Paljastavat symbolit – OSA 3 – Okkultismi

Lue ääneen tämä artikkeli

Okkultismi on asia, joka ei nykyihmisille ole kovinkaan tuttu. Okkultismi tarkoittaa yksinkertaisesti “piilossa olevaa” eli sellaista menetelmää tai oppia, jota ei päästetä yleiseen tietoon. Maailmamme on aivan täynnä okkultismia, sinä et vain huomaa sitä. Vaikka et huomaa sitä, se ei tarkoita että se ei vaikuttaisi sinuun. Varsinkin musta okkultismi on läsnä joka päivä ja sinua ohjaillaan sen avulla kuin sätkynukkea.

Pintaraapaisu okkultismiin

Mark Passio on tutkinut okkultismia ja pitää siitä luentoja. Kolmiosainen seminaariluento kertoo pintapuolisesti erilaisista okkulttisista suuntauksista ja tuo esille niiden perusperiaatteet. Ne ovat salatieteitä, joiden avulla vaikutetaan meidän käyttäytymiseemme hyvinkin vahvasti. Me olemme okkultismin vaikutuksesta autuaan tietämättömiä ja se on tarkoituskin. Kun emme tiedä siitä, sen avulla voidaan vaikuttaa meihin tehokkaasti.

Katso videosarja, se on tekstitetty suomeksi. Okkultismi voi olla mustaa tai se voi olla valoa. Tällä hetkellä maailma on täynnä mustaa okkultismia ja se vaikuttaa meihin jatkuvasti.

MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 1/3
MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 2/3
MARK PASSIO – OKKULTISMIN DEMYSTIFIKOINTI – OSA 3/3

Mustaa okkultismia seuraavissa artikkeleissa

Artikkelisarjan seuraavissa osissa on tuodaan esiin mustaa okkultismia. Musta okkultismi on olennainen osa nykypäivää ja siitä on päästävä eroon! Se on ulottanut lonkeronsa kaikkiin valtarakenteisiin. Okkultismi on pyramidin huipulla todella mustaa ja sieltä se valuu valtioiden hallintorakenteisiin.

4 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 3 – Okkultismi

 1. Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa vilkaista myös blogi eliitin esoteeriset symbolit.

 2. aivan loistavaa herra injektiopiikki, etta jaat taman luentosarjan. epailen tosin, etta tassa pisteessa, se saattaa jopa sekoittaa ihmisten paita kokonaiskuvasta. jopa tallaiselle ei enaa vasta-alkaja -osioon kuuluvalle, ensimmainen osa oli rankkaa settia. nimenomaan henkilokohtaisena kokemuksena. hetkeksi muserruin, hyvasta syysta. itkin ja itken edelleen. ja viela katsomatta ne kaksi jaksoa… ja olet jo julkaissut seuraavan artikkelin.

  tasta olisi ehka kannattanut tehda kirjoitusmuodossa ns. yhteenveto/kooste laajemmalle piirille ns. selkokielella, jotta suuren kuvan muodostamisen linja pysyisi ja ihmiset, jotka eivat ole ns. alkuunkaan tietoisia mista kaikesta on kysymys, paasivat kokonaiskuvasta perille.

  mielestani tarkeinta tassa maailmantilanteessa olisi, etta ihmiset heraisivat yleisella tasolla ja antaa heille mahdollisuus syventaa tietamystaan omaan tahtiin. jos tama on rankka jo tallaiselle konkarille, miten neitsytmatkaaja, asiaan perehtymaton, tiedon pystyy ottamaan vastaan? miten han pystyy linkittamaan katsomansa tahan paivaan (minulla siis katsottuna vain yksi jakso)?

  mun taytyy itsekin pitaa pausea ton ensimmaisen jakson jalkeen, jotta kykenen tekemaan yhteenvedon elaman mittaisen matkan varrelta. tilanne, joka on paalla on suuri, vaara ja huolestuttava ja koostuu niin pienista asioista, kuten yksittaisen ihmisen elama. hanen valinnoistaan ja ratkaisuistaan. hanen vapaudestaan elamansa aikana, varsinkin tassa paivassa.

