CABALIN KAATUMINEN – Dokumenttisarja

low angle view of man standing at night
Kuuntele artikkeli

Dokumenttisarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Sensuurista huolimatta ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät jakavat tutkimustyön tulokset koko maailmalle täysin ilmaiseksi.

Mistä kaikesta oikein on kysymys? Kun olet katsonut koko sarjan pystyt hahmottamaan paremmin, mitä tällä hetkellä maailmassa tapahtuu. Tästä se alkaa. Pidä hatustasi kiinni.

Osa 1. Khazarit, Ashkenazit, Rothschild-suku.
Osa 2. Illuminati, Napoleon, ensimmäinen maailmansota.
Osa3. Venäjän vallankumous. Hitler. Israelin synty.
Osa 4. Zionin protokollat.

Osa 5. Georgian ohjekivet, Agenda 21, Agenda 2030, YK.

Osa 6. Henry Kissinger, väestöpolitiikka, YK, väestövalvonta.
Osa 7. 5500 YK:n alaisuudessa toimivaa kansalaisjärjestöä.

Osa 8.  Bill & Melinda Gates -säätiö.

Osa 9. Bill Gates,  Tedros Adhanam Ghebreyesus.

Osa 10. Epsteinin saari.

Osa 11. Hyväntekeväisyyden uudelleenmäärittely.

Osa 12. Geeniajuri teknologia / synteettinen biologia. Kirous vai siunaus?

Osa 13. Suunnitelmat valokeilaan.

Osa 14. Väestön vähentämisen aikakausi.

Osa 15. Todellinen tarina seksuaalikasvatuksen ja LGBTQ-liikkeen takana.

Osa 16. Väestökadon aikakausi

Osa 17. Rokotukset.

Osa 18. Covid-19.

Osa 19. Sosiaaliset etäisyydet ja kasvomaskit.

Osa 20. Kaikkien aikojen suurin lääketieteellinen huijaus

Osa 21. Kaikkien aikojen suurin lääketieteellinen huijaus

Osa 22. Kaikkien aikojen suurin lääketieteellinen huijaus

Osa 23. Covid-19: Terveydenhuollon työntekijän ilmiantoja rahasta.

Osa 24. Mitä voit tehdä voittaaksesi 1%:n?

Osa 25. Covid-19 ei ollut tappajavirus. MSM oli todellinen virus.

Osa 26. KANSANMURHAN KÄÄRIMINEN – Cabalin kidutusstrategia oli toiminut loistavasti. Ihmisistä oli tullut velttoja eivätkä he yksinkertaisesti olleet huomanneet tromboosi tapausten, keuhkoembolioiden, aivohalvausten, vakavien sydänongelmien ja keskenmenojen mieletöntä määrää.

Osa 27. SEKASORTO


Sarja sisältää yhteensä 26 suomennettua jaksoa ja etenee muinaishistoriasta nykypäivään saakka.

The Finnish Awakening Rumble-kanavavalla on kaikki jaksot. Jarmo Laakso on tehnyt suuren työn sarjan tekstityksessä, tuhannet kiitokset!

Muista antaa tukesi tekijöille ja kääntäjälle. Jokainen heistä on tehnyt aivan valtavan työn tuodakseen totuuden esiin.

The Finnish Awakening Rumble-kanava

Kotisivu: https://finnishawakening.info/

Sarjan tekijöiden kotisivu: www.valcabal.nl

Injektiopiikin kirjoittaja: Kuka minä olen


Voit tukea työtä totuuden esiintuomiseen antamalla henkilökohtainen lahja kirjoittajalle. Olemme saaneet jo aivan valtavasti aikaan. Kiitos.

34 vastausta artikkeliin “CABALIN KAATUMINEN – Dokumenttisarja

  1. Tuohon liittyy yksi _todella_ tärkeä fakta, mikä meidän kaikkien pitää tietää. Ne venäläiset hallitsijat jotka hajotti noiden satanistien maan oli rurikeja. Rurik oli geenitutkimuksen mukaan 100% itämerensuomalainen!! Me liitytään tuohon kaikkeen. Hyvisten puolella. Venäjälle vannoivat ikuista kostoa. Saatiinhan mekin osamme ristiretkistä. Itämerensuomalaiset saaneet osakseen ristiretkiä ja kommunismia ja jatkuvia sotia…

    Me ei voida ikinä luottaa mihinkään mihin nuo satanistit on lonkeronsa ulottaneet.

