mm. THL:ää. Tarkoittiko perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindén, että THL:ään tulisi palkata lisää mm. tietokantojen muokkaajia ja sensuroijia? Toisaalta tämä olisi juuri kommunistisen taustan omaavan ydintä.

 7. Tilastokeskus on tilastoinut viikoittaisia kuolintilastoja lähes ajantasaisesti. Nyt kyseisen tilaston päivittäminen on lopetettu viikolla 52.

  1. Olen lukenut että muissakin maissa on samanlainen “tilastovirhe” joka on korjattu.
   Olisi hyvä jos joku asiantunteva taho voisi tarkistaa tämän.
   Jos näin on se olisi todella oleellinen tieto!

   1. Se pitää paikkansa. UK data näyttää samaa, sitä ei ole korjattu. Eilen juttelin tyypin kanssa, joka tekee töitä rajapintojen kanssa. Ongelma on maailmanlaajuinen, mutta se ei liity rajapintoihin. Ne ovat kunnossa.

  2. Työskentelen kampaajana, ja olen huomannut että monet vakkariasiakkaat jotka ovat vakaasti kannattaneet rokotuksia, ovat nyt totaalisesti kääntäneet kelkkaansa. Juuri eilen yksi kertoi saaneensa 3. piikin jälkeen pahoja sydänoireita ja lähti taksilla sairaalaan. Taksikuski oli sanonut että näitä piikkihaittapotilaita alkaa olla nyt todella paljon ja hän kuljettaa päivittäin useita saamaan hoitoa tai hoidoista kotiin. Hänellä siis myös aika hyvä näkymä etulinjassa siihen mitä oikeasti on meneillään

   1. Hienoa että te ihmisiä paljon kohtaavat ihmiset kerrotte havainnoistanne, sillä kohta meillä ei ole muuta mihin nojata kun nämä rikoksiaan peittelevät lähtevät vääristelemään tilastoja. Olisikin hyvä jos kaikki joilla on rokotehaittoja laittasivat henkilökohtaisia ilmoituksia asioista päättäville, jos kerran virallisiin tilastoihin ei ole enää luottamista. Sekin paljastaisi ketkä ovat agendassa mukana tietämättömyyttään, ketkä ihan tietoisesti….omatunto alkaisi toimia niillä keillä se vielä on.

 8. EHDOTON KATSELUSUOSITUS

  Rapsodia on julkaissut tämän aivan älyttömän hyvän koronapiikkejä koskevan väittelyn suomennettuna jo yli vuosi sitten. Jos olisin tämän nähnyt jo silloin, en todellakaan olisi ottanut ensimmäistäkään piikkiä.

  Lakimies Robert F. Kennedy todella tietää, mistä kertoo, onhan hän ollut lasten terveyden puolestapuhuja jo kauan. Toinen väittelijä on myös arvostettu lakimies, mutta kuten väittelyssä käy ilmi, Kennedyn esilletuomat tieteelliset faktat puhuvat puolestaan.

  (Huom. Kennedyn krooninen sairaus vaikuttaa hänen puhumiseensa, joten kuulokkeet korville, ääntä hieman pienemmälle, niin tekstityksen kanssa asian saa sisäistettyä parhaiten.)

  https://rapsodia.fi/kennedy-vs-dershowitz-rokotevaittely/

  Kennedy on julkaissut viime marraskuussa kirjan, The Real Anthony Fauci, jossa paljastaa yli 2200 luotettavan viitteen, lainauksen ym. avulla totuuden USAn terveyshallinnon synkästä tilanteesta ja tuosta vaarallisesta viranomaisesta, joka on saanut vuosikymmenten aikana aivan liikaa valtaa. Tässä artikkelissa kerrotaan tästä Bestseller kirjasta runsaiden lainausten kera:

  https://www.cairco.org/highlights/real-anthony-fauci

 9. “tästä grafiikasta näkyy, sairaalahoidossa on paljon enemmän rokottamattomia kuin rokotettuja”. Jos huomaat, tilasto on 2021 vuoden joulukuulta. Tosin sen on kerrottu päivitetyn 17.1.2021. YLE esittää kuukauden takaista tietoa täysin harhaanjohtavasti. Graafi on suhteellinen ja se ei kerro mitään sairaalassa olevien potilaiden lukumäärästä.”