  toki ei ole olemassa yhta tapaa esittaa asioita, mutta jos tarkoitus on jakaa tietoa, herattaa suurta kansaa, luulen, etta tassa moni mennee solmuun…

  itse en mennyt solmuun, painvastoin. kiinnita huomiota: yhden jakson katsomisen jalkeen.

  aivan huikea tyyppi. respektit hanelle. respektit sinulle herra injektiopiikki. ja kiitokset. aikomuksesi ovat hyvat, mutta…

  asiaa taytyisi lahestya kuten lukemaanopettamista: ensin opetellaan ne aakkoset ja sitten vasta luetaan. itse tosin opin lukemaan jo ennen koulua ja joudun opettelemaan lukemaan uudestaan ta-vut-ta-en. ei sekaan kylla ollut kovin kannustavaa…

  i really dont know what is the best way.

  this one episode kind of cleaned my thoughs and gave some relief. and i am talking about my whole life.

  1. Marko Passio on itsekin juutalainen natsittelija. Ei jatkoon. Hän kai vetää jotain masonista kontrolloidun opposition aktivistiryhmää nimeltä One Great Work Network. Tai ainakin on siellä mukana kuten esim. suomalainen Henna Maria Vermeulen jolla on ollut myös masonista symboliikkaa esiintymisissään. Riikinkukon pyrstö Odysee kanavansa taustalla(Saatanan ja ylpeyden symboli) ja poseeraa pöllön kanssa FB kuvissa ja tekee pöllön merkkejä silmiensä edessä eräällä keskusteluvideolla Ossi Tiihosen kanssa jne. Myös natsittelee ja pitää rodun vaalimista saatanallisena jne. Vaikka rotujen ja kansojen sekoittaminen, etenkin antediluviaanisen verilinjan hävittäminen jota löytyy eniten valkoisten kansojen joukosta, on juurikin tätä satanistista juutalaisagendaa. Kts. Kalergi suunnitelma.

   https://onegreatworknetwork.com/mark-passio/mark-on-the-authentic-podcast-with-henna-maria

   Vanhan koulukunnan totuuden etsijöistä vaikkapa semmoinen kuin Jim How, threturnofpmtmr ja MrGeorgeJettison nimillä esiintynyt Peter on paljon parempi. Hiljattain avasi myös uuden kanavan Rumbleen ja Bitchuteen. Tässä yksi fanin kokoelma kanava.. https://www.bitchute.com/channel/8ktcF4neudSw/

   Mahtaako tämäkin injektiopiikki blogisti olla joku masoninen valkoisen ruudun pelaaja? Ei mainita juutalaisten kanaanilais-edomilais-babylonialaista taustaa vaan pelataan juurikin vain kasaari ja ashkenzi termeillä.

   https://www.magneettimedia.com/jeesus-ei-syntynyt-nykyjuutalaisten-esi-isille-vaan-heprealaisille/

 3. Tapio Nousiaisen kirja “Pyhien Sota” antaa uskovaisille aseita taisteluun saatanaa vastaan. Se, että asiasta vaietaan kirkoissa suurinpiirtein, antaa petetylle kristikansalle taisteluun huonot eväät, Pappiskoulutus ei tietenkään asiaa tunnista johtuen teologisen ajattelun historiasta, jossa raamattuun on ympätty milloin minkinlaisia filosofioita ym. ihmisajatuksia uusien käännösten laimentaessa sanoman vesivelliksi, joka ei ketään kiinnosta. Arvostelukyky hengellisissä asioissa on myös harvinaista, se itse asiassa onkin eräs henkilahjoista, jota seurakunnissa kipeästi kaivattaisiin, “Henkien erottamisen armolahja”. Okkultismi todella rehottaa maailmassa, mm, psykiatriasa, jonka metodit muistuttavat entisen Neuvostoliiton toimintaa, jossa uskovat suljettiin mielisairaalaan. Jne. Ei hyvältä näytä.

Vastaa