Paljastavat symbolit – OSA 5 – Rituaali

Lue ääneen tämä artikkeli

Tämä artikkeli sisältää syvälle meneviä ja synkkiä, mutta myös hyvin valaisevia asioita. Jos et ole vielä lukenut artikkelisarjan kaikkia osia, tee se ensin. Älä jatka ennen kuin olet lukenut osat 1,2,3 ja 4. VAROITUS: Tämä artikkeli sisältää dokumentaatiota, joka voi järkyttää syvästi. Tässä maailmassa tapahtuu asioita, joita et voi verrata edes pahimpiin kauhuelokuviin. Kun olet lukenut kaikki osat voit ymmärtää, että mitä tulen esittämään, on 100% totta. Me rahoitamme ja palvomme tietämättämme tätä paholaismaista kulttia .

Kultti

[1]Kultti tarkoittaa uskonnollista ryhmää, jonka uskomuksia ja palvontamenoja yhteiskunta pitää poikkeavana. Aikaisemmissa osissa on viitattu sukuihin, jotka ovat pyramidin huipulla ja johtavat maailmaa. He palvovat Baphometia eli Saatanaa. Ulkoisesti he ovat juutalaisia ja ovat “piiloutuneet” Daavidin tähden suojaan. He ovat tästä syystä vankkumattomia antisemitismin kannattajia.

5. lokak. 2021 https://twitter.com/vonderleyen/status/1445382312775008265

TÄRKEÄ: Jatkossa tulee ymmärtää, että juutalaisilla on kaksi eri [2]pyhää kirjaa, Jerusalemin Talmud ja Babylonian Talmud. [3]Juutalaisilla on näin myös kaksi eri päälinjaa.

Tärkeää on myös ymmärtää, että tämä kultti on rahoittanut katolisen kirkon jo hyvin pitkän ajan ja kultin jäseniä on jokaisessa uskonnossa. Tämä ei koske vain juutalaisia, kasaarimafia on soluttautunut kaikkiin uskontojen ja päättäjien valtarakenteisiin.

ÄLÄ YLEISTÄ: Edelleen, kumpaakaan päälinjaa ei voi yleistää. Jakolinjojen sisältä löytyy erilaisia lohkoja, aivan kuten kristinuskollakin on. Joten se mitä tulen kirjoittamaan on pidettävä TÄYDELLISESTI ERILLÄÄN yleistämisestä kaikkiin juutalaisiin. Sinun tulee ymmärtää tämä asia täydellisesti, jos jatkat lukemista.

Kasaarit

[4]Kasaarit olivat paimentolaiskansa, joka hallitsi 700–900-luvuilla suuria osia Ukrainasta, Etelä- Venäjästä, Kaukasiasta ja Kazakstanista. Juutalaisuudesta tuli kasaarien eliitin muodollinen uskonto 700- ja 800- lukujen vaihteessa.

Kasaarien alkuperä

[5]”Cambridgen dokumentti” on egyptiläisestä synagogasta löydetty teksti. Tutkijat ovat kuvanneet kirjeiden kertomuksia kasaarien kääntymisestä juutalaisuuteen luonteeltaan muodolliseksi.

Mikä on kasaarien alkuperäinen uskonto? Katso alla oleva video. Se on pätkä “SEQUEL TO FALL OF THE CABAL” -dokumenttisarjasta. Sinulle selviää myös se, miksi toisessa maailmansodassa juutalaisiksi naamioitunut kasaari askenazi -kultti tappoi muita juutalaisia.

CABALIN KAATUMINEN – Dokumenttisarja

Kasaarit ovat vannoneet myös historiallista kostoa Venäjälle. Aihe on sinänsä ajankohtainen, koska Ukrainassa on syttynyt sota. Vladimir Putin piti 21.2.2022 lähes tunnin mittaisen televisiopuheen Ukrainasta, jossa viitataan myös historiallisiin tapahtumiin. Voit katsoa suomeksi tekstitetyn version puheesta tästä. Se kannattaa katsoa ihan sen vuoksi, että Putin kertoo siinä kansalleen syitä sotaan Venäjän näkökulmasta.