  Tästä voisitte korjata että tilastoja on 2021 vuoden Tammikuulta. Ei siis kuukauden vanhaa vaa vuoden vanhaa

 10. Iltasanomien rokotustilannetta kuvaavassa artikkelissa kiinnitin huomiota rokotettujen elossa olevien määrään niin tammikuun 19. 2022 yhdenpiikin saaneista elossa oli 4225297 ja 2 piikkiä saaneiden elossa oli 4054899 kun vasttaavat luvut helmikuun 10. 2022 yhdenpiikin saaneilla 4008696 2 piikkiä saaneilla 3890033 . Herääkin kysymys mihin nämä yli 200000 yhden piikin saanutta ja yli 100000 kahden piikin saanutta ovat kadonneet vajaan kuukauden aikana?

  Kolmansien piikkien luvut eivät ole samalla tavalla vertailukelpoisia, koska piikkien saajien määrä lisääntyy nopeasti, mutta heitä oli elossa tammikuun 19 päivä 1967646 ja helmikuun 10 päivä 2642914.

  1. Voisikohan tässä olla takana se, että piikitys lasketaan vanhentuneeksi. Kuten rokotepassissa, että se on voimassa 9 kk (tai mikä se aika olikaan), niin 2 piikin ihminen tippuu laskennallisesti 1 piikin kategoriaan x kuukauden jälkeen viimeisestä piikistä? En tiedä, mutta tulipahan mieleen.

 11. Hieno kirjoitus!
  Haluan uskoa, että kyseessä on oikeasti vain tietokannan virhe, mutta en tiedä voinko. Ennen “korjausta” luvut näyttivät todella pahoilta. Mikäli kyse ei ole virheestä, niin sitten pitää saada kyllä ihmisiä vastuuseen.

  Todella rasittavaa, että he näyttävät nykyisin koronapotilaat aina suhteellisena lukuna (potilaita / 100 000 asukasta). Onko tälle mitään todellista perustetta? Ehkä se, että saadaan jonkinlainen ns. riskikerroin esille?
  Tämä esitystapa saattaa kuitenkin itsessään jo nostattaa monille kysymyksen siitä, että joku haluaa piilotella jotain.

  1. Olen jutellut tyypin kanssa, joka toimii THL rajapintojen parissa. Hänen mukaansa ei voi olla virhe. Ei vaikka kuinka yritimme etsiä erilaisia skenaarioita. Se ei voi olla virhe. Reaaliaikaiset tietokannat ovat haaste. Amerikassa sama juttu. Virasto ei pääse muokkaamaan riittävän nopeasti tietoa.

   1. Kiitos vastauksesta! Pahalta kuulostaa.

    Uskotko muuten, että tuolle tavalle näyttää potilaat/100 000 asukasta olisi jokin muukin selitys kuin se, että eivät halua näyttää miten pieni määrä rokottamattomia on potilaina? Voisiko oikeasti olla kyse halusta näyttää ns. vakavan sairauden riskikerroin?
    Tuota esitystapaa tietysti vääristää pahasti se, että kaikille iäkkäille potilaille, jotka ovat huonossa kunnossa, ei voi ylipäätään antaa rokotetta tai hoitotahto estää sen.

    Miten suuri vaikutus tällä mahtaa olla rokottamattomien sairaalaan joutumisen/kuolemisen kokonaisriskilukuihin, joita niin innokkaasti esitellään? Millainen mahtaisi olla rokottamattomien riski, jos ryhmästä poistettaisiin yllä mainitut tapaukset tai esim. yli 80-vuotiaat kokonaan? En usko, että moni yli 80-vuotias on jättänyt rokotuksen ottamatta ilman erittäin painavaa, useimmiten terveyteen liittyvää syytä.

