Paljastavat symbolit – OSA 7 – Jezebel – en tiedä miten jouduit vereeni

Jezebel
Lue ääneen tämä artikkeli

Paljastavat symbolit sarjan osassa 5 on kerrottu kasaari-askenazimafian historiasta. He palvoivat baal-jumalaa, uhrasivat rituaaleissaan lapsia. He joutuivat brutaalin uskontonsa vuoksi pakolla valitsemaan kristinuskon, islamin tai juutalaisuuden, koska muuten heidät olisi tapettu saatananpalvonnan vuoksi. He valitsivat näennäisesti juutalaisuuden, mutta vannoivat kostoa kaikille muille. Aikaisemmissa osissa on kerrottu myös askenazi Rothschild -suvun pankkidynastiasta ja julkisatanismista.

Jezebel

Jezebel oli Israelin kuningatar, jonka tarina löytyy Raamatun [1]Ensimmäisessä ja [2]Toisessa kuninkaitten kirjassa. Jezebel liittyy [3]kasaari-ashkenazimafian historiaan ja siksi avaan vähän myös Jezebelin historiaa.

Jezebel oli foinikialainen prinsessa, joka nai kuningas Ahabin. Vanhassa Testamentissa tätä syytetään Ahabin kääntämisestä pois oikeasta Jumalasta ja hänen ohjaamisestaan palvomaan omaa jumalaansa, Baalia. Baal-jumala on tullut tutuksi paljastavat symbolit aikaisemissa osissa.

Baalin palvontamenoihin sisältyy pienten lasten uhraaminen. Tästä sekä syystä juutalaiset että esikristityt inhosivat häntä. Kuningatarta syytettiin myös tyrannimaisen hallitusmuodon tuomisesta Israeliin. Uskotaan myös, että hän ja Ahab yrittivät aloittaa Israelissa vallankumousta. Häntä syytettiin Herran profeettojen tappamisesta, ja profeetta Elia syytti häntä hirmuteoista.

Jezebelin kuolema

[3]“Sitten Jeehu tuli Iisreeliin. Kun Iisebel kuuli sen, maalasi hän ihomaalilla silmäluomensa, koristeli päänsä ja katseli ulos akkunasta. 31
Ja kun Jeehu tuli portista sisään, kysyi Iisebel: “Kävikö hyvin Simrille, herransa murhaajalle?” 32Hän käänsi kasvonsa akkunaa kohti ja sanoi: “Kuka on minun puolellani? Kuka?” Niin pari kolme hoviherraa katsoi alas häneen. 33Jeehu sanoi: “Syöskää hänet alas”. Ja he syöksivät hänet alas, niin että hänen vertansa pirskui seinään ja hevosiin; ja nämä tallasivat hänet jalkoihinsa. 34
Sitten Jeehu meni sisään, söi ja joi. Ja hän sanoi: “Korjatkaa se kirottu ja haudatkaa hänet, sillä onhan hän kuninkaan tytär”. 35Mutta kun he menivät hautaamaan häntä, eivät he löytäneet hänestä muuta kuin pääkallon, jalat ja kädet.”

Jezebel oli hyvin vihattu, kuten Raamatun jakeista voisi päätellä.

Siirtyminen Eurooppaan ja muualle maailmaan

Kun tämän uskon harjoittajia siirtyi Turkkiin ja sieltä Khazariaan (nykyinen Ukrainan alue), heille tuli [4]pakkovalinta eteen. Kukaan ei sietänyt heidän palvontamenojaan, jossa pieniä vauvoja uhrattiin Saatanalle.

Lopulta heidät pakotettiin valitsemaan joko kristinusko, juutalaisuus tai islam. He valitsivat näennäisesti juutalaisuuden, mutta se oli vain näennäistä. He tekivät pyhän lupauksen tappaa kaikki gentilet (muihin uskontoihin kuuluvat) joko sodalla, nälänhädällä tai myrkyttämällä.

Ukraina

Ukrainan alueella onkin eniten Ashkenazi- verta maailmassa. [6]MyHeritage-verkkosivuston tekemässä DNA-tutkimuksessa Unkarissa, joka kuului Khazariaan on noin 50% askenazijuutalaisia 130 000 henkilön otoksessa. Ukraina oli khazarian keskus ja oletettavasti siellä on suhde on vähintäänkin sama. Ukrainassa on matala rokotusaste, vain noin 36% ihmisistä on saanut mRNA-rokotteen.

Kasaari-askenazit ovat jatkaneet ja voimistaneet uskontonsa harjoittamista koko historian ajan piiloutumalla juutalaisuuden taakse ja levittäytyneet Puolan kautta koko Eurooppaan. Nyt askenazijuutalaiset suvut ovat pankkimaailman huipulla ja myös läheisessä tekemisessä [5]COVID-19 pandemian kanssa. He omistavat käytännössä kokonaan myös koko maailman median.

[5]Rothschildin sukuvaakunasta löytyy kova pandemian ydin, ja se on selitetty aikaisemmissa paljastavat symbolit- osissa. Siinä on lääkkeitä myyvä yhtiö, mRNA teknologian kehittäjä (Heiko von der Leyen), rokotteiden ostaja (Ursula von der Leyen) sekä syndikaatti (WEF/ Klaus Schwab), joka on soluttanut maailman hallituksiin omat agendan edistäjänsä.

Meillä Sanna Marin, Sauli Niinistö sekä Annika Saarikko ja monet muut ovat kasaari-askenazi mafian agendan edistäjiä. Jezebelin muisto elää vahvana lähes jokaisessa Euroopan maassa.

Rothschildin tanssiaiset

Vuonna 1972 Marie-Hélène de Rothschild järjesti kuuluisat surrealistien tanssiaiset Ferrièresissä. Hän kuului erittäin varakkaaseen Rothschild-pankkiirisukuun. Vain harva pääsi vieraslistalle, mutta jos pääsi, hänellä oli Pariisin ylimmän eliitin hyväksyntä.

Illan vaatimukset olivat “musta solmio, pitkät mekot ja surrealistien päät”, ei enempää eikä vähempää. Teeman mukaisesti kutsu oli kirjoitettu väärinpäin – sen lukeminen onnistui katsomalla sen peilikuva. Tanssiaiset olivat satanistinen juhla ja saatananpalvonnassa asiat ovat ylösalaisin mm. pentagrammi, ylösalaisin oleva risti.

Kun raha ei ole este, vain mielikuvitus on rajana. Marie-Hélènen mielikuvitus oli hyvin runsas. Château- linna, jossa juhlat järjestettiin, valaistaisiin valonheittimillä, joiden tarkoituksena oli luoda illuusio siitä, että rakennus oli tulessa. Portaikko oli täynnä kissoiksi pukeutuneita palvelijoita ja lakeijoita – kaikki erilaisissa uniasennoissa.

Kuvagalleriassa on kuvia juhlista. Baalin-palvontamenoihin kuuluvat vauvojen uhraukset ja runneltuja vauvoja esittäviä nukkeja ja ruokapöydällä makaavia nukkehahmoja on kuvissa. Kuvia aidoista rituaaleista tilanteista ei tietenkään julkisuuteen vuodeta, jos sellaisia on ollut.

Ylintä eliittiä on vain noin 8000

Ylinta eliittiä on maailmassa jodenkin arvoiden mukaan vain noin 8000 henkilöä ja sitä ei tietenkään päästetä kasvamaan liian isoksi. Tämä eliitti omistaa lähes koko maailman. Heidän valtansa on rajaton. Ja heillä on historiallinen lupaus. Se ei ole mukava yhdistelmä.

Desmond Child 

Desmond Child (s. John Charles Barrett, 28. lokakuuta 1953) on yhdysvaltalainen muusikko, lauluntekijä ja tuottaja. Hän perusti Desmond Child & Rouge -yhtyeen vuonna 1975. Suurempaa suosiota Child on saanut lauluntekijänä ja hän on ollut mukana [7] säveltämässä useita hittikappaleita.

[8]John Charles Barrett on juutalainen ja on miehen kanssa parisuhteessa. He ovat saaneet lapset sijassynnyttäjien avulla. Desmond Child on parrakas kaveri.

The Rasmus – Jezebel

Tämän vuoden Suomen Euroviisu- kappale on The Rasmus- yhtyeen Jezebel. Se on upea kappale ja ilman Ukrainan sotaa veikkaisin sitä jopa voittajaksi. Oletettavasti 50% Ukrainan kansasta laulaa sitä kyyneleet silmissä. Olihan Jezebel aikoinaan heidän kuningattarensa, joka murhattiin raa’asti. Kappale on Ukrainan sodan vuoksi hyvin ajankohtainen ja se voi sodasta huolimatta jopa voittaa.

Keitä muita on osallistunut kappaleen tekemiseen?

Laulun sanat löytyvät netistä ja siinä on mainittu kaikki sanoittajat. Sanoittajiksi on merkitty [9]Desmond Child / Lauri Ylonen. Laulun sanoihin on ollut vaikuttamassa Desmond Child. Desmond Child on juutalainen, ja oletettavasti kasaari-askenazi, koska on tehnyt ylistyslaulun kuningatar Jezebelille. Israelista kappale ei tule saamaan ääniä.

Video

Olemme käyneet läpi pikaisesti Jezebelin historian. Rothschildin saatanapalvontatanssiaiset. Desmond Childin taustat. Nyt voimme katsoa Jezebel musiikkivideon. Se on kieltämättä upea.

Youtube

Upea video! – Upea sävellys! – Sanat?

Videon “rituaali” on kopio Rothschild satanistisista tanssiaista maskeineen ja kissapalvelijoineen.

Kun ensimmäisen kerran kuulin kappaleen sanat, en tiennyt Jezebelin historiaa, enkä ymmärtänyt sanoja. Yhdistin ne alitajuisesti niin, että Jezebel on tartuttanut HI-viruksen, koska Lauri laulaa “Jezebel – En tiedä miten jouduit vereeni” ja HI-virus tulee ensimmäisenä mieleen. Mikä muu vieras asia voi päätyä omaan vereen yhteisen yön jälkeen?

Sanojen suhteen olin täysin hämmentynyt. Euroviisut on L.G.B.T.Q.I.A. (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer/questioning, intersex, asexual) ihmisten kansanjuhla. HIV:n vereen päätyminen ei ole ollenkaan hyvä valinta laulunsanoiksi tuolle kohdetyhmälle. Katsotaan sanoituksia lisää.

Midnight, it’s time to put your face on.” Keskiyöllä on aika laittaa maski kasvoille. Se maski on videolla seinällä ja se on Plague doctor mask. Eli ennen lääkärit käyttivät sitä pandemiossa. Keskiyö on saatananpalvojien aikaa.

“I’m just the first shot on your hit list” Olen vain ensimmäinen laukaus sinun tappolistallasi. “Shot” sanaa käytetään myös rokottamisen yhteydessä.

“Woke up with bruises on my body” Herään mustelmat kehossani. Koronarokotusten alkaessa, varsinkin kierroksella kaksi, vanhukset heräsivät valtaviin mustelmiin. Se johtui siitä, että osassa kehoa verisuonet menivät tukkoon, trombosyytit kerääntyivät tukoksiin ja muu kiertävä veri tuli liian juoksevaksi matalista trombosyyteistä johtuen. Liian ohut veri taas aiheutti mustelmia, joskus jopa lautumia.

“Hands tied, like Jesus on the cross” Kädet sidottuna, kuin Jeesus ristillä. Minä olin töissä sairaalassa ja näin mitä tapahtui. Rokotteiden aiheuttamia haittoja ei saanut edes epäillä. Kädet ja suu ovat todellakin sidottu jokaiselta joka näkee tilanteen. Jos asiaa yrittää tuoda julki, seuraa ristiinnaulitseminen työpaikalla sekä sosiaalisessa mediassa.

“Jezebel I don’t know how you got in my blood” Jezebel, en tiedä kuinka jouduit vereeni. Ei kommentoitavaa.

Your final kiss is to leave a scar on a heartViimeinen suudelma jättää arven sydämeen. Sydänlihastuledus jättää aina arven sydämeen. Sydänlihastulehduksen [11]esiintyvyys kasvaa rokotekierrosten myötä. Se on fakta jonka myönsi viimein myös THL. Monesko on se viimeinen suudelma?

Sattumusten summa

Yritin tavoittaa Laurin ja Laurin tuntevia ihmisiä ennen tämän kirjoituksen julkaisua. En ole saanut vastausta, koen tarpeelliseksi tuoda nämä sattumukset esille vaikka en voinut varmentaa kappaleen syntyhistoriaa. Kun videon ja laulun laittaa historialliseen viitekehykseen on se toteutettu äärimmäisen taidokkaasti.

SOMEmylläkkä

Jezebel on saanut jo kerran SOMEmylläkän aikaiseksi. Silloin ilmoille levisi viesti, että [12]Jezebel on ollut rasistinen ilmaisu viktoriaanisella aikaudella mustista naisista ja Lauri Ylönen on rasisti. Joku oli menettänyt yöunet asian vuoksi. Oletettavasti kohu se oli vain harhautus oikean historian peittämiseksi.

Tämän laulun Jezebel on 100% varmasti kasaari-askenazi juutalaisten historiallinen kuningatar, jonka toiseen uskontoon kuuluva mies on tappanut.

Ukrainan tilanne

Toivottavasti tämä euroviisuvideon analyysi toi sinulle jotain uutta. Se avaa Ukrainan historiaa. Noin 50% asukkaista on kasaarijuutalaisia perimältään ja Ukraina on kasaari-askenazimafian historiallinen kotiseudun keskus. [14]Holomodorin aikana 3-14 miljoonaa tapettiin nälkään. Nyt on menossa samankaltainen operaatio ja koko Suomen johto on siinä 100% mukana. Putin hyökkäsi, mutta koska kasaarimafia omistaa madiat, emme oletettavasti ikinä saa oikeasti tietää koko totuutta.

Elon Musk osti Twitterin ja sanoi sananvapauden kasvavan ja säätävänsä valtioilliselle toimijoille kovat käyttömaksut. Nyt suuryrityksiä mainostetaan painostamaan Muskia luopumaan ajatuksesta. Median mukaan [13]sanavapaus on uhka demokratialle. Ajattele sitä! Olemme hyvin pitkällä, jos sananvapaus on uhka demokratialle.

The Rasmus

Lauri on upea säveltäjä. The Rasmus on hieno bändi. Jezebel on upea kappale, mutta onko Jezebel ylistyslaulu cabalille ja Saatanalle? Siltä se valitettavasti näyttää. Sattuma ei ole kovinkaan todennäköinen, jos tietää sanoittajan taustat. Tarkista ihmeessä kaikki lähdelinkit, jos jokin asia epäilyttää.

Videon lopussa on vain tyhjä sänky. Lauri vapautui Jezebelin kahleista. Niin vapaudut sinäkin, jos vain haluat.

Jaa tämä jos se avasi sinulle jotain uutta. Suosittelen lukemaan koko “Paljastavat symbolit“- sarjan. Sen luettuasi ymmärrät mitä juuri nyt tapahtuu, kaikki on ilmiselvää. Pidetään toisistamme huolta, koska tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan.

Aiheeseen liittyvää:

[1] Kuningastenkirja I https://raamattu.fi/raamattu/KR38/1KI.1/1.-kuningasten-kirja-1

[2] Kuningastenkirja II https://raamattu.fi/raamattu/KR38/2KI.1/2.-kuningasten-kirja-1

[3] Jezebel kuolema https://raamattu.fi/raamattu/KR38/2KI.9/2.-kuningasten-kirja-9

[4] Paljastavat symbolit – OSA 5 – Rituaali https://injektiopiikki.com/2022/04/26/paljastavat-symbolit-osa-5-rituaali/

[5] Paljastavat symbolit – OSA 4 – kolminaisuus https://injektiopiikki.com/2022/04/11/paljastavat-symbolit-osa-4-kolminaisuus/

[6] DNA finds Hungary to have highest percentage of citizens with Jewish ethnicity https://worldisraelnews.com/dna-finds-hungary-to-have-highest-percentage-of-citizens-with-jewish-ethnicity/

[7] The Secret Jewish History of Bon Jovi https://forward.com/culture/361787/the-secret-jewish-history-of-bon-jovi/

[8] Songwriter Desmond Child and his partner’s journey to becoming dads to twin boys https://eu.tennessean.com/story/life/family/2014/05/07/modern-family-shares-journey-love/8809743/

[9] Jezebel https://www.google.com/search?q=jezebel+lyrics&oq=jezebel+lyrics&aqs=chrome..69i57j0i512l4j69i61j69i60j69i61.5887j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

[10] The Rasmus – Jezebel (Official Music Video) | Lyrics https://www.youtube.com/watch?v=m33Gzhd5Yfw

[11] THL ohjeistanut välttämään äärirankkaa fyysistä rasitusta Puolustusvoimissa koronarokotuksen jälkeen – sama neuvo pätenee laajemminkin https://yle.fi/uutiset/3-12067518

[12] Vain elämää -tähti Yeboyah syyttää The Rasmuksen euroviisukappaletta: “Päätämme olla rasisteja” https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vain-elamaa-tahti-Yeboyah-syyttaa-The-Rasmuksen-euroviisukappaletta-Paatamme-olla-rasisteja

[13] Suuryrityksiä vaaditaan nyt estämään Elon Muskin suunnitelmat https://www.mikrobitti.fi/uutiset/suuryrityksia-vaaditaan-nyt-estamaan-elon-muskin-suunnitelmat/cc82af26-3f46-4887-aa16-77bb4b92d96c

[14] Holodomor https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor

5 vastausta artikkeliin “Paljastavat symbolit – OSA 7 – Jezebel – en tiedä miten jouduit vereeni

 1. Isebelin henki on kapinaa Jumalaa vastaan. Kaikki uskonnot (paitsi raamatullinen kristinusko) sulautuvat ekumenian kautta yhdeksi maailmanuskonnoksi jossa palvovat antikristusta. Uskon että antikristus saattaa olla saman näköinen kuin “Jeesus” taulujen “Jeesus”. En usko että se taulussa oleva on Jeesus Kristus Jumalan Poika. Jumalan Pojasta ei saa tehdä kuvia koska Jumala on yksi Isässä, Pojassa ja Pyhässä Hengessä.

  Isebelin henki vaikuttaa mm ev lut kirkossa jossa naispaimenet mm tuovat joogaa kirkkoon (esim Kuokkalan kirkkoon) ja muutenkin kapinoivat esim vihkimällä homoilijoita homoliittoon. Avioliitto on ja tulee aina olemaan yhden miehen ja yhden naisen välinen.

  Itse olen kristitty ja erosin uskoon tultuani ev lut kirkosta jotta en jää osalliseksi sen synteihin. Katolinen kirkko on Ilmestyskirjassa mainittu portto (Isebelin hengen edustaja) jonka kanssa mm ev lut harjoittaa hengellistä huoruutta ekumenian kautta.

  Jeesus on ainut tie Isän luo.

  Kundaliinivoimat ovat pimeyden henkivaltoja eikä niistä tuleva “rauha” ole aito rauha. Todellinen rauha tulee vain siitä kun ihminen tekee parannuksen ja vastaanottaa Herran Jeesuksen Kristuksen sovintoveressä syntien sovituksen jolloin hänestä tulee Jumalan lapsi ja hän pääsee ijankaikkiseen autuuteen taivaassa eikä joudu synneissään ikuiseen helvettiin.

 2. Videon lopussa oleva tyhjä sänky vaan symboloi sitä että rasmus on lähtenyt niiden mukaan eikä sitä ettäkö hän olisi “vapautunut kahleista”…

 3. Minkä takia minun kommentti rasmus biisistä ei ollut sallittu tänne? ihan normaalin vastauksen laitoin että mitä videon loppu todella kuvaistaa.

Vastaa