mRNA-injektio – uuden sukupolven tekniikkaa

Lue ääneen tämä artikkeli

Netissä on erilaisia mikroskoopilla otettuja kuvia ja videoita mRNA-injektioaineen sisällöstä sekä rokotettujen verestä. Niistä on löydetty erilaisia sinne kuulumattomia asioita. Kuvat ja videot näyttävät niin uskomattomilta, että niitä on hyvin vaikea ottaa vakavasti. Ovatko löydökset totta vai eivät? Katsotaan.

La Quinta Columna (viides kolonna) nettisivu

Ricardo Delgado Martín, bioteknikko, on pyrkinyt selvittämään [1]Sevillan yliopistossa, mitä Comirnaty rokoteaine sisältää. Ricardo Delgado Martín on verrannut aineistoa tohtori Campra Madridin aikaisemmin ottamiin kuviin. Alapuolella olevassa galleriassa tohtori Campra Madridin kuvia.

Tohtori Campra Madridin kuvia (klikkaa kuva suuremmaksi):

Miltä grafeenioksidi näyttää mikroskoopissa?

Ricardo Delgado Martínin (La Quinta Columna) on tehnyt [2]tutkimuksen, missä hän on kuvannut grafeenioksidia vesiliuoksessa optisella sekä elektronimikroskoopilla selvittääkseen, miltä aito grafeenioksidi näyttää mikroskoopissa. Alapuolella olevissa kuvissa optisen mikroskoopin kuvia grafeenioksidista.

Kuvia grafeenioksidista (klikkaa kuva suuremmaksi):

Grafeenioksidi näyttää hyvin samankaltaiselta, kuin tohtori Campra Madridin aiemmin ottamat kuvat.

Comirnaty mRNA-injektioaine optisessa mikroskoopissa

Ricardo Delgado Martínin (La Quinta Columna) optisen mikroskoopin kuvia Comirnaty- injektiosta vesiliuoksessa (klikkaa kuva suuremmaksi) :

Comirnaty- rokoteaineessa on selkeästi nähtävissä partikkeleita, jotka näyttävät levymäisiltä.

Kun lisätty vesi annetaan kuivua

“On huomattava, että kuvat eivät missään tapauksessa vastaa tunnettuja kiteytymiä, kuten sakkaroosia.” Ricardo Delgado Martín

Seuraavasssa on kuvia Comirnaty- injektioaineesta kun vesiluos on kuivahtanut (klikkaa kuva suuremmaksi):

Injektiosta löytyy hyvin epäilyttäviä komponentteja. [2]Tieteellisessä kirjallisuudessa kerrotaan itsekokoavasta nanoarkkitehtuurista. Uusi konsepti on nimeltään “nanoarkkitehtoniikka”.

Kuvien perusteella on aivan selvää, että injektiossa on jotain, mikä ei kuulu ihmiskehoon. Mitä se on? Ja miksi injektoitavaa ainetta ei saa missään nimessä vetää ruiskuun suodatinneulan kautta?

Päivitys 02.03.2022:

Yhtenä ehdotuksena on Twitterissä noussut natrium (suola) kiteet. Tältä näyttää kuivahtanut suolalios. Jokainen voi muodostaa vapaasti oman mielipiteensä asiasta.

Sinua odottaa salattu email!

Sain sähköpostiini linkin salattuun emailiin, jonka kerrottiin sisältävän hyvin arkaluontoista materiaalia. Se sisälsi kolme videota ja yhden kuvan. Kuvassa oli tarkalla skannerilla otettu kuva maskista. Siinä näkyi mustia pieniä kuituja. Miksi maskissa on mustia pieniä kuituja? Onko niitä oikeasti vai onko kuva manipuloitu? Päätin ottaa asiasta selvää.

Hain kaupasta laatikon maskeja sekä tietokoneeseen liitettävän mikroskoopin/kameran, jossa on 500- kertainen suurennos. Jotta pystyt hahmottamaan kokoluokkaa, yhdessä kuvassa on G18- koon neula. Kuidut ovat hyvin pieniä.

