Paljastavat symbolit – OSA 2 – Pyramidin huippu

Kuuntele artikkeli

Osassa 1 selvitettiin Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) osuutta maailman rahapolitiikassa. Se on pyramidin huippu. Järjestelypankilla on täydellinen immuniteetti ja absoluuttinen (taloudellinen) valta. Se on osakeyhtiö ja täysin riippumaton valtioista tai hallituksista. Se käytännössä sanelee koko maailman harjoittaman (raha)politiikan. Lue ensin osa 1, jos et ole lukenut sitä.

Kolme ylintä kerrosta

Kolme ylintä kerrosta pyramidissa sisältävät Kansainvälisen järjestelypankin (BIS), Kansainvälinen valuuttarahaston (IMF), Maailmanpankin, keskuspankit, Federal Reserve Systemin sekä itsehallintoalueet. BIS on pyramidin huipulla ja sen määräykset toteutetaan alimmissa kerroksissa.

Rothschild pankkiirisuku

Rothschildit ovat hallinneet maailman rahan tarjontaa yli kahden vuosisadan ajan. Silti useimmat tavalliset ihmiset eivät ole koskaan kuulleet Rothschildin pankkidynastiasta. Rothschild on käsittämättömän varakas vanha suku ja on ollut vuosisatoja mukana pankkitoiminnassa.

Historiallinen Rothschildien tunnus (Punakilpi)

Varhaiset vaiheet

Suvun nousu alkoi [1]Mayer Amschel Rothschildista (1744-1812), hän oli [2] The Frankfurt banking housen perustaja, Hessen-Kasselin maakreivien taloudellinen neuvonantaja (1801) ja Ison-Britannian hallituksen asiamies, joka tuki Euroopan valtioita Napoleonia vastaan käydyissä sodissa.

Mayer Amschel Rothschildillä oli viisi poikaa. Jokainen poika laajensi syntynyttä pankkitoimintaa omilla tahoillaan.

  • Nathan Mayer Rothschild perusti [3]The London Banking Housen Lontooseen vuonna 1809.
  • James de Rothschild perusti [4]The Paris banking housen Pariisiin vuonna 1812
  • Salomon von Rothschild perusti [5]The Vienna banking housen Wieniin vuonna 1820
  • Carl von Rothschild perusti [6]The Naples banking housen Napoliin vuonna 1821
  • Amschel Mayer Rothschild jatkoi [30]The Frankfurt banking house toimintaa Frankfurtissa

Näin rakennettin Euroopan kattava pankki-imperiumi, joka rahoitti Euroopan valtioita. Rothschildin perhe oli hallitsevassa asemassa eurooppalaisessa investointipankki- ja välitystoiminnassa 1800-luvulla.

Vuoteen 1815 mennessä Nathan Mayer Rothschild hallitsi Englannin keskuspankkia ja [7]julisti rohkeasti:

”En välitä siitä, mikä sätkynukke asetetaan Englannin valtaistuimelle hallitsemaan valtakuntaa, jonka yllä aurinko ei koskaan laske. Mies, joka hallitsee Britannian rahavarantoa, hallitsee Britannian imperiumia ja minä hallitsen Britannian rahavarantoa.”

Tästä tuli Rothschild-suvun mantra – Kotrolloi maailman rahavarantoa, hallitse maailmaa.

Amerikan rahavarantojen hallinta

Vuonna 1791 Rothschildit saivat Yhdysvaltojen rahavarannoista [8]Alexander Hamiltonin kautta (suvun edustaja George Washingtonin kabinetissa) kontrollin ja määräysvallan Amerikan rahamarkkinoille, kun suku perusti Yhdysvaltoihin keskuspankin nimeltä [9]First Bank of the United States, joka sai kongressilta 20-vuotisen toimiluvan vuonna 1791.

Kun kongressi kieltäytyi uusimasta peruskirjaa vuonna 1812, Rothschildit uhkasivat Yhdysvaltoja ”tuhoisalla sodalla” Britannian kanssa. Yhdysvallat pysyi lujana. Uhkauksen seurauksena Yhdysvaltojen ja Britannian välille syttyi toinen sota. Rothschildit rahoittivat Britannian sotatoimia. Kun sota päättyi vuonna 1815, Yhdysvaltain talous oli romahtanut.