    1. On totta että kannattaa tuntea historiaa….

      Huomio ykkösvideon kohdassa 6:30.

      vuonna 600 ei ollut vielä Venäjän valtakuntaa.. v. 600 sillä alueella ei ollut vielä esim kristillistä kirkkoa tai kovinkaan järjestäytynyttä hallintoa. Kiovan Rusin alueella toimivat mm. viikingit aktiivisesti, joiden uskottiin olleen jonkinlaisessa hallitsija-asemassa aluksi.

      Kiovan ruhtinas Vladimir kääntyi kristityiksi v. 988. Jolloin katsotaan alkaneen Kiovan valtakausi virallisesti. 600-luvulla alueella oli luonnonuskontoja. Vladimirin isoäidin Olgan tiedetään olleen kristitty. Hänen miehensä ja poikansa olivat luonnonuskovia… näin ollen en sinänsä usko että Venäjän hallitsija, jota ei siis vielä edes ollut olemassakaan 600-luvulla, olisi käskenyt valitsemaan kristillisen kirkon, juutalaisuuden tai islamin välillä…

      Lisäksi profeetta Muhammed toimi Medinan ja Mekan alueella Arabian niemimaalla 600-luvulla eikä islam ollut vielä järjestäytynyt uskonnoksi. Tämä tapahtui lähempänä 700-lukua. Näin ollen kuviteltu Venäjän hallitsija ei voinut suositella islamin uskontoon kääntymistä sillä sitä ei vielä sinänsä ollut…

      Venäjän valtakunta sai alkunsa n. 1200-1300-lukujen vaihteessa kun Mongolian valtakunta Kultainen Orda, joka oli valloittanut Kiovan Rusin valtakunnan 1100-luvun hujakoilla, hajosi/tuhoutui. 1400-luvulla Venäjän keskus siirtyi Kiovasta Moskovaan.

    2. Ja nyt meitä ollaan viemässä heidän sotilasliittoon. Mikähän meidän osamme voisi olla heidän suunnitelmissaan. Kuinka ironista olisikaan olla sodassa, heidän talutusnuorassa, venäjää vastaan.. No, eihän ne sellaista, eikä heidän Sauli sellaiseen meitä veisi.

  2. En ole noita katsonut vielä, jokunen tovi oletettavasti menee. Absoluuttisena totuutena tuskin voi mitään ottaa, vaikka totuutta taustalla olisikin, siis sitä mitä noissa cabal sarjan videoissa tuodaan esiin. Palaan kommentin kera asiaan sitten kun nuo on tullut katsottua. Joka tapauksessa se on varmaa, että totuus voittaa lopulta, samoin kuin se, että totuus ei lähtökohtaisesti tarvitse sensuuria tuekseen. K0r0naplandemia on kuitenkin selvääkin selvempää jo ilman foliohattuakin ja varmaa on, että Suomen kansallekin on valehdeltu ja rajusti. Toki osa on ollut hyödyllisiä idiootteja, niin toimittajissa, kuin päättäjissäkin, ovat nielleet pelkouutisoinnin koukkuineen päivineen 😁

    Hitler jää toiseksi tämänhetkisen plandemian suunnittelijoiden ja toteuttajien rinnalla, kun tarkastellaan uhrimäärää alusta loppuun, ehkä n. 5-8v aikajänteellä Wuhanista laskien.

    1. Kannattaa ehdottomasti katosa joka jakso järjestyksessään sanoo:

      Tohon sarjaan jää heti koukkuun – ainain ite jäin. Helpottaa toisaalta potutusta, kun saa lisää tietoa mitä kulissien takana tapahtuu ja täten ymmärtää paremmin mistä tää kaikki hulluus kumpuaa.