    Mielenkiintoinen on myös THL:n tapa osoittaa, miten tehokkaasti rokotus estää vakavaa sairautta. Puhuvat edelleen 90% tehosta, mutta eivät kerro mihin luku perustuu. Eivät kai he sentään enää käytä rokotefirmojen kliinisten tutkimusten tietoja taustana noissa laskuissa?

 12. Tilasto vuodelta 2020 covid19 kuolemista oli valtamedioissa esillä Joulukuussa 2021 Suomessa oli sen mukaan menehtynyt 558hlö joiden mediaani ikä 84v mielestäni uutinen tässä on se että tilaston julkaisemiseen meni 11kk. Koskakohan viime vuoden 2021tilasto tullaan julkaisemaan??

 13. Hei, osaisko joku löytää tai peräti tietäis milloin Suomen väkiluku lasketaan? Eikö sen piyäis olla reaaliaikainen? Olis mielenkiintoista saada tuo luku näkyviin. Vai onko niin että ne päivitetään nykyään vain kerran vuodessa? Joskus tuo luku oli näkyvillä Helsingissä, Hämeentieltä kun kääntyi Itäkeskukseen päin, jonku talon yläosassa, ja se oli kasvoi asukasluvun mukaan.

 14. Hei,

  En jaksa uskoa, että D-MED ja THL:n avohilmo kärsisi eri syystä johtuvasta dataongelmasta, mikä näyttäytyy tuloksissa juuri samalla tavalla. Jostainhan nuo Suomenkin historiallisen suuret kuolleisuusluvutkin juontavat, ei ne kaikki “SADSeja” ole, vaan monella on selvä sairaus kuolinsyynä.

  DMEDiin ei oltu “syötetty vahingossa” erikois-SH:n tietoja, mutta silti korjaustoimenpide samanlainen kuin THL:llä – editoidaan aiempien vuosien tiedot.

  Toki voi kysyä myös THL:n ammattitaidon perään, jos tiedot ovat olleet perseellään jo vuosia, mutta eivät ole näin tärkeää asiaa huomanneet kuin vasta ulkopuolisen tahon näyttäessä sairausmäärien olevan ennennäkemättömässä kasvussa C19-massainjektoinnin jälkeen.

  Olen itse seurannut asiaa Suomen ulkopuolelta ja monet (todelliset) asiantuntijatohtorit ovat varoittaneet syöpäkasvainten, virustautien, jne. yleistymisestä, mikä juontaa LNP-koktailiin immunosupressiivisesta vaikutuksesta (CD4/CD8-reseptorit), mikä lisättiin siihen voimakkaan tulehdusreaktion vaimentamiseksi (tulehdus iso ongelma aiemmissa mRNA-kokeissa).

  Ongelma on siinä, että tulehdus on immuunireaktio, eivätkä he voi pelkästään sitä lamata ja olla vaikuttamatta muuhun immuunijärjestelmään. Nyt he “nukuttivat vartijasolumme” reseptoreita lamaamalla ja avasivat samalla ovet esim. syöpäsoluille kehittyä syöpäkasvaimiksi.
  (normaalisti vartijasolut tunnistavat nämä ja usuttavat tappajasolut hoitamaan ne. Näin käy meillä terveillä ihmisillä jatkuvasti.)
  —————————————————————————————-

  Voi olla, että i-piikki onkin tietoinen, mutta kehotan seuraamaan myös Ethical skepticin työtä, hän selvästi tietää mistä puhuu ja on kiinnittänyt myös huomiota syöpien yleistymiseen.

  Linkki twiittiin, missä hän näyttää historiallisen suuren syöpätapausten määrän, joka lähti kasvuun myös injektoinnin jälkeen.
  https://twitter.com/EthicalSkeptic/status/1560456057272635400?s=20&t=d9XA75v9s2g4t50uHxgKiA

  Kiitos työstäsi, meidän täytyy saattaa THL vastuuseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan, mihin riittää jo ihmisten painostaminen lääkekokeen koehenkilöksi vastoin kaikkia bioetiikan ohjeita.

Vastaa