Vuonna 1816 kongressi hyväksyi lakiesityksen, jolla sallittiin Rothschildien hallitsema toinen keskuspankki, jolla oli 20 vuoden toimilupa. Tämä pankki, jonka nimi oli [10]Second Bank of America, antoi Rothschildien hallintaan jälleen Yhdysvaltain rahan määrän.

Vuonna 1823 Rothschildit ottivat haltuunsa [11]katolisen kirkon maailmanlaajuiset rahoitustoimet.

Vuonna 1832 presidentti [12]Andrew Jackson johti kongressin menestyksekkäästi ottamaan rahapolitiikan takaisin Rothschildien hallinnasta kieltäytymällä uusimasta Second Bank of American peruskirjaa.

Vuodesta 1875 alkaen Rothschildit rahoittivat [14]John D. Rockefellerin Standard Oil Companya, [15]Harrimanin rautatieimperiumia ja [16]Andrew Carnegien teräsimperiumia New Yorkin pankkikumppaninsa [17]Jacob Schiffin kautta, joka toimi [18]Kuhn, Loeb ja Co:ssa.

Federal Reserve Bank

Marraskuussa 1910 kuusi miestä – Nelson Aldrich, A. Piatt Andrew, Henry Davison, Arthur Shelton, Frank Vanderlip ja Paul Warburg – tapasivat [26]Jekyll Island Clubilla Georgian rannikolla kirjoittaakseen suunnitelman maan pankkijärjestelmän uudistamiseksi. Kokous ja sen tarkoitus olivat tarkoin varjeltuja salaisuuksia, ja osallistujat myönsivät kokouksen järjestämisen vasta 1930-luvulla. Jekyll Islandilla laadittu suunnitelma loi kuitenkin perustan sille, mistä lopulta tuli Federal Reserve System.

Tulevaa Federal Reserve Systemiä vastustivat [27]Benjamin Guggenheim ja [28]John Astor. He kummatkin kuolivat valitettavasti Titanicin uppoamisen yhteydessä.

23. joulukuuta 1913, kun senaattorit ja kongressiedustajat olivat lähteneet kaupungista jouluksi kotiin, presidentti [25]Wilson allekirjoitti Federal Reserve Actin, joka antoi yksityisille intresseille taloudellisen määräysvallan.

Näin Rothschildit perustivat viimeisen ja nykyisen keskuspankkinsa Amerikkaan – sen nimi on [19]Federal Reserve System. Tämä riippumaton pankki säätelee ja valvoo Amerikan rahan määrää ja rahapolitiikkaa.

Vaikka keskuspankkia valvoo Yhdysvaltain presidentin nimittämä johtokunta, pankin todellinen määräysvalta on edelleen Rothschild-suvulla. Edes presidentti Donald J. Trump ei pystynyt murtamaan Rothschild-suvun taloudellista otetta ja vaikutusvaltaa [19]Federal Reserve Systemissä.

Teollistumisen suurrahoittaja

Rothschild-suvun pankkiiriliikkeet olivat uranuurtajia kansainvälisessä suurrahoituksessa Euroopan ja Amerikan teollistumisen aikana. Rothschildin pankit rahoittivat rautateitä ympäri maailmaa. He rahoittivat myös Suezin kanavan rakentamisen Egyptiin. Lisäksi Rothschild-suvun pääoma perusti vuonna 1888 DeBeersin, joka on maailman suurin timanttikaivosyhtiö.

Mediayhtiöt haltuun

Reuters on yksi maailman johtavia ja vanhimpia tietotoimistoja, joka toimii 94 maassa 20 eri kielellä. Myös mm. Washington Post, New York Times, AP, N.B.C ja C.B.S. ovat Rothschildien imperiumin osia.

BlackRock Inc. – Vanguard Inc.

