2020: Ei ylikuolleisuutta – 2021: Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia

a woman sitting on the chair
Lue ääneen tämä artikkeli

Rönningin ja Gulbrandsenin tutkimuksessa kesästä 2021 alkaneen kuolleisuuden kasvuksi on saatu yli 3000 henkeä, josta koronaan kuolleiden määrä selittää vain osan. Ylikuolleisuuden kasvu osuu ajankohtaan, jossa koronarokotusten 2. annos aloitettiin. Se näkyi myös käytännössä.

Injektiopiikin ensimmäinen kirjoitus julkaistiin 8.6.2021

Toukokuussa 2021 päivystysaikaisessa leikkaustoiminnassa näkyi selkeä muutos, ihmiset tulivat hyvin raskashoitoisiksi. Samaan aikaan aloitettiin 2. piikkikierros isoille väestöryhmille.

Koska työpaikalla ei saanut puhua mahdollisista injektioiden tuomista haitoista ilman mustamaalaamista ja esimiehen puhutteluita, aloitin 8.6.2021 blogin, missä yritin tuoda esiin koronainjektioiden mahdollisia vaaroja.

Lokakuun 31. päivä 2021 sanoin itseni irti töistä, koska en halunnut osallistua toimintaan, missä peitellään ylimmän johdon toimesta mRNA-injektioiden haittoja, varhaista toimivaa hoitoa ei sallita ja samalla mRNA-injektioiden tehosta annetaan aivan väärää kuvaa.

Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia 2021

Se mikä näkyy käytännössä, näkyy myös tilastoissa. “Vuoden 2020 ja alkuvuoden 2021 kuolleisuus oli tavanomainen. Kesällä 2021 alkoi merkittävä pitkäkestoinen ylikuolleisuus, joka on jatkunut artikkelin kirjoitushetkeen asti.” Lue tästä koko tutkimus

Ylikuolleisuusanomalia 2021

2022 ei näytä hyvältä

Kun Ukrainan sota alkoi, loppui korona. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Koronasta ei vain puhuta enää mitään. Lisäksi THL muutti avoimien rajapintojen päivitysnopeutta. Nyt tartunnat päivittyvät viikon viivellä (aikaisemmin joka päivä). Kuolemien tiedot päivittyvät takautuvasti keskimäärin 2-3 viikon viiveellä.

https://www.koronatilastot.fi/fi/

Tiedot piilotetaan

Suunta on selkeä. Nyt kuolleisuus on noussut aivan uusiin lukemiin. Sain 16.4.2022 tiedon, että Päijät-Hämeen saattohoito-osastolla on niin täyttä, että kaksi potilasta on päivähuoneessa. Mikä tilanne todellisuudessa on koko Suomen mittakaavassa? Viranomaiset peittävät asiaa muuttamalla jatkuvasti tilastointitapoja.

Our World in Data

Pitäkää huolta itsestänne!

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. Hallitus ja viranomaiset eivät sitä tee. Lue Paljastavat symbolit -artikkelisarja. Se pyrkii paljastamaan mikä COVID-19 todellinen tarkoitus on. Vastaus ei ole yksinkertainen, sen voin kertoa, että se ei ole raha.

Lähteet:

Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia 2021 https://jarjenaani.fi/wp-content/uploads/2022/04/Ylikuolleisuusanomalia2021-1.pdf

Tool for analyzing and plotting all cause mortality https://github.com/k-ronning/acm_analyzer

3 vastausta artikkeliin “2020: Ei ylikuolleisuutta – 2021: Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia

  1. Onks tästä dataa, minkä ikäistä porukkaa lakoaa tällä hetkellä? Ja johtuuko siitä, että rokotetut menehtyy koronan kera vai rokotehaittoihin? Kiinnostavaa kun omassa hoitotyössä käy asiakkaina 3krt piikitettyjä n. 70 ikävuoteen asti ja he ovat muuttuneet raskashoitoisiksi.

    1. Millä tavalla raskashoitoisiksi? Ylipäätään enemmän kaikenlaisia ongelmia, muita kuin kovidia, varmaan..

  2. Lainaus Henry Kissingerin puheesta paljastaa katalaa suunnitelmaa:
    https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fac457f73-9b8a-4d1d-8657-54c0ed2f8b9a_437x598.png

    Kun jokainen meistä hoitaa välinsä kuntoon Taivaallisen Isän, Kaikkivaltiaan Jumalan ja Hänen Ainoan Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Vapahtajamme kanssa. Ja elää Jumalan tahdon mukaan, Pyhää Sanaa lukien, tutkien ja opiskellen, seuraten Jeesuksen viitoittamaa ainoaa Tietä Jumalan luokse, ei tarvitse pelätä enää mitään, vaan löytää ainoan oikean Totuuden ja Ikuisen Elämän Jumalan lapsena.
    🙏✝️♥️

Vastaa