Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät

Lue ääneen tämä artikkeli

Tämä on vain lyhyt päivitys. Valmistelussa on uusi artikkeli, joka kertoo laboratoriosta, joka on analysoinut noin 2000 verinäytettä COVID-injektion saaneilta ihmisiltä. Tulokset ovat karuja. Jokaisessa näytteessä on havaittavissa grafeenioksidia sekä muita epäpuhtauksia. Myös kiinalaisessa Sinovacissa, perinteisessä rokotteessa. Koko maailman koronarokotteet sisältävät samoja tuoteselosteen ulkopuolella olevia komponentteja ja eliöitä.

Soitto vastaavalle taholle eli Fimeaan

Kun näin laboratorion kuvia ja videoita, kaikki ne netissä olevat videot injektion sisältämästä grafeenista tulivat toteen. Niistä lisää varsinaisessa tällä viikolla julkaistavassa artikkelissa.

Aineiston näkeminen sai kuitenkin minut soittamaan Fimeaan. Ensiksi soitin numeroon, johon voi ilmoittaa lääketuotevirheistä. Sieltä minut ohjattiin soittamaan Fimean laboratorioista vastaavalle henkilölle, jonka nimi on Jaana Vesterinen.

Miten mRNA-injektioiden sisältö Suomessa tutkittu?

Puhelun aikana yritin selvittää, miten mRNA-injektioiden sisältö on selvitetty Suomessa. Vesterinen alkoi selvittää EMA:n käytäntöjä pitkän kaavan mukaan. Halusin kuitenkin vain lyhyen vastauksen helppoon kysymykseen: Onko rokoteaineiden sisältöä tutkittu Suomessa? Vastaus oli EI. (Puhelusta on tallenne)

Ei ole tutkittu – eikä tutkita

Kerroin saamastani aineistosta ja verinäytteiden sisältämästä grafeenioksidista sekä mahdollisista muista epäpuhtauksista. Kysyin, onko mahdollista, että tutkisitte mitä rokotteet sisältävät?

Jotta tällaiseen ryhdyttäisiin, olisi tehtävä kirjallinen virallinen tutkimuspyyntö. Jos pääsisimme sopimukseen, olisi mahdollista, että näyte tutkittaisiin.

Tutkimuspyyntö olisi aivan turha. Aineet olisi jo tutkittu, jos ne olisi tarkoitus tutkia.

Hallitus pakottaa ottamaan injektion – ja sillä ei ole hajuakaan, mitä se sisältää

Fimeassa on nyt lähes 26 000 haittailmoitusta koronarokotteista, joista 17 000 kpl on käsittelemättä. Käsitellyistä ilmoituksista vakavia on 5525 kpl ja ei vakavia 2642 kpl. Vakava haitta tarkoittaa kuolemaa, hengenvaaraa, sairaalahoitoa tai sen pitkittymistä, pysyvää vammaa, pitkäaikaista työkyvyttömyyttä tai synnynnäistä epämuodostumaa.

Lähes 80% prosenttia ihmisistä on ottanut injektion

Nyt, ajattele omilla aivoillasi. Käsken sinua tekemään niin!

Suomalaisilla viranomaisilla ei ole oikeasti harmainta aavistusta, mitä rokotteet sisältävät. He eivät edes halua tutkia sitä. He ovat pahimman laatuisia huumekauppiaita! He suosittelevat kaikille tuotetta, jonka koostumusta he eivät tiedä. He kertovat injektion estävän tartuntoja. He kertovat injektion vähentävän vakavia tapauksia.

He VALEHTELEVAT! Heillä ei ole oikeasti harmainta aavistusta, mitä mRNA-injektio lagenulat sisältävät. Heille on sanottu, että injektio on tutkittu ja turvallinen. Lähes jokaiselle eurooppalaiselle on pistetty tuntematonta ainetta kehoon ja minkään maan viranomainen ei tiedä sen sisältöä! Se on EU- protokolla!

Kuvittele seuraava tarina mielessäsi

Suomeen saapuu iso lähetys, jonka lähettäjä on Amerikassa toimiva lääkeyhtiö. Sen sisältö jaetaan koko maahan, kukaan oman maan viranomainen ei ole koskaan tutkinut, mitä lääkepulloissa oleva aine sisältää. Kontin kyljessä lukee: TUTKITTU JA TURVALLINEN. INJEKTOITAVA KOKO MAAN KANSALAISIIN x4. Kun injektointi aloitetaan, jostain syystä spektrometrien ja elektronimikroskooppien käyttöä rajoitetaan Suomessa ja koko maailmassa.

Injektion antajille maksetaan jopa 55€/h, normaalisti injektioiden antajiksi kelpaavien tuntipalkka on 15,45€/h. Injektointityö edellyttää täydellistä salassapitovelvollisuutta.

Kuolleisuus alkaa kohota rajusti noin vuosi injektoinnin aloittamisesta. Sen vuoksi viranomaiset alkavat väärentää terveydenhoidon tietokantojen tietoa. Sama “tietokantavirhe” tapahtuu jokaisessa maassa, missä on reaaliaikainen tietokanta. Tieto niihin syötetään palveluntuottajien toimesta ja viranomainen ei pysty heti muuttaa tietoa. Tästä virheestä uutisoidaan eri maissa ympäri maailmaa.

Myös tauti, minkä estämiseen aine on tarkoitettu, karkaa täysin käsistä. Tartuntoja ja kuolemia on enemmän kuin koskaan.

Yksityinen laboratorio analysoi noin 2000:n injektoidun henkilön verinäytteen ja kaikki ne sisältävät grafeenioksidia, parasiitteja, hyytymiä, neutrofilien ja lymfosyyttien sairaalloisia arvoja.

Herää, tämä tarina tapahtuu juuri nyt. Sinuun on pistetty ainetta, jonka todellista koostumusta ei tiedä Suomessa kukaan! Se on kuitenkin nyt varmaa, että se sisältää grafeenioksidia.

Grafeeni on maailman kestävin tunnettu aine, joka johtaa äärimmäisen hyvin sähköä. Grafeenia on ehdotettu materiaaliksi, josta alettaisiin kehittää nopeita ja tehokkaita biosähköllä toimivia tunnistinlaitteita, jotka kykenevät tarkkailemaan mm. glukoositasoja, hemoglobiinia, kolesterolia ja jopa DNA-jaksotusta.

P.S. Keskusrikospoliisi eli KRP on tullut tietoiseksi asiasta 21.2.2022 klo 14.22.

Asiaan liittyvää:

COVID-19-rokotteet ja grafeenioksidi Jaana Vesterinen / Kirjoitettu 20.1.2022 / Julkaistu 21.1.2022 https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/143759/Sic%204%202021_COVID-19%20rokotteet%20ja%20grafeenioksidi.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Grafeeni https://fi.wikipedia.org/wiki/Grafeeni

6 vastausta artikkeliin “Kukaan Suomessa ei tiedä, mitä mRNA-injektiot sisältävät

 1. Todelliset pahuuden voimat ainoastaan voivat tehdä jotain näin katalaa ja kavalaa ihmisten julmaa pettämistä ja tuhoamista!
  Kiitos siitä sitkeästä työstä, että kansakuntien ja ihmisten pakottaminen näihin kaikkiin kauheuksiin tulee päivänvaloon ja rikosilmoitukset on tehty.
  Toivottavasti löytyy vielä rehellisiä oikeudenmukaisia rikoksentutkijoita ja tuomareita ja syylliset saadaan oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan.
  Ja miten kestävät ihmiset, kun heräävät tähän julmaan todellisuuteen?
  Surulliselta tuntuu..

 2. Joka kodin (ja varsinkin lapsiperheen) kirjahyllyssä pitäisi olla jonkunlainen Turvallisen lääketieteen historia -teos. Jossa esitellään mm.Talidomidi- ja narkolepsiatapauksia ja kerrotaan kuinka innokkaasti uutuuslääkkeisiin on aiemminkin opetettu suhtautumaan ja millaisen palkinnon monet varauksetta innostuneet ja heidän jälkipolvensa lopulta saivat.

  Ilmeisesti nyt on aineistonkeruun aika jotta opus saataisiin päivitettyä ajan tasalle tuoreimman tapauksen ja sen seurauksien raportoinnin myötä.

 3. Olen huomannut, että rokotetuilla alkaa näkö huonontua ja joitakin on pikaisessa aikataulussa sokeutunut. Onko tämän sivun ylläpidolla samanlaisia havaintoja?

  1. Ei ole kuin kuulopuheita. Sanotaan, että olen kuullut samaa.

 4. Iloinen, että löysin tämän sivuston. Iloinen etten ole ottanut myrkkypiikkiä. Teet hienoa työtä, kiitos

 5. Suomen Valtio teki x4 sen minkä WHO käskytti
  tekemään.🤔

  https://www.movementdisorders.org/MDS-Files1/The_COVID-19_Vaccine_Communication_Handbook.pdf

  Aine on ollut tiedossa mutta varoituksia ei kuunneltu.

  https://www.dropbox.com/s/4j0miwyk3ovdqdc/Infografia%20ingl%C3%A9s.pdf?dl=0

  Tarkemmin kun ei tämä mikään uusi asia ole ja Suomalaiset ”tutkijat” olleet aikaisemmin näissä mukana.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfj-jr-wuhan-cover-up-book-bioweapons/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20231127

Vastaa