Haaveet kaatuu – Pfizerin COVID-19-rokotetutkimusten FDA- asiakirjoja on julkaistu lisää

Kuuntele artikkeli

Ryhmä tiedemiehiä ja lääketieteen tutkijoita haastoi Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) oikeuteen Freedom of Information Actin nojalla pakottaakseen julkaisemaan satojatuhansia asiakirjoja, jotka liittyvät Pfizer-BioNTech Covid-19 -rokotteen lisensointiin. FDA pyysi liittovaltion tuomarilta lupaa saada julkistaa tiedot vasta vuonna 2096. Tietoja on nyt julkaistu oikeuden päätöksellä. Mitä ne sisältävät?

FDA vaati mRNA-injektion lisensointiin liittyviä tutkimustuloksia salaisiksi vuoteen 2096

Pfizerin COVID-19- rokote sai hätämyyntiluvan näiden asiakirjojen perusteella. FDA on arvioinut mRNA-injektion tutkituksi ja turvalliseksi niiden perusteella, mutta jostain syystä halusi salata ne 75:n vuoden ajaksi.

FDA pyysi liittovaltion tuomarilta lupaa saada julkistaa kaikki tiedot, jotka liittyivät COVID-19 injektion lisensointiin vasta vuonna 2096. [1]FDA siis pyysi oikeudelta aikaa 75 vuotta julkistaa tiedot.

Teksasin pohjoisen piirikunnan liittovaltion tuomioistuin määräsi 6. tammikuuta 2022 nopeutetun julkistamisen, tuomari määräsi FDA:n julkaisemaan vähintään 55 000 sivua kuukaudessa.

Miksi asiakirjat yritettiin salata 75 vuoden ajaksi? Mitä tietoja ne sisältävät?

John Campbell käy läpi yhden asiakirjan tietoja

Dr. John Campbell on julkistanut koko pandemian ajan tutkittua tietoa Youtube- kanavallaan. Hänellä on 2,27 miljoonaa seuraajaa. Hän on [2]analysoinut yhtä asiakirjaa. Alapuolella suomeksi tekstitetty versio videosta.

Linkki videoon

John Campell on järkyttynyt

Hänen olemuksestaan näkee, että pinnan alla olisi paljon enemmän sanottavaa. Hän on toiminut elämänsä lääketieteen parissa ja nyt hän myöntää, että viranomaisiin ei voi enää luottaa.

Viranomaiset ovat toistaneet päivästä toiseen, että mRNA-injektio on tutkittu ja turvallinen. Se ei ole sitä. Jo kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kerätty data oli hyvin hälyttävää, mutta se salattiin. Lisäksi asiakirjat yritettiin salata seuraavaksi 75 vuodeksi.

Ovatko suomalaiset asiantuntijat nähneet tämän hälyttävän asiakirjan?

Suomessa näkyvimpiä asiantuntijoita ovat rokotteiden osalta olleet Hanna Nohynek ja Mika Rämet. He ovat vakuuttaneet päivästä päivään, että mRNA-injektiot ovat tutkittuja ja turvallisia.

Mika Rämet on ollut Tampereen yliopiston alaisuudessa toimivan [4]Rokoteutkimuskeskuksen toimitusjohtaja koko pandemian ajan. Rokotetutkimuskeskus on tehnyt Pfizerille lääketutkimusta.

Onko mahdollista, että Mikä Rämet ei olisi ollut tietoinen Pfizerin asiakirjoista tai ainakin mRNA-injektioiden aiheuttamista ongelmista Pfizerin rokotetutkimuksen johtajana?

Tampereen rokotustutkimuskeskus on nyt yksityistetty

Rokotutkimuskeskus on yksityistetty 13.1.2022 voittoa tavoittelevaksi yritykseksi ja sen uusi nimi on Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy, 3256659-4.