      Yksi tärkeä seika tuli noissa esiin, että nää myrkylliset globalistit auttaa valtaan sellaisia henkilöitä, joilla on jotain likaista menneisyydessä ja tämän paljastumisen pelossa ovat mitä nöyrimpiä juoksukoiria. Esimerkkinä Sauli Niinistö, joka on käynyt vuosituhannen alussa lapsihuorissa. Siitähän media vaikenee, mutta miten lie Saulin pressaksi pääsyn kanssa ja hänen presidenttinä toimimisensa kanssa????????

      1. Aika raju väite, että Sale olisi käynyt lapsihuorissa. Sellaisen olen toki kuullut vuosia sitten että olisi Helsinkiläisessä bordellissa jäänyt kiinni virkavallalle, ilmeisesti joskus 90-luvulla. Ettei jopa niin, että veijarit olisi pyörittäneet sitä. Mene ja tiedä.
        Vääriä huhuja lienee kuitenkin aina joukossa ja rikkinäinen puhelin efekti värittää tarinoita matkan varrella.

        Paras siis pitäytyä siinä mistä on todisteita, varmasti ihan puhtoisistakin poliitikoista kun löytyy yhtä sun toista paikkansa pitämätöntä huhua. Salen täyteen puhtoisuuteen en kuitenkaan usko, kysymys on vain, että mitä luurankoja kaapista löytyy. Hienosti rakennettu julkikuva kuitenkin takaa kansan suosion. Mediallahan hänet on paikalleen nostettu, nimittäin medialla vaikutetaan äänestäjiin hyvin vahvasti.

  3. Jäätävää tarinaa. Sarjan tekijöille on nostettava hattua. Rokotteet ovat hyvä esimerkki näiden paholaisten vallasta koska tärkeisiin kysymyksiin ei vastata.
    Kuten natsijohtajatkin tiesivät valheen voimasta propakandan välineenä ”Kunhan vale on tarpeeksi iso ja sitä toistetaan riittävästi”.
    Esim. rokotteisen myrkkyjä Big Pharma selittää niiden pienen määrän olevan merkittävä tekijä. Määrät eivät kuitenkaan ole pieniä koska aineet injektoidaan kehoon. Suun kautta asia on aivan toinen koska keho pystyy poistamaan ja neutraloimaankin suun kautta tulevaa myrkkykuormaa.

  4. Mistä löytyy dokumentissa mainittu erillinen dokumentti koronasta. Mainotaan ainakin jaksossa 13.

      1. Lämmin kiitos tekemästäsi käännöstyöstä! Monelle tiedon hankinta englanniksi on ylivoimaista, mutta se olisi niin välttämätöntä. Siksi kaikki panostus käännöstöihin on arvokasta suuressa kuvassa!

  5. Hollantilaiset tutkijat ovat tehneet hyvää työtä tämän kanssa. Oli todella mielenkiitoinen projekti kääntää…..

  6. Hei! Liitos videoista kovin kiinnostavia. Minulla olisi pyyntö, voisiko saada muusikin pienemmälle on niin rasittavaa kunnella. Terv. Lisbeth Faldetta

    1. Olen pahoillani, mutta olen vain kääntäjä, en ko. videoiden tuottaja. Toki voin viedä sanomaa eteenpäin itse tekijöille.

  7. Kiitos hienon sarjan jakamisesta ja laadukkaasta käännöksestä suomentajalle. Tuli ahmittua 20 jaksoa kahdessa päivässä, ja aion katsoa uudestaankin

      1. Miksi sarjan nimi on ”kaatuminen”, kun eihän tuo kultti ole kaatunut mihinkään. Jatkaa vaan voimistumistaan ?

  8. Kiitos käännöksestä, en ole katsonut vielä loppuun.
    Onko siis jakso 21 viimeinen jakso vai tuleeko niitä vielä lisääkin?

  9. Se mun on pitänyt kysyä, että sinä injektiopiikki uskot koronaan sairautena ja viruksena ja annat ohjeita sen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, mutta videosarjan tekijät eivät usko sen olemassaoloon..

    Miten on? Onko korona olemassa? Miksi siitä on eriävää mielipidettä?

    1. En voi videosarjaan sisältöön vaikuttaa. Kyllä joku tauti on liikkeellä. Tauti on oikea. Sairaalassa taitaa olla yli 1000 ihmistä tällä hetkellä. Viruksesta on löydetty 3 vuotta sitten patentoitua sekvenssiä, joten kyllä se taitaa olla olemassa.