[35]BlackRock on yhdysvaltalainen varainhoitoyhtiö. Yhtiö on maailman suurin varainhoitaja, ja sen hallinnoimat varat olivat 30.6.2021 9,5 tuhatta miljardia dollaria. 

Olisi naiivia olettaa, että Rothschild ei olisi mukana maailman suurimmassa ”varjopankki” toiminnassa. BlackRock ilmoittikin vuonna 2002 strategisesta liitosta [34]Rothschildin kanssa. [35]BlackRock ja [36]Vanguard omistavat toisensa ristiin ja niiden hallinnoimat varat ovat yhteensä noin 16 tuhatta miljardia dollaria. 

Lähihistorian projekteja

Vuonna 1987 [20]Edmond de Rothschild perusti World Conservation Bankin saadakseen haltuunsa maata kolmannen maailman maista, niiden osuus maapallon maapinta-alasta on noin 30 prosenttia. Pankki otti vastattavakseen näiden maiden velat vastineeksi pankille luovutetuista kiinteistöistä.

Vuonna 1992 Federal Reserve Boardin entisestä puheenjohtajasta [21]Paul Volkerista tuli eurooppalaisen pankkiiriliikkeen J. Rothschild, Wolfensohn & Co. puheenjohtaja.

Vuoteen 1995 mennessä Rothschildit hallitsivat arviolta 80 prosenttia maailman [22]uraanivarannoista, mikä antoi suvulle monopolin ydinvoimaan.

Vuoteen 2001 mennessä vain seitsemällä maailman valtiolla – Kiinalla, Iranilla, Afganistanilla, Pohjois-Korealla, Sudanilla, Kuuballa ja Libyalla – ei ollut Rothschildien valvomia keskuspankkeja.

Toukokuun 5. päivään 2004 asti kullan hinnan vahvistivat kahdesti päivässä Lontoossa sijaitsevassa N.M. Rothschild & Sons -yhtiössä maailman suurimmat kultatalot – Deutsche Bank, HSBC, Scotia-Mocatta ja Societe Generale.

Vuonna 2006 Edmond de Rothschild Banque, joka on eurooppalaisen Edmond de Rothschildin perhepankin tytäryhtiö Ranskassa, oli ensimmäinen ulkomainen pankki, joka pääsi Kiinan markkinoille.

Edmond de Rothschild kuoli 57 vuotiaana

Sisäsiittoinen suku

Kuninkaalliset suvut ovat tunnettuja sisäsiittoisuudesta. Niin on myös Rothschildin suku. Mayer Amschel Rothschild kielsi naispuolisten jälkeläistensä oikeuden periä varallisuuttaan, näin tyttäret ja tyttärentyttäret joutuivat etsimään varakkaita ja sopivia avoimiehiä serkkujensa joukosta. [32]Neljä Rothschildin serkkuparia sekä yksi setä-tyttärentytär-pari menivät naimisiin. Suvun salaisuudet pysyvät näin paremmin ”perheen” piirissä.

Rothschild sukupuun löydät täältä. Sukupuussa on jostain syystä esitettynä vain miespuolisten jälkeläisten jälkikasvu.

Rothschildin vaakuna

Itävallan Rothschildeille myöntämä [37]aatelisarvonimi, joka salli ”von”-merkin käytön nimessä, juontaa juurensa Frans I:n 21. lokakuuta 1816 antamaan neuvoston määräykseen.

Perhettä edustava nuolikimppu (viisi nuolta – viisi poikaa) ilmestyi itävaltalaisessa vaakunassa vuodelta 1817, joka asetti veljet aateliston ensimmäiselle tasolle. Vuonna 1822 veljekset etenivät vielä pidemmälle Itävallan aateliston keskuudessa, ja heistä tuli imperiumin paroneja. Viisi nuolta edustaa viittä poikaa.

Jokainen vaakuna on suunniteltu yksilöimään tietty henkilö, suku tai organisaatio, ja se on suunniteltu kestämään ikuisesti: [38]Heraldiikka on Euroopan vanhin, visuaalisin ja tiukasti säännelty identiteetin muoto.

Rothschildin vaakunan merkitykset on [37]kerrottu heidän sivullaan. Vaakunan ritareista ei kuitenkaan ole mitään mainintaa(Nuolet). Vaakunat kehittyvät sukujen yhdistyessä.

Muistin, että olen nähnyt sulkapäisen oikeanpuoleisen ritarin jossain. Sitten muistin, kun tein ”La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta”- artikkelia, törmäsin samankaltaiseen ritariin.

Jokainen vaakuna on suunniteltu yksilöimään tietty henkilö, suku tai organisaatio, ja se on suunniteltu kestämään ikuisesti”. Vaakuna jossa ritarilla on kaksi sinistä sulkaa reunoilla ja yksi valkoinen keskellä kuuluu [39]von der Leyenin suvulle.

En löytänyt mitään viitettä von der Leyenin perheestä Rothschildien sukupuussa, joten mitään todistetta tästä ei ole. Rothschildien sukupuusta puuttuu kaikkien naispuolisten jäsenten historia. Vasemman puoleista ritarivaakunaa en yrityksistäni huolimatta löytänyt tuhansien eri vaakunoiden joukosta.

Heiko von der Leyen

[40]Heiko von der Leyen väitteli tohtoriksi Hannoverissa vuonna 1986 ja sen jälkeen erikoistui kardiovaskulaariseen geeniterapiaan. Hän toimittaa lääkeyhtiöille COVID-19 mRNA-teknologiaa [41]Orgenesis Inc. yhtiön kautta.

Ursula von der Leyen

Heiko von der Leyenin vaimo on Ursula von der Leyen. Hän on EU-komission johtaja ja toiminut mRNA-injektioiden ostajana koko Euroopan alueelle. Ursula von der Leyenin tyttönimi on Ursula Albrecht. Albrechtin suku kuuluu maailman [42]rikkaimpien sukujen listalle, joten Ursula ei ole juuri nälkää elämässään nähnyt.

Pyramidin huippu

Rothschildien valta-asema maailman rahoitusmarkkinoilla jatkuu ja kasvaa edelleen. Jos historian perusteella pitäisi arvella mikä on yksi suvuista, joka istuu pyramidin huipulla, on se Rothschildin suku. Siellä on muitakin, mutta mikään ei ole niin vaikutusvaltainen kuin Rothschild.

Daavidin tähti

Rothschildien historiallisessa merkissä on Daavidin tähti, joka viittaa juutalaisuuteen. [43]Rothschildit ovat [44]ashkenazi juutalaisia.

Mitä ashkenazit ovat? Mikä on heidän historiansa ja millaiset ovat ja minkälaisiin arvoihin heidän historialliset juuret pohjaavat? Siihen perehdymme osassa 3.

Lähteet:

[1] The Rothschilds: From Money Lending to Banking https://www.jewishhistory.org/the-rothschilds/

[2] The Frankfurt house https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-frankfurt-banking-house/depts/the-frankfurt-house-history

[3] The London Banking House https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-london-banking-house

[4] The Paris banking house https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-paris-banking-house

[5] The Vienna banking house https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-vienna-banking-house/depts/the-vienna-house-history

[6] The Naples banking house https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-naples-banking-house/depts/the-naples-house-history

[7] Talk: Nathan Mayer Rothschild https://en.wikipedia.org/wiki/Talk%3ANathan_Mayer_Rothschild

[8] Alexander Hamilton https://fi.wikipedia.org/wiki/Alexander_Hamilton

[9] First Bank of the United States https://en.wikipedia.org/wiki/First_Bank_of_the_United_States

[10] Second Bank of the United States https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bank_of_the_United_States

[11] Rothschild loans to the Holy See https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_loans_to_the_Holy_See

[12] Andrew Jackson https://fi.wikipedia.org/wiki/Andrew_Jackson

[13] Federal Reserve https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve

[14] John D. Rockefeller https://fi.wikipedia.org/wiki/John_D._Rockefeller

[15] E. H. Harriman https://en.wikipedia.org/wiki/E._H._Harriman

[16] Andrew Carnegie https://fi.wikipedia.org/wiki/Andrew_Carnegie

[17] Jacob Schiff https://fi.wikipedia.org/wiki/Jacob_Schiff

[18] Kuhn, Loeb & Co. https://en.wikipedia.org/wiki/Kuhn,Loeb%26_Co.