Väliaikaisena toimitusjohtajana on Ilkka Kristian Haukijärvi. Hän on toiminut Tampereen yliopistolla [5]henkilöstöpalveluissa asiantuntijatehtävissä. Lisäksi hän on [6]eGate Smart Building Innovation Oy hallituksessa, yrityksen toimialaksi on merkitty konsultointi.

Hieno nousu maailman johtavien rokotetutkimusta tekevien yritysten toimitusjohtajaksi henkilöstöpalveluiden asiantuntijatehtävistä. Yhtiön johtoryhmään on nimitetty [7]lääketieteelliseksi johtajaksi Mika Rämet.

Tässä vaiheessa täytyy huomauttaa, että [8]Bill & Melinda Gates Foundation lahjoitti noin 24 miljoonaa dollaria ”laiminlyötyjen trooppisten tautien” tutkimukseen rokotetutkimuskeskukselle pandemian alkuvaiheessa.

Hanna Nohynek on KRAR:in jäsen

Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR on THL:n pääjohtajan asettama työryhmä. Sen tehtävänä on seurata rokotealan ja erityisesti rokotusohjelmien kansainvälistä kehitystä sekä valmistella kansallisen rokotusohjelman ulkopuolisten rokotteiden käyttöön liittyviä THL:n suosituksia.

Asiantuntijaryhmän suosituksilla on hyvin suuri painoarvo toteutettaviin rokotuskampanjoihin. Oletettavasti KRAR:n jäsenillä on pääsy tarkkaan tutkimusdataan, koska he käytännössä toteuttavat rokotuskampanjat.

Onko mahdollista, että Hanna Nohynek ei olisi ollut tietoinen Pfizerin asiakirjoista tai ainakin mRNA-injektioiden aiheuttamista ongelmista KRAR-asiantuntijaryhmän jäsenenä?

Hanna Nohynekillä on vielä suurempi pesti

Hyvin vähän huomiota saanut asia on se, että Hanna Nohynek on IVI:n johtoryhmässä.

Mikä on IVI? IVI eli The International Vaccine Institute on Koreassa toimiva rokotteisiin keskittynyt yritys. Sen visio on etsiä, kehittää ja toimittaa turvallisia, tehokkaita ja kohtuuhintaisia rokotteita maailmanlaajuista kansanterveyttä varten.

Tässä vaiheessa täytyy huomauttaa, että [11]Bill & Melinda Gates Foundation on lahjoittanut 243 727 461 dollaria IVI:lle sen toiminnan aikana. IVI:n muu rahoitus perustuu lääkeyhtiöiden kumppanuuksiin ja valtionavustuksiin. IVI koordinoi maailmanlaajuisesti rokotuskampanjoita.

Ovatko Mika Rämet ja Hanna Nohynek olleet jäävejä toimimaan koronapandemian asiantuntijoina?

Mika Rämet on tehnyt pandemian ajan mRNA-injektio tutkimuksia, saanut rahoitusta Pfizerilta ja lisäksi Rokotetutkimuskeskus on saanut lahjoituksia lääkeyhtiön isolta omistajalta.

Hanna Nohynek istuu IVI:n johtokunnassa, joka saa rahoituksensa lääketehtailta ja niiden isolta omistajalta.

Onko pandemia päättynyt?

Huomio on siirtynyt täysin Ukrainaan. Korona on unohdettu lähes täysin valtamediassa. Epidemia on kuitenkin voimissaan, vaikka kukaan ei siitä enää uutisoi.

Sairaalassa on potilaita enemmän kuin koskaan ja koronan kanssa kuolee ihmisiä enemmän kuin koskaan. Pandemia on täten pahempi kuin koskaan.

Ylikuolleisuus on juuri nyt aivan valtava, mutta siitä kirjoitetaan oma artikkeli, kun tutkimus palautuu vertaisarvioinnista.

Koronapassi – se pelastava tekijä

Koronapassin kanssa kävi samalla tavalla, kuin kaikissa muissakin maissa. Kun se otettiin käyttöön, tartunnat ja sairaalahoito räjähtivät käsistä. Nyt puheet koronapassista on lopetettu kokonaan. Taustalla kuitenkin tehdään kovasti sen eteen töitä.

Koronainfon 10.3.2022 päätteeksi toimittaja kysyi koronapassin tilanteesta. Itse infotilaisuudessa ei sanottu sanaakaan koronapassista. Asiantuntijoiden mukaan koronatilanne on helpottamassa.

Katso videolta Kirsi Ruuhonen, STM, vastaus koronapassiin.

Koko STM:n ja THL:n koronatilannekatsaus 10.3.

Koronapassia valmistellaan parasta aikaa. Sen lainsäädäntöön kaavaillaan muutoksia ja sitä pyritään laajentamaan. Vastauksesta käy ilmi huolestuttavia suunnitelmia, joiden toteuduttua tämä myrkyllinen mRNA-injektio pakotetaan ihan jokaiselle.

Liisa-Maria Voipio-Pulkki

Liisa-Maria Voipio-Pulkki on ollut koko pandemian ajan näkyvästi ”pandemiapäällikön” ominaisuudessa. Aikaisemmin oli puhetta Mika Rämetin osuudesta Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy:n historiaan ja nykyisyyteen.

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy:n hallituksen puheenjohtaja on ”pandemiapäällikkö” Liisa-Maria Voipio-Pulkki.

Finder

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy:n hallitus sisältää muitakin mielenkiintoisia nimiä. [14]Jyrki Altti Juhani Eskola oli sikapandemian ”pandemiapäällikkö” ja aiheutti toimillaan valtavat vahingot monelle rokotehaittoja saaneelle ihmisille ja heidän perheilleen.

Sirpa Tuulikki Jalkanen on taas henkilö, jonka toimien ansiosta Suomessa on koronan varhainen hoito ivermektiinillä ja prednisolonilla ”kielletty”. Siitä voit lukea lisää aiheeseen liittyvästä ”Miksi COVID-19 varhainen hoito on kielletty? – koko läntisestä maailmasta” -artikkelista.

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy

Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy:n hallituksessa on nykyisiä tai entisiä pandemiapäälliköitä sekä Sirpa Tuulikki Jalkanen, joka on estänyt COVID-19 varhaisen hoidon Suomessa WHO:n rahoituksella. Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy saa rahoituksensa lääkeyhtiöltä voittoa tavoittelevana yrityksenä. Valtio omistaa yrityksestä 51% ja antoi yhtiön perustamiseen [15]8 000 000 € määrärahan vuoden 2021 talousarviossa.

Kaksi plus kaksi on viisi

MRNA-injektioiden salaisuuksia, joita yritettiin piilottaa seuraavat 75 vuotta on nyt paljastettu.

Suomen ”pandemiapäälliköiden” suoria kytköksiä lääkeyhtiöden ja niiden omistajien rahoittamiin yrityksiin on nyt paljastettu.

Sinulle tullaan sanomaan yhä voimakkaammin valtamediassa, että kaksi plus kaksi on viisi. Se ei ole niin, älä usko heitä!

Kaksi plus kaksi on oikeasti neljä.

Herää! Ja jaa tämä tieto, ennen kuin on myöhäistä.

AIheeseen liittyvää:

Lähteet:

[1] Why a Judge Ordered FDA to Release Covid-19 Vaccine Data Pronto https://news.bloomberglaw.com/health-law-and-business/why-a-judge-ordered-fda-to-release-covid-19-vaccine-data-pronto

[2] Dr. John Campbell The Pfizer documents https://www.youtube.com/watch?v=7YOD9drZasM

[3] John Campbell Pfizer documents tekstitys suomeksi https://rumble.com/vx0ua5-john-campbell-pfizer-documents-tekstitys-suomeksi.html