      1. Patenttiguru David E Matin kertoo että tämä ”virus” on bioase ja patentoitu 2000 luvun alussa.
        Tony Fauci ja muu ÀIDS` ryhmä takana tietenkin. Itse epäilen että globalisteilla on jotain mistä emme tiedä koska todella moni erittäin vakavastiotettava taho on sitä mieltä että virus on hölynpölyä?
        Kysyin 25 vuotiaana lekurilta `mikä virus on`? ja vastaus oli kierrellysti en tiedä. Olin sairastanut Mononukleoosin joka piinasi 5 viikkoa.
        Myös virushypoteesia haittaa STM:n erityisasiantuntijan vastaus etei heillä ole eristettynä Sars 2 Covid-19 virusta. Sitä ei ole kuin tietokoneanimaationa. Sairaus on mutta onko se myös aiheutettu Chemtrailauksella, myrkyttämällä vettä ja ruokaa sekä tämä elektromagagneettinen säteily joka on valtavaa esim. sairaaloissa.
        Tiedetään että 5G 60Mhz taajudella mikrottaa ferritiinin veresä ja se aiheuttaa sytokiinien irtoamisen. Nyt kun ihmiset on kyllästetty Grafeenioksidilla niin uskon että uusi Plörönäaalto näkee pian tulevaisuuden. Ja taas painetaan myrkyllistä moskaa ihmisiin. Aivan järkyttävää.

  10. 1. Videon kohdassa 8:30 ja 9:48 puhutaan siitä että azkenazi-juutalaiset olisivat khazarien jälkeläisiä. Löysin YouTube-videon missä perustuen dna-testeihin perustellaan että asia ei olisi näin… miten asia on, sitä emme varmaan saa koskaan tietää…

    https://youtu.be/-7YscMxyRd8

  11. Kolmas osa on aika kyseenalainen monestakin syystä.
    Hitlerin juutalaiset sukujuuret on aika monesti todettu valheelliseksi ja selvästi saksalainen nationalisti oli.

    Todella vaikea uskoa että mies joka teki saksan taloudesta itsenäisen sekä saksalaisista ylpeitä heidän rodustaan olisi millään tavalla osa sitä juutalaista/kasaari eliittiä.

    Kävi taistoon kommunismia eli juutalaisuutta vastaan mikä murhasi miljoonia venäläisiä, ukrainalaisia ja muita.

    Ja jos tämän videon tekijät vielä uskovat holokaustiin niin se vaan vahvistaa etteivät tiedä mistä puhuvat ainakaan toiseen maailman sotaan liittyen.

  12. Aika raju dokumentti ja todella koukuttava.
    Viimeisessä jaksossa sanottiin että olis ainakin jakso 24 valmiina niin koskakohan tulee tänne tai mistäs sen viisi katsoa suomenkielisenä.

  13. Tuo osa 24 on ollut maksullinen jonbkin aikaa, nyt näköjään vapautunut. Ryhdyin työhön siis. Ennen viikonloppua pitäisi olla kunnossa. 😉

  14. Puolivallattomaksi leskimieheksi itseään kutsuneen Niinistön seksikumppanien ikään en ota kantaa, mutta Ruotsissa alaikäisten prostituutioon on väitetysti liitetty jopa pari pääministeriä ja aihetta käsitelty niin fiktiossa kuin dokumenteissakin. Minulla on tapana vitsailla, että Olof Palmén tappoikin tästä syystä oma vaimo, ja siksi murha on jäänyt selvittämättä.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Geijeraffären

  15. Don Jonhnson 14.10.2022 16:07
    Miksi sarjan nimi on ”kaatuminen”, kun eihän tuo kultti ole kaatunut mihinkään. Jatkaa vaan voimistumistaan ?