Maskissa on tosiaan pienen pieniä mustia kuituja. Paljaalla silmällä niitä ei erota mitenkään.

Mitä kuiduille tapahtuu kun ne saavat hiukan lämpöä?

Lämmitin maskia hiukan. Kun maski saa hiukan lämpöä (ruumiinlämpöä vastaavalla noin 37- asteisella vedellä, joka oli maskin alapuolella koskettamatta maskiin). Kun maski saa lämpöä, musta kuitu alkaa liikkua.

Kun laitat maskin kasvoille, ne menevät hengityksen mukana keuhkoihin ja ties minne. Ne ovat hyvin pieniä.

Päivitys 02.03.2022:

Laitoin maskille muutaman tipan suolaliuosta ja seuraavana päivänä, liuoksen kuivumisen jälkeen katsoin muodostunutta suolahippua mikroskoopilla, se näytti tältä. Suolahipussa on useita mustia kuituja, hyvin pieniä sellaisia. Keuhkorakkula on suolahipun kanssa samaa kokoluokkaa. Miten kahden vuoden aikainen mustien kuitujen hengittäminen vaikuttaa niihin? Kun ne tarrautuvat keuhkorakkuloihin, oletettavasti ne eivät tule hengityksen mukana ulos.

Mielenkiintoinen vivahde historiassa on se, että suomalainen Lifa Air ei saanut sertifikaattia omille maskeilleen nopeutetusti. Prosessi Suomessa oli lähinnä “hitautettu”. Kävi niin, että ulkomainen tuotanto riitti kattamaan tarpeet.

“Kansainvälinen maskitarjonta täyttää nyt tarpeet, mutta suomalaisia yrityksiä tarvitaan kriisitilanteen varalle.”

Aamulehti

Miksi hallitukselle kelpasi vain ulkomailta tuodut maskit? Miksi suomalaista teollisuutta ei tuettu vaan todettiin, että ulkomailta tuleva määrä kattaa tarpeet? Jos olisi ollut halua, sertifikaatti olisi myönnetty heti.

Sähköpostin kolme videota

Sähköpostissa oli linkit kolmeen videoon. Laitan ne tähän.

Terve veri

Kahdesti piikitetyn veri

Kolmesti piikitetyn verta

Vaikka et ole koulutettu bioanyytikko, videoista voi nähdä, että kaikki ei ole kunnossa.

Tietoa Intiasta

Koska Intia on hoitanut koronan kiitettävällä tavalla, olen pyrkinyt selvittämään, mitä siellä on tehty. Tällä tutkimusmatkalla törmäsin henkilöön, joka asuu Aasiassa ja on ollut yhteydessä laboratorioon, joka analysoi piikkihaittadetoxiin tulevien veren. Laboratoriolla on noin 2000 näytettä ja kaikki ne ovat samansuuntaisia.

Antaa hänen itse kertoa. Ääni on muutettu. Klikkaa video käyntiin.

Videokuvaa verestä

Alapuolella olevassa video on kuvattu kännykkäkameralla. Laboratorio ei uskalla antaa mikroskoopin suoraa videomateriaalia, koska mikroskoopin videot on suojattu “vesileimalla”. Sen avulla mikroskooppi voidaan jäljittää.

Veri näyttää samanlaiselta kuin sähköpostissa tulleissa videoissa.

Katsotaan laboratorion kuvia. Vastaavatko ne La Quinta Columna tai tohtori Campra Madridin aineistoa?

Vertaa kuvia. Toisessa veri ja toisessa grafeenioksidi.
Suorakulman muotoisia partikkeleita.
Grafeenioksidi ja parasiitti
Candida (hiiva)

Kaikki taitaa olla totta

Jos olet tormännyt mitä villeimpiin teorioihin, näyttää siltä, että ne ovat totta. Injektiossa on selkeästi sinne kuulumattomia partikkeleita. Mikä niiden tarkoitus on?

Suomessa tutkijat ovat yrittäneet varata elektronimikroskooppia Otaniemestä sekä Kuopiosta. Se on mahdotonta. Sinne ei päästetä tutkimaan mRNA-injektion aineita. Kun tietoon tulee elektronimikroskoopin vuokrauksen tarkoitus, ei puhelimeen eikä sähköpostiin enää vastata. Yhteys katkeaa kokonaan.

Davos, we have a big problem!

Oletteko huomanneet, että korona on loppunut kokonaan? Se loppui kuin veitsellä leikaten. Tilalle tuli sota.

Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sairaalassa on enemmän ihmisiä kuin koskaan plandemian aikana. Ihmisiä kuolee koronan kanssa enemmän kuin koskaan. Kaikki alkaa levitä käsiin. Vakuutusyhtiöt ympäri maailmaa kertovat 18-65-vuotiaden hirmuisesta ylikuolleisuudesta (40%). Saksalaisen vakuutusyhtiön tietojen mukaan 4-5% boosterin saaneista joutuu sairaalahoitoon piikityksen jälkeen. Koko karmeus on tullut aika suurelle joukolle jo selväksi.

Alapuolen kuvassa on rokotukset ja ylikuolleisuus. Pystytkö näkemään yhteyden? Vai oletko sitä mieltä, että vuoden 2021 toukokuussa alkoivat suuret ikäluokat vain kuolla?

Kolmas maailmansota

Meille valehdeltiin koronasta, meille valehdeltiin rokotteista. Kaikki tähtäsi vain ja ainostaan suureen rokotuskattavuuteen. Meidät pakotettiin ottamaan rokotteita.

Kolmas maailmansota on alkamassa. Suomi on eilen tehnyt päätöksen viedä aseita Ukrainaan. Olemme tällä harkitulla toimenpiteellä periaatteessa sodassa Venäjää vastaan. Hallitus on tehnyt sen mitä se on tehnyt koko ajan, se harhauttaa, se valehtelee ja toimii ainostaan ulkomailta tulevan agendan mukaan.

Pian selviää, että injektiointi on kansanmurha. Tilastoja ei enää anneta tai tilastoja vääristellään tökerösti. Ei korona voi kadota samana päivänä kun sota alkaa, ei se vain voi. Sota tulee tappamaan paljon ihmisiä, mutta lopulta suurempi määrä kuolee rokotteiden aiheuttamiin sairauksiin.

Piikkiproteiinia koodaava materiaali käänteiskopioituu ihmisen genomiin

Ruotsalaistutkimuksessa on selvinnyt, että [4]piikkiproteiinia koodaava materiaali käänteiskopioituu ihmisen genomiin, mistä seuraa mahdollinen pitkäaikainen synteesi. Kansankielellä: mRNA-injektio muuttaa ihmisen perimää. Ruotsalaistutkimus on In Vitro (tehty ihmisen soluilla).

Lisätutkimuksia tarvitaan osoittamaan BNT162b2:n vaikutus genomiseen eheyteen, mukaan lukien BNT162b2:lle altistuneiden solujen koko genomin sekvensointi sekä BNT162b2-rokotuksen saaneiden ihmiskoehenkilöiden kudokset.

Haluaisitko osallistua tutkimukseen, jossa elimistöösi ruiskutetaan aineita, joka saattaa muutta perimääsi niin, että se muodostaa myrkkyä siihen saakka kun kuolet syöpään?

Ruotsalaistutkimus, joka tehtiin marraskuussa 2021 havaitsi, että piikkiproteiini estää DNA-korjausta. Sitä ei kukaan halua.

Aiheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] ANÁLISIS DE MICROSCOPÍA ÓPTICAY REPORTE FOTOGRÁFICO [1] https://www.dropbox.com/s/6kgt4bjt0eyhxlu/IDENTIFICACI%C3%93N%20DE%20MICROTECNOLOG%C3%8DA%20Y%20PATRONES%20ARTIFICIALES%20EN%20VACUNA%20PFIZER.pdf?dl=0

[2] GRAPEENIOKSIDIN TUNNISTAMINEN VESILIUOKSESSA. OPTISEN JA ELEKTRONISEN MIKROSKOPIAN HAVAINTOTUTKIMUS https://www.researchgate.net/profile/Pablo-Campra/publication/354059739_DETECCION_DE_OXIDO_DE_GRAFENO_EN_SUSPENSION_ACUOSA_COMIRNATYTM_RD1ESTUDIO_OBSERVACIONAL_EN_MICROSCOPIA_OPTICA_Y_ELECTRONICAInforme_provisional_IANEXO_FOTOGRAFIAS/links/61fe40f0a7d76d0f08c10f1f/DETECCION-DE-OXIDO-DE-GRAFENO-EN-SUSPENSION-ACUOSA-COMIRNATYTM-RD1ESTUDIO-OBSERVACIONAL-EN-MICROSCOPIA-OPTICA-Y-ELECTRONICAInforme-provisional-IANEXO-FOTOGRAFIAS.pdf

[3] Self-assembly as a key player for materials nanoarchitectonics https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14686996.2018.1553108

Ihon hiivainfektiot https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00703

[4] Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73

22 vastausta artikkeliin “mRNA-injektio – uuden sukupolven tekniikkaa

 1. Lukemisen jälkeen piti hieraista silmiä ja nipistää itseä paristakin paikasta. Ja varmistaa että artikkelin julkaisupäivä tosiaan on 1.3. eikä 1.4.

  Ennen koronatoimia tällaisia julkaistiin vain aprillipäivinä jos silloinkaan.

 2. Kiitos hyvästä materiaalista! Yksi ehdotus. Näinä vaikeina aikoina tulee uutista niin monesta suunnasta ja tilanne muuttuu todella nopeasti. Voisiko saada päivämäärän artikeleihin?

  1. Päivämäärä on jokaisen artikkelin lopussa. Laitan uusiin heti alkuun erillisenä.

 3. Nämä kaikki sensaatiomaiset tiedot on viipymättä saatava julkisesti valtamediassakin levitykseen! Vaikka vankilatuomion uhallakin, ellei muu auta!

  1. Valtamedia ei oletettavasti mainitse injektiopiikki.com sivustoa millään ilveellä. Jotain pitäisi keksiä. Maksettu mainos? Soitan huomenna tutulle mainosmyyjälle.

   1. Olethan varovainen. Ettei sulle käy huonosti. Sua tarvitaan.

   2. Voisiko joku tehdä kooste dokumentin plandemian alusta saakka annetuista uutisista ja lausunnoista, alkaen siitä kun pääministeri Marin sanoi ilmiön rantauduttua Italiaan, että tämä “ei tule vaikuttamaan Suomeen merkittävästi”, jolloin rajat pidettiin auki ja kuuluisat Skopjen lennot päästettiin ilman mitään rajoituksia. Näin virus saatiin sisään, ja siitä alkoi rajoitukset ja “rokotteen” odottelu.

    Dokumentissa pitäisi ottaa uutisista ja lausunnoista klippejä siitä kuinka “jo yksi rokote auttaa”, “toinen rokote vapauttaa”, “kolmas buusteri tehoaa”…

    Olisi hyvä saada nimenomaan ministerien ja uutisten jo esittämiä juttuja. Näin voisi havaita sen vedätyksen millä on menty läpi koko prosessin.
    Avaisi edes muutaman silmät.

    Nyt tämä Ukrainan sotakin liittyy plandemia prosessiin. Nousemassa on “seitsemän päätä ja kymmenen sarvea”, siis orkesterin johtajaa ja päämiehiä jotka panee asiat toimeksi.
    Kaikki lukee tiivistetysti Ilmestyskirjassa luvussa 6, kun neljä hevosta ratsastajineen tuo tuhoa.

    Ensimmäinen toi “valkoisen selässä” (lääkeala) kruunun (koronan) ja piikin (toxon).
    Toinen punainen, toi miekan, sodan.
    Kolmas musta toi inflaation ja puutteen, musta kuin öljy jonka hinnasta kaikki riippuu.
    Neljäs harmaa/vihertävä, jonka nimi on kuolema, tuo neljäsosan maan tuhon. Harmaa kuin rauniot, ja ydinlaskeumat, kuin kolmas maailmansota ydinpommeineen.

    Olemme lähellä armon ajan loppua, kun sitten astuu voimaan pakko rokotus ja rekisteröinti digiraha, jonka merkki laitetaan käteen tai otsaan.

    Pakkorokotuksia ei pysäytä enään kuin sota..
    https://www.maurizioblondet.it/vaccinazione-obbligatoria-ue-da-luglio/

 4. Löytyisikö alkuperäistä linkkiä tuohon rokotekattavuuden ja kuolleisuuden kuvaajaan?

 5. “Suomessa tutkijat ovat yrittäneet varata elektronimikroskooppia Otaniemestä sekä Kuopiosta. Se on mahdotonta. Sinne ei päästetä tutkimaan mRNA-injektion aineita. Kun tietoon tulee elektronimikroskoopin vuokrauksen tarkoitus, ei puhelimeen eikä sähköpostiin enää vastata. Yhteys katkeaa kokonaan.”

  Tällaiselle väitteelle kaipaisin vähän todisteita.

  1. Kokeile varata. Sano, että kuvaat mRNA rokotetta. Noin 4500€ maksaa.

   1. Eikö niille kannattaisi valehdella? Miksi paljastaa mitä näyte on?

   2. Hei, tarvitset tuotteen tutkimiseen ensinnäkin kliinisen lääketutkimuksen luvat. (Fimean määräys 8/2019) Lupahakemuksesta on lisätietoja Fimean sivulla.

 6. “Haluaisitko osallistua tutkimukseen, jossa elimistöösi ruiskutetaan aineita, joka saattaa muutta perimääsi niin, että se muodostaa myrkkyä siihen saakka kun kuolet syöpään?”

  Yllättävän moni haluaa!!!!!!!!!!!

 7. Ylikuolleisuus, suuret ikäluokat ja piikitys: Asia-yhteyden selvittämisessä ensimmäinen helpporasti olisi tarkistaa millainen ikäjakauma ylikuoilleisuudessa on. Mikäli 18-65 vuotiaita kuolee enemmän, niin voimme olla varmoja, että tässä ei ainakaan ole kyse suurien ikäluokkien poistumisesta. En ole tätä käppyrää löytänyt, joten voisikko joku antaa linkin?

 8. Onko https://euromomo.eu/graphs-and-maps/ sivusto tuttu? Excess mortality sivuston käsittelemissä Euroopan maissa 15-44 vuotialla 6376 vuonna 2021. Vastaavat Luvut 2017-2020 148 ja 3038 välillä

  45- 64 vuotialla ylikuolleisuus 49 099 vuonna 2021. 2017-2020 vuosina lukemat 3750-30 394 välillä.

  participating countries: Austria, Belgium, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Germany (Berlin), Germany (Hesse), Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK (England), UK (Northern Ireland), UK (Scotland), and UK (Wales).

  1. Olen törmännyt viittaukseen euromomosta pari kertaa, mutta ei tullut mieleen tässä yhteydessä. Kiitos linkistä — pistän talteen.

 9. Olen toiminut rokottamattomana hierojana koko Covid-ajan ilman maskia, saamatta tai tartuttamatta virusta. Aloin pohtia noita kuvia verestä ja mahdollista korrelaatiota monesti rokotettujen ihmisten lihasten tuntuun heitä hierottaessa. En osaa oikein sanoin kuvata, mutta jotenkin ne ovat “tönkömmät” eivätkä vastaa käsittelyyn samalla tavalla kuin ennen rokotuskampanjaa. Tästä olisi varmaan jonkun kollegan tai suvuston ylläpidon kanssa.

 10. Olen tehnyt jonkun aikaa vertailuaCovid-rokottamattomien ja rokotettujen hieronnassa. Olen väsyneempi saman pituisen hieronnan jälkeen, jos kyseessä 3krt Covid-rokotteen saanut. Lisäksi lihasjumit ovat suurempia ja vaikeammin työstettäviä.

Vastaa