Ukrainan vaakuna – Kasaarien sinetti

Kasaari askenazi -kultti palvoo Baalia, Baphometia, Luciferia eli Saatanaa

Kasaarit ovat lähtöisin Babyloniasta ja harjoittaneet uskontoa, jonka rituaaleissa uhrataan lapsia ja harrastetaan kannibalismia. [7]Ted Pike on tehnyt vuonna 1987 “The Other Israel” -dokumentin, joka valottaa Babylonian talmudin oppeja. Hän meni Israelin synagoogan kirjastoon lukemaan alkuperäisiä kirjoituksia. Videossa on myös viittauksia kasaari askenazien historiasta.

Katso koko dukumentti: The Other Israel – Ted Pike

Kasaari askenazien pyhän kirjan, Babylonian talmudin tavoite on selkeä. [26]Gentilet (pakanat/muut uskonnot) pitää tuhota ja pedofiliassa ei ole mitään pahaa.

Satanistinen kultti hallitsee maailmaa

Olen kirjoittanut aikaisemmissa osissa pyramidin huipusta. Rothschildin pankkiirisuku, joka on hyvin suuri vaikuttaja pankkimaailmassa, on kasaari askenazi juutalaisia.

Artikkelissa “Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus” on raapaistu pintapuolisesti [10]Rothschild – suvun ja keskuspankkien julkisatanismia ja sitä, kuinka pankinjohtajat hivutetaan synkimpään kultin rituaaliin.

Jos ihminen osallistuu rituaaliin, hänellä ei ole mitään keinoa taistella kulttia vastaan. Oletettavasti kaikki tapahtumat videoidaan.

Katso koko video – Kuinka Cabal ottaa otteen ihmisistä

Tapaus Epstein

Epsteinin pedofiliasaari liittyy näihin päättäjien “sitouttamisiin” oletettavasti myös hyvin vahvasti. Tapaus ei ole vielä loppuunkäsitelty ja toivottavasti kaikki sen saaren salaisuudet paljastuvat. Nyt osalliset kuolevat kuitenkin selleihin silloin, kun vartijat ovat ulkona.

Mediamoguli Robert Maxwellin tytär [28]Ghislaine Maxwell todettiin 29. joulukuuta 2021 syylliseksi useisiin seksuaalirikoksiin liittyen Epsteinin saaren tapahtumiin, mukaanlukien alaikäisen ihmiskauppa seksuaalisessa hyväksikäyttötarkoituksessa. Toivottavasti hän ei kuole selliin, ennen kun ehtii kertomaan kaikki tietonsa.

Paljastavat symbolit – OSA 3 – Okkultismi artikkelissa käsiteltiin symboliikkaa. Siinä esille tullut hypercube symboloi pysyvää sisäistä vankilaa ja pysyvää orjuutta, josta ei ole mitään pääsyä ulos. Katsokaa, millainen Epsteinin saarella olevan rakennuksen sisätila on.

Kuinka moni valtionpäämies tai päättäjä on ollut hyperkuution sisällä? Lista on pitkä ja Ghislaine Maxwellilla on SE lista.

Varakas juutalaissuku

Yllättäen [11]Epsteinin suku on varakas juutalaissuku, jolla on ollut pankkitoimintaa ympäri Euroopan ja suku oli mukana myös vapaamuuraritoiminnassa. Epsteinin suvusta löytyy myös yhteys Rothschild -sukuun. Mieczysław Epstein (1833–1914) nai Rothschild- suvun edustajan.

Vapaamuurari- ja muista salaseuroista kerrotaan lisää seuraavassa osassa jonka nimi on “Paljastavat symbolit – OSA 6 – Pahan lähettiläät“. Siinä opit tunnistamaan vapaamuurarit ja muut ritarit heidän symboliikkansa avulla. He kaikki palvovat joko tietäen tai tietämättään saatanaa ja poseeraavat ylpeinä muotokuvissa vapaamuurari eleissään! Heitä on Suomessa noin 8 000 kpl ja he ovat pääsäätöisesti päättävissä asemissa. Aivan valtiovallan huipulla.

Rituaali

Kasaari askenazit palvovat saatanaa ja rituaaleihin sisältyy uhrimenoja, joissa uhrataan ihmisiä, myös lapsia. Kuulostaa täysin käsittämättömältä! Mutta oletko ikinä miettinyt montako lasta katoaa vuodessa?

Vuodessa katoaa yli miljoona lasta

Pelkästään [12]Euroopassa vuosina 2018-2020 katosi 18 000 lasta. [13]Maailmanlaajuisesti lapsia katoaa yli miljoona vuodessa! Mihin he katoavat?

Miljoona lasta on hyvin suuri määrä. Suomessa oli vuoden 2020 lopussa yhteensä 1 467 653 perhettä. Ymmärrättekö? Miljoona lasta on aivan valtava määrä!

Pahan silmät

Puolalainen Patryk Vega on tehnyt dokumentin [14]„EYES OF THE DEVIL” Puolan ja Ukrainan lapsitehtaista sekä lapsikaupasta. Alla ote dokumentista, jossa lapsien välittäjä kertoo hävyttömän rikkaista asiakkaista, jotka tulevat lentokoneilla ja helikoptereilla paikalle ja heillä on oma lääkäriryhmä mukana, jotta surmatun lapset elimet saadaan myytyä. Varoitus: sisältää raakaa materiaalia.

Katso koko dokumentti „EYES OF THE DEVIL”. A DOCUMENTARY FILM BY PATRYK VEGA.

Adrenokromi

[16] Adrenokromi on aitoa luonnontuotetta, se on adrenaliinin hapetustuote. Sitä saadaan alle 12-vuotiaasta silloin, kun lapsi kohtaa äärimmäisen kivun ja hätääntymisen tilan.

Metzitzah B’peh

[17]Metzitzah B’peh on rituaali juutalaisessa ympärileikkausperinteessä. Siinä poikalapsen esinahka leikataan ilman puuduteaineita ja rabbi imee ja nielee adrenokromipitoisen veren poikavauvan peniksestä. Adrenokromi on hallusogeeninen aine ja ilmeisesti sillä on merkitystä uskonnollisissa menoissa.

Eliitin huume

Fear and Loathing in Las Vegas- elokuvassa (Johnny Depp) maistaa adenokromia ja se saa aikaan jonkinmoisen sekasortoisen tilan myös ulkopuolisiin.

Adrenokromin lääketieteelliset kohteet

Adenokromia kerrotaan lääkkeellisesti käytettävän vähentämään kapillaariverenvuotoa. [18]Farmaca Fennicasta (Suomen lääketietokanta) ei löydy yhtään lääkettä, joka sisältää adrenokromia.

[27]Drugbankista, joka sisältää yli 500 000 lääkeainetta, ei löydy adrenochrome- nimellä mitään. Lähin on carbazochrome, joka ei kuitenkaan vastaa täysin kemialliselta kaavaltaan adrenokromia. Adrenokromia ei käytetä lääkkeissä drugbankin mukaan. Sen synteettinen vastine on carbazochrome, jota jostain lääkeaineista löytyy.

Miksi tämä tieto on mielenkiintoinen? En löytänyt mitään lääkettä, joka sisältää aitoa adrenokromia. Kuitenkin sitä myydään netissä. Mihin tarkoitukseen?

https://www.sigmaaldrich.com/FI/en/product/sigma/a5752

Yllättäen myyjä on kasaari askenazi- mafian sisällä oleva MERCK. Tämä suku/lääkeyhtiö tuli tutuksi perhevaakunasta edellisessä [10]osassa artikkelisarjaa. Adrenokromin hinta noin 4 miljoonaa €/kilo. Adrenokromi on siten ylettömän kallista. Huomatkaa kemiallisen kaavan perusteella, että tämä ei ole carbazochromia. Tämä on aitoa alle 12-vuotiaasta kidutetusta lapsesta saatua adrenokromia.

Hollywoodin eliitti, valtasuvut ja pedofilia

Katolinen kirkko

Kuten aikaisemmista kirjoituksista muistatte, katolisen kirkon rahoitus on kasaari askenazi -kultilla. [19]Katolinen kirkko on myös ollut mukana valtavissa pedofiliaskandaaleissa, joissa on ollut mukana satojatuhansia lapsia pelkästään Ranskassa. Pedofilinen toiminta on täten täysin organisoitua ja sisäpiiri tietää sen.

Maltan ritarit ja Jesuiitat

Katolisen kirkon historiallista toimintaa satanistisen kultin kanssa avataan seuraavassa osassa, jossa kerrotaan myös “Maltan Ritarit”- salaseurasta ja jesuiitoista, jotka liittyvät katolisen kirkon pimeään toimintaan. Katolisella kirkolla on satoja vuosia vanha sopimus kasaari askenazi -kultin kanssa. Alla olevassa videossa on jesuiittojen vala. Se on hyvin samankaltainen Babylonian talmudin kuvausten kanssa.

CABALIN KAATUMINEN – Dokumenttisarja

Norjan ja Suomen pedorinki – toimintaa on kaikkialla

[21]Norjasta paljastui iso pedofiilirinki 2019, norjalaisella ringillä oli yhteys kansainvälisiin piireihin.

[20]Suomessa tuomittiin vuonna 2020 henkilö vankeuteen kansainvälisestä pedofiiliringistä. Oikeuden mukaan mies paitsi hallussapiti ja levitti lasten hyväksikäyttöä esittävää materiaalia, yritti myös houkutella ja opastaa muita henkilöitä syvemmälle sen pariin. Tämän eri henkilöiden kanssa käymät keskustelut sivusivat oikeuden mukaan lisäksi lasten konkreettista hyväksikäyttöä ja saatananpalvontaa.

[23] Hollannin poliisi teki vuonna 2020 oudon löydön huumeratsiassa. Varastokontti oli muutettu äänieristetyksi kidutuskammioksi. Kaikkiaan poliisi otti kiinni kuusi ihmistä, joita epäillään kidnappauksesta ja panttivankien ottamisesta.

Tunnista symbolit

Wikileaks julkaisi [22]FBI- dokumentin, jossa on pedofiilien käyttämiä symboleita. Kannattaa painaa symboli mieleen ja jos sellainen jossain näkyy, ottaa etäisyyttä ja ilmoittaa poliiseille tarvittaessa.

Tilastokeskuksen mukaan marras- joulukuussa ylikuolleisuus 15% tavanomaista korkeampi

[29]Tilastokeskus julkaisi 22.4.2022 dataa kuolemista. Sen mukaan marras- joulukuussa kuolleisuus oli 15% normaalia korkeampi. Erityisesti yli 85-vuotiaiden kuolleisuus on lisääntynyt. Nuorissa ikäluokissa enemmistö kuolleista oli miehiä.

Tämä asia on huomattu jo toukokuussa toisen injektiokierroksen jälkeen. Järjen Ääni Ry on tehnyt asiasta tutkimuksen, joka näyttää synkän tilanteen graafisessa muodossa.

 Lue tutkimus: Pitkäkestoinen ylikuolleisuusanomalia 2021

Jyrkkä nousu ylikuolleisuudessa osuu ajankohtaan, missä aloitettiin toinen injektiokierros isoon kansanryhmään. Yhteys on selkeä, vaikka sitä ei kukaan myönnä. mRNA-injektio on kasaari askenazi -mafian luomus. Mikä sen tarkoitus on? Tulemme näkemään sen lopulliset vaikutukset vasta vuosien päästä.

Tällä hetkellä injektio vaikuttaa liiankin tehokkaalta. Ylikuolleisuus nousee maailmanlaajuisesti niin paljon, että huomio pitää siirtää siitä pois keinolla millä hyvänsä.

Asiaan liittyvää:

Lähteet:

[1] Kultti https://fi.wikipedia.org/wiki/Kultti

[2] Talmud https://fi.wikipedia.org/wiki/Talmud

[3] Juutalaisuus https://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaisuus

[4] Kasaarit https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit

[5] Cambridgen dokumentti https://fi.wikipedia.org/wiki/Cambridgen_dokumentti

[6] Juutalaiskasaarien kirjeenvaihto https://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaiskasaarien_kirjeenvaihto

[7] The Other Israel – Ted Pike https://ia601007.us.archive.org/23/items/THEOTHERISRAEL_201905/THE%20OTHER%20ISRAEL%20%28HD%29.mp4

[8] Body recovered from Willamette identified as wife of Clackamas preacher https://www.oregonlive.com/clackamascounty/2012/07/body_recovered_from_willamette.html

[9] Amalek https://en.wikipedia.org/wiki/Amalek[4]Amalek https://en.wikipedia.org/wiki/Amalek

[10] Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus https://injektiopiikki.com/2022/04/11/paljastavat-symbolit-osa-4-kolminaisuus/

[11] Epstein Family https://yivoencyclopedia.org/article.aspx/Epstein_Family

[12] Yli 18 000 siirtolaislasta katosi Eurooppaan muutamassa vuodessa https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/726e5879-55fe-4751-b6e7-234170507009

[13] More than 1 million children are reported missing every year https://www.icmec.org/global-missing-childrens-center/imcd/

[14] „EYES OF THE DEVIL”. A DOCUMENTARY FILM BY PATRYK VEGA. https://www.youtube.com/watch?v=G1y38N4LQiU

[15] Poliisi Norjan pedofiilirenkaasta: He tunnistivat toisensa spiraalisymboleista ja tekivät rituaalin Oslon suositussa patsaspuistossa https://yle.fi/uutiset/3-10865337

[16] Adrenokromi https://fi.wikipedia.org/wiki/Adrenokromi

[17] Metzitzah B’peh https://www1.nyc.gov/site/doh/health/health-topics/safe-bris.page

[18] https://pharmacafennica.fi/

[19] “Selibaatti luo salailukulttuurin”: Katolisen kirkon pedofiiliskandaali paljastui, satojatuhansia uhreja – näin paavi ja muu maailma reagoivat hyväksikäyttökohuun https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/selibaatti-luo-salailukulttuurin-katolisen-kirkon-pedofiiliskandaali-paljastui-satojatuhansia-uhreja-nain-paavi-ja-muu-maailma-reagoivat-hyvaksikayttokohuun/8261572#gs.xy5ywy

[20] Laajan pedofiiliringin päätekijälle lähes kahdeksan vuoden vankeustuomio https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/laajan-pedofiiliringin-paatekijalle-lahes-kahdeksan-vuoden-vankeustuomio/8019932#gs.xya41a

[21] Poliisi Norjan pedofiilirenkaasta: He tunnistivat toisensa spiraalisymboleista ja tekivät rituaalin Oslon suositussa patsaspuistossa https://yle.fi/uutiset/3-10865337

[22] FBI pedopfiles symbols https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

[23] Hollannin poliisilta karmiva löytö – varastokontista paljastui kidutuskammio https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c639b6c4-cb94-4aac-8f98-76cb8127e937

[24] The double standard with Hunter Biden’s laptop is worse than you think https://edition.cnn.com/2022/03/30/opinions/garland-trump-hunter-biden-laptop-obeidallah/index.html

[25] Amalek https://en.wikipedia.org/wiki/Amalek

[26] Gentile https://en.wikipedia.org/wiki/Gentile

[27] https://www.drugbank.com/

[28] Ghislaine Maxwell https://fi.wikipedia.org/wiki/Ghislaine_Maxwell

[29] Kuolleiden määrän kasvu suurinta yli 35 vuoteen https://www.stat.fi/uutinen/kuolleiden-maaran-kasvu-suurinta-yli-35-vuoteen

9 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 5 – Rituaali

 1. Tuo ihmiskauppa, hyväksikäyttö ja uhraaminen on aika järkyttävää. Järkyttävintä siinä on ehkä se, kuinka laajalle se on levinnyt.

  Noista juutalaisista kulteista mielestäni yksi merkittävä, jota tässä artikkelisarjassa ei ainakaan vielä ole käsitelty, on Sabbatai Zevin (synt. 1626) perustama ja Jacob Frankin elvyttämä Sabattean-Frankist -kultti. Kyseisen porukan filosofiaan kuuluu avoimesti pahuuden pyrkimykset. Heidän tavoitteenaan on ihmiskunnan suistaminen pahuuteen, jotta lopunajat tulisivat nopeammin. Mikä on heidän roolinsa tässä globaalissa eliitissä? Keitä tähän kulttiin kuuluu? Kuinka suuri osa juutalaisista otti Sabbatai Zevin messiaaksi?

 2. Tuo on ihan hirveää!! Aivan käsittämätöntä..

  Ukrainan presidenttihän on juutalainen. Onkohan hän näitä pahis-juutalaisia vai aitoja? Ainakin hän on WEF:n agenda contributor…

  1. Kyllä. Hän on niitä juutalaisia. Puhutaan jopa että Soros olisi hänelle jotain sukua.

 3. “Sitä saadaan alle 12-vuotiaasta silloin, kun lapsi kohtaa äärimmäisen kivun ja hätääntymisen tilan.” – Mihin tämä väite perustuu? Ei tuossa Wikipedia-artikkelissa tuollaista sanota.

 4. Olen huomaavinani kolmesti rokotetussa ja Koronan ennen ensimmäistä piikkiä sairastaneessa siskossani tyhmistymistä.Sucharit Bhakdi sanoo yhdellä videolla,että rokotetuille käy juuri näin.Grafeenioksidilla voi olla vaikutusta asiaan.Saanko Kustaa lähetettyä sinulle muutaman kuvakaappauksen asiaa koskien? Kauhulla odotan,että koska kolmesti rokotetty mies alkaa muuttumaan.Oletteko muut huomanneet luonteen muutoksia piikitetyissä?

  1. Minä ja neljä muuta hoitoalalla ihokontaktissa asiakkaan kanssa olevaa olemme tehneet havaintoja merkittävistä eroista rokotettujen lihaksissa. Koskaan ennen ei vastaavia kovettumia ole tullut vastaan. Rokottamattomien lihakset ovat jumissa samaan tyyliin, kuin ennen 3. koronapiikkikierrosta. Ja lähtevät ihan eri tavalla auki. Sairaanhoitajillakin alkaa mennä luotto noihin rokotteisiin, kun rokotetut ihmiset ympärillä sairastavat Covidin pahemmilla oireilla, kuin rokottamattomat. Paniikkia on ainakin havaittavissa, luonteen muutoksista en vielä osaa sanoa.

  2. Olen kuullut samasta ilmiöstä, äkillisestä henkisestä vanhenemisesta, tympeytymisestä.. Miten sitä nyt kutsuu, ja väsähtämisestä. Syöpää on myös yhtäkkiä kovin monella, sekä yhtäkkisiä kuolemia, eikä kuolinsyytutkimuksia edes tehdä niin kuin ennen.

 5. Moni muukin on päätynyt samaan lopputulokseen. Eustace Mullins julkaisi vuonna 2016 kirjan “murder by injection: The Story of the Medical Conspiracy Against America”. Kotisivuillaan on lainaus “After 40 years of patient study of the crises which faces humanity, I arrived at a very simple conclusion–all conspiracies are Satanic!……..The politician offers to defend you against your enemies, so that he can deliver you to your ultimate enemy–Satan.”

Vastaa