Suomessa tehty dokumentti COVID-19-pandemiasta

Valheen Kääntöpuoli
Lue ääneen tämä artikkeli

Suomessa tehty dokumentti kertoo COVID-19- pandemian vaiheista. Se sisältää kohtauksia Ron Jonssonin senaatin kuulemisesta. Siinä joukko COVID-19- potilaita hoitaneita lääkäreitä kertoo kyyneleet silmissä mitä kentällä tapahtuu. Tätä et ole nähnyt valtamediassa, mutta tämän olisi pitänyt jokaisen nähdä.

Valheen kääntöpuoli

Ylikuolleisuus nousee

Rokotteiden aiheuttamat ongelmat tulevat juuri nyt esiin. Terveysdataa muunnellaan tökerösti tai sitä ei julkaista ollenkaan. Ylikuolleisuus on voimakkaassa kasvussa länsimaissa. [1]Yhdysvaltalaisen vakuutusyhtiön data paljastaa massiivisen 40% ylikuolleisuuden 18-64-vuotiailla.

Saksalaisen [2]vakuutusyhtiön datan [3]mukaan vakuutetuista 4-5% saa vakavia, sairaalahoitoa vaativia haittavaikutuksia COVID-19- rokotteista. Tämä uutisoitiin 23.2.2022 saksalaisessa WELT-lehdessä.

Eilen kirjoitin Israelin hallituksen tekemästä proaktiivisesta tutkimuksesta, joka on linjassa vakuutusyhtiöiden dataan. Voit lukea sen aiheeseen liittyvistä artikkeleista.

Ihminen on yhteiskunnan solu

“Valheen kohdatessaan ihmisen on valittava työ tai ura. Yhteiskunnan sydän on terve, kun solut luottavat toisiinsa. Kun solujen väliin tulee valheen virus, luottamus katoaa. Yhteiskunnan sydän tulehtuu.”

Luottamus pitää palauttaa – toisiimme

Yhteiskunnan sydän on nyt tulehtunut. Tämä tulehdusreaktio on tehty tarkoituksella ja tietäen valtaapitävien toimesta. Meidän on nyt oikeasti avattava silmämme ja vaadittava totuutta esiin. Jos se ei onnistu, meidän on yhdessä, yksi solu kerrallaan korjattava valheella tulehdutettu yhteiskunta.

Sinä olet yhteiskunnan solu. Jos valhe on tulehduttanut ajatuksesi niin, että et pysty näkemään totuutta, voit ravistaa valheen pois pienellä hyväksyvällä pään nyökäytyksellä. Ihan pian kaikki tulee isosti julki, jos europpanlaajuinen sota ei syty. Vain sodan kaaos voi estää totuutta paljastumasta.

Muista tukea ÄLYHOI -kanavaa lahjoituksella, hän on tehnyt hienon dokumentin, jonka jokaisen suomalaisen tulisi katsoa.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

Valheen kääntöpuoli dokumentin tausta aineistot https://alyhoi.com/blog/article-13

[1] Act Now To Avoid Higher Life Insurance Rates https://www.forbes.com/sites/bobcarlson/2022/01/17/act-now-to-avoid-higher-life-insurance-rates/?sh=3c3152bc1fe8

[2] Mehr Impf-Nebenwirkungen als bisher bekannt https://www.welt.de/politik/deutschland/plus237106177/Coronavirus-Mehr-Impf-Nebenwirkungen-als-bisher-bekannt.html

[3] The letter from Schöpfbeck, BKK board member https://twitter.com/disclosetv/status/1496577835477180425

4 vastausta artikkeliin “Suomessa tehty dokumentti COVID-19-pandemiasta

  1. Hieno dokkari,isot propsit tekijöille.ja hienoa että senaattori Ron Jonhson on kiinnostunut asiasta.hän toimii senaatissa kotimaan turvallisuudesta ja valtiollisista asioista vastaavan komitean (Committee on Homeland Security and Governmental Affairs) puheenjohtajana .Ei mikään pieni pamppu jenkeissä.

  2. Ja hyvä että senaattori sanoin pfizerin tutkimuksista että palataan niihin myöhemmin.

  3. Loistavaa duunia tekijöiltä. ISO PEUKKU. Ainut mikä aiheutti hieman huokausta itselleni, oli menestyneiden rokotteiden kuten “polio”, maininnat alussa. Me, jotka olemme tehneet vuosien tutkimustyötä lääketieteen historian parissa, epidemilogiassa ja sairauksien tilastoiden kanssa, tiedämme että sellaista ei ole koskaan ollutkaan, kuin toimiva rokote. Toivottavasti nämä viimeisen vuosikymmenen Sika, HPV ja nyt kaikkien rokotefiaskojen äiti, Korona”rokote”, avaavat vihdoin ihmisten silmiä tästä keinotekoisen immunisaation valheesta. Rokotekriittisyys onneksi nousee, ja ehkä jonainpäivänä ihmiset tajuavat, tämän lääketieteen suurimman valheen ja jättävät lapsensa myrkyttämättä. Trevor Gunnin sanoin, lääketiede on hienompaa ja kehittyneempää kuin koskaan, mutta olemme silti kiinni 150vuotta vanhassa ajatuksessa vaksinologian kanssa ja ihmiset ovat sairaampia kuin koskaan…..

  4. Hieno dokkari. Kertoo hyvin siitä kuinka raha otti vallan ihmisten turvallisuuden ja terveyden yli. Jenkeissähän tuo on tuttu ilmiö ollut ennenkin ja heikot ovat kuolleet mm.opiaatteihin, mutta karseaa että euroopan valtiotkin lähti mukaan tuohon hullutukseen, vieläpä todella raadollisella tavalla jota mm. Itävalta toteuttaa.
    Häpeä tulee koittamaan.

Vastaa