[4] Rokotetutkimuskeskuksen Mika Rämet pandemian viimeisimmästä käänteestä: ”Kyllä tästä selvitään” https://www.mediuutiset.fi/uutiset/rokotetutkimuskeskuksen-mika-ramet-pandemian-viimeisimmasta-kaanteesta-kylla-tasta-selvitaan/7ff7167a-2d8a-419b-a684-9092191d8b92

[5] Ilkka Haukijärvi – Tampereen yliopisto https://www.tuni.fi/fi/ilkka-haukijarvi

[6] eGate Smart Building Innovation Oy https://www.finder.fi/Konsultointipalvelut/eGate+Smart+Building+Innovation+Oy/Tampere/yhteystiedot/3253550

[7] Rokotetutkimuskeskus Finvac Oy aloittaa toimintansa 3/2022. – Riikka Nurmi – Sosiaali- ja terveysministeriön viestintäpäällikkö https://twitter.com/NurmiRii/status/1494292854771957773

[8] Bill & Melinda Gates Foundation – Committed grants https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=Tampere

[9] Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/palvelut-ja-yhteystiedot/asiantuntijaryhmat/kansallinen-rokotusasiantuntijaryhma-krar

[10] IVI – Board of Trustees https://www.ivi.int/who-we-are/leadership/board-of-trustees/

[11] Bill & Melinda Gates Foundation – International Vaccine Institute https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?country=Korea%2C%20Republic%20of&q=International%20Vaccine%20Institute

[12] Esteellisyys https://fi.wikipedia.org/wiki/Esteellisyys

[13] Suomen epidemia 9.3.2022 – Ilkka Rauvola https://twitter.com/jukka235/status/1501520615580262400

[14] Kaikki suomalaiset saavat sikainfluenssarokotuksen https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000156945.html

[15] Valtion kaupallisen rokotetutkimusyhtiön perustaminen hyväksytty valtioneuvoston istunnossa https://stm.fi/-/valtion-kaupallisen-rokotetutkimusyhtion-perustaminen-hyvaksytty-valtioneuvoston-istunnossa-

3 vastausta artikkeliin “Haaveet kaatuu – Pfizerin COVID-19-rokotetutkimusten FDA- asiakirjoja on julkaistu lisää

  1. Nyt kun Phiser poistuu pörssistä, niin Vinfack voisi tulla tilalle, että Hanna ja Mika pääsevät tienaamaan ylilääkärikamuille lisää tuohta.

  2. Eikö tätä kaikkea pidä jo tutkia PALKKAMURHANA; jossa mukana mm. Suomen ”eduskunta”. Nimittäin jo 2010 tiedettiin ”pandemian” tulevan; ja siihen valmistauduttiin !

    Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 ; sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” seurauksena.

    Hanna Nyhonek jo 22. 2. 2021 TIESI mitä tällaiset ”uuden tyyppiset” rokotteet aiheuttavat; Terveyskirjasto duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemian 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia. ”

    Suora lainaus: ”Narkolepsiaan” syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdelläkään nykyisellä rokotteella.”

    Siis nyt on käymässä JUURIKIN samalla tavalla ihmisiä kuolee ja vammautuu loppuelämäksi .

    Missä siis poliisin tutkinta PALKKAMURHISTA.

    Rikoslaki: mikäli joku tietää vakavan rikoksen, ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen !

    9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjävirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamisekis Suomessa mm. lapsia kohtaan; soveltunee tähän nykyiseenkin tilanteeseen; jossa lapsia kuolee ja vammautuu rokotusten seurauksena … ensin 2009- 2010 ja uudelleen nyt .

    Eduskunta ”mukautti” perustuslain 2011 mahdollistamaan kaiken tämän ja samalla teki SYYTESUOJAN itselleen: Suomen perustuslain 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

    Koska tästä valtiopetoksesta on ajatellut ”lehdistö” kansalle kertoa ?

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading