Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus

Lue ääneen tämä artikkeli

Ennen kuin luet tämän artikkelin osan, sinun kannattaa lukea kaikki aikaisemmat artikkelisarjan osat. Osassa 3 olevat okkultismia käsittelevät olevat videot ovat tärkeitä. Niissä asiantuntija selittää, mitä on okkultismi. Tässä osassa tarkastellaan tarkemmin yhden pankkimaailmaa johtavan suvun vaakunan symboleita.

Rothschild pankkiirisuku

Viime osassa kävimme läpi hyvin vaikutusvaltaista pankkiirisukua. Tämä suku on ollut mukana keskuspankkitoiminnassa aivan niiden alkuajoilta saakka. Hyvin vaikutusvaltaisia sukuja on maailmassa 13 kappaletta, mutta tarkastellaan tässä kirjoituksessa vain Rothschild -suvun vaakunaa ja mitä siitä mahdollisesti löytyy.

Rothschildin vaakuna

Jokainen vaakuna on suunniteltu yksilöimään tietty henkilö, suku tai organisaatio ja se on suunniteltu kestämään ikuisesti: [1]Heraldiikka on Euroopan vanhin, visuaalisin ja tiukasti säännelty identiteetin muoto.

Rothschildin vaakunan merkitykset on [2]kerrottu heidän sivullaan. Vaakunan ritareista ei kuitenkaan ole mitään mainintaa. Vaakunat kehittyvät sukujen yhdistyessä.

Rothschild suvun vaakuna

Oikeanpuolimmainen ritari

Oikealla puolella on ritari, jolla on kolme sulkaa. Reunoilla siniset sulat ja keskellä valkoinen. Tällainen vaakuna kuuluu Saksalaiselle von der Leyen-aatelissuvulle.

Von der Leyen suvun vaakuna. (Historiallisessa järjestyksessä)

Rothschildin vaakunasta löytyy von der Leyen suvulle kuuluva ritari.

Johann von der Leyen  (1510–1567) 

Varhaisin vaakuna yhdistyy [3]Johann von der Leyeniin. Hänet asetettiin arkkipiispaksi 25. huhtikuuta 1556. Vuonna 1560 hän kannusti jesuiittoja ottamaan Trierin yliopiston filosofisen ja teologisen tiedekunnan hallintaansa. Hän valvoi jesuiittagymnasiumin perustamista vuonna 1562.

Heiko van der Leyen (nykyhetki)

Heiko von der Layen on [4]Orgenesis Inc. yrityksen lääketieteellinen johtaja. Orgenesis- yritys on erikoistunut solu- ja geeniterapiaan. Yhtiön mukaan solu- ja geeniterapia on osoittanut potentiaalia korvata vaurioituneet solut toiminnallisilla vaihtoehdoilla tai saada aikaan haluttu immuunivaste.

[7]Orgenesiksen varatoimitusjohtaja on Vincent Vandamme. Hän on työskennellyt varatoimitusjohtajana 11 vuotta brittiläisessä lääkeyhtiössä GlaxoSmithKline (GSK). Ennen GSK:lle siirtymistä Vandamme toimi laatujohtajana Pfizerissä kahdeksan vuoden ajan. Orgenesiksen varatoimitusjohtajaksi Vincent Vandamme siirtyi syyskuussa 2020. Myös monet muut Orgenesiksen työntekijät ovat työskennelleet aikaisemmin Pfizerillä.

[8] Elokuussa 2019 GSK ja Pfizer ilmoittivat useiden GSK Consumer Healthcare -yhteisyrityksen liiketoimintojensa yhdistämisestä. Seitsemän kuukautta myöhemmin maailmalle ilmoitettiin ”pandemiasta”.

GSK ja CureVac ovat aloittaneet aivan [9]uudenlaisen RNA-injektion kliiniset testit.