[19] Federal Reserve Bank https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve_Bank

[20] Edmond de Rothschild https://www.edmond-de-rothschild.com/en/group/presentation

[21] Paul Volcker https://fi.wikipedia.org/wiki/Paul_Volcker

[22] New nuclear needs positive taxonomies, says Rothschild & Co executive https://world-nuclear-news.org/Articles/New-nuclear-needs-positive-taxonomies-says-Rothsch

[23] Friedrich Engels https://fi.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Engels

[24] Comminist Manifesto https://www.bard.edu/library/arendt/pdfs/Marx-CommunistManifesto.pdf

[25] Woodrow Wilson https://fi.wikipedia.org/wiki/Woodrow_Wilson

[26] The Meeting at Jekyll Island https://www.federalreservehistory.org/essays/jekyll-island-conference

[27] Benjamin Guggenheim https://fi.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Guggenheim

[28] John Jacob Astor IV https://fi.wikipedia.org/wiki/John_Jacob_Astor_IV

[29] From Woodrow Wilson, The New Freedom http://academic.brooklyn.cuny.edu/history/johnson/wilsonIX.htm

[30] The Frankfurt house https://guide-to-the-archive.rothschildarchive.org/the-frankfurt-banking-house/depts/the-frankfurt-house-history

[31] Why Have So Many World Leaders Married Their Cousins? https://www.britannica.com/story/why-have-so-many-world-leaders-married-their-cousins

[32] Rothschild genealogy https://www.rothschildarchive.org/genealogy/

[33] Alan Greenspan https://fi.wikipedia.org/wiki/Alan_Greenspan

[34] BlackRock Announces Strategic Alliance With Rothschild in Australia https://www.businesswireindia.com/blackrock-announces-strategic-alliance-with-rothschild-australia-1101.html

[35] BlackRock https://fi.wikipedia.org/wiki/BlackRock

[36] The Vanguard Group https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Vanguard_Group

[37] The Rothschild Coat of Arms https://www.rothschildarchive.org/family/the_rothschild_name_and_arms/the_rothschild_coat_of_arms

[38] Kate Middleton’s family gets coat of arms https://www.reuters.com/article/uk-britain-wedding-heraldry-idUSTRE73I2DT20110421

[39] Leyen (Seidenweberfamilie) https://de.wikipedia.org/wiki/Leyen_(Seidenweberfamilie)

[40] Heiko von der Leyen https://de.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen

[41] Unlock the Potential of Cell and Gene Therapy https://orgenesis.com/#/

[42] List of wealthiest families https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wealthiest_families

[43] Rothschild family https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

[44] Aškenasijuutalaiset https://fi.wikipedia.org/wiki/A%C5%A1kenasijuutalaiset

7 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 2 – Pyramidin huippu

  1. Nämä 1 ja 2 osat ovat erittäin hyvät tiivistelmät aiheista joista ei valtamedian ”tutkiva journalismi” kerro (sattuneesta syystä). Jokaisen pitää vaivautua itse etsimään tietoa – toisaalta niin pitääkin.
    Suuri kiitos näistä ja hyvä laajennus injektiopiikin asiallisiin juttuihin ja aihepiireihin.
    …ja kannattaa tutustua myös Janet Ossebaardin tutkimusten tuloksiin Rumblessa.

  2. Tuodaan Suomea mukaan, jotta saadaan kotimaista perspektiiviä… Danske Bankin toiseksi suurin osakkeen omistaja on Black Rock, samoin Nordea. Keskon yksi osakkeen omistaja (olikohan kymmenen joukossa) on Nordea, joka on myös siis BlackRockin omistama…

    Eli emme elä Suomessakaan lintukodossa…

  3. Kiitokset hyvästä blogista. Teet tärkeää työtä.

    Tähän artikkelisarjaan nojaten haluaisin nostaa esiin muutamia asioita, joita mielestäni olisi hyvä käsitellä. Rothchild-suku kiistämättä on yksi maailman vaikutusvaltaisista suvuista, mutta jos puhumme valta- ja talousjärjestelmän hierarkiasta, niin emme voi olla käsittelemättä Vatikaanin – erityisesti Jesuiittojen ja Maltan ritareiden – keskeistä roolia tässä kaikessa. Monet tutkijoista ovat sitä mieltä, että nykyään Vatikaania todellisuudessa johtaa Jesuiittojen Superior General. Jesuiitathan potkittiin ulos yli 80 maasta ja lopulta paavi taivuteltiin kieltämään koko järjestö. Tämä johti siihen, että Jesuiitat myrkyttivät kyseisen paavin ja Napoleonin avulla vangitsivat seuraavan (Pius VII), kunnes Jesuiitat palautettiin virallisesti. Tästä lähtien voidaan sanoa, että Jesuiitat ovat hallinneet Vatikaania, ja heidän Superior General, toiselta nimeltä musta paavi, on kyseisen laitoksen todellinen johtaja.

    Itse asiassa Jesuiitat ovat hyvin monen asian taustalla, mutta mielellään pysyvät varjoissa, ja hoitavat asioita proxyjen kautta. Sovereign Military Order of Malta vastaavasti on hyvin keskeinen toimija maailman pankkitoimissa.

    “If you are not an American you will understand why your country is on its present course, as it too is controlled by the Jesuit General through his select Jesuits, Knights of Malta, Shriner Freemasons, the Knights of Columbus, and the Illuminati’s Masonic, Cabalistic, Labor Zionist, Sabbatian Frankist (named after the Black Pope’s baptized Jacob Frank), Jewish House of Rothschild. For the Order controlled the infamous House of Rothschild since no later than the French Revolution and Napoleonic Wars, after which Jesuit-led Crusade the Rothschild family was surnamed the “Guardians of the Vatican Treasury.”

    “International finance and banking are NOT primarily ‘Jewish’. Many of the most powerful banking interests in the world are run by ‘Gentiles’. One of the most powerful forces in international banking is the Knights of Malta, a Roman Catholic military order controlled by the Jesuit Superior General. Sadly, even a certain segment of the ‘alternative media’ helps to propagate the LIE that ‘the Jews’ run international banking.
    Interestingly, one of the titles of the Rothschild banking dynasty is ‘Guardians of the Vatican Treasury’. ‘The Jews’, as a people, have been used for centuries as a ‘scapegoat’ by these international banksters and their secret societies, such as the Jesuit-controlled Knights of Malta. To label ‘the Jews’ as running banking, Hollywood, etc, is to throw out the proverbial ‘red herring’ designed to throw us off the scent of the ‘real controllers’.”

    https://geopolitics.co/2015/04/08/the-rothschilds-are-jesuits/

  4. Jo menet injektiopiikki.comi:n kautta suoraan katsomaan et enää löydä näitä ”rahavirta”-artikkeleita ainakaan minun kotikoneelta !

  5. Suomessa näiden sukujen valta näyttää vakuutuslaitosten kautta ulottuvan Suomen puolue-elämään. Iltalehti 19.2. 2013 : ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

    Tätä ”omanlaista lainsäädäntöä” on mm. 3 MILJARDIN euron pienyrittäjien omaisuuden varastaminen pankki-vakuutuslaitoksille ….. Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata”.

    Varkaus suoritettiin ”lailla 444/2012” ja se aiheutti Suomessa valtavaa työttömyyttä pienyritysten investointivarallisuuden varastamisen takia !

    Suomen ”perustuslaki” on mukautettu estämään asian rikostutkinta … PL 118 § 3 momentti

  6. Washington Post myytiin Jeff Bezosille 250 miljoonalla dollarilla ilman tarjouskilpailua. Vuoden sisällä CIA osti Amazonilta 900 miljoonan taalan arvoisen pilvipalvelupaketin. WP on hallinnon kukkarossa.

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading