Paljastavat symbolit – OSA 6 – SUPO

Lue ääneen tämä artikkeli

Vappuaattona sattui Helsingin ydinkeskustassa tilanne, joka olisi voinut johtaa suuronnettomuuteen. Keskellä ihmismassaa auto ajoi hurjaa vauhtia ja päätyi Pohjoisesplanadilla kolariin kolmen muun auton kanssa.  Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei kuollut. Nykyisen tiedon mukaan poliisipartio oli käskenyt kuljettajaa pysähtymään jo Pohjoisrannassa, jossa hän ei ollut noudattanut käskyä. Tämä tapahtumasarja on tarkemmin katsottuna varsin epäselvä. Onko kaikki sitä, miltä näyttää?

Paljastavat symbolit artikkelisarja

Injektiopiikki- blogiin on kirjoitettu Paljastavat symbolit -artikkelisarjaa. Se kertoo pankkimaailmasta ja siitä kuka tai mikä tätä maailmaa oikeasti johtaa. Koko artikkelisarja kannattaa lukea. Seuraava osa olisi kertonut vapaamuurareista, jesuiitoista ym. salaseuroista, joissa on johtajina erittäin vaikutusvaltaisessa asemassa olevia, myös valtakunnantasolla.

Helsingin tapaus nosti piilotetun symboliikan esiin hyvin näkyvällä tavalla. Niin näkyvästi, että teen tästä tapahtumasarjasta oman osansa Paljastavat symbolit- artikkelisarjaan.

Tapahtuma

Lauantai 30.4.2022 klo 19:25 [1]Iltalehti uutisoi ensimmäisen kerran tapahtuneesta. Onnettomuus oli sattunut Pohjoisesplanadilla lähellä Havis Amanda- patsasta. Kaksi ihmistä oli loukkaantunut. Uutista päivitettiin ja lopulta selvisi, että kaahaaja oli kolaroinut kahdeksaan autoon ja kolme ihmistä oli loukkaantunut.

Web Archive – Iltalehti

Videokuvaa tapahtuneesta

Tapahtumasta on levinnyt SOME-kanavissa videopätkä, jossa on kuvattu koko tapahtuma. Tiedossa ei ole kuvaajaa eikä kameraa, jolla pätkä on kuvattu. Se on kamera/kännykkä, jossa on hyvä kuvanvakautus, koska se ei juurikaan tärise kovasta kävelyvaudista huolimatta. Katsotaan SOME:ssa liikkuva videotallenne kokonaisuudessaan. Kuvaaja on yksin, koska hän ei puhu ulkopuolisille. Mikä on syy, että hän on kuvannut juuri tuolla hetkellä kävellessään ja ylittäessään katua? Sattuma?

Kukaan ei kuollut, mikä on ihme!

Auto ajoi hurjaa vauhtia Pohjoisesplanadilla ja onneksi kukaan ei jäänyt alle. Tilanne näyttää siltä, että ajaja on psykoosissa, huumeissa tai pahassa mielenhäiriössä. Useita poliiseja tarvitaan taltuttamaan uhkaavasti ja sekavasti käyttäytynyt henkilö.

Se näyttää siltä, kyllä. Katsotaan videota tarkemmin. Mitä tapahtuu noin minuutin aikana, siitä kun auto on törmännyt, siihen kun tekijä kaadetaan maahan? Katsotaan video

Tekijä odottaa poliisia hievahtamatta kadulla lähes minuutin

Törmäyksen jälkeen tekijä menee keskelle katua seisomaan haara-asentoon. Hänen seurassaan on ohikulkija kaulahuivissa ja he vain seisovat kadulla. Kun karhuryhmän pakettiauto tulee paikalle alkaa psykoottinen esitys. Tekijä on seisonut hievahtamatta kadulla vähintään 40 sekuntia, oletettavasti lähes minuutin.

Oliko tekijä psykoosissa, alkoholin vaikutuksen alaisena tai huumattu?

Psykoottinen ihminen ei oletusarvoisesti toimi näin harkitusti. Jos tekijä on hallusogeenien vaikutuksen alaisena, niin vielä vähemmän. Tekijä seisoi hievahtamatta kadulla noin minuutin ennen esityksen alkamista. Sitten hän aloitti huutamisen: “Jumalan nimeen – Väisty pois luotani Saatana. Väisty pois luotani Saatana. Väisty pois luotani Saatana. Väisty pois luotani Saatana. Amen. Amen. Amen.”

Tekijä ei ollut sekavassa tilassa

Jos videosta katsoo vain kohdan, missä poliisit ottavat tekijän kiinni ja minkä valtamedia esittää, asia on selvä, hän on sekava ja mielenhäiriössä.

Mutta, tekijä toimi täysin harkitusti, hän odottaa lähes minuutin keskellä katua siviilipukuisen ohikulkijan kanssa. Tapahtumaketju on outo, hyvin outo.

Siviilipukuinen käskyttäjä

Välittömästi törmäyksen jälkeen paikalle saapuu ulkopuolinen henkilö. Hän odottaa tekijän kanssa kadulla poliisien tuloa lähes minuutin ja tämä sama siviilipukuinen henkilö myös käskyttää poliiseja kiinniottotilanteessa.

Törmäyksen jälkeen apukuskin paikalta henkilö poistuu kadulle. Siitä oli maininta ensimmäisissä uutisissa, mutta sen jälkeen asia unohdettiin lehdistöstä kokonaan. Videokuvaaja kääntää juuri siinä kohdassa kameran kuvaamaan katua, jossa oletettu henkilö voisi olla.

Siviilipukuinen, ensimmäisenä (12 sekuntia) paikalle tullut henkilö käskyttää poliiseja. Aivan selvää on, että kommunikointi poliisien ja ko. henkilön välillä on hallittua ja poliiseilla on katsekontakti ja alisteinen asema käskyttäjään. Kuka on siviilipukuinen käskyttäjä?

Kuka tekijä on?

Tekijän nimi on yleisesti sosiaalisessa mediassa tiedossa. Mutta, koska poliisi tai valtamedia ei ole sitä jostain syystä kertonut, nimeä ei erikseen mainita tässä artikkelissa.

Tekijä on pääkaupunkiseudulla asuva, 33-vuotias valtion virkamies. Hänellä on pitkä kokemus talousalan tehtävistä valtionhallinnossa ja pankkimaailmassa. Hän on tehnyt nousujohteista uraa erikoistuen talous- ja rahoitusasioissa.  Mies on ollut töissä yhtäjaksoisesti valtiovarainministeriössä loppuvuodesta 2016. Hänellä on kokemusta myös Euroopan parlamentista, jossa on ollut 10 vuotta sitten avustajan tehtävissä.

Hän kuuluu perussuomalaisiin ja [2]puoletoveri kertoi nähneensä tekijän paikallisessa infotilaisuudessa ja kaikki oli ollut normaalisti. Tekijä oli jäänyt iltapäivällä vielä purkamaan telttaa muiden kanssa. Vain muutaman tunnin kuluttua hän ajoi kovaa vauhtia väkijoukkoon. Mitä ihmettä tapahtui?

Ulkopuolinen käskyttäjä

Paikalla on koko ajan ulkopuolinen henkilö, joka tulee lähes välittömästi törmäyksen jälkeen paikalle. Tekijä tulee autosta ulos vakaalla askeleella horjumatta (alkoholin aiheuttama vakava humala pois laskuista). Tekijä kirjoitti [5]sosiaaliseen mediaan puhaltaneensa nollat useiden todistajien paikalla ollessa paikanpäällä. Tekijä nostaa kädet “voitonmerkiksi”. Eleellä on toinenkin merkitys, josta jäljempänä.

Törmäyshetkestä siihen kun ulkopuolinen käskyttäjä saapuu paikalle kestää vain 12 sekuntia. Hän on ilmeisesti juuri ylittänyt tien tai kävellyt jalkakäytävällä. Jos näet yllättävän tapahtuman, sen prosessointi kestää muutamia sekunteja ennen toimintaa.

Herrasmies, joka jatkossa käskyttää poliiseja, saapui paikalle hyvin nopeasti. Voikin sanoa, että hän oli paikanpäällä jo valmiiksi.

Symbolismia

Tämä kirjoitus on sisällytetty Paljastavat symbolit -artikkelisarjaan. Tekijä on Instagram ja Facebook- tileillään jakanut selittämättömiä symbolismikuvia. Tapahtuman jälkeen, heti seuraavana iltana hän jakoi alla olevan kuvan. Luotettavista lähteistä saadun tiedon mukaan tekijä on ollut ainakin aikoinaan uskonnollinen kristitty.

Kuva on selkeästi otettu sairaalassa, koska tekijällä on sairaalan sandaalit jalassa. Pöydällä olevat esineet on aseteltu tarkoituksellisesti, ilmiselvästi.

Jos olisi pakko tehdä arvaus, tämä kuva viittaa [3]vapaamuurareiden/kabbalan elämänpuuhun.

Helmikuu 13. 2022 Facebook

Facebookissa on helmikuun 13. 2022 lisätty kuva jossa on juomalasit aseteltu erikoiseen järjestykseen. Tarkoituksella, ilmiselvästi.

Royal Arch

Jos olisi pakko tehdä arvaus, tämä kuva viittaa [4]vapaamuurareiden Royal Arch (RA) 3° mestarimuurariasteeseen. Mestarimuurariaste on viimeinen osa kolmivaiheista syvähenkistä initiaatioriittiä.

Initiaatio on henkilön vihkiminen uskonnollisesti tai yhteiskunnallisesti uuteen asemaan. 3°:n initiaation kohokohta on vertauskuvallinen kuolema ja uudesti syntyminen.

Alla Royal Arch (RA) 3° symboli. Juomalasit ovat 3° mestarimuurariasteeseen sisimmän symbolin muodossa.

The Triple Tau.
(Grand Emblem of Royal Arch Masonry)

Toiminta kadulla

3°:n initiaatioriitin kohokohta on vertauskuvallinen kuolema ja uudesti syntyminen. Heti autosta noustessa tekijä nostaa kädet “voitonmerkki” asentoon. Se on kuitenkin vapaamuurarien riittiin kuuluva ikivanha juutalinen (kabbalah) ja esikristillinen asento. Kuva on “3 asteen rituaalien kätketyistä merkityksistä v 3” – nimisestä vapaamuurarien esityksestä.

Initiaatioriitti tunnetaan pikkurikollisten järjestöissä ns. prospekti toimintana. Siellä prospekti-jäsenen pitää esimerkiksi tehdä jokin rikos/henkirikos päästäkseen ylenemään organisaatiossa.

Mitä ovat vapaamuurarit

Vapaamuurarit on salaseura, jossa vaikuttaa yhteiskunnallisesti erittäin vaikuttavia henkilöitä. Seuraavan artikkelisarjan osan on tarkoitus tuoda syvällisempää tietoa niiden toiminnasta. Lyhyesti sanottuna se on kansainvälinen salaseura, jonka jäsenet saavat tietää järjestön todellisen luonteen vasta kohottuaan ylimmille tasoille. Alimmilla tasoilla olevat jäsenet noudattavat ylempää tulevia ohjeita ja noudattavat kuuliaisesti maallisen lain yläpuolelle asettuvaa valaansa.

Katso haastattelu Juhani Julinista, hän palveli 16 vuotta vapaamuurarit järjestöä, kunnes hän tajusi tilanteen. Noin kaksi viikkoa paljastavasta haastattelusta hänet oletettavasti tapettiin. Virallisesti hän löytyi mökiltään mönkijän alle kuolleena.

Historiaa

[6] Perjantai 13. päivä juontuu siitä, Ranskan kuningas Filip Kaunis vangitutti Temppeliherrain ritarikunnan jäsenet. Kuningas syytti temppeliherroja saatananpalvonnasta. Temppeliherrat vangittiin ja poltettiin roviolla.

Seuraavan kerran perjantai 13. on 13.5.2022. Silloin historia toistaa itseään ja Suomen KAIKKI vapaamuurarit julkaistaan nimineen, titteleineen, puhelinnumeroineen ja email- osoitteineen. Julkaisu on maailmanlaajuinen. Tätä automatisoitua tapahtumasarjaa ei voi enää estää edes allekirjoittaneen kuolema.

COVID-19 pandemia

Tiedostosta löytyvät professorit ja lääkärit, jotka ovat käskyttäneet COVID-19 pandemiassa toimivia alempia ylilääkäreitä ja aiheuttaneet valtavan katastrofin estämällä COVID-19 varhaisen hoidon, pakottamalla mRNA-injektiot jokaiseen ja noudattamalla ainoastaan WHO:n ja kasaari-askenazi mafian ohjeita. Vapaamuurarit on kasaari-askenazi mafian alaisuudessa toimiva rikollisjärjestö, kuten myös jesuiittapohjainen Maltan ritarit. Kaikki nämä järjestöt palvovat Luciferia eli Saatanaa.

Mystinen mies joka oli paikan päällä koko ajan

Sosiaalisessa mediassa on herättänyt ihmetystä siviili, joka käskyttää poliiseja. Voin sanoa noin 25:n vuoden virkamiestaustalla, että kukaan ulkopuolinen ei anna mitään ohjeita virassa oleville poliiseille. PISTE.

Tämä herra kuitenkin käskyttää poliiseja ja poliisit toimivat katsekontaktissa hänen kanssaan. Hän kuuluu poliisiin ja poliisit tunnistivat hänet. Hän ei olisi tönöttänyt metrin etäisyydellä kiinniotostosta muuten. Ei mitään epäselvää. Hän kuuluu poliisivoimiin.

Minuutin odottelu ennen toimintaa

Varsinainen toiminta alkaa vasta silloin kun karhuryhmä/VATI yksikkö (pakettiauto) ja kuvaaja saapuu paikalle vähän yli minuutti törmäyksestä. SUPO:n johtaja Antti Pelttari kieltämättä muistuttaa käskyttäjää.

SUPO – Suomen suojelupoliisi

Suojelupoliisi on Suomen valtion kansallisesta turvallisuudesta vastaava sisäministeriön alainen turvallisuus- ja tiedustelupalvelu. Supon tehtävänä on ennaltaehkäistä ja torjua vakavimpia kansallisen turvallisuuden uhkia, kuten terrorismia tai vakoilua.

Luotettavan (SUPO:ssa työskennelleen) lähteen mukaan SUPO on varsinainen “hyvävelikerho”.

Epäselvyyksiä

SUPO on ollut lehdistössä sisäisistä rikoksista. 2019 uutisoitiin [7]tapauksesta, jossa ylitarkastaja oli sekaantunut laittomuuksiin yritysturvallisuustarkastuksiin liittyvässä jutussa. Tarkastukset kohdistuivat yhtiöön, josta Säteilyturvakeskus pyysi turvallisuusselvityksen. Ydinvoimalaan?

Suomen kansalaisuus Gennadi Timtšenkolle SUPO:n ohi

Juuri nyt on tapetilla tapaus, joka uutisoitiin 3.5.2022  klo 18:39 iltalehdessä. Silloinen ulkomaalaisviraston pääjohtaja Matti Saarelainen (Supo-tausta),  järjesti Vladimir Putinin keskeisenä apurina tunnetulle Gennadi Timtšenkolle Suomen kansalaisuuden ohi Suojelupoliisin (Supo) vuonna 1999.

Matti Saarelaisella on Supo-tausta, hänet nimitettiin 2017 EU- ja Nato-maiden yhteisen hybirdiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen ensimmäiseksi johtajaksi.

[9]Saarelainen palasi suojelupoliisiin 2021 lokakuun alussa. Tarkempaa tehtävänkuvaa Saarelainen tai SUPO ei ole kertonut.

Hyvävelikerhon tietovuoto lehdistöön

Tapaus Gennadi Timtšenko uutisoitiin muutama päivä tapahtumasta. Matti Saarelaisella on ollut ilmeisesti kuumat paikat, jos on saanut vihiä, että joku Suposta aikoo “vuotaa” näin tulenaran tiedon lehdistölle.

Kuka on vuotaja? Mystinen poliiseja käskyttänyt mies, joka oli juuri ylittänyt tien kolaripaikalla?

SUPO symboliikkaa

SUPO:lla on lähes rajattomat valtuudet toimia kenenkään tietämättä. Se on Suomen salainen poliisi. Jokaisella firmalla on logo ja se kuvastaa tai yrittää kuvastaa yrityksen arvoja mahdollisimman hyvin. Alla SUPON logo:

Logossa on selkeästi SUPO niin, että kirjaimet ovat yhdessä. Kirjainyhdistelmistä on korostettu tietyt kohdat. Jos vaalennetut kohdat muuttaa taustan väriseksi se näyttää seuraavalta.

Tästä kuvasta tai symbolista kukaan ei voisi päätellä, että kyseessä on SUPO. Jos näkisit yläpuolella olevan kuvan ensimmäistä kertaa tulisiko mieleen SUPO? Oletettavasti ei. Jos logosta on korostettu jokin noin selkeästi sillä täytyy olla tarkoitus. Käännetään logoa, koska symboliikassa asiat piilotetaan toisinaan ovelasti sivuttain tai väärinpäin.

Nyt siinä on selkeästi P2. Eikö olekin? Mutta mikä on P2?

P2 – Propaganda Due

Propaganda Due on vuonna 1877 perustettu Italian Grand Orientin alainen vapaamuurariluola. Sen vapaamuurarillinen peruskirja peruutettiin vuonna 1976, ja se muuttui salaiseksi, kommunisminvastaiseksi, neuvostovastaiseksi, vasemmistovastaiseksi, pseudovapaamuurarilliseksi ja radikaalioikeistolaiseksi järjestöksi, joka toimi vastoin Italian perustuslain 18 pykälää, joka kielsi salaiset yhdistykset.

P2:ta kutsuttiin “valtioksi valtion sisällä” tai “varjohallitukseksi”. Loosiin kuului nimekkäitä toimittajia, kansanedustajia, teollisuusjohtajia ja sotilasjohtajia – muun muassa Silvio Berlusconi, josta tuli myöhemmin Italian pääministeri sekä kaikkien kolmen Italian tiedustelupalvelun (tuolloin SISDE, SISMI ja CESIS) johtajat. Tutkiessaan Gellin huvilaa vuonna 1982 poliisi löysi asiakirjan nimeltä “Suunnitelma demokraattisesta uudelleensyntymästä”, jossa vaadittiin tiedotusvälineiden vakiinnuttamista, ammattiliittojen tukahduttamista ja Italian perustuslain uudelleen kirjoittamista.

Italian ulkopuolella P2 toimi aktiivisesti myös Uruguayssa, Brasiliassa ja Argentiinassa. Sen argentiinalaisiin jäseniin kuuluivat muun muassa Raúl Alberto Lastiri, joka toimi lyhytaikaisesti maan väliaikaisena presidenttinä Argentiinan itseoikeutetun “Argentiinan vallankumouksen” diktatuurin (1966-1973) päättymisen jälkeen; Emilio Massera, joka kuului Jorge Rafael Videlan johtamaan sotilasjunttaan Argentiinan viimeisen siviiliväestön sotilasdiktatuurin aikana (1976-1983); José López Rega, joka toimi sosiaaliministerinä (1973-1975) ja Argentiinan antikommunistisen puolisotilaallisen järjestön perustajana; ja kenraali ja tuomittu murhaaja Guillermo Suárez Mason.

Voiko SUPO:n logon symboliikka olla sattumaa?

Totta kai se voi olla. P2 vapaamuurari loosi on kuitenkin toiminut monessa maassa juuri tiedustelupalveluihin soluttautuneena.

Onko oikein, että satanistisen salaseuran jäseniä toimii tärkeässä yhteiskunnallisessa asemassa ja on vannonut valan, jossa vala menee maallisen lain yläpuolelle? Lisäksi valassa vannotaan puolustamaan jokaista muurariveljeä. Pitääkö tämä mielestäsi sallia?

Päivitys 18.5.2022

RabbitProductionsLTD Rumble kanavan vapaa toimittaja Lauri Paavola on soittanut asiasta Suojelupoliisiin. Alla tallenne puhelusta.

Suojelupoliisista kehotettiin soittamaan Helsingin poliisille. Alla tallenne puhelusta.

Tilanne on varsin mielenkiintoinen.

Päivitys 17.6.2022

Tekijä on Twiitannut paljon puhuvan kuvan Twitteriin. Royal Arch initaatioriitti on hyvin todennäköinen kaahauksen syy.

Lue myös:

Lähteet:

[1] Liikenneonnettomuus keskellä vappuriehaa Helsingissä – kaksi henkilöä loukkaantui https://web.archive.org/web/20220430170715/https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ddf8c89f-96c9-4604-9a96-0e112e665a44

[2] IL selvitti: Tällainen on Esplanadin epäilty yliajaja https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7511cc93-b224-450a-a6de-31826fc90aac

[3] Freemasonry and Jewish Kabbalah: An Unusual Association https://jlahnet.com/wp-content/uploads/2020/05/6.pdf

[4] Royal Arch Masonry https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Arch_Masonry

[5] Esplanadin kaahaus: Epäilty oli vaaliehdokas ja osallistui perussuomalaisten vapputapahtumaan tunteja ennen tekoa: “Hän oli fiksu ja rauhallinen, täysin oma itsensä” https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/esplanadin-kaahaus-epailty-oli-vaaliehdokas-ja-osallistui-perussuomalaisten-vapputapahtumaan-tunteja-ennen-tekoa-han-oli-fiksu-ja-rauhallinen-taysin-oma-itsensa/8417262#gs.zele9z

[6] Perjantai 13. https://fi.wikipedia.org/wiki/Perjantai_13.

[7] SUPO https://supo.fi/etusivu

[8] Valtakunnansyyttäjävirasto epäilee Supon ylietsivää rikoksista — Supon päällikkö: “Meillä on nollatoleranssi väärinkäytöksille” https://www.forssanlehti.fi/uutiset/valtakunnansyyttajavirasto-epailee-supon-ylietsivaa-rikoksista-supon-paallikko-meilla-on-nollatoleranssi-vaarinkaytoksille-240817

[9] Hybridi­osaamis­keskuksen johtaja Matti Saarelainen palaa suojelu­poliisiin – uuden johtajan haku käyntiin https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006126230.html

[10] Propaganda Due https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_Due

20 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 6 – SUPO

 1. Mahtava kooste! Mikä merkitys tuolla hydron päihittämisellä, jonka tekijä twiitisssän mainitsee, on? Siis yhdeksänpäisen käämevartaloisen hahmon kukistaminen.

 2. Käsittääkseni Juhani Julinin läheinen, olikohan poikansa, oli vakuuttunut, että isänsä olisi kuollut puhtaan tapaturmaisesti, kommentoi nimittäin asiaa uskovat perussuomalaiset FB-ryhmässä asiaa kun isänsä kuolemaa spekuloitiin. Siltikään maallikko tuskin voi tietää asiaa varmuudella ja jos oikeuslääkäriksi joka avauksen tekee vainajalle, “satttuu” olemaan muurari itsekin, niin varmasti kuolema kirjoitetaan luonnolliseksi papereihin.

 3. Epätoivo on vallannut mieleni, olen erittäin vihainen ja surullinen.
  Lapsia en tähän maailmaan halua tehdä ennen kuin pahuus on poistettu vallan huipulta, miksi loisin lisää kärsimystä tähän kieroon ja mätään maailmaan kun tilanne tulee vain pahenemaan?

  Olin ennen elämäniloa täynnä, mutta koronan alettua ja mRNA piikkien pakotuksen myötä ja sen huomattuani mitä ihmiset ovat valmiita tekemään toisille ilman perusteita, olen menettänyt toivoni paremmasta tulevaisuudesta.

  Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä tunnetta.

 4. Miksi karhuryhmän autossa on perälautanostin? Kuljettaako karhuryhmä paketteja sivu bisneksenä, niin kuin posti leikkasi nurmikoita? Järkyttävä turvallisuusriski, kun perälautanostin blokkaa takaoven.

 5. Mihin perustuu väite, että kaikkien muurarien tiedot julkaistaisiin maailmanlaajuisesti 13.5? Onko se jotain QAnon juttuja? Vai onko rankaisija lopulta “Die Dritte Macht” eli saksalainen siirtokunta joka nyt valmistelee interventiota ja siirtymää parempiin aikoihin kolmannen maailmansodan syttyessä? Lisätietoja: imperialgermans . com

  1. Suomalaisten ylimpien ja tavan rappareiden lista. Suurloosien vetäjät ympäri maailmaa.

   1. Siis suurloosien vetäjät ovat näin itse sanoneet? Mutta missä sen ovat sanoneet ja julki tuoneet, vai onko sinulla sisäpiiritietoa? Eli mikä on tarkoitus? Sekö että julistetaan lusiferiaaninen aika jossa ateismi ja aito kristinusko on tuhottu, kuten Albert PIke aikoinaan kirjoitti..

    “We shall unleash the nihilists and the atheists and we shall provoke a great social cataclysm which in all its horror will show clearly to all nations the effect of absolute atheism; the origins of savagery and of most bloody turmoil.

    Then everywhere, the people will be forced to defend themselves against the world minority of the world revolutionaries and will exterminate those destroyers of civilization and the multitudes disillusioned with Christianity whose spirits will be from that moment without direction and leadership and anxious for an ideal, but without knowledge where to send its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer brought finally out into public view. A manifestation which will result from a general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and Atheism; both conquered and exterminated at the same time.”

    Tuohon kuvaan sopii havainnot kuinka kaikki kristilliset suuntaukset ovat mädätettyjä ja ajavat rokoteagendaa ja muuta juutalaisglobalismia ja sitten kaikki “heränneet” ohjataan näihin sopivasti ilmestyneisiin lusiferiaanisiin juttuihin kuten Vapauden Puolesta ja Valon Kesä ja jooga klubit jne. joissa on riisuttu pyhyyden kokemus ja olemus ja ajatus Jumalan lapseudesta ja langenneisuudesta. Kun Vapauden Puolesta rekisteröityi yhdistykseksi ja alkoi laajentaa teemoja miekkareista niin oltiin heti nami nami suklaa tantra seksiä mainostamassa. Ja sitten Kaivohuoneen bileitä rivoilla artisteilla. Tuossa kuviossa on selvästi tarkoitus kääntää kristillinen pelastussuunnitelma ylösalaisin. Eli Jumalan lampaat ja hyvät paimenet tapetaan ja vuohet ja sudet jätetään henkiin. Vuohi symboloi sellaista joka uskoo vain itseensä ja menee omia polkujaan “valaistuneena” ja lampaat niitä lempeäsydämisiä jotka uskovat auktoriteetteja joita hyvien paimenten tulisi suojella susilta ja vuohilta.

 6. Aika törkeää julkaista yksityisten ihmisten nimiä nettiin tämmöisillä perusteilla. 99.9% ihmisistä on loosheissa vain mielenkiinnosta ja mystiikan kaipuusta. Itse sain kutsun muutama vuosi sitten erääseen looshiin jossa oli enemmän nuorta porukkaa. Minua ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa ensimmäisten asteiden riitit, ne eivät tarjoa mitään uutta. Olisin saanut vihkimystä varten tarvittavan rekvisiitan tuntemattomaksi jääneeltä ‘kummiltani’ joka minua ilmeisesti ko. looshiin suositteli.

  En myöskään usko tuota Julinin juttua, ei liittyne herran paljastuksiin. Sattumia käy ja tämmöisessä aihepiirissä ne sattumat pistetään kyllä aina salaliittojen piikkiin. Suosittelen kirjoittajaakin vähän haukkaamaan raitista ilmaa että voi etsiä uusia tulokulmia blogitekstiin.

  Osa alun kirjoituksista kun on ihan pätevää kritiikkiä mRNA rokotteista. Kun ruvetaan menemään NWO, QA ja ufo-salaliittoihin niin ollaan jo syvällä kaninkolossa.

  Haukkaa happea ja etsi uusia näkökulmia, mukavaa kevään jatkoa! Kiitos myös alun hyvistä huomioista.

  1. Sisäpiiristä saatua luokan-I todistusaineistoa. Valokopio kirjasta, jota juuri kukaan ei pääse näkemään.

   Toinen vaihtoehto on, että vapaamuurarit julkaisevat listan itse. On vielä aikaa 13. perjantaihin 2022. P2-loosin (valtionjohtoa) sieltä ei löydy, mutta COVID-19 pandemiaan liittyen hyvinkin. Kansanmurhan vuoksi lista julkaistaan.

   Siinä on eritelty loosien johtajat ja rivimiehet. Myös Euroopan suurloosien johtajat. Rivimiehet ovat vain hyödyllisiä ahneita hölmöjä, joilla ei ole mitään kuvaa oikeasta toiminnasta ja yhteydestä saatananpalvontaan. He ehtivät erota ja kertoa siitä julkisesti, jos niin haluavat.

   Artikkeli käännetään englanniksi muutamien päivien sisällä ja jokainen maa saa alkaa tutkia P2 loosin toimintaa omassa maassaan. Ruotsin Säpo on myös ilmaissut symboliikallaan yhteyden vapaamuurareihin ja P2-loosin.

   1. Onhan noita listoja jo netissä ollut pitkäänkin eikä mitään reaktiota ole tullut. Mikään maa ei ala mitään tekemää kun kaikki ylimmät oikeusistuimet ovat samassa jutussa mukana. Jos joku lista jossain netin syövereissä julkaistaan, mutta siitä ei uutisoida kuuluvaan ääneen ja näkyvästi valtamediassa samalla intensiteetillä kuukaudesta ja vuodesta toiseen kuten koronasta niin kukaan ei tee mitään ainakaan Suomessa.

 7. Kiitos tästä artikkelista ja lähteistä. Hyvää työtä! Meidän ihmisten tulisi muistaa sydämen sivistys ja kasvattaa lapsemme siihen. Tämä pahuus täytyy saada väistymään ja siihen tarvitaan älyä ja sydäntä. Riehuminen ja draama on huono reaktio näihin asioihin, sen kun muistaisi jokainen joka ymmärtää tämän pahuuden. Korruptio tulee osoittaa ja kaivaa esiin tyynen rauhallisesti ja lujasti ja jokaisella meistä löytyy tähän omat keinomme. Ei ajaudutaan polarisaatiodraamaan

 8. Hyvä kirjoitus. Olen samaa mieltä että tapahtuma oli rituaali, jolla tekijä osoittaa arvonsa päästäkseen ylemmälle tasolle. Pelttarin näköinen tyyppi joka juoksi paikalle kuuluu aika varmasti itse muurareihin ja tunnisti käsiasennosta tilanteen. Sen takia juoksi paikalle ja on aika varmasti joku poliisin tuntema jannu.

 9. Supon työntekijöissä on aina ollut vapaamuurareita, jotka ovat toimineet Supon ja vapaamuurarien yhdyshenkilöinä. Heidän tehtävinään on ollut valvoa Supon toimintaa ja kartoittaa siellä yleistä mielialaa ja mielipideilmastoa, tähän tietenkin kuului yleisen kuuliaisuuden valvonta, sillä onhan Supo yksi tärkeimpiä globalistien työkaluja Suomessa. Tämän asian, joka tosin on itsestäänselvyys, kertoi ”vahingossa” aikoinaan Supossa työskennellyt ylitarkastaja Heikki Maijanen, joka kuuluu vapaamuurareihin. Nykyisin tämä toiminta on toteutettu samalla tavalla, samoin tavoittein ja periaattein.

 10. Nyt kun poliisi kertoi, että auton kuljettaja ei ollut juopunut, tämä selitys alkaa näyttää yhä todennäköisemmältä. Todella kauheaa, kun tuossa olisi voinut kuolla montakin henkilöä!
  Mitä Julinin kohtaloon tulee, niin oudosti tämä “sattuma” tapahtui pian sen jälkeen, kun hän oli julkisesti kertonut muurareista arkaluontoisia tietoja. Ainakin minulle tuo oli itsestään selvää jo silloin, kun olin heidän toiminnastaan sangen hyvin perillä. Mutta mitään todisteita ei tietenkään jätetä.

 11. No, huh huh! Kun SuoPon logon kääntää, niin siitä tulee 32, joka on melkein siis 33! Huh-HUH! Nyt on pä-räytävää settiä – kiitos tästä! FIGHT the P-0-VVER(TY).

Vastaa