Orgenesis Inc. omistaa laajan joukon patentteja. Valikoimasta löytyy tietenkin myös [5]mRNA:han ja COVID-19 liittyviä patentteja. Orgenesis Inc.:llä menee ihan hyvin. [6] Wall Street Journal raportoi 425% tulojen kasvusta vuoden 2021 kolmannella vuosineljänneksellä.

[10]Heiko von der Leyen väitteli tohtoriksi Hannoverissa vuonna 1986 ja sen jälkeen erikoistui kardiovaskulaariseen geeniterapiaan. Heiko von der Leyen on mRNA-teknologian kehityksessä tiiviisti mukana. Hänen vaimo on EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen

EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen tulee hyvin varakkaasta [11]Albrechtin suvusta. Suku kuuluu maailman [21]varakkaimpien sukujen listalle.

Ursula von Leyenilla on vähintään värikäs menneisyys. Siitä on kirjoitettu enemmän [12]La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta – artikkelissa. Käydään kuitenkin läpi pääkohdat. Sukuhistoriansa perusteella Ursulalla ei pitäisi olla taskurahasta puutetta.

EU-komission puheenjohtajaksi kun rikostutkinta kesken

Ursula Von der Leyen kohosi Euroopan komission puheenjohtajaksi, kun [13]tutkinta useiden satojen miljoonien sopimus-skandaalista ja [14]nepotismista oli kesken.

Ursula Von der Leyen [15]allekirjoitti 20. toukokuuta 2021 kolmannen sopimuksen lääkeyhtiöiden BionTechin ja Albert Bourlan mRNA-lisäinjektiosta Pfizeriltä vuosille 2021-2023. 

Kuvassa Ursula von der Leyen ja Pfizerin toimitusjohtaja Albert Burla 35.1 miljardin euron sopimuksen kirjoittamisen jälkeen.

Huomion arvoista sopimuksessa on se, että tilaus käsitti neljä (4) mRNA-injektioita jokaiselle EU:ssa asuvalle kansalaiselle. Silloin ei tiedetty mitään kolmansista tai neljänsistä injektioista (julkisesti).

Julkisuuslain mukaan sopimuksen viestienvaihto pitää avata – EU salaa viestienvaihdon

Julkisuuslain mukaan Ursula von der Leyenin ja Pfizerin toimitusjohtaja Albert Burlan viestienvaihto sopimusta koskien pitäisi olla julkista. Tekstiviestikohu sai alkunsa median tietopyynnöstä. EU-toimittaja [16]Alexander Fanta pyysi von der Leyenin ja Bourlan välisiä tekstiviestejä nähtäväksi, mutta EU-komissio kieltäytyi pyynnöstä sanoen, ettei viestejä ole arkistoitu.

Vasemmanpuolimmainen ritari

Rothschildin vaakunan vasemmanpuolinen ritari oli vaikea löytää. Sillä on ns. buffalonsarvet, joista keskimmäisen sarven yläosa on tumma. Vastaavuus löytyi [17]Mercklin suvun nimellä. Kilvessä on [18]temppeliherrain ritarikuntannan risti.

Mercklin aatelissuvusta ei löytynyt mitään. Geni -palvelussa löytyi useita [19]Merck/Mercklin viittauksia 1700- vuosisadan vaihteeseen. Ilmeisesti Mercklin on suku on sama, kuin Merck.

Merck

[20]Merckin suku on saksalainen teollisuus- ja pankkiirisuku. Suku kuuluu maailman [21]varakkaimpien sukujen listalle. Suku tunnetaan maailman vanhimman lääkeyrityksen Merckin omistajana. Amerikkalainen tytäryhtiö on Merck & Co. (MSD). Koronapandemian aikana Merck on ollut esillä monessa yhteydessä.

Merck omistaa [22] COVID-19- dignostiikkaa, tehohoidossa käytettäviä WHO suosittelemia superkalliita lääkkeitä, uusimpana suun kautta otettava lääke. Merck on iso, ehkä suurin pelaaja koronapandemiassa.

Hyödyllisiä instansseja oikealla ja vasemmalla

Oikealla on EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen, joka on tehnyt salaisen kymmenien miljardien sopimuksen mRNA-injektioista jo siinä vaiheessa, kun niiden toimivuudesta ei ollut mitään tietoa. Nyt EU ei suostu paljastamaan julkisuuslain alaisuuteen kuuluvaa aineistoa.

Hänen miehensä Heiko von der Leyen toimittaa mRNA-teknologiaa lääkeyhtiöille ja hän on erikoistunut kardiovaskulaariseen geeniterapiaan. Tässä vaiheessa täytyy muistuttaa, että mRNA-injektiot aiheuttavat juurikin kardiovaskulaarisia ongelmia. (mm. sydänlihaksen- ja pussin tulehduksia sekä vuotoja ja tukoksia verisuonistoon).

Vasemmalla on maailman vanhimman lääkeyhtiön omistava suku. Merck ja MSD ovat avainpelaaja COVID-19 liittyvässä liiketoiminnassa.

Tämä vaikuttaa pelottavalta – kuka on keskellä?

Keskellä luonnollisesti olisi joku Rothschildin sukuun kuuluva avainpelaaja. Artikkelisarjan tulevissa osissa kerrotaan, kuinka pyramidin huippu hallitsee valtioita ja kaupunkeja erilaisten okkultisten salaseurojen kautta.

Yksi näkyvimmistä salaseuroista on World Economic Forum eli WEF. Salaseuran jäsenet ovat soluttautuneet maailman kabinetteihin ja sen aatteen edistäjiä löytyy lähes jokaisesta maailman hallituksesta.

Suomessa [23]Sanna Marin ja [24]Annika Saarikko ovat tämän “julkisen salaseuran jäseniä”. Sanna Marin on korkeimman tason jäsen eli Agenda Contributor. Samalla sitoutumisen tasolla ovat esimerkiksi Ursula von der Leyen ja Macron. Jos et vielä tiedä, mikä WEF on, katso erinomainen dokumentti aiheesta [25]WOKE! – Build Back Better – artikkelista.

Kuka on WEF perustaja ja johtaja?

WEF:in perusja ja johtaja on [26]Klaus Schwab. Hän on perustanut Maailman talousfoorumin 1971. Hän on kirjoittanut [27]The Great Reset – kirjan, jossa hän on avannut tavoitteitaan. Lyhyesti sen viesti on nollata maailmantalous, saada aikaan neljäs teollinen vallankumous ja luoda maailma, jossa kukaan tavallinen kansalainen ei omista mitään. Käytännössä haavekuva on kommunismia puhtaimmillaan lisättynä huipputeknisellä valvonnalla.

Sanna Marin ja Klaus Schwab

Kenenkäs poikia sitä ollaan?

Klaus Schwabin sukupuu on salainen, mutta hänen äitinsä kerrotaan olevan [28]Marianne Schwab (Rothscild). Mariannen isä oli Louis Rothscild ja äiti Melanie Rothscild (Emmerich). Faktantarkistajat ovat kumonneet asian ja kertoneet Marianne Schwabin olevan eri sukuhaarasta. Klaus Schwab on sanonut, että ei tiedä kuka on Marianne Schwab.

Aatelissuvut ovat sisäsiittoisia, joten verrataan ulkonäköä aitoon Rothscildiin. Paroni Philippine Rothscild on kuollut 2014, muuta hänestä on kuvia netissä.

Täytyy sanoa, että jos Marianne ja Philippine olisivat tulleet ostoskeskuksessa yhdessä vastaan, olisin veikannut sisaruksiksi. Täydellistä totuutta Klaus Schwabin syntyperästä emme saa koskaan tietää. Jostain syystä se on salaista tietoa.

Jos tämä pitää paikkansa – mitä se tarkoittaa?

Jos vaakunassa olevat suvut ja mainittujen henkilöiden yhteydet pitävät paikkansa tarkoittaa se sitä, että koko COVID-19 pandemia ja WEF nivoutuu suurelta osin yhteen vaakunaan ja sukuun. Suvun sisältä löytyvät kaikki elementit. mRNA (Heiko von der Leyen), lääketehtaat (Merck), mRNA-injektioiden ostaminen ja pakottaminen (Ursula von der Leyen) ja hallitusten sulkutoimet (Klaus Schwab ja Ursula von der Leyen).

SARS-CoV-2 on tehty laboratoriossa

[29]“SARS-CoV-2:sta on löydetty sekvenssi, joka on patentoitu Modernalle kolme vuotta ennen pandemian alkua” -artrikkelissa on selvitetty miten kansainvälinen tutkijaryhmä on löytänyt 2017 Modernalle patentoidun sekvenssin SARS-Cov-2 viruksesta sekä injektioiden tuottamasta piikkiproteiinista. Sekvenssi liittyy onkologiaan (syöpään) liittyvien proteiinien tuotantoon. Lisäksi nobelpalkittu virologi Luc Montagnier kertoi viruksen sisältävä HI-viruksen sekvenssiä. Valitettavasti hän kuoli juuri ennen Grand-Jury todistusta 8. helmikuuta 2022.

Onko kyseessä raha?

Kyseessä ei ole raha. Tällä yhteenliittymällä on rahaa paljon enemmän kuin tarpeeksi. He omistavat käytännössä koko maailman. Kyse ei voi olla rahasta. Onko kyse vallasta? Kyllä. Tarkoituksena on luoda yksi maailmanhallitus. Se on jo pyramidin huipulla toimivan kultin vuosisatoja vanha tavoite ja sillä on paljon muitakin yleviä tavoitteita. Mutta niistä vasta myöhemmissä osissa lisää.

Vaakunassa yhdistyy monta mielenkiintoista asiaa

Kuten muistatte Rothscild -suku on askenazeja. Johann von der Leyen valvoi jesuiittagymnasiumin perustamista vuonna 1562. Merckin vaakunassa on temppeliherrain ritarikuntannan tunnus. Klaus Schwab taas edustaa Marxismi-leninismiä.

Muistakaa tulevissa osissa sanat: askenazi, jesuiitta, temppeliherra ja Marxismi-leninismi.

Pankkimaailma sekä hallitukset

Tämä pyramidin huippu hallitsee pankkimaailmaa sekä salaseurojen kautta maailman hallituksia ja jopa paikallistasoa. Heidän valtansa on aivan käsittämättömän suuri.

Viittasin pyramidin huipulla olevaan kulttiin. Tuon sitä hiukan esiin, mutta vain vähän. Kaikki huipulla toimivat suvut ovat ulkoisesti juutalaisia. Juutalaisuutta ei saa kuitenkaan tässä tapauksessa yleistää. Juutalaisuudessa on monta suuntausta. Juutalaisilla on kaksi eri versioita pyhistä kirjoituksista. Toinen on Jerusalemin Talmud ja toinen on Babylonian Talmud.

Israel on toiminut maailman suurimpana koelaboratoriona, joten ei yleistetä juutalaisuutta mitenkään pyramidin huippuun jatkossa, vaikka he piiloutuvat Daavidin tähden taakse. Jooko? Onko selvä? Lopeta lukeminen tähän, jos et osaa erottaa mustaa ja valkoisesta. PISTE. Tarkoitan sitä.

Symbolismia

Koska artikkelisarjan nimi on “paljastavat symbolit”, keskitytään niihin. Paroni Philippine Rothscildin kaulassa oli lähes aina valtavan kokoinen koru. Sarvipäinen pukki, se on [30]Baphomet tai [31]Baal. Nämä okkultisten jumaluuksien palvominen liittyy Babylonian Talmudiin sekä korkeantason temppeliherrojen rituaaleihin. Myös nykypäivänä.

Baphomet ja muita koruja

Paroni Philippine Rothscild ei nirsoillut korujen kanssa. Toisilla kaulassa on risti joka symboloi Jumalaa, toisilla sarvipää joka symboloi Saatanaa.

Pankkimaailman kermaa

Kuvassa Philippine Rothscild ja Euroopan keskuspankin johtaja Christine Lagarde kilistävät marjamehun väristä juomaa. Lagarde oli ennen Euroopan keskuspankin johtajaksi siirtymistä IMF johtaja, joten hän on ylintä pankkieliittiä. Hänellä ei kuitenkaan ole koruja, jotka viittaavat kulttiin.

Ei kuitenkaan kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Tässä kuvasssa hänellä on koru “Unholy Trinity” eli epäpyhä kolminaisuus. Löydät korusta numerot 666. Sama symboli on myös artikkelikuvana.

Tässä hänellä on Baphomet kaulassa.

Muistatte varmaankin okkultismi- videoilta, mitä pöllö symbolisoi.

Nyt kun tiedätte symbolismista aikaisempien osien perusteella, voitte todeta 100% varmasti että Euroopan keskuspankin johtaja on saatananpalvoja.

Jokainen saa palvoa vaikka kiveä, ei siinä ole mitään pahaa. Mutta teidän täytyy tietää jotain tästä kultista. Nyt, rauhoitu ja vedä syvään henkeä. Seuraava video voi järkyttää.

Ronald Bernard oli pankkimaailman huipulla – kovantason pelaaja

Katso video, jossa hollantilainen Ronald Bernard kertoo kokemuksiaan pankkimaailman huipulta. Satanismi on siellä täysin julkista ja kovan tason pelaajat viedään hyvin syvälle. Niin syvälle, että sieltä ei tietyn pisteen jälkeen pääse enää pois. Jos ylität rajan, olet antanut elämäsi kultin palvelukseen lopullisesti.

Katso koko video – Kuinka Cabal ottaa otteen ihmisistä

World Economic Forum koulutuskeskus

World Economic Forumin koulutuskeskus sijaitsee Sveitsissä. Puitteet näyttävät varsin mielyttäviltä.

Google

Puutarhasta löytyy tuttu hahmo hiukan tyyliteltynä. Okkultistinen symboliikka on aina läsnä.

Hallituksen uskontunnustus

Hallitus otti joulukuussa 2020 juuri ennen massarokotusten alkua paljonpuhuvan kuvan. Se on Sanna Marinin instagram tilillä. Nyt kun tiedätte symboliikasta, tästä kuvasta ei voi erehtyä. Tämä on vapaamuurareiden temppeli. Kaikki elementit on tarkkaan aseteltu. Vasemmalla on aurinko (valon värisävy) oikealla kuu (valon värisävy), pylväät, kaikki temppelin elementit löytyvät.

https://www.instagram.com/p/CIm9669hBbu/

Huomionarvoista kuvassa on se, että hallituksen “noidat” seisovat ylösalaisin olevan pentagrammin muodossa. Se, jos joku symbolisoi Saatanaa. Kuvan perusteella on päivänselvää, että se on osoitus sitoutumisesta satanistiseen kulttiin. He viestivät avoimesti, koska tavallinen tallaaja ei osaa edes aavistaa niihin sisältyvää viestiä.

Hallitus on joko uskomattoman tyhmä joukko sätkynukkeja, jotka on laitettu kuvaan joka lähettää viestin hallituksen sitoutumuksesta kulttiin. Kuka on siinä tapauksessa kuvan sommittelija?

Toinen vaihtoehto on se, että hallituksemme on täynnä satanisteja. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole hyväksyttävä.

Suomea tuhonneiden poliitikkojen ristiretki pankkimaailmaan

Kun poliitikko tekee Suomen kannalta järkyttäviä päätöksiä, hän löytää yleensä itsensä Euroopan keskuspankin tai Euroopan investointipankin johtajan tai varajohtajan paikalta.

Siellä on ollut mm. Niinistö, Katainen, Stubb, Vapaavuori ja monet muut. Ovatko he kokeneet ja ottaneet vastaan ristiretkellään Ronald Bernardille tarjotun pahuuden kutsun?

Jaa tämä artikkeli. Kansaedustajat ovat kuin noiduttuja, heidän pitää tietää mitä tapahtuu ja ketä he palvovat! Suomi voi olla pian entinen.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Coat of arms https://en.wikipedia.org/wiki/Coat_of_arms

[2] The Rothschild Coat of Arms https://www.rothschildarchive.org/family/the_rothschild_name_and_arms/the_rothschild_coat_of_arms

Von der Leyen vaakunat:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Von_der_Leyen-Wappen.jpg

https://www.heraldrysinstitute.com/lang/en/cognomi/Von+Der+Leyen/idc/739267/

https://en.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen#/media/File:Coat_of_arms_of_the_von_der_Leyen_family.svg

[3] Johann von der Leyen https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_von_der_Leyen

[4] Orgenesis Inc. https://orgenesis.com/#/

[5] Patent WO2021188974A1 Ribonucleases for treating viral infections https://patents.google.com/patent/US9919034B2/en?q=mRNA&assignee=Orgenesis+Inc.

[6] Orgenesis Reports 425% Increase in Revenue for the Third Quarter of 2021 Compared to Same Period Last Year https://www.wsj.com/articles/orgenesis-reports-425-increase-in-revenue-for-the-third-quarter-of-2021-compared-to-same-period-last-year-01636025748?tesla=y

[7] Vincent Vandamme Senior Vice President https://www.linkedin.com/in/vincent-vandamme-038ab517/US9919034B2[7] Vincent Vandamme Senior Vice President https://www.linkedin.com/in/vincent-vandamme-038ab517/

[8] PFIZER ANNOUNCES CLOSING OF JOINT VENTURE WITH GLAXOSMITHKLINE TO CREATE A PREMIER GLOBAL CONSUMER HEALTHCARE COMPANY https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer_announces_closing_of_joint_venture_with_glaxosmithkline_to_create_a_premier_global_consumer_healthcare_company

[9] CureVac and GSK Start Clinical Development of Second-Generation COVID-19 Vaccine Candidate, CV2CoV https://www.curevac.com/en/curevac-and-gsk-start-clinical-development-of-second-generation-covid-19-vaccine-candidate-cv2cov/

[10] Heiko von der Leyen https://en.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen

[11] Albrecht family https://en.wikipedia.org/wiki/Albrecht_family

[12] La Puta de EU – 1.8 miljardia korruptoitunutta rokotetta https://injektiopiikki.com/2021/12/02/la-puta-de-eu-1-8-miljardia-korruptoitunutta-rokotetta/

[13] German governing parties clear von der Leyen in contract scandal https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-german-governing-parties-contracting-scandal/

[14] Nepotismi: Timo Noetzel https://de.wikipedia.org/wiki/Timo_Noetzel

[15] Komissio allekirjoittaa kolmannen sopimuksen BioNTech-Pfizerin kanssa 1,8 miljardista lisäannoksesta https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fi/ip_21_2548

[16] EU salaa von der Leyenin tekstiviestit koronarokotteista – päätökselle kovaa kritiikkiä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/98a81acc-f4a2-4853-a3c3-01c217240d92

[17] Mercklin https://shop.heraldrysinstitute.com/product/merclin/

[18] Temppeliherrain ritarikunta https://fi.wikipedia.org/wiki/Temppeliherrain_ritarikunta

[19] Catherine Merck/Mercklin https://www.geni.com/people/Catherine-Merck-Mercklin/6000000000835516567

[20] Merck family https://en.wikipedia.org/wiki/Merck_family

[21] List of wealthiest families https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wealthiest_families

[22] WE ARE HELPING TO BRING INNOVATIVE DIAGNOSTIC TEST KITS TO MARKET https://www.merckgroup.com/en/media-center/press-kits/corona-pandemic/interview-testkits.html

[23] WEF Sanna Marin https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin

[24] WEF Annika Saarikko https://www.weforum.org/people/annika-saarikko

[25] WOKE! – Build Back Better https://injektiopiikki.com/2021/11/24/woke-build-back-better/

[26] Klaus Schwab https://fi.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

[27] Great Reset https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset

[28] SCHWAB (ROTHSCHILD), MARIANNE https://www.holocaustcenter.org/visit/library-archive/oral-history-department/schwab-rothschild-marianne/

[29] SARS-CoV-2:sta on löydetty sekvenssi, joka on patentoitu Modernalle kolme vuotta ennen pandemian alkua https://injektiopiikki.com/2022/03/03/sars-cov-2sta-on-loydetty-dna-sekvenssi-joka-on-patentoitu-modernalle-kolme-vuotta-ennen-pandemian-alkua/

[30] Baphomet https://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet

[31] Baal Worship https://www.jewishvirtuallibrary.org/baal-worship-jewish-virtual-library

[32] Koronavirustauti kuolemansyynä vuonna 2020 https://www.tilastokeskus.fi/ajk/koronavirus/koronavirus-ajankohtaista-tilastotietoa/miten-vaikutukset-nakyvat-tilastoissa/koronavirus_kuolemansyyna

[33] Kuolemantapausten lukumäärä https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19case/fact_epirapo_covid19case?row=dateweek20200101-642559.642572.642610.642483.642308.642477.642593.642590.642615.642521.642640.642524.642648.642442.&column=measure-444833.492118.&filter=measure-492118&fo=1#

[34] Holodomor https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor

8 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus

 1. Kyllä tämä maailmantilanne ja Suomen hallitus ja päättäjät kylmäävine puheineen ja tekoineen ovat niin tyrmistyttäviä, että tunnelma on kuin eläisi painajaisunessa.
  Kiitos kaikille, jotka tekevät työtä totuuden julki tuomiseksi.
  Siunauksia ja rukouksia Rakkauden Rauhan Oikeudenmukaisuuden ja Totuuden puolesta.
  Korkeimman siunausta meille tässä ajassa eläville 💖💫💞💗

 2. Kiitos näistä artikkeleista, vaikka ne ovatkin kauheaa luettavaa! Hyvä, että edes joku yrittää aukaista meidän silmämme. Oma viisas isäni tutki myös aikoinaan näitä asioita, mutta eipä häntä moni uskonut. Toivottavasti nämä dokumentit ovat riittävä todiste kaikille, jotka nämä artikkelit löytävät. Järkyttävää aikaa elämme ihan joka suhteessa. Toivon varjelusta sinulle, joka uskallat nämä kauheudet paljastaa.

 3. Sanna Marinin sukutausta on mikä? Aika löyhästi löytyi alkoholisti isää ja bi-seksuaali äiti ja siinä se sitten olikin. Hmmmmm.

 4. Löysin tämän sivuston Googlesta etsiessäni Ashkenazia. Kuulen, että teillä on yhteys Ukrainaan ja erääseen kuninkaaseen siellä.
  Seuraan Suomen ja Venäjän geopoliittista kysymystä. 10 kuningaskunnan tai talousblokin muodostaminen.

  Olen brasilialainen, asun Brasiliassa, käytän Bing Translatoria. Olen pahoillani, jos kirjoitin jotain väärin.

 5. Vaikka Raamattu on väärennetty ja väännetty palvelemaan okkultismia, on Jumala sallinut sen vain määrättyyn rajaan saakka. Vanha testamentti sisältää valtavan määrän Jumalan sinne kätkemää totuutta/todellisuutta sellaisessa muodossa, jota saatanakaan ei ole ymmärtänyt eikä ole siksi huomannut sitä hävittää. Kannattaa paneutua seuraavaa sivustoon huolella ja järjestyksessä lukien tästä kirjoituksesta alkaen https://nakymia.blogi.net/blog/1/kirjoita-naky/ oikealla olevaa sisällysluetteloa ylöspäin. Näitä tekstejä ei ole missään muualla eikä kukaan ihminen ole opettanut niitä, sillä Jumala on antanut ne suoraan minulle. En ole teologi enkä muutenkaan oppinut, vaan Jumalan opettama.

Vastaa