    Kyllä se tulee kaatumaan, vaikka juuri nyt ei näytä siltä.
    Raamattu on ilmoittanut kaiken etukäteen kunhan vain avaa silmänsä (sielunsa silmät) ymmärrykseen. Jumala ilmoitti minulle jo vuonna 1968, että Habakukin kirjan ennustukset tulevat vielä toteutumaan. Kului vuosikymmeniä enkä ymmärtänyt mistä on kyse, kunnes vasta viimeisten kymmenen vuoden aikana se on alkanut avautua. Vuosi sitten pystyin kirjoittamaan tuon ennustuksen toteutumisesta. Tässä on johdanto: https://ajatuksia1.blogi.net/blog/183/profeetta-habakukin-naky/
    Tästä alkaen varsinainen teksti: https://ajatuksia1.blogi.net/blog/185/ennustus/
    Ja tästä alkaen se missä ennustetaan tuon petomaisen vallan tuho: https://ajatuksia1.blogi.net/blog/193/ahne-on-kyltymaton/
    Katso lukujen otsikot oikealla olevasta sisällysluettelosta.

    Toinen asiaa valaiseva on tuon jälkeen oleva Ajankohtainen Esterin kirja: https://ajatuksia1.blogi.net/blog/198/ajankohtainen-esterin-kirja/
    Sen lopussa on myös tuon vallan lopullinen kohtalo: https://ajatuksia1.blogi.net/blog/209/puurim/
    Siinä on osattava erottaa se, että siinä kerrotut juutalaiset eivät ole samoja kuin tämän päivän, joita tuossa kertomuksessa edustaa paha Haaman. Haamanin loppu on myös heidän loppunsa.

    Myös Paavali on ennustanut tuon vallan lopun 2 Tess 2:8-10: ”…niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
”

    Ne jotka näkevät ja ymmärtävät todellisen tilanteen, eivät pelkää, sillä heidän turvanaan on Jumala. Kaiken täytyy tapahtua. Pahuuden maljan on täytyttävä täyteen mittaansa ja vasta sitten se voidaan kumota. Ja se tullaan kumoamaan, tuhoamaan ja hävittämään ikuisiksi ajoiksi. Siitä ei tule jäämään edes ikuisesti palavaa helvettiä ja siinä kituvia sieluja, joka on paholaisen pahin valhe. Kaikki valheiden julistajat tulevat saamaan saman lopun kuin valheen isä, saatana – täydellinen hävitys, katoaminen.

    1. Lainaan aivan suoraan Habakukin kirjasta, sen toisesta luvusta:

      Totisesti, rikkaus on petollista.
      Ahne ei saa kylläkseen,
      vaikka hän levittää kitansa ammolleen kuin tuonela
      ja on kyltymätön kuin kuolema,
      vaikka hän kahmii luokseen kaikki kansat
      ja haalii itselleen kansakunnat.
      Kaikki kääntyvät häntä vastaan,
      ivaavat häntä ja laulavat pilkkalauluja:
      – Voi sitä, joka kahmii toisen omaisuutta
      ja kerää kallisarvoisia pantteja!
      Kuinkahan kauan saat jatkaa?
      Kohta ovat velkojat kimpussasi,
      ahdistajasi tulevat
      ja ottavat sinut saaliikseen.
      Niin kuin sinä ryöstit monia kansoja,
      niin jäljelle jääneet
      ryöstävät kaiken sinulta
      sen veren tähden, jonka olet vuodattanut,
      ja väkivallan tähden, jota olet tehnyt
      maille, kaupungeille ja niiden asukkaille.
      – Voi sitä, joka kokoaa ja kiskoo
      väärää voittoa talonsa hyväksi
      ja tekee pesänsä korkealle (Jerusalem)
      pelastuakseen kaikesta onnettomuudesta!
      Sinä teit suunnitelmia (pöytäkirjat!),
      jotka koituivat häpeäksi suvullesi.
      Suunnittelit tuhoa monille kansoille,
      mutta näin turmelit oman elämäsi. …
      – Voi sitä, joka rakentaa kaupunkinsa veritöin
      ja pystyttää linnoitukset vääryyden varaan! …
      Sinä tuhoudut ihmisveren tähden,
      jonka olet vuodattanut,
      ja väkivallan tähden,
      jota olet tehnyt
      maille, kaupungeille ja niiden asukkaille.

      Näillä Jumalan antamilla profetioilla on ollut tapana toteutua.
      Odotetaan vain kärsivällisesti. Kyllä se tulee tapahtumaan.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading